Sziasztok!
ZSu,
örülök,hogy tetszik a hivatásom.Még nincs késő,hogy az legyél,de sajnos csak nappalin lehet elvégezni!De már főiskolán is van.Ezt én is szeretném megcsinálni,idén indult először,most lemaradtam róla!
Hát én sem dúskálok a pénzben-sajnos-nagyon megérezzük ezeket a megszorításokat,hát ez az ország nem anagycsaládosokért van.Én is szívesen nyernék a lottón és felnevelnék még több gyereket.De akkor már árvákon segítenék!Na meg a beteg gyerekeken!
Hamár a betegségnél tartunk,hát nálunk sem javult a helyzet!Hanna még mindig beteg.Nem igazán javult a múltkori betegségből.Írtam,hogy még náthás,erre hétfőn éjjel nem sokat aludtunk,hétfő du.belázasodott.Tegnap elvittem a dokinénihez,hát a füle,de erre magamtól is rájöttem.Mivel a párom a gégészeten dolgozik mondta,hogy vigyem be a főorvosnak megmutatni,hát bevittem és fel kellett szúrni a fülét.Gondolhatjátok,hogy sírt,még utána is alíg tudtam megnyugtatni!:( Egy csomó trutyit szívott le,ami azóta is ürül a füléből.Mind a kettőből,mert mindegyiket fel kellett szúrni.De mostmár jobb volt az éjszaka,megkönnyebült szegény,de még fájhat neki,mert nem endegi,hogy hozzáérjek,pedig vattázni kell.Sapkában van itthon is,hogy ne szedje ki a vattát!Na meg kapjuk az antibiotikumot,úgyhogy nem sokára fosni is fog!Bocsi a kifejezésért.
Kicsit mérges vagyok a dokinéninkre,mert nem mondta,hogy ennyire beteg a füle,meg a főorvos sem értette,hogy miért mondott bármilyen véleményt,hisz tele volt a külső hallójárat beszáradt váladékkal,amitől nem is lehetett látni mi van ott bent.Én egy kicsit elfogult vagyok a háziorvosommal,mert
nagyon szeretem,a párom már kevésbé,és megint neki lett igaza!
Még szerencse,hogy a kórházban dolgozunk mind a ketten,így könnyen ki tudjuk kerülni a háziorvosi szolgálatot.
Nem akarok orvost váltani,mert nagyon szeretem,meg már nyugdíjas,úgyhogy már nem sokáig dolgozik-szerintem-de megtaláltam már az utódját!De még nem akarom átvinni a gyerekeket!
Mennem kell,mert éhes Hanna baba!
Pusz
Timi