takarítanom kellene, de most vagy soha alapon felléptem, hogy mindenkinek boldog Karácsonyt kívánjak! Pihenjetek és egyetek sokat!
Itt már havazik, tényleg sokat lendít a karácsonyi életérzésen!
(...és az is, hogy tegnap én is megsütöttem a kötelező mézeskalácsot. Ajándékok nálunk főleg a bookline-ról jöttek végül, már csak csomagolni kell, de azt imádom. Most jön a lakás csinosítgatása.)
Ja, energiám nincs ám olyan sok, mint ahogy tűnik
Ágiboldi,
elevitet szedek, nem kell mindjárt speed-et orrontani...
Pann, drukkolok a mai (vagy holnapi?) vizsgálathoz! Így Karácsony előtt csak jó híreket kaphatsz!
Rokica,
megdöbbentem, hogy a tejallergia tartós fogyatékosságnak számít! Engem is érdekel, el tud-e múlni idővel. Sajnálom szegény lányokat már csak azért is, mert annyi finomság készül tejjel!
Nanica, remélem, nálatok nem lesz ilyen súlyos a helyzet és családilag is renbejöttök!
Lin,
az a sztori! (Apósod nagyon éretlennek tűnik nagypapi létére!)
Ja, Május, nem vettem végül tesókocsit (még). Majdnem mindenhová autóznunk kell sajnos, szóval egyelőre babakocsi-kenguru-motorral gyaloglunk. (Vettem egy babaerszény, de talán a világon egyedüli ilyen bénaként nem tudom beletenni Olivért.
Timi,
nagyon szépek lettek a műtermi képek!
De a többiek házi felvételei is nagyon tetszenek...
Már többször akartam kérdezni, vannak-e olyan képeitek, amin egyik vagy másik szülő gyerekkori képéhez nagyon hasonlít a bébi? Lehetne egy ilyen kategória....
hú, mennem kell, mert szorííííít az idő.
Remélem, tényleg mindenki egészségesen ünnepel majd!
üdv: Kata

Én volnék 9 hónaposan:)
Férjem:)
Emili 2 hónaposan