A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Anita: nem is fogadja el a melled?
cory
Budapest

Mi asszem bárányhimlőt, kullancsot és agyhártya szurit fogunk kérni a választhatóból.
Vendég

Jó reggelt,

borzasztóan hideg van. :( Reggel 8 fok volt!!

Faby, Eszti,
köszi!! Kedves Tőletek!!! :)
Anita,
hurrá, hogy sikerült!
Babetta,
cukik a fiúk együtt!
Tünde,
hát igen. Most már mi is az időre tippelünk. Most éjjel is keltünk 4* minimum. Nehezen bírom már. És a császáros sebem is iszonyat fájt reggel. Remélem lassan újra szép lesz az idő.
Még nem tudom, hogy tudunk e menni talira. Feri most nagyon el van fáradva, így nem nagyon akarom nyaggatni. Én meg egyedül nem merek vezetni odáig, mert már 1 éve lassan, hogy nem ültem a volán mögött... :( Na, de majd írok, hogy mi lesz.
Babcika,
cuki Lili. Hajrá a szopival!
Faby,
jó lett a párnás kép! Drukk a vizsgákhoz!

Pussz. Megyek pihenni, mert most alszik a Manóm.
angi79

Jó reggelt, sziasztok!!

Angi, nagyon boldog névnapot kívánok
Kép
nagyon cuki Lidike :P

Babetta, Annácska, micsoda páros :P :P
tök arik :P

Mi következő hónapban kapjuk az első agyhártyagyuszi elleni oltást, Levente, és Olivér is be van oltva már ellene, Olivér meg múlt héten kapta az első kullancsosat.

Anita, örülök, hogy megoldódott a csomós probléma. :)

Faby, Dominik is milyen édi, és neki is milyen sok haja van :)

Tünde, szép családod van :)

Babcika, Lilike is nagyon ari :)

Fogalmam sincs, mi volt tegnap , tegnapelőtt ez az "utófosti"Olivérnél.
Este már normálisat produkált.
Remélem ma már nem lesz semmi sem.

Holnap mi is megyünk uh-ra Natasával.
2 hete mentünk volna,de le kellett mondanom a fosti miatt.
Jövő kedden meg orthopédiára viszem, de maszek dokihoz, mert itt kb. fél év múlva kerülne rá sor.
így is jóval csúszott az ajánlott 6 hét(10-11 hétre).
Tényelg, tegnap volt Nasika 10 hetes, és kereken 5000g-ot nyomott.
Kicsit lelassult neki is a súlynövekedése, most egy hét alatt csak 150g-ot hízott, ez előtte mindig több volt, meg hát betegek is voltunk.
De még mindig tök jó így is.
De ő még mindig 8-szor eszik egy nap, és éjjel is általában 3-kor ébred először, addig csönd van, aztán 3-kor eszik, utána viszont 5 körül is felébred, meg onnantól már csak bólogat.
Pedig még aludhatna(anyukájára ráférne az alvás)

puszkó
vas

Bartika, kérdezted, hogy minek a piciknek útlevél?
Mi elég sokat jár(t)unk Ausztriába, bár már jóideje nem voltunk, de most talán bepótoljuk.Meg nyaralni is oda szerettem volna menni, de nem merjük bevállalni 3 lurkóval, Olivér olyan kele-kóla.Majd jövőre.
Ajálni jó helyet nem nagyon tudok,de jó a Tünde által említett Bükfürdő is(ott voltam kozmetikus tanuló a Thermál hotelben jó 10 éve :lol: ), Sopron, Kőszeg, fantasztikus hely.
Én azon a környéken nőttem fel, úgyhogy támogataom az oda látogatást :P
Jó még szerintem Mátraháza, Hotel Ózon.

Mariann, én is pont erre gondoltam, amit írtál, mikor Olivér született, én is kaptam a Tétényibe babanaplót, aztán a pasi állandóan zaklatott.
Azért gondoltam előre, hogy nem veszem át.De mivel a sors úgy hozta, hogy nem ott szültem :lol: , a kistarcsai kh-ba meg nem adtak hozzá babanaplót, ezért átvettem.

Én még ma nem voltam kinnt, de tényleg baromi hideg van, én befűtöttem :roll: :roll:
Vices, hogy május utólsó napján fűteni kell.

Jövő hét valamelyik napja nálam??????
Kedd-szerda -csüti????????
vas

Sziasztok!!!

Angi!! Nagyon boldog névnapot!!!

Időjárás: 2 egész hetet jósolnak a nyárra nyári időt, azt is július vége-augusztus elejére.. be fog fagyni a hátsónk...
Én már 2 napja fűtök, mert Hanna nagyon fázós. :)

Kép Így cuclizza a kezét. :D

Anna!
Nagyon hasonlít rád Peti! :) Csini fiú! :D

Tünde!
Szépek vagytok együtt. :) Tényleg, készem van már a konyha?? :D
képzeld, mivel anyunál hagytam a kulcsomat, elő kellett szedni a pótot és azt arra a macira raktam, amit tőled kaptam. Ezzel még nem lenne gond, ha az én drága, édes, pici kutyám nem érezné úgy, hogy az a maci az övé és folyton utánna kajtat... Ma jött velem vásárolni a kocsival és végig a táskámban kutatott a kulcs után... :D Édes!

Alig várom a talit!! De ha ilyen isteni idő lesz, reklamálni fogok az időjárás felelősnél!!!! :D:D

Kellemesebb napot mindenkinek!

Eszter
Kép
Kép
vok

Anita: Gratula :) Én még ilyenről nem is hallottam. Ez a tejkő máskor is előjöhet még nálad?

Az agyhártya elleni oltást 2 hósan és 4 hósan kapjuk. Nem kötelező, de a mi dokink ajánlani szokta minden bébinek. Ha 1 éves kor felett adják, akkor csak egy oltás kell. Vincének én annak idején 1 évesen és pár naposan adattam be, és megúsztuk egy szurival.
Kullancs ellen 2 hete oltattuk be a családot, de a dokibácsi azt mondta, hogy 1 éves kor alatt azt nem adják, így Alizka ebből kimaradt. 2 hét múlva kapjuk a második adagot, aztán nem tudom mikor a többit.
Ex férjem viszont azt mondta, hogy semmit sem ér. Ő katona, sokat vannak terepen és járnak külföldre is, és minden sz..r ellen beoltották már őket, de azt mondták, hogy ezt nem adják nekik, mert nem használ.
Nem tudom, annyit beszéltek róla a tv-ben, hogy én így nyugodtabb vagyok.

Faby: Ahogy petri is írta még hintőporozni lehet.

petri: Tényleg nem lett láza :) Helyette fájt a hasa éjjel :( 1 órát tekergett, mire jött 4 óriási puki, aztán vissza is aludt :) Csak már én nem tudtam :(

vas: Remélem most már végleg elmúlt a fosi.

Én itt keresgettem a nyaraláshoz szállást:
https://www.babanet.hu/hol-mi/bababarat_szallas.php

Angi: Boldog Névnapot kívánok :)

Itt erőlködik a napocska, de reggel baromira fújt a szél :( Tegnap este én is azon gondolkodtam, hoyg befűtök, olyan hideg volt itthon. De aztán mégse ...

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Mi is fűtünk itt reggel 8-kor 10 fok volt. :evil: Hihetetlen…

A bárányhimlő elleni szurit csak egy éves kor után adják.

Angi :lol: Bolodog Névnapot!
Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Anita: az a lényeg, hogy sikerült, és most már minden rendben van.

Angi: Boldog névnapot kívánok. :lol:

Mi is megkaptunk az agyhártya elleni oltást, jövő héten következik a második adag. :(

Kezdek aggódni egy kicsit, mert Istvánka nem fordul oldalra. Hasról hátra nélhányszor megfordult már, de amikor a hátán fekszik soha nem fordul oldalra. Kell ezt csinálnia már?

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok,

nem tudja valaki, hogy itthon lehet-e kapni és ha igen hol Premaxx kenguru-t? Főleg budapesti üzletek érdekelnének.

Előre is köszi a segítséget!

Orsi
bankio

Jó reggelt, vagy inkább napot! :lol:

A tegnapi estét hagyta édes drága picifiam kipihenni, így még csak jó 1 órája vagyunk ébren :D
Köszönöm az érdeklődést, drukkokat, nagyon jól estek!

Cory: doktornő szerint azért nem kellett neki, mert már annyira összecsomósodott a tejci, neki meg annyira be van duzzadva az ínye, ezért nem tudott mit kezdeni vele :( Ma már kétszer evett, megkóstolta mindkét cickót, és jelentem újra jó kedélyű (egyelőre), nincs nyűgizés! Jó, hogy rájöttem, hogy nem evett eleget a gyermekem... :(
Kő eltávolítására nem tudsz vmit? Vagy ez mindig így lesz. Ha jól olvastam, a hölgy tűvel csinálta, de ugye én azt azért nem reckíroztatnám meg...

Vali: elvileg még mindig ott virít a kő, csak sikerült kipucolni alóla az elzáródott csatornát. Jobban oda kell rá figyelni, hogy kiürüljön (bár bevallom őszintén, reggel sem fejtem ki a maradékot :()

Mesi: Van még vmi teendő Hanna szemével, pl. kamillázás vagy ilyesmi?
Isten éltesse az Angikat!!! VPetra kislányát is, hiába most nem tudják olvasni a fórumot!

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Mariann: Boldog 4 hónapos szülinapot Istvánkának!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Bankió
Premax az nem kenguru, hanem hordozó... talán a Brendonban.
Fektetős...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Petri!

Nem haragszol meg, ha azt írom, hogy szerintem Dóri nagyon hasonlít Timire? Mutattatm a párom nak is tegnap este a szopipárnás képeteket, és szerinte is van hasonlóság :) Érdekes, nem?

Szelivi!

Gondoltam, hogy nem leszek ismerős, mert tényleg egyszer vagy kétszer találkoztunk csak, de nem emlékszem, hogy beszéltünk volna. Baba-mama tornára jártok?

Angi!

Nagyon boldog névnapot kívánok én is!

Lányok, többen írtátok, hogy a babátok néha sír szopi közben. Nekem pár napja egész nap ezt csinálja, minden egyes szopikor sír, tekereg, szemmel láthatóan ideges valami miatt... Ha felveszem böfizni, akkor is sír, ha visszateszem cicire akkor is... :( Régebben nem volt olyan problémája, amit ne lehetett volna egy kis szopcsival megoldani, de most olyan, mintha elutasítana... :( :( :( Kb. 5 percig mohón szív és nyel, de utána kezdődik a cirkusz... Tejem van elég(szerintem), mert tegnap 175 milit fejtem plusszba, igaz, ez a mennyiség háromszori fejésre jött le... Lehet, hogy meg fog jönni, és ezt érzi rajtam a Dóri? Mondjuk második napja furcsán fájdogál a hasam, lehet, hogy ez lehet a baj??? Miért nem szeret már szopizni a pici lányom??? :( :( :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi, én nem járok baba-mama tornára, de ha érdekel, az Istvános topicban Vuka jár oda, tőle érdeklődhetsz, hogy milyen. :)
Vendég

Anita: köszi. :)

Évi: mi is ezzel küzdünk, de fogalmam sincs, hogy mit lehetne tenni. Nekünk a fekve szopi jött be, test a testtel szemben.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Mariannka!

Fekveszopit kipróbálom, hátha bejön. És neked megjött már? Mert én arra gyanakszom... Meg pont olyan szerencsétlennek érzem magam, mint minden egyes mensi előtt.. Akkóóóóóó' meg jöjjön meg már, és ne gyötörjön, mert így nagyon nem jó...

Eszti!

Köszi, lehet, hogy elmegyünk majd tornázni, de elég nehezen mozgok babakocsival. Talán majd kenguruval.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi :lol:
Én már írtam hogy hasonlítanak! :P
Ne aggódj ha ennyit fejsz akkor van tejcsi. Dóri ha megéhezik akkor majd szól :wink: Egyébként jó kedvű?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri!

Akkor elkerülte a figyelmem, ne haragudj... :oops: :oops: :oops: Igen, egyébként kis vigyorrépa, semmi baja, ugyanúgy viselkedik, mint eddig, csak engem nem vesz szívesen... Vagy mi... Meg pisi-kai is van ugyanúgy, mint eddig.
Szerintetek jóllakhat egy gyerek 5 perc alatt? Mert kb. ennyi időt tölt a cicin hiszti nélkül. Lehet, hogy azért balhézik, mert én erőltetem tovább a kajcsit, és már nem éhes? 5 perc alatt "eljut" a hátsó tejig? Fogalmam sincs... :(
Azt hittem így három hónaposan, hogy már biztos vagyok magamban, de úgy látszik egyáltalán nem :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sírás/nyöszörgés/cicirángatás+morgás szopi közben: ez vmi kortünet :) 10-ből 9 3-4 hós baba előadja. Valszeg részben a beinduló fogzás, részben az a szörnyű csalás, hogy a szopi közben nem lehet nézelődni... vagy vmi hasonló áll a háttérben. Egy vígasztaló dolgot tudok csak mondani: elmúlik hamar :)

Borcsa
KépKépKép
borsts

Pilchard,
Marcika vasárnap lesz 7 hetes, és (múlt vasárnapi mérés szerint) 5350 gramm. A születési súlya 3690 volt, de lefogyott 3480-ra az első napokban.

szopi közben sírás,
sajnos kisfiamnál ez állandó műsor....
bettiflame

Összeállt a kép! Boti érezte a tejcin, h anyunál vmi nem okés, ezért elutasította a cicit. Ezek szerint a kő miatt fáj nekem sokszor ennyire a szopi. Boti nem evett,mert érezte a közelgő mikulást (aki épp most toppant be :D :(), túltelítődött a cici, a kő elzárta az egyik nyílást, és nem tudott ürülni! Na, milyen vagyok??? :lol:

Petri: Köszi a dalocskákat! Ma már sok újdonsággal rukkoltam elő Botusnak! :lol:

Ja, és ma már (még?) sírás sem volt evés közben! :D:D:D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!!

Köszi a bíztatást és a bókokat,bezssebeltük mind! :lol:

Szopi közbeni sírás:Ez tényleg kortünet :roll: Nálunk a múlt héten volt porondon.Ugyanezt csinálta: 5 perc után hiszti.Mostnara múlóban van(kopp-kopp),mert tegnap óta lógna állandóan a cicin,nincs üvöltés.De a ráncigálástól kisebesedett a jobb mellbimbóm,úgyhogy most az újra simulós,nyugodt szopi közbe csillagokat látok!!! :cry: :cry: Garmastant használtam,de nem igen javult,most vettem baby love-os kenőcsöt rá.Az Avent krémje iszonyat drága :cry: :evil: Remélem mindenkinél javul a helyzet előbb utóbb :roll:

Angi-Nagyon boldog névnapot!! :lol:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Beköszönök csak azért, hogy pusziljak mindenkit!:-)

Jól vagyunk, időm egy szál se, kicsi fiam már 7 kg, egy mosolygyár. Kicsi lányom hisztigép, dackorszak tombol.

Most éppen alszik mind a kettő, de vissza olvasni nem tudok, mindenkinek még egyszer sok puszka!

Nyúlanyó+ Tomdi bébi (2 és fél hós) + Pipi Kép Kép
nyúlanyó

Kép
Kép
Kép
mamacka

terepszínű ruciban

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szopi közbeni balhé nálunk eddig csak hébe-hóba fordult elő, de még nem is vagyunk 3 hónaposak. Egy jó nagy büfivel eddig megoldódott a probléma. De ha jól értem, ez másfajta sírás lesz. Készüljek rá lelkileg, vagy azért van esély, hogy megússzuk?

babcika: nekem sebesedésre a Bepanthen kenőcs jött be, plusz szabad levegőn szellőztetni a cicit. Ezt még a kórházban ajánlották. A Garmastan nekem sem használt semmit :(

Évi: Nálunk is van, hogy csak 5 percig tart egy szopi, de legtöbb esetben sem szopizik 10-15 percnél tovább. Én nem szoktam mérni, hoyg mennyit eszik, de egyszer asszem Bartika írta, hogy 5 perc után lemérte, és 100 g-ot evett a babája. Addig én is azon paráztam, hogy ennyi idő alatt nem lehet jól lakni, de azóta már megnyugodtam. És te is azt írtad, hogy elég mohón szív. Szerintem így simán jól lakhat ennyi idő alatt is.
Vagy hülyeséget írok cory??

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

mamacka: haláli a szerkó, csak aztán nehogy Áronbaba is az ágyneműtartóban találja magát véletlenül :D :D :D

KépKép

KépKép
vanillka

Mamacka, jók ezek a mimikris képek, mint a többi! :)
Vendég

Köszönjük!

Igyekszünk nem beágyazni a gyereket! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Lányok!
Hadd dicsekedjek egy picit...
A középső gyermekem most volt szereplő válogatáson a helyi színházba, és az első rostán túljutott Kb.400-500 gyerekből beválogatták. Lesz pénteken még egy, utólsó válogatás, ott dől el, hogy benne lesz-e a darabban. (A péntekre hívottak fele bekerül)
Nagyon boldog. Én nem tudom minek örülnék, ha bejut vagy, ha nem.. Mert hogy fogjuk elhordani a próbákra és esti előadásokra a Pici mellett?

Kép

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Húú, Rita gratulálok, de nem könnyű feladat az biztos. Tesómék kislánya is szerepel egy darabban, de szerencse, hogy az gyerekdarab, így nem este vannak az előadások. Így sem volt könnyű hétvégenként cígölni. Azért hajrá, ha sikerül!

Lányok, három nap múlva lesz egy éve, hogy indult a topicunk! :)
Vendég

Lányok,

köszönöm szépen mindenkinek a névnapi köszöntést, nagyon kedves Tőletek!!!
angi79

Ránéztem a naptárra!
Sok boldog névnapot az Angéláknak, piciknek és nagyoknak is!!!!!
Pusz!

KépKép
csema

Mamacka!

Nagyon jó ez a videó! És milyen kis pöttöm még itt a nagyfiad! A képek is nagyon jók, olyan ötletes képeket tudsz csinálni :)

Babcika!

Nekünk annó a kórházban azt mondták, hogy cicisebre hagyjuk rászáradni a baba nyálát+a tejcsit, és az mindennél jobban gyógyítja. Ja, és levegőztessük. Ilyen megfontolásból szinte egész nap topless voltunk :P

Nyúlanyó!

Nagyon szép gyerekeid vannak :)

Vali!

Szerintem készülj fel rá, hogy lehet ilyen gondotok nektek is, és így csak kellemes meglepetés érhet, ha mégsem lesz :)
Ma nem tömtem a gyereket, hagytam, hogy annyiszor kérjen cicit ahányszor ő akar, és így ma még csak háromszor evett. Nem iszonyú kevés ez? Eddig kb. 2, 2 és fél óránként adtam neki.

Rita!

Nagyon büszke lehetsz a lányodra, ügyes kis csajszi lehet :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Rita: Gratulálok a tehetséges nagylányodhoz. :) Drukkolok, hogy sikerüljön bekerülnie. Ha bejut, a próbákra járást is biztos ügyesen megoldjátok majd. Mindent a gyerkőcökért :lol:

Évi: Lehet, hogy nem fog meglepetésként érni ha mégis így lesz, de azért biztosan kétségbe fogok esni. :shock:
Szopi: Lehet, hoyg majd holnap bepótolja. Ne aggódj, tuti nem fog éhenhalni "szó nélkül" :)
Hozzáteszem, én is mindig parázok, hogy mi van, ha valami nem úgy történik, mint ahogy addig megszoktam :o

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Helló mindenki
Itt vagyok, csak nem volt net.
Tegnap voltunk gyerekorvosnál. Mondtam, hogy sír éjjelente a Lili, meg hogy pár napja savanyú szagú a széklet. Közölte, hogy kevés a tejem és adjak tápszert, miután minden etetést lemértem. Gondoltam "anyád", bocsi, de tényleg ezt gondoltam. Közölte, hogy ne etessek 2 óránként, mert egy ennyiidős babának, már 4 óránként kéne ennie. Na mondom, ez hülye, nem is megyek vissza hozzá. Most megint kezdek parázni az etetések miatt. Bár reggel megmértem 60g-ot evett a jobb ciciből és 120-at még a balból, de csak azért, mert a bal pihent kb 5 órát.
Na megyek, mert kezdődik az esti műsor, ráadásul a férjem csak este 10-re jön haza

Kép

Kép
pgyöngyi

Ja még annyi, hogy én hülye eddig nem foglalkoztam azzal, hogy megy a tv és a Lili bámulja. Lehet, hogy ettől volt olyan nyügi, mert ma nem ment a tv és mintha nyugodtabb lenne, nem sírt annyit és könnyebben elaludt napközben. Kiváncsi leszek az éjszakára

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: ne hagyd, hogy nézze a tv-t. Az a vibrálás ami a tv-ből jön, túl sok a kis agyuknak, és ezért nyűgik. Nem tudják még feldolgozni azt a sok mindent, ami belőle jön.

Nem tudok képet feltenni :( Hogy kell???
Rákattintok a melléklet feltöltésére, aztán kiválaszton a file-t, majd a Feltöltéskor mégis azt írja ki, hogy nem választottam ki file-t
:evil:

Most vagy én vagyok béna, vagy nem tudom mi van :(

HELP!!!

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Próba

Aliz:
Kép

Aliz és Vince :
Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Évi!
Én összesen kétszer voltam tornázni, pechemre mindkétszer fájt a derekam. Baba-mama tornára nem járok, örülök, ha a levegőzést megoldom. Igen nagyon lefoglal a lányom. Majd a talin jól megnézlek magamnak!

Vanillka!
Ha kiválasztod a file-t, akkor nincs neked olyan, hogy megnyitás?

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Nah ... Csak sikerült, hála apa segítségének. Egy másik böngészővel simán ment. Csak jó egy informatikus a háznál :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!!

Nagyon aranyosak a babucik egytől-egyig!!:lol:

Hááát megvan a mérleg,Lili 60-70 gr-ot eszik 2 óránként.Ez nagyon kevés.És jól lakik vele,nem követel töbet.Eddig 3szor mértem du.,mindannyiszor bealudt a végére,mint egy kis tök.Tanácstalan vagyok,Anyum nyugtatgat,hogy majd holnap meglátjuk,3 adattal nem rohanhatok a dokinőhöz,aki nagy tápi ellenes.Végülis,ha 3,5, 4 óránként enne 120-130-at,az úgy már nem annyira kevés.De most azt sem tudja mit csináljon,hogy 2 óránként kaja van. Abban bízom,hogy holnap,holnaputánra meg lesz az eredménye a 2 óránkénti szopiknak és a tejcsi is több lesz,akkor meg majd tömöm 1000-rel,hogy táguljon a kis gyomra.Most szegény cicik is győzik utolérni magukat. :shock:
:shock:
Vendég

Sziasztok!

Gyöngyi: a pihenéstől nem lesz több tej a melledben. A dokik sajnos nagyon nem értenek a szopihoz, de hát mitől is értenének, nem is tanulnak róla szinte semmit :(

Babcika: ha már mérleg, akkor is a napi összevésnek van értelme, mert nem mindegy, hogy 4-szer vagy 15-ször eszi-e az adott mennyiséget.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Köszönjük szépen a dícséreteket :)

vok, nagyon bűbájos Hanna baba :) Nagyon szép szemei vannak!

trose, ha a google-ban rákeresel az oltásokra, kidob egy csomó infót róluk. De a legjobb ha megkérdezed a gyerekdokitokat.

Mariannka, boldog 4 hót Istvánkának! :)

Évi, az én fiam is jóllakik 5, max 10 perc alatt. Utána már csak nevet és nyalogatja :D De napközben ezt nem szoktam hagyni,
csak a lefekvés előtti szopinál van csócsálás :)

nyúlanyó, nagyon aranyosak a gyerkőceid :)

mamacka, hú, nagyon jó a video! Mi is szeretnénk venni egy digitális kamerát, hogy fel tudjam majd tenni a gépre a felvételeket, de
olyan drágák :( De majd körbenézünk a Vaterán, hátha.. Ja, és a képek is csodajók!

Rita, gratulálok a lánykádnak! Nagyon ügyes! És aranyos a kép!

TV-zés: nálunk is elég sokszor megy a tv, de úgy veszem észre hogy Dominiknak tetszik. Ha leteszem a nagyágyra, rögtön arra fordítja a fejét, és teljesen komolyan nézi. :) De nem merem hagyni, biztos nem tesz jót neki.

Vanillka, nagyon jók a képek! :)

Mindenkinek nyugodt estét!!

faby

Szisztok!
Babás termékeink fotózásához keresünk anyukákat és 2 hónap körüli kisbabát Budapesten és környékén. A fotózáshoz nem kell utazni, saját lakásban történik. Világos lakás szükséges hozzá. Tel.: 06/30/203-7903
napocska

Sziasztok!

Vok: nagyon hasonlít Hanna nézése Rád!! Majd a talin jobban megnézem! :)

Vali: nagyon cuki, ahogy csodálkozik bátyus mellett :P

Anita: ügyes vagy, hogy megtaláltad a megoldást!
Nekem hála az Égnek még nem jött meg, valahogy akkor tényleg megváltozhat a tej íze :(

Rita: nálunk Patrícia jár táncra és a fellpéseket úgy oldjuk meg, hogy egy tánctársa anyukája viszi Patríciát, ha mi nem tudjuk. Lehet, hogy nálatok is meg lehet egy másik szülővel beszélni, hogy segítsenek be.

Mamacka: csak ismételni tudom a többieket: csúcs az összes kép :P :P

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

SEGÍTSÉGET KÉREK:

Eddig Bettina úgy aludt, hogy este 6 körül ébredt, majd este 8-9 körül fürdött és szopi után ment aludni.
Most délelőtt alszik 3-4 órát, majd délután 1-2 órát és este 7 körül elalszik, nem lehet ébren tartani. Ezután éjjel egyszer kel, majd kora reggel.
Kérdés: keltsem fel 7 után valamikor fürdeni, vagy fürdessem 6-kor??
Az a bajom, hogy jobban szeretném ha később fekszik és nem kel fel éjjel, meg eddig együtt fürdött Doinával és tök jó volt.
Na, most tanácstalan vagyok, hogy át lehet-e állítani egy más "időbeosztásra"?

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Dorina újabb beszólása:

Patríciának van egy csillogós táskája, amit Dorina kinézett magának. Patrícia kedvesen mondta neki, hogy " jól van, odaadom neked örökbe"
erre Dorina: "ne örökbe add, hanem a kezembe" :P

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde!
Csúcs a lányod! Szerintem fürdesd a kicsit korábban, aztán esetleg próbáld meg negyedórákkal eltolni a fürcsit.

Nálunk kezd kialakulni a program. Ez azt jelenti, hogy este 7 és 9 között valamikor fürdés, utána nagy szopi, egy vagy két cicből, némi hiszti, aztán alszik egyben öt! órát. Utána félálomban újabb szopi és utána 3-4 órát alszik megint, utána szopi és 2-3 óra alvás. Napközben összevissza szopi kis alvásokkal.

Faby!
Én mindig hagyom csócsálni, ha szeretné.

Egyébként én melltartóban alszok, de az épp aktuális cicit éjszaka a szopi után levegőzni hagyom. Elég neki nappal a melltartóbetétben "főni". Az első napok óta nem volt semmi bimbiproblémám.

Tegnapelőtt született egyik ismerősömnek babája. 12 óra után úgy döntöttek, hogy császár lesz mert "tényleg nagy a baba, nem hittük, hogy nem tudja kinyomni" Én meg szegényt vigasztaltam a szülés előtt pár nappal, hogy nem olyan kemény dolog az, nyugodjon meg.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?