A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Jó reggelt!

Úristen lányok, ti mikor szoktatok lefeküdni?Kép

Cumis lázmérő ügyben köszönöm a hozzászólásokat.
Lemondtam róla!

Manka!
A homlok hőmérő milyen árban van?
A +7kg nem is látszik rajtad!Kép

Megann!
Fűzöld, méhecskés rugi nálunk is beugrott a kosárba!Kép

Viki!
Petike tényleg tök ügyes, Nati még most is csak nehezen nyomja ki így magát hason, pedig mindjárt 6hós.Kép
Mondjuk neki kicsit lazák a nyak és kar izmai.

Ayse!
"Mekdonász"KépKép
Ha rajtam múlik, az én lányom sem tudja majd, mi az.

Andi&Nati 25+7

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok Lányok!

Hőmérő téma: Mi fülhőmérőt vettünk jó drágán, de szerintem elég pontatlan. Nem gondoltuk volna. Megmérem egymás után Tofi hőmérsékletét többször és van, hogy 1 egész fokkal eltérnek az értékek. Szerintem a fenékbedugós módszer a legtutibb.

Viki,

Nem semmi, milyen ügyes Peti. Csak ámultunk a férjemmel azon, milyen magasra nyomja ki magát. Tofi még nem forgolódik, pedig párszor azt hittük, hogy most már tuti csak napok kérdése, aztán megint semmi. Majd csak rászánja magát.

Ayse,

Lili csuda jó fej kislány, azok a dumák!!!KépKépKép

And,

A leggyönyörűbb fizikai munkával kapcsolatban teljesen egyetértek. Bármilyen fárasztó is volt nekünk a hasfájós időszak, semmivel nem cserélném fel! Annyira boldog vagyok itthon az én kis Csodabogárkámmal! Nem győzünk gyönyörködni apával. Este, amikor már a kiságyában alszik, úgy lökdössük egymást félre onnan, hogy melyikünk csodálhassa. Olyan jó érzés!
Ezt a fürdőkádban együttfürdést pedig most már mi is kipróbáljuk Tofival. Biztos jó móka lesz!

Végre sikerült készítenünk mosolygós képeket, de ez nálunk mindenképpen kétemberes munka! Kép Íme:

KépKép
KépKép

Bab és Tofi 21+2

Kép
Bab és Tofi
bab

Duda!

Ugye milyen cuki a fűzöld méhecskés???KépKépKép
Képtelen voltam otthagyni, sőt majdnem kettőt vettem, a barátnőm áprilisban szül, de hát addigra már nem kell plüssrugi nagyon...

Mea!
Hát ez a tanulás érdekes kérdés...
Igazából azért tanulok.
1. Nem biztos hogy mindig lesz mellettem egy "jólkereső" férj, akifelől akár háztartásbeli is lehetnék
2. Példát akarok állítani a gyereke(i)m elé, hogy ők ennél már csak többek lehetnek kevesebbek nem!!!
3. Én lennék az első diplomás a családban, és ez nagyon izgat engemKép

De nagyon nehéz ámKép, sokszor van lelkiismeretfurdalásom, hogy amikor Léna fent van, egyedül játszik(de amint szüksége van rám, abbahagyom a tanulást), de hosszútávon mindenkinek ez az érdeke....
Monjuk ahogy haladok ez egy 10 éves projekt leszKépKépKép, addig akár még 2 picibabám is lehetKépKépKép

Manka!
Jobb később mint soha! Még jó hogy eszedbe jutott.
Én is direkt L-eset vettem még 2 éve, mert tök jól szűkíthetőek a ruhák tépőzárakkal stb..
De hát már tavaly márc.ban amikor 3 hós terhes voltam, akkor már nem tudtam összegombolni a gatyát és akkor annyi kiló voltam mint most...
Úgyhogy most Norbizok ezerrel.
Épp most rendeltem 3 doboz Norbi szaloncukrotKépKépKépKépKép
Nem tehetek róla, édességfüggő vagyokKépKépKépKépKépKépKép

Most meg fődögél a marhahusilevesKép

M.

Kép

Kép
megann

Bab!
Nagyon csini-bini TofiKép ebben a kockás kantárosban!

Ayse

ayse

Sziasztok!

Megann,
nekem sajnos nem volt annyi eszem, hogy nagyobbat vegyek, persze már jó régen vettem, több mint 6 éve. Én tavaly húsvétkor síeltem (4hósan), és már nem tudtam begombolni magamon.
Marad a fogyi, legalább van motivációKép. Norbi szaloncukorKép.

Andi,
Már nem tudom pontosan mennyi volt a lázmérő, sztem olyan 7-8000Ft. A bababirodalom.hu-n láttam egyet 7990-ért, de nekünk nem olyan van, hanem Microlife.
Köszi, de a mérleg nem hazudikKép. 50kilóval vágtam neki a babaprojectnek, 62-vel mentem szülni, és most 57 vagyok. Ha leszámítjuk a 3kg zsírkészletet, ami a szoptatáshoz kell, az még mindig 4kg plussz.

Szívesen megnézném a lányokat a fűzöld méhecskés csodábanKép.

Manka

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Manka!
Na ezt sem tudtam. 3kg zsír kell a szoptatáshoz?!
És ahogy befejezzük a szoptatást, az el is tűnik?
Mondd, hogy igenKépKép Léééécccii!!KépKép

Akkor azt hiszem maradunk a popós lázmérőzésnél.

Ha Nati belenő a rugiba, teszek fel képet ígérem!KépKép

Megann!
Tényleg édi a rugi és képzeld, nálunk Apa szúrta ki. Mondjuk Apa valami különös szimpátiát érezhet a méhek iránt, mert korábban is válsztott már ilyen rugit a csajszinknak.KépKép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda, Megann!

Nagyon cuki lehet az méhecskés rugi, ha mindketten vettetek.Kép Én mindent megveszek ami méhecskés, mert ugye "Maja a méhecske". Egyébként Maját családon belül is többen kis Züminek hivják. "Véletlenül" most is méhecskés rugi van rajta.Kép Akkor lehet, hogy nekem is el kéne néznem a corába? Kép

Spanci!
Ezer bocs, hogy elirtam Kevin nevét, de az üzenet az neked szólt.Kép

Bab!
Na végre!Kép Hát ezért érdemes volt várni, ez a mosolygós Tofi zabálnivaló.Kép

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Ja és,
Viki!
Nagyon jól néz ki a kis erőművészed. Igazi kis szivtipró.Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Cleo!

Nem lehet, hanem biztosKépKépKépKép
Mármint hogy a corában a helyedKép
Tényleg ellenállllllllllhatatlan egy darab az fixKép
És olyan zöld ami unisexKép
Én Léna lánykámnak vettemKép
De fiúnak is pont ugyanolyan jó szerintemKép

M.

Kép

Kép
megann

Na ez most olyan volt, mintha direkt a corának akarnék forgalmat csinűálni, pedig nemKépSőt még útálom is őket, kiváltképp a franciákat..

Ígérem nem kapok jutalékot tőlükKépKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Hát, mi is voltunk a Corában körülnézni, de én nem voltam oda a nagy leértékelés miatt... egyáltalán nem olyan olcsó még leértékelésben sem a cucc, és nem is nagyon találtam olyat ami ellenállhatatlan volt... egy nagy adag pelenkát vettünk, aztán menekültünk is kifelé. Lehet nem vasárnap kellett volna menni...

A kis méhecskés zöld rugit is csak távolról szemléltük meg, mert nem volt kedvem átverekedni magam a körülötte tolongó tömegen. :-/

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Cleo, Bab, Duda, Mea, Manka, Spanci, Ayse, Havtunde! Kép

Bab!
Tofinak nagyon jól áll a kék-fehér kockás naci!

Megann!
Én sem síeltem még soha, de én valami melegebb helyre vágynék!KépKépKép Pálmafák, meg tengerpart, vagy valami ehhez hasonló, sajna nem csípem sem a havat, sem a hideget! Kép Most is alig várom már, hogy kicsit melegebb legyen! KépAzért érezzétek majd jól magatokat! Kép

Viki+Peti 20+2

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ma csináltunk Petivel egy meztelenkedős videót! KépKépKép
Jól befűtöttünk a kisszobában és meztelenül letettük őt a franciaágy közepébe egy jó vastag törölközőre! HÛÛÛÛÛÛÛÛÛ, ha láttátok volna hogy élvezzte, sem pelenka, sem ruha, amit úúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy útál!!!Kép Forgolódott össze-vissza, kiabált, na meg 2-szer lepisilte az ágyat, de időbe észrevettük, így csak a törölközőt kellett kicserélni alatta!KépKépKép

Viszont utána annál szörnyűbb volt szegént újra pelusba és ruhába dugni! Kép

Viki+Peti 20+2

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Megann!Kép

ÉrtemKép

Tényleg Csajok ki mikor akar majd visszamenni melózni ill. mikorra tervezitek köv. bébit???
(már aki még szeretne)

Én nem tudom még mikor legyen kistesó.
az az igazság így jó lenen most Lívi mellé, de ha már menni fog ki tudja milyen csibész lesz?!
Szóval még egyelőre várunk, hogy milyen kisgyerek lesz LívikeKépKépKép
De azt hiszem nagyon kicsi korkülönbség nem leszKép
Inkább 2-3 év.

Mea
mea

Mea!

Mi nyaralás után kezdjük a 2. babaprojectet. Kép
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk du. a hétvégénkről. Kép
Teszek fel pár képet, nagyon jól éreztük magunkat mindannyian. Kép

Dóri&Viki (16+2)&Gergő

KépKépKépKép
Vendég

Jól lekicsinyítettem a képeket, így kevésbé látszik mekkora hájfej vagyok. Kép Kép

Kistesó: nem tervezünk egyenlőre 3. bébit. Kép

Dóri
Vendég

Ayse, Cleo, Viki,
Köszönjük szépen!Kép

Dóri,
De jó Nektek!
Ezt a hájfej jelzőt meg nem igazán értem, szerintem csinos vagy a képeken! Vikinek nagyon édi pofija van, kis husis!

Kistesó-projekt: Várunk vele, amíg Tofi kb. 2-3 éves lesz. Még olyan kis picurka! Szeretnénk minél több időt tölteni vele így hármasban.

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Mea,

Mi már most próbálkozunk. Nekem így illene az életembe a legjobban. De mondjuk az se baj, ha kicsit később jön. Ahogy sikerül. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Tünde!
Itt van Zita produkciója Maja előadásában. Szerintem ezzel a számmal fel is léphetnének együtt.Kép

Kép

Kép

Kép

Cleo + Maja(21+3)

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Mea!

Kistesó ügyben most az az álláspont, hogy jó lenne kis korkülönbséggel, de mivel azért Maja egy éves koráig mindenképpen várunk, ez addig változhat.

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

SziasztokKép
Csak bejelentkezem, igyekeztem visszaolvasni, nagyjából sikerült is. A képek nagyon jók, olyan jó látni, hogy nőnek a gyerkőcök!

Nálunk tombol a betegségKép Bár jó dolog a rosszban, hogy Lili jól van. Picit náthás, de már nem kell porszívózni az orrát, elég ha a kézi pumpást használom. Azt sem szereti, de nem üvölt tőle. Viszont a párom meg én elég ramatyul vagyunk. Na persze az uram sokkal "betegebb" mint én, mivel férfiKép Én azért ma már voltam vásárolni, és főztem is egy jó húslevest. De mire a feléig jutottam, a párom lelépett. Csak lestem, hogy ha olyan beteg, akkor hogy tud elmenni, de hát anyukájához ment megbeszélni a lakásvásárlást, mert hogy azt telefonon nem lehet. Hát van benne valami, de akkor végül is annyira nem lehet beteg. Ráadásul olyan rég elment, hogy ennyi idő alatt már egy egész kerület megvételét meg lehet beszélniKép Na mindegy, max. egyedül eszem húslevest, mert ma még nem ettem semmit és már nincs türelmem kivárni. Bár éhes nem vagyok, de az eszemmel tudom, hogy már ideje lenne enni.

KistesóKép Szerintem én nem is írok semmit, úgyis sejtitek, hogy én még nem annyira szeretnék most egy újabb babátKép De hozzá tartozik, ha "becsúszna" akkor azért természetesen nagyon örülnék neki, de azért azt hiszem először kicsit kétségbe esnék!(aztán valószinűleg még jobbanKép)

Forgolódás nálunk is megy, sőt mostanában imád hason feküdni, illetve mászik szegény, csak nem nagyon jut előrébbKép A lábát tegnap találta meg a szájával, eddig csak a kezével matatta, de most ezerrel gyűri a szájába a lábujjait. Nagyon édes.

Remélem egy-két nap és kilábalok a betegségből és újra teljes tag leszek. Reszkessetek!!

Hari és Lili (már megint nem tudom hány hetesKép)

Kép
Kép
hari

Tök jó, hogy sokan már a 2. bébin gondolkoznak, le a kalappal, bár Lívi egy tündér egyelőre, tényleg jó baba, nemt udom hogy pici korkülönbséggel hogy bírnék kettő manóvalKépKépKép
De majd meglátjuk, lehet fél év múlva már másképp látom a dolgotKép

Azt nem is kérdeztem, hogy hány gyereket szeretnétek?

Mi úgy néz ki kettőtKép

Mea
mea

Mea!

Kistesó:
3-3,5 évKép Amíg nem végzek a fősulival, addig nem akarok ketteskét, akkor már biztos nem menne a dolog.(így se bitzos hogy menni fog, csak küzdök itt az elemekkelKépKép)

Harikám!

Na az én napom dettó olyan volt mint a tiédKépKép
Elkezdtem húslevest főzni, férj lelépett szintén anyukázni, húsleves kész lett és aztán egyedül ettem, mert nekem sem volt türelmem várni és éhes is voltamKép
Hát ennyit a vasárnapról...olyan nap volt mint a többi, férj elment aztán 4re hazajött...

M.

Kép

Kép
megann

Dori!

Sárgulhatok???KépKépKépKép
Ezer éve nem fürödtem egy jótKép A tavalyi wellnessnél is csak néztem mint rozi a moziban, mert terhesen nem mertem belemenni a vízbe félve a fertőzésektől..
Szuper lehetett!
Gyerkőc(ök) hogy viselték???

Viki!

Elhiheted hogy a télből számomra is csak a síelés egy hete ér valamit, a tél többi részét odaadnám egy lyukas garasért is, sőt még én fizetnék, csak vinné el valaki jó messzire...

Egyébként nem bírom kipihenni magam, az utóbbi 3 napban tök fáradt vagyok, alig tudok aludni, Léna este tök nyűgös, mert napközben alig alszik..szóval mindjárt lefordulok a székrőlKépKép

Megyek is szunyálni:

M.

Kép

Kép
megann

N aén jó sokáig nem voltam.De megvan az oka.
ÉN GYÕZTEM............BEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Szóval útban van a tesó! Kicsit rókázós vagyok mostanság , meg álmos is KépKépKép

Olvasgatni szoktam, de mire a válaszokhoz érnék elalszok!
Sziasztok

Napsugár és Dorka(mindjárt 4 hónapos!)és a pocaklakó (9 hét)
Vendég

Napsugár!

Gratulálok! Kép Kép Kép Kép Kép

De jó neked! Én még csak lesek, hogy most azért vagyok fáradt és nyűgös mert túlvállaltam magam, mert meg fog jönni, vagy mert terhes vagyok. Ez utóbbi lenne a preferált változat. Én is sárgulok, mint Megann, csak nem ugyanazért. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Napsugár!Kép

Hát ez nem semmi.
Ilyen hamar második bébi.
Kemény meló lesz d később bizti jól el lesznekKépKépKép

Mea
mea

Ja és GRATULÁLOKKépKépKép

Mea
mea

Na persze először majdnem infarktust kaptam amikor mondta az orvos, hogy nem a szoptatás miatt nem jön meg!!!!
De most már örülök neki!
Vendég

Húúú, Napsugár, nem semmi!
Én ma megkönnyebbültem, hogy megjött, és nem más miatt voltam dilinyó és fáradt és derékfájós a héten. Gratulálok! Kép Mennyi lesz a gyerkőcök között? Légyszi írd már le, ne kelljen számolgatnom. Kép

Dóri!Jók a képek!
Vikit is belemártottátok a vízbe? Nem zavarta meg az idegen környezet esti alvásnál?

Cleo!
Hát igen, pont így csinálta Zita is. Még a tornázója is pont ilyen, csak ahol Nektek sárga, ott piros; és fordítva. Kép Ikeás csörgős virág nálunk is bejátszik. Kép
Vendég

Sziasztok,

Napsugár,
nagy-nagy gratula KépKép
eltüntél és igy jössz vissza?!

Cleo Kép

Megann,
le a kalappal előtted (meg más előtt), hogy tanulni is tudsz még bébi mellettKépKépKitartást és
jó eredményeket! Kép
Fel tudod tenni a méhecskés rugi képét? Kiváncsi vagyok rá milyen.

Bab,
nagyon édes Tofi ebben a kockás szerelésbenKép

Manka,
tényleg 3 kg zsir kell a szoptatáshoz?! Ne már!
Az tök jó lenne ha igaz lenne. Igaz?Kép

Viki,
úgy látszik egy hullámhosszon vagyunkKép Én sem sieltem még, azért kipróbálnám, de a tengerpartot jobban kivánomKép
Mivel a tavalyi nem volt az igazi pocakosan, remélem idén vmi szuper nyaralásban lesz részünk hármasbanKép

Mea,
visszamenni a melóba?! Legszivesebben SOHA! Olyan jó itthon szerintem, szülnék 10 gyereket is, ha tudnám, hogy mindegyiknek mindent meg tudnék adni.Kép
Következő bébire néha nagyon vágyom, néha nem, mert még ez az egy is néha sok. Már ugy értem, hogy kicsit azért fárasztó. Estére mindig ugy elfáradok. Ti nem? Egész nap ha fenn van, jártatom a számat, szórakoztatom, jó vmikor elvan a járókájába is hosszabb ideig, de akkor meg vmi mást kell csinálnom, tehát pihenés a legkevesebb ami jut.KépKép

Éppen a hugom nevetett ki, mert teljesen el vagyok maradva minden téren, értem úgy, hogy alig nézem a tévét, zeneileg is, hirek szerint is le vagyok maradva. Ujságolvasás is ritkaság.KépKép

Dóri,
irigykedem, de nagyon jó nézni ilyen képeket és jól nézel ki rajtuk!Kép Helyes a bébi a csikos rugibanKép

Zsu,Kevin
spanci

Nekem még mindig nem jött meg.Kép Normális ez? Van vki hasonló cipőben?
spanci

Bab, Cleo, Megann, Tünde, Zsu! KépKép
Tényleg istenien jól éreztük magunkat. KépKépKép
Ja, és masszíroztattam, ami isteni volt a lestrapált hátamnak! KépKép

Viki változatlanul jól aludt, este 8-tól reggel fél 8-ig. Kép Gergő meg horkolt. KépKép Egyszer kezdett el du nagyon visítani szerencsére pont a szobában, olyan hasfájósan kb 1 órát szenvedett. Én a szaunára gyanakszom. Felforrt a tej, aztán meg lehűlt, és nem finom volt neki? Kép Aztán inkább nem szaunáztam, és nem is jött elő többet.

Zsu!
Szedsz vmit? Én a Cerazettet, egyszer megjött, mikor pont elkzdtem, azóta semmi. (10 hete), dokim megnézett, kistesó nincs (még Kép), gogyi mellékhatása. De azért 2 hónap múlva vegyek egy tesztet. Kép

Napsi!
Hát gratula! És kitartást kívánok, meg jó kisbabát! Kép

Dóri
Vendég

Dori,
nem szedek semmit, kistesó gyanú semmi!Kép

Ez tetszik, hoy felforrt a tejKép De valószinü, hogy az lehetett akkor az oka. SzegényKép

Zsu
spanci

Lányok!

Kép
Valaki meg tudná mondani, hogy mikor lesz hamvazószerda? Azt tudom, hogy húshagyó kedd után. Kép
Vendég

Spanci,

Kép
Egyelőre még nekem sem jött meg. Normális dolog, amíg az ember termeli az anyatejcit. Nem is nagyon hiányzik.

Napsugár,

Nem semmi, gratulálok!

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Sziasztok!

Emlékeztek még ránk?Kép

Sajnos mostanában áll a bál itthon, szobaátrendezés is volt, így nem tudtam jönni.
Még mindig úgy néz ki a fél lakás, mintha felrobbant volnaKép
Viszaolvasni nem tudok.
Csak ezen az "oldalon" néztem meg a képeket.
Szuperek!Kép
Remélem, mindenki jól van.
Annyit olvastam, hogy Hari beteg?
Jobbulást!

Erhard "rosszalkodik".
Úgy forog és mászik!!!, hogy majdnem lezuhant az ágyról.
Utána lent a földön a habtapiról az ágy alá mászott.
Megvolt az első balesetünk isKép
Na nem komoly, de volt ijedelem.
Az történt, hogy az uraság már túl nagynak képzeli magát és ugye 2 hónapos kora óta szeret állni (doktornő is szólt, hogy ne hagyjuk).
Ezért is nézték duplán meg a csípőjét.
Szóval Õ állt a babatórnázóba kapaszkodva!!!
Ott álltunk mellette a párom keze mögötte és mégis elesett.
Persze puhára és nem ütötte meg magát.
Megijedt, de kb fél percig sírt. Utána visszatettük a tornázó elá és újra fel akart állni.
Tehát nem tántorította el a dolog.
Nem semmi gyerekKép

Mennem kell, de teszek fel képet.

Puszi!
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Spanci!Kép

Nekem se jött meg, és ha úgy lesz, mint Gergővel, akkor nem is fog még egy darabig. Gergővel akkor jött meg először, mikor ő 10 hónapos volt. Nem szedtem-szedek semmit,

Napsugár, ez igen! Gratula!Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Bab,
nekem sem hiányzik!Kép

Angelani,
nem semmi, hogy igy tud állni Erhard. Baleset még azt hiszem lesz egy-pár, ne aggódj!Kép
Mi is nemrég átrendeztük a nagyszobát csak, aztán mégis bazi nagy felfordulás kerekedett, két napig pakoltunk mire rend lett, de jobb lett igy. Egy panelba mondjuk nem sokat lehet tili-tolizniKép

Zsu
spanci

Angelani!Kép

Ez nem semmi, Erhard már áll!

Kép
Kép
göndörzsóf

Zsóf,
tényleg jó lenne ha csak 10 hónapos korában jönne meg.Kép Gondolom ez szoptatás kérdése is.

Napsugár
jelentkezz többet, és irj milyen a második pocaklakóval.

Zsu
spanci

Kitornáztam magam (NorbivalKép ), most ugy döntöttem lekapcsolom a gépet, mert tényleg függő lesz az ember, és olvasok egy-kis sajtót.

Jó éjt mindenkinek!

Zsu
spanci

Spanci!
Nekem sem. De nem is számitok rá még egy pár hónapig.Kép

Napsugár!
Gratulálok!Kép Tényleg le a kalappal, szülés után két hónappal teherbe esni. Rólad lehetne mintázni a termékenység szobrátKép Megkérdezhetem, hogy mindez szoptatás mellett történt-e meg?

Angelani!
Hogy hogy Erhard áll? Csak a tornázójába kapaszkodva? Jól értettem, hogy nem is kell fogni?
Nem semmi a kiskrapek.Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Íme az állás!
Majd látjátok, hogy Apa keze mögöte vanKép
Kép Kép

Kép

Itt meg huncutkodik egy kis teával amit kóstoltunkKép
Kép Kép

Kép

De még mindig szopizunk!
Csak kóstolgatjuk a dolgokatKép

Bocsi a helyfoglalásért!
Jó éjt Sziasztok!
Angelani&Erhard
21+5

Kép
angelani

Angelani!
Ez fantasztikus, ahogy Erhard áll.Kép Nagyon ügyes. És milyen jó hurkásak a lábai. Szuper cuki.Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Angelani,

A kis Erhard is ilyen kis turbó-baba, mint Viki Petije? Már képes megkapaszkodva állni? Csak ámulok és bámulok!

Cleo,

Kis szorgos Méhecskéd nagyon édi, ahogy elmélyülten edz a tornázóval. Fekve súlyzózik! Kép Kép
Olyan csibés, kutyusos, malacos, kacsós könyvünk nekünk is van. Tofi szó szerint falja az övét! Kép

Spanci,

Ilyenkor még van energiád Norbizni? Le a kalappal!Kép

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Cleo
Igen, a szopi mellett lettem terhes. Nem terveztünk ilyen korán tesót! Szerintem az első alkalmak egyikén lettem terhesKép Augusztusra saccolja a doki a babát, úgyhogy a két gyerek közt 10 hónap különbség lesz. TYÛ....a büdös mindenit, így leírva kicsit durva!
Persze a számítás saccoláson alapul, mert az utoslsó mensim 2004!!!!dec 30 -án voltKép
Tehát kb 9 hetes terhes vagyok, de +-2hét lehet!
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Angelani,
Erhard hihetetlen ügyes!Kép Ilyen pici bébi hogy áll!KépKép

Bab,
csak akkor van időm sajnos, és én is vissza szeretném nyerni a formámatKépKép

Napsugár,
nem semmi!Kép10 hónap. tényleg az első alkalommal teherbe estél. Vkik meg tök sokat dolgoznak rajta, hogy egyáltalán gyerekük legyen. Te akkor olyan alkat vagy, ha "ugy" rádnéznek máris terhes leszel, azért szerencsés vagy.

Alszotok még?
KisKevin már fél 7kor nem akart visszaaludni, ő már sikongatott, játszani akart. Kénytelen voltam felhúzni a redőnyt felöltöztetni, magamat is, és megkezdeni a napot. Most éppen a járókájában nyomul, de két perc alatt máris keresztbe van benne. Következő szopi után azt hiszem lemegyünk sétálni, talán jó idő van. Bár tegnap is azt hittem, hogy sütött a nap, aztán meg lehetett fagyniKépKép

Szép napot!Kép

Zsu
spanci

SpanciKép

Én is hulla vagyok estére mindig, szerintem a legtöbben ilyen kis csemeték mellettKép

Angelani!Kép
Jó olvasni Rólatok is, nagyon édi Erhard és nagyon ügyi babaKép

Nálunk úgy vettem észre Lívike mégis imádja a nyűzsitKép
Tegnap is szüleimmel elmentünk egy kisvendéglőbe ebédelni utána párom egyik haverja jött és estére úgy kidőlt a nagyságos asszonyKép
Nem is ébredt fel éjjel most forgolódás miattKép

De tényleg, úgy örülök hogy simán lehet már mindenhová vinniKép

Kuha!Kép
Reszkessetek jövünk!!!!KépKépKép

Mea
mea

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?