A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Jó reggelt! Kép

Davallia,
Tegnap nem voltam, így utólag kívánok BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Jucc,
Szerintem is nagyon hasonlítanak rád a fiúk és Gergő is hasonlít a pici Balázsra. Kép

Bodza,
Saci nagyon édes, a kádas kép meg szenzációs! Kép
Dani is be akarta kapni a cicit fürdésnél, de letereltem a figyelmét, mert nem tudtam, hogy csak egy kortyot szeretne, vagy meg is vacsorázik a vízben. Kép

Duda,
Nati egyszerűen gyönyörű! Kép

Viki,
Peti nagyon ügyes kissrác! Kép

Zsóf,
Édesek a fiúk. Kép

Csikken,
Kép

Nyúlné,
Köszi Kép Dani tényleg ügyesedik, pedig a hurkák nem fogynak, sőt! Kép

Tünde,
Köszi Kép
Gratula a fogakhoz Kép Meg, hogy ilyen könnyen kibújtak és Zita nem szenvedett vele.

Dani így örül Beninek reggel az ágyban! Kép

Kép

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Olyan aranyosak vagytokKépKépKép, hogy ennyire drukkoltok Rékának. Ígérem, amint rendbe jön a sebe, lefotózom, s felteszem!!!

Jucc!
Hát Balázsnak is vannak 5letei!KépKépKép Apuci mit szólt a plüss-pakoláshoz?
Nagyon aranyosak a Fiúk, úgy látom Gergő jóóóóól megszemlélte azt a cicát!Kép

Ti is aranyosak vagytok a Férjeddel, a szemöldökösszehúzós kép nagyon tutiKép, rólam is van pár ilyen fénykép, mikor ráncolom a homlokom, s beharapom az alsó ajkam.
A legutolsó kép Balázzsal pedig olyan "hollywoody"KépKépKép, annyira tiszta mély tekintettel néz Balázs, nekem nagyon tetszik!!!KépEz már egyszer volt fent, akkor is akartam írni, aztán mégis elmaradt.

Andi!
Plussz 1 sor szemöldök!!!!KépKépKép
Akkor sajnálom, azt hittem mindig vasalod a függönyöket.
Igen, a pasik ált.-ban nagyon örülnek az ilyen fajta "felkéréseknek", pedig igazából nekik nem is kell mást tenniük, csak leszedni, meg visszarakni.
Mondjuk 2 hete Apa itthon maradt 1 napra, s végigkísérte a "programunkat", aztán este fürdés után átölelt, s csak annyit mondott, hogy hát nem cserélnék veled. Minden elismerésem az Anyukáké, én ezt nem tudnám csinálni...
(Pedig nálunk még csak 1 baba vanKép!

Na megyek is, mert nyöszörög a Manócskám!
C.

KépKép
cinka

Sziasztok!

Így két nappal a tavasz hivatalos kezdete előtt, reggel kb. 10 percig locsoltam a jégoldót az autóra, mire ki tudtam nyitni az ajtaját! És csak ezután tudtam befűteni és az ablakokról az irdatlan vastag jégréteget eltávolítani. Pedig a férjem tegnap este még lesöpörte a havat róla. Mindezt csontog hatoló jeges szélben. Ráadásul egy jól megtermett pitbull is felbukkant, de mielőtt szagolgatni kezdett volna, beültem az autóba. Így már nem voltam érdekes és atávolabbi szomszéd felé vette az útját, aki szintén a jeget vakarta az autójáról.
TAVASZT AKAROK TAVASZT, TAVASZT, TAVASZT!!!!

Andriska megkapta sz 5 hós oltását, kicsit tartok a reakciótól, mert eléggé el tud húzódni nála a lázasodás. Viszont hős vitéz módjára viselte, egy klicsit sírt csak. Lili sokkal rafináltabb volt, az ő korában már megismerte a doktornénit és egyből éktelenül sírni kezdett, úgy 2 éves koráig. Szerencsére a doktornéni megértő és mondta, hogy a praxisában van egy kisfiú, aki rosszabb, mint Lili, ő a doktornéni láttán hány is, úgyhogy a szülők eleve lavórral hozzák a gyereket a rendelőbe.

Egy kis szösszenet Lilitől:
A Megasztár beharangozója után ezt kérdezi:
- Mi az a Fotel Menthol?

Ayse

ayse

Én nem vasalok függönyt és nem is mosok mert nincs !!!KépKépKép Azt az összeget, amit a ház berendezésére szántunk, még utolsó fogásként belefetyelte az építkezés. A ház legalább készlett és most szépen lassan berendezkedünk (nagyon-nagyon lassan). Így legalább minden darabnak lehet örülni. És szerencsére itt az erdő szélén leginkább csak a madarak látnak be az ablakon. (Na jó, a fördőszobára vettünk függönyt, mert mondtam a férjemnek, hogy ha még sokáig zuhanyozunk a panorámaablakos fördőben, akkor úgy fognak minket emlegetni a faluban. A Fehérék? Hát tudod, azok, akik az ablakban fürdenek...Kép)

Tünde Kép!

Gratula a fogacskákhoz KépKépKép!
Nem is tudtam, hogy ilyen bolygóbeli összefüggések is lehetnek.

Jucc Kép!
Még, még képeket!!!
És miért hagytad abba az éneklést végül? Nem tetszett?

Bodza Kép!
Nagyon gyönyörű a lányod!

Duda Kép!
Ezek a szempillák!!!
Régebben kivehető(ajtós) rádiónk volt az autónkban. Mivel mindig otthon felejtettük, mindig azt mondtuk. most "kénytelenek" leszünk beszélgetni. Különben mi gyakran együtt énekelünk a rádióval és az is elég jó.

Viki Kép!
Petike milyen ügyes!

Sis Kép!
A scirke tök jó lett, Apa mind a tíz ujját megnyalta utána. Majd egy nagyot aludt éééééééés felpórszívózott, felmosott és kitakarította a fürdőszobát! (Nem tudom, mi a fenét rakhattam bele??!)

Azt hiszem az én Andriskám egy lust-busti. Eddig csak egyszer fordult hátról hasra.

Ayse

ayse

Benianyu Kép!
Ez a kép!!!! Nagyon-nagyon aranyosak!

ayse

Sziasztok!

Köszönjük a kedves szavakat Kép
CinkaKép nagyon aranyos vagy!
Bizony nálunk nem tűnik fel Apának, hogy ez is kemény meló, ami itthon folyik... De lassan megszokom, hogy csak az munka, amit ő csinál, és nem jár tisztelet az én fáradozásomért Kép

Van ám még képKép
Balázs csodálja magát:
Kép
Gergő isKép
Kép
Pirosban:
Kép

Én is tavaszt akarooooooooooook!!!!!

Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

AyseKép ha ilyen a csirkéd hatása, én is kérem a receptet Kép Kép Kép

Több oka volt, hogy abbahagytam az éneklést: a konzis tanárom gyönyörűen elvette a kedvemet a modorával, és azzal, hogy betekinthettem a művészvilágba az Operaházon keresztül-számomra ocsmány volt, ahogy fúrták egymást az emberek. Én nem vagyok képes arra, hogy a célom elérése érdekében másoknak ártsak, és nagyon úgy tűnt, hogy ez így megy. /nyilván egy kivételes tehetségnek nincs erre szüksége-talán.../.Végül mégegy esélyt adtam magamnak, meghallgatott Toldy Mária, az ő stúdiójába elmentem volna tanulni, de nem tetszett neki, hogy már tanultam énekelni... Ennyi, föladtam. Ez is egy ok lehet, hogy nem vagyok kitartó... Mindenesetre nem bánom, anyának a legjobb lenni a világon, és a karrierem érdekében úgysem lennék képes itthonhagyni őketKép

J.

jucc73
Érd

Sziasztok!

Bodza,
a képek nagyon jók, Saci nagyon szép kiscsaj, a kádban meg Máté is szokott elővacsorázni Kép

Jucc,
szegény Gergő Kép De minden jó, ha jó a vége! Kép
Balázs vicces fazon Kép
Gergő meg a cirmos hogy bírják egymást? Nálunk a húgom Zorrója csak nézi-nézi Mátét, egyszer már meg is merte szagolni, de nem jön közelebb. Látszik rajta, hogy érdekli, amikor Máté a kanapén alszik, ott ül a háttámlán felette, és dorombol, de nem közelít.
Ha nem haragszol érte, szerintem jobban jártál, hogy nem futottál bele annyira az éneklésbe, hogy más indokot ne említsek, így a gyerekeid élvezhetik, te viszont nem kapsz negyvenévesen gyomorfekélyt Kép

Cinka,
amint apám elhozza a digigépet, esküszöm, dokumentálom neked a pisiálló fetrengőhelyünket! Kép

Cleo,
tisztafehérség nálunk is megvan, de olvad rendületlenül! A madarak, a katicák, meg a pattanásaim tudják ám, hogy ez az utolsó rúgása a télnek, tavaszanyó már bemutatkozott, csak még bújkál Kép

Duda,
függöny Kép Apa nálunk sem szereti le-fel tenni, de most már én is meg tudom csinálni, mert Máté kint van Kép
Kozmetikushoz nekem is kéne menni, még mielőtt a meleg, napfényes idő beköszönt.

Benianyu,
srácaid továbbra is szenzációsak Kép

Ayse,
autó Kép
Lili sztori kééész már megint Kép Doktor néni pedig eléggé politikus Kép
Fotel Menthol Kép
Csirkét azzzonnnal megcsinálom KépKépKép
Függöny nálunk muszáj, egyébként nem szeretem, nélküle sokkal fényesebb a lakás.

Sisotris és Máté
19+5

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

JuccKép,
Csak gyorsan a képeket akartam végignézni, és először azt hittem a kiskori képedről, hogy Balázs az! Nagyon hasonlít!!!!

BenianyuKép,
jó látni, hogy Dani így mosolyog!

VikiKép,
Peti milyen ügyesen próbál kúszni! Megy is már neki?

DavalliaKép,
Boldog Névnapot kívánok én isKép!!!

BodzaKép,
rózsaszín-keki, imádni való!!! Nagyon trendi a kiscsajKépKépKép!

MeaKép,
Apa-lánya, nagyon jó!!!
Nálunk csak apa alszik, az nem számítKép???

DudaKép,
Natinak micsoda szempillái vannak! Igazi nőciKépKépKép.

NapsugárKép,
gyere, ha tudsz. Majd mi felvídítunkKépKépKép!

Remélem, Megannal nincs semmi komoly gond!
Pusz mindenkinek,
Kati
Vendég

Jucc,
Nagyon jók a képek! Szépek vagytok! Kép Kép Te legalább szép hangon énekelsz a gyerekeknek.
Bár a gyerekektől eddig én sem kaptam panaszt, pedig a hangom az egyszerűen rémes. Kép

benianyu

Ayse, kitartás, itt már tavaszodikKép

Maja az egyfogúKépKépKép, helyes lehet.
Apa engem egyfejűnek hiv, ha zsörtölődömKép remélem, nem jön olyan idő, amikor már egyfogúnak is hivhat.

Saci tényleg vagányKép Bodza, te is! Nálunk én szemérmes vagyok, apa meg....na arról ne is beszéljünk, épp ellenkezőleg. Szeretnék kevésbé szemérmes lenni, majd igyekszem, hogy a bébik ne ezt lássák.

Benianyu, elképesztő, hogy szeretik egymást a gyerekekKép

Andi, a mi függönyünk is gyűrődik, úgy utálom vasalni. A sötétitő meg lenvászon, na az még szörnyűbb.

Jucc, fiúk helyesekKép
Tényleg küzdeni kell a művészpályán, szerintem embertelen. A kivételes tehetségeknek is. Apa a tehetségével milliomos lehetne, ha tudna és akarna helyezkedni, de nem tud és nem akar, igy aztán nem könnyű. De igy sokkal emberibbKép (Azért Julcsi születése óta jobban igyekszik egy kicsit)

Süt a napocskaKép, megyünk sétálni. Illetve remélem, Julcsi alszik, én meg olvasgatom az aktuális forditást, az elmebetegségekrőlKép

Zsuzsa és Julcsi

KépKép

KépKép
majola

Éneklés: apum zenész, én imádok énekelni, párom is kornyikál, ha kell, ha nem... gondolom megkönnyebbültek a régi szomszédaink, amikor látták, hogy elköltözünk! Most meg a szomszéd lakás üres, úgyhogy semmi nem szab gátat!
Gyermekeink értelmi fejlődése semKépKépKép!
Trisztán egyébként is örökölte ezt a "hajlamot", szereti Caramel dalait, és párom jól megtanította Fekete Pákó, Add ide a didit című szerzeményére is!
Én meg kifutok a világból, ha meghallomKép.
Vendég

Benianyu!
Köszi!Kép
Nagyon jó ez a kép, édesek a srácok!KépKép

Cinka!
Apa jófej!Kép
Enyém férj azt hiszi csupa móka és kacagás itthon az élet a gyerekkel!KépKép
(ami majdnem így is van, de ezt neki nem kell tudniKépKép)

Ayse!
Ma séta közben találkoztam egy csajszival, azt mondta, megérkeztek az első gólyák és szerinte 2 hét múlva itt a tavasz! Nem tudom, milyen a viszonya a csajnak az öreggel, ott fent, de én hinni akarok neki!Kép
AutóKép
LiliKépKépKép
"kivehető ajtós= ndk turmixgép???KépKépKépKép
Vagy az "le" volt, nem "ki"?
Csodacsirkét én is kipróbálom!KépKép

Sis!
"Pisiálló fetrengőhely"KépKépKépKépKép

Andi&Nati 29+1

Andi&Nati

KépKép
duda

Zsuzsa!
A megoldás: redőőőőőny!KépKépKép

Andi&Nati

KépKép
duda

Benianyu,
nekem olyan állat orrhangom van, hogy az szörnyű, Máté mégis szereti. Vagy lehet, hogy épp azért vigyorog olyan nagyokat? KépKép

Majola,
süt a nap itt is, de olyan szél fúj, hogy kétszer is meggondolom, kimegyünk-e ma... Kép

Nemesek,
apa ügyes, ilyen dalokra van szüksége a felnövekvő nemzedéknek Kép

Duda,
a vén szakállas fószer nekem darut/gémet mutatott valamelyik nap! Nem tudtam megkülönböztetni... Kép Kép De ez már biztos jel! Kép

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Most néztem utána, Egretta Alba, azaz nagy kócsag volt Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Cinka Kép!
Bőrallergiája volt, nem tisztázott, hogy mitől, de főleg az edzések alatt jött ki, és ha abbahagyta, elmúlt. De ez szerencsére elmúlt és parlagfűallergiája is. Pedig olyan csapattársai voltak, mint Éles Józsi, Borsos Attila... szóval ez nagy szívfájdalom Kép!

ayse

De hülye vagyok ! Nem Kép, hanem Kép

ayse

bekukk. jó álmos vagyok, Eszti tegnap éjjel megint kétszer annyiszor kelt, mint ahányszor napközben aludt... (ezt most jól mondtam? na mindegy, talán értitek)

látom alakul a kézilabda csapatKép

köszönjük a további bébiszenyós dicséreteketKép
minden kép nagyon édes, nekem is a Saci elővacsija tetszett nagyon-nagyonKép Eszti, tuti, ha egyszer bekapja, abból vízben vacsi leszKép
Beni&Dani irtó helyesek együtt szokás szerintKép
Eszti is imád úgy lovagolni, ahogy Bubus!
na ezt a függöny dolgoz nem kellett volna előhozni... nekünk most ősszel lett kész a függönyünk, itt lenne az ideje, hogy nekiálljak kimosni mindegyiketKép és vasalósakKép

ének: férj azt mondja, Eszti azért alszik el az ő éneklése mellett jobban, mert annyira hamis, hogy nem bírja hallgatniKép

még akartam pihizni egy kicsit, mielőtt felébred, erre már itt ül az ölemben

and, eszter 21-1
és a barátnőmnek kisfia lesz, most 20 hetesKépKép!

KépKép
KépKép
and

Hát lányok, nem tudom, mi van a levegőben, de Nati szinte egész nap alszik.Kép
Remélem melegfrontot érez!Kép

And!
Gratula a barátnődnek!Kép
Függöny ügyben veled érzek!Kép

Ayse!
ApaKép

Sis!
Ilyen dallamos névvel csak tavaszt hozhat!Kép

Többiek! Hol vagytok?????

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Ayse,
Liliszáj Kép Kép Kép Remélem, Andrist nem viseli meg az oltást! Drukk drukk.
Apa nem semmi, a csirke okozta ezt a nagy szorgalmat, vagy amúgy is ilyen házias?
ÉN IS TAVASZT AKAROK!!!!!!!!!!

Sis,
Köszi Kép Orrhang Kép

Kati,
Köszi Kép Nem csodálom, hogy a hideg futkos a hátadon Fekete Pákótól. Fújjjj, nagyon primitív Kép (remélem, senkit sem bántottam meg)

Majola
Köszi Kép Beni azért tud undok is lenni, még nem heverte ki teljesen, hogy már nem egyke. De ha jó a kedve, akkor imádja az kistesót. Kép

Duda,
Köszi Kép
Remélem, a gólyás csajszinak igaza lesz!!!!
Én is vasaltam függönyt a hétvégén.
Az én férjem is azt hiszi, hogy csupa móka és kacagás itthon az élet a gyerekekkel és főleg sok pihenés. Kép Viszont ma korán jött haza és elment Beniért az oviba. Kép

Benianyu

benianyu

Sziasztok!

Kb. 1 honapja bele sem tudtam nezni a topikba. Kép Ha nem tobb...
Most vegre volt hangyanyi idom, amit az utobbi napok fotoira korlatoztam, mer ugye eselyem sincs visszolvasni sajnos.

Nyulne, Jucc,
hihetetlen a hasonlosag az osszehasonlitos sorozataitoknal!

Bodza,
tetszett a furdokadas, nassolos foto!

Mi jol vagyunk, bar januar elejeota 2x is szedtunk antibiotikumot. Elkezdtuk a hozzatapit par hete.
Forog es mostansag kezd a kuszas tudomanyaval ismerkedni.
Talira nem hiszem, hogy megyunk, mert a penteki nap nem igazan jo nekem. Kép

Falina es Mimi, aki mindjart 7 honapos.
falina

And
Köszi Kép
Én is azt hiszem, hogy ha Dani bekapja a cicit fürdés közben, akkor az nem csak kóstolás lesz. Kép

Duda,
Kérdezted, hogy hol vettük a csíkos labdát. Erre gondolsz, ami a képen van? Itt látszik, hogy nem is labda, hanem inkább henger. Ez része az egyik játéknak.

A közepére, arra a zöld kis rúdra való a zörgős virág, amit Dani szeret rágcsálni, csak épp kimostam és szárad.
A sógornőmtől kaptuk, a Régió játéknagykerben vette. Kicsit csúnyának találtam elsőre, mert nagyon csiricsáré, de Dani imádja, mert csörög, zörög, csipog és szét lehet szedni teljesen. És ez a lényeg! Kép Kép Kép

Benianyu és Dani

benianyu

lemaradtak a képek Kép
Kép Kép

benianyu

Köszönjük a kép dicséretétKép

Jucc!Kép

Édesek a gyerkőcök!

Lányok ha nem jön a tavasz én begolyózokKépKépKép

Utálom a havat a hideget, brrrrrrrrrrrrrrrr

Hát Lívi akkorákat alszik megint kint, délelőtt egyszer 2 órát meg délutánKép

Eddig szerintem azért nem alukált napközben mert a két foga jött alul.

Kiváncsi vagyok a többi mikor bújik kiKép

Mindenkinek további szép napotKép

Mea
mea

A francba, az előbb írtam egy jó hosszút és elszálltKép Már a felére sem emléxemKép

Jucc!
Ezek a képek is dobogósak!KépKép S nagyon jól mutattok így pirosban együtt!
Az én családom egyik fele is muzsikus. Van köztük 2 hegedűs, 1 csellista és 1 zongorista.
Nagyon élvezem, mikor névnapi, szülinapi bulikon, meg persze Karácsonykor házikoncerteznek. Sőt az esküvőnkön is Õk játszottak a templomban, de az biztos, hogy egy családos embernek nem könnyű összeegyeztetni a próbákat, koncerteket!

Benianyu!
Nagyon édesek a Fiúk, s milyen jó lehet Danigombócnak, hogy reggelente nem csak TE mosolyogsz Rá, hanem a Bátyuskája isKép!
Szerintem Nekik nem az a fontos, hogy tisztán énekelsz-e, vagy hamisan, hanem hogy az AnyucikájukKép dalol!!!

Ayse!
AutójegelésKép
Lili mentolos foteljeKép
Csodacsirke!Kép
Klassz lehetett a Férjednek, ha az Éles csapatban játszott. Kár, hogy abba kellett, hagynia, de így érthető. Nekem is fáj a szívem, mikor csak nézni tudom a játékot, de agyilag fel kellett fognom, hogy a saját érdekemben be kell fejeznem ezt a sportot.
Mondjuk nem csak a térdeim miatt, hanem közben 5x a bal kezem/karom is el volt törve.
Ezt azért nem csak a kézinek köszönhettem!

Sis!
Várom a fotótKép, remélem nemsokára meglesz hozzá az apparátod!

Andi!
Tényleg nem panaszkodhatom Apára. A fürdőszoba és a bevásárlás az Õ reszortja.
Az elején még a porszívózást is be akarta vállalni, de 1-2 "próba"Kép után, mondtam, hogy azt inkább majd én csinálom.

Zsuzsa!
1fejűKép
Szerintem, ha a Párod tudna és akarna is helyezkedni, akkor nem biztos, hogy Õ lenne a lányod Apukája, nem???

And!
Férjed beszólása is ütős, de legalább van önkritikája!Kép
Gratula a barátnődnek!!!
C.

KépKép
cinka

Sziasztok Lányok!
Mostanra olvastalak vissza Titeket, pedig csak 3 napig nem voltam, csak be-be kukucskáltam.

Gyerekszáj: Reggelente a Sláger Rádión szokott lenni a bébibumeráng. Ilyenkor gyerekeket kérdezgetnek egy szó jelentéséről és a felnőtteknek ki kell találni a szót. Ma a szó a kampányolás volt. Az egyik kislány azt mondta, hogy az az, amikor a politikusok ígérnek fűzfát.

Először is, minden baba gyönyörű. Annyira aranyosak. Ha lehet, akkor mi is szeretnénk elmenni a babatalira.

Barbi
Bazsi fütyijét tavaly nyáron csinálták meg. Még nem lett volna muszály, mert manapság már amíg szobatiszta nem lesz a gyerek addig nem nyúlnak hozzá, de nálunk Bazsi nyáron nagyon sokat volt meztelenül, ugrált a homokozúbúl a medencébe és vissza. Mivel nem lehetett neki rendesen visszahúzni, ezért alatta valahogy összegyűlt a szmötty és begyulladt a fütyije vége. Eleninte arról volt szó, hogy sebészetre kell vinni, de nagyon őgyes a doktornénink és egy pillanat alatt visszrántotta. Nem mondom, hogy nem fájt egy pillanatra, de hamar menygudott Bazsika. Inkább az utána következő pár nap volt nagyon rossz, mert amikor pisilt, akkor nagyon sírt. Azt csináltam, hogy beültettem langyos vízbe és úgy jó volt. Szerencsére pár nap alatt elmúlt és azóta minden este szépen visszahúzzuk a bőrt megmossuk, hogy ne kelljen mégegyszer ezt megismételni. Szerintem a sebészet előtt kérdezd meg a dokidat, hogy nem csinálja-e meg ő.
Gryllus koncertről csak jókat hallottunk, az áprilisira már mi is megyünk.
Az együtfürdés nálunk is nagyon megy.
Kép
Cinka
Reméljük Réka sebe már meggyógyult.

Sis

Bocs a csirkés poénért. Én egyáltalán nem tartok tőle és bele sem gondoltam, hogy esetleg más megijedt. Szerintem egyébként a lábfej nélküli rugik sokkal praktikusabbak. Én általában Ausztriában a HM-ben, vagy Szlovákiában vásárolok a fiúknak, mert sokkal olcsóbb és jobb minőségű cuccok vannak és nagyobb a választék.

Ayse
Lili nagyon aranyos angyalka volt. Kép A halálnak öltözött kisfiú elég morbid. Vajon milyenek lehetnek a szülei, mert abban biztos vagyok, hogy egy ekkora gyerek magától nem akar halál lenni.
A csirke már sütőzacskóban várja a vacsit a hűtőben. Hátha az én férjem is ihletet kap valami házimunkára. Most egy dög vagyok, mert ő igazán sokat segít nekem. Van, hogy még éjszaka is ő kel fel a gyerekekhez.

Kuha, Mea
Gyerekek édesek így együtt. Lívi sérója nagyon király(lány).

Nyúlné
Kisnyúl egyre inkább rád hasonlít. Igazi kis kópé ez a fiú. Az iwiw-es képek nagyon tetszenek.

Benianyu
A fiúk nagyon aranyosak. Egyébként nálunk is az van, hogy ha Bazsika jó formájában van, akkor puszilgatja, simogatja Lacikát, verset mond neki. DE van amikor ha kézbe veszem a kicsit, akkor neki is tutira pont akkor kell valami. Szponizni pl. egyáltalán nem hagyta, úgyhogy fejtem mindig a tejet és cumisüvegből kapta a Laci, kivéve éjszaka, mert akkor szopott. Szerencsére erről hamar leszokott.Kép
Nálunk inkább azzal van a gond, hogy néha túlságosan is nagy a szeretet és a jószívűség. Ahogy Lacika megnyekken tuti, hogy a Bazsi ott terem és tömi vissza a szájába a cumit, vagy ad neki teát.

Kép

Jucc
Bár már mindenki elmondta előttem, de én is megerősítem, hogy a fúk nagyon hasonlítanak Rád. Nagyon aranyosak. A tükrös képek nagyon jók. Nekem eszembe sem jutott volna.

Göndörzsóf

Bubus nagyon cuki. Lacika és Bazsika is szeret így repülőzni. Mintha őket látnám. Ugyanígy vigyorognak.Kép

Duda
Nati szempilláit bárki megirigyelné. Csodálatosan szép szeme van.
Sajna nem voltam bulizni, viszont a megvett felső nem ment kárba, mert hétvégén Lacika először aludt egyedül anyukáméknál, úgyhogy Apával kettesben el tudtunk menni egy szülinapi bulira. Ráadásul anyukám annyira jól elvolt a két fiúval, hogy azt mondta, szíve szerint minden hétvégére elvinné őket. Mondtuk, hogy ok, az Ildikó napi hétvége mehet, úgyis bulit akarunk tartani.Kép

Majola
Férjed nagyon komoly.Kép Az én férjem is képes hihetetlen dolgokra, de ilyen még nem volt.

Cleo
Maja kegyeiért nagyon megy a versengés. Azt hiszem, már nem érdemes beszálnunk.

Nálunk a következő történt:

Pénteken voltunk 4 hónapos oltáson. Lacika 69 cm és 8350 g. Kép Az oltás nem volt veszélyes. Ez az új tű tényleg jóval vékonyabb lehet, mert Lacika szó szerint végig mosolyogta és észre sem vette a szúrást. Mondjuk a doktornénink is nagyon profi, már Bazsinál is észrevettem. De az is lehet, hogy Laci annyira kis hurkás, hogy azért nem érezte.Kép

A hétvégén sok új dolog történt. Laci először aludt anyuéknál, így mi el tudtunk menni Apával kettesben bulizni. Lacika ráadásul elkezdett forogni a hétvégén, és egyedül fogja cumisüvegét. Hihetetlen milyen gyorsan fejlődnek ezek a kis krampók.
KépKép

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Róki!
Az a helyzet, hogy ajándékba kaptuk az egész habtapit anyuéktól, így nem tudom, hogy hol és mennyiért vették! Kép

Sis!
A sárkány LAMAZE termék, azt hiszem a Regio játékboltból, de ez is ajándékként érkezett!

Mea, sis, Bodza, Benianyu, mindenki!
Köszönjük a dícséreteket, de még nem mászik Peti rendesen, csak úgy hátrafelé. Felemelkedik négykézlábra, kinyomja magát, majd tol egyet magán hátrafelé, és lehasal, majd újrakezdi, de ezt gyorsan csinálja, és átszeli nekem itt a szobát 2 perc alatt, amíg egy teát összehozok a konyhában! KépKépKép

A babás képek nagyon szépek!

Bodza!
Sacinak mekkora szemei vannak! Kép

Jucc!
Nincs gond, csak zsufi volt! Kicsit ugyan betegek vagyunk, mármint a férjem és én, de Petinek eddig semmi baja! (remélem így is marad) Kép

Eddig tudtam visszaolvasni, most folytatom az aktuális oldallal, talán még jövök!

Viki+Peti 23+3

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

sis=Sis, bocs, véletlen volt a kisbetű Kép

Davallia!
Boldog Névnapot!

Jucc! Helyesek a fiúk!Kép

Sildike! A fürdős kép nagyon ariKép

Nemesek!
A kúszás nem igen megy még, csak a hátrafelé tolatás, mint az előbb írtam! Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Hú,lányok.
Pár napig nem voltam,de esélyem sincs visszaolvasni az egészet.
Mióta Meli a hasára tud fordúlni még jobban kell figyelni rá,mert már nagyon ügyesen tud tolatni,meg igényli a játékot anyával.Kép
Most is csak úgy tudok irni,hogy elaludt az ölembe.És mire ezt leirtam fel is kelt.KépKép

Minden baba nagyon cuki.
Ha tudok majd jövök.
Puszika.

ancsi26

Sziasztok!

Megvolt a vizsgálat, jó lett az eredmény. 3 hónap múlva megyünk uh-ra. Sajnos a katéterezés miatt 3 napig antibiotikumot kell adni Zitának. Kép
Nem tudom, hogy front van-e, vagy a fogak miatt, de valami hihetetlenül bozna ma Zita.

Függönytéma: mi tetőtéri lakásban lakunk! KépKépKép Van 2 "rendes" ablakunk is, de ott nem vasalós függöny van, és redőny!sccv5tfgvc8v gxfgcccccccccccccccccccccccc5xssccvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv4fddddddd vd
Bocs, közben Zita is írt. KépKép
Apa szerint azért, mert ez a babanet, tehát az övé.

Tünde&Zita 21+3
Vendég

Sziasztok!

Tünde
Ez nagyon jó hír. Át tudom érezni, hogy mit is érezhettél. Nekünk Lacika az első 10 napját az intenzíven töltötte inkubátorban. Olyan jó hallani, ha egy baba nem beteg.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Jucc!Kép

Na, nekem a szüleim zenészek, én pont azért nem lettem az, amit te is írsz, az állandó furkálódást, áskálódást nagyon visszataszítónak találom. Hobbiból tanultam csak énekelni.
Balázs és Gergő nagyon hasonlítanak rád.Kép

Benianyu!Kép

Fantasztikus, ahogy rajong Dani Beniért!Kép Nálunk is így van.Kép

Ayse!Kép

Fotel MentholKépKépKép Lili édes angyalka. Olyan érdekes, mikor Gergőt vártam, azt álmodtam, hogy lányom lesz, és hasonlóan nézett ki, mint Lili.Kép

Sildike!Kép

KampányolásKépKépKépKépKép

Bubus elkapta a légcsőhurutot Gergőtől, úgyhogy antibiotikumot kap.KépKépKép Remélem, a talira meggyógyulunk. A doki bizakodó volt, jövő kedden kell kapnia az oltást, szerinte meg is fogja kapni.Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

Csak bekukk, fedobok egy pár képet, ha Tomi elaludt visszaolvasok!

reggel van...
Kép

hamm....
Kép

Kép
Kép
thomasanne

Én is feldobok egy pár mai képet. Olyan édesek voltak ma a fiúk délután! Tök jót játszottunk és sokat nevettünk! Kép
Kép Kép
Kép Kép Kép

benianyu

Tünde Kép Örülök Zitának Kép

ZsófKép Gyógyulást Bubusnak!!! Talira meg tessék jönni Kép JÓl rémlik, hogy ti sem voltatok betegség miatt a legutóbb? Remélem, nekünk sem jön most közbe semmi. Balázsra féltesóm fog vigyázni.
Jó hallani, hogy megértitek, miért hagytam abba a kornyikálást...
Egyébként én is azt gondoltam, hogy legalább a gyerekeimnek szépen tudok majd énekelni, jó lehet a hallásuk, ha tisztán éneklek nekik / meg örökölhetik is talán/. Balázsnak nagyon sokat énekeltem kicsi korától, imádta, öröm volt az egész Kép Aztán két éves kora körül elkezdte utálni az egészet, se mondókákat, se dalokat nem akart hallani. Azt mondta: "Nem kell ilyeneket beszéni". Még három évesen is tiltakozott, akkor már azt mondta: "nem szeretem az énekelést, meg a verseket". Marha boldog voltam, gondolhatjátok. Más gyerekek már kilométer hosszú dalokat, verseket tudnak fejből, őt meg nem érdekli. Apja bezzeg, a bot fülével és fa hangjával énekelhet naphosszat, azt bírja, mert mindenféle hülyeségeket költ a dalokba... A lényeg, hogy pár hete bekattant valami a gyereknek, és kegyeskedett megengedni, hogy énekeljek, sőt, ha dúdoltam valamit, akkor megszólalt: "jó, akkor most egész nap ezt énekeljed" Kép Úgyhogy végre ő is énekel, már tud is pár dalt kívülről Kép KépKép
Lehet, hogy azért van, mert közben Gergőnek is állandóan énekelek, ő is imádnivaló közönség, és láttam, hogy közben Balázs is figyelt, és talán megirigyelte, hogy ilyenkor milyen jó a hangulat...

Jó éjt!
Judit

jucc73
Érd

Benianyu Kép Tényleg tündériek. És ahogy Beni átöleli Dani vállát, az olyan nagyfiús Kép

J.

jucc73
Érd

Ma délután Andris kiájult az oltástól. Kettőtől 8-ig aludt, végül én ébresztettem. Kapott Germicid-C-t, abban van egy kis nyugtató is.

Meg az időjárás is lehetett, mert koradélután én is ledőltem, és arra ébredtem, hogy csörög a telefon és dörömbölnek az ajtón. A férjem volt az, állítólag már negydórája próbált bejutni, de benn felejtettem a kulcsot a zárban.

Ayse

ayse

Ayse,
Nálunk is nagy családi alvás volt, én az órára ébredtem, hogy mennem kéne okosodni, de végül maradtam. Kép

Jucc, köszi! Kép
Nem tudom, írtad már, hogy mi lett a biopszia eredménye?

Benianyu,
tök jó Beni ágytakarója!

Dóri,
merre vagy??!

Nagyon aranyosak a bébik, ma fiús nap van. Kép
Vendég

Sziasztok!
Nagyjából visszaolvastam, de reagálni, nem fogok tudni mindenre.

And!
Canon Powershot A620 a fényképező típusa!
Eszti baba nagyon ari a képeken!!!!

Sildike!
Irtó édesek a fiaid és nagyon szeretem, ahogy írsz róluk, érezni belőle, hogy nagyon-nagyon szereted őket. Olyan vidám leszek mindig, ha olvaslak!
A fütyi témában köszi a felvilágisítást!

Benianyu!
Srácok tündériek, Beni olyan nagyfiú már!

Jucc!
Balázs és Gergő tükrös képe nagyon tetszik!

Thomasanne!
Tomi nagyon édi, a második képen főleg tetszik!

Tünde!
Zita fogához gratula, örülök, hogy a vizsgálatnak jó lett az eredménye!

Zsóf!
Hétvégén mi is szeretünk reggel a nagyágyban hemperegni!
Fiúk édesek nagyon!

Duda!
Nati szempilláitól elolvadok!

Viki!
Petinek nagyon megy ez a fekvőtámaszosdi! Jó erős kisfiú!

Bodza!
Saci nagyon vagány ebben a szerkóban!
A fürcsis szopis kép pedig szuper!

Na ennyit bírtam megjegyezni(sajna nem jegyzeteltem), amire nem reagáltam, sajnálom!!!!!!

Próbálok fürcsis képeket feltenni.

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Jaj, azt elfelejtettem írni, hogy köszönjük a dicséreteket a fiúk nevében is!!!

Na akkor mai fürcsis képek Leonról!
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Máté elaludt végre, nagyon nehéz délutánja volt szegénykémnek, biztos a hidegfront miatt. Még jó, hogy kitalálták ezt az időjárásosdit, mindig lehet valamire fogni, ha nem úgy megy a szekér, mint kéne Kép

And,
függöny Kép
férj éneke Kép
Gratula a barinődnek!

Falina,
remélem, nem lesztek többet betegek idén!
Ez így nem járja, hogy így elhanyagolsz minket. Kép
Félre ne értsd, nem bántási, csak több szabadidőt kívánok neked, kell a kikapcs néha! Kép

Benianyu,
csigabiga megasirály! Nekünk is van egy csomó Régiós játékunk, mind ilyen napkitörésszínű, de Máté szereti Kép
Fiaid továbbra is a szívem csücskei Kép

Mea,
begolyózást csak azért merted megígérni, mert már te is érzed a levegőben! Kép
Szuggerálok ám mindenkit ezerrel Kép

Cinka,
én is várom már, hogy itt legyen Kép

Sildike,
semmi baj, én nem félek semmitől KépKép Na jó, önmagam kivétel.
Gyerkőceid nagyon aranyosak! Lacikát is viszitek Gryllusra? Kíváncsi lennék, Máté hogy bírna végig egy ilyen koncertet, itthon nagyon élvezi a zenét.

Viki,
köszike, majd kergetem Kép
Nemecsekesítés megbocsátva Kép

Ancsi,
Meli nagyon ügyi, szerelj bele tolatásjelzőt, mint a kamionoknak, akkor könnyebb rá figyelni, és többet jöhetsz majd Kép

Tünde,
örülök, hogy nincs baja Zitának!
Antibigyó Kép
Apaszöveg Kép

Göndörzsóf,
Mielőbbi gyógyulást Bubusnak! Megy a vuduzás! Kép

Thomasanne,
Tomi nagyon aranyos Kép

Jucc,
Balázsnak csúcs dumái vannak Kép Bár biztos nem esett jól, hogy nem akar verselni/énekelni.
Apa költészete ismerős, én is szoktam halandzsázni Máténak, tetszik neki nagyon Kép

Ayse,
jól elaludtál Kép
Én is aludtam Mátéval tíztől délig, muszáj volt, különben kidőltem volna.

El is felejtettem mondani, Máté becsajozott! Kép Volt osztálytársnőm hathós kislányánál voltunk háztűznézőben, kb. három hete. Kép

Először úgy tett, mintha csak a bige játékai érdekelnék:
Kép

Aztán már dúlt a láv Kép
Kép

És két kép a napokból:

Máté foga:
Kép

Járókás-vigyorgós Kép
Kép

Pusztok

Sisotris és Máté
19+5

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Barbi,
Leon nagyon édes, főleg a polipvadász képe tetszik! Kép

Én meg elfelejtettem Máté önarcképét:

Kép

Jó éjszakát mindenkinek!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Barbi, Sis,
tök jók a képek!

Tök birom, hogyha különböző nemű kisdedek találkoznak, akkor az anyukák általában a "megfelelő" színű ruhába öltöztetik a sajátjukat. Nehogymá' véletlenül a másik kölköt kapják fel. KépKépKép
Vendég

Sildike!
Nagyon aranyosak a Fiaid, s Bazsika milyen kis gondoskodó, hogy így itatja LacikátKép!

Tünde!
Örülök, hogy jó lett Zita eredménye! S nyugodtan engedd meg Neki, hogy Õ is kifejtse a véleményét, elvégre ez tényleg babanetKép!

Zsóf!
Szegény Bubus! Nagyon reméljük, hogy jövő péntekig meggyógyul, és nem marad el a randiKép

Thomasanne!
Tomi nagyon helyesKép! Jól szemügyre veszi, mit is akar elérni!

Ma tényleg milyen fiús nap van!

Benianyu!
Beni és Dani nagyon édesek és nagyon hasonlítanak egymásraKépKépKép!

Ayse!
Remélem holnapra Andris kiheveri az oltást.
Férjed nem volt dühös, hogy eljátszottad Vele a Flinstones-jelenetet?Kép

Jó éjt!
C.

KépKép
cinka

Aha, közben felkerültek a képekKépKépKép!

Barbi!
Leon nagyon aranyos a vízben IS, de az arafatos-törölközős csúcsédesKépKépKép!

Sis!
Hát Máté szempilláit bármelyik csajszi megirigyelhetnéKépKépKép!!!
Nagyon aranyosak a leányzóval együtt, mondjuk azért Õ a rámenősebb! Máté kicsit tartózkodóbb, de igaza is van, nem szabad úgy elkapkodni a dolgokatKép!
Milyen klasszul le tudtad fényképezni a fogacskáit! GRATULAKép!!!

C.

KépKép
cinka

Tünde Kép!
De jó!!!! KépKépKép Jól viseltétek a vizsgálatot? Legközelebb is ilyenre kell menni?
Te mit okosodtál volna?

Thomasanne Kép!
Nagyon jó hangulatúak a képek, kisfiad gyönyörű!
(és az ágytakaró is tetszik!)

Sis Kép!
Ezeket a kék szemeket! Tök jók a csajozós képek is! Máté akkora mint a kiscsaj, pedig jelentős korkülönbség van köztük!

Benianyu Kép, SildikeKép, Barbi Kép!
A Ti fiaiatok is nagyon-nagyon helyesek!

Benianyu Kép!
Irígyellek a vidám délutánért! Mi sajnos a GYED-hez szükséges iratokat állítottuk össze. Fél délután a TB-kartonomat kerestem, mire kiderült, hogy visszaküldték a munkáltatómhoz KépKépKép. (de legalább megvan)

Ayse

ayse

Cinka Kép!
Nem szólt, mert látta, hogy olyan kezdek lenni a sok nemalvástól, mint egy zombi (szerintem ezért is takarított ki).

Göndörzsóf Kép!
Gyógyuljatok meg hamar!

Ayse

ayse

Sziasztok !

Szombaton hazajöttünk Anyukámtól,azóta olvaslak titeket vissza kb.egymillió részletben!KépKépKép
Nem semmi mennyiség!
Nagyon jóóóóó volt a mamánál,halálra lettünk kényeztetve Mazsival!Kép
Talit és Tavaszt NAGYON VÁROM!!!!Kép
Mazsi holnap után 4 hós!KépKépKépFordul hátról hasra de a kezét még nem tudja kihúzni maga alól és ettől iszonyú dühbe tud gurulni és akkor sikít!KépKépKépmeg kell zabálni.....a FÉRFI-t!!Kép

Az összes baba gyönyörűséges,többre nincs már ma erőm....asszem többet nem maradunk ki ennyit!Kép

Sis Kép
Nagyon bírom a stílusodat és Apáét is!Kép
Máté Mester nagy Kópé lehet!Ez a pillantás!Kép
Ti jöttök talira Rokihoz?
Szívesen megismerkednáék veletek IRL is!Kép

Jó éjt mindenkinek!
Pussz: annamami(30 év+1 ) KépKépKép
annamami

Na búcsúzóul egy kép a kis sikítógépről Kép :
Kép
annamami

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint