Sziasztok!
Gomboc,
Nagyon orulok, hogy jobb mar a hangulatod!

Puszi a kis gombolyodo Zsombinak!
Beu,
Tenyleg eleg durva itt az ido, rengeteg a ho, es ejszaka -15 fok volt. Ezert jottunk vonattal, es nem kocsival, a palyaudvarrol a hazig pedig szinte vegig fuoton lehet jonni. Szoval nem kell aggodni!
Az Uzsokiban, ahol en szandekozom szulni, nem lehet szulesznot valasztani.
Szerintem az en babam is inkabb ferden van, a popsija jobbra fenn, a feje pedig lenn, kozeptol egy kicsit balra. De ezt csak gondolom, nem biztos. O is rengeteget mocorog, de bizakodo vagyok, hogy teljesen mar nem nagyon akar megfordulni, hanem majd kesobb megtalalja a helyes poziciot.
Tenyleg, lanyok, UH nelkul hogy tudja a doki megallapitani, hogy hogy fekszik a baba? Mert nekem elvileg ez volt az utolso UH, es a szulesig hatra levo 2 honapban meg barhogy fordulhat...
Csibe21,
Nekem is huzodik neha a szemeremcsontom, foleg olyan mozdulatoknal kellemetlen, amikor valahogy fel labon kell allni, pl. kocsibol ki- es beszallaskor, vagy ha allva veszem fel a nadragot. Vagy ha tobbet jarkalok a szokasosnal. Neha pedig a gattajekon a lagyreszek huzodnak. Nekem is mar felido elott elkezdodott ez, szerintem emiatt ne aggodj.
Most neztem a hireket, remelem, nem szunik meg a Weiss Manfred Korhaz juliusig...
Judo,
Azt mondta az orvosom, hogy ha nincs ra kulon indok, akkor nem lesz tobb UH. Bar tegnap a varoban tobb finises is volt, akik flowmetriara vartak. Majd kiderul.
Es ez az, csak ovatosan lepkedj ebben a jeges idoben!
Angi,
Koszi a savlekotos valaszt.
Urszila,
Nem irigyellek az elmult 2 napert, remelem, most mar vege ennek a pechszerianak.

Es most pihenhetsz, amig a csalad siel!
Marti,
Orulok, hogy elmult mar a rosszkedved, de ha visszater, se aggodj, ez ilyenkor normalis! Es szerintem a siras is jot tesz, ha egyszer muszaj...

Bar gondolom, Te ezt mar sokkal jobban tudod, mint en, leven nem ez az elso terhesseged.

Amugy meg meg rengeteg idod van, ugyis Vilkaval is par evet otthon leszel, nem? Addig meg csak elfelejtened, amit most elolvasol!

(Na nem mintha en nem gondolnek am ilyenekre...)
Zsurlo,
Hat ez nem hangzik tul jol...

Nagyon drukkolok, hogy minel elobb tisztazodjon a dolog! A melohelyen meg mar nem tartanak soka a megprobaltatasok!

Ugye majd beszamolsz kedden a fejlemenyekrol?
Palma,
Mostanaban en sem pisiturazok, de Te igazan szerencses vagy, hogy eddig csak egyszer voltal!
Tipuekrol nem tudsz valamit?
Es most a finises blokk (mar jo hosszu a listatok

), akiknek automatikusan is megy a drukkkk:
Kangi,
Nem akar forgolodni az a babo? A mamajanak minden esetre olyan izmos labai lesznek, hogy ihaj!

Orulok, hogy jobban vannak a beteg csaladtagok!
Mitol akadtal ki?
Szerintem igyad nyugodtan a malnalevel teat!

Igazi finises kismama vagy, nem?
Myssnia,
Ha hetfore rendelt vissza a dokid, akkor ez azt jelenti, hogy gyanusan kozeledik a vege, nem?

Es most a munkahelyedre mesz majd be netezni? Varjuk a hireket!
Miszike,
Ez mar nagyon izgi!!!

Drukk!!!
Most olvasom, hogy egyelore nem szulsz.

De igy is izgi, es drukk!
En nemtom, hol, de azt olvastam, hogy a magzatviznek peneszre emlekezteto szaga van, nem ilyesmi volt? Viszont az allatok ellesenel en is edeskes szagra emlekszem.
Zsuzsi,
Remelem a sok fuszer meghozza a vart hatast!

Es gondolj masra (hehe, konnyu mondani)!
A kispapazast mar itt is tobben javasoltak, de ha csak a szulesznonek hiszel?!

Hajra!
Norka,
Nekunk a szuleselokesziton azt mondta a pszichologus, hogy ne is nevezzuk meg magunkban sem fajasnak, hanem osszehuzodasnak. Mert ez nem olyan igazi fajdalom, mint pl. a fogfajas, es van eredmenye. Az igazsaghoz az is hozzatartozik, hogy a vegen kispapam megkerdezte tole, hogy szult-e mar, es a valasz nem volt...
Neked is megy a DRUKKK!
Na puszi mindenkinek:
Leszter
31+2