A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok!

Örömmel értesítek mindenkit, hogy Tipu ikrei ma délelott 11 órakor (finn ido szerint) megszulettek. Anna 2.2, Sofia 1.6 kilóval. Az anyuka és a babák jól vannak! :o)

Tipu barátnoje, Kriszta
kirka

TIPU!!!!!
Gratulalok!!! Nem semmi sulyok! Kép Kép Kép Orulok,hogy jol vagytok!
Kriszti, neked pedig nagyon koszi,hogy megirtad a jo hirt!! Kép

Rogton jobb kedvem lett! Kép

Kangi
Az en vedonenim is nagyon jo fej, csak jovo7en vegig szabin van. 31en megyek majd hozza. Ha lesz meg ilyen szuras, akkor este irok emilt, es megkerlek,hogy kerdezd meg yo?

Na megyek
Norka

Norka
norkini

Sziasztok!

Tipu!Kép
Hatalmas gratula, sok boldogsagot, sok tejcit, es minel tobb ataludt ejszakat a ket kicsi lannyal!KépKép

Lanyok, olyan furcsa erzes, ha oldalt fekszem, a baba mar egesz az oldalamnal kapirgal, es annyira csikiz, tegnap nem is birtam miatta visszaaludni a hajnali pisitura utan!Kép

Holnap este megyunk 3D UH-ra, mar ugy varom, remelem, hajlando lesz mindenet megmutatni a picike, es foleg, hogy minden rendben lesz!

Karacsonyi kaja: en az eddigi 2 onallo (azaz a szuloktol kulon, a parommal kettesben toltott) karacsony soran azt "vezettem be", hogy romai talban sutok husit. Van benne ananasz meg kokusz meg sok fincsi fuszer is, tenyleg kulonleges. Ez egyutt sul a korettel, es csak bele kell pakolni az edenybe, es megsutni. Igy nem kell locsolgatni, megforditani, egyaltalan nem is kell ott acsorogni folotte, hanem jut ido masra. Aztan meg csinalok somloit, meg anyuektol mindig kapunk halaszlet es beiglit. Nyami!Kép

Myssnia,
Szerintem biztosan alszik eleget a babad!Kép Orulj neki, hogy biztosan erzed, ha nem mozogna ennyit, akkor meg jobban aggodnal, nem?Kép
Szerintem feltetlenul mondd meg a dokidnak, amit a vedono uzent, es majd a doki megmondja, hogy minden rendben!Kép
Koszi szepen a Benettonos linkeket, epp nezem.

Hayimpapa,
Mizujs? Tenyleg szep nagy lehet a babatok, de a korhazban biztos nagyon vigyaznak Hayimmamara, es minden rendben lesz, mar csak ezt a par napot kell kibirni szeparalva!Kép
En Tatan voltam kisgyerek, nagyon szep hely!Kép

Snoopy,
Koszi szepen a valaszt. Majd gondolkozom meg ezen, es ha nem banod, lehet, hogy kerdezek is.Kép
Mar van is egy kerdesem, ezen most gondolkodtam el: nekem nagyon erzekeny a mellbimbom, es hat tehenet meg kancat fejtem mar kezzel, es nem tudom, hogy ezt hogy fogom birni. Kimeletesebb a gepi fejes? Es a gepek kozott ilyen tekintetben van kulonbseg?

PIldi,
Koszi szepen, pont az ilyen tapasztalatokra vagyok kivancsi.

Maci_2,
Fel a fejjel, ne idegesitsd Magad masok hulyesege miatt!Kép

Nadine,
Gratulalok a pici valoszinuleg-kislanyhoz!Kép
En biztos, hogy nem vetek Rad kovet a karacsonyi "fogyokura" miatt, az elobb is mar tisztara beindult a nyalelvalasztasom, ahogy leirtam, hogy mit fozok.Kép

Timici,
Gratulalok a szep nagy babahoz, es hogy szepen huzodik felfele a placenta!Kép Remelem, ezt mar otthon olvasod!Kép

Gomboc,
36. het, juhejjjj!Kép

Cinedit,
Sajnalom, hogy Anyukaddal nincs minden rendben, talan az unoka erkezese majd kizokkenti.

Norkini,
Szerintem meg megjon az a hangulat, ne felj!
A gyerekszajas oldal nagyon aranyos, a Szandokanos sztorin itt rohogok azota is!Kép
A babahossz ertekeknel az elteres szerintem is abbol adodik, hogy ulomagassagot vagy teljes testhosszt mernek.

Kangi,
Aztan azert pihengess is! De jo, en is szeretnek majd uveget festeni, van esetleg keped a remekmuvekrol?Kép

Bocsi, hogy ilyen hosszu lett, mindenkinek jo pihenest, puszi:

Leszter
24+3
leszter

Tipu Kép
gratulálok az ikerbabákokhoz! Sok boldogságot, sok tejcsit és nagyon jó egészséget! Kép

Kispapa most ért haza a disznótrancsirozásból, hozott fincsi kolbit ... de ha én azt ma sütve megeszem, tuti nem alszom az éjjel ... Kép

Leszter Kép
majd megkérem kispapit, holnap reggeli fényben fotózza le az alkotásokat Kép és feltesszük majd a profilba, jó?

Norka Kép
ha úgy alakul, jelezd, de remélem, nem lesz több fájdalom Kép

Pussz, megyek kispapit szórakoztatni (kádban hempereg, de hátha hiányzom neki Kép)

Kangi
31+2
kangi

Pocok!

Bocs, most nézem a papírcetlit, persze, hogy összekevertem. Légyszi cseréld ki oket, mert Tipu megnyúz ha meglátja : )
Anna 1.6 kg és Sofia 2.2 kg... ; )
Bocsánat mégegyszer.

Norkini! Szivesen.

Kriszta
kirka

Tipunak én is gratulálok a két kislányhoz! Jó egészséget és nyugodt napokat kívánok mindhármójuknak! KépKépKép

Franyo
30
franyo

Sziasztok! Kép

Tipu Kép

Gratulálok a ikrekhez! Kép

Zsuzsi írt sms-t:Megfordult a babája, tehát fejvégû, és nagyon örül neki. Homeopátiás bogyókat is szedett, és úgy látszik bejött.

Én pedig megkezdtem a pihenést. Kép
Megvan minden ajándék is, már csak csomagolnom kell.
Most pedig visszaolvasok.

myssnia
32+3
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok,
en sem birtam ki nelkuletek. Ez mar fuggoseg? KépKépKép

Eloszor is, finiseseknek hajra, megy a drukk ezerrel! Kép Na meg Timicinek, HAyimamanak is, es a tobbieknek, akik a korhazban vannak. BAr remeljuk, Timicit tenyleg kieresztik karacsonyra, plane, ha jo eredmenyeket produkal....de az a 3 kg koruli gyerek, az tovabbra sem fer a fejembe...Timici, mekkorara tervezted jan. vegere????? KépKépKép

Tipunak nagy-nagy gratula! Hol fertek el ekkora sullyal a gyerkocok benne? Kép Vegul csaszar lett ugye, o irta, hogy az A baba harantfekvesben van, es ezert muszaj lesz a csaszar. Kriszta, koszi hogy beirtad a nagy hirt! KépKépKép
(Aki latta a Sejtjeink c. filmet a heten az M1-en, az tuti, hogy ha ikreket var, csak csaszarral lesz hajlando ezentul szulni! Kép)

Cinedit, gratula az eskuvodhoz! Es remeljuk, anyukad hamarosan jobban lesz. Gyogyszerezik? Mert azt tudom, hogy nagyon sokat segithet az allapotan.

Kangi, nyami nyami disznotoros! Barmennyit meg birok sultkolbibol meg hurkakbol enni, kuldj egy kicsit virtualisan, jo.... KépKép Toled is elvarja kispapi, hogy mosd meg a hatat? KépKépKépKép Es varjuk holnap a kepeket a mualkotasokrol! Kép

Norka,
BAbameretet nem tudom, de a cici szurkalasa neha nalam is van, de nem olyan eros, hoyg zavarna tulsagosan. Kép Betudtam annak, hogy atvaltozik a cici tartalma, vagyis a mirigyek biztosan nonek es nyomjak a zsirsejteket. Ez csak az en laikus elgondolasom, ezzel mar igazan nem foglalkoztam tudomanyosan, betudtam a terhesseg velejarojanak. HA nagyon zavar, nem tudod felhivni a dokidat? VAgy a korhaz ugyeletet, ott tutira van ugyeletes orvos. Esetleg a haziorvosod?

Leszter,
ugye beirod, mi volt a 3D UH-n? En baromira kivancsi vagyok! KépKépKép

Franyo, milyen lett a mezes zserbo? Kép

Annak, aki meg nem vasarolt be. A budakalaszi CORA hetkoznap este 10-ig van nyitva dec. 24-ig. Ezt nem sokan tudjak, es amikor mi este 9-re mentunk csutortokon bevasarolni, egyaltalan nem volt tomeg! Akinek tomegiszonya van, annak ez a hir jol johet. Kép Most nezem a www.cora.hu-t, a tobbiben is hosszitott a nyitvatartas.

Engem most vessetek meg, de ma bunoztem! KépKép Bementunk a Vorosmarty teri karacsonyi vasarba, es ettem egy kemenceben sult kenyerlangost, aztan beultunk a Burgerbe es ittam Cola-t (nem am light-ot Kép), es ettem egy almastaskat. Szoval, cukor dogivel, holott ugye, en is el vagyok tiltva minden cukortol. KépKépKépKép Mar 3-4 napja olyan vacak a kedvem. Ugy erzem, elegem van az allando lemondasokbol. Kép Se cukor, se edesseg, alig eszem sót, semmi csavargas, se szankozas, se korizas, se gokartozas, semmi a vilagon, ami eddig volt... Az egesz barati korunk folyamatosan ilyen programokat szervez...en meg vagy nem megyek veluk (kispapi legtobbszor megy) vagy allhatok es nezhetem irigykedve oket. Kép Eddig aranylag jol birtam, de az utobbi napokban kiborult a bili. KépKépKép
Persze, tegnap is jott egy SMS, hogy ma retesezes a Normafanal, aztan szankozas, aztan forralt borozas. Utana meg kurtoskalacs eves. Na most ebbol en egyiket se csinalhatom. Szoval, ma elegge kikeszultem, kispapinak kellett a bogesemet vegighallgatnia. KépKép
Az eszemmel tudom, hogy a baratok nem szandekosan csinaljak, es nem szivatas, egyszeruen csak figyelmetlenek, de akkor is, vacak erzes, amikor mar honapok ota semmit nem csinalhatok, ami az addigi eletem volt, nem ehetem azt, amit szeretek, nem ihatom stb.. Ugy latszik, csak 8 honap lemondasra vagyok hitelesitve, utana jon a kiborulas. Kép Kép
Es most az sem vigasztalt meg, hogy "a babaert mindent"...KépKép Volt mar valaki ilyen depis????? KépKépKépKépKépKép

Bocsanat a litaniaert,
Gombóc
35+1, ez mar a 36.! KépKép
gombóc

Tipu,

Sok szeretettel gratulalok es a leheto legjobbakat kivanom mindharmatoknak!!!!KépKépKépKépKép

Puszi
Kataa es Alex baba

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Tipu, nagyon sok gratula a babákhoz! Sok boldogságot! Kép

Mindenkinek nagyon sok boldog karácsonyt kívánok!

Miszike
miszike

Sziasztok!
Bocs, ha hosszú leszek Kép.
Elõször is mindenkinek köszi a drukkolást. A jó hír az, hogy a baba beilleszkedett tegnap éjszaka Kép. Elméletileg akár haza is jöhetne Hayimmama, de most már a szülésig benn lesz a Szent Imrében. Szóval semmi baj, csak hát ugyebár nem jó dolog kórházban lenni. Átadtam neki a drukkolásokat Kép, persze Õ nem ismer Titeket személyesen, így csak azt tudtam mondani, hogy a babanetesek drukkolnak Kép.
Szóval ennyi a helyzet velünk, várunk Márkra, aki elméletileg 26-án jön, persze ki tudja pontosan, hogy mikor is.
Gombóc, Maci_2, Franyó, Leszter, Norka, Kangi, Edit, Orsoly, Myssnia, Buksicica, Andi, Pocok, Kispici, és ezer bocsánat, ha valaki írt az elmúlt napokban, és nagy sietségemben kifelejtettem volna: Sok köszönet a drukkolásért és az írásokért, nekem sokat segít, mint "szenvedõ" kispapának, hogy írhatok valahova, ahol meghallgatnak, sõõt meg is értik a problémámat Kép.
És persze írok, ha valami történne KépKépKép.

Köszi: Hayimpapa (39+3)

Hayim Apuka
hayimpapa

Tipu:
Gratula a picikhez Kép.
Hayimpapa

Hayim Apuka
hayimpapa

Tipu!

Sok-sok boldogságot a lányokhoz!!! Annyit még majd árulj el, hogy egypetéjüek, vagy 2?Kép sok sok tejcit!Kép

sasha és a 10 hetes Gábor

Kép
sasha

Sziasztok!

Kangi,
Koszi, varom a kepeket!Kép

Zsuzsi,
De jo! De akkor mar ne engedd visszafordulni azt a porgo babat!Kép

Gomboc,
Majd irok az UH-rol, persze!Kép
Hat, en nagyon megertem, hogy kiborultal, en is par hete igy voltam, mikor sehova sem mehettem, ugy ereztem, hogy minden mozdulatomra vigyazni kell. Es meg most is bennem van az az erzes egy kicsit, hogy ha elkezdek megint trutyizni, akkor lottek a karacsonyi vendegeskedeseknek, hiaba van mar csini bluzom...Kép De Neked mar egy honapon belul megszuletik az eredmeny, es ha az most nem is vigasztal, hogy az O egeszsege erdekeben ez nem olyan nagy aldozat, akkor gondolj arra, hogy 4 het mulva azt eszel es iszol, amit csak akarsz!
Nalunk tegnap sult kolbasz es hurka volt az ebed, es meg van belole. Nem hazi ugyan, de azert finom, kuldok, ok?Kép
Leszter >---------hurka+kolbasz----------> Gomboc

Hayimpapa,
Hat ez nagyon jo hir, akkor most azert megy a drukk, hogy Mark minel hamarabb megszulessen, es egyutt lehessen a csalad!Kép

Timici, Gomb, Kakukkfu, Orsoly, Andy, Tuni,
Drukkkdrukkk!KépKépKép

Puszi:

Leszter
24+3
leszter

GombócKép

Voltam már én is így ugyanezen oknál fogva kiborulva. Egyébként a 35. héten beáll a cukor, és már nem romlik tovább. Ahhoz képest, hogy nekem inzulinozni is kell, a 35. héttõl egyre több mindent megehetek, és nem viszi fel nagyon a cukromat. Ezt tudom, mert naponta 3x kell mérnem. Szóval szerintem nyugodtan "bûnözhetsz" egy kicsit, fõleg így karácsony tájékán. Amúgy meg fel a fejjel, a vége már hamar elszaladKép (kivéve az utolsó napokatKép )

TipuKép

Hatalmas gratula a kicsi lányokhozKép

Üdv
Tüni
tüni

Gombóc Kép
egy kicsi bünözés belefér, ha nem érzed magad rosszul töle. Figyelj befelé, és amikor már zavar, akkor hagyd abba. Nem lesz semmi baj, hidd el. KépKépKép
Kispapától ne sajnáld a kikapcsit, de beszéld azért meg vele, hogy a barátokról mit gondolsz, mert egy férfi ezt nehezebben értheti meg ...
Az én kispapám is eljárkál, mondjuk úgy heti egyszer, de cserébe ultramód törödik velem, mikor itthon van Kép és a hátát se MUSZÁJ megmosnom, de azért mindig felajánlom neki, és azt rettentö lelkesen elfogadja Kép

Sültkolbász amúgy nyamm volt!!! Kép Nem tudok ide kolbit rajzolni, de elmesélem, hogy minden finom husit is beledaráltak a fiúk, szóval puha, nagyon jól füszerezett, nem csipös, és nem is égettük le sütéskor Kép Csináltunk hozzá szerecsendiós krumplipürét, és savanyú ubit harapdáltunk mellé!!! Ja, és Anyutól kaptunk kocsonyát is, azt meg valódi citromlével ettük ...
Mindenki utál már eléggé??? KépKépKép Akkor megyek egy falat kocsonyát enni Kép

Pussz
Kangi
31+2
kangi

De jooooo lanyok, ma csupa jo hiR4 Kép
Tipu es babaival minden rendben, Haymmama babaja is ugy gondolta lassan ideje kibujni! Kép Kép

Gomboc!
Ismeros a helyzet nekem is...de en lelkiismeretfurdalas nelkul ettem ma annyi csokit,hogy ez mar tenyleg gaz! A kimozdulasrol meg inkabb ne is beszeljunk..Kép De egyszer csak vege lesz es akkor...!!!!! Kép
Amugy nem szeretnek ezzel orvost zargatni, majd max. a vedonot. Ma szerencsere nem volt, de tegnap-tegnapelott szabalyosan fajt. Szoval majd meglatjuk.... Koszi a tippeket! Kép

Hat jo ejt mindenkinek!

Norka
31+1
norkini

Azt meg jól elfelejtettem, hogy pocilakóm hihetetlenül aktiv ma este. Nekem elöl van a lepényem, úgyhogy elvileg tompitottan érzem, de még igy is elég durva Kép

Pusszkangi
kangi

Udvozlet a sok szep Holgykerekségnek!Kép

Az en parom, Gombolyu,mindenkit puszil es net hianyaban altalam kivan mindenkinek boldog karacsonyt,vidam babavarast es hasonlo minden jokat..Kép

Erdekeset hallottam ma a korhazban...1 sokat tapasztalt nover "kispapázást" javasolt a szules beinditasara...Kép
Ezt tessek jol megjegyezni..!Kép)

Szia Kismamakok!Kép

gombolyito
Névtelen

Gömbölyitö Kép
a kispapázásról mi is hallottunk, és február közepétöl direkt erre megyünk majd rá! KépKépKép
Amúgy cicimasszázzsal az igazi, mert az aztán tényleg méhösszehúzódásokat vált ki (szoptatás alatt az elején sokan rendesen panaszkodnak is, hogy fájdalmasak ezek az összehúzódások)
Úgyhogy addig cicik hanyagolva KépKépKép

Pussz
Kangi
31+2
kangi

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek.

Tipu: Gratula a két kislányhoz. Sok boldogságot és tejcit kívánok nektek, meg persze egészséget is.

Mi még mindig egyben vagyunk, remélem ma már tud valamit mondani a doktorbácsi délután megyek hozzá.

Hayimama és persze a többieknek is megy a drukk.

Gömbölyitõ: Nekünk is ezt ajánlotta a dokibácsi, hogy az elindithatja a szülést sajnos nem jött be vagy a pici túl lusta ahoz, hogy kijöjjön. Na mindegy majd ma már többet megtudok remélem.

Majd még jelentkezem
Sziasztok
Andy
39+6
andy78

Jó reggelt! Kép

Andy Kép
drukk-drukk! Kép

Timici Kép
remélem, ma kitalálják a dokibácsik, hogy kijöhetsz KépKépKép neked is drukkolok Kép

és még drukk Hayimmamának Kép Kakukkfünek Kép Gömbnek Kép Orsolynak Kép Tüninek Kép

Gumimaci szereti a havat, mocorog neki Kép Itt Zuglóban nagyon szépen esik Kép

Pussz, irjatok!!!
Kangi
31+3
kangi

Sziasztok!

Ma éppen nem dolgozom, majd csak pénteken, így két sütés meg takarítás között van idõm egy kicsit netezni. Kép) Olyan jó, hogy vagytok, hogy itt vagytok és egyáltalán vagyunk egymásnak. Kép) (rámtört a szentamentalizmus) Kép)))

Most 10 hetes a babukám a pocimban, de kisfiam már nagyon várja, s egy nõgyógyászati vizsgálatot sem hagyna ki. Kép 4,5 éves létére nagyon sokat tud. Kép

Tényleg, akinek több gyereke van közöttetek, mi a véleménye a testvéri féltékenységrõl, illetve annak kiküszöbölésérõl? Én nagyon félek ettõl. Lehet, hogy amit leírok hülyeségnek tûnhet, de 4,5 éves Tomika kisfiam a szemem fénye. Imádom, már-már bálványozom... és nyáron meg lesz a kistesó és félek, hogy õt nem tudom majd ennyire szeretni. Ez hülyeség? Vagy van alapja? Azt mondják az ismerõsök, hogy a szeretet nem megoszlik, hanem megsokszorozódik. Igaz ez?

Kérlek, írjátok meg véleményetek a témával kapcsolatban és azt is, hogy szerintetek megõrültem, hogy ilyeneket rágódom???

Ha addig nem értekeznénk, ezúton kívánok mindenkinek kellemes, békés karácsonyi ünnepeket és szeretetben és boldogságban gazdag új évet.

Puszi:

Charlotte alias Saci
charlottee

Sziasztok!

Saci!

Nem õrültél meg, de el fog múlni az aggodalmad, ha megszületik a pici. Én már a harmadik babámat várom, de a másodiknál én is tele voltam hasonló félelmekkel.
Az ismeerõseidnek igaza vanKép Ugyanennyire fogod szeretni a másodikat isKép Meg a sokadikat is, ha terveztek még babátKép
A féltékenységrõl nem tudok sok mindent mondani, mert az én gyerekeim között sokkal kisebb a korkülönbség, és az sokat számít. Az én kisfiam másfél éves volt csak, amikor megszületett a kishúga. Soha nem volt féltékeny, a mai napig imádják egymást, már együtt tudnak játszani olykor ( egy éves múlt a pici).

Boldog Karácsonyt! Mindenkinek!

Anyakati
Anyakati
Anyakati

Sziasztok!

Az ejszakai melegfront igencsak megviselt, mar azt hittem indulni kell, 5-7 perces kemenyedeseim voltak eleg sokaig, de vegulis elaludtam. Lehet, hogy a tegnapi Cora is bejatszott.
Reggelre semmi. Mar a korhazat is megjartam, ctg jo, penteken megyek legkozelebb, ha lesz legkozelebb.

Andy, Orsoly! Kép
Varom a hireket.

Tipu! Kép
Hatalmas gratula!

Mindenkinek drukk: Hayimmama, Gombolyu, Timici, Edit, Tuni, Andy, Orsoly! Kép Kép Kép

puszi
Kakukkfu
39+5
kakukkfu

GRRRRRR!
Elszállt amit eddig írtam.Kép

Na mégegyszer, csak rövidebben.

Gombóc,
Egy kis bûnözés még nem a világ, fõleg ha a kedvedet is javítja. Kispapád beszélhetne a figyelmetlen barátokkal.

Cinedit,
Jobbulást anyukádnak. A kisunoka is segít majd.

Andy,
Köztudott tény, hogy a babák nem maradnak bent...

Kakukkfû,
Remélem jól sikerült a lakásavató. De jó is lesz a babádnak.

Norka,
Nekem van egy fibroadenómám (5 éve szürték ki). Az szokott szúrni. Szerintem te "csak" a tejmirigyek miatt érzel hasonlót. Ha pár nap alatt nem múlik el, azért szólj az orvosodnak. Legfeljebb elküld mell UH-ra.

Tipu,
Gratulálok az ikrekhez! Sok örömet és boldogságot.Kép

Leszter,
Az én babóm mindig aktivizálja magát, amikor lefekszem aludni. Kispapa meg is állapította, hogy õ nem bírna így aludni. Hát nem sok választásunk van...Kép

Hayimpapa,
Örülök, hogy sikeresen drukkoltunk és a babóca beilleszkedett. Drukk továbbra is. Nemsokára a kezetekben tarthatjátok.

Tegnap megsütöttük a karácsonyi bejgliket: mákos, diós, gesztenyés. Nagyon fincsi lett.
Pénteken voltam a dokimnál. (Dec. 30-án megyek terheléses cukorra.) Megkérdezte, hogy akarok-e UH-t. Naná, most kispapa is el tudott kisérni. Meg aztán az amnio eredményére még másfél hétig várnunk kell. Az UH alapján minden rendben. És megmutatta a kis popóját. 90%, hogy kiscsajszi (valahogy mi is így éreztük). Már csak egy jó lánynevet kellene találnunk.

Mindenkinek békés karácsonyt és nagyon boldog, babás évet valamint könnyû szülést kívánok.

Remélem mire január 6-án jövök sok pocaklakó lát napvilágot!

Maci_2
23+6
maci_2

Ezt elfelejtettem.
Öko(bio)piac nyílt Újpesten (Baross u 105-107, Inzula Kft udvara), szombatonként 7-12.

Maci_2
23+6
maci_2

Na halihó mindenkinek,

Elõször is, míg el nem felejtem, boldi karit mindenkinek:o))))))))) sok ajándékkal megfejelve:o))))

Pocok,
csak 12+5 vagyok ma, na de ezt így karikor megbocsátja az ember:o))))))))))))))))))))

Saci,
nem akarsz feliratkozni a táblázatba? már olyan uncsi mindig utolsónak lenni. légyszi, légyszi , légyszi:o)))))))

Franyo,
nem azért nem mentek a képek át, mert túl nagy volt, hanem mert az anyósom, aki csinálta a digitális képeket elesett, és most jól feküdnie kell, és nem tudja otthonról átküldeni:o((((((((((

Tipu, Nagy - nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!:o))))))))))
sok örömet a babikkal:o))))

na most ennyit, mindjárt megyünk haza, és 3 napig nem kell jönni melózni:o)))))

pusz:
Manócska
12+5
Manócska

Sziasztok, lányok!

Jó rég nem jutottam hozzá, hogy írjak nektek, most sem leszek hosszú, mert még sehol sem állok a karácsonyi készülõdéssel, pedig ez lesz Ármin elsõ igazi karácsonya (tavaly ilyenkor még épp csak hat hetes volt), úgyhogy ennek nagggggyon szépen kell sikerülnie!

Akik AFP-ügyben hozzászóltak, köszi Kép, végül is a babó UH alapján megállapított kora szerint megyek, most 28-án, remélem, lesz UH is, hogy megleshessem egy picikét! Kép

Tipu! Gratulálok a lányokhoz! KépKép

Mindenkinek nagyon-nagyon boldog, békés karácsonyt kívánok! KépKépKép

Márti
15+6
márti

Sziasztok!

Na most jöttünk meg az orvostól, mindnent rendben talált a CTG jó lett igaz keményedésem az volt, de azt mondta a dokibácsi, hogy még megindítani nem érdemes ezért ha nem indulna be elöbb akkor pénteken kell mennem és akkor lehet, hogy meg is indítják a szülést. Most azért kérem a drukkolásotokat, hogy a babóca várja meg a pénteket, mert 25-én nem lesz dokibácsink mert nem lesz Budapesten. Az orvos óta egyre többet görcsölgetek, lehet, hogy a vizsgálat miatt van. Remélem nem indul be a szülés, ha beindul ma akkor sincs gond csak ne 25.ike legyen.

Kakukkfu: Hány órára kell menned pénteken?
Én reggel 8-ra megyek persze ha megyekKépKépKépKép
Drukkolok nektek. Jó lenne együt szülni.KépKépKépKépKép

És még megy a drukk mindenkinek akinek szüksége van rá.

Sziasztok
Andy
39+6

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok mindenkinek. Sok ajándékot stb....
andy78

Sziasztok,

Huhhhhh, azzal kezdem, hogy ma mar sokkal jobb a kedvem. KépMa volt az elso CTG-nk, ott meghallgattam Gombocka szivvereset, es amig tartott a vizsgalt, 36-szor mozdult meg. Valahogy ez mintha erot adott volna, jobb lett ma a kedvem is tole...KépKép

Leszter, Kangi, Tuni, Norka, MAci2, koszonom szepen a megertest es a biztatast! KépKépKép En tegnap uuuuugy utaltam magamat, azert, mert ilyen "fegyelmezetlen" vagyok. KépKép
Kangi, ha edesseget eszem, attol en nem leszek rosszul vagy ilyesmi, semmi valtozast nem okoz (a hangulatom jobbulasan kivul Kép ) a szervezetemben, ezert (is) olyan nehez az onmegtartoztatas, plane most, Karacsonykor. Kép Na mindegy. Tegnap este elkeseredesemben nekilattam beiglit csinalni, kispapi kapott 1-1 rud dios es gesztenyes beiglit cukorral, en meg 1-1 rud ugyanilyen izesitesut glukononnal. Az enyemek tetejet becsikoztam, igy most tutira nem keverjuk ossze, es es nekem is lehet bunoznom...KépKépKép

Ja, es ma a setam kozben beugrottam egy henteshez, vettem hurkat es kolbaszt, azt delutan megsutottuk es mind megettuk. KépKépKép

NAgy drukk a finiseloknek, Hayimmamanak, Gombolyunek, Timicinek, Editnek, Tuninek, Andy-nak, Orsolynak! KépKépKép

Most pedig megyek, es bepakolom meg a mosast, meg felmosom a konyhat. Ha tudok, este meg benezek! KépKép

Sziasztok,
Gombóc
35+2
gombóc

Sziasztok!

Mindenkinek kellemes karácsonyt!!!

Tipu!
Gratulálok a babákhoz!! Kép Kép Kép És jó sok tejcsit kívánok!!!

Kakukkfû, Andy!
Drukk, drukk, drukk!

Hayimpapa!
Kitartás Neked is és Hayimmamának is!

Norka!
Nekem a terhesség elején volt, hogy nagyon fájtak a melleim. Nem tudom, ez miért van, de biztos a terhesség velejárója. Nem tudom, mit lehet tenni, hogy ne fájjon. Na, jó sokat segítettem. Kép

Ildianyu 13+6
ildianyu

Sziasztok lanyok!

Ma este voltunk 3D UH-n a Hattyuhazban!Kép A babankkal minden rendben, es mindenet megmutatta, amit kell!Kép Egyfolytaban izgett-mozgott, ujjat szopizta, szajat nyitogatta, szepen latszott a kis arca, es ugy nez ki, hogy KISLANY!Kép A doki azt mondta, hogy nem is gondolta volna, hogy ennyire fog latszani, ugyhogy eleg valoszinu, hogy tenyleg leanyka!Kép Meg mi is lattuk a kis puncijat!
Merete is rendben, pont akkora, amekkoranak lennie kell, es kepzeljetek, mar 800 g korulire saccolta a gep a sulyat!Kép Nem is remeltem, hogy mar ilyen nagy!Kép
Ja, es az elejen mondtuk, hogy szeretnenk CD-re is iratni, es kesobb mondta a doki, hogy az most karacsony alkalmabol ingyen van (amugy +2e lett volna). Igy kaptunk valami programot, aminek a segitsegevel meg lehet nezni a 3D-s animacio-reszleteket es a kulon elmentett kepkockakat.

Charlotte,
Biztos vagyok benne, hogy fogod tudni egyforman nagyon szeretni a ket gyermekedet!Kép
Szerintem egy negy es fel eves azert mar eleg jol megerti, hogy testvere szuletik, es fel fogjatok tudni kesziteni ra!

Gomboc,
Orulok, hogy mar jobb a kedved!Kép

Andy, Kakukkfu, Tuni, Gomb, HayimmamaKép
Drukkkkkk!KépKépKép

Timicivel mizujs?

Holnap mar valoszinuleg nem lesz idom jonni, ugyhogy mindenkinek boldog, nyugodt, bekes, babamozgasos karacsonyt kivanok!

Puszi:

Leszter
24+4
leszter

Sziasztok Lanyok!Kép

Tipu: nagy gratula az ikercsajszikhozKép

Koszi a sok drukkot, ha lehet azt is tegyetek hozza, hogy januar 1-gyel kezdveKép En ugyanis szeretnem megvarni a januart a szulessel, remelem a mano is igy gondoljaKép

Mai ctg kivetelesen jo lett, szuleszno meg is jegyezte, hogy unnepi ctgKép Meg is vizsgalt, mehszaj kicsit fel van puhulva es kb felujjnyira nyitva van, de ugyebar ez meg nem jelent semmit. Dokineni kerdezte gyerkoc fejmeretet, mikor megmondtam, lepadlozott. Aztan nemi gondolkodas utan kozolte, hogy ebben az esetben (nagy a gyerkoc nagy fejjelKép), a kiiras napjan (januar 7-en) be kell fekudnom, ha addig nem bujik ki a mano. Ugyhogy a drukkokat kerlek idozitsetek januar 1 es 7 kozeKép KoszkeKép Legkozelebb valoszinu csutortok reggel megyek ctg-re vagy ha nagyuzem lenne a szuloszoban (ugye andy, kakukk?Kép), akkor szombatonKép

Mindenkinek Kellemes UnnepeketKép

Pusza: orsoly 38+2
orsoly

Sziasztok!

Boldog Karácsonyt kívánok minden topik- és pocaklakónak! Kép Kép

Ünnepek után jelentkezem! Addigra az az érzésem, jönnek majd babák! Hajrá a finiselõknek! Kép

Puszi:Judó
31+1
judó

Sziasztok!

Koszonom a sok cicis hozzaszolast! Kép
Mostanaban mar nem rendetlenkedik!

Lanyok
KELLEMES Karacsonyt mindenkinek! Jo pihit es egyetek sokat! Kép

Norkini
31+3
norkini

Andy! Kép

En meg nem tudom, hanykor megyek penteken. Mikorra kerjek idopontot? Te mikor vagy ott?

Orsoly! Kép

Gyere te is penteken!

Boldog karacsonyt mindenkinek,

Kakukkfu
holnap 40 Kép
kakukkfu

Lányok
mindenkinek nagyon boldog, kellemes ünnepet kívánok!

Tegnap este irt Tipu, és üzent nektek is. "Puszilom a lányokat és köszi a jókívánságokat. Barátnöm vas. behozta nekem öket. Drukk a finiseseknek és a nem finiselöknek is. Annát pedig elmérték tegnap (vas.) mert nem 1600 hanem 1900 gramm, de centiben kisebb mert 43 cm."

Én is nagyon drukkolok a finiseseknek, nemsokára babaesö lesz itt. Kép A többieknek is drukk.

Pálma
21+4
pálma

Sziasztok,

Karacsonyra kiengedtek, de minden nap vissza kell mennem CTG-re...azaz meg egyben vagyunk. Az UH szerint megkevesedett a magzatviz, a hasam teljesen lent van, neha vannak joslofajasaim es pocakbaba sem annyira aktiv mar...szoval nagyon szeretnem mar atadni az elso helyemet valaki masnak, de egyenlore meg varakozo allasponton vagyunk. Remelem, ez a kis kornyezet valtozas meghozza majd a hatasat.

Mindenkinek Nagyon Boldog Karacsonyt kivanok, a kismamamknak jo babavarast, a finiseloknek mindent bele, az anyukaknak pedig sok-sok tejcit Kép

pusz,

gomb
40+4
gombolyu

Sziasztok kismamákok!

Tipu, nagy-nagy gratula, finiselõknek hajrá! Kép

Mindenkinek boldog Karácsonyt kívánok! Kép

Kispici
kispici

Sziasztok!

Mindenkinek Boldog Karácsonyt Kívánok!

Timicitõl is kaptam Sms-t, ami szerint mégis csak benn marad a kórházban. Bár nem tudom miért, mert az UH szerint hazajöhetett volna ünnepelni. Drukk Neki!

myssnia
32+4
myssnia
Budapest XI. kerület

Szia Kakukkfu!

Elõször is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok nektek.
Pénteken reggel 8ra megyek.
Ha tudsz kérj akkorra idõpontot, de nekem nagyon ugy nézz ki, hogy akkor meg is lesz indítva a szûlés.

Puszi
Akkor pénteken ha minden összejön, írj ha már van idõpontod.
Andy
40
andy78

Sziasztok!

Sajnos a baba mégsem illeszkedett be, csak tévedtek... dr. Fülöp Tamás viszont megmutatta, hogy sajnos még nincs beilleszkedve a baba. A tanácsára még türelemmel várunk a kórházban (Gomb: örülök, hogy Te hazamehettél KépKép)... Amúgy párom szerint nagyon jó orvos Fülöp doki.
Sajnos mi továbbra is várunk, de köszi a drukkolást. Hayimmama nagyon nehezen viseli a kórházat, mert õ nagyon nem bír egy helyben ülni és semmit se csinálni úgy, hogy közben egészségesnek érzi magát. Persze elsõ a biztonság. Most már csak pár nap, és jön a baba.

Andy, Kakukkfu, Tuni, Gomb, Edit, Orsoly, Breki, Heni drukk-drukk-drukk KépKépKép. A végén jön egy front, és vagy 8-an kerülünk be a babás táblázatba Kép.

És mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
Hayimpapa (39+5)

Hayim Apuka
hayimpapa

Sziasztok!

Kép

Mindenkinek nagyon boldog, békés karácsonyt kívánok!

Kép

Puszi, Panka
28+3

panka

Sziasztok!

A tegnapi vacsi jo volt? Annyira, hogy nem ir senki? Kép
Nalunk semmi jele a szulesnek.

Andy!
8kor lesz ctg, vagy egybol mesz szulni? Ez egy kicsit korainak tunik. Hogy birsz felkelni?

Tovabbi jo unneplest,
puszi
Kakukkfu
40 Kép
kakukkfu

Sziasztok!

Még mindig egyben.

Kakukkfu: Igen reggel 8-ra megyek és lehet, hogy akkor már maradnom is kell, annyit mondott a szûlésznõ, hogy a cuccomat is vigyem már. Szerintem már maradni is fogok.
Te mikor mész?

Mi van a töübbiekkel? Kisvakond már lehet, hogy megszült és gombolyuvel mi lehet? Már babáztok?

Lányok mi van veletek senki nem ír?

Na most csak ennyi még majd vissza nézek

Sziasztok
Andy
40+1
andy78

Andy78,

Mi meg mindig egyben vagyunk, de lassan mar csak kibujik pocakbaba.

pusz,
gomb
40+5
gombolyu

Sziasztok!

Sehol senki?

myssnia
32+6
myssnia
Budapest XI. kerület

Na lanyok !

Mindenki szul, vagy mi van?

Gyertek ! Kép

Kakukk
40
kakukkfu

Sziasztok!

Az elõbb raktam fel képet a profilomba a Bencéról, de igen nagyra sikerült.
Nem tudja valaki megmondani, hogy hogyan lehetne a képet lekicsinyíteni?
Ja és a kméptárba is szeretném felrakatni. Kinek küldjem??
Elõre is köszi a választ.

Heni
38+3
heni1979

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?