már tegnap este akartam írni, de Isti leállított, hogy ne kopácsoljak. Szerinte nagyon hangosan verem a billentyűzetet
Meteor: már akartam írni neked, de... (mindig közbejön vmi). Nekem mindig az volt az életfelfogásom, ha vmi nem működik, akkor azt ne eröltessük. Én úgy gondolom, ha nem érezném jól magam a bőrömben, akkor még mindig jobb egyedül, mint úgy, hogy minden nap idegesítsem vmin magam.
Szerintem jól döntöttél, bár fogalmam sincs, hogy mi volt a probléma. Meglepődtem...
Juca: a lábad nagyon csúnya, látta már orvos??? Bocsi tanácsot nem tudok adni, hogy mivel kend, csak azt, hogy minél többet pihenj, bár Kinga mellett valószínű kivitelezhetetlen.
A szoba nagyon szép lett és irigykedem hogy cseréltetek. Legszivesebben én is ezt tenném még a baba érkezése elött, de most nagyon nem hiányozna egy festés, tapétázás.
Sajna (vagy nem...) nálunk a gyerekszoba tényleg olyan gyerekes, mármint a tapéta és ezért nem akarom bolygatni egyenlőre a dolgokat. Talán elférünk így is, majd teszek fel képet, ha a nyaralás után megjön Marci ágya és a kistesó fekhelye is elő lesz készítve.
A ruhákat már visszaadta a tesóm, vettem is néhány új rucit a kicsinek, na meg persze Marci sem maradhatott ki
Egy kicsit bajban vagyok, mert kicsi a szekrény, ahova a ruháikat teszem, ráadásul olyan polcos szekrény sincs, ahova a könyveket rakhatnám, de annyira szűk a szoba, hogy nem akarok még benyomorgatni vmit. Hát ez van...
Pil: hogy már milyen nagy Petike, nagyon megy az idő!!!
Gombi: lányok tündériek, jó lehetett vidéken. Mi mostanában sokat vagyunk anyáéknál, amikor Isti hazaér átmegyünk, mert Marci imádja a kertet, egyfolytában öntöz a drága. Kell neki a szabadság!
Kimike: nagyon szép helyen voltatok, várom priviben vagy mailben a képeket rólatok
Benianya: Sümeg nagyon szép hely, szuperek a képek. Látszik, hogy élveztétek!!! Tényleg nagyon csini vagy, nagyon jó alakod van!!!
Tényleg most már neked is lassan aktuális lesz a munkába állás. Tudod már hogy hova, merre??? Ha jól emlékszem te még Pesten dolgoztál, mielött eljöttél volna babázni. Lehet, hogy rosszul emlékszem és már elöbb váltottál. Mik a terveid???
Ex: látom Petike bárhol álomra hajtja a fejét. De jó nektek
Menyasszon: Fanniról tényleg mindig olyan jó képeket csinálsz. Vagy te vagy jó fotós, vagy Fanni fotogén!!! Vagy mind a kettő
Gab: tetszik a nyaklánc, amit csináltál. Ha fele ilyen ügyes lennék, akkor már örülnék
Viera: Pancsis képek szuperek, végre férjeduradról is tettél fel képet
Hova mentek nyaralni? Bár a hajnali indulás repülős utat sejtet, de én azért kiváncsi vagyok
Wawel: nagyon szép nevet választottatok
Képek nagyon jók!!!
Néhány szó rólunk:
Viszonylag jól viselem a babavárást, nincs különösebben gondom. Tegnap voltam terhesgondozáson. Mondtam a dokinak, hogy megyünk nyaralni és hát szívem szerint fürödnék, de ugye nem lehet??? Kérdezte, hogy miért ne lehetne. Ami nem tilos, azt szabad...
Mivel semmi problémám, teljesen zárt a méhszáj, ezért úgy döntöttem, hogy bár nem viszem túlzásba, de igenis fürödni fogok. Marcival annyira vigyáztam, de szerintem néha már túlzás.
14-én megyek UH-ra, már nagyon várom. Másnap pedig ismét terhesgondozás.
Marci jól van, csak egy kicsit el vagyok kenődve, mert Marci barátnőjének az anyukája visszamegy dolgozni 14-től és magunkra maradunk. Úgy megszoktam ebben a 2 évben, hogy együtt sétáltunk, beszélgettünk, fagyiztunk stb. hogy tiszta furcsa, sőt uncsi lesz nélkülünk. Mondjuk tudom, ha megszületik babóka még nehezebb lenne összeegyeztetni az időpontokat, de most le vagyok lombozva...
Szombaton indulunk mi is nyaralni, de amilyen szerencsétlenek vagyunk pont akkor kezdődik a lehülés. Remélem nem tart sokáig
Már nagyon várom, azért fel fogjuk találni magunkat.