nekünk szerencsére előkerült apa gyerekkori gördeszkája, úgyh nem kellett vennünk. a lényeg, h 20cm-nél szélesebb legyen mert azon kell hasalnia, szvl a cél az, h ne lógjon le a karja. a koraiban egyébként kölcsönöznek, persze pont akkor nem volt
plichard
én ugyan feltétlen híve vagyok a korai fejlesztésnek, de sztm így, h peti 3 hónapos, elég a dévény, koncentráljatok arra. a hrg és a tsmt között az alapvető különbség sztm, h a hrg vízben van, szvl mindenképp macerásabb, mint a tsmt, amit otthon kell csinálni. uezért a tsmt olcsóbb is. de sztm vagy a koraiba, v a petőbe jelentkezzetek vizsgálatra, és akkor ott megmondják, h mi lenne még jó. (ez ugyan pesten van, de talán egyszer, a vizsgálatra meg tudjátok oldani az utazást)
dana
a járás miatt nem kell aggódni, ott már sokkal tágabbak a határok, mint a fordulásnál, kúszás-mászásnál. hivatalos, orvosi adatok szerint (lorca
snorsi
tökéletesen egyetértek, n sok múlik azon, h a gyerek milyen szülőhöz kerül. sztm pl kditke jó példa arra, amit írtál, sztm ők ink büszkék tomi rosszcsontosságára, mint sem kiborulnak tőle. de óvva intenék attól is, h egy nyugodtabb gyerek anyukájáról olyanokat gondoljon bárki is, h "neki mennyivel könnyebb", mert az sem könnyű, csak más típusú a nehézség..
helga
ma volt a 4. éjszakánk, h kele nem aludt délután. először csak véletlenül alakult így, aztán most már mi nem tesszük le aludni, merth 4 napja fél 8kor kel! és ami még n jó (bár paradoxonnak tűnik), így, h nem alszik du, sokkal kevésbé nyűgös. nem tudom, áronnál ez h van, de én azt gondolom, h kelének ez a max 13-14 óra az alvásigénye, és mivel ebből 2-4 órát nappal aludt, éjszakára annyi maradt, aminek a vége ötkor volt