2002.02.25 23:40
2002.02.26 00:06
Aztán egy idõ után szólt, hogy "elég vót"
) 2002.02.26 09:35

! Valószínûleg tüdõgyulladása van, igaz, nem a "megszokott". A dokik gyanúja szerint megint az ún. atipusos tgy.-ról van szó
Az összes tünete az volt, hogy vasárnapra csúnyán befulladt, meg el kezdett hurutusan köhögni. Gyógyszerei nem segítettek, így mentünk az ügyeletre..
Ott kellett maradnia szegénykémnek. Totál ki van akadva, mert szigorú fekvés van elrendelve, no mozgás.
De amint javul, rögtön hozhatom haza, nem kell megvárnunk, amíg teljesen meggyógyul. Ez jó, mert talán egy-két nap múlva itthon lesz
Igen, mi fogunk ott eladni. Ui. nagyon fontos, hogy beinduljon, szinte minden fillérünket ebbe tesszük bele. És egy alkalmazottnak sohasem lesz annyira fontos mindez, mint nekünk.
És tényleg jött?
! 2002.02.26 11:49

Köszi a címlistát!
Állatkert úgyis jobb akkor amikor már kicsit melegebbek vannak, és az állatok is kint lesznek.Majd mennek képek is,csak apa-függõ a dolog (lekicsinyítés). Kicsit tömény volt a torta, de azért elfogyott, fõleg mert csomagoltam is mindenkinek belõle.

Igen, ez nekem is feltûnt (mármint a sok közös vonás!
) Tegnap még azért annyira nem voltunk jól, hogy a fránya ab.-ot abbahagyhattuk volna, de csütörtökön már remélem azt mondja a doki, hogy nem is kell mennünk többet!

Meg nagyon elképzelhetõ hogy az öcsém népnapját is akkor ünnepeljük (de ez még elég képlékeny).
Bánk is szeret a lábával játszani, meg most már minden egyébbel is, olyan ügyesen csörgõzik, de persze néha még jól fejbevágja magát vele.
Szoktunk fõtt és kifújt tojást is készíteni egyaránt.
).Köszi, javulgatunk egész szépen, ma már sétáltunk is vagy két órát, olyan szép idõ van!
Hasmenés, azt hiszem over!
Bár nem akarom elkiabálni!
De azért Nektek drukkolni azt tudok!
2002.02.26 14:44
a "vesznek a kicsinek belöle valamit...".Sajnos nem mindegyik ilyen jó fej.Vannak rendör ismeröseim úgy,hogy tudom!!! 

:Csak is

napok innentöl kezdve!Tegnap voltunk védöninénél méreckedni!Kg=7,76 cm=69 szóval növün egyfolytában! 

:vagyok most!Remélem most már az idöjárás is jobb lesz,mert a tél tiszta "depissé" tesz! 

!! 

Próbálj nem sokat emelgetni! 

Lilike étvágya??
Tomikát.Nagyon sok gyógypuszit küldök neki és mihamarabb 
:napokat!Szörnyü mennyi baj van!!Milyen tipusú bababoltot nyitottatok?Van gyereküllés is? 

!Vigyázz kedves anyuka nem lehet elég korán kezdeni!
2002.02.26 18:25
Szvsz nem csak olvasóról van szó, mivel azt írta van amirõl nekünk nem mesélt. Tehát másról mesélt. A rég jelentkezetteket is kizárhatjuk nyugodtan (több hónapja igazolás nélkül hiányzókra gondolok). A pocakosok
, meg a picurkások is kizárhatók.
Még jó! Nem? Tényleg bocsi a gondolatért is

2002.02.26 20:14
Jót vidult amikor mutattam , hogy mit írtál!
Már megint a magánra megyünk. Pedig én szívesebben mennék a kórházba , mert ott kazira tudnánk venni az uh-t. Lehet , hogy majd szólók neki ez ügyben. 2002.02.26 22:04

2002.02.26 22:57
Tominak sok-sok gyógypuszi repül

Remélem hamar haza tudjátok vinni a kórházból.
Rendõr

Most aztán ugorjon ki a nyuszi a bokorból
azért mert mégse volt baj
Szemüveg
Busz
Vajon mindent elmondtam amit akartam??

Ja még nem tudom Alexnak márc. 10 milyen hétvége, de Halász Judit minket is érdekel. Végülis nekünk sincs messze a Rózsa. És még oda is találunk
Holnap kiszámolom. 

Lehet, hogy nem kellett volna belekontárkodnom Holmes és Watson dolgába???? 2002.02.26 23:18
Kitaláltam, hogy ilyenkor akkor tornázni fogunk, így mégis le lehet vezetni az energiákat. 
Bóbitára nem is gondoltam, de tényleg lehet. Hû, de nagyon kíváncsi vagyok!!!! 2002.02.27 03:46
Dugó a fülében, dúdolgat, én meg szétkiabálom a fejem, mire meghallja, hogy neki szólok. 2002.02.27 07:27
2002.02.27 09:10

És Pankáról is PM-tõl, mégegy érv!!! 2002.02.27 10:06
A nehézségek meg remélem megoldódnak.
, én is végigéltem párszor 2 év körüli gyerek + hatalmas pocak. Az Astoria elõtt akkorát fékezett egyszer a busz, hogy ágyúgolyóként repülünk a többi utas közé. Utána állva kellett végigbõgnöm az utat a Kosztolányi D. térig!!
2002.02.27 11:23

2002.02.27 13:52

2002.02.27 14:08
2002.02.27 15:21

Ügyi voltál! 2002.02.27 16:06
Én igen... Kár, hgoy a boszorkányégetést már betiltották. Hol épül a házikó? Egy barátnõmet idézem: csak egy-két fedett helység kell, mosogatni lavórban is lehet
2002.02.27 16:23

Végre, csak nem leszek lyukas óóódalú!! 

2002.02.27 19:54
2002.02.27 21:04
2002.02.27 22:45
Nem nagyon aludtunk múlt éjjel. Szerencsére láz v. ilyesmi nincs, de hát az orrdugulás is elég fránya dolog.
Kérdezd csak Edókát!
Egyébként én meg azzal töltöm az egész napot, hogy igazságot próbálok tenni a két lurkó között
Néha ez is elég unalmas már, amikor a fürdõkádból üvöltök ki, hogy "akkor adjál a Hannának valami más játékot!"
2002.02.28 10:19
2002.02.28 20:54
Ráadásul napok óta el vagyok úszva mindennel. Ma belehúztam, mosáshegyek az eredmény. Megyek is, mert még munka is van. 2002.02.28 22:41
még mindig rángatja a zöldeket, püföli az erkélyajtó harmatgyenge üvegét, fejjel akar lemászni az ágyról, ma be akart mászni a sütõbe, folyton rámcsukja a hûtõ-, és szekrényajtót és õ is szimpatizál/na/ a wc kefével. A mesekönyvei darabokban, az enyémek is félig. Emellett már engem se érdekel, ha kirángatja a zoknikat, fehérnemúket, törölközõket, cd-ket, kapcsolgatja a videót és telenyálazza a távkütyüt, hogy aztán 4 napig szárítjuk. De amikor kérem a puszit és odabújik és a kis maszatos száját odadugja, akkor a szivem cseppekben hullik alá. Kitartás

2002.02.28 23:13
2002.02.28 23:16
Mellesleg kenyérhéjat sem adok.- Az én kicsi lánykám teljesen anyafüggõ lett. teljesen. És állandóan a cicimet enné. Olyan érzésem van, hogy direkt kéreckedik cicizni, mert akkor nem vele foglalkozom. Ha telefonon beszélek kéri, ha számítógépezek kéri, ha olvasok kéri, ha fõzök kéri. Tudja, hogy, ha szopi van csak vele foglalkozom és ezt õ ki is használja. Csak a mellbimbóim ne fájnának annyira 
Vörösek. De emellett imádok szoptatni és ma Apucija és én külön-külön kaptunk egy puszit csak úgy. Imádom. Ma elmentünk kozmetikushoz szemöldököt festetni, minden héten megyek egyszer és az utóbbi 2 alkalommal Lilit is vittem. Mindig végignézte, hogy mit csinálnak velem nagyon figyelmesen. Ma belépünk az ajtón, Lili meglátja a kozmetikus lányt és rámutat a szemöldökömre. Tudta, hogy azzal szokott vmit csinálni az a vki. Mi meg jól megdicsértük, hogy milyen okos. Elég ennyi magunkból, pedig áradozni lehetne, de szerintem ezzel mindenki így van 

2002.02.28 23:36
2002.02.28 23:52

Kiváncsian várjuk mi volt az UH-n!!!
), tuti be fogja látni, hogy ebben a helyzetben kicsit tehermentesíteni és segíteni kell Téged! Anyós meg...
Azt írod épül a házatok. Olyan állapotban sincs még, hogy beköltözzetek és bentlakva készüljön el teljesen? 2002.03.01 10:49
! Petrát sajnos minden érdekli, és már nem is ragaszkodik ahhoz, hogy ott legyen, ahol én. Ha nyitott ajtót lát, gátlástalanul szökik, bár az is igaz, hogy mostanában amikor szólok neki, akkor megjelenik, és megcsodálhatom, hogy még egyben van
. Nálam már a kozmetikus babástul tök reménytelen, mert ha csak masszíroz, az is másfél óra... "Sajnos" korához képest igen jólfejlett a gyerek finmmotorikája, és én nem mindig vagyok erre felkészülve (lehet, hgoy a zoknidobálás fejlesztette ilyen szintre?)
.
? Ezek szerint Panka sem az tedd ki hadd hûljön típus! nem baj, mert annyira édesek, nem ? Én még haragudni sem tudok Petrusra, legfeljebb meghûl bennem a vér, amikor látom, mikkel próbálkozik
! Az a baj ,hgoy Petrát igzából csak az köti le, ha felfedezheti a világot, minden más csak percekre érdekes. Bár valamelyik nap egy üres lavór egész délelõtt lekötötte.... 2002.03.01 10:50
2002.03.01 10:57
2002.03.01 11:16

Anyós:
Nem örülne az újabb unokának szerinted? Hát elég nagy sz...t lenne, ha kirakna titeket!
Anyukádékhoz nem mehettek egy idöre? Mit szól ehhez a párod? 

, ha igen, akkor:
Köszi a listát! A buszos nö olyan lehetett, mint én vagyok!
Szívesen tanítom egy kis udvariasságra a fiatalokat!
Boldog szülinapot utólag is!
Mikor volt pontosan? Írtad, de elkerülte a figyelmemet? Vagy honnan tudják a többiek, hogy most volt? Én már elküldtem a kérdöívemet! Megkaptad? 
Köszönjük! Ma szét is küldtem a táblicskut! Meglátjuk nekem is sikerült-e?!
Jól vagytok egyébként?
Annyira nem ismerem a fiatalokat (csak látásból), csak a nagypapát! De ha megtudom, megírom.
-odni!

?
?Teljesen elérzékenyültem! Sajnos nem tudtam jönni, mert Kikkó is beteg lett (nem vészes) és ilyenkor csak az anyuci.
2002.03.01 11:37
2002.03.01 11:49
2002.03.01 12:24
2002.03.01 12:59
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|