A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!

Pár napig nem tudtam jönni családi okok miatt. Anyósom (amúgy bp.-i) Törökszentmiklóson lakik a saját édesanyjával, aki 95 éves és nem hajlandó elhagyni a házát. A család többi tagja nem segít a nagymamára vigyázni, így anyósom egyáltalán nem tud onnan egy kicsit sem eljönni. Most viszont rosszullett, 150-es a pulzusa. Bp.-re hoztuk, most kórházban van, még nem tudják mi az oka. Szerintem lelki, a fenti helyzetet nem tudta máshogy megoldani. A nagymama még most sem jött, a szomszéd néni vállalta. Anyósom itt volt nálunk, amíg a kórházi helyre várakozott.

Ami még az idegeimet borzolja: bejött egy róka a kertünkbe! Úgyszólván erdőszélen lakunk (vadászati terület mellett), remélem csak ennivalót keresett és nem veszett!!! Én nem is láttam, a szomszédok szóltak. Ez az, amitől a legjobban féltem a vidéki háztól. Azóta is parázok.

Jucc!
Azt hiszem, tényleg nem megyünk. Nem merek ilyen távra a jeges utakon autót vezetni. a BKV-hoz meg hideg van. A férjemnek 8-kor a munkahelyén kell lennie, így Barbiéknál kb. fél hétkor csöngetnénk, ha ő vinne. :-( :-( :-(

Szia Bab! :-)
10 évig laktam Angyalföldön, imádtam! Az esküvő után odaköltöztünk első közös otthonunkba a férjemmel. Gimibe is oda jártam, egy csomót buliztam a környék utcáiban. Angyalföld a szívem csücske!

Ayse

ayse

Sziasztok! meglep a sok rossz tapasztalat a gátmetszésről! Én a gátvédelmet nem is vártam, nem biztattak vele.Meggyőző volt, ha nem vágnak, esetleg berepedhet, ami sokkal durvább! Győrben szültem, volt fogadott dokim, és szülésznőm. Én kértem 7 óra vajúdás után EDA-t, aminek a szülés előtt 1 órával már nem volt hatása, de legalább jó tágító hatása volt. Ugyanis rá 2 órára megszültem. A gátmetszést nem is éreztem, a varrásnál pedig csak azt, hogy ott matatnak. Én közben beszélgettem a férjemmel, és nézegettem a kisbabámat. Már a szülés után 1-2 órával üldögéltem, sétáltam. Egy fájdalomcsillapítót se kértem. Szóval, semmi rossz tapasztalat. Ennek ellenére a baba-barát kórházról meg volt a véleményem. Undorító koszos mosdó, stb.

Zsu
zsu2

And!
Eszti óriásit nőtt!

Göndörzsóf!
Úgylátom Gergő örökölheti az eposzi jelződet: Göndörgergő!

Viki! Nagyon édesen mosolyog Peti!

Gátmetszés. nekem első alkalommal is volt. Egy egész picike, a mostani szülés előtt azt mondta az orvos, hogy alig látszik, másnak a repedés is van ekkora (szerencsére jól gyógyulnak a szöveteim - lekopogom). A mostani szülésnél mégis úgy éreztem, hogy azon a helyen nem tágul, csak feszül a gát. Igaz, hogy Andris a kezecskéjét a feje mellett tartotta, így nem volt kis produkció kiszülni őt (ahogy Lili mondja). Hát én is megszenvedtem a magam félóráját utána.

ayse

Róki!

A C típusú agyhártyagyulladás elleni védőoltás nincs benne a kötelező oltássorban. Egyéves kor után viszont egy adagban beadják az egész életre szóló oltóanyagot, 1 éves kor alatt 3 részre osztják. Andris 3 napig lázas volt utána, Lilinek meg se kottyant. Beadattam nekik, mert minden télen felüti a fejét ez a betegség és én paramama vagyok. Nekem is volt agyhártyagyulladásom gyerekkoromban (nem tudom, milyen típus), ezért félek tőle.

ayse

And!
krich.barbara@chello.hu
A víz és a rostos szupi lesz!

Cleo!
Ugye Te írtad a frissen csavart levet? Szerintem az is szuper!

Valakinek nincs kedve valami salit csinálni?
Csak hogy ne csak sütit zabáljunk......

Benianyu!
Innivalóra eddig ketten jelentkeztek, esetleg azt is lehetne. Azt hiszem azt írtad, kocsival jöttök, akkor nem kell cipelni.

Még valaki kért ötletet, de csak felszínesen olvastam vissza, bocsi nem emlékszem.
Igazából nekem nincs ötletem, de a többiekét várom én is!!!!!!

B.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

And!
krich.barbara@chello.hu
A víz és a rostos szupi lesz!

Cleo!
Ugye Te írtad a frissen csavart levet? Szerintem az is szuper!

Valakinek nincs kedve valami salit csinálni?
Csak hogy ne csak sütit zabáljunk......

Benianyu!
Innivalóra eddig ketten jelentkeztek, esetleg azt is lehetne. Azt hiszem azt írtad, kocsival jöttök, akkor nem kell cipelni.

Még valaki kért ötletet, de csak felszínesen olvastam vissza, bocsi nem emlékszem.
Igazából nekem nincs ötletem, de a többiekét várom én is!!!!!!

B.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Cleo,

Sikerült kilábalni a nyavalyából? Kép

Ayse,

Kb. 4 éve lakunk Angyalföldön, én is nagyon megszerettem. Amennyiben nagyobb lakásba költözünk valamikor, mindenképpen maradnánk a XIII. kernél. Ti merre laktok? Elég vadregényesen hangzik, erdőszél, rókák…

Teszek fel néhány fürcis képet, mert egyszerűen muszáj:

KépKép

Bab és Tofi

Kép
Bab és Tofi
bab

Anita!
Igen, köszönöm,már sokkal jobban vagyok, láz már nincs (az volt a legrosszabb), de a gyomrom még nem az igazi. Most ahogy olvasom, az lehetett ami Ildinek is volt (a poén az, hogy én is Ildi vagyokKép).
A muszáj teljességgel érthető. Tofi tüneményes.Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Máris teszek fel én is képeket( na végre meg van a készülék!!!Kép)

Mea
mea

Mea
mea

Mea
mea

Gátvarrás:

Nekem is volt egy belső repedésem amit 4 öltéssel 5 perc alatt megoldott a doki, de én azalatt is a falra szerettem volna kúszni, mert én bizony éreztem... bár azzal bíztattak, hogy az EDA még hat, a nagy fenét... az EDA szerintem 2-3 órával a kitolás előtt "lejárt" és mindent ugyanúgy éreztem.

Megann!

Szerintem ha dokit/kórházat akarsz váltani, azt ne az aula kinézete alapján tedd. Kép Hanem akkor csinálj egy listát, hogy neked mi lenne fontos a kórházban (milyen felszerelés, hozzáállás, viszonyok, árkategória, távolság, stb), és mi lenne fontos a dokiban/szülésznőben (tekintély vagy rugalmasság, stb). Hogy példát mondjak, mikor én keresgéltem, mert nekem ezelőtt nem volt nőgyógyászom akihez ragaszkodtam volna, szemezgettem itt a Babaneten a topikok között, hogy melyik kórház szimpatikus. Azt tudtam, hogy kádat akarok, és arra rájöttem, hogy EDÁt is akarok. Illetve a kád muszáj, az EDÁt meg szeretném ha kérhetném ha akarom. Szóval ez jelentősen leszűkítette nekem a kórházak körét, ha még azt is belevettem, hogy közlekedésileg ne legyen elérhetetlen. Nagyon csábultam az újpesti szülőotthon felé mivel itt van tőlünk kb 5 percre, de aztán kiderült, hogy nincs se kád se EDA csak császárosoknak, és utána azt is olvastam, hogy császározni meg nagyon szeretnek, nincs rooming-in, szóval nem kellett. Aztán néztem a Szt. Imrét, de az túl messze van, a város másik végében, meg még egy volt, asszem a Péterffy, de annak olyan szocreál kinézete volt, hogy azonnal sarkon fordultam (az aula láttán, hehe). Utána kiderült a Péterffyről, hogy ott sincs alternatív szülőszoba, és császározni ott is szeretnek.

Szóval ezek alapján maradtam az Istvánnál, és akkor kezdtem szemezgetni az orvosok között... olyat kerestem aki partnerként kezelne engem és nem a tekintélyére támaszkodik, hogy azt azért kell úgy mert ő úgy mondja és punktum, mert gyaníthatod, hogy ez nálam nem válik be. Kép Ebből a szempontból talán nem volt szerencsés a "főorvos urat" választani :P Viszont neki volt olyan híre, hogy hagy szülni békén, nem avatkozik bele feleslegesen. Ez volt a döntő végül. Sokat számított, hogy alapból neki is no para a hozzáállása, meg nekem is, de lehet aki nem ennyire felkészült mint én, az úgy érezte volna, nem foglalkozik eleget vele. De nekem nagyon szimpi volt pl hogy mikor a rövidlátásom szóba került, ellegyintette azzal, amit én már tudtam, hogy az régebben valóban császárindok volt, de ma már nem az, és ne is gondoljak rá, mert emiatt nem lesz császár. Ennek ellenére aztán megharcoltam ám vele a 9 hónap alatt, és volt egy pillanat amikor ott akartam hagyni egy megjegyzése miatt. És kb a 9. hónapra jutottunk el oda, hogy megkérdezte tőlem, hogy én hogy szeretném ahelyett hogy azonnal a saját javaslatával kezdte volna. Eddig tartott "megnevelni" arra a szintre, hogy elfogadja, hogy tényleg tájékozott vagyok és tudom mit akarok és nem hagyom magam.

Naszóval lényeg ami lényeg, hogy tényleg váltani akarsz, akkor szerintem látogasd meg a szóba eső kórházakat és kérdezz rá az ottlevőktől meg itt Babaneten, hogy kinek milyen élménye volt abban a kórházban, nehogy az legyen megint hogy látatlanba mész egy olyan szituba ami utólag nagyon nem tetszik.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Bab!

Nagykovácsiban lakunk, egy olyan részen, amit nemrég nyílvánítottak belterületnek. A mi utcánkban kb. 5-en lakunk. A legközelebbi szomszéd 5 telekre van.

ayse

Cumizós, pelenkázós:

KépKép

Sérója hátulról és elölrőlKép

KépKép

Mea
mea

Rokica!

Én vmit nem értek!
Szerettél volna Geréb Ágit, és EDA-t is. Nekem nem áll össze a kép. Gondolom Geréb Ági nem ad otthon EDA-t.
Vendég

Vaku nélküli, kicsit sötét de legalább nincs olyan tágra nyitott szemeKép

Kép

Vakus:

Kép

Mea
mea

Mea!

Nagyon édi Lívike! Igazán jó húsban van! Látom, nálatok is menő a szoknya. Kép
Hátul levágtátok a haját?
Vendég

Napsugár!Kép

Bocsi, de már olyan rég tettem fel LívirőlKépKépKép

Mea
mea

Havtünde!Kép

Ma vettünk először fel(végre) szoknyátKépKépKép

Nem vágtuk le, dehogyis!!!!
Így kikopott a hanyatt fekvéstől, meg az állandó fejforgatástólKépKépKép

Mea
mea

Havtünde!Kép

Ma vettünk először fel(végre) szoknyátKépKépKép

Nem vágtuk le, dehogyis!!!!
Így kikopott a hanyatt fekvéstől, meg az állandó fejforgatástólKépKépKép

Mea
mea

Sz@rakszik már megint a babanetKép
GRRRRRRRRRRR

Mea
mea

Mea! Kép

Látom nálatok is megy a zokninyúzás!!! Kép Én imádom mikor meztelen lábacskát találok. Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Mea!

Nagyon édes Livike, igazán egyedi a sérója. A fürdőkádas a legmókásabb.Kép A vakuson meg olyan, mint egy megriadt őzike. Nagyon szép kislány.Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Benianyu, Cleo, Viki, Ayse!
nagyon köszönjük a dícséreteket, írtó jól estekKép pláne, hogy mekkorát nőttKép most vagyunk 5,3 kg és kb 60 cm, ahogy megdupláztuk a szül. súlyt (2,4kg) jól lelassultunk, de a hurkák magukért beszélnekKép

Barbi, küldök akkor mailt, köszi.

Mea, nem semmi Lívi propellereKép nagyon édi!
Bab! Tofi is zabálnivaló!Kép
Viki, Peti nagyon tündér azzal bazi nagy vigyorral és kidugott lábaival!

KépKép
KépKép
and

KöszönjükKép
Arik vagytokKépKépKép

Puszilunk Titeket és jó éjszakát kívánunkKép

Mea
mea

Sziasztok!

Sajnálom, hogy csak ilyen ritkán tudok jönni, így mire végigolvastam a lemaradásomat, elfelejtem az elejét. Kép

Húú! Olyan sokan lettünk hirtelen és látom van még itt valaki Anyalföldről!
Tofi nagyon helyes gyerkőc, Napsi meghozta a kedvemet, mindjárt elő is ások egy képet.

Gátmetszés
sajnos nekem is volt, genetikai berendezésem, Tomi méretei és útban lévő keze miatt. Apa szerint kb. 20 percig tartott, de egy hét múlva már nem éreztem.

István kórház
Nem voltak rossz tapasztalataim, pedig a csúcsdömpingben szültem és már csak az 5 ágyas szobában volt hely. Ettől féltem, de semmi probléma nem volt. A csecsemősök segítőkészek és kedvesek voltak, bár a reggel fél 6-os hőmérőzést nem értettem. Kép
A tisztaság alatt azért én mást értek. Kép

Benianyu
Főorvos úr még mindig nagyon édes!

Mea
Livi sérója csúcsszuper! Kép

Megann
Léna mosolya Kép, még-még...

Próbálok még visszaolvasni...

Thomasanne & Tomi

Kép
Kép
thomasanne

Cleo,

Köszönjük!!! Majában mikor gyönyörködhetünk újra?

And,

Neked is köszönjük! Eszti pedig nagyon formás kis baba!

Jó éjt mindenkinek!Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Hú, jó sokat írtatok, majd holnap visszaolvasok, csak beugrottam megnézni a képeket, gyönyörűek a babák!!!

Én is feldobok pár képet a mai termésből.

KépKép

Pussz,

Manka+Jack

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Sziasztok!

Végigolvastam, de nem emlékszem túl sok mindenre, mert közben apával hülyülünk Kép

Babák csudaszépek, látom, nem csak Máté szeret inkább keresztben lenni a kiságyban! Kép

Mea,
Lívike oltári nagy arc KépKépKép Hajszerkezet megasirály!

Apa egyébként megint tökhülye Kép
Cleo mondta, hogy Lívike olyan, mint egy megriadt őzike. Apa kapásból fel akarta rakni a képet a www.mycathatesyou.com című oldalra KépKépKép

Reggel, ébredés utáni morc:

Kép

Anya hasán:

Kép

Neszójjábe, vazze! Kép

Kép

És (szerintem) a világ leggyönyörűbb gyereke:

Kép

Pusztok!

Sisotris és Máté
14+4

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Magyarázat apa üjjeségére:

Kép
'That's right little hairless ape... I'm just a pillow... go to sleeeeeeep.'

Így van, kis kopasz majmocskám... Csak egy párna vagyok... aluuuudjáááál.

http://www.mycathatesyou.com/images/cats/2006/01/moustafa.jpg

Puuusz!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok Kép

Húúú Lányok én ÚÚÚÚgy várom már a pénteki talit Barbinál,hogy ezt a sok szép babát élőben is megcsodálhassam!!!Kép
Akik pedig nem tudnak eljönni,azokra is gondolukKép :DAVALLIA és PANDA és nagyon szorítunk,hogy átvészeljétek a szopisztrájkot!!!Kép
Csak hogy dicsekedjek egy picit:
Nagyon szuper hétvégénk volt ám!Kép
Tegnap az IKEA-ban voltunk Apa meg Marci meg én!Kép
Mazsi egy angyal volt,pedig iszonyú sokan voltak,végigszunyókálta,míg kivártuk a sorunkat az étteremben és míg megebédeltünk,aztán mikor felébredt semmi sírás(pedig ált.még sírva kel Kép ) - édesen nézdegélt nagy szemekkel,hogy akkor ez most mi is?nem itt aludtam el hé!Annyira helyes volt!Kép
És a nap megkoronázásaként esete Apával bedobtuk a nagykádba fürödni!
Állatira élvezteKépKépKép
Fél órát pancsolt és dumált nekünk meg a halacska vízhőmérőnek!Kép Majdnem megettem!!!Kép

Ma pedig délelőtt a Mammutban kávéztunk Apával,aztán Libri könyvesbolt - nézelődés,aztán haza szopizni,utánna pedig Budajenő tante Susanne nevű isteni kisvendéglőben isteni vasárnapi ebéd!Kép
Mazsi közben szunyókált a babakocsiban az udvaron.......Kép

Hát kell ennél több,hogy jó kedve legyen az ember lányának?????KépKépKépKép
Szép az élet,juhéjjjjjj!!!!!
Ja és a Mammutban leárazáson egy tök jó új Philip Russel nacit is kaptam ma,mert a régi gatyáim közül egy sem jön rám és csak a terhesfarmeremet tudom felvenni...abból meg már elegem van....Kép...ugyanis még mindig 9 kilóval nehezebb vagyok mint voltam és semmi nem jön rám...KépKépKép
KIvéve az új gatyómat!!!KépKépKép

Megpróbálok feltenni egy tegnapi nagykádbanfürdő képet!

annamami
annamami

Nagyfiú vagyok - nagykádban fürdök! Kép
Kép

pussz: annamami és mazsi
annamami

Nagyfiú vagyok - nagykádban fürdök! Kép

Pussz: annamami és Mazsi
annamami

hülye babanet....Kép
annamami

Sis...KépKépKépKépKépKépKép
annamami

Anita!
Ezeket a te kedvedért rakom fel.Kép Emlékszel?
Maja 1 naposan:
Kép

Kép

Cleo + Maja (19+3)

Kép
CLEO&MAJA
cleo

És most:

Itt éppen legújabb tudományát, az erőltetett torokhangú hörgést gyakorolja:
Kép

Itt meg az unott "Már megint fénykápezel?" fejet vágja:
Kép

Hörcsögpofi:
Kép

Huncutka:
Kép

Na, most egy darabig lapitok, megigérem.Kép

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

RókicaKép
Köszi a Tátra utca infót, majd megnézem, eddig szerencsére nem nagyon kellett Jacknek ruhát vennem, mindent öröklünk az ikerunokatesóktól (most februárban lesznek 1 évesek) plussz amiket kaptunk.

DudaKép
Mondd meg apának, hogy tegye fel a szemüvegétKép, Nati 100%-os kislányos kislány.
Én is szeretném kihagyni a cumisüveget és ciciről rögtön pohárra váltani.

CleoKép
Jaj jó, akkor ha egy kicsit jobb lesz az idő hozzunk össze egy közös sétát. Valszeg a Váci utca lenne a legjobb, mert ott elfér egymás mellett két babakocsi.
Ja és Maja gyönyörű, Jack alig várja, hogy megismerhesseKép.

Mindenkinek szép napot!

Kép
Manka

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Jó Reggelt Kép

Cleo Kép

Maja nagyon szééééép kislány!!!
És milyen huncut!KépKépKép

annamami és mazsi
annamami

Cleo!

Nekünk is van ilyen felsőnk csak már kinőttükKép
Kár, h nem vettem nagyobbat belőle.Ha rajta volt "kis málnaszörp"nek hívtam.

KépKép
tibicsoki75

Barbi, írtam mailt.

KépKép
KépKép
and

Jó reggelt! Kép

Lányok! Kép
Ti hogy vagytok a bodykkal??

Eleve 74-est hord a lányom, és azok a fazonúak nem jönnek be, amiknek a váll részénél úgy át van hajtogatva az anyag, magyarán nics ott gomb vagy pattent, csak az anyag összehajtva. Pl. legutóbb a Corában vettem kettőt, és kibuggyan belőle a mellkasa, rá nem adom. Kép 68-asból meg van egy csomó vadiúj, mert azt a méretet kb 1 hétig hordta. Kép

Vikinek csak a Kenguru goldos jön be, abból is azt szeretem, amelyik elöl gombos, mert nem kell áthúzni a fején. Kép

Dóri& Viki (14+3)
Vendég

Hülye babanet, amit írtam elszállt! KépKép
Rakok fel két tegnapi képet. Kép
KépKép
Vendég

Én is fényképeztem tegnap Kép

KépKép
KépKép

benianyu

Jó reggelt!

Köszönjük a dicsérő szavakat!Kép
Minden baba tündéri!Kép

Cleo!
Nekünk is van ilyen bodynk, én nagyon szeretem! Sajnos nemsokára kinövi Nati, újakat kell vennem.
Maya nagyon szép!Kép

Dóri!
Mi most váltunk majd 74-es bodyra. Az "áthajtós" nyakú nekünk sem mindig jön be, van hogy kilóg a csajszi sexi válla.Kép
Én is a gombosakat szeretem, vagy ami elöl áthajtós. Azok nagyon csinik!Kép

Ayse!
Nem értem ezt az oltás dolgot. Nekünk a dr. néni azt mondta, ha Nati egy éves kora előtt adatjuk be, akkor két oltást kap. Lehet, hogy ez nem a C típusú agyh.gyull elleni szuri? 3 oltásról nem is hallottam.

Ha javasolhatok valamit, saláta tényleg jó lenne még a talira!KépKép

Andi&Nati 24+1

Andi&Nati

KépKép
duda

Szép napot!

Mea!
Lívike nagyon tündéri! Szerintem tiszta anyukája.
Gergő mostmár nagyon elégedett, hogy újra láthatta a csajszit.

Dóri!
Ti is nagyon helyesek vagytok!

Benianyu!
A két gyerkőc le sem tagadhatná egymást, olyanok szinte, mint két tojás. Nagy helyes család vagytok! Kép

Cleo!
Én is utálom az ilyen nyakú bodykat. MErt amíg egy picit még nagy rá, addig jó, de abban a pillanatban, hogy már éppen csak passzol Gergőre, neki is kivillannak a vállai. Ill. , általában mindig csak az egyik oldal csúszik le. De az nagyon.
Nem is mondom, hogy Apa mit szokott mondani ilyenkor... Kép Kép Kép

Duda!
Nekünk is azt mondta a doki az agyh.gyull. elleni oltásra, hogy 1 éves kor alatt, miután megkapta a gyerek, két hónapra rá ismételni kell. Azaz kettőt kap a gyerek.
Viszont, ha 1 éves kor felett kapja, akkor csak egyet kell adni neki.
És azt is mondta, hogy szerinte elég akkor, ne kínozzuk már szegény gyereket.
Ráadásul én ugye két hónaposan akartam beadatni, és mondta, hogy szó sem lehet róla, mert akkor 4 hósan 3 kéne kapnia.
Úgyhogy mi is várunk még vele.

Ez a salátás ötlet a talira elég jól hangzik. Már csak az a kérdés, hogy milyen salit szeretnétaek? Gyümölcs sali, majonézes stb.?

Kép
kuha

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. A Ti babáitok is sokat csuklanak? Azt olvastam valahol, hogy a csuklási hajlam 2 hónapos kor után elmúlik, de Tofi még mindig sokat kínlódik emiatt. Nagyon utálja, teljesen begurul tőle. Igaz, ő már a pocakomban is rengeteget csuklott.

Thomasanne,

Kép
Mi nagyon várjuk már a beígért képet!

Viki, Mea, Manka, , Sisotris, Annamami, Dori_bp, Benianyu,

A babucik nagyon édesek!

Cleo,

Ez most igazán jót tett a szépérzékünknek! Maja egy szépséges kis tündérbogár!!!

A ma reggeli termés:
KépKép
KépKép
Anita és Tofi

Kép
Bab és Tofi
bab

Jó reggelt! Kép Kép Kép

Ildi,
küldtem mélt! Kép

Annyira jók a képek! Imádom nézegetni, hogy hogy nőnek, fejlődnek ezek az édes babák! Kép Kép Kép Olyan sok a kép, hogy nem is tudom név szerint sorolni. Kép

Ayse,
Beni is azt mondta, hogy Dani kiszületik. Kép Nagyon logikus.
Másik édes mondása tegnapról. Ugye az öccse mindent örököl tőle. Kezébe került az első útlevele, amiben babás fénykép van és ami már lejárt. Meglátta és közölte, hogy majd jó lesz ez is a Daninak, ha elutazunk. Kép

Barbi,
Rendben! Mit iszunk? Mit hozzunk? De a salátát is szívesen megcsinálom. Sok zöldség, citrom, olivaolaj és fűszerek. Én így szoktam csinálni. Jó lesz?

Benianyu

benianyu

Kuha!
Kép köszi

Andi!
Nem tudom mekkora lesz a lányom, de már hetek óta csak a 74-es cucc megy rá, és ehhez 6100 grammja van (múlt heti mérés). Nagyon hosszú. Kép

Anita!
Viki pici baba korában csuklott sokszor nagyon, most már szinte soha vagy csak nagyon ritkán, abbahagyta kb 2 hós kora körül.
Nálunk a sírástól múlt el. Kép

Dóri
Vendég

Kuha!

Mindkettő sali jól hangzik! Válassz!KépKép

Nekem is ezt mondta a dr. néni szuri ügyben.
De akkor mi ez a 3 oltás?

Benianyu, Dóri!
Szépek vagytok!Kép

Bab!
Tofi nagyon édes!Kép
Nati már kevesebbet csuklik és őt korábban sem nagyon zavarta. (látszólag)
Tegnap este én is csuklottam. Hát, majd megőrültem tőle. Szegény babucik.KépKép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?