A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Ti mindannyian csak szoptattok?Vagy van már aki a pótlással is próbálkozik?Majd ha eljön az ideje akkor kérek tőletek tanácsokat,mert itt nekem nincs aki segítsen.A védőnőm meg nem megbízható informátor! :cry:
Jelenleg ami egy kicsit elbizonytalanít az az öltöztetés.Ma is elindultunk egy body-ban meg fölé egy napozó,és le kellett vennem a napozót,mert főtt a picur.De nem gáz hogy egy 7 hetes babát egy szál body-ban tologatom?Oké nem fázik meg ebben a melegben,de a szél.Vagy túlaggódom?Egyik nap még sapi kell,másik nap meg pocosan.Elbizonytalanít!

Drukkolok hogy jó idő legyen rátok!Annyira készültök! :lol: Itt kisvárosban nincs ilyen lehetőség,mert itt másmilyenek az emberek. :cry: De örülök hogy rátok találtam!!![/img]
Vendég

Sziasztok!

A lakás még mindig a feje tetején áll, a szobák már ki vannak festve, de még minenhol festéknyomok,por, mész stb... Az ajtókat ma csiszolták, holnap festik.. :? De legalább túl leszünk rajta.

Visszaolvastam, jó sokat írtatok :)

Névadó: nem tudom már ki kérdezte... :oops: Ma voltam fixálni az időpontot. Július 22-én lesz. Kellett az összes adatunk, a névadó szülők adatai, ilyesmik. Ott lesz majd egy köszöntő, aztán egy nagyon jópofa beszéd, meg kislányok mondanak majd verset. Lesz valami fogadalomtétel nekünk szülőknek és a névadó szülőknek is. Aztán aláírjuk a nagykönyvet, és pezsgőzünk:) Ennyi. Utána nálunk lesz itthon családi banzáj.

A babák tündériek!!

Csajok, ha iyen meleg lesz a hétvégén is, akkor egy kis felfújható medencébe ha engedek vizet (csak az aljára), abba beletehetem Dominikot? Hasalva. Nagyon élvezné:)

Mennem kell, lejárt a mosógép, fel kell tennem a függönyt...

Szép estét!

faby

Boscó: én egy szál napozóban tologatom most Lizát, és még így is beleizzadt a babakocsiba.
Én manóm csak szopizik még 3 hónapig tuti.

Holnap: még nézek időjárásjelentést. Én a melegtől nem félek, viszont attól igen, hogy esetleg esni fog.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Boscó: jobb a fülbelövés, mint a szúrás. Mikor vittük a kiscsajt, kérdezte a kozmetikus, hogy a védőnő küldött-e hozzá, mert mindenkit oda küld aki fülbevalót szeretne. Valami olyasmit mondott, hogy a tűvel való szúrásnál roncsolódhat a szövet, és hegesedhet.
Azért jó, hogy már túl vagyunk rajta. Apa azóta is egyfolytában gyönyörködik a lányában, hogy milyen kis szép lett :) Aliz meg már el is felejtette az egészet.

Időjárás: még mindig azt hallottam, hogy délutánra várható csak zápor és zivatar. Drukk-drukk, hogy így legyen :)

Jó talit nektek holnapra :) Várom majd a képeket, fényképezőt otthon ne hagyjátok. :lol: ... és nehogy úgy járjatok, mint mi a fiam ballagásán, hogy az összes elem le volt merülve, szal még időben ellenőrizzétek :lol:

Jó éjt !

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

sziasztok!

A végén csak mi megyünk?? Már sütöm a fasírtkákat, nálunk az egész család be van izzítva!! :lol:

Babetta, Vok! gyertek!!!

Bea: Bettina is február 9-én született és Angi Lidikéje is!! :)

Tényleg Angi: Ti jöttök??

Évi: nem fáj neki a torna, de amikor a gyógytornász kezeli az kicsit.

Mariannka: holnap megmutatjuk mit művel hason a kiscsaj!

Napkrém: Weleda havasi gyopár 20-as krémet használok a csajoknak, ez BIO.

Köszi Mindenkinek a bíztatást Bettussal kapcsolatban!!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok :)
A visszaolvasásra esélytelen vagyok, már vag egy hete be se kapcsoltam a gépemet. Bocsi!

Edit :)
Remélem nem hagyod, hogy a család letiltson :)

Tünde :)
Bennem bízhatsz, én ott leszek holnap :)
A lányom nagyon várja már. Mondtam is neki, hogy lesz egy hasonló korú gyerek is ( Patricia) :)

Na megyek is aludni, akkor holnap tali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok

Örülök, hogy hiányolnátok, :lol: egyelőre kezdek most készülni 95%, hogy megyünk. :) Ha valaki elmegy egy bolt mellett, venne nekem egy csomag Korpovit kekszet? :lol: :lol: :lol: Ha többen vesztek azt is meg veszem, mert itt nem kapni és út közben nincs már bolt. Mi szerintem előbb ott leszünk, mint 11óra.
Na még majd benézek.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Gondolom lassan taliztok, de hát ez van:) Majd nemsoká:)

Vanillka, én is szeretni fogom a Quattro Tourt, minden Graco babakocsit imádok:) De nem is próbálnék vele tömegközlekedésre szállni:) Arra va negy pehelysúlyú kocsim:)

Hétfőn megyünk vérvételre:( Mindkét kisbabámat szúrják:( Szerdán mindkettőnek oltás, csüt-péntek érettségi:( (Meg bankett:)))))
Szombaton Bence születésnapja, júli 2 Kata keresztelője.... Jah és 24 anyu szülinapja, 28 nagyapámé....

Szóval nem érek rá:)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szép jó reggelt!

Boscó!
Én is szoktam egy szál ujjatlan bodyban levegőztetni a lánykámat. Itthon se nagyon van rajta több ruha. Meg persze adok rá zoknit.
Én még csak szopiztatok, bár egyik ismerősömtől konkrétan megkaptam, hogy szomjan hal a gyerek, ha nem teáztatom. De csak azért se! Féléves korig csak tejcsit fog kapni.

Szerintem dög meleg lesz ma.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Jó reggelt

Jelentem, nálunk (BP-től 40 km) kicsit felhős az idő, a nap nem süt, viszont meleg van. A felhők nem tűnnek eső felhőknek. Indulásra készen állunk, fél 10 felé még bekukkantok

Kép

Kép
pgyöngyi

Na,most megnézem,sikerült-e

Bea és Annababa
Kép
bea80

igen!köszi!jó kirándulást mindenkinek!

Bea és Annababa
Kép
bea80

Sziasztok,

de aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok! :)
Jól vagyunk, de nem nagyon van időm irogatni. Sokat vagyunk kint a levegőn mostanában, vagy játszunk stb. Most csak 1szer ébredt az éjjel, ami nagyon király. Úgy tűnik sikerült egy kicsit feltornázni a tejcsit, mert csak 2szer kell pótlás és ebből az egyik csak minimális, a másik az meg az esti etetésnél van, az tuti maradni fog, de nem bánom.

Tünde,
sajnálom Bettust, de biztos nagy segítség lesz a torna!!!
Babcika,
cuki Lilid, aki kis "hízóbajnok". :) Szuper, hogy így feltornáztátok a tejcsit!!!
Ildi,
jó a sztori. :D
Babetta,
nagyon jók a masszázsos képek és a sapis is! :) :lol:
Nancsi, Petri, Bea, Vanillka, Bartika, Zsuzsófi, Cory,
nagyon édesek a Picúrok!!!
Borcsa,
jól vagytok már?
Bartika,
mi van a kalciummal? Jó időtöltést Debrecenben! Mi pénteken megyünk haza anyuékhoz pár napra.
Vok,
hogy van Hanna? Remélem már minden ok.

Bocsi, de más nem nagyon jut eszembe.
Sajnos a talit ki kell hagynunk, mert kirándulunk családilag, de minden jót Nektek és várom a beszámolót, képeket!!!!

Puszi
angi79

Sziasztok!

Hanna már a következő etetéshez mosolyogva fogadott, szóval rendben van és megyünk a talira :D:D

Babetta!

engem nagyon fogsz szeretni. Épp a héten vettem és még nem bontottam ki... elviszem neked. :D:D

Szóval talizunk a ligetben!!!

Pusssz

Eszter
Kép
Kép
vok

Mi is készülődünk :)

cory
Budapest

10 előtt indulunk. Itt is felhős már, de az nem is baj, ha nem süt a nap.

Eszti köszi
:lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Mi is megyünk! Természetesen! :P
Azért várjuk meg egymást, he nem érnénk oda pont 11-re!! :P

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Egyébként ebből a felhőből nem lesz eső, ez olyan fátyolf :lol: elhő legalább nem tűz a nap!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Jó talizást mindenkinek!!
Hozzatok majd képeket!!

A képek a babákról nagyon édik, minden gyerkőc nagyon szép!!

Túl vagyok a fogorvoson, hurrá!!

Szelivi
Einstein :lol: :lol:

A.
Vendég

Sziasztok,

már javában megy a tali! :)

Sajnálom, hogy nem lehetünk ott, de nagyon-nagyon jó itt nekünk most a Balcsin, ezer fok van, itt hétágra süt a nap.
Ma még csak a levegőn voltunk, imádok itt lenni. Legszívesebben egész nyárra leköltöznék Benyóval, de akkor mi lenne apával egyedül Pesten...

Itt mindenhol hatalmas nagy ősfák, madarak, no autó, no sietés, no tömeg, imádom. :)

Na nem is áradozom.

Ja, voltunk kint ma Bencével a vízen a stégen, persze szigorúan napernyő alatt, de annyira élveztem. Meg ő is! :) Mindenki minket csodált, hogy kijövünk ilyen pici babával. Pedig én is pontosan ennyi idős voltam, amikor már ugyanígy kihoztak, ugyanerre a stégre... pontosan 30 éve volt.... :)

Na, nem nosztalgiázom, puszi nektek, és sok fényképet kérünk.
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk, nagyon jó volt a tali, a lábam leszakadt, fiúk ülnek a kádban :) A meleget még mindig utálom, a bugyimból is csorog a víz.

Babetta: hol vannak a képek? ;)

cory
Budapest

Sziasztok,

Húha, már vége a talinak? És képek várhatók??? :) De jó :) Nagyon kíváncsi vagyok.
Kár, hoyg nem lehettünk ott :(

Cory: a Margitszigeten is baromi meleg volt :lol: :lol:

Mi is lejártuk a lábunkat, és jó büdin értünk haza :oops:
Ráadásul rossz helyre mentünk, az egész szigetet bejártuk, mire megtaláltuk a csipet-csapatot :? Addigra már majdnem vége is volt a programnak :?

Eszti: de jó neked a Balcsin :) Irígykedem rendesen. :) Bár én az idén fürdőruhát biztos nem veszek fel erre a fóka testemre :(
Milyen volt a torna csütörtökön??

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Mi is hazaértün :) Nagyon jó volt :) Csak Gergőt sikerült megpirítanom :oops: Tiszta apja :) Ő is hipp-hopp megég a napon.

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!!!

Várjuk a képeket anyukákról,babákról nagyon-nagyon!!!!! :wink: :lol:

Cicihelyzet icipicit javulóban van,csak a mosogatás nagyon macerás.Ma egyszer elfelejtettem,mikor nézek lefelé,hogy odaadom Lilkónak a cicit,látom,hogy tiszta sárga a jódtól.Na ekkor leraktam a jányt,aki erre égtelen üvöltésbe kezdett,lemostam,majd vissza a cicizéshez.Egyedül voltunk nem tudta szegényt átadni senkinek,úgy sajnáltam :cry: ,de azért túlélte :wink: :P

Borcsa-Sajnálom Gergőt,akkor ez most nem tett túl jót a barihimlős kis bőrének,vagy már teljesen elmúlt?

Tegnap voltunk ballagásos vendégségben,Lili ilyen csini volt(aki már látta a másik topicban,attól bocsi :oops: )
Kép
Vendég

Sziasztok!

Örülök hogy mindenki hazaért a taliról!Nagyon jó idő volt rátok!Talán túl jó is!Jól bírták a babák?

Babcika:Nagyon édes Lili!!! :lol: Én is szeretném csak szoptatni Fannikámat,amíg csak lehet,pedig én is kapom az ívet a családomtól hogy szomjan fog halni a gyerek a hőségben!Mindig azzal jönnek ha én tejet iszom ilyen melegben utána nem vagyok szomjas?Szerintem az egész más!A babának 6 hónapig csak anyatejet!Ezt olvasom mindenhol!Köszi az öltözködési tanácsot!biztos szükségem lesz még néhányra!A képek feltevésén még dolgozom! :oops:
Vendég

Sziasztok
Várjátok a képeket mi? :lol: :lol: :lol: :lol:

Egy-két ízelítőt adok, de 50 képet nincs kedvem lekicsinyíteni. valamit kitalálok neki. :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Majd este a többit :lol: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Látom nagyon jól telt a tali!!! :D Édesek a babócák így egy rakáson. :D

Babcika,
nagyon cukor Lili. Ez egy rugi, ugye? Mert mi is kaptunk ilyet az egyik déditől.
Eszti,
de jó lehet Nektek!!!! Mi Tatán voltunk és ott nem volt olyan őrületes meleg, szerencsére. Jó sétáltunk.

Puszi. Mindenkinek további kellemes 7végét!

Mamacka,
reggel kihagytalak, de most eszemben van még, hoyg Áron baba nagyon helyes kissrác!!! Szuper a farmeros szerkó! És még mindig nagyon klassz képeket csináltok!
angi79

Ha albumot csinálok ezerszer lassabban, tölti be, mintha én kicsinyítem ,ezért inkább azzal szórakozok.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Jajj, de sajnálom,hogy nem tudtunk részt venni a talin :( Naggggyon jók a képek :lol: Még-még-még!!! Még sikerült is beazonosítani elég sok mindenkit :lol:

Barti! Mi nemrég jöttünk haza Debrecenből! Oda járok egyetemre :D Utólag is boldog névnapot!

Faby! Épp ezen gondolkodom én is,hogy vettünk Botinak egy kis "medencét", és megáztatnám a kis popsiját az árnyékban!
Szerintetek többiek?

Eszti: Még mindig irigykedem a Balcsi miatt :D

Angi: Szuper,hogy sikerült tornázni a tejcsi mennyiségen!

Babcika: Ti is nagyon ügyesek vagytok!

Mariann: Nagyon örülök,hogy vége a tágulat mizériának!

Borcsa: Sajnálom Gergőt! :(

Volt szó úgy láttam a napjtejről! Mi a Vichy 50+ -t használjuk Botira, és eddig nagyon szuper! Még sosem pirult meg sehol, pedig mi tényleg sokat vagyunk kinn, és a forgatás, árnyékkeresés ellenére,van,hogy éri (inkább világítja) picit a nap!

Rólunk:
Sajnálom,hogy így eltűntem, köszi Babetta a hiányolást! Vizsgaidőszak végét taposom, és baromira kész vagyok már! Hulla fáradt vagyok. Napközben sokat vagyunk kint Botival (még ha esik is, igényli :shock: ), meg rengeteget játszunk! Este, miután lefektetm 9-től tanulok általában éjfélig, 1-ig, 2-ig...mikor hogy, de már egyre nehezebben bírom. Ha minden jól megy, kedden van az utolsó vizsga (bár még várjuk ki a mai eredményét)!
Botond elkezdett forgolódni,oldalra és hasra nagyon jól megy, de a legelső mutatvány a hasról hátra fordulás volt :D Nagyon cuki! Baromi ügyesen fog, és tép! Eltépte a tanulnivalómat, mikor ideültünk a sz.gépasztlahoz mail-eket olvasni :shock:
Hétfőn voltunk vissza a kardiológián, sajnos még mindig nem záródott neki a foramen ovale, 1éves korában kell megint vinni. Csütörtökön pedig bőrgyógyásznál voltunk: gyermekkori ekcéma :( Ha nagyobb lesz, valószínűleg lesz allergiavizsgálat. Most ugye teljesen felesleges, mert csak anyatejet kap! Azt mondták nincs sok köze az én tejfogyasztásomnak (ami amúgy gyakorlatilag nulla!). Szóval zajlik az életünk, de vidáman!
Fogunk még nincs, de egyre fehérebben virít Boti ínye :lol:
Jajj, és a meleg tök kiüti! Ő sem bír magán elviselni sok ruhát, leginkább csak ujjatlan napozót :D

Most be is fogom végre, bocsi,hogy ilyen sok voltam!

Várom,hogy legközelebb mi is ott lehessünk a talin! És dobáljátok még a képeket!

Természetesen a babák egytől-egyig csoda édesek, olyan sokat nőnek, jó nézegetni! :D

Puszi!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Kép

Annácska Petikéje

Kép

Tünde: Bettina

Kép

Kép

Kép

Kép

Cory:Liza

Kép

Kép [img]

Mariann és párja
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 599.02.jpg[/img]

Kép

Kép

Tünde hamizik

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Bosco!
Az én lányom el se foga mást, csak amellemet, meleg ide vagy oda.Inkább addig ordít még meg nem tudom szoptatni valahol, de nem iszik mást.Így nálunk eldőlt a kérdés, bár én is megkaptam, hogy szomjan hal szegény stb stb stb... :evil: :twisted: :evil:
Hát gondolom a babák ritkán lesznek öngyilkosak.És ez egyébként sem tehéntej.Ráadásul én azt gondolom, hogy ha apiciknek kellene más is, akkor lenne egy harmadik mellem, amiből tea jönne.A természet azért ritkán hülye, és az emberiség sem halt ki még.... :lol: :lol: :lol:

Babcika! Én már láttam a lányzót, de azért itt is gyönyörű kis vigyori!

Jó lehetett az összejövetel, nagyon jók a képek, kár, hogy nem Pécsett voltatok!

:(

Bea és Annababa
Kép
bea80

Bea: maximálisan egyetértek. Ha a természet úgy találta volna ki,hogy az anyatej nem tökéletes nekik, akkor folyna belőlünk más is. De hát az anyatej nagyon nagy százalékban víz.

Babetta: köszi a képeket :D

cory
Budapest

Köszönjük az együttérzést :) Szerencsére a barihimlőnk már klasszul visszahúzódott... De azt egyszerűen nem sikerült még rutinná tenni, hogy Gergőt bármilyen felhős időben kenni kell... Úgy tűnik sokkal érzékenyebb a bőre, mint a lányoké...
Amúgy Babylove naptejünk van, és ha kenem, akkor minden OK.

Borcsa
KépKépKép
borsts

Babetta: nagyon jók a képek, köszi :) Van még? :lol: :lol: :lol:

Cory: a druszánk nagyon nagyon cuki :) Miért bömbizik az egyik képen?

Persze a többi baba is nagyon aranyos. :) Apa örömmel fedezte fel, hogy több apuka is részt vett a talin, így várható, hogy legközelebb ha lesz tali, eljön velem :)

Annácska: rajtad aztán semmi súlyfelesleg nem maradt. Hogy csináltad?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Nagyon jók a képek!Fantasztikus lehet így ennyien eggyütt!Nagyon édesek a babák!

Szuper hogy ennyien egyetértetek velem! :lol: A családom maradi ilyen téren. :cry: Fannikának pörsenéses a lábikája,ha nem javul megmutatom dokinak,de lehet hogy ez a meleg.Sehol máshol nincs rajta semmi,csak a két lábán.Én nagyon sok tejet iszom.Mindig is imádtam.Fogjam vissza magam?
Vendég

Szuperek a képek!!Nagyon irigy vagyok! :cry: :wink: :lol:

Bea-Tényleg kár,hogy nem Pécsen volt a tali. :cry:

Bosco-Lili is csak cicizik.Ma de. próbáltam adni neki 100. próbálkozásra kis vizet rendes pohárból,mert csuklott.Öklendezik tőle.Cumisüvegből sem hajlandó inni.Kizárólag cici.Nem tudom mi lesz a hozzátápival.Ha lenne rá esély,hogy szomjan halnának a babák a szopi mellett,már lenne rá pl. Lili is virul,pedig nem is nagy zabagép.A babák tudják a legjobban mi kell nekik,nem pedig a nagyokos felnőttek. :roll: :lol:

Most megyek,mert ma este nálunk nyügi van,fáradt a poronty.
Vendég

Babetta!

Köszi a képeket! Nagyon klassz lehetett a tali, látszik rajtatok, hogy jól éreztétek magatokat.

Bosco!

Szia! Nálunk is csak cicizés van, és eleinte az én családom is úgy gondolta, hogy szomjan fog halni a gyerek, de már látják, hogy azé' csak megmarad, hiába nem teáztatom :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Babcika: ha szüksége lesz a hozzátápira, el fogja fogadni :) Tudod, nem hülye, csak kicsi

cory
Budapest

Már az én családom is osztja az észt, hogy inni kellene adni a babának cumisüvegből. :( De azért elég jól le tudom szrelni őket. :lol:

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Már akartam kérdezni tőletek, hátha van valami ötletetek arra, hogy miért fél az én pöttömpannám az idegen helyektől és idegen emberektől? Pénteken elmentünk baba-mama tornára, de ahogy meglátta, hogy ő ezt a helyet nem ismeri, elkezdett üvölteni. Ekkor odajött egy másik anyuka, hogy segít megvigasztalni, meg odaadott neki egy játékot. Na, ez csak olaj volt a tűzre, mert mégjobban rákezdett, és már kb. céklaszínű volt afeje. Sehogy nem tudtam megnyugtatni, ki kellett mennünk a teremből, hogy ne is lásson senkit. Próbáltam cicire tenni, de cickóval a szájában is csak sírt keservesen úgyhogy a torna elmaradt, mentünk haza... Miután úgy-ahogy megnyugodott, még utána is vagy háromnegyed órán keresztül csak hüppögött. Sírdogál ő mindenhol, ahol idegenekkel kerül kapcsolatba: anyuéknál, gyerekorvosnál, barátoknál, de elég hamar meg tud utána nyugodni, de ez a péntek horror volt. Mit csináljak, hogy könnyebb legyen neki??? Ne vigyem egyáltalán társaságba, és majd kinövi? Vagy éppen hogy többször menjünk olyan helyekre, ahol eddig még nem oltunk? Van másnak ilyen problámája??? Ha valki tud, segítsen léccccci :?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

OLYAN GYÖNYÖRŰEK VAGYTOK!

Csak bekukkantottam most megyünk a Balatonra délelött vendégek voltak... nagyon sajnálom :cry: ... és látom itt több apuka is volt! Ezzel bíztatom a férjem, hogy legközelebb jöjjön... ugye lesz legközelebb még idén nyáron!
Jó lenne ha esetleg Anitáék is eltudnának jönni... bár Nyíregy iszonyat messze van :(

Pussz mindenkinek nagyon sajnálom, hogy nem mentünk... alig ismerlek meg benneteket így pocak nélkül! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mi már fürdetésen túl vagyunk, és már alszik is Levi, így folytatom a képek felrakását.

Tünde
Ne haragudj, nem akartam kétszer rakni a hamis képet.
És a nagyobbik lány Tünde Dórinája volt, csak lemaradt.

Szerintem is jó volt, csak baromi meleg volt. Rakok képet miután haza jöttünk Levi beájult később, meg az apjával nevetet.

Kép

Kép

Kép

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Tünde
Milyen kocsitok van?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Istvánka és a pelenkázó papája

Kép

És utána

Kép

Tünde engem fényképez én meg őt

Kép

csoport kép

Kép

Kép

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta!

Nagyon cuki Levi a nevetős képen! És úgy látom, nem csak csörgőnk van egyforma, hanem szőnyegünk is :D Nálunk is ugyanilyen van a nappaliban :D

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Gyöngyi:Lili

Kép

Lívi:Tünde

Kép

Eszter: Hanna

Kép

Borcsa:Gergő

Kép

Az én fiam Levente

Kép

Mariann, Gyöngyi, Anna, Sullyx és párja

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Na én is itt vagyok.
Jó pörgős volt a nap, este fél 7-re értünk haza. Lili úgy elfáradt, hogy a cicimen elaludt.

Babetta: köszi, hogy ilyen gyorsan feldobtad a képeket, szupik lettek :lol:

Borcsa: Sajnálom a lesülést, remélem nem lesz gond belőle éjjel

Kép

Kép
pgyöngyi

Ildi és Natasa hűlthelye

Kép

És előkerült Natasa

Kép

Lívi és Tündi

Kép

Levi

Kép

És megint Levi és Ildi , Borcsa, Gergő,Liza és Cory lába

Kép

Anna gyermekei

Kép

Most már csak rakom a képeket

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Tünde párja és legnagyobb lányuk.Ciki :cry: ,de most nem jut az eszembe szegény neve, pedig mondogatom ,hogy Dórina ,Bettina és így sem. Kép

Nincs több kép
De én már kettőig se látok. Remélem, meg vagytok vele elégedve, mármint a mennyiséggel!!!! :lol: :lol: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

A tali tök jó volt. :) Ha azt leszámítjuk, hogy az eddig fázós lányom épp megsülni készült a melegtől.. és ugye ezzel még nem tudokmit kezdeni... de majd megtanulom ezt is. Öltöztetni már megy. :D ő volt a legelső, aki egyszálpelusban fetrengett és még így is melege volt!!! :)

De a legjobb dolog itthon történt velünk... Hanna hasról a hátára fordult... :D Imádom! :D Már azon is csodálkoztam,hogy ilyen gyorsan (szerintem több mint 2 hete hátáról-oldalra fordult, de erre még nem számítottam. És olyan ügyin kinyomja magát. :D
Persze a gonosz anyja még egyszer látni szerette volna a mutatványt, de akkor már nem sikerült támaszt találni a kezével és csak kalimpált. :D De ooolyan ügyi volt!!! :)
És hogy Hanna is gonoszkodjon, mire odaértem a fényképezővel, addigra már annyira elfáradt, hogy kinyomni se akarta magát.... Erről is lecsúsztam. :)

Gyöngyi!
Lili élőben is cuki és semmi baj a súlyával!!! Én már nem fértem hozzád, de remélem a többiek felsrófolták az önbizalmad. :D Még Hanna is sírt egy picit. :)

Ja, és egy vicces.. a hátam persze leégett, szóval Bortsa, nem csak Gergő érzékeny.. és csak ott, ahol már nem kendtem be magam,mert nem értem el... Jól nézek ki. :D:D:D

Ildi!
Kösziii a sütit!!! :D:D:D
Natasa is egy nyugis baba. :D

Babatta vagy Edit, áá, én maradok a Babettánál.. :D Haaaatalmas Levi!!!! :D Kész vagyok azóta is. :D:D Olyan karizmod lesz, mire el kezd járni, hogy az csak na!!! :D Nem kell majd tornáztatnod, az tuti!!!

Na, én lépek aludni.

Puszika

Eszter
Kép
Kép
vok

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?