Lekicsinyítettem neked, elküldöm mailben.
myssnia
32+6
2002.12.25 22:26

, nekem is szokott lenni, elõszõr majdnem szívbajt kaptam, annyira fájt, mintha kést forgattak volna benne. Dokibácsi megnézte, mondta tágulnak, nyílnak a tejcsatornák... most kicsit talán jobb, dehát még csak 9,5 hónapja hagyta abba Danóm a szopizást. Ja, és ha jött, egyszercsak elmúlt, függetlenül az elmulasztó praktikáktól... 

most már lassan javul, de nagyon hiányoznak a bogyók, amikkel ilyenkor szoktam kábítani magam... Ja, és hogy nehogymá jó legyen, ha véletlenül találok egy türhetõ testhelyzetet, kisprücsöknek természetesen nem tetszik
Na abbahagyom a panaszáradatot
)2002.12.25 22:32

2002.12.26 13:24
2002.12.26 20:52

, úgyhogy diclofenac krém, meg lámpázás amíg bírja a párom, de határozottan javul (ma már elég jól tudtam menni, bár egy kicsit úgy nézek ki, mint aki épp az imént rakta tele a nadrágját). Az az elkeserítõ, hogy ez a korral csak egyre rosszabb lesz... ehhhh viszont így babóval a hasamban nagyon meg akarom úszni a szurikúrát!
, jó volt olvasni a beszámolót. Hidd el, idõvel ki fogod tudni aludni Magad

Ma "csak" Te jelntkeztél, ez vajon azt jelenti, hogy a többiek el vannak/voltak foglalva fontosabb dolgokkal?
ÚÚÚÚgy izgulok

)2002.12.26 21:47
)Baba és kismamabarát új esztendõt kívánok!
A szülés után még hónapokig mondogattam, hogy nagyon szívesen nevelek még újabb gyerekeket, de hogy azokat nem én fogom kihordani, az biztos
Fellendítettük volna az örökbefogadásokka foglalkozókat!
2002.12.27 08:10
2002.12.27 10:06
Ti nem vagytok igy neha? (Csak az a baj,hogy nalam ez a neha mar lassan 1 hete tart...)
2002.12.27 10:43
2002.12.27 14:07

Nevetek van mar? De jo, hogy a CD-re iratast ajandekba kaptatok! Mi nem kertunk, es en azota is banom...
Plane, hogy egyre tobbszor kemenyedik a hasam es menziszeru gorcseim is vannak.
De hat mivel szules nelkul nincs gyerek, valahogy ugy vagyok vele, mint gyerekkoromban az oltasok elott, mikor tudtam, hogy tul kell esni rajta, es ezert onuralommal vartam a soromra...
vagy 
Egyebkent voltunk ketszer szuloszoba latogatasaon, valasztottunk szulesznot is, az orvosomban is megbizom, szoval, amit lehet, megrobalok en is tenni azert, hogy ne csak "ugy essek be" az esemenyre. 
Eddig is erzekeyn voltam, na de most!
Egyebkent kispapival mar megbeszeltuk, Gombocka kap hati hordozot es azzal visszuk kirandulni...meg mindenfele.

2002.12.27 15:31
)!
Amugy az elmult 2-3 hetben rengeteget nott a hasam, olyan jo!
Ma voltam vervetelen reggel a korhazban, epp vizit volt, ott mentek el elottem a folyoson az orvosok, es az en dokim mar messzirol kiszurt, ott vigyorgott ram, es felrebillentett fejjel mericskelte a hasamat, hogy mennyit nott!
Mondjuk mar ideje volt, hogy nojon, par hete meg szinte semmi sem latszott rajtam.
Par hete mar elofordult nehanyszor, de csak eves utan, es rovid idejig tartott, de mot par napja nagyon megszenvedek vele... Pedig a 24-ei vacsi utan megfogadtam, hogy nem eszem, csak keveset, mert akkor nagyon szarul voltam utana, de azota is...
Es az a fura, hogy nem csak kaja utan, mint korabban, hanem hajnalban is felebredek ra, olyan szar.
De nem panaszkodom tobbet, a lenyeg, hogy a baba jol van!
Kicsit felek, hogy hogy fogja birni a cicim a strapat...

A neven meg gondolkozunk, eddig a Petra es a Dora tunik nyeronek (epp mint Henieknel Dalma elott
).

2002.12.27 16:02
. 2002.12.27 16:02
2002.12.27 16:27
), hogy jöjjek, mert 3 ujjynira tágult az elmúlt két órában és megindultak a fájások. Fél hatra beértem, és 6-ra be is engedtek Hozzá a szülsõszobába (közben volt egy burokrepesztés, amíg kinn várakoztam). Akkor kezdõdtek igazán a fájások. Fél hétkor már bõ négyujjyni volt a méhszáj, és a fájások 90-et is elérték. Sajnos a baba szívhangja meglehetõsen zaklatott volt, és mivel a feje nem illeszkedett be továbbra sem a szülõcsatornába, ezért császármetszés mellett döntöttek. Fülöp doki vidéken volt, úgyhogy a váltótársa, Nyulasi Gábor jött be. Innen pillanatok alatt ment a dolog. Át a mûtõbe, én ki a padra. Altatás Bertának, és 6:58-kor kijött a baba, én meg rohanhattam videózni-fényképezni-babával ismerkedni. Mondanom sem kell, a gyermek gyönyörû 

Bertát közben varrták, majd kitolták a kórterembe. Agyilag teljesen friss volt az altatás után, abszolút tudatánál volt, és mindenre emlékezett altatás elõttrõl, és rögtön az ébredéstõl (ez nem szokványos dolog, általában zavarodottak ilyenkor az emberek). Azóta mostanáig benn voltam, de igyekeztem nem terhelõ lenni. A babát délelõtt 9-kor kihozták hozzá picit, úgyhogy vele lehetett. Szegény megviselte õt a mûtét, és fáj a pocija, de nemsokára jobban lesz (remélem). 

. 2002.12.27 16:38
Haymmama biztosan hamarosan jobban lesz (1-2 nap es ugrandozhattok!
) Sok boldogsagot kivanok nektek!
Az a rossz,hogy en pont dolgoztam es lemaradtam az osszes felkeszito tanfolyasrol..
Amikor szuloszoba nezegetes volt, akkor epp vizsgaztattam. Szoval meg azt sem lattam! Valoszinu ezert olyan idegennek tunik az egesz... 2002.12.27 16:50
Legutóbb azt mondta a dokim, hogy hétfõn, ha még egy kicsit nyílik a méhszáj, akkor megindítja a szülést. Így legalább bebiztosítja a Szilveszterét is
Szóval ha minden igaz, akkor legkésõbb 3 nap múlva találkozhatunk Gergõvel (ez lesz a neve). 
A többieknek pedig jó pocakosodást
2002.12.27 17:30
! 

2002.12.27 18:05

Az elõtej meg teljesen lehetséges, nekem a 20. hét körül jelentkezett elõször, azóta majdnem minden reggel foltos a hálóruhám.
Kezd nehezemre esni kényelmes pozíciót találni, bal oldalon a csípõm is fáj ráadásul... 2002.12.27 18:13
2002.12.27 20:52

2002.12.27 21:21
Probalom a baboval is megbeszelni
Viszont januar 7-ig jo lenne ha kibujna, a korhazba sem szivesen fekudnek be
Na majd eldonti a gyerkoc odabenn
Egyebkent egyre kevesebbet mocorog, telleg nagyon kicsi mar a hely odabenn, szinte az egesz hasamat a gyerek tolti ki
Ja, es erdekes modon nem lefele torekszik, hanem allandoan a hasam tetejen nyomja ki valamilyet, lenn meg szinte semmi nincs
Mondta is a szuleszno, hogy magyarazzam el neki, nem a mandulaknal kell am kijonni
Szal vicces gyerek maradt a vegere is
), a szulesznom ugyis ugyeletes lesz
2002.12.27 21:53

, Hayimmamának jobbulást! 
, egy a lényeg, ne birizgáld! 

) 2002.12.27 22:28
. A szoptatáson meg ne izgulj, csak az elsõ pár héten kell belerázódni a dologba
. Nekem legalábbis addig tartott, hogy kicsit feljebb toljam a fájdalomküszöbömet és utána már szép fokozatosan a kisebesedett cicik is begyógyultak. Csak feladni nem szabad!
.
)2002.12.28 09:41

2002.12.28 10:35

, mar 4-5 napja minden este fustszagot ereztunk a lepcsohazban, tegnap este mar elegge eros volt, ezert hivtuk a gondnokot, aki hivta a tuzoltokat. Ugyhogy este 10-kor szirenazva jottek a tuzoltok, de elmentek azzal, hogy ez kajaszag. Mondtuk nekik, hogy 4-5 napig senki sem egeti oda ugyanazt a kajat, es ez inkabb egett vezetek-szagnak tunik. NA, ma reggelre olyan fust volt, hogy csak ugy dolt be a lakasunkba. Kispapi lerohant, es megtalalta az ego vezetekdobozt. 
Ugyhogy most mi hivtuk a tuzoltokat, akik szirenazva megerkeztek, es megallapitottak, hogy igazunk van, eg a vezetekdoboz. Ugyhogy remeljuk, ma este mar nem kell fustszagba hazajonnunk...

2002.12.28 10:49
2002.12.28 11:05

2002.12.28 11:45
2002.12.28 12:39
2002.12.28 13:48
.
. Engem csúnya fiúk elvittek "babát pisiltetni", azaz jól leitattak... ;). Szegény lányok szenvednek, mi fiúk meg duhajkodunk...
)2002.12.28 14:53
2002.12.28 15:22
Olyan jó a büszke és boldog Apukáktól hallani a nagy hírt, szinte érezni, ahogy extázisba esnek az örömtöl.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|