Ezeréve nem írtam, bocsánat érte. Eléggé elfoglal mostanában a két kissárkányom, na meg a ház ami még mindig nincs kész, most kezdjük a kertrendezést. BRRRRR
Manó2
Zsaninál is ez volt a probléma, de mostmár tudja hogy nem szabad kibújni az övből. De szerintem vegyetek olyan ülést ami 9-36 kg-ig jó. Mi is kinéztük már Zsaninak a Concord Trimax-ot ami dönthető és nagyon kényelmes. Ennek még saját öve van és hátha nem tud belőle Dorka kibújni, de ültessétek bele a boltban hogy kényelmes e neki. Zsani a maga 13 kg-jával az összes ülést felpróbálta nagyon élvezte. De csak akkor kapja meg majd ha Gréti kinövi a hordozót, az meg kb majd csak ősszel lesz, mikor jön az overálos szezon.
Anyicska
gondoltam én hogy eleged van a klinikából. űtalálkoztál Kovács adjunktus nővel a csecsemősök közül? Mi jövőhéten megyünk vissza a neonatológiára a 6 hetes kontrollra igaz 8 hetes lesz akkor de nem tudtak időpontot adni korábbra. Ne adja neki a sors hogy összefussunk, én még mindig nagyon haragszom rá.
Rólunk annyit, hogy egész jól elvan a 2 lány együtt, egyelőre Gréti a megfigyelő, nagyon jól elszórakozik a nővérén, aki persze neki bohóckodik. Na azért vannak néha nagy sírások, mert a kiképzés azért tart
De Gréti tényleg az a tankönyvi mintababa eszik alszik, csak akkor sír ha fáj valamije, ami szerencsére ritkán van. Lehet emlékeztek írtam hogy egy darabig tuti nem szülök, de lehet soha többé
hát az álláspontom már megváltozott, gondolatban elkezdtem tervezni a következő babát 2007 márciusára. Na ezt nem hittem volna szülés után. Na rohanok, megyek vásárolni ebben a sz*r időben, Zsanit is viszem, mert így is estére tombolka lesz. Ti mit kezdetek a gyerekkel ilyen esőben? mert én kiviszem egy kicsit gumicsizmában meg esőkabiban, de ez kevés neki, többhöz szokott a drága. Na ja kertes házban csak kicsapom és az ablakból figyelem mit csinálnak a kutyával együtt..
Nadine

Mielőbbi gyógyulást!