2004.12.09 17:16
Úgy látom ezt is meg kell szokni...
Ilang nyúz nem hagy békén, szal múvoltam a dolgot...
2004.12.09 20:36
tegnap előtt még láza is volt Petrának,már pár napja az orrán is hallom,hogy kuffog,de nem folyik.Ezek a tünetek meg mind ráillenek a fogzásra. hát nem tudom....ilyenkor olyan tanácstalan vagyok,vajon mi baja lehet?!??!?!?
Én még nem ismeséltem,bevallom nem mertem elmondani,de a múlt héten az egyik barinőméknél én is lezúgtam a lépcsőn,bent a lakásban Petrával a kezemben. Semmi bajunk nem lett,Petra az ijedtségtől pityergett,nekem egy kicsit fájt a popóm,meg baromira megijedtem,de talán ennyivel megusztúk. 3 lépcsőfokot seggeltünk lefelé.
Ami miatt kicsit parázok,hogy aznap este meg is moccant kistesó a pocakomban és pár napig éreztem is rendszeresen este,hogy mozgolódás van odabent,most meg napok óta ő sem jelentkezik. Szerintetek az lehetséges és normális ,hogy már egyszer napokig éreztem a ficánkolást,most meg napok óta semmi.
Még pár hét émelygést kivánok akkor és utána már tuti biztos minden rendben lesz. drukk!
2004.12.09 21:43
Orvosnak mutattátok? Mivel kened?
Amíg nekünk nem volt anyum gépét használtuk. Azzal jártunk hasonlóan. Ha tétje volt a dolognak akkor előjött a hiba, ha csak ellőttük a képeket (pl a szervízben) kutyabaja. Ezért is tartok a "semmi baja" hibáktól.
ügyi vagy!
És nem tudom miért. Majd lefényképezem, hogy lássátok miről beszélek.
. És a kételyeimet nem sikerült eloszlatni...
A kolléganőmnek pénteken megszületett a kislánya
Ez a hír feldobott

2004.12.09 23:29

tegnap írtam egy hosszút és nincs is itt
(((
na gyorsan azért a lényeget:
Dani jól van? Bencénél is előfordult már ilyen egyszeri hányás, szerencsére semmi utóhatás nem volt soha.
, szóval köszi a megértést és remélem nem hagytam ki semmi fontosat. 2004.12.10 00:21
A kinos pont a vizsgalat soran a sulymeres volt... Az elmult 4 het alatt 3,5 kilot hiztam.
Ez azert gaaaz.
De nem nagyon tudok mit csinalni, nemes egyszeruseggel rosszul leszek, ha nem eszem azonnal, amikor ugy erzem. Es ez az ehseg sajna nem az a fajta, ami egy Hamlettol vagy Cerbona szelettol elmulik. Remeg a kezem es ossze akarok esni, amig nem eszem "normalis" mennyiseget. (Mondjuk csokibol.
)
(Ja, nincs erdekeltsegunk a boltban!
)
2004.12.10 08:15

2004.12.10 08:17
Azt viszont nem értem, miért tették oda a pavilonokat, ha engedélyezve volt a bontás??? Vagy nem volt? Elég komolynak nézett ki...
(szóbeli 80, írásbeli 68), írásbeliről kiderült, hogy nem is azt kellett volna írni, nem véletlen, hogy vért izzadtunk.
. Volt még cica és tigris is, de azok elfogytak (összesen 22-en voltak, 6-an maradtak). Amúgy lehet, hogy figu-gyártás helyett angolozni kellett volna
Ez már függés
A mappa egész tűrhető
2004.12.10 10:12
Szoval annyira tan nem sulyos a helyzet (csak en
)...
Nem semmi, es a szules utan sem szamithatsz a ferjed vagy barki mas segitsegere? Az azert kemeny lesz, meg gipszeletlen bokaval is, nem? Bar ahogy olvaslak, teged nem nagyon remiszt a dolog, kemeny csaj vagy! (Mar ha a egy majdnem negygyerekes anyukat hivhatok en csajnak.
)
2004.12.10 12:10
Konzultálok velük, és lehet, hogy igénybe fogom venni a feltételes felajánlásodat
Órákat megcsináltad? Hol vetted a hozzávalókat (óralap, szerkezet), és mennyiért?
2004.12.10 12:59
Ma megint viszi a szervízbe, ha még mindig rossz lesz amikor hazaér. 2004.12.10 13:00
Azt hitte, még kómás vagyok az altatástól, és nem tudom mmi van velem. Közben ő nem volt képben.
Hiába magyaráztam, hogy nem, a Csak a szobatársak győzködésére volt hajlandó elhinni, hogy tényleg nem műtöttek.
angolod 90% alatt?????? Ejnye-bejnye! Kikapás lesz!
) 2004.12.10 13:17
Ne foglalkozz velük! Ha megszültetik, és majd lányosan törleszkedik, elolvadnak!
Szereznem kell korcsolyát! 

2004.12.10 14:30
2004.12.10 15:12
, vicc volt
. Egyébként nekem is volt olyan, hogy néha majd meg őrültem pár falat kajáért, mint aki egy hete nem evett. Most is szokott lenni
bocs

Szegény
, viszont megkértem a tanárt, hogy adja ide azt a tesztet is, amit írni kellett volna. Hátha az 90 % lesz
Ahogy bámultam, azon gondolkoztam, hányan építhették mennyi munkával... és most vége. De talán vmi ízléses kerül a helyére
és akkor mikor beszélsz a dokival? Csak hétfőn?
Persze ma sem tudnék menni, enyém Apa elfelejtette, hogy vmi előadásra vagyunk hivatalosak, de sorry... Megy ő a két gyerekkel.
2004.12.10 15:41
Es nem is doglottem ugy ki, mint pl. tegnap. Tegnap nagybevasaroltam Petraval, hat mire hazaertunk, ulni nem volt erom, nemhogy ebedet melengetni, stb. Aszittem nem birom ki, amig Petra lefekszik.
Kb. otodszor.
Aztan meg csodalkozom a kilokon...
Gabor kivett egy nap szabadsagot, es elviszi Petrat a szuleihez, en meg CTG utan nyakamba veszem a varost, este pedig szepulni megyek. Biztos jol kidoglok a vegere, de akkor is, ilyen egyhamar nem lesz legkozelebb!
2004.12.10 18:29

Bár ez annak a szemszögéből elég gáz, főleg, ha a szobatársai győzködik a nővért

Nem hiába megy fel az utolsó hónapban a legtöbb kiló

kaptam bokarögzítőt, és 1 hét után már egész jó volt, amúgy csak ficamom volt) 
2004.12.10 20:39
2004.12.10 21:37
Most már akkor ti is megállhattok itt
Anyósról meg szerintem lemaradtam. Nem látott?
2004.12.10 21:46
De scanner nincs, szóval bonya lenne. De el tudjátok képzelni, nem?! 

(mi csak vihogtunk magunkban, mit szólna, ha az etetőszékben ugrálva látná?!!!
)
2004.12.11 00:43
En meg epp arra gondoltam, hogy a gyerekulesben ulo gyerek pozicioja azert elegge hasonlit az ules nelkul ulo felnottehez. De lehet, hogy nincs igazam. Az jutott meg eszembe, hogy elokeresem az ules papirjait. Ha tilos legzsak mellett hasznalni, akkor azt tutira beleirjak. Ha pedig nincs benne, akkor meg tajekozodom.
2004.12.11 01:36

, milyen nagy már Roni
ez jó, még szerencse, hogy közösen meg tudtátok győzni a nővért

2004.12.11 15:51
Gratula neked is a kukishoz
) sztem megúszom a dokit, hétfőre tán már okés lesz. Azért köszi a drukkokat
Pedig neki husilevest szántam sok zöldséggel, de apa sajtja jobban tetszett...
2004.12.11 20:57
Megírnád, hogy csinálod a rántott sajtot? Én csak egyszer mertem kipróbálni, mert szétfolyt... Viszont nagyon szeretem!!!
2004.12.11 20:57
(A játszótérre le szoktuk vinni a játék babakocsit, az utasáról van szó.) 2004.12.11 21:35
2004.12.11 22:15

és anyós újra látó szeméhez is
nagyon drukkolok

már + 5-6 kg-nál tartok, pedig még csak a 20. hét ... Vissza kéne fognom magam! 
2004.12.12 09:57
2004.12.12 10:12
Csak én is időben értesüljek. Mesélhetnék az álmaimról. Pl. arról, hogy na de honnan került ide ez a gyerek?
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|