Szióci Lányok!

Na milyen nap van ma? Na milyen?
SZABAD nap!!!
Tegnap persze bögtem, annyira kupacos az asztalom ... de sebaj, most pihi jön, aztán januárban beoldalgok még arra a két napra lapátolni. Utána meg vizsgák, és kész!!!
Norka
még nekem sincs karácsonyi hangulatom, de ma megyek fenyöt bérelni, és attól talán lesz. Kispapa elslisszol cimborázni a hét végére, de én meg addig legalább jól vásárolhatok, meg még üvegfesteni is akarok, meg porszivózni is, és ezeket mind nem lehet, ha ö itthon van, mert folyton a nyakán lógnék csak

Úgyhogy jobb is, hogy nem lesz itt
Leszter
Örülök, hogy minden rendben van!
Cinedit
jó, hogy átvészeltétek pároddal ezt a nagyon hosszú és nehéz idöszakot ... remélem, most már nem lesznek komplikációk, a további mütétekböl pedig hamar felépül.
Olvastam, hogy Anyukád kórházban van

nagyon sajnálom ... sajnos ez a téli depis idöszak is biztosan közrejátszik benne ... de remélem, ha jön az unoka, meg lassan hosszabbodnak a nappalok, jobban lesz.
Myssnia
óvatosan totyogj ebben a ronda csúszós idöben!
Tök jó, hogy már te sem melózol!
Franyo
szivböl gratula a gyönyörü virágokhoz!
Az én búcsúztatóm állitólag januárban lesz, bár öszintén szólva most nem nagyon érdekel
Szeméremcsont: nekem egy hónapja fáj már, minden olyan mozdulatra, amelynél megfeszülnek a lovaglóizmok

lassan kezdem megszokni, bár biztos, hogy nyügösségemhez ez a - gyakorlatilag állandó - fájdalom is hozzájárul.
Judó
lehet, hogy hülyén hangzik, de egy ujjnyi pálinkát nem próbáltál még? Vagy egy pohár bort? Nekem szokott segiteni ...
Timicinek drukk, hogy hazamehessen az ünnepekre
Hayimpapa, remélem, hamar kiderül, hogy nincs semmi gond Márkkal, csak éppen olyan gigászi baba, hogy nem tud lejjebb csúszni!

Minden jót nektek az ünnepekre!!!
Gombóc
akkor soxerencsét a hétföi túlélötúrához
Most megyek, ha valakinek nem irtam, az mondja nyugodtan, hogy ronda dög vagyok, de télleg muszáj ...
Majd még benézek
Pussssz
Kangi
31+1