Csajok!
Köszönöm a válaszokat a tej visszafolyásról illetve, hogy Martinnak még melletem a helye és nem a nagyiknál. Majd eljön annaki is az ideje.
Cory, Babcika,Szelivi, Alina,Petri és még sorolhatnám:
Gyönyörűek a babák. Körbenéztem más topickokban és mindenhol szépek a babócák, de nálunk csodálatosak
Petri:
Martin is éjszaka, ki akar forogni a kiságyból, ráadásul rácson keresztűl.
A kis keze mindig kilóg, és ahogy forog, folyamatosan beleüti az ágyrácsba. Most, azt találtam ki, hogy veszek, olyan szivacsot amit a kerékpárok vázára szoktak ráfűzni. Ezt rá tudom tenni, külön - külön a rácsokra. Nem lesz egy szép látvány, de legalább puha. Befedni pl.:fejvédővel körbe nem tudom, mert mindig ott kukkol ki.
Mariannka: Gratula az eredményhez!
Ma voltunk orthopédiai vizgálaton és minden a legnagyobb rendben. A doki is kiakadt, hogy milyen nagy Martin.
Babetta:
Én is észrevettem, hogy Martin, sokszor szopi után egyfolytában magyaráz. Valami olyasmit mondhat, hogy nemsokára jön a kaka, mert néhány perc és hatalmas vihar van a pelusban. Ő akkor is szól, ha kaka előtt akarom pelusozni. Egyszerűen nem engedi-ordít. De, mikor kijött a kaki már szabad a pálya. Kicsit olyan, mintha spórolna a pelussal.
Kajálás:
Nálam, sonkás barna kenyér + Elelvit a főmenű, lassan már három hónapja. Szóval, nem sok a vitamin. Eleve, nem sok mindent lehet enni és amit meg lehetne, azt meg nem szeretem.
Pelus:
Nekem is mindből kifolyik valahol. Kivéve a Huggies, de ebből is csak a Disney-s vált be!
Tegnap felfedezte Martin, hogy van keze. Perceken át bámulja és emelgeti a szájához. Annyira édes, én persze meg csak mulatok rajta.
Egy ma esti fotó: bár nem vagyunk Foci VB rajongók:
Szép napot
Era és Martin