A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Eszter, oldalt fekteted Hannát? Mert hanyatt bizony belefulladhat! A barátnőm kislányát emiatt kellett ujraéleszteni mert majdnem megfulladt a kórházbanKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

EszterKép A kórházban a csecsemősök a bukós babákat hason, repülőtartásban büfiztetik - ez az elsősegély is egyben, ha fulladozna a baba - enyém is nagyon mohó, úgyhogy néha szükség van rá és gyorsan hat. A láényeg: bal karodat a baba nyaka és a jobb karja alatt átvezeteted, baba teljes súlyával erre nehezedik, lábai lógnak, te pedig a hátát és popsiját finoman ütögeted - ez eltarthat akár néhány percig is , de megéri. Kakigondoknál is tud segíteni.

indianyo

Vikó!
Köszike! Kép Ezt kipróbálom, bár ma már volt 2 büfink és nem is buktunk. Kép Eddig szerintem csak a büfi hiány miatt bukhatott a drága. Kép Majd meglátjuk. Kép

Ti hogy vagytok?

Puszka

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok
Néhány kép rólunk...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka! Te hogy csinálod ezeket a jó kis tappancsfotókat? Én is szeretnék, de hát a lányom eléggé izgő mozgó! Kép Tök jók a képek! Milyen gépetek van?

KépKép
nicika

Sziasztok Kép
Eszter Kép
Gratula a kis Hannához nagyon szép baba és mekkora haja van Kép

Nyf Kép
Neked is gratula a kis manóhoz, sok boldogságot és sok tejecskét Kép

Zsugyu Kép
Hatalmas gratula nektek is Kép

Elkezdtem írni mindeninek, de rájöttem, hogy túl hosszú lenne, így inkább rövídítek:
Angi, Nici, Ildi, Livi, Eszti, Anita, Babetta, Nancsika, Vikó, Mamacka, Petri, Gyöngyi, Csema, Bartika, Medike, Betti, Maminti, Petra, Becsi, Cory, Olgo, Scullyx, Borcsa Kép Remélem nem hagytam ki senkit.
Nagyon szépek a babák, látszik rajtuk, hogy remek mamik vagytok és gondoskodtok róluk Kép Mindegyik szépen fejlődik Kép
Ja és a mamik is nagy csinik Kép

Megpróbálok most már napközben többször is jönni és aktívan bekapcsolódni a dumcsizásba Kép

Annácska+Peti baba

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Mamacka:
fantasztikusak a képek!
És nagyon jó a portré is!

eszter:
A büfi nálunk úgy "működik", hogy ülve szoptatok, vállra rakom és mivel elég mély a fotel, amiben a szopi van, így lendületből kell felálnom és általában ekkor már jön is a büffff Kép

Rövid híreink:
- Kincső múlt héten 3 éjszakát végig aludt (20h-tól 6h-ig)
- napközben cska 4, max 5 alkalommal szopizik, mert állandóan alszik. Ma is 5 órát aludt és nem is tudtam felébreszteni...beszéltem hozzá, de semmi. Kivenni meg nem akartam alva.
- voltunk kancsalságszűrésen, egy hosszabb vizsgálaton, 3 szemcsepp, mindegyik után 10 perc szünet, aztán a nagyobb vizsgálat.Így másfél ürát dekkoltunk a dokinál. Most szerencsére MÉG nem láttak semmit, de mivel örökletes, és Apa szeme rossz,így 3 havonta megyünk újabb vizsgálatra.
- ma kimaradt a séta, mert reggel 8-kor leraktam Kincsőt, és f2-ig aludt, akkor szopi, átöltöztetés, erre leszakadt az ég.

Titati és Kincső 12 hetes
titati

Mamacka: Nagyon szupik a képek. Milyen géped van? Nekem soha nem sikerűl ilyen élesre. És a beállítások is profikKép
Csajok: köszi a nyugtatást
Tegnap rászóltam apósra, hogy ne puszilgassa a gyerek kezét mert utána meg a szájába turkál vele. Megsértődött. Szerintetek is én viszem csak túlzásba az aggódást? Még én se szoktam puszilgatni a kezét, hanem inkább a fejét vagy a lábát. Közölte, hogy nem fertőző beteg, de én meg úgy vagyok vele, hogy a cseppfertőzéssel terjedő betegségek lappanghatnak napokig.

Kép

Kép
pgyöngyi

...és kemény 50 percet volt fenn szopival együtt, és újra bealudt. Hogy tud ennyit aludni????

Egy pár tegnapi kép, innen:
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=8572&page=4&image=211978

titati
titati

Mamacka Kép
Nagyon jók a képek Kép Gratula a szülinapodhoz Kép

Titati Kép
Akartam írni, hogy a csajsziaid nagyon bátran viselkedtek az oltáskor Kép
Kincsőke nagyon cuki Kép

Annácska és Peti baba

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

TitatiKép
Kócós képek nagyok! Kép Kép
SziasztokKép
Az összes baba gyönyörű, Vok a lánykádnak is jó nagy a haja!
Jut eszembe Tündi Te is rég tettél képet fel!!!!!
Az megnyugtatKép nem csak az én fiam titkolózik, bár tegnap már úgy ment az udvarra, ha baj lesz velem, rögtön szólok Neked!!!!
MamackaKép
Te mindíg művész fotókat csinálsz!
CoryKép
Kép Azért ahogy írtad ma már jobban kezdődött a napod!Kép
ZsuzsófiKép
Nem irigyellek, elhiszem, hogy te is frászt kaptál!
Szerintem ahhoz nagyon erősen kéne véreznie.
Lányok gyüjtögető életmódot folytatok, s van már 11 Halász Jutka számom MP3-ban ha valaki szeretné, hogy átküldjem küldjön mailt, de ide:
csema01kukacgmail.com
És van Grillus Vilmosom is, nagyon édes, Szófi nagyon szereti! Én Is!
pusszancs:

KépKép
csema

Petri!
A mi Tündink is sokat bukik, de csak akkor, ha sokat eszik, vagy sír előtte kb 20 másodpercet. (merthogy rögtön kéne neki minden egyszerre). Egyébként csak hogy megnyugodj: a folyadékok kiöntve vízszintes helyre mindig többnek látszanak, mint valójában.

Zsuzsófi!
Miért vérzik sokat a gyerek orra? Nekem is vérzett sokat gyerekkoromban és a kalciumhiányra fogták a dokik. Egy hangosabb kiabálásra simán elindult. Aztán pár hétig szedtem kalciumot és elmúlt.

Mamacka!
Gyönyörű képek! Jó a fotós meg persze az alanyok is!

Rólunk: ma kb kétóránként szopiztunk, sokat büfiztünk meg buktunk is, de elvagyunk. Ja és személyes tapasztalat: bár a Helen Harper pelenkát én ajánlottam itt midenkinek, nehogy vegyetek, mert nekünk minden kifolyik belőle.
És végre látok valalmi érdeklődést a gyerek szemében a csörgő iránt. Határozottan figyelte, amikor mozgattam neki. Eddig ilyen figyelmet csak a cicim kapott. Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Nici
Lefogjuk a tappancsokat, hogy ne mozogjanak! Kép

Gyöngyi
A gép
Fuji finepix s5500
http://www.finepix.de/51__40000340.html
ilyen csak egy kiadással gyengébb...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vok
Nagyon aranyos Hanna!
Milyen sok haja van!
Áron sem bukik sűrűn, bárma meglepődtem, hogy sugárban dőlt belőle ki a tej...
Infakol nemsegít a bukásban... a kis légbuborékokból csinál nagyokat.

De jó, hogy már így átalusszák a babáitok az éjjszakákat!
Remélem nálunk is hamarosan eljön ez az idő! Kép

Zsugyunak gratula...

megint nemtudok tovább visszaolvasni...
bocsánat...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nekünk elfogyott az Infacol, de szerintem nem veszünk újat, mert attól bukott nagyokat. Most már kisebb adagokat bukik. Van még olyan kisbabáknak adható csodaszer, amit Espumisan-nak hívnak, ez is szirup, itt a házban többen esküsznek rá. Csakhogy ezt szopi után kell beadni, és cseppekben kell mérni. Ez a két utóbbi nekünk igen nehéz: alvó gyerek szájába csepegtetni? Tudom, van kiskanál.

Kép
szelivi

Sziasztok!

Pilchard: így is egy emberes a fürdés. Előre kikészítjük a ruhát, aztán elviszi apja a fürdőbe, aztán törülközőbe csavarva beviszi a szobába, megtörli, felöltözteti.

Eszter: tedd le oldalra, és akkor nem lesz gond.

Gyöngyi: erre én is háklis vagyok. A kezét és a száját hagyják békén!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Csema:
ha érdekel én tudok most 3 Halász Judit albumot kompletten. Meg van 3 Gryllusom is...babazene 1,2,3 és sok-sok gyerekzene... ha érdekel dobj egy mailt: picibogyokkacgmail.com Asszem ezek is MP3-ak...
titati

Csema:
a címem rosszul írtam bocsi... picibogyo kukac gmail.com De dobtam egy mailt Neked Kép
titati

Később írok, most csak egy kép:

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok! Meghalt a monitorom, most kaptam újat.

Én szobában fürdetek, de abszolút egykezes a dolog, oda van minden készítve, logikai sorrend, már meg is szoktuk és jól működik. A belső pocakseb miatt a vizet kiönteni a kiskádból egy picit nehéz, néha segít valaki, de az is megy már egyedül.

TitatiKép Én is szeretnék zenéket, küldök mélt róla. Köszi.

indianyo

Csajok: Hogy megy az idő! Most nézem, van már 2006/2007 téli baba topik.
Cory: Jött ma após és megpuszilta a kicsi lábát Kép. Azért volt foganatja. Ja még azt akartam tőled kérdezni, hogy mostanában kb. 6 perc alatt végez a szopival a baba. Szerinted ez nem kevés egy 7 hetes babánál? Valahol azt olvastam, hogy hagyni kell 20 percig szopizni, de ha ő nem akar addig?
Csema: küldtem mailt, várjuk a mnyúzikot Kép
Tünde: Merre vagy? Mi újság az éjszakákkal?
Livi:Ismerős ez az evés után csepegtetni téma. Nálunk is sokszor bealszik, de inkább felpiszkálom, mint a poci fájás. A Gripe Wattert van, hogy kaja előtt adom. Ez baj? Egyébként az Espumisan nekünk is jó volt.

Kép

Kép
pgyöngyi

Titati: Nekem is Kép patakigy1kukact-email.hu köszi
Tünde: látom közben, hogy itt vagy Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

Csajok! MOst jött az sms!
"Kicsi lányunk Dorka, ma 19.00-kor végre megérkezett hozzánk! Kép 49 cm, 2750g, császármetszéssel segítették világra. Mindketten jól vagyunk. Puszi: Nadine"

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Hatalmas gratula Nadine-nek és a kis Dorkának! Kép Kép Kép

Puszi:

Bartika

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Gyöngyi: vannak gyors babák Kép Ha pisil-kakil, hízik, akkor okés Kép

Nadine: gratulálok Kép

cory
Budapest

Nadine! Gratula! Kép

Meg Nyfnek és Medikének is. Kép Lassan elfogyunk. Kép

Mamacka! Áron is gyönyörű baba! Kép Olyan jó képeket csináltok mindig! Kép

Tünde! Mekkorát nőtt!! Hihetetlen!!!

Cory! Úgy szoktunk aludni. Kép Az eddig bejött. A bukást meg majd elhagyjuk egyszer. Kép Majd ismételhet, ha ő lesz terhes és hány jó néhány hónapig, mint az anyja. KépKépKép

Jó éjszakát mindenkinek!

Eszter
Kép
Kép
vok

Tünde: Köszönjük! CsodaszépKép

Nadine: Végreeee! Sok boldogságot, gratulálok! Gyors felépülést!

Gyöngyi:Boti sem nyammog annyit,mint régen, sőt! Hasonlóan hozzátok: mostanában sosem tart 10 percnél tovább! Eleinte 40 perc is volt egyhuzambanKép

Délutántól tanulgatok, apa besegít. Szombaton vizsgaKép Üveg nem kell BotinakKépKépKépKép Remélem, kibírja szombaton, míg nem vagyok mellette. Még mielőtt bemegyek az épületbe, cicizünk a kocsiban, aztán rohanok a cickókkal visszaKép

Titati: sarkadi.anita@citromail.hu KöszikeKép

Ma fájdogált a hasam eléggé, és Boti is elég nyügi volt! Bár magához képest még aludt is, meg már most is alszik. Jön vmi front, vagy most van? Csaszisok, neketek nem fájt ma a belső seb?
Ja, és nekem is "csak" 4 napig volt kötésem, utána már nem kellett vele csinálni a csaszisebbel semmit. Illetve végre lehetett normálisan tisztálkodniKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita: tuti front van ma, Liza extranyűgös. Sikerült ma is jól kiborulnom Kép Látszik hogy még nem vagyok teljesen jól.

Ma jártak nálunk Borcsáék. Néhány kép:
Együtt:
Kép
Gergő:
Kép
Liza:
Kép

cory
Budapest

Mesi:kösziKép akkor megint tanultam (van,mit)

Cory: Nagyon tutik a képek! Édesek a gyerőkKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nadine Kép
Hatalmas gatula a kis Dorkához Kép Nagyon sok boldogságot és sok-sok finom tejcsit Kép

Tünde Kép
Hatalmas szemei vannak a lánykád, nagyon édei Kép

Livi Kép
Nálunk a sok bukás elkerülésére megszakítottam a szopikat és többször büfiztettem. Peti nem örült ennek, de megérte Kép Most már nem sugárban dől belőle a kaja Kép

Anita Kép
Drukkolok a vizsgádhoz Kép
A cicidet is ott kellene hagyni apánál, kár hogy nem lecsatolható Kép

Cory Kép
Nagyon édesek a csemeték. Zsomán látszik, hogy örzi a kishugát Kép

Szép álmokat Mindenkinek!

annácska

Csak most tudtam jönni...

Vok: örülök, hogy nyugis babád van!Kép Mi sokszor úgy büfizünk, hogy az ölembe "ültetem"- persze tartom őt de mintha így könnyebb lenne neki és nem bukik

Ildi: Hurrááá!!!Kép

Móni: a mostani oltásnak nincs mellékatása, a szuri után tedd cicire így hamar meg fog nyugodni!

Anita: étterem hajrá!Kép
Dorina kevésbé hisztis, Patrícia teljesen odavan a két hugiért. nagyon sokat segít nekünk, főleg ha Dorinával játszik.

Pilchard: mi nem fűtünk be a fürdésnél az egész lakásban, hanem a kádba a zuhanytartóról engedem a forró vizet, így a fürdőben forró gőz lesz.

Cory: én is mondtam ilyeneket, amikor Patrícia fél évig üvöltött, aztán Dorinánál is, amikor hónapokig nem aludt éjjel rendesenKép
Most meg beletörődtem a sorsombaKépKép

Zsugyu, Nadine: GRATULÁLOK!!!KépKépKép

Zsu: Bettina is tiszta kiütés, piros foltok, ami dudoros is és száraz ott a bőr

Mamacka: ismét megörvendeztettél minket a csodafotókkal!!Kép

Titati: mások mit nem adnának, ha egy napig ilyen alvóbabájuk lenne!Kép

Gyöngyi: este még megvan a nyűgi, kb. 10-11 között alszik el és hajnalban kel egy rövid szopira, majd alszik reggelig

Annácska: én egy maratoni cicizés közben mondtam Petinek, hogy menjen el egy szexboltba és hozzon műcicit, amit berakok a gyerek szájábaKép

Puszi Mindenkinek és jó Éjt!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Cory, Borcsa: édesek a babák, látom a dínók is ott figyelnekKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Jó reggelt
Megint én kezdem a napot
Az este kemény volt. Leraktam 8-kor a kiágyba, fél 9-ig sírt benne, majd elaludt. Rafkós ám. Ahogy hozzáértem, hogy pozitúrát váltsak nála, egyből abba hagyta a sírást. Sajna muszáj most már beszoktatni estére, mert ha apa elmegy több napra rám marad az állatok esti és reggeli etetése,amit gyerekkel a kézben elég nehéz megoldani. Végűl is háromnegyed 11-ig aludt az ágyában, utána magam mellé vettem.
Babetta: Sikerűlt rosszul cicire tennem a babát, most nekem is el kezdett fájni a mellbimbóm tőle, bár ez szerintem meg se közelíti azt a fájdalmat amit te érzel. Remélem gyógyulgat azért
Tünde: Bocsi elfelejtettem írni, milyen cuki a babód.
Na megyek mert kezd nyügi lenni

Kép

Kép
pgyöngyi

Jó reggelt!!!!

Az előbb eltűntettem, amit írtamKép
Tök hülye vagyok.

Akkor folytatom.Szóval tök édik a babócák:
Vok, Titati, Tünde ezek ám a hajasbabákKép
nagyon aranyosakKép
Mamacka, gyönyörűek a fotók, és az a rajz, amit te csináltál, csodaszépKép
Anita te meg tök jól nézel ki, Boti meg csoda cukiKép
Cory, Borcsa, biztos jól éreztétel magatokat tegnap, gyerkőcök meg arik nagyon.
DínókKép

Gratula Nadinne-k, és Zsugyu-nak, végre megvannak az ő babáik is!!!
Óriási gratuláció!!!
Kép

Én jól vagyok, köszi, fránya vesekő elhagyott, de még szerencsém volt, mert elég hamar távozott belőlem, viszont eszméletlenül fájt.
hasonlítják a vajúdáshoz, van valami köze hozzá, de szerintem némelyik vajúdási fájdalmat meg se közelíti.Bár nem tudom egy pasi ezt hogy éli túl????KépKép
Angi, kösz a tanácsot, segítettél rajtam a forró fürdővel, teljesen ellazította a meleg,de amikor kiszálltam, folytatódott tovább.Igaz, utána már hamar kijöttKép

mennem kell, natasa sírKép
gyorsan itt egy tegnapi alvós képKép
Kép
vas

Kép
vas

Sziasztok!

Sikeresen elaludtunk, pedig ma kellett volna menni csípőszűrésreKép Tiszta ideg vagyok, Tamásra, mert elment dolgozni és nem keltett fel, pedig tudta hogy mennünk kell. (Az csak ráadás hogy akkor neki se kellett volna buszozniaKép) Így már csak kedden tudunk menniKép

Anita, vizsgázás nálunk is így működikKép Vizsga előtt az autóban szopi, utána ők el sétálni, és meg sietek ahogy csak tudok. Kamilla, vagy édesköményteát szoktam a kicsivel küldeni, hogy ha nagyon sír, azzal eltelik mire végzek. Így nem marad ki se nálam, se nála egy szopi sem, max csúszik egy kicsit (3 helyett 4 óra van két szopi között...)

Kata is sokat bukik, és van amikor egyáltlán nem büfizik. Én ciciváltáskor szoktam, meg a legvégén. De a végén sokszor annyira bealszik, hogy nem tudom büfiztetni, ilyenkor utána mindiog lepedőcsere vanKép Szerintem a kókuszmatracra is ráférne már egy zuhiKép

Ma Matek és angolvizsgám lesz. SzorítsatokKép

Nadine, gratula neked is!!!!

BAbák édesekKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok
Egy kicsit nehéz visszaolvasnom meg mindenkinek reagálni... ne haragudjatok... egy kicsit még nyomott vagyok...

Vas
Te szegény... két szülés egymás után! Kép
Nagyon aranyos Natasa... kis kerek lett! Kép

Trose
Az Iparművészeti Egyetemen végeztem... most grafikusként próbálok dolgozgatni...
Nagyon szeretünk fotózni a férjemmel... ha majd lesz időm, szeretnék fotózást is tanulni... no meg könyvkötést...

Nadine
Isten hozta a kislányt! Milyen kis csöpp lehet! Kép

Tünde
Mennyit változott már a kislányod! Kép hihetetlen milyen gyorsan nőnek...

Cory
Liza is nagyon kis tündér... hasonlít rád! Kép

Képzeljétek Áron ma közel 8 órát végig aludt éjjszaka (este 8-tól negyed 4-ig) ... utánna négyet és most is alszik! Kép
Kismanónk... olyan aranyos megtudnám zabálni! Kép

Örülök, hogy tetszenek a képek... tegnap egyszerűen máshoz már nem volt energiám,... de gondoltam adok valami hírt magunkról!

puszi

Kép
Kép
Kép
mamacka

Látom, ma megint nem leht belépni ide, csak az előzményeken keresztülKépKép
Mamacka, kösziKép
Tényleg, én is pont ezt mondtam itthon , hogy 2 szülés öt héten belül.....KépKép
De jó, hogy Áron is iylen jó baba, és ennyit alszikKép
szerencsés vagy veleKép

Zsu, sok sikert a vizsgához!!!Kép
vas

Voltunk méreckedni Lizával. Már 4330g és 56cm. Ezzel nincs is gond, csak ne üvöltene már harmadik napja...

cory
Budapest

Kép <pre>
<table>
<td align=center valign=top> Kép
56.8 K <td align=left valign=top> <font size=1>gondolkodom.jpg</font>
"" </pre> </pre> </center> ">

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Sziasztok Kép
Ildi Kép
Nagyon édesek a gyerkőceid Kép Natasa milyen nagynak tűnik Kép
Tényleg, tejcsivel hogy állsz? A Madela mellszívó bevállt?

Zsu Kép
Ne idegeskedj, nem történt semmi baj, majd elmentek kedden Kép
Drukk a vizsgákhoz Kép

Cory Kép
Gratula Lizához Kép Sajnálom, hogy síros napjaitok vannak Kép Nem lehet hogy a frontot érzi így?
Balu és Zsoma jól vannak?

Mamacka Kép
Áron babától nagyon rendi, hogy így hagyott pihenni Kép

annácska

Sziasztok
Ezt már reggel elkezdtem írni ,csak nem tudtam belépni.

Nadine és Zugyunak Gratulálok a babákhoz. Sok tejcit és sok boldogságot.

Ildi
Hamar landolt a köved tők jó. Jaj de jó az a kép amin alszanak .Cukik.

Cory
Hé!!! El sem hiszem ,hogy te is kitudsz borulni. De azért tényleg furcsa lenne három gyerek mellett , hogy soha nincs semmi kiborulás. Remélem ma már jobb napod van. Aranyosak a gyerekek. Látom akkor a mai nap se sokkal jobb.

Mamacka
Nagyon ügyi vagy és milyen jó lett a rajz. Ha elküldeném a pocak képeimet, csinálnál nekem is olyat? Persze, csak ha lesz időd és kedved, Nem muszáj elvállalni. Nyugodtan mondj nemet.

Tünde
Milyen nagy már Bettina az a nagy hajkorona és szeme ,nagyon édes.

Vok
Hanna is tünemény. Jó sok haja van neki is.

Anita
Neked mennyit eszik Boti? A végén írom Hogy mi mennyit eszünk. Szerintem rengeteg. Azért hízunk ennyire.
Jó vizsgázást majd.

Zsu
Neked is remélem sikerül és mosolygós jelekkel fogsz írni.

Annácska????

Gyöngyi
Nálunk is 6-7 perc és a végén látod, hogy ez alatt az idő alatt menyit eszik. Csodálom, hogy nem bukik. De igazi embereset büfizik. Gondolhatod mit éreztem ,amikor nézed a gyereket ,hogy alszik és azt kívánod, ,hogy ne keljen fel, mert képtelen vagyok rárakni Ez elég durván hangzik,de így volt. Most már nem így indulunk neki. Ez jelzi hogy javulok.

Na rólunk.
Ma jön a doki hozzánk. Kíváncsi vagyok, mit szól majd Levihez., hogy mekkora.
Kölcsön kértem a szomszédból a mérleget és Levi 6500gramm.Írom hogy mennyit eszik.
.Le írok 1 napot ja és most 2 napja nem eszünk 2 óránként végre.

17.30- 190ml
20.00- 160ml
1.15- 190ml
5.00- 160ml
8.30 –160ml
12.00- 190ml
15.30-200ml
19.00 –190ml
1.45 –190ml ilyen sokat most aludt először, én meg ültem az ágyban és fejtem, mert ömlött e tej. Ahelyett hogy aludtam volna egyben ennyit.
6.30 –160ml
9.45 –170ml.
Hát itt tartunk most , szerintem nem semmi. Ma visszaadom a mérleget. A szomszéd kislány 5 nappal idősebb, mint Levi és ő 4500 gramm. Olyan furi, hogy Levi 2 kilóval nagyobb.

Szopi
Azt hiszem a nehezén túl vagyok, már nem olyan fájdalmas, luk még van sajnos ,de egyszer csak elmúlik. Jobban fáj a cicim, ha a póló hozzáér, mintha Levi szopizna. .És a hátam is fáj. A másik cicimet is befogtuk, még nem véres, de fele akkora, mint a másik , most az a cél, hogy megnövesszük. Talán a 2 hónap után, már nem fogok ennyit szenvedni ,mint eddig. Örülök hogy nem adtam fel ,de újra nem kezdeném az biztos . Köszi a sok biztatást és drukkot talán most már tényleg helyre jövök.

Mindjárt indulunk baba masszázsra , kíváncsi vagyok milyen lesz.

Közben volt itt a doki, azt mondta öröm ránézni a gyerekre és hogy nem is dagi ,mert arányos. Nagyon tetszet neki. És azt is mondta, hogy öröm ilyen helyre menni ,ahol semmi dolga és látszik a gyereken ,hogy majd ki csattan az egészségtől. Szerdán kap oltást.

Na indulnom kell.

Babetta és Levi 7+3

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok Lányok!

Annácska!
Mi is azt csináljuk, hogy szopi közben büfiztetünk. De aranyos a lelkem, mert közben kiköpi a cicit és tartja a kezét, hogy vegyem fel büfizni. (legalábbis és így értelmezem)

Mamacka!
Tündi még nem alszik végig egy éjszakát se, akkor csak háromóránként kér cicit. Mondjuk ma fél tíztől hajnal fél kettőig bírta. Irigy vagyok ám!

Most tettem le a kiságyba, de látom rajta nem sokáig bírja nélkülem.

Tegnap sétálni voltunk, és egészen addig nem nyugodott, míg egy kicsit meg nem döntöttük a babakocsit és nem tudott nézelődni. Szabad ilyen kisbabát ültetni? Mondjuk nem ül, csak nem vízszintesen fekszik.

Kép
szelivi

Lányok!
Használ valaki közületek normál fényképezőgépet? Csak mert van filmhez 300ft-os kuponom és ingyenes előhívási lehetőség. Ha valakit érdekel szivesen odaadom csak dobjon egy mailt!
pickwicktea@freemail.hu

KépKép
nicika

Lányok!
Használ valaki közületek normál fényképezőgépet? Csak mert van filmhez 300ft-os kuponom és ingyenes előhívási lehetőség. Ha valakit érdekel szivesen odaadom csak dobjon egy mailt!
pickwicktea@freemail.hu

KépKép
nicika

Szelivi! Az én lányom dettó ilyen! Éjszaka is 3-4 óránként cicizik és nem hajlandó vízszintesen feküdni. A védőnő azt mondta hogy nyugodtan megdönthetem a kocsit, a lényeg hogy a gerince egyenesen legyen! Kép

KépKép
nicika

Babetta! Az én lányom közel sem eszik ennyit! Mostanában 3-4 óránként szopizik és a maximum az 110gramm! Kép Nem semmi a fiad! Kép

KépKép
nicika

Gyöngyi!
Valami nem stimmel a címednél...hogy is van pontosan? (picibogyo kukac gmail.com -ra légyszi...)

Anita, trose:
Elküldve Kép
titati

Sziasztok!

Cory! Kitartás!!! Csak kiderül elmúlik Lizánál ez a korszak is!!! Zsoma is hasonló volt, nem? Lélekben veled vagyok!!!!

Zsu! Sok sikert a vizsgához! Kép

Mamacka! Majd ha már nagyobbak leszenek a törpék, biztos több időnk lesz olvasni is. Kép Nekem most még a türelmem is hiányzik hozzá. Kép

Most nem jut több dolog az eszembe.

Puszi nektek!

Eszter
Kép
Kép
vok

Babetta Kép
Atyám mennyit eszik a fiad Kép Bár biztos, hogy kell neki az utánpótlás nehogy elfoggyon Kép
Megnéztem Annamari is hasonlókat szopizott ennyi idősen, ja és 7 hetesen volt 4560 g. Úgyhogy szerintem nyugi Kép A fiad teljesen jól tápálkozik, anyatejjel pedig nem lehet elhízlalni Kép

Livi Kép
Aranyos, hogy így komunikáltok a lánykáddal Kép
Nyugodtan döntheted a kocsit, rövid ideig nem árt neki, csak a gerince legyen egyenesen, ahogy Nici is mondta Kép

Nici Kép
A kicsi fiam most szopizik 130 körül, igaz nem 3 óránként kér enni. Most is már majd 4 órája nem evett Kép

annácska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?