A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok Lányok!

Az éjszaka jól kezdődött, este 11-kor vacsizott a lelkem, aztán legközelebb kettőkor keltünk enni. De büfi közben elromlott valami, mert utána négy órára bírtuk csak elaltatni. Közbenmeg rángatózott, húzogatta a lábát, néha abbahagyta, elaludt, stb. Aztán reggeliztünk hét után valamikor, most meg még mindig alszik, csak közben nyögdécsel, de nem ébred fel rá. Én meg nem tudok vele aludni, mert jön a védőnő meg a gyerekorvos. Pedig már lassan négy órája aludnék!

Cory!
Én is gondoltam a tej csökkentésére. Mondjuk nálunk semmilyen allergiás nincs a családban, kivéve a tesómat, aki állítólag porra allergiás. De neki a napi négy liter pepsi kólától van, mert évek óta ennyit iszik. Néha csodálkozom, hogy még él.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Újra ittKép

Csak ezt az oldalt tudtam elolvasni, de kiderült, nem csak mi küszködünk ugyanilyen gondokkal...

Kinga etetése sajna 1 órát vesz igénybe, mert szopizik fél óra alatt 20 grammot, aztán kap még 60 tápszert. Sosem tudom, hogy elég-e neki, de dokinéni azt mondta, nem szabad túltömni. Mi ébresztgetjük 3 óránként napközben, éjjel már nem. De muszáj, mert még nem nyerte vissza a születési súlyát, pedig már 3 hetes...
A táptól viszont székrekedése van. Szegény, nagyon szenved. És nem is szabad rajta állandóan segíteni, csak 2 naponta, szintén doki néni szerint...Tényleg így van? Pedig amikor kakil, utána nagyon jól van. Pukik jönnek, és nagyon büdikKép, de ez nem elég.
Nincs ötletetek? (ha már írtatok, bocsi, de nem tudok visszaolvasni...)

Maminti + Kinga

Kép
Kép
maminti81

Ja, és hol lehet aláírást gyártani?

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok mamik! Kép

Szelivi
Négy liter kóla??? durva! Vannak még fogai???

Mi tegnap voltunk méricskélni és egy kilót híztunk egy hónap alatt! 4060 gramm! és 55 cm ez is plussz 3 cm
Olyna fura én egyáltalán nemlátom nagyobbnak prüntyit!

Mostanában nálunk is megy a nyögdécselés... így éjjel kettő felé adok neki enni... de ma reggel is így nyögdécselt de közben láttam, hogy nincs is ébren... lehet hogy akkor ma éjjel hagyom... csak akkor adok neki ha sír is.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Gyöngyi
Mi az Óhegy parknál lakunk! Kép

Zsuzsófi
A forint alapúra mondták,hogy emelik... mi devizában akarjuk felvenni... de szerintem valami módon arra is ki fog hatni...

Barti
Egy barom aza gyerekorvos már bocsánat!
Szerintem mindent jól csinálsz! Etesd csak nyugodtan! Mi is ennyit híztunk...

megyek mert sírdogál...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: Legjobb hely kőbányán Kép. A gyerekkoromban rengetegszer jártunk ki a parkba, csak akkor még Magyar-Szovjet barátságpark volt a neveKép.
Mamiti: Szerintem azért mondta ezt a kakiltatásos dolgot a védőnő, mert hozzá tud szokni a baba és akkor talán megszűnik a kakilási inger. Ezért nem jó szélcsövezni se állandóan, de javítsatok ki, ha tévedek. Cory?

Kép

Kép
pgyöngyi

Maminti: tökéletesen mondta Gyöngyi. Sajnos hozzászokhatnak ,hogy segítséggel kakiljanak, pukizzanak, az meg nem jó. A tápszerhez nem értek, de nem lehet, hogy azzal van gond, és amiatt nem kakil? Vikóéknál volt ilyen gond.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Én tegnap megittam 1 liter őszilevet és 4x befosott (bocsi) a babó és hajnalban még 1x. Nem biztos, hogy az őszilé miatt, de máskor 2-3 kakis pelusnál nem szokott több lenni.

Kép

Kép
pgyöngyi

Akkor a megoldás az őszilé?Kép én is ittam 1 literrel, de semmi...Kép
Szerintem is lehet a tápszer. De akkor nincs megoldás?

Kép
Kép
maminti81

Maminti: még mindig játszik a tápszercsere - ezek se mind egyformák.
Plusz lehet érdemes lenne megkeresni agy szoptatási tanácsadót - jövő kedden pl. Káposztásmegyeren lesz olyan baba-mama csoport, ahol személyesen lehet kérdezni.
Részletek: http://www.szoptatasportal.hu/kaposztasmegyeri_csoport

Borcsa
KépKépKép
borsts

Maminti: ha szopizik is, akkor próbálkozkhatsz bármivel, ami hajt. Az hathat a tejen keresztül is. De a tápszer is foghat magában, és akkor lehet, hogy a tápszer váltás lenne a megoldás

cory
Budapest

Most evett 120g-ot, de a két etetés között eltelt 4 óra

Kép

Kép
pgyöngyi

Maminti! Bencének is szorulása volt a tápszertől, őt is hőméreőzni kellett. Miért nem próbálsz meg anyatejet szerezni?

MOndjuk én a helyedben hagynám a tápszert a fenébe, inkább lógjon cicin a kicsi. Hátha megindul!!! Nekem is 3 hetes korára lett elég a tej! Próbáld meg! 1-2 nap alatt nem fog elfogyni, viszont a tejedet beindíthatja!

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

MamintiKép A tápszerekben több-kevesebb keményítő van, ettől bizony nehezebben megy a kaki. Ez persze majd elmúlik a 3 hónapos kor körül, de addig igenis segíteni kell a babáknak. 4 féle HA táopszer van, érdemes esetleg másikat próbálni.
Ja, én nem értek egyet azzal, hogy a baba hozzászokik a szélcsövezéshez, bár nem használom minden alkalommal, de ha már visítva felsír, akkor igenis alkalmazom, mert nem hagyom kínlódni (ez estétől reggelig tartó időszakban következhet be, mert olyankor lelassul az emésztés). Egyéb esetekben az édesköményolajas masszázst ajánlom - persze a megfelelő technikával - alvás és fürdés előtt. Amíg van tejed érdemes barack-, szilva- és kivi evésével- gyümölcslé ivásával - megtámogatnod a hígabb kaki kialakulását a babánál, valamint a tejtermék natúr joghurt legyen - ez serkenti a bélműködést - bár nemokoz hasmenést.

És még valami: tapasztalatból tudom, hogy a szoptatás sikertlensége miatti szorongás árt anyának/babának egyaránt. A kéretlen okos tanácsok jó sokat tudnak ártani.

És még még valami: Dominó karban és autós hordozóülésben megnyugszik, amikor nehezen megy a kaki, ott aludni és "üldögélni" nézelődni is szeret. Ha nagyon kínlódik, érdemes napközben kipróbálnod - hátha nálatok is segít.

indianyo

nálunk Zsoma kakilt nehezen és a hordozó csodákat tett. Végülis én sem tudok hanyatt fekve kakilni.

cory
Budapest

Nálunk a hordozó csak kakilószék néven futott sokáig Kép

Borcsa
KépKépKép
borsts

Zsu: Maminti babája fogyott és amennyi tápszert most kap, az a kajája 2/3-a. Azt nem lehet csak úgy elhagyni!

cory
Budapest

Sziasztok Kép
Olyan jó, hogy minden nap tanulok tőletek valamit Kép Köszi Neketek Kép

Zsuzsa Kép
Nekem is hasonló élményeim voltak az első átaludt éjszaka után Kép Most már nem is feszül olyan veszettül reggelre, pedig néha olyan jó lenne Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Köszi a tanácsokat!Kép
Hát igen, az a baj, hogy túl sok pótlás kell. Ráadásul a szopit a lányzó nem evésre, hanem inkább bealvásra használjaKép Nem tudom, ez elég-e ahhoz, hogy beinduljon végre a tejtermelés. Na mindegy. Nem esem kétségbe. (Már nemKép)
Szerencsére pont mától kapunk tejet, sikerült elintézni. Akkor lehet, hogy rendbe jön a kaki-dolog...

Kép
Kép
maminti81

CoryKép BorcsaKép
Kakilószék KépKépKép

indianyo

<font face="Comic Sans MS,Tahoma"> HORDOZÓ Kép Kép Kép

Vicces, mert éppen most tettem bele 20 perce,mert az ágyában annyira nyögött. És csak annyit hallottam, hogy rotttttyyyy és néma csend. Jövök, nézem miért nem ordít a lányom? Hát édesen alszik a konyha asztal közepén. Kép

Az őszi rostoshoz lenne egy kérdésem. Én azt sem mertem inni, mert féltem, hogy a túl sok rost is pocifájást okoz. Most akkor merjem inni? Van olyan, akinek nem jött be fájás miatt?
Gyönyörű idő van!!!! JA és még azokhoz, akik kendőznek/-tek. Sokkal kényelmesebb lenne abban menni boltba, stb. Pötyi is imádja, de félek, hogy így szinte minden szögből éri a nap. Szerintetek nem lehet baja még egy 1 hónapos babának a naptól? Nyilván sapkát húzok rá, de mivel oldalt hajtja a kis fejét, éri a pofiját a nap. Szerintetek?
Mamacka! EZ komoly, hogy a te fiad átalussza szinte az éjszakát?????? Kép</font>

KépBarti&Pötyi 2006.április 1.Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

BArti: passz, én nem szeretem az őszilevet, így nem próbáltam.
Nap: kend be a pofiját babanaptejjel, az a biztos Kép

cory
Budapest

Maminti: ha a szopitechnikával nincs gond, csak elfárad mielőtt eleget enne, lehet, hogy a szoptanit (Medela SNS) segíthetne beindítani jobban a tejet, illetve ébrentartani szopi alatt. (meg egylépcsőssé tenni az evéseket)
Ez az: Kép

Borcsa
KépKépKép
borsts

Cory Kép Borcsa Kép
Kakilószék-hordozó KépKépKép

Barti Kép
Akkor most elkeserítelek egy kicsit. Peti este 10 körül eszik és csak reggel 6-7 körül kel Kép
annamari csak 6 hetesen aludta át az éjszakát, de Peti már két hete ilyen rendes krapek Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska... Kép
No comment. Azért mondom, hogy el sem tudok képzelni hogy egyszer nem kel fel... most is itt balhézik, hogy éhes. Percre pontosan kinyílik a szeme, hogy idő van, ő éhes... megyek is! Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

A "kakilószékben" tényleg lehet vmi. Boti másfél napot kínlódott a kakival. Tegnap aztán útra keltünk kaki nélkül. A gyógyszertárban sűrű rotyogást hallottam...visszaültetve az autóba, gondoltam, beleszagolok a gatyeszba, sikerült-e, hogy ne így folytassuk az utunkat. Ki akartam patentolni a nacit a bokájánál, lábszáránál, aztán már az én kezemen is folyt...Kép (bocsi!) Még jó,hogy mindig váltóruhával indulok el, csak +zokni nem volt nálunk, így apát hívtam,hogy hozzon utánunk egyetKép Egy f.sta (bocsesz megint)magát bokáig a fiam tegnap a hordozóban!KépKépKép
Lehet, most is bele kellene ültetni, maert megint egész nap nyögdécsel eredmény nélkül.
Amúgy jön vmi front? Éjszakát megint átaludtuk, de azóta is szinte egész nap alszik...nem lesz ennek jó vége!

Borcsa: nem is hallottam még ilyen szerkezetrőlKép

Most ment el a védőnő, jót dumáltunkKép Boti 63 cm, fejkörgoga: 42 cm, mellkas: 47,5 cm. Kis bírkózómKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Mamacka
Igen vannak, de most csináltatott rájuk valami tokot, amitől szép fehérek.

Annácska!
Nagyon irigy vagyok! Én magyarázhatom a gyereknek, hogy hagyja aludni a családot, de csak nem ért rajta! Kép

Asszem áttérek a tejről az őszilére.

Bartika!
Én is szoktam így járni, hogy kaki után rögtön bealszik a lány. Én fel nem ébresztem! Addig is alszik végre. Kép Úgyis sűrűn ébred, egy-két órát kibír kakival. Főleg, hogy nekem ritka rossz orrom van, észre se veszem, ha bekakilt, csak ha hangos. Ezért szopi előtt szoktam pelust ellenőrizni.

Kép
szelivi

<font face="Comic Sans MS,Tahoma"> Livi! Kép
Szerencsére a mieinket nem zavarja a kaksi... mert különben nem tehetnénk meg... Kép

Na megbontottam egy adag őszilevet... kíváncsi leszek mi lesz. Amúgy furi, mert napközben semmi baj a gyerekem emésztésével. Nincs kínlódás, se híg kaki. Azt éjjelre tartalékolja. Szóval ebből is gondolom, hogy nem a kajámmal van baj. Kép</font>

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Enyém fiam eddig csak egyszer aludta át igazán az éjjszakát, akkor 10 órát aludt egyhuzamban... mostanában leteszem 8-kor és kettő körül megetetem mert nyöszörög, de lehet, hogy nem is ébredne fel... éjjel megpróbálom hagyom aludni tovább...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Sajnos most csak kevés időm van, mindent visszaolvastam. Nem is reagálok mindenre, mert mindenki megkapta a profiktól a tanácsokat!Kép

Nálunk még mindig náthásak a csajok, de éjjel nem volt gond, aludtak rendesen.
Bettina mondjuk nehezen aludt el, kb. éjfélkor, de reggel 6-ig, majd 11-ig aludt.

Õszilé segít, csak sajnos hízlalKép

Mariannka: nagyon cuki Istvánka! hurkákKép

Érdekes, hogy az első gyerekkel mennyire tanácstalan az ember. Patríciával fogalmam sem volt mit hogyan csináljak. Most meg eltelt 3 hónap a szüléstől és megy minden "magától".

Ráadásul 11 éve még nem is volt net, hogy kérdezni tudtam volna.

Szép hétvégét Mindenkinek!
Ha tudok még jövök!Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

<font face="Comic Sans MS">

ZsuzsófiKép, felvettelek partnernek (msn) már van egy címem! Hurrá

AnitaKép, nem gondoltam hogy ilyen hamar is beindulhat a fogzás.

SzeliviKép, remélem már tudtál pihenni. Sajnálom a pocakfájást.

MamintiKép, aláírást a profilban tudsz kreálni.

Ma nálunk is van egy kis nyügi. Ha felveszem persze néma csönd lesz. Kép</font>

Pircsi &
Kép
Kép
petri

A védőnőm egy segfej.
Felhívtam bőgve, hogy már 4 óra eltelt az előző etetés óta, és a gyerek üvőlt ha mellre akarom tenni. Közölte, hogy had üvöltsön, ha éhes lesz majd eszik. Márpedig az én gyerekem tuti éhes volt. Felhívtam a fővédőnőt elmondtam, hogy mi van és azt mondta, hogy valszeg hormon változásom van és ezt érzi a gyerkőc a tejben, mert megváltozik az íze és ő a régi ízt akarja, azért tombol. Szóval állítólag pár nap és megszokja a változást, csak rengeteg erőre van szükség, meg próbáljam lefejni és kiskanállal odaadni, vagy még a bimbóvédőt javasolt ideiglenesen beiktatni. Na végűl úgy tudtam 5 óra éhezés után megetetni, hogy bedugtam cumisüveget a szájába, mikor elkezdte szívni gyorsan kihúztam és ráraktam cicire. 110g-ot szopott.
A védőnő meg nem volt képes ezt elmondani nekem

Kép

Kép
pgyöngyi

Ja és az bánt a legjobban, hogy hallotta, hogy kivagyok borulva és eszébe nem jutott, hogy bejöjjön megnézni vagy megnyugtatni. Főleg, hogy délelőtt is kerestem már szoptatós problémával, akkor meg lerázott, hogy most nem ér rá mert a suliban van. És vissza se hívott, hogy segítsen, de még azt se monta, hogy hívjam később.
Bocs a kiborulásért, de én eddig azt hittem, hogy azért van a védőnő, hogy segítsen

Kép

Kép
pgyöngyi

Petri! Énis felvettelek msn-re, de nem vagy most bejelentkezve?

Gyöngy! Kép Rémes... De lényeg, hogy megoldódott! Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Gyöngyi: szerintem felejtsd el ezt a védőnőt. Tud valamit egyáltalán?

A kakival mi is küzdünk, volt olyan, hogy csak háromnaponta sikerült. És a hordozó nekünk is segített.

Nálunk ma nyűgi volt, de ez részben az én hibám, mert nagytakarítást csaptunk. Most már minden szép, tiszta, és a baba is megnyugodott.

Szép estét,

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Gyöngyi, ez tényleg dúrva....de a lényeg hogy minden okéKép Viszont ha tényleg ez van akkor várhatod a piros mikulástKép

Cory, nem okoskodni akartam, de tudod Kata is fogyott, és én csak este adtam neki pótlást, napközben nem. És ő se szopott 30-nál többet a klinikán...itthon nem tudom, tudod hogy nem volt mérleg. Csak reméltem hogy tudok segíteni...

Egyébként ma volt vége kaki, azóta oké mindenKép Alszik most is ezerrelKép
Halleluja, egy kis nyugi végreKép
Ittam őszilét is mert nem szeretném ha megint ez lenneKépKépKépKépKép

Petri, láttamKépKépKépKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Mindenki alszik?
Akkor megyek én is.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Én még nem alszomKép

Most elég könnyen ment az elalvás a nátha ellenére. Végre beültem egy kád forró vízbe relaxálniKép

Bettinát lemértem: 5.88 kg (3 kg-al jöttünk haza)
úgyhogy majdnem 3 hónap alatt hízott majdnem 3 kilótKép

Bettina így örül Patríciának:

Kép

Kedvenc alvópóz:

Kép

Jó Éjt Mindenkinek!!

Babák: tessék hagyni anyát aludni!!Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Helló
Csak gyorsan. Nem tudom, hogy tudok majd jönni, mert kint volt tegnap este a szoptatási tanácsadó és kiderűlt, hogy szoptatási sztrájk miatt nem eszik a gyerek, Ez így elsőre viccesnek hangzik, de nem az. Elutasítja a cicimet folyamatosan, csak éjjel tudom belőle megetetni. Szóval elég nagy feladat előtt állok, ismét rá kell valahogy vennem a Lilit, hogy egyen a ciciből. A cumit már éjjel se adtam neki, elég jól viselte, igaz egész este rajtam aludt. Ki kell vennem a kiságyból, és csak vele lenni egyész nap. Idegileg biztos nagyon nehéz lesz, mert próbálgatnom kell a mellretételt, és ha nem sikerűl akkor se szabad feladnom. Reggel próbáltam pohárból majd kiskanálból etetni, de nem nagyon megy. A fele kifolyik a száján. Nem tudom, hogy fogok boldogulni, de szurkoljatok, mert nagyon szeretnék szoptatni.
Azért ha tudok olvaslak titeket. Ha jobbra fordul a dolog, jelentkezem, de a tanácsadó szerint akár 3 hétig is eltarthat ez az állapot.
Mindenkinek további szép napot és kívánom, hogy semelyikőtökkel ne essen ez meg.
Ui: Aki teheti, próbálja eldobni a cumit.

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi drukkok mennek!!!

Így fordul meg az alig két hónapos lányomKép

Tegnap jópárszor előadtaKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Életkép a vonatról:

Kép

Kép

www.mamami.hu
zsuzsófi

PGyöngyi, sajnálom a cici sztájkot, remélem hamar megoldódik. Én hallottam már róla. Amíg nem szopik Lili addig fejsz? Vigyázz nehogy elapadjon.

ZsuKép
Gratulálok a forduláshoz! Katica nagyon ügyes!!! Timinél még semmi jelét nem látom a fordulásnak. Csak a keze, lába jár ezerrel. Hason is utál lenni. Kép </font>

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Ma nem leszek, megyünk az állatkertbe.Kép
Mindenkinek szép hétvégét!</font>

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Megetettem ciciből Kép, 20 percig lógott rajta, de nem élem bele magam, mert tegnap is csak délutántól ment a műsor. Reggel telefejtem a cumisüveget a jobb cicimből.
Na megyek, csak az evésem ideje alatt ugrottam be

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi! Drukkolok nektek nagyon! (Esetleg megpróbálhatod a fecskendőből etetést is - az általam ismert patikákban simán adnak 10 ml-s fecskendőket, vmi 50 Ft egy darab.)

Zsu! Gratula Katicának Kép Kép

Tünde! Tündéri a hajasbabád KépKépKépKép

Gergő új tudománya, hogy nyitott tenyérrel nyúlkál - nagyjából célirányosan Kép És ha valamit megragad, azt igyekszik a szájába tömni Kép

Borcsa
KépKépKép
borsts

Gyöngyi! De jó! KépKépKép

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok

Tünde
Ugye jól látom, hogy rád hasonlít Bettina?
Az a póz, ahogy alszik, nagyon királyKépKép

Gyöngyi
Megy a drukk De aztán, nehogy eltűnj három hétre. Írjál majd, hogy haladtok.
Ha a védőnő megy hozzád, küld el a francba.

Zsu
Nagyon ügyes a kiscsaj.Kép
Jó volt az éjszakátok?

Lívi
Napi 1 liter, nem mondom te aztán nyeled a tejet. KépÉn a 2hónap alatt 2dl ittam.

Lányok
Akkor miért mondták a kórházba, hogy semmi rostos, erre itt mindenki azt iszik.
Vagy azt csak az első pár héten nem szabad?

Képzeljétek tegnap beleolvastam a lakóhely topikba és rátaláltam Ildire, Nicikára és Nadinra.
Ide bezzeg nem írnak, hogy mi van velük.Kép

Bartika
Van valami változás?

Anita
Most a végén megjött vagy csak ijesztgetet? Nekem akkor pattanás van most a fejemen.Kép Félek, hogy nekem is meg fog jönni, pedig nem hiányzik.. De sajnos kezdenek vissza térni, a pattanások, gondolom most már kezd vissza állni a szervezet.
Nálad milyen sűrűn eszik Boti? Mi most szinte 2 óránként eszünk napközben. Nem kéne már kicsit ritkulnia?

Annácska
Én vagyok az éléskamra, ahová Levi éjjel jár.KépKép

Borcsa
Mit csinál ez a szerkentyű?

Nancsi
Veletek mi van?
A többiek megint nagyon eltűntek.

Babetta és Levi 2006.03.06

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

<font face="Comic Sans MS,Tahoma"> Jó napokat! Kép

Hát végül is nem tudom, hogy mi hatott a korpovit, vagy az őszilé... minden esetre ma éjjel telesz@rtuk a pelust és nem volt hasfájás!!!! Kép Kép Kép

Már én is gondolkodtam, hogy mi lehet Nicivel, de hát nyilván ott vannak a földijei és két helyre már elég luxus írni... melyikben vannak? A soproniak? Megnézem én is mi van vele. Kép Hát ami minket illet, szerintem én is csak addig tudok írni, amíg van segítségem. Ami már csak egy hét... Kép

Gyöngyi! Kitartás nektek! Drukkolok, hogy megoldódjon a szopi! Este mindenképpen írd meg, hogy mi lett a délutánnal!

Puszi:</font>

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Babetta: ezzel szopi közben lehet plusz kajcsit adni a babának. A tartály a nyakadban lóg, és két vékony szilikoncső vezet a mellbimbókhoz. Ahogy a babó szopizik, szívószállal kapja a pótlást.

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok Lányok!

Ma volt nálunk az anyukám meg a tesóm, meg a párom nagyszülei. Szerencsére egy kicsit lefárasztották a gyereket és most alszik.

Tünde!
Nagyon édesen alszik Bettina!

Gyöngyi!
Sok sikert! Kitartás és minden sikerül!

Zsuzsófi!
Gratula a lánynak! Nagyon ügyes!

Babetta!
Igen, de abbahagyom a tejet, mert tegnap volt itt a gyerekorvos, és mondtam neki, hogy pöttsös a gyerek. Azt mondta, hogy ez semmi, nem pöttyös, de azért hagyjam abba a tejivást. Szóval ásványvíz. Kép
Nálunk is kétóránként van szopi, anyukám szerint azért, mert egyszerre keveset eszik. HÁt erre én is rájöttem.

Kép
szelivi

Babetta Kép
Vagyok én ám, csak ott kevesebben vagyunk, személyesen is ismerjük egymást, könnyebb követni és hozzászólni, ide meg ég a pofám, ha csak magamról írnék és nem tudnék a többiek dolgához hozzászólni. Bele-beleolvasok abba, amiket írtok, és ha van valami naaagyon érdemleges magunkról, akkor feltétlen meg fogom írni. Most még ismerkedünk az itthonléttel és úgy egyáltalán az egész dologgal. Túl vagyunk egy-két hasfájós napszakon is, de megtaláltuk a baj forrását, és rá a megoldást is. Kép
Nagyokat alszik és eszik a kislányunk, szoktatja magát a családba. Kép
Nem ígérem, hogy ide tudok majd jönni sűrűn, de próbálkozok. Kép

Nadine és Dorka Kép

nadine81

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?