Hát azért így gáz nélkül elég gáz a helyzet..
Tünde!
Azért szerintem nem minden 3. gyereket hívnak így, mert akkor csak Mártonok, Máték és Barnabások szaladgálnának a világban, de mindegy.
Amúgy én nem hiszem, hogy a gyerek jellemét a neve határozná meg. De ha Te hiszel ebben, persze válassz olyan nevet ami könnyen kezelhető gyereket valószínűsít. (a Bendegúzt már nem is ajánlom, pedig ő aztán egy könnyen kezelhető kispasi
Végülis hogy döntöttél nyaralás ügyben, mentek?
Manka!
Szerintem se kapkodd el a fogyást, amúgy meg tök jól nézel ki így.
Boldog szülinapot Johnnak!!
Bendegúz is mászkál, körbe van fejvédőzve a kiságya.
Timi!
Az ablakosokban sose bízz meg, ha ismernéd a mi kálváriánkat az elmért ablakokkal, meg a rosszul leszállítottal örülnél, hogy ennyivel megúsztátok, nálunk kőkemény kőművesmunkával sikerült csak utána helyreállítani a rendet. És mindezt 8 hónapos terhesen. Húú, mennyit idegeskedtem, ordítottam az ablakosokkal, szegény kis Bendegúz odabent biztos nem tudta mi történik idekint.
De örülök, hogy klasszak lettek az új ablakok!!
Szülinapos dátumra javasoljatok Ti valamit, én még nem tudom, hogy alakulnak a dolgaink, de előreláthatólag úgy néz ki, nekünk a 23.-i hétvége biztos nem jó. És az utánakövetkező is kérdéses. Biztos hétvégén akarjuk tartani?? Nem lehetne inkább hétköznap?