Sziasztok!
Délelőtt barátnőztünk, hazafelé a gyerek belefőtt a kocsiba. Hülye útépítés!!!! Ráadásul az én kocsimban kicsit jobban előre dől a hordozó, szóval szegény Kobold feje a térdét verdeste, mikor bealudt. De a héten érkeznek a nyaktámaszok, addig csak kibírjuk
Hétvégén megkóstolta a sütőtököt, hát nem fogom erőltetni. Egyrészt, mert nem ízlik neki (az eddigieknél látszott, ha igen), másrészt fáj tőle a pocakja, és keserveseket pukizik tőle. Mondjuk én még a szagát is utálom (a töknek, nem a pukinak, na jó, annak is

)
Ma ebédre bepróbáltuk a répát, na az ízlett neki, csak úgy tolta befelé
Tegnap "randiztunk" apával, ebéd után elvittük Kristófot sógornőmhöz, mi meg elmentünk moziba. Nagyon jó volt, de furi is kicsit. Viszont marha nagy mákunk volt. Vége lett a filmnek, aztán én még akartam balzsamot venni, mert elfogy ,és útban a dm felé bemondták, hogy mindenki hagyja el a Duna Plázát

(tényleg, nem tudja valaki, hogy mi volt?). Hát, elgondoltam ,hogy mi lett volna, ha a film közben szólnak. 8 hónapja nem voltunk moziban és lassan fél éve nem voltunk kettesben apával
Csőrös pohárral is ismerkedünk, még nem igazán jött rá, hogy mire való, viszont a szelepes etetőjéből nyeli a vizet, mint kacsa a nokedlit
Csöre: azta, milyen ügyes Saci

! Kristóf lusta forogni, de már kúszna, sőt, ő is próbálkozik a négykézlábadozással
Barbamami: annó én is Bepanthennel kentem a cicit, de nagyon nehezen gyógyult be