Szép jó napot,
Tünde: A 4-5 kezelés nem is olyan sok, drukkolok, hogy elég legyen, és Bettina teljesen rendbe jöjjön
Szelivi: Nagyon tetszenek a képek, Tündibaba szépen kigömbölyödött

Én is olyan jókat vigyorgok mikor megnézem a 3 hónappal ezelőtti képeket, tök muris, ahogy a legkisebb pelus is majdnem a hónaljáig ér Aliznak
Era: nekem nincs tapasztalatom babaúszással kapcsolatosan, de szerintem érdemes lenne a lakóhely szerinti topikokban nézelődni, hátha rátalálsz környéked beliekre, akik járnak, és tudnak tanácsot adni.
Indianyó: te nem ismersz, mert csak nemrég kezdtem el aktív résztvevője lenni a topiknak, de szinte a kezdetektől fogva nyomon követtem az eseményeket, és nagyon sajnáltam, hogy így eltűntél. Asszem sejtem miért, de most nagyon örülök, hogy itt is felbukkantál, és dobtál képet a fiadról

Nagyon szép kisfiú, és nem is csoda egy ilyen anyuka mellett, hogy ennyire kiegyensúlyozott és nyugodt.
Remélem nem ez volt az utolsó, hogy hallunk itt felőled
Gyöngyi: cicirángatás: én is úgy tapasztaltam, hogy vagy akkor csinálja ezt Aliz, mikor már nem dől a szájába a tejcsi, és meg kéne dolgozni a kajáért, vagy ha a kakival küzd. Rosszabb esetben mindkettő egyszerre

Sajna én még nem jöttem rá, hogy hogyan lehet ezt megelőzni
A 6100 gramm nagyon nagyon jó súly, nem is értem mit aggódsz. Mennyi volt az előző méréskor?
Ha Lili 20x eszik egy nap 40-50 grammokat, akkor számold össze, hogy az mennyire jön ki a nap végére, és akkor már nem is olyan meglepő, hogy hízik.
Babetta: Örülök, hoyg nem hiába drukkoltam , és Levi már több napja ilyen szépen alszik

Hátha beáll erre a rendre
Babcika: Tegnap molyoltam a fiókban, és rátaláltam a terhességi tesztemre

Mutattam apának, kicsit nosztalgiáztunk
Egyébként sikerült már leszámolnod a gombáddal?
Scullyx: nagy-nagy gratula a hős Laurának a 3 hós oltáshoz

Jó, hogy nektek is már csak 1 van hátra
Boscó: én sem nagyon szeretem, ha Aliz sokáig van a hordozóban, mert én is féltem benne a gerincét. Inkább a pihenőszékbe szoktam ültetni, azt lehet dönteni, szerintem kevésbé terheli a hátát, de mégsem vízszintesen fekszik benne.
Bartika: Üdv újra itthon a nagy csavargásból

Jó nektek, hogy sikerült hűvösebb helyen átvészelnetek ezt a kánikulai időszakot.
Nem mondod komolyan, hogy 10 kortyból 100 grammot mértél ???

Annyira szeretem, mikor ilyeneket írtok, írtóra meg tud nyugtatni

, mivel mostanában 7-8 percnél tovább Aliz sem szopizik
Holnap reggel megyünk Szolnokra először anyáékhoz meg a tesómékhoz, aztán estefelé lépünk tovább Debrecenbe. A Csapó u-i hosszú 10 emeletes panelház mögött a Senyei-Oláh u-ban laknak anyósomék egy új társasházban. A te szüleid merre vannak Db-ben?
Csema: én csak egy képet látok

Pedig nagyon szeretnék többet is
Eszti: így utólag is boldog 4 hós szülinapot Benyónak

(Remélem jól emlékszem ...

)
Vali