A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!

Nagyon gyors bekukk, én is épp hogy csak lépést tudok tartani az olvasással, aztán mire oda jutnék, hogy írok, kidőlök.

Havtünde:

Nagyon örülök hogy Zitával minden rendben van! Arról nem mondtak semmit, hogy ez a pisilési nehézsége el fog-e múlni? Csak azért kérdem, mert nekem (felnőttkorban) gyakran volt hugyhólyag gyulladásom amikor kellemetlen volt a pisilés, és ezért aztán nagyon átérzem szegény kényelmetlenségét. Kifejezett félelmem, hogy nehogy Zsuzsának ilyenje legyen, mert honnan tudnám? Abból, hogy sír? Mire kiderülne, addigra egy csomót szenvedne és én meg marcangolnám magam.

Apropó marcangolás. Most csatlakozom azt hiszem Majolához aki mindig talál magának valami aggódnivalót.

Szóval Zsuzsa olyan kis nyughatatlan természetű baba. Mindig küzd valahova, még mikor jókedve van is, igyekszik máshol lenni, mást csinálni, mást elérni... tehát sosincs úgy igazából megelégedve ott ahol van. Mikor Cleóék hozták át nekünk a matracot, alkalmam volt megcsodálni, hogy Maja milyen egy nyugis kis csajszi. Még nyafizni is szép diszkréten nyafizott. Kép Zsuzsa ellenben izgett-mozgott, meg nem állt volna egy pillanatra sem.

Most azt nem tudom kiverni a fejemből, hogy akkor ezt most azt jelenti, Zsuzsa örök életre egy ilyen elégedetlen típusú ember lesz? Akinek semmi se jó és mindig küzd az élettel csak azért hogy máshogy legyen és ne úgy, ahogy van? Szóval nem fogja tudni élvezni a jelent?

Ezt nem tanítják pszichológián. Kép Valaki rúgjon seggbe... megyek is aludni inkább.

Ja, még gyorsan.

Annamami!

Felbuzdulván a példádon, én is nekiestem Zsuzsa kiságyának, és szétszedtem, átvittem a hálónkba (míg a konyhában krumplit sütöttem - hmm... lehet, Zsuzsa tőlem örökölte a nyughatatlan természetét?!), és az egyik oldalrácsát nem raktam rá vissza. Magyarul most ott áll háromoldalasan az ágyhoz tolva. David elhűlt mikor meglátta... Kép Viszont Zsuzsa szobája most jó tágas lett :P No mindegy. Szóval Zsuzsa most a saját szobájában van, oda raktam le aludni.

Én azt hiszem, benne vagyunk a 6 hós növekedésugrásban javából, mert ma is 7kor elaludt, és azóta már 3-szor szopizott!!! Ez már nem az új alvóhelyről szól szerintem. Ilyet azért nagyon régen nem csinált. Nem is szopival aludt el, nem érdekelte a cici, nagyon édes volt, csak fogta a kezem az ő két pici praclijával, és hánykolódott egy sort, aztán szépen elaludt.

Na most én is megyek és szépen elalszom.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Róki

Szerintem teljesen normális, hogy egy anya aggódik a gyerekéért. Én amióta megvannak a fiúk nemcsak értük, de a szüleimért is sokkal jobban aggódom. Néha úgy érzem, hogy már nem normálisan.
Egyébként azt olvastam egy gyerekorvos nagymama által írt cikkben a Kismamában, hogy azok a babák, akik naponta 1-2 órát járókában töltenek sokkal jobban el tudnak játszani egy-egy játékkal, nyugisabbak. Azzal magyarázták ezt, hogy azokat a babákat, akik szabadon mozognak a földön rengeteg inger éri egyszerre és nem tudnak igazán egy dologban elmélyedni.
Ezeknek a pici még minden új, persze, hogy fel akarják fedezni az egész körülöttük lévő világot.
Szerintem teljesen természetes, hogy Zsuzsát minden érdekli, és ha sok dolog van körülötte, akkor ha valamit már elért, akkor azonnal más kezdi érdekelni. A spektrumon van egy sorozat, nem tudom szoktad-e nézni. A gyerekek fejlődéséről szól. Abban azt mondták, hogy egy gyerek IQ-ja kb. 3 éves korára kialakul. Egy kisebb része öröklődik, a nagyobbik részt viszont ezeknek a felfedezéseknek, érdeklődének a során szerzi. Ahhoz viszont, hogy el tudjon jobban mélyedni dolgokban ahhoz nem szabad, hogy egyszerre nagyon sok inger érje.

Más, apaszáj:Kép
Szeptember vége felé, már nagy pocakkal vittük ki Bazsikával a tesómékat a reptérre. Visszafelé jövet az István kórház előtt mentünk és mutattam Bazsikának, hogy anya ide fog majd menni, amikor a tesója ki akar bújni a pocakjából. Akkor már nagyon érdekelte ez a téma, folyton a köldökömet nézegette, mivel ezt az egy lukat ismerte rajtam, teljesen logikusan úgy gondolta, hogy a baba majd ott fog kibújni.Kép Este újságoltam apának, hogy képzelje el hazafelé jövet a reptérről megmutattam Bazsikának, hogy hol bújt ki a pocakomból és a Lacika hol fog kibújni. Erre Apa teljesen elképedt arccal megkérdezte Szó szerint idázek: "Anyaaaaa, te beterpesztettél a gyereknek és megmutattad a sünidet???? Ráadásul menet közben???"

Kép
Kép Kép
sildike

Iwiw-en küldte egy ismerősöm, ha valaki hallotta már bocsi:

A4-es írólapomat hasonló típusú Audira cserélném...

Kép
Kép Kép
sildike

Jó reggelt Kép

Leraktam Mazsit a nagyágyra,hogy mélyedjen el a játékiban.Kép
Nagyon cuki...valamicsörgőt püföl ezerrel és közben magyaráz!

Sildike Kép

Apaszáj!KépKépKépKépKépmajd'bepisiltem a röhögéstől!!!
Nagggyon jóóóóó!!!!Kép

Fiaid szépek!Kép

Én most balra el reggelizni.....még jövök!Kép

annamami
annamami

Rokica Kép

Tök jó!!!!Kép
Mármint a háromoldalúkiságy-gyártás!Kép
Hogy érted hogy David elhűlt?
Jó vagy rossz értelemben?

Szerintem,ha Zsuzsababa nem élvezné a jelent,akkor annak nyomatékosan hangot adna!Kép
Tudod a kisbabák nem udvariaskodnak,ha nincs komfortérzetük,azonnal jelzik!
Tehát ha jókedvű és kis izgő-mozgó az nem azonos azzal,hogy nem jó neki,ami éppen van.
Szerintem.Kép
Az aggodalmaskodásról meg teljesen egyetértek Sildikével!
Én egyre gyakrabban érzem úgy,h.nem vagyok normális!Kép
Persze ha olyan szomszédasszonyaim lennének,mint pl.Ayse vagy Sisotris,rögtön nem lennék depis és túlaggódós hülye!KépKépKép
Pedig amíg Mazsit vártam elhatároztam ám,hogy én aztán nem leszek paramama,aztán tessék,nézz meg!KépKép
Ember tervez az isten meg.......KépKépKép - mondaná Sis!Kép
annamami

Halihó!

Az ember lánya nem jön egy hétvégét és már nem tudom mióta olvasok vissza!!
Nem mindenre emlékszem, de jegyzeteltem. Kép

Ayse
Lili farsangi képe Kép Nagyon szép kiscsaj!
A vezetéshez gratula! Én sem vagyok rutinos sofőr, 7 hónapos terhesen vittem el először egyedül az autót. Apa elutazott Olaszországba és itthon hagyta a nagy batárt, reszkess Budapest!!
Az ágytakaró anyós ajándéka. (meg is lepődtem, mert nekem is tetszik) Kép

Sis
felaláblealáb Tominál is megy Kép
A képek Kép Kép
Máté és a bige már összemelegedtek?

Kuha
Livi és Gergő nagyon édesek, azt hiszem ideje a kisfiamnak is nőt szereznem Kép

Cleo
Majának gartulálok a foghoz!

Benianyu
Mit is írhatnék.., a fiúk nagyon helyesek Kép

Jucc
Fiúk bírkózása Kép

Barbapapa
Fürdés Kép
Jager... Nekem is hiányzik. Talira vigyek Kép (csak vicceltem)

Cinka
Réka sebe gyógyulgat?

Havtunde
Dejó, hogy jó volt a vizsgálat eredménye Kép

Göndörzsóf
jobbulást a fiúknak

HÛÛÛ, hosszú lettem.
Lányok ha valakinek van felhasználható iwiw-es meghívója gondoljon rám léccci. peterszilva@t-email.hu
Előre is köszi!

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Jó reggelt!

Sildike!
Apa nem semmi!KépKép
Tök jó, hogy eltudtatok menni bulizni! Kell néha a kiakpcs! Ahogy Sis mondaná!KépKép
Tündériek a fiúk!Kép

Barbi!
Leon nagyon édes a törcsis képen!Kép

Benianyu!
Köszönöm a játékos infót! Azt még elárulod, hol van ez a játékbolt?Kép
Nagyon aranyosak a fiúk és ahogy Beni átöleli Danit, az szívmelengető!KépKép

Tünde!
Örülök, hogy Zitának jó lett az eredménye!Kép
AntibioKép de ha muszáj...

Zsóf!
Bubusnak jobbulást kívánunk!Kép

Sis!
Máté nagyon aranyos, a kis hegyes álla meg külön tetszik! Ügyes vagy, hogy letudtad fényképezni a fogacskáját!KépKép

Annamami!
Sziaaaa! Mazsi nagyot nőtt! Kipihented magad?
Működik az ágyas megoldás?

Ayse!
AlvásKép
ApakizárásKépKép

Nna, nekünk meglett a böjtje a tegnapi nagy alvásnak. Nati fél éjszaka bulizott a kiságyban. Sikongatott, vigyorgott és rugdosta a kiságy rácsait. Amikor odamentem hozzá, majd kirepült a kiságyból! Hulla fáradt voltam, de majd megzabáltam!Kép
Aztán csak szopival tudtam visszaaltatni.
Alig aludtunk. Volt, hogy Apa(!!) kelt fel hozzá, mert én már kész voltam.Kép

Roki és Sildike írása kapcsán gondolkodtam el megint azon, milyen nagy a felelősségünk abban, hogy a babáinknak a későbbiekben hogy alakul az életük. Én néha meg is rémülök ettől. Ti nem?

Köszönjük mindenkinek a dicsérő szavakat Nati szempilláit illetően!Kép
Az Apjától(!) örökölte!KépKép
Kép

Andi&Nati 29+2

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok! Kép Kép Kép

Leszaladtam az előbb a boltig! Fagyhalál van! Kép Kép Kép

Cinka, Sildike, Zsóf, Jucc, Barbi, Sis, Ayse, Tünde Kép Kép
Köszönjük mindenkinek a sok bókot! Kedvesek vagytok! Kép

Sildike,
Nagyon jók a képek, édesek a fiúk a kádban! (már amennyi látszik Kép, tegyél fel még pancsolósatKép ) A cumisüveges meg az együttalvós is édes! Balázs olyan kedvesen nyújtja az üveget a kisöcsinek! Kép
(Az én öcsém is Laci, csak ő már 32 lesz a jövő héten.)

Cinka,
Remélem, Réka sebe szépen gyógyul! Kép
Tényleg egyre jobban hasonlít Dani Benire. Tegnap itt volt egy barátnőm, aki ismeri Benit pici kora óta. Meglátta Danit és az volt az első megjegyzése, hogy tiszta Beni.

Ancsi,
Gratula Melinek a forduláshoz! Kép

Tünde,
De jó, hogy hogy lett a vizsgálat eredménye!!!! Kép
Az ágytakarót az Ikeában vettük, most vasárnap. Beni elég oroszlán-őrült. A farsangon is oroszlán lesz pénteken.
Megfelelő színbe öltöztetés duma Kép

Thomasanne,
Tomi is nagyon aranyos! Kép

Zsóf,
Jobbulást Bubusnak! Lázas is volt? Szegény, remélem, hamar meggyógyul! Kép

Jucc,
Balázsnak nem semmi szövege van! Kép Én elkenődtem volna egy kicsit, ha Beni leállít az énekléssel. Kép

Ayse,
Apa nem tudott bejutni Kép Bár, neki biztos nem volt mosolyogtató!
Andris hogy van az oltás után?

Barbi,
A fürdős képek megint nagyon nagyon jók!!!! Nekem is az arafatos tetszik a legjobban. Kép

Sis,
Nekem is már sokszor megfordult a fejemben, hogy jó ráfogni az időjárásra, ha valamiért nyűgi a baba.
Máté nagyon aranyos és a kis barátnő is helyes. Kép A kis pici fogai is nagyon cukik! Kép

Annamami,
Üdv itthon! Jó lehetett a kényeztetés! Én is imádok Anyuéknál lenni, emiatt is. Kép Sikitógép már milyen nagyfiú. Kép

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!

Köszönöm, hogy velem örültök Zita jó eredményének!
Sajnos ez még nem jelent gyógyulást, azt nézték, hogy a hugyhólyagból nem folyik-e vissza a pisi a vesék felé. 3 hónap múlva kell menni megint uh-ra, jó lenne, ha akkor már kisebb lenne a tágulat.

Ayse, Kép
Zita üvöltött végig, nagyon nem bírja, ha lefogják. Én bent voltam vele, nekem nem volt semmi bajom, de Zitát nem tudtam megnyugtatni, csak amikor már nem volt vízszintesben.
Asztrológiát tanulok minden hétfőn.

Hát Lányok, ez a Zinnat baromi keserű, szegény gyerekemet úúúgy kirázza a hideg! És néz a szemeivel, hogy miért adok neki ilyen förmedvényt! Kép

Rokica, Kép
nekem is az jutott eszembe, amit Sildike írt, hogy lehet, hogy túl sok inger éri Zsuzsát. Zita is alapjáraton tök nyugis baba, eljátszik egyedül. Hétvégén anyósnál voltunk, és vki mindig volt körülötte, volt, hogy mindenki (anyós, 2 dédi, nagynéni, nagybácsi, unokatesó, és mi), szegényem csak kapkodta a fejét, nem is tudta, kire nézzen.
De lehet, hogy egyszerűen Zsuzsa ilyen típus, élvezi, hogy már tud helyet változtatni. Sztem ezen ne aggódj. Kép
A kellemetlen pisilést nem is kérdeztem, de biztos nincs hólyaghurutja, mert már nézték neki többször a pisijét, és nem volt benne baci. Kép

Sildike, Kép
Apaszáj nem semmi!

Andi, Kép
de, nagyon rémisztő, hogy mekkora a felelősség rajtunk. Amikor hazajöttünk a kórházból (szülés után Kép), ezért bőgtem 2 hétig megállás nélkül, annyira be voltam tojva. Kép/Kép

Sis, Kép
gondoltad volna, hogy valamikor Téged fognak idézgetni? KépKép Tényleg jók az aranyköpéseid! Kép

Tünde&Zita 21+4
Vendég

Sildike
Apaszáj Kép IWIW vicc Kép

Duda,
Kép
Nati édes baba! Kép A szempillái még mindig gyönyörűek. Kép Alvás Kép
A Régió játéknagyker a XI.kerületben van, a Budaörsi útnál. Megnézzem pontosan?

Thomasanne,
Köszi Kép

benianyu

Duda Kép
Nati tényleg gyönyörű!
Régebben ilyenek voltak a klasszikus "alvó babák",amiket a játékboltban kapni lehetett,nem?Kép
Hatalmas selymes szempillákkal!KépKépKép
Nekünk is ilyen kacsánk vaaaaan!!!Kismamaújságból,ugye????Kép
Már alig várom,hogy nyár legyen és ilyenekkel pancsolhasson Mazsi kinn a kertben Anyukámnál!Kép

Barbapapa Kép
Képek csúcs édesek!KépKépKép
Mazsi is pont így cumizza az ujját,mint Leon a második képen!Kép
Imádnivaló!Kép
De a legklasszabb a polipos!Kép

Benianyu Kép
Szia!Kép
Fiaid még mindig csodaszépek!
A reggeli kiságyba behajlós(Beni)a kedvencem!
Annyira átjön,hogy milyen jó testvérek!Kép
Én is láttam az IKEA-ban ilyen oroszlános plédet,meg is ígértem Mazsinak,hogy kap egyet ha nagyfiú lesz!Kép
Csak az ára kicsit húzós,nem?Kép

Havtünde Kép
Szegény Zita,gyors gyógyulást!Kép
Felelősséggel kapcs.én is ezt érzem,ez a paráim gyökere....Apa meg folyton izélget miatta,mintha neki nem is lenne három gyereke,csak nekem, Õ tök laza....KépKépKépKép
annamami

Annamami,Kép
Apák sztem mindig lazábbak. Elvégre ha nagyon elkanászodik egy gyerek, még mindig csak az anyját szidják, hogy miért nem nevelte rendesen, áll. az apák állandóan dolgoznak...
Vendég

Sziasztok Lányok!

Mostanában "readonly" vagyok, képtelenség ezt a sok mindent megjegyezni, nemhogy még válaszolni is rá!
Gergő nem sok időt hagy nekem, baromira igényli, hogy állandóan foglalkozzanak vele. Pláne, mióta forog 1000-el.
Ez is a kis husi Lívikének köszönhető, neki mutatta be először a produkciót. Azóta le sem lehet állítani. Ma reggel pl. fejjel lefelé találtam a kiságyban, (mármint ott volt a feje, ahol a lábának kéne lenni Kép ) rá volt tapadva a rácsra, az egyik kezét kilógatta a rácson, és vadul verte a kiságy oldalát.
Szét röhögtem magam, mikor bementem hozzá, és megláttam. Kép

Ja, és amitől a hideg ráz, úgy csinál az állkapcsával (jézusom, most ez 2 L-lel kell írni, vagy 1-el????), mintha ropogtatná, olyan, mint amikor nekünk felnőtteknek roppan egyet. Csak neki nem roppan, de látszik, hogy így "ugrik" egyet.
Na, ezt jól leírtam, de másképp nem tudom. Remélem, értitek.

Annamami!
Jó régen hallottunk felőletek, jó hogy újra itt vagytok. Mazsi igazi nagyfiú lett, mióta nem láttuk.
Ezek szerint jöttök a talira, ugye? :-)

Duda!
Ez a Nati gyönyörő kislány, tényleg fantasztikus szemei vannak! Már most bűvöli a pasikat, mi? Kép

Sildike!
Apaszáj Kép Kép Kép

Benianyu!
Gyönyörűek a fiúk, már most látszik, hogy jó testvérek lesznek! Gondolom Beni imádja Danit, igaz?
Ez a csiga nagyon bejön nekem, én imádom az ilyeneket! Hol van ez a Régió játéknagyker?

Barbi!

Leon Kép Kép Kép !
Jól látom, hogy a türcsis képen a fényképezőgépért nyúl? Gergőnek is ez az új mániája!

Sis!
Máté igazi pasi, már most. Õt aztán nem érdekli a nő! Áááááááá, nem! Vagy mégis. Most nem azért, de ezektől a szemektől hanyatt dobom marad.
A kis mázlista, megmaradt a kék szeme. Én nem is akármilyen!!! Kép Kép Kép

Pedig hogy imádkoztam, hogy Gergőnek is megmaradjon. Kép

Ayse!
Látom, te is a GYED-del bajlódsz. Tudsz valamit arról, hogy mennyire gyorsak odabennt?
Én elvileg febr. 17-től vagyok GYED-en, de már jó előre, valamikor febr. 6-án beadtam az igényemet, bizti ami bizti alapon.
Erre tegnap jött vissza postán a szül.anyakönyvi kivonat, és ráírták, hogy febr.22-én!!!!! Gyermekgondozási díjat igényeltem.
Hát kapják be. Ebből még márc. végén sem lesz pénz. Kép Kép Kép

Íme a legújabb kedvenc képem:

Kép

kuha & Gergő (25+3)

Kép
kuha

Sziasztok!

Képzeljétek, David elvitte magával Zsuzsát kenguruban adót fizetni (kicsit lekésett a határidőről), hogy én itthon tudjak hatékonykodni. (Na most ehelyett mit csinálok...?)

Azt akartam kérdezni, hogy akinek kellett már írni ilyen fizetésnélküli szabadság kérelmet a főnökének, ennek hogy kéne formailag kinézni?

Kedves Józsi!

Lécci adjá má nekem fizu néküli szabit még 3 évig, mert otthon akarok dögleni a gyerekkel.

Szeretettel...

Na most könyörüljetek meg rajtam, és mondja el valaki, ennek hogy kéne kinéznie, mert ezen akadtam el a GYED ügyintézésében.

Köszi!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica!

Jesszus, miről beszélsz? Ilyeneket kell írni a GYED-hez?

Most az 1x örülök, hogy ezt a cégem intézte, és nem nekem kellett. Mert amúgy idióták a cégemnél. Bár ez sem volt zökkenőmentes, mert ugye a papírt küldték, hogy írjam alá, 2x küldtem vissza, hogy úgy szar, ahogy van. Pl. az én leánykori nevemhez beírták anyukám férjezett nevét. Meg hadd ne soroljam... Kép

Kép
kuha

Akartam már kérdezni, hogy Ti hallottatok az e heti "Torkos Csütörtök"-ről.

Egy országos program keretében több, mint 500 étteremben csütörtökön 50 %-os kedvezményt kap mindenki az étel és ital fogyasztásból.

Mi is megyünk, bár a fogyókúra kellős közepén vagyok, de miután az egyik kedvenc éttermünk (Haxen Király a VI. kerületben) is szerepel a listán, sikerült rávennem Apát, hogy menjünk el. Úgyhogy csütörtökre a fogyókúra is felfüggesztve.

Egyébként, ha valakit érdekel, itt található bővebben, és az étterem lista is:

http://www.nagyizutazas2006.hu/index_bal_etterem1.html

Érdemes megnézni, és talán még asztalt is tudtok foglalni valamelyik jó kis étterembe. Bár én szombaton foglaltam, azért így is elég necces volt.

kuha

Kép
kuha

Rókica!

Én Bazsikánál a következőt írtam. Itt van előttem a levél.

Tisztelt MKB Rt.

Kérem, hogy részemre 2004. február 10-én született, Sándor Balázs nevű gyermekem 3 éves koráig fizetés nélküli szabdságot engedélyezni szíveskedjenek.

Intézkedésüket előre is megköszönöm.

Tisztelettel

Sándor Ildikó

Azért kell nekik ez a papír, mert GYED mellett nem lehet munkát vállalni, és aki nem akar felmondani a munkahelyén, annak fizetés nélküli szabira kell menni.

Kép
Kép Kép
sildike

Kuha:

Nekem a cégemnél a nő aki kitöltötte a fele papírt, és azt is csak szívességből, azt mondta, hogy kell egy ilyen kérelmet írni, és csatolni a munkáltatói meg kérelmi laphoz, plussz eredeti anyakönyvi kivonat meg minden ilyesmi. Végülis rendes volt nagyon, mert mondta, hogy beküldi ő, csak akkor oda kellett volna neki adni postázásra az eredeti születési anyakönyvi kivonatot, és azt végképp nem akartam, inkább bemegyek és sorbaállok, meg várok egy kicsit a folyósításra. Mert ugye természetesen későn kezdtem neki...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sildike!

Köszi szépen!!! Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Ez a sok gyönyörű baba Kép Kép Kép Nagyon jó őket nézegetni, de a talit én is várom, hogy élőben is meggusztáljak mindenkit!!!

Tegnap este miután innen leléptem, nekiálltam vasalni, és közben rátévedt a szemem a függönyre,amit a múlt héten mostam ki. Tök gyűrött voltKép Eszembe jutott, hogy többen írtátok, hogy bizony vannak vasalnivaló függönyök, pedig eddig soha nem vasaltam függönyt. Na mondom, úgyis vasalok, lekapom, és ezt is kisimítom. Fél egyig szenvedtem vele, egyszerűen képtelenség rendesen megcsinálni, annyira óriási. Amíg az egyik végét vasalom, a másik összegyűrődik, és csúszik le az egész a vasalódeszkáról. Van ennek valami trükkje??? Fél egykor azt mondtam, olyan amilyen, én megyek aludni, de muszáj volt föltennem még, mert különben újra gyűrött lesz. Majdnem leszédültem a székről a fáradtságtól... Jobb lett, de messze a tökéletestől.
Nem vagyok normális, hogy kitalálok magamnak mindig valami újabb elfoglaltságot alvás helyett...

Tünde Kép Kérdezted a biopsziát, pénteken kellett telefonálni, de nem volt még eredmény, ma hívtam újra a dokit, még mindig nem tud semmit, legközelebb csütörtökön hívom. Szar ez a bizonytalanság, de szerencsére Balázs most egész jól van. / átmenetileg leálltunk a vassal, mindennel, és gondolom, ettől is lehet, hogy alig fáj a hasa Kép /

Szóval ma is hideg van? Reggel úgy ébredt Balázs, hogy boldogan kurjantotta: " anya, nézd! itt a Tavasz!!!" Tegnap föltettük az ablakokra a tavaszt idéző üvegmatricáinkat, mondván, hátha ettől megjön a kedve, és tényleg elzavarja a telet, és most a drágám úgy várja a Tavaszt,mint a Mikulást Kép Kép Kép
Tegnap délután másfél órát volt képes játszani a játszón, én meg majdnem odafagytam. Megismerkedtünk egy családdal, ott két kislány van, és Rékával olyan jót játszott, hogy nem akart hazajönni Kép

Jaj, főzni kéne valamit...

Szép napot!
Judit+Gergő / most komolyan: mikor lesz az én kicsim 5 hónapos??? 29-én lenne Kép/

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Rokica!

Én odaadtam az eredeti szül.anyakönyvi-t, mondom, azt tegnap vissza is küldték. Nekem mindent a munkahely intézett, de ilyen fiz.nélküli szabadságos papírt nekem nem kellett aláírnom.
Csak a gyed-igényléshez szükséges nyomtatványt.

Na mindegy, biztos elfogadták, mert ráírták a születési anyakönyvire, hogy megigényeltem, és így küldték vissza.

Kép
kuha

Rokica!

Én odaadtam az eredeti szül.anyakönyvi-t, mondom, azt tegnap vissza is küldték. Nekem mindent a munkahely intézett, de ilyen fiz.nélküli szabadságos papírt nekem nem kellett aláírnom.
Csak a gyed-igényléshez szükséges nyomtatványt.

Na mindegy, biztos elfogadták, mert ráírták a születési anyakönyvire, hogy megigényeltem, és így küldték vissza.

Kép
kuha

Köszönjük a jókívánságokat, a vudut. Sajnos Bubus hányt az antibiotikumtól. Úgy sajnálom szegényt.Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Lányok!

Az alkalmazotti adókedvezményt Ti már igénybe tudjátok venni?

Kép
Kép Kép
sildike

Sis!
Máté nagyon csajozik! Kép
Édi a fogas kép!

Tünde, Cinka, Ayse, Thomasanne, Duda, Benianyu, Annamami, Kuha!
Köszönjük a dicséreteket képek ügyben! Kép

Annamami!
Mazsi milyen nagyfiú már! Kép
Nagyon sokat nőtt a tali óta!

Duda!
Nati nagyon helyes a kacsavadászós képen! Kép

Kuha!
Gergőnek nem baj, hogy nem kék a szeme, így is nagyon helyes kispasi! Kép

Zsóf!
Jaj, szegény Bubus, úgy sajnálom! Kép
Gyógyuljon meg hamar!

Jucc!
Balázs nagyon édes lehet, hogy így várja a tavaszt! Kép
Nekem a nagyim itt van és marhapörit főz meg csörögefánkot.
Jóóóó kis Norbis....mi?!Kép

Na megyünk egy kicsit sétálni, amíg még süt a nap. Majd du. még jövök!

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sis!
Máté nagyon csajozik! Kép
Édi a fogas kép!

Tünde, Cinka, Ayse, Thomasanne, Duda, Benianyu, Annamami, Kuha!
Köszönjük a dicséreteket képek ügyben! Kép

Annamami!
Mazsi milyen nagyfiú már! Kép
Nagyon sokat nőtt a tali óta!

Duda!
Nati nagyon helyes a kacsavadászós képen! Kép

Kuha!
Gergőnek nem baj, hogy nem kék a szeme, így is nagyon helyes kispasi! Kép

Zsóf!
Jaj, szegény Bubus, úgy sajnálom! Kép
Gyógyuljon meg hamar!

Jucc!
Balázs nagyon édes lehet, hogy így várja a tavaszt! Kép
Nekem a nagyim itt van és marhapörit főz meg csörögefánkot.
Jóóóó kis Norbis....mi?!Kép

Na megyünk egy kicsit sétálni, amíg még süt a nap. Majd du. még jövök!

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Lányok!

Ti igénybe tudjátok már venni az alkalmazotti adókedvezményt?

Kép
Kép Kép
sildike

H...lye babanet, azt írta ki vagy 5x, hogy hiba van.......
erre 2x is elküldi!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!
Hát itt tényleg nem egyszerű visszaolvasni! Eddig próbálkoztam Kép

Barbi, Ayse, Sis, And köszi a pénteki együttérzést migrén ügyben Kép. Estére elmúlt, de már annyira elegem van az össze-vissza frontoktól!

Benianyu!Kép
Tündériek a gyerkőceid, és tényleg hihetetlen a csecsemőkori hasonlóság. Megmutattam apának is a fülesmackós képeket, tetszett neki nagyon!!Kép

Sis!
Máté nagyon kis huncut, ahogy csajozik, úgy csinál mintha nem érdekelné, pedig deeee Kép
Egyébként minden elismerésem Neked, ahogy mindenkinek az írására tudsz reagálni. Hihetetlen, nekem végigolvasni sincs időm, nemhogy ennyit írni.

Barbi! Kép
Aranyosak a fürdős képek!
Jó étvágyat!! Ne fogd vissza magad, a Nagyi főztje mégiscsak a Nagyi főztje!!Kép

Kuha! Kép
Gergő továbbra is a kedvencem, annyira helyes kis pasi! Szerintem se bánd a szemét!

Ayse!
Az a csirkerecept nekem is felcsigázta a fantáziámat, ki fogom próbálni. Vagy elmesélem apának, hétvégén gyakrabban főz ő. Kép

Duda!
Nati tényleg olyan mint egy játékbaba ezekkel a söprű pillákkal! Kép

Az összes baba és tesó-páros nagyon aranyos!Kép

Most ennyire futotta, vár a mosógép türelmetlenül, hogy kipakoljam.
Annyian írtátok a függönyt, hogy kedvem támadt egy jó kis függönymosás, ablakpucolás projekthez. De azért nem vagyok ilyen hirtelen természet (és ez nem is igaz, mert igenis az vagyok sajnaKép), kivárom inkább, amíg kicsit melegebb leszKép

Márti

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Sziasztok!
Hát itt tényleg nem egyszerű visszaolvasni! Eddig próbálkoztam Kép

Barbi, Ayse, Sis, And köszi a pénteki együttérzést migrén ügyben Kép. Estére elmúlt, de már annyira elegem van az össze-vissza frontoktól!

Benianyu!Kép
Tündériek a gyerkőceid, és tényleg hihetetlen a csecsemőkori hasonlóság. Megmutattam apának is a fülesmackós képeket, tetszett neki nagyon!!Kép

Sis!
Máté nagyon kis huncut, ahogy csajozik, úgy csinál mintha nem érdekelné, pedig deeee Kép
Egyébként minden elismerésem Neked, ahogy mindenkinek az írására tudsz reagálni. Hihetetlen, nekem végigolvasni sincs időm, nemhogy ennyit írni.

Barbi! Kép
Aranyosak a fürdős képek!
Jó étvágyat!! Ne fogd vissza magad, a Nagyi főztje mégiscsak a Nagyi főztje!!Kép

Kuha! Kép
Gergő továbbra is a kedvencem, annyira helyes kis pasi! Szerintem se bánd a szemét!

Ayse!
Az a csirkerecept nekem is felcsigázta a fantáziámat, ki fogom próbálni. Vagy elmesélem apának, hétvégén gyakrabban főz ő. Kép

Duda!
Nati tényleg olyan mint egy játékbaba ezekkel a söprű pillákkal! Kép

Az összes baba és tesó-páros nagyon aranyos!Kép

Most ennyire futotta, vár a mosógép türelmetlenül, hogy kipakoljam.
Annyian írtátok a függönyt, hogy kedvem támadt egy jó kis függönymosás, ablakpucolás projekthez. De azért nem vagyok ilyen hirtelen természet (és ez nem is igaz, mert igenis az vagyok sajnaKép), kivárom inkább, amíg kicsit melegebb leszKép

Márti

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Igen, hülye babanet!!Kép nekem isKép

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Viki 27
Köszönöm a dícséretet. Nagyon szeretnek együtt fürdeni a fiúk. Igazából azt szeretik, ha én is bent vagyok.

Barbi
Nagyon kedves vagy. Tényleg nagyon szeretem őket, ez látszik is rajtuk. A Te fiaid sem panaszkodhatnak. Majdnem egy idősek mindketten. Van a férjemnek egy volt osztálytársa és velük vagyunk így, hogy ott szinte napra egyforma a két-két fiú. Nálatok egy picit kisebb a korkülönbség. Ha gondolod egyszer összehozhatunk valami közös játékot. Leon annnnnnyira édes ezeken a pancsis képeken. Gyönyörű szemei vannak. Én mindig barna szemet szerettem volna, vagy legalább egy barna szemű pasit, hogy a gyerekeimnek barna szeme legyen. Egyik sem jött be.Kép

Sis
Szerintem elvisszük a koncertre a Lackó-fickót is. Amúgy is imádja a társaságot. Igazából mindenhová lehet már őt is vinni étterem, bevásárlás, kirándulás stb. Most visszük magunkkal őt is síelni. Szerintem fogja élvezni, mert ithhon mindkét fiú olyan, hogy ha összeütnek két fedőt, már mozog kezük-lábuk. Egyébként van egy zongoraművész, majd eszembe jut a neve is és megírom, aki a lakásán kifejezetten ilyen kicsi gyerekeknek tart koncerteket. Az ölébe lehet ülni, klimpírozni. Még ezen is gondolkodom a fiúkkal.

Cinka
Köszi. Bazsika tényleg nagyon kis gondoskodó. Néha már van, hogy nekem oda sem kell mennem Lacikához. Bazsi szalad a kis fellépőjével és már adja is vissza a cumit, vagy felhúzza a zenélő-forgót. A kakis pelus kidobása pedig kifejezetten az ő privilégiuma.Kép

Duda
Köszönjük a bókokat. Mi is udvarolhatunk Natinak? Gyönyörű ez a kislány.
Egyébként valóban nagy a felelőségünk a gyerekek jövőjével szemben. Néha ijesztő, de azt hiszem, ha az ember enged az ösztöneinek, és végtelen szeretettel és türelemmel közeledik a gyermekeihez, akkor nagy baj nem lehet. A gondok inkább ott vannak, ahol mindenki rohan és csak megcsinálni volt idő meg kedv a gyerekeket.

Benianyu
Mi is köszönjük a dícséreteket. Majd rakok még fel képeket. Nálunk apukámat hívják Lacinak. Ráadásul nekem az asszonynevem és a lánykori nevem is Sándor. Így az apukámnak, bár két lánya van az unokája viszi tovább a nevét.Kép Nem utolsó sorban pedig az irataimat sem kellett cserélni.

Kép
Kép Kép
sildike

Jó reggelt! Kép

Tünde,
köszi Kép
Nem szándékosan volt Mátén ez a szerelés, de találó a szöveged Kép

Cinka,
fogacskákat tök véletlen sikerült lekapni, utólag én is örültem Kép
Csajozás terén apára jasonlít, ő két hónapig játszott velem Kép

Ayse,
Máté köszöni a bókot! Akislání időre jött ugyan, de anyukája terhességi diabéteszes volt, és csak 2400 grammra sikerült szegény. Mondjuk amúgy is egy törékeny kis tündérke. Kép

Annamami,
Kép

Nemá, tisztára elpirulok Kép
Persze, hogy megyünk, lehet, hogy apa is marad Kép
Aggodalmaskodás nálam nincs túlzottan, viszont lehet, hogy tudat alatt a rémálmaimban jelenik meg. Most éjjel pl. Máté fényképezett engem, és mikor megnéztem a képeket, mindegyiken, amin én voltam, volt még egy sötét, nagyorrú árnyék is, és felállt a szőr a hátamon, mikor rájöttem, hogy egy boszorkány van ott, és engem terrorizál! Kép

Róki,
Sildike mindent leírt, amit akartam, úgyhogy csak nyugi, Zsuzsa legfeljebb érdeklődő, sokoldalú felnőtt lesz Kép
Fizetési szabi szövege jó lesz! Józsi is biztos örül majd KépKépKép

Sildike,
apa jó fantáziával van megáldva Kép

Thomasanne,
még szabad a pálya, csak haverok Kép

Duda,
Máté is apjától örökölte a szempilláit, a szeme színe keverék, de inkább húgomé, meg a szemöldöke is, amit nem tudom, hogy sikerült Kép Viszont az álla én vagyok. Kép

Benianyu,
Kép Máténak csak egy foga van KépKép

Havtünde,
mi az a Zinnat?
Máté a Konakiontól hány rendszeresen... Egyszer megkóstoltam én is, hát, nem csodálom Kép
Hát, nem hittem volna, hogy valaha valaki így rám lesz kattanva, most meg mindenki engem akar KépKépKép Najó, túloztam :P

Kuha,
Máté is szokott börtöntöltelékesdit játszani Kép
Állkapocsropogtatás miatt meg nyugi, szerintem csak felfedezte Gergő, hogy van neki állkapcsa két ellel KépKépKép
Máté a fejét találta meg nemrég, azóta folyton vakarja Kép
Köszönjük szépen a bókot, de tényleg nagyon szépre sikeredett a szeme Kép
Te meg ne bánkódj, a barna szemű srácok sokkal melegebben tudnak nézni Kép

Jucc,
Tavaszváró Balázs aranyos Kép
Gergő meg már csak hat hónapos lesz Kép

Zsóf,
szegény Bubus Kép
Most biztos nem jól koncentráltam, bocsi Kép

Barbi,
köszi Kép
Fánkot éééniséniséniiis! Mindjárt vége a farsangnak, és még nem is ettem Kép

Márti,
nincs mit Kép
Ilyen jó kisfiú mellett lehet is válaszolgatni Kép

Mellesleg Máté reggel óta harap Kép Úgy tesz, mint aki egy hete nem evett, de az a vége, hogy ráharap. Mit csináljak?

Plz help...

Sisotris és Máté
19+6

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jó reggelt! Kép

Tünde,
köszi Kép
Nem szándékosan volt Mátén ez a szerelés, de találó a szöveged Kép

Cinka,
fogacskákat tök véletlen sikerült lekapni, utólag én is örültem Kép
Csajozás terén apára jasonlít, ő két hónapig játszott velem Kép

Ayse,
Máté köszöni a bókot! Akislání időre jött ugyan, de anyukája terhességi diabéteszes volt, és csak 2400 grammra sikerült szegény. Mondjuk amúgy is egy törékeny kis tündérke. Kép

Annamami,
Kép

Nemá, tisztára elpirulok Kép
Persze, hogy megyünk, lehet, hogy apa is marad Kép
Aggodalmaskodás nálam nincs túlzottan, viszont lehet, hogy tudat alatt a rémálmaimban jelenik meg. Most éjjel pl. Máté fényképezett engem, és mikor megnéztem a képeket, mindegyiken, amin én voltam, volt még egy sötét, nagyorrú árnyék is, és felállt a szőr a hátamon, mikor rájöttem, hogy egy boszorkány van ott, és engem terrorizál! Kép

Róki,
Sildike mindent leírt, amit akartam, úgyhogy csak nyugi, Zsuzsa legfeljebb érdeklődő, sokoldalú felnőtt lesz Kép
Fizetési szabi szövege jó lesz! Józsi is biztos örül majd KépKépKép

Sildike,
apa jó fantáziával van megáldva Kép

Thomasanne,
még szabad a pálya, csak haverok Kép

Duda,
Máté is apjától örökölte a szempilláit, a szeme színe keverék, de inkább húgomé, meg a szemöldöke is, amit nem tudom, hogy sikerült Kép Viszont az álla én vagyok. Kép

Benianyu,
Kép Máténak csak egy foga van KépKép

Havtünde,
mi az a Zinnat?
Máté a Konakiontól hány rendszeresen... Egyszer megkóstoltam én is, hát, nem csodálom Kép
Hát, nem hittem volna, hogy valaha valaki így rám lesz kattanva, most meg mindenki engem akar KépKépKép Najó, túloztam :P

Kuha,
Máté is szokott börtöntöltelékesdit játszani Kép
Állkapocsropogtatás miatt meg nyugi, szerintem csak felfedezte Gergő, hogy van neki állkapcsa két ellel KépKépKép
Máté a fejét találta meg nemrég, azóta folyton vakarja Kép
Köszönjük szépen a bókot, de tényleg nagyon szépre sikeredett a szeme Kép
Te meg ne bánkódj, a barna szemű srácok sokkal melegebben tudnak nézni Kép

Jucc,
Tavaszváró Balázs aranyos Kép
Gergő meg már csak hat hónapos lesz Kép

Zsóf,
szegény Bubus Kép
Most biztos nem jól koncentráltam, bocsi Kép

Barbi,
köszi Kép
Fánkot éééniséniséniiis! Mindjárt vége a farsangnak, és még nem is ettem Kép

Márti,
nincs mit Kép
Ilyen jó kisfiú mellett lehet is válaszolgatni Kép

Mellesleg Máté reggel óta harap Kép Úgy tesz, mint aki egy hete nem evett, de az a vége, hogy ráharap. Mit csináljak?

Plz help...

Sisotris és Máté
19+6

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

LányokKép!
Jó, hogy süt a nap, de arcomra fagyott a mosoly (a t@konyról nem is beszélve), pedig csak 25 percet sétáltunk.
Hol van már az a tavasz???
Vendég

Sziasztok!
Annamami!
Nagyon ari a kis Sikítógéped!Kép

Rókica!
Ne aggódj, hogy Zsuzsa ilyen kis izgő-mozgó. Szerintem ez az egészséges, hiszen most van itt az ideje, hogy a maga módján felfedezze a világot. Én inkább akkor izgulnék, ha Réka egész de. nyugodtan el lenne egy játékkal a járókában.

Sildike!
Apaszáj!Kép

Andi!
Bulizós Natikád nagyon édesKépKépKép!
Osztom a véleményed abban, nagyon nagy a felelősség rajtunk, hogy hogyan alakul majd gyermekeink további sorsa.

Benianyu!
Isten életesse az Öcsédet!Kép

Tünde!
Hát nem csodálom, hogy Zita üvöltött, én is ordítottam volna ha lefognak.
De azért jó, hogy nem találtak semmi komolyat.

Kuha!
Jó lehetett Gergő reggeli produkciójaKép! Nem fotóztad le??
A kedvenc képen, nagyon édesKépKépKép
GYEDKép

Jucc!
Tavaszt váró Balázsod tök aranyosKépKépKép!!!
Ha hozzátok megérkezik, küldd tovább légyszi, úgysem lakunk olyan messze!!!!!

Zsóf!
Megy a DRUKK Bubusnak, hogy mihamarabb meggyógyuljon!!!!

Képzeljétek Rékának van egy gumizsiráfja, amit ha megnyomunk, sípol. Nos, az én kicsi okos Lánykám a kezecskéivel még nem tudja megnyomni, de arra rájött, hogy ha erővel a térdéhez csapdossa, akkor Neki is sípolKép!!! Hát ez fantasztikus felfedezés, a baj csak az, hogy amióta erre rájött, azóta minden játékát a térdéhez vagdossa, és sajna nem mindegyik plüss cucc...

KépKép
cinka

Két új konfiguráció:

Kép

Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Andris sajnos ma is belázasodott az oltástól KépKépKép. Ráadásul amint beadtam neki a kúpot, kakilt egy tekintélyeset, nem tudom, hogy most mit csináljak.

Délelőtt végre végig tudtam csinálni Bíró Ica 4. tornáját. Rájöttem, bennem 2 Bíró Ica van elrejtve KépKépKép.

Ayse

ayse

Sildike!

Írnál egy kicsit bővebben az alkalmazotti adókedvezményről? (azt sem tudom, érint-e egyáltalán engem) Egy biztos, engem senki nem világosított fel erről a munkahelyemen.

Márti72!
Köszönjük!! Kép Kép Kép

Sistoris!
Köszi a 2 L-es infót (már csak az gyötör mindig, hogy a "muszáj(ly)"-t hogyan írjuk? Kép Kép Kép Kép Kép
Gergő is felfedezte a fejét, de képzeld, ő nem vakarássza, hanem elkezdi csapkodni, de csakis a jobb kezével, és csakis akkor, ha a hordozóban ül. És mindig ütemre.
Én meg parázok, hogy nehogy valami olyan betegsége legyen, amikor tudod, saját maguknak okoznak fájdalmat emberek, saját magukat verik stb. Szóval nekem is vannak idióta gondolataim időnként Kép
Szerencsére nem csinálja sűrűn, de azért már szemet szúrt.

Cinka!
Apának is ez volt az elős kérdése, hogy nem fotóztam-e le, mikor meséltem a telefonban, hogy hogyan találtam Gergőre. Eszembe sem jutott sajnos Kép Kép Kép Pedig máskor mindig rohanok a telefonért.

Réka nem fél a sípolástól? Mert Gergőnek igencsak görbül a kis szája. Van egy-kettő, amitől már nem, de azért a többségtől igen. Pl. van egy labdája, ami csörög, na attól aztán végképp fél. Kép

Kép
kuha

Sis,
A Zinnat antibiotikum. Kép

Megpróbáltam lefotózni a kiscsajom fogait. Nem nagyon sikerült, de lett pár jó kép. Sztem néha hasonlít Sis Mátéjára.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Kép Kép
Vendég

Nem birok magammal:

Kipróbáltuk az anyatejes fagyit:
Kép

Aztán a répalevet:
Kép

Ami ennyire izlett:
Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Benianyu!
Köszönöm a címet!KépÉs a bókot!Kép

Annamami!
Igen, a kacsa a Kismamából való!Kép Nati imádja! Csupálja veszettül, de a kacsa még állja a sarat!KépKép
Alvó babaKépKépKép Köszönjük, aranyos vagy!Kép

Kuha!
Gergőről nagyon jó ez a kép! Aranyos rajta nagyon!
Nati eddig csak az apját vette le a lábáról, de őt rendesen! Nagy a szerelem!Kép

Barbi, Márti!KépKép
Köszönjük!Kép

Sildike!
Na végre valaki udvarolna a jánynak! Már azt hittem vénlány marad!KépKépKép
Bazsi nagyon édes, hogy így segít!KépKép
Olyan szépen írsz mindig, szeretem olvasni!Kép

Jucc!
Pénteken a te hatásodra kezdtem ablakot pucolni, de DÉLUTÁN! Erre te ÉJSZAKA állsz neki függönyt vasalni?? Jaj, jaj! Pihenj inkább!KépKép
Tavasztündér ablakmatrica már nekem is ott figyel az ablakon!Kép
A hómbert alig tudtam levakarni az ablakról!Kép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Havtünde KépKépKép
Ja!Kép

Kuha Kép
Hát ti sem jártok mostanában sokat!Kép
Talira megyünk persze!
Ott a helyünk,már számolom visszafelé a napokat!Kép
Gergő éééédes az ágyneműben!Kép
Én sosem bírtam igazán a kékszemű pasasokat,erre úgy néz ki az egyszem fiacskámnak kék szeme lesz!
Sötétkék.Mint a kökény.KépKépKép
Jó mi?
Az övét persze imádom,hiszen a legszebb a világon!Kép

Göndörzsóf Kép
Szegényszegény kicsiBubus.Kép
Gyógypuszikat(vagy ezer db-ot,hogy jó hatásos legyen) postázzuk!Kép

Barbapapa Kép
Köszi!Kép
Fánkban van tejtermék vagy tojás???(még sose csináltam,csak a mamáét faljuk Kép )
mer'ha nincs akkor: ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN ID KÉREK!!!!
Unom már ezt a hülye fehérjementes diétát....KépKépKép

Sis KépKépKépKépKép
Nagyon drága vagy,de nincs szülinapom!!!!Kép
December 6-án van!KépKépKép
Csak tegnap nagyon jó kedvem volt és poénnak szántm,mivel régebben mindig a terhességi heteket írtuk....Kép
Én nem álmodom rémeket,mert mire az ágyba jutok,alszom mint egy zsák krumpli....KépKépKép...persze,ha Mazsi nem zavargászik fel holmi szopizásokkal!KépKépKép

Cinka Kép
Köszi!
Rékád is nagyon szép kislány!Kép
Sztem nagy sorbanállás lesz nálatok pár év múlva!Kép

Duda Kép
Kiságy működik...kopp-kopp-kopp...mióta hazajötünk a mamától abban alszik szó nélkül.
Este fürcsi,szopi,puszi és szépen átrakom,esetleg még egy pici cicizés és már durmol is ezerrel!
Rulez!Kép

Roki Kép
Mindkét fekhely klassz!!!Kép
Én a szivacsot választanám Zsuzsa helyében!Kép
Hánykor talizunk holnap után?
1/4 10 OK ?

Ayse Kép
Bíró IcaKépKépKépKépKépKép
Tényleg nem akarsz a szomszédom lenni???Kép
annamami

Annamami Kép!
De jó, hogy jöttél! Örülök, hogy a szomszédom szeretnél lenni, biztos nem unatkoznánk! De nem is lakunk olyan messze egymástól, ha jó idő lesz és én megint neki merek veselkedni az autóvezetésnek, legeltethetünk együtt gyereket!

Thomasanne Kép!
Köszönjük a bókot Lili nevében!

Sildike Kép!
Varázscsirke hatott?
Ez tök jó, hogy apukád nevét továbbviszik!
Nálunk is van egy kis érdekesség e téren. Nagypapám Weiss-ről magyarosított. Ha a Fehér-t választja, az én apukám nevét is továbbvinnék (mi 3-an vagyunk lányok).

Meghánytam-vetettem magammal és arra jutottam, hogyha fél 6-kor, mikor elment a tanítvány, még mindig lázas lenne Andris, beadok neki egy újabb kúpot. Az előzőből valamennyi felszívódhatott, mert a pelusban nem igazán találtam meg.

Kuha Kép!
Legyünk optimisták, lehet, hogy küldik a GYED-et rendes időben. Azért majd értesíts, mire számíthatunk. Köszi!Kép

Ayse

Ayse

ayse

Kuha Kép!
Gergő gyönyörű, kép profi KépKépKép!

Ayse
(akinek nem kell a babanet segítsége, hogy mindent 2x írjon)

ayse

Jajj, közben újabb képeket tettetek fel!

Zitácska nagyon aranyos! Kép
De nálam nem láthatóak a fogait megörökítő képek és sajnos Zsuzsbaba sem!!!
Remélem a frissítésnél megláthatom őket.

Annamami Kép!
Ezzel kellett volna kezdenem: Mazsi nagyt nőtt, tényleg olyan kispasis gyönyörűség!

Ayse

ayse

Annamami:

Nekem jó a 3/4 10.

Most hogy az összes többi fekhelyét átrendeztem Zsuzsának, a bölcső sem maradhatott a helyén:

Kép

Havtünde:

Megfontoltam amit mondtál a túlstimulációról, és ma próbáltam nyugisabb környezetet alkotni Zsuzsa köré és egyszerre csak 1-2 játékkal körülvenni. Hogy most ezért vagy másért, de ma tök nyugis (magához képest) és jobb hangulatban van. Tegnap nyűgi volt. Nem sírt, de nyikorgott szinte mindenhol.

Sisotris által megihletve:
Kép
"Namivanmá? Beszótál?!"

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Annamami Kép!
Miért kell fehérjementes diétát tartanod?
A fánkban sajnos van tojás is és tej is. Sorry Kép!

Még mindig nem látszanak a képek, csak a címeik. Más is járt így?

Most el kell mennem, mert jön a nagyhangú tanítványom. Annyira imádom a szakmámat (hivatásomat ?), hogy még őt is szeretem tanítani!

De este még jövök, addig írjatok jó sokat!!!

Ayse

ayse

Létezik összecsukható fa járóka? Anyukám mindenképpen venni akar, és a hálós valami oknál fogva nem szimpatikus neki. Ja, és minél nagyobbat akar, ő 140x140-esről beszél, de én olyan nagyot még nem is láttam.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?