A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok!

Hú, már a 12. vagyok! Haladunk, haladunk..

Hajni!
Köszi, a gyerekek jól vannak, Dani egy ördögfióka, alig bírok vele, egész nap "rosszalkodik", Sári egy kisangyal, pont az ellentéte. De mindketten szépek, okosak, ügyesek, stb. egyszóval számomra a legtökéletesebb gyerekek a világon. Remélem a harmadik is az lesz, és miért ne lenne?
A kétszeri szuriért nem irigylem MimikétKép Csak jobb azt egyben letudni szerintem. Mi holnap megyünk szerintem, de az is lehet, hogy jövõ hétre halasztjuk.
Hát igen, dolgom az van bõvenKép Már nagyon várom, hogy picit gyorsabban teljen az idõ..

Leszter, Csucsuka, Kaska!
Köszi a drukkot szuriügyben. Danival is mindig megszenvedtük az összes oltást. Ha ezer gyerekbõl egy lett lázas, vagy kiütéses, vagy akármi, akkor tutira õ volt az az egy...Kép Reméljük most jobb lesz.

Anyakati
35
Anyakati

Sziasztok!

Csak gyorsat, mert rohanok.
Gratula az új babókhoz! Beuval mi lehet? DRUKK neki!

Kaska! Köszi az akaraterõt, tegnap már majdnem sikerült ellenállnom egy áfonyás palacsintának tejszínhabbal. Kép

Kösz a kertészkedõs tanácsokat, ígérem vigyázok magunkra, de azért a virághagymák még beleférnek kispárnán térdelve, tíz percenként félóra pihivel. Kép

Holnap mék cukrosvérvételre, ma kiváltottam a cukrot, jó nagy zsák brrr. Kép

24+5

Sziasztok,

LeszterKép
na akkor viszem a bevásárolt cuccokat, ha küldöd az ígérgetett palacsintát!Kép
Amúgy, van egy olyan szolgáltatása a Corának, hogy bevásárol helyetted, és ki is viszi, asszem olyan 700 v. 900 forint maga a szolgáltatás, plusz a bevásárlás értéke. Aki rá van épp szorulva, annak biztosan jó dolog!

Docikának gratula a babóhozKépKép
Na még egy hellyel feljebb a táblánKép

Zsizsa,
remélem hamar meggyógyultok!!!!

Kaska,
A "még egyben vagyunk" üzenet sem rosszKép
Amúgy Maci próbált smsezni szerintem, de csak próbából! Én is Beu üzijeként néztem, de még nem. Na most már csak valamikor elõbújik a kisfickóKép

Ildianyu,
ti is gyógyuljatok meg gyorsan!!!!!

Sajnos kispapim jól belázasodottKép éjszaka felkeltett, hogy 39 fokos a láza és hogy meg fog halni. Olyan ari volt, szegénykém. De miért van, hogy a férfiak halálukon vannak ha betegek????? még jó, hogy nem nekik kell szülniKépKép
Na megyek is felhívonKépKép

Pusz:

Manócs
24+6
manócska

Sziasztok!

Mindenki alszik meg?Kép En most indulok az ujpesti Megatoysba, Marti, koszi, de mar nem kell a babakocsi meret, mert majd ott osszecsukatok egy kocsit, es lemerem.Kép

Olyan huje vagyok, ugy emlekeztem, hogy Beu elkuldte nekem emailben a telefonszamat, ezert amikor irt SMS-t vasarnap, akkor nem mentettem el a szamat, csak valaszoltam. De nem kuldte el, ugyhogy most nem tudok irni neki, csak varhatom, hogy o irjon. Pedig ugy megkerdeznem, hogy hogy van... Na mindegy, azert a drukkok hatha eljutnak hozza!KépKépKép

Udv:

Leszter
36+5
leszter

Sziasztok!
Alig gyõztelek végigolvasni csütörtök óta. Otthoni számgépért ma lehet menni, dolgozóban meg nem voltam, péntek doki, tegnap meg megvettük a matracot, komódot, pelenkázólapot HURRÁ! Hétvégén kispapi meg fiam ki is festették a felsõ szintet, sõt, ki is takarítottak utána. A rendrakás persze az enyém maradt.

Megint nem látni egy adagot, a reagálásokból látom, hogy Edelweisnál meg Zsurlónál megérkezett a baba! GRATULAKépKépKép

Pénteken a kb. 35 hetes babóka 37-nek nézett ki. 91 mm a feje, 75 a combja, 33 az ülõmagasság, súlya 3010 g. Szerencsére ott volt a saját dokim. Holnap megint megyek, azt mondta addig válasszak egy szimpatikus napot a csaszira. Ja, és csütörtökön megfordult (négykézláb poziciót kellett felvennem kb. 15 percig a dolgozómban, azt hittem, hogy szétszakad a pocakomKép), pénteken az UH is igazolta. Azóta kényelmesebben tudok ülni.

Maci_2!
Uh szerint nálunk is tágult bélkacsok vannak. Dokim meg legyintett rá egyet, szerinte nem jelent semmit. Azért ideges vagyok egy kicsit, majd biztosan szólok a neonatológusnak.

HajniKép
Látom, még egy gödöllõi! Nagyon termékeny mi kis városunk!

Urszila
35+2
urszila

Urszila,

na és milyen napot választasz?????? ez olyan izgi, hogy te mondhatod meg!! Azért ne Április elsejét válaszd!!!!KépKépKép Bár gondolom addig nem is húzhatod a dolgot!
Szép nagy babó, ha 2 héttel leelõzi a korátKép
A négykézlábas akcióval jól nézhettél kiKépKép

Maci, Urszila,
Amúgy ez a bélkacsos tágulatos dolog ez mikortól látható uh-n????? És ennek milyen következményei lehetnek????

Manócs
24+6
manócska

ManócsKép
Április 20-ra lennék kiírva, úgyhogy szerda 9-ben gondolkodom, mert akkor minden gyerekemnek ugyanarra a napra esne a szülinapja. Az persze véletlen, hogy amikor a lányom kedden született, abban az évben a fiamnak is kedden volt a szülinapja. Az is ugyan, hogy babó hamarabb kint akar majd lenni, akkor jól kilõ doki+anyjávalKép
Maci_2-t riogatták mindenfélével, nekem meg legyint rá a dokim. ????? nekem is.

Urszila
urszila

Köszi mindenkinek az aggódást. Én továbbra is jól érzem magam. Babó is mocorog, ahogy eddig. Talán ma estére okosabb leszek (3 doki egy nap).

Angi,
Gratula az új rucihoz és a kiságyhoz.

Manócska,
Jól látszik a képen a pocidKép.
Mielõbbi gyógyulást kispapidnak.
Tegnap az uncsitesóm látogatott meg. Kiderült, hogy azért nem jelentkezett másfél hete, mert beteg volt és nem akart megfertõzni.

manócska, Urszila,
A bélkacstágulatot nálam elõször a 25+2-es UH-n vették észre. Persze egy alkalom nem számít, mert lehet hogy csak több magzatvizet nyelt éppen. Azóta 4 hetente járok kontrollra és mindig ott vannak. Legrosszabb eset bélelzáródás.

Anyakati,
Én is szeretnék már kicsit készülõdni (babaruhák mosása, vasalása, kórházi csomag összekészítése...), de valahogy nekem jut idõm semmire pedig nekünk az elsõ lesz. Szerintem nem korai, fõleg két "ördögfióka" mellett.

Leszter kispapija,
Csak kipróbáltamKép. Akkor mûködik!

Leszter,
Én is a betöltött 37. héttõl szándékozom inni a málnalevél teát.
A CTG a sok "problémám" miatt lehet..., mert csak tegnap a telcsiben említette a doki, elõtte nem.

Beus,
Utólag is boldog szülinapot.

Csucsuka,
Az én pocim csak 91 cm, de így is szeretemKép. Az epemûtétem hege és a köldököm nekem is érzékenyebb (gondolom ez téged nem vigasztal).
Csak azt sajnálom, hogy kispapi nem tud elkísérni CTG-reKép.

Docika,
Gratulálok, sok boldogságot és örömöt.

Kaska,
Én próbáltam ki a frissmami SMS-t. Remélem nem okozott nagy kárt benned a kíváncsiság. Most látom, hogy Manócska már lebuktatott.

Maci_2
36+0
maci_2

Márti,
Köszi a gyors választ!Kép

Maci_2
36+0
maci_2

Sziasztok kismamik! Nem akarom részletezni a kálváriám, de még mindig semmi (mármint wc ügyben). A glicerines kúp sem segített, viszont kijött az aranyerem. Ennyi az eredmény egyenlôre (ez a negyedik nap). Nem tudom mennyi számít még normálisnak, de a hasam már akkora mintha legalább az 5. hónapban lennék. Mi tévô legyek? Ettem aszalt szilvát, joghurtot, ittam narancslevet. Az az igazság már enni sem merek nagyon, mert ha nem is jön ki akkor mi lesz??? A mérleg nyelve 1 kg-val többet mutat, mint korábban. Lehet, hogy nem is híztam csak bennem van még 1 kilónyi cucc???
Bocs, hogy ez a témám, de nagyon félek a bélcsavarodástól.
Buborék
buborek

Sziasztok!

Urszila: szóval kerülsz, mi??? Kép Nekem 10-én kell befeküdnöm, ha addig semmi. Igaz, nekem még elõttem áll az utolsó uh (jövõ héten), az még bármibe beleszólhat. Szép nagy lett ez a baba!!! És így, hogy megfordult, így is egyértelmûen csaszi? Azért tényleg buli, hogy te mondhatsz napot!

Összepakolás:én eddig egyikkel se siettem el. Ikrekkel mondjuk elõre be kellett feküdni, így azelõtti nap csináltam 3 cuccot (egyet vittem, egyet, hogy ezt hozza a párom, ha szültünk, egyet meg a hazahozatalhoz). Az elsõnél semmi, pedig nem siette el, de tök buli volt, párom reggel (burokrepedéssel nyitottunk) állt neki papucsot súrolni (amiben bejött a szülõszobába), kifejezetten jó módszer volt az elsõ ijedtségre. Most meg talán a héten nekikezdek mosni...
Apropó: javasoltak valakinek valamit mosás ügyben??? Merthogy anno a nem bioaktív, enzimmentes mosószereket mondták, 90-es évek elsõ felében még léteztek is ilyenek. Most ahogy elnézem, ez nem jellemzõ. Bíztok a babában, vagy talált valaki valami babának való békés mosószert? (egyelõre nálam a család mosópora és dupla öblítés verzió tartja magát) Tegnap végignéztem két vegyiáru boltot, de semmi optimálisat nem találtam.

Ildi
(36+3, überelek)

Ildi
pildi

Buborék,
szerintem hívdd fel a dokid, csak tud valami jót mondani!
Amúgy, ha mindig rostosakat eszel, akkor nem lesz gond. Az orvosom azt mondta, hogy még attól is lehet, hogy túl sok vasat kap az ember. De nem akarok hülyeséget sem tanácsolni.

Maci,
Akkor legközelebb rákérdezek a bélkacstágulatra, ha uh közelében járok. Azért remélem a bélelzáródásra nem kerül sor. Fura, hogy Ursziláéknák nem is foglalkoznak vele, nálad meg ennyire. No, most légy okos!!!! Azért a biztonság kedvéért rákérdezek! Amúgy ezt 2d-s UH-n látni????? vagy 3d-s kell hozzá???
Amúgy Leszter megígérte, hogy leírja, hogy hogy lehet küldeni sms-rõl üzit ide, de én nem láttam azóta se a leírást. Te honnan tudod?????
A pocakméretemet még nem is mértem le, azt pontosan hol kéne??? köldöknél???

Manócs - Kajaszünet, juhhhéééééééééKép
24+6
manócska

Buborek
Nekem sem jött be semmi, kivéve az egy kanál (most már nagy legyen) oliva olajat. Próbáld meg. Természetes és ha segít, akkor a nem túl jó ízét is elfeleded.
Üdv
Szisz
szisz

Buborék, Tamarin lekvárt próbáltad? Recept nélkül kapható, kismamák is szedhetik.

Lina
Lina

Halihó Kismamekok!

Akkor elõszõr: Docikának Balázshoz nagy gratulaKépKépKép!!

Másodszor: a táblicsku elsõ 2 helyén tanyázó hölgyeménynek ezúton üzenem, hogy sipirc!!KépKép Mostmár dobogóról szeretnék szülni menni!!!KépKép

Harmadszor: végre történt valamiKép: megunta eddigi helyzetét a nyákdogaszomKépKép, mostmán kezdek hinni abban, hogy csak kibujik a lyányKép

Aranyosak vagytok, hogy Danómnak is ennyire drukkoltok, meg is mondtam ám nekiKép! ennek örömére ma megmutatta, hogy egyedül fel tudja venni a cipõjétKépKép

Buborék, ne idegeskedj, próbálj minnél több folyadékot bevinni! Drukkolok, hogy minnél hamarébb meglegyen a barna babádKép!

Manócs, bélkacstágulatot látják sima UH-n is, és rögtön beparáztatnak, ergo ha nem mondták, akkor nem is látták! Barátosném kisfiának 8 naposan volt bélelzáródása, amit pikk-pakk megmûtöttek, a kissrácon egy hónap múlva nem látszott semmi, iszonyat gyorsan tudnak ám ezek a kis emberkék regenerálódni!!

Ildi, mosás ügyben én annyit mondanék (mint örûlt vegyész), hogy egy a lényeg, ne maradjon a babaruhában kemikália, se mosószer, se öblitõ.

Hajni, ne is mondKépKép és mennyirõl indultál pocakméretileg? Vagy az nem publikus?Kép

Na pussz, még jövök!Kép
Zsófi
37+5
Csucsuka

Sziasztok!

Bocsi,hogy most megint nem tudok nagyon visszaolvani, csak felületesen. Na meg Beu miatt néztem be, mi újság vele???????

buborékKép
Részvétem aranyér ügyben, én a szülésnél erölködtem ki, azóta is boldogít, pedig kezelem. Nekem segít üres gyomorra valami forró ital megivása, és volt, hogy este megettem 5-6 kiwit és néhány c vitamint, ez is segített.

myssnia+szilárd
myssnia
Budapest XI. kerület

Csucsuka,

Na ne már leelõzöd Beut???? KépKépKép
Nagyon beturbóztálKépKépKép
Aztán ha valami történik kérjük az infót smsen vagy a kispapi által!!!!!!
Megy a drukk ezerrel!!!!KépKépKép
Jó, akkor nem aggódok feleslegesen ezen a bélkacsos dolgon! Azért nem szeretném, ha 8 naposan mûtenék Minit!

Manócs
24+6
manócska

Lányok Kép

Most SMS-eztem Beuval. Köszöni a drukkokat, holnap, ha addig semmi sem történik, beinditják ...

Pussz
Kangi + tegnapótanyafi demostvégrealszik Julcsi
kangi

Beuuuuuu,
akkor most már nincs más hátra, mint ezerrel drukkkkkkkKépKépKép

Kangi,
ha van valami híred, várjukKépKépKép
Ez a Julcsi gyerek pedig ne nyafizzon, hanem aludjon jó nagyokatKépKépKépKép Ja és puszi nekiKépKépKépKép

Manócs
24+6
manócska

Holnap amúgyis telihold lesz, nem? Állitólag arra is jõnek a babókKépKép Kangi, aztán gyors hirhozó legyél ám, oksi?Kép

Manócs, Minikéddel minden rendben lesz, meglátod!KépKép

Még mindig én, pussz!
Zsófi
37+5
Csucsuka

Sziasztok!

Leszter, igen gézt. meglepõdtem mikor megláttam, meg egy nagy tégelyben van a popsikrém is, mindenki használatára.
Nem vagyok annyira finnyás, de jobb szeretem a sajátomat használni, ha hazamegyünk úgy is azt kellKépKép
Igaz azt nem tudom máshol hogy van ez. Meg persze elég sokmindenbõl kapsz termék mintát.

AnyakatiKépKép
Olyan mintha most küldted volna a sms-t hogy Sári megszületettKépKép
Dani-Sári felállá olyan lehet mint nálunk Viki-MimiKépKép
Csak Viki lány létére ördögöcskeKép
Szurihoz sok-sok drukk!!!

Dé, oks...de tíz percenként fél óra pihi meglegyen!!!KépKép

UrszillaKép Igen elég terméken yGödöllõ úgy néz kiKép
Ti merre laktok?

Pildi
Igaz én még nem próbáltam, de a barátnõm nemrég vett az új Amway mosóporból ami kifejezetten kicsi babáknak van
kitalálva, és nagyon áldja. valszeg én is kiripróbálom, mert a lányaim még mindig érzékenyek, így most én folyékony mosószert használok.
Igaz azt mondja nem olcsó a mosópor, de kimérte adagokra, és egy mosás annyiba kerül vele mint a Tomi-val.

Csucsuka!! Itt is hajrá!!!!!!Kép
Fúú, azt nem tudom, hogy mennyi volt a mérete, nem igazán nagy, mert Viki után még elég jól lementek a dolgokKép
65 kilo voltam akkorKép

Én most éjjel már nem bírtam hason aludniKép Ez fog hiányozni nagyon, de minden más kárpótolni fog az biztosKép
Mimikém is fogzik, elõl van 6 foga és két rágó is kint van, a m ásik két rágó is csak napok kérdése, no meg
újjabban az a szokása hogy 4-5 között felébred és addig nyüszít amíg nem kap tejcsikétKép

Na, fel is ébredt, most mennem kell.
Sziasztok!!
Hajni
10+3
hajnii

Közben raktam fel képetKép) az utsó kettõ új:
[url=https://www.babanet.hu/album/main.php?album=46&page=2&PHPSESSID=8ac3e33ef86c8683e47836ac64d57206" TARGET="_top]https://www.babanet.hu/album/main.php?album=46&page=2&PHPSESSID=8ac3e33ef86c8683e47836ac64d57206[/url]
Csucsuka

Sziasztok!

Nnna, hazaertem a rohangalasbol. Voltam a Megatoysban, a Duna plazaban, es a Brendonban. Vettem egy szopis melltartot, bimbovedot, es egy felhuzos zenelo pluss mehecsket, amire mar reg fajt a fogam.Kép Na meg egy alapozot, de ezt nem a baba miatt.Kép

Es ma tudtam meg, hogy a nagybatyamektol kapunk egy gyakorlatilag uj furdetoszekrenyt. En ezt nem tartom egy praktikus holminak, de azert nem utasitjuk vissza!Kép

Mindjart vegzek a kepek felrakasaval a babanetes talirol. Ha kesz, akkor visszaolvasok, es jelentkezem ujra.Kép

Puszi:

Leszter
36+5
leszter

Leszter,
vald be, hogy a zenélõ plüssméhecske is miattad van, nem a babi miattKépKépKép Csak könnyû ráfogni, nem?KépKépKépKép

Csucsuka,
Danó a cipõben nagyon ariKépKépKép

Manócs
24+6
Manócska

Sziasztok lanyok!

Feltettem nagy sokara a mult keddi babanetes talin keszult kepeket a [url=http://kep.tar.hu/leszter" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/leszter[/url] oldalra. User: kismamak, password: pocak. Ugyanitt lathato nehany kep a babacuccokrol es rolam. A babareszleg meg kozel sincs kesz, lesz meg valami dekoracio, igy most kicsit raktar jellege van meg.Kép

Beu,
Nagynagy drukk, hogy induljon be a dolog magatol holnapig, de ha nem, akkor holnapra is hatalmas drukk-hegyek!Kép

Ildianyu,
Jobbulast Nektek!Kép

Manocska,
Akkor ez nem jott ossze, tegnap este vartuk a cuccokat, es volt palacsinta is...Kép Na akkor ma mehetunk bevasarolni...Kép Hazhozszallitas biztos jo, de azert meg el birom vonszolni magam odaig.Kép
Jobbulast a nagybetegnek!Kép
Vettem az adast, vissza fogom keresni, hogy hogy kell a Friss kismamak hirhozojat hasznalni.Kép Csak sosem erek ra elegge.
Igen, tetszik nagyon a mehecse nekem is, de azt szerettem volna, ha mar most, a pociban is hallja neha a zenejet. Es kivancsi leszek ra, amikor idekint eloszor meghallja, vajon milyen arcot fog vagni.Kép

Urszila,
Akkor Ti is jo utemben haladtok, ha kesz a festes is!Kép Milyen komodot vettetek?
Biztos nem jelentenek semmit a kitagult belkacsok, de azert drukk!Kép
Mikor lesz a szulinapja a babonak?Kép Most latom, hogy aprilis 9. En is akkortajtra tervezem.Kép

Maci_2,
Varjuk a hiradast a mai vizsgalatsorozatodrol.Kép Drukk, hogy minden a legnagyobb rendben legyen!Kép
Nekem sincs idom a babaruhak kimosasara, es a vasalasra. Meg el sem kezdtem... Most eleg sok rohangalni valo osszegyult.
En is egyedul fogok CTG-re jarni, ha majd egyszer eljon az az ido is.Kép

Buborek,
Szerintem egyel most kizarolag zoldseget es gyumolcsot, nagyon sok folyadekkal. En szoktam meg javasolni a kutyaknak-cicaknak a paraffinolajat is. Gyogyszertarban lehet venni, es sikossa teszi a beleket. A novenyi olajokhoz kepest az az elonye, hogy emeszthetetlen, azaz a vegso szakaszon is hat. Szerintem ha nem faj a hasad, biztos nincs baj, de ha ennyire aggodsz, akkor hivd fel a dokidat, hatha mond valami okosat. Az aranyer nem tul kellemes, nem akarlak tullicitalni (inkabb vigasztalasnak szanomKép), de nekem mar egy trombussal felturbozott valtozata van, es hidd el, ez rosszabb.Kép

PIldi,
A mososzer tema engem is erdekel. Szerintem en veszek valami sensitive oblitot azert, hogy puhabbak legyenek a rucik, remelem, az nem art.

Csucsuka,
Nyakdugo?Kép Nagyon drukkolok! (Es inkabb bele sem gondolok abba, hogy a tablaban kozvetlenul elottem allo kismaminak elment a nyakdugoja! JajjjjjajjjjjKép)
Dano nagyon aranyos!Kép

Kangi,
Koszonjuk a hiradast! Elkuldened nekem emailben Beu szamat? A buta fejemmel kitoroltem az SMS-et, ugy emlekeztem, hogy elmentettem a szamot a szamitogepre.

Na puszi:

Leszter
36+5
leszter

Lanyok
Megneztem a talis kepeket! Nagyon jok! Kép
Csinaltam par napja Jazminnak 1 albumot babaneten, ha valakit erdekel, termeszetesen Jazmin cimszo alatt talalhato... Kép

Csucsuka
Nyakdugo!! Hajraaaaa Kép Megneztem a kepeket, tunderi a fiad Apa cipelloiben (na meg az ossze kepen! Kép )

Norka es Jazmin aki ma egesz nap alszik Kép
norkini

Csak mert téma a mosószer, most belekotyognék egy picit megint.
Aktuális kedvencem az MPD (Multi-purposre Detergent) nevû szép kék univerzális mosószer. Egyrészt PIldi kivánalmai szerint nem bioaktív, egy mosáshoz 30 ml kell belõle, lehet vele kézzel is mosni. Beszáradt kakifoltot nem szed ki, de eddigi tapasztalataim szerint arra a mosószappan és a langyos ecetes kisollóKép jó csak.
Én öblítõnek a babaruhákhoz csak két evõkanál ecetet teszek, és így is puhák lesznek.
Jó pocisodást!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Leszter,
csak azt ne gondolja: " na anya, de kretén ez a méhecske"KépKépKép de jó ötlet, lehet én is kipróbálom majdKép
akkor most esténként méhizenére alszotok el a pároddal?KépKép édik lehettekKép
Amúgy ez a manócs pocija elvész a homályban kép olyan, mintha elõrevetítené a leendõ hasméreteimetKép Segítsééééééég!!!!KépKépKép

Na megyek veszek kispapinak újságokat meg Granini barackot, ez az óhaja a nagy betegnekKépKép

pusz holnapig:

Manócs
24+6
manócska

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a gratulákat. Jól vagyunk, tejcsi van, már kezdünk belerázódni a dolgokba. Igyekszem megírni a szüléstörténetet is.

LeszterKép
A táblázathoz egy kis pontosítás, pici fiam teljes neve Benjámin László.

Puszi, Panka + Beni (9 napos)

panka

Sziasztok!

Panka
Gratulálok Benihez és sok boldogságot kívánok nektekKép

Docika
Neked is gratulálok BalázshozKép

Beunak még mindig drukk!KépKépKépKép

Csucsuka
Neked is drukkKépKép, ha már így belehúztálKép És Danó nagyon szép kissrác Képéppen tegnap néztem meg.

Mindjárt én is a Top 10-ben leszek Kép

Buborék
Egy evõkanál mustármag vagy szezámmag (este) - ezeknek ízük sincs, de lehet, hogy az orvosoddal kellene beszélned. Vagy ébredés után éhgyomorra egy pohár meleg víz (nem forró, de a langyosnál melegebb). Más ötletem nincs, én mákos rétest szoktam venni, sõt, szülés utána is "berendeltem", nálam ez mûködik...

Holnap megyek uh-ra és apaságit intézni, pénteken vérvétel, CTG... Full "pihenõs" hetem van megint, de én már mindent összekészítettem, csak nehogy úgy járjak, mint Beu.

Sziasztok!
Toffifee
35+2
toffifee

Sziasztok!

Tok jo: kispapa ma volt sorozason, es I kategoriat kapott, vagyis fel ev mulva megy ismet :-))), mivel kicsit ekcemas a keze. Pedig ugy tudtuk, hogy szigoritottak es az orvosi papirokat nagy ivben le***jak - nem is vitt, de most meg van fel eve beszerezni! :-))) Es igy meg azt sem lehet mondani, hogy o akart volna kibujni ezaltal! :-)))
Amugy azt mondta, az egesznek volt egy olyan hangulata, hogy nem nagyon eroltettek a behivast :-)))

Panka,
meg egyszer Gratula Kép Kép Kép, orulok, hogy jol vagytok, es varjuk a sztorit!

Beu,
na most aztan GIGAMEGADRUKK!!! :-)))))
Nagyon szoritok, hogy ne legyen muszaj inditani, de akarhogy is lesz, babazas lesz a vege :-)))

Kangi,
aranyos vagy, hogy igy torodsz velunk es hozod a hireket :-)))

Csucsuka,
gratula a bucsut into nyakdugohoz :-))) es intenziv MEGADRUKK :-)))
Nagyon jok a kepek :-))) Emlexem, en is odavoltam apam papucsaert, szuleim mondtak, hogy olyan vagyok benne, mint Sap Szepi (akirol sose tudtam meg, hogy kicsoda, de megjegyeztem :-)))

Hajni,
nekem is szaraz volt a borom a telen es hamlott, ami ujdonsag volt, mert eddig inkabb zsirosodott. Ez is valami hormonalis hatas a terhesseg alatt?

Leszter,
sajnos, ezer eve szeretnem visszakeresni, de mostanaban ugyanolyan jol allok idovel, mint Te... csak mas okokbol :-)
Szerintem a mehecske nekem is bejonne :-))) Imadom az aranyos puhi cuccokat :-)))
Koszi a talis kepeket, helyesek voltatok :-) Na majd egyszer lesznek nekem is szabad delelottjeim :-)
Es Te csak ne szabadkozz, maris nagyon jol allnak a babaholmik annak a szobanak :-)))

Ildianyu,
szegeny Ti :-(, tovabbra is csak jobbulast kivanhatok! :-)

De,
hat ma nekem se volt dietas napom, ket kollegamnak egy hete volt az eskuvoje, es gyonyoru tortakat hoztak nekunk ennek oromere... :-))) plusz a megrendelt ebed. Terhestornat meg lekestem :-( De szerintem ma mar csak gyumit eszem, azt is keso este.

Manocska,
hogy miert ilyenek? Miert gorbe a banan? :-))) Jobbulast kispapidnak! Azok utan, hogy ilyen rendi, egy pici haldoklas teljesen belefer :-)
En koldoknel mertem pocit. Latom, alakulsz Te is szepen :-)))

Urszila,
mar nagyon jol alltok :-) hiaba, a rutinosak :-)
"Erdekes" elmeny lehet ez a megfordulas... :-
Biztos nem lesz gond a franya belkacsokkal, mondjuk ha szolsz, abbol baj nem lehet.
Ize, es az Nektek jo, harom szulinap egyszerre? Te biztos jobban tudod, de harom torta, harom csomag ajandek, kesobb harom hazibuli... %-))) Bar mondjuk mindenkepp kozel fog esni ezek szerint.

Maci2,
ha a kivancsisag bennem kart okozna, akkor mar egy ep folt nem lenne rajtam :-)))
Drukk a dokibejarashoz! :-)

Buborek,
vacak lehet, de ne panikolj! Probald ki a lanyok olajos javaslatait, eleg brutalisan hangzik ahhoz, hogy hasson! :-) Jut eszembe, ugy vettem eszre, nekem az intimtorna gyakorlatok is hasznalnak (zaroizmok folyamatos megfeszitese - elernyesztese, tobbszor egymas utan, erosen, de nem gyorsan).

Minden szepet s jot, lehet, hogy meg jovok ma, de nem igerem 100%ra.

Kaska
26+2
kaska

Manócs,
Szerintem nem kell külön rákérdezned (én csak 2D-s UH-n voltam), úgyis mondják, ha valami nincs teljesen rendben.
Az SMS küldést valamikor leírta Leszter kispapája, akkor kinyomtattam magamnak. Ha több idõm lesz begépelem.
Pocakméret, ahol a legnagyobb.

Beu,
Hatalmas drukkorkán.

Leszter,
Jók lettek a talis képek.
CTG-re 3-4 naponként kell majd mennem. Normál esetben elég lenne heti egyszer.

Toffifee,
Miket készítettél össze? (Te írtad hogy 3 csomagot csinálsz?) Jöhet az e-mailemre is.

Kaska,
Jó, hogy egyenlõre megúszta kispapid.

Dokibejárás letudva. 2-re mentem, 3-kor már be is jutottam májdokihoz. Konzultált egy proffal, aki 5-6 naponkénti labort javasolt. Amennyiben én is és a baba is jól vagyunk és nem romlanak az értékeim (a trombocitáim száma nem csökken tovább) a terhesség mielõbbi befejezése nem indokolt. Holnap labor.
4 körül elõkerült a cukordoki is. Sikerült kiharcolnom hogy ha minden rendben 2 hét múlva, ha nem 1 hét múlva menjek.
Végül CTG, baba jól van, persze inkább aludt. A méhszáj teljesen zárt. Aminek most már nem annyira örülök, mert ha rosszabbodnak az értékeim és be kell fejezni a terhességet, akkor császár lesz. UH-t nem csinált, mert csütörtökön úgyis megyek a SOTE-ra.
Szóval ennyi. Holnap elkezdem inni a málnalevél teát, hátha használ.

Mindenkinek drukk, akinek szüksége van rá. Jó éjszakát.

Maci_2
36+0
maci_2

Sziasztok!

Maci_2
Nem én csináltam 3 csomagot, hanem Ildi (egy kicsit feljebb írta, 12.27-kor, de nem lista), én Kispapit fogom mozgósítani vészhelyzett esetén Kép Én a kórházba menõs cuccot szedtem össze, de szerintem nekem túrahátizsákkal kellene menni, ha ennyi mindent szeretnék vinni. De jövõ héten megnézem a kórházban mi a helyzet, és bízok benne, hogy pár cucc maradhat itthon. A babarucikat is kiválogattam, kimostam, kivasaltam, helyet csináltam nekik, amikor arra járok, nézegetem, szerintem még baba-szaguk is van... Úgy csinálok, mint aki az elsõt várja, legalábbis akkor is ezt csináltam Kép, a kórházi cuccot akkor csak kiírás utáni nap szedtem össze, mert akkor már muszáj volt.
Drukkolok, hogy minden rendben legyen Nálad (ne romoljanak azok az értékek), és annak örülök, hogy a babával minden rendben van Kép

Leszter
Jók a talis képek, így legalább "megismerhettelek" benneteket.

Finiselõknek DRUKKKépKépKépKép)KépKépKépKép)Kép

Jó éjszakát mindenkinek!
Toffifee
toffifee

Leszter! Nagyon jók a babacuccok, és hogy mekkorát nõtt a pocakod! Persze én csak az elõzõ talis képeken láttam a korábbi méretet. A többiek is dögösek! Kép

Nagyon fáradt vagyok, ma nagyjából összeírtam a feladataimat a kövi 3 hónapra, és már a lista lefárasztott. Kispapim rettenetesen el van havazva és nem fog tudni sokat segíteni. Kép Majd befogom a nagyikat...

Sikerült egy színházat beszervezni péntekre, és Kispapi nem meri még ezt is lemondani (õ vette a jegyet Kép még másfél hónapja ), de szerintem nem kismamáknak való a darab. Fucking and shopping a Tháliában. Látta már valaki?

Beu! Hiperszupermegadrukk!

Buborek! Nekem a lekvárra-tej mindig bejön, vagy gyümire tej. Ha minden tanácsot kipróbálsz szerintem egy gourmet(?) lesz a gyerkõc. Kép Mindenesetre drukk, hogy mielõbb megoldódjon!

Kaska! Jó, hogy nem kellett nekik Kispapid! A tortákat pedig nem lehet nem megenni!! Kép

Mindenkinek üdv,

Dé (és pont most rúgott egyet, hogy õ is üdvözöl benneteket!) Kép
24+5

Sziasztok!

Leszter!
Ahogy olvasom senki másnak nem tûnt fel a bimbóvédõ, csak nekem! Kép
Milyen bimbóvédõ? Minek?
Ha olyan, ami a szopi alatt van a melleden, akkor sürgõsen ajándékozd el, vagy ásd el a kert végében! Kép Nohát!
Meg ne halljam! Kibújt belõlem a szopi-tanácsadó vénám, vagy anyatigrisem? KépKépKép
A babát meg kell tanítani arra, hogy rendesen kapja be a cicit, akkor nem fáj (annyira). Egy kicsit szerintem az elején mindenképpen sebes lesz, de azt ki kell bírni mindkettõtök érdekében.
Mit tesz a bimbóvédõ:
A babával: elrontja a kifejlõdõben lévõ technikáját, rontja a szopi hatékonyságát (többet dolgozik, kevesebbet kap), majd amikor le akarod róla szoktatni, hosszú napokon, heteken át kínlódtok.
Veled: a cicid nem szokja meg a terhelést,bimbóvédõ nélkül nagyon fáj a szoptatás, a nem megfelelõ hatékonyság miatt apad a tej,aggódsz, hogy a babó eleget eszik-e, majd amikor le akarod szoktatni hosszú napokon heteken át kinlódtok.
Egyéb bimbóvédõ: a ciciknek az a legfõbb gyógyírja, ha minél többet vannak szabad levegõn, anyatejjel, babanyállal bekenve...

Egyébként gratula a méhecskéhez! KépKépKép

A finiselõk ne nyúzzák az idegeinket!
Tessék szülni, hogy gyönyörködhessünk az új táblákban és a gyûrött újszülöttek képeiben!
HAJRÁ!!! KépKépKép
Snoopy
32+2
snoopy

SZiasztok!

Kaska! Dé! Hozzám nem ért ide az akaraterõ Kép - úgyhogy jöhetnek a sütik, amiket ti úgysem esztek meg! KépKépKép

Leszter! Megnéáztem a szobátokat: nagyon szép! Kép És nagyon jól áll neked a pocak! A sarokban a babakocsi az, amit kaptatok? A talis képek láttán pedig megint irígykedtem egy sort, hogy ti ott lehettetek, én meg nem! De ugye lesz még tali??? Kép

Ari! Most már tudom, hogy tényleg téged láttalak a felkészítõn! Kép Azóta viszont itt sem jelentkeztél, mi történt?

Angi! Nem tudom, honnan jönek a reggeli rosszulléteim - de csak a babó számlájára írhatóak, mert egy-két órán belül elmúlik, csak addig nem nagyon szabad ugrándoznom és mihamarabb ennem kell valamit! Hú, de rendes egy férjed van! KépKépKép Jók lehetnek azok a tavaszi cuccok! És a 6 nemzet baráti találkozó is - spanyol étteremben még sosem voltam, biztos az is nagyon jó! Kép Matyi hogy áll a babysitterrel és a gyerekeivel?

Maci_2! Hát, nem semmi kálvária, amit esetenkény bejársz! Kép DE nagyon drukkolok, hogy most már minden rendben legyen és a szülés után ne is értse senki, hogy ugyan, mi is produkálhatta ezeket a rossz értékeket! Kép

Csucsuka! Jó a pocid! Kép De amint olvasom, hogy a nyákdugaszt iselhegytad: nem lesz ám már sokáig ilyen nagy! KépKépKép

Manócs! Kispapidnak jobbulást! Kép Neked pedig mééééég hatalmasabb pocakot! KépKépKép Amúgy, ahogy nézem a táblát, jócskán bejelentkeztek már mögéd is - nem is hitted az elején, igaz? :I

Babaruha mosáshoz: én folyékony biopont használok, Ármin ruháit még mindig külön mosom, egyáltalán nem öblítõzöm, viszont az elsõ évben kétszer is átöblítettem tiszta vízzel. Neki egyébként elég érzékeny bõrkéje van, de szerencsére ruhagondunk nem volt! Kép

Urszila! Tényleg jól hangzik az április 9! Kívülrõl nézve biztosan mulatságos lehettél 4kézlábKép - de az érzés??? Kép

Beu! TRiplán erõsített hipermegadrukk holnapra! KépKépKép

Az én babácskám ezerrel rugdal, most, mióta írok, csiklandoz is Kép, ráadásul képes arra, hogy a combomat is csikizze belülrõl! Kép

Márti
28+0 HURRÁ! HURRÁ! HURRÁ! KépKépKépKépKépKép

(na, azért ahogy közeledik a szülés ideje, egy kicsit kezdek bepánikolni! A szüléstõl is, meg hogy hogy fogom bírni a két apróság fejenkénti 24 órás mamiigényét???? Azt hiszem, elkezdem tanítani Ármint fõzni-mosni-takarítani! KépKépKép)
márti

Leszter!
Snoopyhoz hasonlóan nekem is feltûnt a bimbóvédõ - csak aztán elfelejtettem írni róla: szóval, szerintem is sokkal többet árt, mint használ (de ezeket Snoopy részleteste). Úgyhogy csak annyi jó hír kiegészítésként az õ mondandójához, hogy: nem sebesedik ki mindenkinek a melle! Kép Az enyém is érzékenmy volt kb. 2 hétig, de fájni sem fájt!, holott Ármin napi 24 órában használta, fel sem ázott soha, nem is kentem soha semmivel - szóval, nem túlzott vakmerõség eszközök nélkülk nekivágni a szopimaratonnak! (és még csak nem is edzettem elõtte semmivel). Azóta sem volt sebes sosem, pedig Ármin immár 16 hónapja+3 napja nyúzza! Az anyatej+babanyál kombináció pedig tényleg mindennél hatásosabb regenerálószer!

Márti
28+0
márti

Sziasztok!

Már régen voltam ,de olvasgatok ám szorgosan.A hétvégén kaptam a Kispapimtól egy varrógépet,most éjjel ,nappal varrok.Igaz úgy mint a Mekk Mester, mert varrni , na azt nem tudok, de nagyon élvezem az új játékszerem! Vettem egy csomó anyagot a babának, és ha minden igaz én fogom megvarrni Neki a kiságyába a fejvédõt-vagy hogy is hivják azt az izét....
Szóval jól elvagyok itt a szép Brüsszeli tavaszban.
A cukrom totál felborúlt,nem értem,--insulin ide,-insulin oda- magas értékeim vannak.Most tapasztalgatom magam, mit ehetek mit nem, mert ami eddig jó volt na az most nem jó.

Beu!!!!
Hajráááááá!!!!!!!!!!!!!!!!

Snoopy!
Ezt a bimbóvédõ izét jó hogy szóba hoztad, én sem tudtam, hogy nem igazán hasznos! Köszi a tanácsot!!!

Maci2!
De jó hogy nem kell elöbb szülnöd!!!!Igaz Te már jól állsz a hetekkel,de azért csak tessék a végéig kihúzni!!!Kép
Drukkolok,hogy minden ok legyen!!!

Leszter !
Jók a képek!
És milyen szép kerek a pocid!KépKépKép
Én sem tudok fürdõkádazni,de már régen sem,nem kell hozzá terhesnek lennem. Én viszont képes vagyok a zuhany alatt is rosszul lenni....Ha túl forró a víz.Kép

Igérem többet jövök,ha lecseng a varró kedvem!!!KépKépKép

Mariann
HOLNAP 30!!!!(na nem év)
Mariann

Csucsuka!
A Danó tündéri a képeken. Kép Lehet,hogy mindenkit beelõzõl? Kép Kép Kép Drukk.

Norka!
Jázmin is nagyon aranyos. Kép

Panka!
Várjuk a szüléstörténetet.

Beu!
Neked nagy-nagy extra drukk. Kép

Magdi
26+2
gallainémagdi

Sziasztok!

Beu, Csucsuka, nagy drukk!!! Már nagyon várunk titeket "odaát"!

Megnéztem a talis képeiteket, nagyon szépek vagytok ám mind! Leszter, mint sokaknak elõttem, nekem is feltûnt, hogy milyen nagyot nõtt a pocid! És neked is, Maci2! Ilyenkor elfog a nosztalgia, én is pocit akarok!!! Persze a pocakom egykori tartalmát, akit épp a térdemen altatgatok-ringatok, semmiért nem adnám! Csak már várom a következõt... Úgyhogy szerintem a hányinger és bokadagadás ellenére nagyon élvezzétek ki a pocis állapotot, mert hiányozni fog!

Beki most volt egy hónapos, raktam fel új képeket, ha kíváncsiak vagytok rá. Már ébren is nagyokat vigyorizik ránk, élvezi a pancsit és a napsütést. ([url=http://kep.tar.hu/simonrebeka" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/simonrebeka[/url])

Pusz
Miszike+Beki
miszike

Halihó! Kép

Tegnap nyügi nap volt, meg a TB bácsi alamizsnája után rohangásztam, úgyhogy mire hazaértem, Julcsi már igen éhes volt, aztán ledöltem aludni, aztán ... áh, elment a nap, szóval bocsi, hogy nem jelentkeztem igazán.

Csucsuka Kép
Danó nagyon klassz kis pasas! A nyákdugó meg szuper hir ... drukkdrukk!!

Leszter Kép
most kispapi bele van gyógyulva a gépbe, de amint ki tudom feszegetni, küldöm Beu számát, akinek NAGYDRUKKKKKK mára!!!!

Mariann Kép
az én gépem most Anyunál van kölcsönbe, de már én is várom, hogy varrhassak, pedig én sem tudok! Különben a fejvédöt én is magam tervezem megvarrni Kép Biztosan nagyon csini lesz a tiéd is!

Maci_2 Kép
drukk, hogy ne romoljanak a májértékek ... Kép

Kaska Kép
szuper, hogy nem foszt meg a Hadsereg a kispapidtól!!! Ebben a szép tavaszban különben is milyen marhaság lenne már bevonulni ...

Az összes pocókásnak soksok pussz, de most Julcsi elkezdett nyehegni, úgyhogy mama-time van Kép

Pussz
Kangi+Julcsi
kangi

Sziasztok,

Kaska,
akkor lehet, hogy nem is viszsik be kispspidat??? Mert, ha már meglesz a babótok, akkor õ lesz a családfenntartó, és akkor úgy tudom nem is viszik el, vagy rosszul tudom??
Azért az legalább jó hír, hogy most nem vitték beKépKépKépKép

Maci,
és van akkora mérõszalag ami körbeér ekkora pocakot???KépKépKép

Márti,
hogy lassan az elsõ 30-ban leszek, no azt én sem hittem volnaKépKép olyan fura, õsszel még nem is gondoltam volna, hogy tavasszal arról fogunk beszélgetni a párommal, hogy már mennyire várjuk, hogy Minike megszülessenKépKépKép Pedig minden nap elmondjaKépKépKép

Miszike,
Beki nagyon édi babó, és még mindig rád hasonlítKépKépKép

Asszem kispapi betegségébe én fogok belebetegedniKép Tegnap meló után még vásárolgatás ( újság, üdítõ a betegnek) hazamegyek, kutyaetetés, ágynemû húzás, betenni mosni, teregetni, húsleves fõzés a betegnek, persze csináljak valami meleget mára is a levesen kívül, úgyhogy gombapaprikás nokival fõzés, meg még a vacsiját készítsem el, meg teát kér, meg bontsak egy befõttet, de vágjam apróra a barackot benne.....Aztán az egész csetrest mosogassam el. Úgyhogy mire én is leülhettem vacsizni, már fél 9 volt.
Méghogy a betegeket kimeríti a betegség, akkor mit szóljon az ápoló?KépKépKépKépKép

Manócska ( a kimerült)
25+0 ( még egy hétKépKépKépKép
manócska

BuborékKép
Én javasolnám a "HUSK"-ot (2000 Ft körül van). Ezt gyógynövényboltokban lehet kapni. Hasonló a korpához, de annál azért jobb, mert úgymond becsomagolja a ka*it. Reggel és délután 1-1 kanállal és jó sok folyadékkal kell fogyasztani belõle (csakis étkezés elõtt vagy után kb. 1 órával). Pár nap után már érzed a hatását.
Nekem szerencsére egyáltalán nincs gondom a székeléssel, pedig nem sokkal járok mögöttedKép. Az étkezésem rostdús ételekben gazdag, szerintem inkább bioétkezésnek mondható.
Ha még nem is térsz át teljesen a hasonló jellegû étkezésre, ez szerintem akkor is használni fog.
Nemsokára én is bejelentkezem most már hozzátok, ha szabadKép.
pusza
Bogár
bogár

Sziasztok!
Mire meglett az otthoni számgép, befuccsolt a telefon. Töksüket. Mûszaki okok miatt. Hol van ilyenkor a tv. által elõírt minimális szolgáltatás?
Megyek mindjárt CTG-re, csak még beugrottam, elvonási tüneteim enyhítésére.

LeszterKép
Hogy te még mennyi mindent bírsz! Mármint szaladgálásban! Tegnap mi bementünk a cipõvásárra (azt hittem jobb dolog, de Andrisnak legalább vettünk cipõt), utána a Corába, de csak gyerekfarmerért, és megnéztük a törlõkendõ és pelenkaválasztékot és teljesen kimerültem.
Komódot egy normált vettünk az RS-ben, 5 fiók fele, fele meg 3 polc ajtó mögött. És egy pelenkázó lapot a kiságyra. Nálunk már nem éri meg a pelenkázós komód, mint befektetés. Tegnap már ki is mostam Cloroxal egy nagy adag ruhát, majd 2 hét múlva vasalom.
Matracot meg kókuszt a Kikában, a vastagabbik fajtát 12900-ért.
Örvendek, hogy azok a képek is jók lettek, amiket én csináltam!

IldiKép
Majd holnap megírom, hogy számítások szerint mikor szülök. Ha téged befektetnek 10-én, akkor valszeg jöhetsz a gyerekágyas részlegre látogatni!

HajniKép
A kastély mellett lakunk. Ti? A fiam 9, a lányom 7 éves, ezért nem találkozhattunk eddig babakocsi tologatás közben.

MártiKép
Tkp élvezem, amikor szétrugja a pocakomat. Kismama mazo.

SnoopyKép
Nem hívtalak, mert a férjem még nem tudja a jövõ heti programját, talán holnap.

KaskaKép
Nem egyszerre lenne a három szülinap, csak a hétnek ugyanazon napján! Babóka, ha kibírja addig, április, Andris május, Zsuzsi június. Így a három hónap majd egybefonódó szülinap lesz, mert van egy családi a fix napon, van egy keresztszülõi a köv. hétvégén és van a buli az ovis-sulis társakkal. Szerencsére a buli általában kerti party.

Megyek, itt a kolleganõm, aki bevisz Bp-re!

Urszila
35+3
urszila

Sziasztok lanyok!

Nnnna, a mai szaladgalni valokat is letudtam.Kép Reggel haziorvos, aztan pedig elinteztem a hazassagi anyakonyvi kivonatot is. Sot, meg a doki elott megcsinaltam az ebedet is. Ugyanis 6-kor felebredtem, es csak bamultam a plafont, pedig ejjel 1-ig fenn voltam, ki erti ezt?

Beunak nagyon drukkolok! Vajon hol tarthat?Kép

Na visszaolvasok, aztan meg jovok:

Leszter
36+6
leszter

Halihó Kismamekok!

Megjöttünk CTG-rõl (irodalmi görbe, szép fájásokkalKép), beszéltem a szülésznénivel, akivel Danót szültükKép, Dokibácsi szerint puhul is, nyilik is a méhszájKépKépKép. Csak annyit kért, hogy ne ma este szüljünk, mert akkor nem ér be 20 perc alatt, bár szerinte addig apa simán tartja a frontotKépKép. Ja és azt mondta, valszeg szép, nagy baba van a pocakombanKép

Mariann, jó varrogatást, én is imádok varrniKép

Danó nevében köszönöm a bókokat, és mostmár van helye a májamnak is hizniKépKépKép

Na pussz, majdmég jövökKép
Zsófi
37+6
Csucsuka

Sziasztok!!!!

Hát beléptem a 30.hétbe!!!!JUHÉÉÉÉÉ!!!

Kangi!
Te aztán nagyon vágod ezt a gyerek témát!!!Mikor fogok már én is ott tartani!!!!
Még alig szültél,de már hivatalos dolgok után rohangálsz!!!Csúcs vagy!

Lányok ,most számolgattam a naptárban,hogy ha Marci idõre születik,akkor 8 hetes lesz amikor hazautazunk vele .Cirka 13-14 óra autókázás! Szerintetek ,egy ilyen picike baba hogy tolerálja az ilyen hosszú utazást?

Mariann
30!!!!JUHÉÉÉÉÉ
Mariann

Sziasztok!

Kaska,
Jó, hogy egyenlõre megúszta kispapid , fél év múlva meg már biztos nem viszik be.

Urszila,
Jól mutatathattál, amikor a baba megfordult.
A három szülinap egyszerre az nagyon jó lesz. Biztos nem felejtik el majd felnõtt korukban egymást felköszönteni. Nálunk is van hármas szülinap ugyanis van egy ikertestvérem akinek a felesége is aznap született.

Hajnii,
Már megint hárman vagyunk Gödöllõiek a táblában, de jó! Én a Zsellné Ibolyához járok tanácsadásra.
Nekem is nagyon száraz lett a bõröm a terhesség alatt, és idõnként hámlik is. Viszont azt élvezem, hogy nem kell kétnaponta hajat mosni.

Márti,
Nekem könnyû, volt téged beazonosítani, a múltkori talisképekrõl, mert nagyon hasonlítasz Kristóf egyik osztálytársának az anyukájára.
Nem vesztem el, csak a család adóbevallásait csináltam, meg szervezkedek a lakás felújításra, ha minden jól megy jövõ hét végén kezdhetjük. Már csak a szomszédházban kellene valakit találni aki hajlandó egy hétre kölcsön adni a garázsát (nekünk sajnos nincs garázsunk a pincénk meg egy kicsit dohos és a könyveket nem akarom oda levinni mert egy hét alatt is büdösek lesznek ).

Manócska,
Jobbulást a párodnak!

Maci_2,
Emelkedett májfunkciós értékeid nem lehetnek a régebbi epebajodtól?

Beu,
azóta már lehet, hogy a kezedben foghatod a babád! De azért még drukk!

Leszter,
a talis képek nagyon jók még ne sikerült mindet megnéznem, itthon nagyon lassú a net. De majd délután "begurulok" a munkahelyemre és megnézem mindet.

Ma voltam vérvételen, holnap megyünk UH-ra. Pocaklakó mostanság "haragszik" az apjára, amikor rugdos és ha a párom megfogja rögtön abbahagyja a rugdosást, Kristófot simán rugdalja tovább olyankor.
Valami gyors ebédet kellene csinálni kezdek nagyon éhes lenni.

Üdv:
Ari
30+4
Ari

Csucsuka!!!

Ez nagyon biztató!!!HAJRÁÁÁÁÁ!!!Juj de izgi!!!

Mariann
30
Mariann

Sziasztok kismamik! Tegnap volt a dokinéni a munkahelyemen és megkérdeztem mi tévô legyek (wc ügyben). Ô ajánlotta a Guttalax cseppet, amit kismamák is használhatnak. Hát én este ittam 20 cseppet és hajnali 4-re 1 és fél kilóval kevesebb voltam. Nem tudom elmondani, mennyire hálás vagyok a rengeteg tanácsért, de sajnos úgy látszik valami kóros nem kakilásba szenvedek. Az aranyerem virágkorát éli. Iszonyatosan fáj ülés közben és minden hirtelen mozdulatnál (a wc-zésrôl nem is beszélek, mert a szemem gúvadt közben). Amúgy jöhet 5 székrekedés, 5 aranyér nem érdekel csak a bébi legyen egészséges és gyönyör?.
Mindenkinek drukkolok, majd jelentkezem még
Buborék
buborek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?