Eszter, Laura, köszönöm a tippeket melltartó ügyben, ma már muszáj lesz a tettek mezejére lépnem, mert csak 1db fekete melltartóm van, ami még rámjön, bár már az sem kényelmes kifejezetten.
Orsi, remélem neked és nekem is elmúlnak a pöttyeim, már kezd nagyon elegem lenni belőlük. Csak 1-2 van a homlokomon, inkább az állam környékén jöttek ki. Vonzó látvány, még a korrektor sem tűnteti el
Pattanás múlasztó kencéket nem merek rákenni, nehogy valami bajt okozzon, de lehet, hogy a korrektor is többet árt, mint használ. Anélkül viszont tényleg elég ronda a helyzet. OK, panaszkodás befejezve
Kedves éjjel kelők! Eddig büszke voltam magamra, hogy reggel 6-ig kihúztam felkelés nélkül, ma éjjel már nem voltam ilyen szerencsés. Nem elég, hogy fel kellett kelnem 2:50-kor!!!, de ráadásul olyan erős hányingerem is lett, mint reggelenként szokott (de lehet, hogy még rosszabb volt). Ennek köszönhetően nem is tudtam visszaaludni, most ennek köszönhetően hullafáradt vagyok. Szóval csatlakoztam az éjszaka mászkálók (és nem alvók) táborához
Mindenkinek szép napot, a kínlódóknak jobbulást kívánok.
Zsuzs