A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

GöndörzsófKép,
gyógyulást Bubusnak!

AyseKép,
Andrisnak is, természetesen!

Én sem látom a képeket, csak a címeit!!!

Viszont Zsuzsa a bölcsőben, nagyon ari... lassan kinőviKép!
Vendég

Sziasztok!

Rókica!

http://gportal.hu/picview.php?prt=46066&gid=164748&index=8

De sajna ez csak 105*105-ös...

Kép
hencsi

Ja, lehet így csak a képet tudod megnézni, erről már tudsz navigálni, nagyobbat ők nem tudnak csinálni, már megkérdeztem őket, mert alapbol én 102*120-at gondoltam, de hát ha ez van....

http://gportal.hu/portal/bababutor/

Kép
hencsi

Na akkor... még egyszer...

Kipróbáltuk az anyatejes fagyit:
Kép

Aztán a répalevet:
Kép

Ami ennyire izlett:
Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Annamami!
Köszi, nagyon aranyos vagyKép

Kuha!
Réka zsiráfjának sípolása egész emberi, s tényleg csak akkor ad ki hangot, ha nyomkodja az ember.

Muszáj egy tipp a muszájra, hátha Nálad is beválik, mint tesómnál, aki már egy jó ideje Kanadában él, s csak velünk levelezget magyarul.
Ennek a szónak a vége SZÁJ!! Szerintem ezt sosem írnád ly-nal, ugye???

Ayse!
2 B.IcaKépKépKép

C.

KépKép
cinka

Sziasztok!

Nagyon éééééééééééédesek a babák, és ez a Nati! Kép

Kicsit lemaradtam, beszervéltunk egy mosogatógépet, mert Tüncsi mellett lehetetlenség bármilyen hosszabb házimunka.
Visszaolvasni sem tudok,csak az aktuális oldalt, Bocsi!

Mi jól vagyunk, próbálok napirendet kialakítani, több kevesebb sikerrel! Kép

Rókica, létezik! Nekünk olyan van, de nekem elég a 100x100 as. A hálósat én sem szeretem...a fába jobban meg tud kapaszkodni, te is jobban hozzáférsz oldalról is...nem tudom, nekem bevált. Mi annál a diósdi nagykeresnél vettük, ahol az összes bababútorunkat!

Teszek fel pár képet...Kép
Bocsi a piros szemekért, most nincs időm kiszedni...Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Pr. & Tündike (24)

Kép

Kép
prüntyi

Közben már 1-2 kép látható, jaj de jóóóó!!

Rókica!
Semmi közöm hozzá, de Annamami a találkátokra 1/4 10-et írt, nem 3/4 10-et!!!

Zsuzsa baba nagyon aranyos, a bölcsőben beszólássalKép és anélkül isKép!
Az etetőszékes képekhez, meg nem is kell kommentár, Zsuzsa arckifejezése mindent elárulKép
Amúgy a nyalókát mindmegette???

C.

KépKép
cinka

Róki, u.az amit Hencsi is mutatott!Kép

Kép

Kép
prüntyi

Ayse, Kép
nem is sikerült lefotózni a fogait! Vmi Pavlovi reflexe lehet a lányomnak, mert ahogy hozzáérek az állához, kinyújtja a nyelvét. Mint ahogy a képeken is látszik. Kép

Rokica, Kép
hát, legyen szerencséd! Tegnap sztem a létező összes gyerek nyűgi volt, ahogy hallom itt mifelénk (Győr). Nekünk is fa járókánk van, nagyon bevált.

Prüntyi! Kép
De régen voltál! Tündike nempiros szemmel jobban néz ki! És már milyen nagy! Mosogatógéphez gratula, nekünk is nemrégóta van, és azóta nem is veszekedtünk, hogy ki mosogasson el! KépKép
Vendég

Prüntyi, Hencsi,

Köszi a járóka tippeket! Továbbítottam anyukámnak.

Cinka:

Heh, köszi. Kép Szegény, várhatott volna ránk 30 percig a hidegben. Megyünk a csütörtöki mama-baba csoportba az I. kerületbe.

Más akinek bezártságérzete van nem akar jönni? Kép

Ez egy LLL-es csoport, de jó sokan szoktak lenni, és jó a hangulat is.

Cinka:

Dehogy ette meg az egészet. Kép Hármat nyalt belőle, aztán hideg lett a keze tőle és elsírta magát, úgyhogy akkor visszaraktam a mélyhűtőbe.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nem a gyereket raktam a mélyhűtőbe, hanem a nyalókát. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sildike!
Tök jó a tali ötlet, én benne vagyok!!!Kép
Ti merrefelé laktok? Mikor is születtek a fiúk pontosan?
Az én öcsém pedig Balázs!!!! Hallod(ill. olvasod) Benianyu?Kép

Sis!
A fánk nem lett valami jó (nagyi most először próbálta), úgyhogy nem küldök! Kép
De a pöri isteni lett, pedig nem vagyok egy nagy pörköltes!

Ayse!
Szegény Andris Kép
Remélem hamar jobban lesz!

Tünde!
Zita nagyon rejtegeti a fogát! Kép

Annamami!
Tojás van benne, tej nincs (de sz@r is a recept szerintem....)
DiétaKép

Rokica!
Zsuzsa nagyon édi a bölcsőben, szokott még benne aludni?

Prüntyi!
De nagyot nőtt Tündike! Kép
Talira jöttök?
Mert akkor vinném a dobozodat.....Kép

Séta jó volt, csak nagyon hideg van! Ma se lesz még Noel, holnap hozza haza anyukám. Úgyhogy együtt fördök Leonkával, annyira élvezi.
Este meg Apával megpróbálunk filmezni egy kicsit, mert tegnap kidőltünk mind a ketten Kép
Én úgy elfáradtam a takarításban, hogy daruval emeltek be az ágyba......

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi, Kép Igen! Köszi Kép

Tündi, igen, nálunk is már szinte csak a párom mosogatott, és mivel ő is nagyon úúúútálta, meglepett egy mosogatógéppel! Kép

Róki, mi ez a tejfagyi?

Amíg Tüncsi alszik 16:45-óta, addig gyorsanírkálok...Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Barbi:

Mióta a saját szobájában altatom, azóta nem alszik a bölcsőjében. Lassan lehetne is levinni a pinyóba.

Prüntyi:

Fagyasztott anyatej Kép Annyi, hogy egy kisebb edénybe (én pl olyan mini joghurtos poharat mostam ki, de jó pl a cumi kupakja vagy bármi ami még olyan méretű, hogy a baba meg tudjon birkózni vele), beleállitom a nyelet, és berakom a mélyhűtőbe megfagyni. Vagy cumit mártasz bele, és a cumi fagy bele nyélként.

Állítólag fogzásra nagyon kellemes, és hát főleg a nyári hónapokban. Kép De én addig nem bírtam várni.

Innen van az ötlet:
http://www.mother-2-mother.com/momsicles.htm

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Prüntyi!
Nagyon édes Tüncsike, nekem így nyusziszemmel is tetszik!Kép

Róki!
Gondoltam, hogy nem a gyereket raktad be a fagybaKépKépKép!!!!

Barbi!
Jó fürdést Leonnal utána meg kellemes szórakozást a filmhez! Mit néztek?

Tünde!
Nem baj, hogy a fogacskákat nem tudtad lefotózni, Zita baba nyelve is nagyon szép!
Itt az első képen nagyon hasonlít Rád, na nem a nyelve miattKépKépKép!

Rakok fel én is 3 képet Rékáról!
Kép
Kép
Kép

KépKép
cinka

Sziasztok Lányok!!!

Úgy látom, hogy megint archiválnak a Babanetnél, csak az utolsó két oldal jön le nekem, szóval egyelőre csak ezekre tudok reagálni!!! Később még próbálkozom a visszaolvasással, hátha addig helyreállítják itt a dolgokat!

Zita,
Örülök, hogy nem akkora a baj Zitánál, a következő alkalommal meg már biztosan még jobb híreket kaptok!!! Zita cuki a nyelvöltögetős képeken, de sajna én is csak két képet látok! Már megint szarakodik a Babanet.
ZinnatKép

Sildike,
Apaszáj!!! Akkorát nevettem rajta, hogy csak na!!!

Rókica,
Szokszor aggódtam már én is, hogy Tofi olyan nyughatatlan. De amikor itt olvasom, hogy a többi baba hogyan viselkedik, mindig megnyugszom, hogy teljesen rendben van a kisfiam!!! Csak egy dolog miatt aggódom mostanában, hogy Tofi márc. 9-én már 6 hós lesz, és még nem forgolódik. Remélem, hogy most már azért belehúz!
Nekünk is összecsukható fa járókánk van, de csak 100*100 centis. Szerintem is jobb, mint a hálós, bele tud kapaszkodni, jobban kilát belőle, és könnyebben hozzáférek én is, mivel állítható a magassága és nem kell odalenn kotorásznom a gyermekem után.
Zsuzsa nagyon édes, olyan szép hajszíne van!

Andi,
Nati gyönyörűűűűű! Férfiasan bevalljuk, hogy mi már nagyon régen szemet vetettünk Natira, de eddig nem mertük írni, hátha nem a szőke kékszemű pasikat kedveli.Kép

Kuha,
Gergő irtó jóképű kishapsi! Tényleg kár, hogy nem lett leképezve a reggeli akciózás közben! Mókás lehetett!

Cinka,
Réka nagyon kis okoska! És még milyen szép! Édes lehet, ahogy nyúzza a zsiráfot!

Ayse,
Szegény Andris! Gyorsan gyógyuljon meg!!!

Prüntyi,
Tündike nagyon édes! Az utolsó kép gyöngyörű!

Mi ma megkóstoltuk az anyatejcis krumplipürét. Nagyon ízlett Tofinak, csak úszott a szoba (engem is beleértve) a papitól. Íme:
Kép
És még néhány vadítópiros pizsis kép:
Kép
Kép
Kép
Bab és Tofi

Kép
Bab és Tofi
bab

déután már visszaolvastam, de mire írtam volna, őnagysága felébredt...

én is csatlakozom a TAVASZ fun clubhozKép

mi voltunk ma a Margit szigeten "nagyfaterral", egész kellemes idő volt. (egyébként kedd délelőtt tényleg förtelem az oep, még véletlenül se menjetek arra...)

persze semmire sem emlékszem, hogy miket akartam írniKép

Bab, vadító vörös dögös Tofit megzabálomKép

Leon&polip szintén nyerőKép

Zita a nyelvnyújtogatással hozza a formájátKép és nagyon örülök, hogy túl vagytok ezen a fránya vizsgálaton és hogy jó lett az eredmény!!

na most mennem kell, majd igyekszem...
Ayse!! Andrisnak gyors jobbulást!

KépKép
KépKép
and

Bab!

Nyugi, Gergő pénteken lesz 6 hónapos, és még csak 4 napja fordult meg először.
Szerintem Tofi sincs lekésve semmiről.
Ez a piros rugis - kiterülős kép haláli! Kép Kép Kép Kép

Üdv: kuha

Kép
kuha

Lányok,
köszi! Zita nyelve mindig kilóg! Kép Kép
Kép

Bab,
Tofinak nagyon jól áll a piros! Kép
Jól látom, hogy a kistappancs is ott játszott kaja közben? Kép

Megpróbálom újra a képeket:
KépKépKép
Vendég

Na, itt már látszanak a fogak!
Kép

Nyúlné!
Merre vagy? Mi van Kisnyúl fogaival?

Vrucsincá!
Most csinálom a dödöllét, a Te recepted szerint! Kép
Vendég

AndKép

KuhaKép
Köszi, akkor nem aggodalmaskodom feleslegesen!

TündeKép
Na végre, most már el is hisszük, hogy tényleg kibújtak azokat a fogacskák!KépKép Nagyon jól állnak Zitának!

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Tünde,
Azok bizony tappancsok. Időnként még a kajástálkába is beletévednek (nem etetőszékben ül, mert az még nincs, hanem a babahordozójában, ezért ez a mutatványozás).Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Na igen, ettől féltem, hpgy már el se hiszitek a fogakat! Kép

Csináltam dödöllét (tök fincsi lett) és lasagna-t, erre Apjuk dögrováson van, már rókázott is egyet. Pedig nem evett semmit itthon. Kép
Vendég

Babák nagyon cukik mind!!!Kép

Hát mi ma szenvedtün nagyon, Lívike iszonyatosan sírt a fogzás miatt és úgy látum felül jönnek, szerintem több legalábbis úgy látom.

Annyira sír ilyenkor és semmi sem segít csak a Panadol, de az is csak fél óra után, addig meg üvöltKépKépKép

Nálatok hogy zajllik a fogzás???

Kinek van már fogija rajtunk kívűl?

Hát nagyon sajnálom őt síráskor de semmi sem segít tulajdonképpen de utána mindig megnyugszik ha elmúlik a fájdalom és akkor megint jó kedvű!!!Kép

Ja elmúlt éjjel 3x kelt sírvaKép

Na megyek mert most is üvölt és soha nem szokott ilyenkor(lefekvés)Kép

Szép estét!

Mea
mea

Havtünde!Kép

Most látom Nektek is vanKép
Zita hogy viselte a kibújásukat?

Mea
mea

Mea!

Jól viselte, úgy vettem csak észre a fogakat, hogy megharapott. Kép
Vendég

Sziasztok!
Képzeljétek, úgy néz ki mi is csatlakozunk a "fogasok" táborához!
Leonnak most fürdés előtt benyúltam a szájába és megharapott az egy szem fogacskájával!!!!!
Akkor azért aludt egy pár napja olyan keveset du., és kelt reggel korábban.
Egyébként csak kicsit volt nyűgi, de azt hittem az oltás miatt, amit múlt héten kapott.
Na megyünk filmezni, meg vacsizni, pusztok: Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Most készülök visszaolvasni, csak előbb egy pár mai kép. Átmentünk Juci6-ékhoz ma délelőtt, hogy Marci és Dani kicsit játsszanak együtt. Olyan nagyon hideg volt, hogy a sétát ma kihagytuk. Kép

KépKépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Ayse Kép
Juhéjjj,IGEN!!!Legeljünk együtt!!!KépVaggy legeljenek a gyerkőcök - nekem mindegy!KépKépKép
Csak jööjön már egy kis TAVASZ!!!!
Dicséretet köszi,bezsebeltük!Most este csináltam tök jó képeket Mazsiról,de nem tudom feltenni,mert a tinédzserkorú gyermekem még a másik gépet bitorolja és ilyenkor nem engedi csak ha az ki van kapcs.,úgyhogy majd csak már holnap.
A diétaKépKépKépazért kell,mert Mazsi tejfehérje-érzékeny.Kép
Ettől fájt a pocija szegénykémnek annyit.
De mire rájöttünk!azóta semmi baja,viszont én nem ehetek semmiféle tejet,tejterméket,tojást még kajákba belefőzve sem......KépKépKép...hát már elég uncsi és ez így is marad,ameddig szoptatok.
De hát az ember a gyerekéért mindent!Kép
Aztán ha majd már Mazsi nem kér többet belőlem megiszom hat tejeskávét egy egész tejszínhabos tortával!!!KépKépKépKép Egyedül CSak Én!Kép Nyammmm

Havtünde Kép
Zita Nagyon cuki.KépKépKép

BabKép
Tofi is!Kép
annamami

Annamami, Kép
köszi! A nagyobb gyerekeket is a sajátodnak tekinted? Kép

Benianyu, Kép
jók a képek! Azért biztos ami tuti, a demarkációs vonalat nem lépték át a fiúk? Kép
Vendég

Bab!
De jó, hogy előkerültetek! Tofi nagyon aranyos a piros pizsijében, bár nekem az első kép a krumplipürésmaszatolós jobban tetszikKépKépKép
Ne aggódj a forgolódás miatt, nem maradtatok le semmiről!

Mea!
Szegény LivikeKép, majdcsak kibújik már az a fogacska, s nem szenved majd annyit.

Benianyu!
De jót haverkodtatok!!! Nagyon helyesek a Fiúk!
Danigombócnak csak úgy világít az a gyönyörű kék szemeKépKépKép

Na, elteszem magam holnapra, mert hulla vagyok!
Szép álmokat Mindenkinek!
C.

KépKép
cinka

Sziasztok!

Máté ma korán feküdt Kép Már nyolckor kidőlt, amit én nem bánok annyira, de azért remélem, cserébe nem kel egy órával korábban... Kép

Nemesek,
takony Kép Én ma is kabát nélkül voltam kint. Ennyit melegítene hét kiló? Kép

Cinka,
Réka ari lehet a zsiráffal, de nem nézném meg ugyanezt egy fröccsöntött műanyag csörgővel Kép
Muszáj megoldás zsír, és igaz Kép
Csudiszép lányod van még mindig Kép

Róki,
ágymegoldás szupi. Mindkettő. Zsuzsa a nagyágyról sem tud így leesni, a kiságyban pedig "kint is vagyok, bent is vagyok, jaj, de nagyon boldog vagyok" Kép
Zsuzsa édi a rabruhájában Kép
Anyatejes fagyi hogy jött be? Én gondolkodtam rajta, de szerintem Máténak nem érné meg az átöltöztetés az olvadt anyatej után Kép
Ok, eredményt megtaláltam lentebb Kép
Répaleves arc ismerős Kép Máté az alma után csinált így.

Ayse,
szegény Andris. Kép A kúpot nyugodtan add neki még egyszer. Kép
Azért megnézném azt a duplabíróica edzést Kép

Kuha,
csak nem lesz Gergő mazochista, valószínűleg csak élvezi a hangot, amit a feje ad ki, szerintem szerezz neki egy kongát Kép

Tünde,
reméljük, nem kell sokáig Zitát antibigyózni. Kép
Képek alapján egészen jól érzi magát, ráadásul egyre szebb Kép
Apjuknak jobbulást Kép

Annamami,
micsoda dolog ez? Csalfa trükkel bónuszjókívánságokat kicsalni szegény, jóhiszemű emberektől Kép És a billentyűzet amortizációját hogyan számoljuk el most? KépKépKép
Tejszínabos torta? Hmmm... elindítottál bennem valamit Kép

Uhh.. Most ráztam ki egy pókot a hajamból. Azaz, csak babráltam vele, erre nézem itt a sötétben, (csak a moncsi világít), hogy itt lóg a kezemen Kép Nem félek tőle, csak ha ne adj' isten véletlen összenyomnám, három hétig bűntudatban élnék Kép Nagyon megvisel az ilyesmi, múltkor ki akartam dobni egy legyet, véletlen megroppant szegény a zsepiben, amivel megfogtam, tök rosszul lettem, és negyed órán keresztül bőgtem itt, annak ellenére, hogy mikor kiráztam a zsepit, sértetlenül elrepült Kép Tök hülye vagyok ilyen téren, senkinek nem szeretek fájdalmat okozni, nekem ugyanúgy fáj. Kép

Prüntyi,
Tünci nagyon szépséges, ekkora ibolyakék szemeket már régen láttam! Kép
Mosogatógépet nekemisnekemiiiiis! Kép

Barbi,
köszi a fánkszándékot, anyukámmal sima szalagos fánkot fogunk csinálni, a csöröge tavaly nekünk sem csörgött Kép

Bab,
Tofi láthatóan tényleg élvezte a krumplipürét, kézzel-lábbal falta a cuccot Kép
És hát igen, a kék szem varázsa ismét Kép

Mea,
szegény Lívike Kép Máténak van már egy foga alul, most jön a második, ezért harap szopi közben, de annyira nem szenved, mint vártam, illetve ahogyan sokan írjátok. Nektek is mihararabbi kibújást Kép

Benianyu,
Dani és Marci aranyosak együtt, látom már most megy a bandázás, aztán majd mikor már maguktól mennek, majd sír a szánk miatta Kép

Két együttfürcsis kép, kissé hidrophyles pofival:

Kép

Kép

Pusztok

Sisotris és Máté
19+5

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ezeket meg simán nem bírom megállni:

Kép
Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Daninak is kezdenek lassan jönni a fogai. Éjjel is nagyon fájós sírással ébredt, de eddig még csak egyszer. Nappal is többször felsírt ma, de azért annyira még nem vészes. (kopp-kopp-kopp) Mindent töm a szájába és nagyon folyik a nyála. Remélem, nem fogja nagyon megviselni. Minden esetre vettem ma Dentinoxot. Szereti a cicimet rágókának használni. Kép
Ha kibújik, majd én is levadászom a fényképezővel. Kép

Annamami,
Köszi Kép Az tényleg nagyon jó kép, ahogy Dani rámosolyog Benire, mikor behajol hozzá a kiságyba.
Az Ikeás ágytakaró tényleg nem volt nagyon olcsó, de már régóta akartam venni valami jópofát.
Tejfehérjediéta Kép De a szopizás fontosabb.

Kuha,
Dani is nyúlkál a fényképezőgép felé. Szerintem a szalagja tetszik neki.
Nagyon édes Gergő a képen a sok párnával! Kép Szép a szeme barnán is. Kép
A Régió játéknagyker Budán van, a XI. kerületben, a Budaörsi útnál. Nándorfejérvári u. 23-25.

Jucc,
Függönyvasalás Kép főleg alvás helyett Kép
Balázs nagyon aranyos, hogy így várja a tavaszt. Kép
Én is várom! De ma még csak a szobából nézett ki szép időnek!
Nagyon tetszett, mikor azt írtad, hogy ebben a hónapoban nem lesz Gergő 5 hónapos, mert nincs 29-e. Kép

Márti
Köszi a bókot Kép

Sis,
Megnéztem még egyszer a képet! Csak odaképzeltem a másik fogacskát. Kép Bocs. Kép

Cinka,
Nagyon aranyos Réka a képeken. Látom, ő is rág ezerrel. Kép
Köszi, átadom az öcsémnek a köszöntést, bár csak nőnapon lesz a szülinapja. Kép
Nekünk is van gumizsiráfunk, Dani kedvenc rágókája.

Ayse,
Andris jobban van? Lement a láza a második kúptól? Jobbulást neki! Kép

Tünde,
Jópofa Zita, hogy így nyújtogatja a nyelvét! Közben tovább olvastam és láttam a kis fogait is! Nagyon édes! Kép
Demarkációs vonal Kép

Zsóf,
Bubusnak további jobbulást!

Prüntyi,
Gratula a mosogatógéphez! Jó is az a háznál! Kép
Tündike nagyon édes a képeken! Jó nagyot nőtt, rég tettél fel róla képet. Kép

Barbi,
Gratula Leon fogához! Kép De jó, hogy nem viselte meg.
Olvasom, igen, hogy az öcséd Balázs. Sildike fiainak a névét kilőttük. Kép

Bab,
Tofi még mindig nagyon szép kisfiú. Kép Nekem nagyon tetszik a piros kisfiúkon is. Kép

Mea,
Lívi foga Kép Drukk, hogy ne szenvedjen sokat a felsőkkel.

Benianyu és Dani

benianyu

Tünde!Kép

Nagyon édi Zita a fogaival!

Róki!Kép

Jó lehetett az anyatejes fagyi!Kép És hogy nem Zsuzsát tetted a mélyhűtőbe!Kép Olyan szép kislány! Börtöntöltelékként is.Kép

Cinka!Kép

Réka nagyon szép, és olyan értelmesen néz a gyönyörű nagy szemeivel!Kép Milyen kis okos, a sípolással.

Annamami!Kép

Köszönjük a gyógypuszikat, Bubus délben meg este már nem hányt, és mintha kevésbé köhögne. Majd én is kérek a tejszínhabos tortából. Nyamm. Kép Mazsinak olyan nagyfiús arca van, azt hittem egy pillanatig, hogy a nagy gyereked képe.Kép

ÚÚÚÚÚgy felcsigáztatok ezzel az iwiwvel. Ha valaki tud, légyszi küldjön nekem is meghívót: dubrovay@enzim.hu Köszi.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sis,
elképzeltem Mátét az alsó képen 18 év múlva. A másik szereplő valszeg nem Te leszel, de ő ugyanilyen elégedett ábrázattal fog kukkolni két cici közül! KépKépKép
Antibigyó már csak holnap 2x! Kép
Apjuk nevében köszi!
Vendég

Cinka,
Köszi a bókot! Imádom Dani kék szemét! Meg Beniét is persze! Kép

Sis,
Máté nagyon édes, jók a fürdős képek. Rájöttem, hogy csibészes arca van, főleg a szeme olyan. Kép Leginkább a második kádas képen. Kép
Igen, ha majd maguktól mennek a fiúk, akkor sír majd a szánk. De addig összeeresztjük őket! Kép

benianyu

Ayse! Kép
Bocs, mindig elfelejtem: Andrisnak jobbulást!!!!

Barbi! Kép
Nagy gratula a fogakhoz!

Mea! Kép
Nektek meg gyorsan bújjon már ki!

Sis! Kép
Egyfogú Kép
Vendég

Ayse!Kép

Jobbulást Andrisnak!Én is szeretnék legelni és legeltetni!KépKép

Mea!Kép

Szegény Lívike. Kép Gyakran kell neki Panadolt adnod? A múltkor volt a rádióban, hogy a paracetamolos készítmények károsítják a májat és a vesét.KépKépKépKépKép Gyógypuszi megy.Kép

Prüntyi!Kép

Örülök, hogy kaptál mosogatógépet. Nekünk még egy éve sincs meg, de sokat segít.Kép

Sis!Kép

Biztos hatott a vudu. Máté hasonlít Tünde Zitájára.Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Benianyu,
semmi baj, csak mondd meg, mitől ilyen jó a fantáziád, és küldj nekem is belőle Kép
Addig jó, amíg Dani fog nélkül rágcsálja a cicidet Kép Máté már komolyan életveszélyes fegyverrel rendelkezik, úgyhogy a szoptatás a szája sarkában tartott ujjammal zajlik, hogy idejekorán bedughassam a szájába, ha támadni akar Kép
Máténak nem csak a kinézete csibészes ám! Annyira bírom, folyton vigyorog, és magyaráz, amikor nyafog, és felveszem, somolyog a bajsza alatt, mint aki jól végezte dolgát Kép

Tünde,
18 év múlva KépKépKépKépKépKépKép Van benne valami, és épp az elégedettség, ami nekem is eszembe jutna róla Kép
Még szép, hogy a másik szereplő nem én leszek... :P

Göndörzsóf,
egy kicsit tényleg hasonlít, a huncut kifejezés legalábbis minden bizonnyal Kép

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis, Zsóf
Nekem is feltünt, hogy Máté és Zita kicsit hasonlítanak egymásra. Kép

Sis,
Nyisd az ablakot, megy egy adag fantázia. Kép

Tünde,
Utolsó két adag antibogyó Kép Kép Kép

benianyu

Benianyu,
jön a huzat, fázik a lábam, igyekezz már Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Mea, Sis, Benianyu,
Kívánjuk, hogy sitty-sutty kint legyenek azok a fogacskák, és ne kelljen a babuciknak szenvedniük!

Barbi,
Fogadd nagy gratulációnkat Leon fogacskájához! De klassz, hogy neki is csak így lehetett észrevenni, hogy fogzás van! Reménykedem, hogy nálunk is így lesz!
Jó filmezést Nektek!

BenianyuKép,
Nagyon jók a haverkodós képek! Mindkét srác nagyon jóvágású! És Dani cicaszemei egyszerűen gyönyörűek!!!

AnnamamiKép
Várjuk azokat a képeket nagyon!!!

CinkaKép

Sis,
Ezek a képek!!! Hát csudaklasszak!!! A ciciköztelégedettenmosolygós a kedvencem! Máté nagy kópé a képek alapján...
Még jó, hogy nem tudod megállni, legalább gyönyörködhetünk azokban a hódító szemekben!

Kép
Bab és Tofi
bab

Sis
Kép Csukhatod! Kép

benianyu

Benianyu, Zsóf, Sis ! Kép Kép Kép
Nekem már 1-2 hete feltűnt Máté és Zita között a hasonlóság. Zita néha tök úgy tud nézni, mint Máté.Kép
Vendég

Nyaff. Irtam, és nem találom... azt hittem elküldtem, de ezek szerint nem.

Szenilis leszek, komolyan...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Bab,
köszönjük a bókot Kép

Benianyu,
megéreztem ám! Hirtelen el tudtam képzelni, amint apa jégcsákánnyal vágja ki fagyott kis testemet a pc elől a foteljából Kép Köszi!

Bab,
csak neked akartam, de most már

Tündének is,
a hasonlóság miatt Kép

Kép
Kép
Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jó estét!

Alvás helyett itt gubbasztok és nézem közben az Angol beteget.... Már ezerszer láttam és mégis...

Sajna nem minden képet látok, (sz@r mobilos net)de Tofi képei nagyon édesek, kiterülve Kép

Bab
Tomi márc 19.-én lesz 6 hós, de ő sem forog még.
Hátról hasra, már csak nagyon kicsi hiányzik, hasról nem is próbálkozik.

Kuha
legközelebb képet kérünk a reggeli produkcióról

Cinka
Tomi is mindent a térdéhez vagdos, sokszor nekem fáj, de neki úgy tűnik nem.

Tünde
Nyelvnyújtogató reflex nálunk is megvan, így mindig csak úgy tudom megnézni a még nem létező fogacskákat, hogy kockára teszem a mutatóujjam épségét.
Apának jobbulást!

Ayse
Andris már jól van?
2 Bíró Ica? Neked aztán van energiád. Én pont most ajándékoztam el a tornakazettáimat, nehogy elcsábuljak Kép

Sis
Máté mint a legkisebb maki, lehet Neki ellenállni?

Mea
Remélem gyorsan kibújnak azok a fogak!

Kínoztok.... tejszínhabos torta, édességfüggő lettem. A net mellett Kép
Azt hiszem lefekszem már vagy 15 perce reklám megy, ennyire azért nem szeretem ezt a filmet.

Jóccakát

Thomasanne

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Köszönjük Andris nevében a jókívánságokat. Szegénykémnek a tanítás után popsiban mért 39 fok volt a láza. Megkapta a kúpot, az levitte. Most majd egész éjszaka sasolom, hogy nem szökken-e föl. Szeretnék már túllenni rajta. A húgom azt mondta (ha Isten is megsegíti, állatorvos lesz), hogy ez nem feltétlenül baj, hogy lázzal reagál az oltásra. Ebből látszik, hogy dolgozik az immunrendszere. Legyen neki igaza! (Ezúton kérem felvételemet a paramama-clubba.)

Este adták a Dunán az "Úri murit". Húúúú de jó film volt!

Annamami Kép!
Diéta miatt egy hősi érdemérmet érdemelnél KépKépKép!

Havtünde Kép!
Szegény férjed Kép!

Bab, Prüntyi, Cinka, Sis, Tünde Kép!
Babák gyönyörűségesek!

Benianyu Kép!
Nagyon tuti a (véletlenül csíkos) szerkó! És benne Danigombóc!

Bab Kép!
Tofinak a hajacskája is vörös?

Jó éjt Nektek!

Ayse

ayse

Ja és nem a szorgalmam kétszerese a Bíró Icáénak, hanem a ....

KépKépKépKép

Ayse

ayse

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?