A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Lányok csak annyi,mert álmi vagyok,hogyha vkit megnyugtat,akkor Lilivel mi már 1,5 hónapja ilyen lassan hízogatunk (ill. ő én sajnos jobban :cry: )és nincs gáz.Gyönyörű,jó kedvű(ezt Ti is látjátok képeken),nem nyügi, értelmileg 1000-rel fejlődik,hatalmasakat alszik.
Különben is az én lányom 5 kg 4 hósan,úgyhogy itt kizárólag én kaphatok idegbajt,más nem!!! :lol: :lol: Én meg igyekszem a fentieket mondogatni magamban,úgyhogy csak azért sem leszek idegbajos (csak néha :wink: ).

Na pá,megyek szunyálni!!
Vendég

Kép

Régen ilyen vékony voltam:

Kép

Most ilyen husis vagyok:

Kép

Apa a kezembe adta a kiskanalát:

Kép

Most így alszok:

Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Gyönyörűek a kiscsajszik!

Végre egy kis enyhülés........, olyan kellemesen hűvös az idő.
Martin is élvezte, aludt -végre- mint a tej. Igaz ma is sokat fürödtünk, mert csak így nem nyűgösködött.
Kép

Szeretném kipróbálni Martinnal a babaúszást. Mi a véleményetek? Van már valakinek tapasztalata????

Nicika,Indinyó és a többiek akik úgy eltüntetek!
Hogy vagytok? Adhatnátok pár füstjelet magatokról és a picikről!!

Jó éjt és derüs, szép napot!

Era és Martin

KépKép

KépKép
lingelera

Jó reggelt

Era: Gratulálok a 3 hóhoz :) . Én akarnám vinni, csak azt mondták az uszodába, hogy várjam meg míg az összes szurit megkapja, az meg 4 hósan lesz. Mondjuk most kicsit eltántorítottak tőle az ismerősök, mert azt mondják, hogy középfülgyulladást kaphat, vagy esetleg valamelyik anyukától gombát a pici. Nem tudom mennyire tiszták a medencék

Tünde: Remélem csak a meleg miatt csinálják ezt a lányaink, ha megnyugtat az enyém is alig eszik, majd hétfőn kiderűl a valóság. Mondjuk nálam azért éjjel óránként kér

Kép

Kép
pgyöngyi

Babetta: 11 óra 16 perckor dugta ki a kisfejecskéjét :lol:

Cory: tegnap ezt csinálta: cicizet, elkezdte tépkedni, áttettem a másikra, abból is evett, majd elkezdte rángatni. Felvettem büfiztetni és úgy üvöltött mint a sakál. Visszaraktam cicire, de azt megint csak rángatta. Ez mitől lehet?

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok! Képeket nézni ugrottam be egy kicsit - nem érek rá olvasni. Jó fejek az összes kőcök, szerintem sehol se éheztetik őket :)

Era :) Neked akkor egy füstjel :) Nálunk minden tökéletes, egy panasszavam sincs. Eszik, alszik, nevetgél, dumál - ahogy azt egy ekkora gyereknek kell. Sírni csak a tejecskéért szokott, az meg csak egy fél perces időszak :) Súlyt nem mérünk, mert nincs rá szükség, hosszat meg nem tudunk, mert D. nem áll meg egy percre se a nagy munkában.

itt egy tegnapi udvari fürcsis kép:

Kép

Mariann :) Mondta Eszter, hogy érdeklődtél :) Szívesen írok neked mélt, csak nem találok a címedet, elküldöd priviben? Köszi.

Mindenkinek jó nyarat és sok örömet!

csókolat.

indianyo

Sziasztok!!

Era-Martinnak boldog 3 hós szülinapot!!!

Gyöngyi-Coryék elutaztak,tudod?Nem lehet,hogy azért rángatja,mert nem dől a szájába a tejcsi?Mert az én Lilim ilyen.Olykor rájon az 5 perc és,ha kiszívta azt,ami dőlt a szájába után begurul,hogy szopizni kell!!!Így elkezd sírni,meg húzza-vonja a cicit.Van amikor annyira behergeli magát e miatt,hogy már be sem veszi szájába a cicit!Akkor akadok ki a legjobban,mikor elfordul és beteszi az ujját:Ja mert abból biztos dől tej. :x Kis lusta!!!De addig piszkálom,amíg nem szívja rendesen.Elég idegörlő mikor ezt csinálja.egyszer volt már,hogy én is bőgtem,akkor meg lesett,mint a lukinyúl :P
Vendég

Gyöngyi: mi mindig előre kötjük be a hordozót, főleg, hogy 3 ajtós a kocsi, hátra nem is tudnánk bemászni kötögetni. A lényeg amit Livi írt, hogy nem lehet elől légzsák!!

Bosco, Livi, Era: gyönyörűek a babócák!

Livi: tényleg sokat hízott, de jól áll neki!!! :lol:

Gyöngyi: kezdek rájönni, hogy ezt nekem akkor csinálja Bettus ha nem ömlik a szájába a tej, szóval még nem jött a tejleadó reflex. Olyan kis lusti :)

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Babcika: jól van! akkor Neked is hasonló a babád! :lol:

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Indianyó: örülök, hogy ilyen jól vagytok és minden rendben!!!! :D
Nagyon csinos a kis Domino baba!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Gyöngyi:sajnos ez nálunk elég gyakori,én mindig azt hiszem a tejcs miatt,de egyre inkább rájövök hogy ilyenkor kakil ,és az mindig ilyen küzdelmes,majd letépi a cicimet.

Boscó:ha jól látom egy nap van a lányaink között,de a fannika hogy tartja a fejét hason!!!!!!hihetetlen,nasgyon ügyes és szép baba.

KépKép

KépKép
pilchard

Era: mi voltunk Dorinával babaúszáson amikor 5 hós volt.
Arra kell figyelni, hogy olyan helyre vidd, ahol nem jéghideg a víz és normális körülmények között lehet pl. öltözködni.
Mi sajnos olyan helyre mentünk, ahol olyan hideg volt a víz, hogy másnapra náthás lett és 2 hétig nem lábalt ki belőle. Az öltöző pedig egy 2*2m-es helyiség volt 20 mamával babával.

Vannak magánházak is, ahol van bébiúszás, mondjuk az drágább jóval.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde-Ezek a csajok :!: :?: :wink:
Vendég

Sziasztok
Gyors leszek. Nagyon cukik a babák. :D

Gyönygyi
Levi 18.23-kor született. A keresztlányom kérdezte, hogy ki az idősebb. :wink:

Levi meg rendes volt ,mert 19.15-kor evett és 2.08-kor kelt ez már a harmadik éjszaka ,remélem így marad. :lol:

Lívi
Ha egyedül megyek értesítelek :D , de lehet, hogy csak a párommal juttok el ,ő viszont hamar végig járja ,vagy a nővéremmel hozatok.

Majd este jövök

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Képzeljétek 1 éve,egy sikeres,4-es szigorlat után,csináltam a terhességi tesztet,ami pozitív lett,vagyis magmutatta,hogy beköltözött Lilibaba!!!! :P :P De jó volt,újra átélném azt a napot 100-szor is. :P
Vendég

Babetta-Nálunk is így kezdődött az éjszakaátalvás!Csak így tovább!!!
Vendég

Na akkor kezdem előről, mert eltünt az előbb.

Én is a lustaságra gondoltam, de ha így rángatja a cicit, akkor a következő belövelés nem fog megtörténni. Vagy ez a cici rángatás is előidézheti a tejleadóreflex beindulását? Ráadásul egyre gyakrabban adja elő ezt a mutatványt, én meg szívrohamot kapok a mérlegelésnél.

Elutazott a Cory? Jézusom! És mikor jönnek haza? Nem is tudtam. Remélem lesz a közelébe számítógép :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Borcsa :lol:
Csuda pofa Gergő és így közlekedik!? Mindenki babája sürög-forog csak az enyém ilyen lusti?

Évi :lol:
Dóri milyen édesen szopizza az ujját!

Na ne mondjátok/írjátok már, hogy vannak olyan szülők akik az ilyen csöppségeknek töltött káposztát és kólát adnak! :shock: Én ezt nem hiszem. Ez hihetetlen és felháborító! :evil:

Boscó:lol:
Nagyon szépek a szerelmeid! Nálunk apa (33) is talán most érett meg az apaságra, legalábbis eddig úgy gondoltam. De még mindig nem úgy foglalkozik Timivel ahogy én szeretném. Ő rengeteget dolgozik, (vezető beosztásban van) de amikor hazaér nem tud kikapcsolódni.
Hiába vagyunk ott a picivel. Szereti ő meg minden de nem igazán tudja kimutatni. :? Talán majd ha nagyobb lesz...
Mit csinált Fanni? :?:

AZ éjszaka szakadt az eső, dörgött és villámlott. Timi úgy aludt mintha mi se történne. :roll: :shock:

A többi bébi is GYÖNYÖRŰŰŰ!!!!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Szelivi:mekkorát fejlődött a babukád!Csodálatos!!!Miből lesz a cserebogár!!! :lol:

Era:én is boldog 3 hót kívánok!

Pilchard:tényleg csak egy nap van közöttük.De jó hogy van Fannikával egykorú baba!Képeket kérünk!!!

Babcika:köszi a képeket,egyáltalán nem késett!Csak rajtatok múlik hányszor éled át azt a napot amikor megtudod hogy gyermeket vársz!Gondolom Ti terveztek majd kistesót!? :lol: Az is az egyik legszebb nap az ember életében!Mi terveztük,vártuk,de annyira meglepődtünk hogy milyen hamar teherbe estem,hogy hirtelen fel sem tudtuk fogni! :oops: De csodálatos érzés az biztos! :lol: :lol: :lol:

Petri:sajna tényleg van olyan szülő aki mindenfélével megeteti a gyermekét!Sógórnőm is nagyon hamar adott főtt kajákat a kislányának.Hát én nem fogom követni a példáját az biztos!!!Nem arra van még szükségük.Jó,jó,megeszi,meg nő is,de nekik még más kell!(szerény véleményem szerint!!!)Szóval Fannikát leraktam hasra!És mivel látjátok hogy tartja magát,fogta,és a bal kezét kinyújtotta előre,a jobb kezével még támasztotta magát,a jobb lábával lökött néhányat,és már a hátára is fordult!Nem akartam elhinni.A párom meg,mivel nem nagyon tudja hogy mikor mit kell csinálnia egy csecsemőnek(ezt a fejezetet még nem nyalta be a könyvekből)csak hitetlenkedett!De másnap mikor ő is látta,azt hittem megeszi Fannikát annyira puszilgatta hogy neki milyen ügyes lánya van!Sajnálom hogy sokat kell melóznia a párodnak,hidd el csak amiatt nem viselkedik úgy a kicsivel ahogy te szeretnéd,mert le van terhelve!Korban ő is megérett,csak még ők nem tudnak annyira mit kezdeni egy ilyen picibabával!Hidd el,ha majd nő még egy kicsit,nyílik az értelme,csinálja az érdekesebbnél érdekesebb dolgokat,beszél stb.odáig meg vissza lesz apa is!!!Próbáld meg nem lerohanni a nap eseményeivel ami veletek történt,kérdezz inkább róla,felőle,hogy telt a napja stb.Osztom itt az észt,biztos így csinálod! :oops: Türelem.De azért nagyon rá se hagyd,érezze hogy szüksége van a picinek az apukája testi közelségére is!Na elég belőlem! :oops:
Vendég

Sziasztok!

Gyönyörűek a babák.
Megvolt a 3. oltásunk, Laura nagyon hősiesen viselte, nem is sírt.

Hogy bírjátok ezt a meleget?

KépKép
KépKép
scullyx

Hali!!

Minden picúr tündérkecsodabogár!!! :lol:

Boscó-Hát igen rajtunk múlik,de egyelőre ez az érzés egyedi!!Persze mindenképp szeretnénk kistesót,épp pár napja kérdezte férj,hogy mikor már?Hááát,azért még jó lenne várni kicsit.

Apa-szeretet:Az én párom is imádja Lilit,aki viszonozza is ezt,tehát odáig vannak egymástól. :P Pedig enyém férj csak 24 éves.Megzabálja a lányát,imádja tartogatni stb.De:komolyabb fealadtokat nem vállal Lilivel,nem pelenkázza,még soha nem fürdette,stb.Tehát,ha valami necces helyzet van,akkor Anya(=Én) a soros.Dehát ez vmenyire így természetes.

Kaja:Tényleg felháborító ez a csülök,bableves,töltöttkáposzta...Én is alig hiszem el,hogy lehet vkinek ennyi esze.Nálunk nincs ilyen a családban,de azért tegnap Anyósnak volt egy jó dumája:Majd,ha már eszik főzeléket is Lili,biztos megugrik a súlya :evil: :evil: Inkább nem is kommentálom :cry:
Vendég

Babci, Tünde: Na már nem bírtam, rádobtam pelus nélkűl a mérlegre 6100g-ot mutatott. Most kicsit megnyugodtam. Csak tudnám, hogy mitől hízik, amikor alig eszik és 2 óránként cserélem a pelenkáját mert az tonnás súlyt nyom a sok pisitől? :shock:

Babci: Én is várom már, hogy mikor nyögi be valaki a hozzátáplálást. Most én úgy szerelem le őket, hogy ha kérdezik mennyit evet, mondok egy jó nagy számot. Így elkerülöm a b...ogatást :wink:

Pil: Bevállt a sírásnál a pelus levétel, vagy még nem próbáltad? Kiságyban alvás, hogy halad? (Nálunk most megy a hajszárító)

Kép

Kép
pgyöngyi

Babetta: Enyém az idősebb, Tiéd a nagyobb :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

p gyöngyi:miért megy nálatok a hajszárító?
Vendég

Babcika:nagyon ritka a mai világban hogy 24 évesen gyermekért rajong egy férfi!Nagy szerencséd van vele! :lol:Igen,általában nálunk is mindent én csinálok.Bár az első fürdetést a párom vállalta be!De az nem fürdés volt,csak cicamosdás!De nem lomboztam le.3 napig hagytam,de amikor 3 nap után sem akarta megmosni a haját,na akkor kezembe vettem az irányítást! Én 23 éves vagyok,úgyhogy van egy jó pár korombeli haverom.De el nem tudnám képzelni egyikkel sem magamat!
Vendég

Gyöngyi-Többet egy szót se!!!! :wink: Mikor leszünk mi 6100 gr-osak :?: :?: Szinte elérhetetlennek tűnik innen az 5 kg távlatából.Mindegy nem szabad már ezen filóznom.

Ti mit tennétek a helyemben,könnyen elfogadnátok,hogy nagyon lassan hízik a kicsilányotok?Kár,hogy vannak ezek az elvárt,előírt követelmények a súlyra.Akkor nem kellene filózni,5 kg és kész. :roll:

Boscó-Hajszárító azért megy Gyöngyiéknél,mert a Lilik olyanok(enyém is),hogyha nagyon hisztisek,vagy fáradtak,de nem tudnak elaludni,akkor a hajszárító búgására megnyugszanak.Nálunk már nagyon ritkán kell bevetni,de ma pl. igen,mert nagyon nyügi volt szegénykém.Talán front jön. :cry: :roll:
Vendég

sziasztok!
Boscó.igazából én nem vagyok itt oszlopos tag,én a nyári babásoknál vagyok,mert amikor rátaláltam a fórumra nem figyeltem hogy milyen szobák vannak,és oda kezdtem el irogatni,de ide rendszeresen járok olvasni,meg időnként-mostanában sűrűbben-nyaggatom a csajokat a kérdéseimmel :D
úgyhogy nagyon nem akarok itt aktivkodni,meg helyet foglalni,de azért mutatok pár képet ameliről,remélem a többieknek sem gond.

Gyöngyi:hát sajna nem jött be,de már nem is sir annyit mostanában.Viszont úgy veszem észre sokkal jobb ha nem iszom a fitolac-laktoherb teát.Nem görcsöl,szenved napközben.Igy viszont a tejcsi...beállok a tejparázók clubba.
A kiságyas alvás viszont megy,nagyon határozott vagyok ebben a kérdésben :D :D és hason altatom,mert nyugodtabban alszik.

Bosc:.ime a lányom
Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép
pilchard

Babcika:Köszi a választ!Gondolhattam volna.De mikre nem szoknak ezek a babák?De ha ez magnyugtatja őket!Édesek lehetnek ahogy elalszanak a búgásra!

Pilchard:Köszi a képeket!Nagyon szép fejlett a picúr.És milyen különleges neve van.Majd átnézek a nyári babásokhoz is néha!

Kérdés mindenkihez:a hordozóba mennyit vannak a babáitok?A mienk olyan mintha ülne benne.Nem szeretem.De ő igen!
Vendég

babcika még mindig nem értem miért kell ennyire paráznod a súlya miatt.ennyi és kész.ne idegersítsenek már a papírra leírtak.biztos ti sem vagytok 120 kg-osak.
Vendég

Boscó-Tudom,hogy szerencsém van a párommal.Különben én 2,5 évvel vagyok nála idősebb(26 múltam),és még 18 sem volt mikor összeismerkedtünk,úgyhogy hozzámérett a 6 év alatt :lol: :lol:. Háát nem vagyunk 120 kg-osak,főleg férjem,Lili rá hasonlít ebben az tutti.Én azért aggódom még mindig,mert Lili,ahogy itt olvasgatom a többieket,jóval a korosztálya alatt van súlyilag.Ő kb. 5-10 dekákat hízik egy héten,a "megállapított" minimum 15 deka helyett.Semmi bajom azzal,hogy pici,sőőt,olyan kis cukorbébi és a ruhatára is csomó ideig elég(még van body,amit rá tudok adni,holott újszülötten is hordta :wink: ).Csak mikor itt a csajok paráznak,holott jóval nagyobbak a babáik,akkor mindig elfog az aggodalom.Majd lassikán biztos teljesen elfogadom a helyzetet...(ja még a méretei,hogy Te is megértsd min rinyálok: 4,95 gr(az itthoni mérlegen)és kb. 61 cm és múlt héten volt 4 hónapos :!:)
Vendég

Boscó:köszi.
hát igen,jó nagy súllyal született,4200 gr-al,most 5350gr.

babcika:látod,ebben is van pozitivum,mert mi meg szinte hetente-kéthetente cseréljük a ruhatárát. : :) :)
a Te kis Lilkód takarékoskodik nektek!!!! :D :D :D

KépKép

KépKép
pilchard

Babcika:ne haragudj,nagy betűvel akartam irni a neved.

KépKép

KépKép
pilchard

Hello Csajszikák!!!

Na megjöttem a nagy heti csavargásból, annyira jó volt, hogy most el sem tudom képzelni mi lesz velünk a nagy Pesten, ahol nem sok kert van csak egy 6x6-os terasz (mondjuk jobb, mint a semmi... :) ). Mindkét helyen ahol vendégeskedtünk volt óriási kert, nagy árnyékos fákkal, pergolával, és kint voltunk minden nap 10-11-ig, majd este 5-6-tól. Ott valahogy nem is tűnt olyan kánikulának.

Nagyon édesek a babók! Látom még mindig téma a hízás. Hát igen. Nálunk is volt egy hét stagnálás (szerintem a melegtől nem volt éhes a csaj, de nem is értettem, mert azért szomjasnak csak kellett volna lennie, de hiába kínáltam nem kellett, viszont kiegyensúlyozott és vidám volt).

Babcika! Ne aggódj Lili súlya miatt! Ez csak egy társadalmi beidegződés, hogy a nagy súly a frankó!!! Lesz még olyan, hogy irigykedni fognak a lányodra hidd el nekem! Az a lényeg, hogy egészséges legyen és kész!!!!

Gyöngyi! Az hogy úgy tűnik alig eszik, nagyon relatív! Az én lányom (komolyan mondom, mert egyszer számoltam), 10 kortyból csinált 100 grammot. Szerintem néha még szívniuk sem kell, csak ömlik a tej!!! Mérted már mennyiket eszik?

Mivel a szüleim háza emeletes be kell szereznünk egy bébiőrt! Kérek szépen tapasztalatokat! Milyet érdemes venni? Merjek használtan? Rablásnak érzem a 20-25 ezret érte... :( De muszáj, mert most elég sok időt töltünk majd itthon Debrecenben és szükség lesz rá. Meg mondjuk egész nagy koráig használhatja az ember, nem?

Vali! Gondoltam ám rád! Itt mentem el ma a Csapó utcán! Hol laktok mögötte?

Na megyek, mert kaja idő van!

Szeretettel:

bartika

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Babci:köszi a választ a nevemben :lol:
Az a külömbség a két Lili között, hogy a Tiéd megeszi a 160g-ot és mégis alig hízik, az enyém meg 40-50g-on tengődik és mégis hízik :lol: Ki érti ezt?

-------Cory, ezt most ne olvasd el légyszi :lol: :lol: -------------

Barti:Mindig megfogadom, hogy nem mérek, de azért az előbb is ráraktam. -10g-ot evett :shock: na szóval ennyit a csúcstechnikás digitális mérlegről.

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok kismamik!

Régen nem voltam, a babák nagyon édesek!
Voltunk a hét elején Gödön, meglátogattam Tündit, jó volt nála, Bettina, és Dorina is nagyon édesek.
Dorinával megbeszéltük a Kukori és Kotkodát írtó aranyos volt.
Teszek pár képet fel amit ott csináltam.
sajnos Bettináról nem tudtam, mert mire észbe kaptam elaludt. [img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1151072694.22.jp
g[/img]

Szófi baba Bettina járókájában

jön a többi, csak kicsit le kell kicsinyítenem

KépKép
csema

Ez nem jó....ujra megpróbálom Kép

KépKép
csema

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1151073483.82.jpg[/img
Tündi és Dorina

KépKép
csema

Ez sem jött össze :D
Kép

KépKép
csema

Szóval Tündi és Bettina képek: Kép Kép Kép

KépKép
csema

Szép jó napot,

Tünde: A 4-5 kezelés nem is olyan sok, drukkolok, hogy elég legyen, és Bettina teljesen rendbe jöjjön :)

Szelivi: Nagyon tetszenek a képek, Tündibaba szépen kigömbölyödött :) Én is olyan jókat vigyorgok mikor megnézem a 3 hónappal ezelőtti képeket, tök muris, ahogy a legkisebb pelus is majdnem a hónaljáig ér Aliznak :)

Era: nekem nincs tapasztalatom babaúszással kapcsolatosan, de szerintem érdemes lenne a lakóhely szerinti topikokban nézelődni, hátha rátalálsz környéked beliekre, akik járnak, és tudnak tanácsot adni.

Indianyó: te nem ismersz, mert csak nemrég kezdtem el aktív résztvevője lenni a topiknak, de szinte a kezdetektől fogva nyomon követtem az eseményeket, és nagyon sajnáltam, hogy így eltűntél. Asszem sejtem miért, de most nagyon örülök, hogy itt is felbukkantál, és dobtál képet a fiadról :) Nagyon szép kisfiú, és nem is csoda egy ilyen anyuka mellett, hogy ennyire kiegyensúlyozott és nyugodt. :)
Remélem nem ez volt az utolsó, hogy hallunk itt felőled :)

Gyöngyi: cicirángatás: én is úgy tapasztaltam, hogy vagy akkor csinálja ezt Aliz, mikor már nem dől a szájába a tejcsi, és meg kéne dolgozni a kajáért, vagy ha a kakival küzd. Rosszabb esetben mindkettő egyszerre :roll: Sajna én még nem jöttem rá, hogy hogyan lehet ezt megelőzni :?
A 6100 gramm nagyon nagyon jó súly, nem is értem mit aggódsz. Mennyi volt az előző méréskor?
Ha Lili 20x eszik egy nap 40-50 grammokat, akkor számold össze, hogy az mennyire jön ki a nap végére, és akkor már nem is olyan meglepő, hogy hízik.

Babetta: Örülök, hoyg nem hiába drukkoltam , és Levi már több napja ilyen szépen alszik :) Hátha beáll erre a rendre :wink:

Babcika: Tegnap molyoltam a fiókban, és rátaláltam a terhességi tesztemre :) Mutattam apának, kicsit nosztalgiáztunk :)
Egyébként sikerült már leszámolnod a gombáddal?

Scullyx: nagy-nagy gratula a hős Laurának a 3 hós oltáshoz :) Jó, hogy nektek is már csak 1 van hátra :)

Boscó: én sem nagyon szeretem, ha Aliz sokáig van a hordozóban, mert én is féltem benne a gerincét. Inkább a pihenőszékbe szoktam ültetni, azt lehet dönteni, szerintem kevésbé terheli a hátát, de mégsem vízszintesen fekszik benne.

Bartika: Üdv újra itthon a nagy csavargásból :lol: Jó nektek, hogy sikerült hűvösebb helyen átvészelnetek ezt a kánikulai időszakot.
Nem mondod komolyan, hogy 10 kortyból 100 grammot mértél ??? :shock: Annyira szeretem, mikor ilyeneket írtok, írtóra meg tud nyugtatni :lol: , mivel mostanában 7-8 percnél tovább Aliz sem szopizik :roll:
Holnap reggel megyünk Szolnokra először anyáékhoz meg a tesómékhoz, aztán estefelé lépünk tovább Debrecenbe. A Csapó u-i hosszú 10 emeletes panelház mögött a Senyei-Oláh u-ban laknak anyósomék egy új társasházban. A te szüleid merre vannak Db-ben?

Csema: én csak egy képet látok :( Pedig nagyon szeretnék többet is :)

Eszti: így utólag is boldog 4 hós szülinapot Benyónak :) (Remélem jól emlékszem ... :roll: )

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Csema: látom, lekéstem a reklámálással :)
Köszi a képeket Tündiékről :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Szófi Bettina, járókájában csodálja a számára ismeretlen játékokat: Kép Kép Kép

KépKép
csema

Na még egy kérdés:

Csajok, vettem epret, de nem hiszem, hogy meg tudom állni, hogy ne egyek belőle :? Nem akarom telezabálni vele magam, de ugye 4-5 szemtől még nem lesz baja a manónak??

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vanillka :D
megy a többi is csak időközben fürödtünk, meg nagyon nyügi megy nehezen bírja a meleget a kiscsajszi :cry:
Tündi, Dorina, és Szófi

Kép Kép

KépKép
csema

Jaj bocsi egy helyen elírtam Tündi és Dorina képek:
Tündi bocsesz :oops:

KépKép
csema

Sziasztok!

Gyöngyi: vagyok, csak Miskolcon jártam ma a 3 gyerkőccel. Minden okés volt, de a MÁV mondjon le! Hazafelé 40 percet sikerült késnie a vonatnak :( Nem volt légkondi, és beesett az eső a csukott ablakon át. Jövő szombaton elutazunk 1,5 hétre, ebből 1 hétig nem lesz netünk sem, de a számomat tudod, nem? :D

Mai képek:

Kép
Kép
Kép
Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Hűűű Cory!!! Teljesen el vagyok ájulva Liza szemeitől... :)

Vali! Nem biztos, hogy lesz baja az epertől! Én kipróbáltam pár szemmel és mikor láttam, hogy nem lett tőle pöttyös és nem haboztam tovább... anyáéknál érik ezerrel az eper. Nem azt mondom, hogy egy kilóval nyomtam be, de ettem azért... :D
Régen mi is a Csapó utcánál laktunk, de ma már anyáék a Vezér úti lakóteleptől nem messze laknak egy csendes utcában, nagy kertes házban. És Szolnokon merre laktok? Anyósomék a Halsütő utcában. :)

Gyöngyi! Ilyen mérleg mellett meg tudlak érteni. :) Most, hogy csavarogtunk nem volt mérleg és nem is hiányzott!!! :) Elég, hgy itthon megmértük a heti gyarapodást, aztán megnyugodtunk. :)

Na megyek, még annyi képet kell letölteni a hetünkről!

Jaj még Indianyónak annyit, hogy csodaszép Dominik és én is örülnék ha többet mesélne!!! :)

Puszi:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Cory: Miskolcig mentetek? Szép kis út :wink: Remélem nem ért el a vihar titeket. Minden képpen csörgök, ha rám jön a para :)
Olyan szépek a gyerekeid, egy anya ilyenről álmodik

Csema: Tök jó, hogy jelentkeztél, már épp kérdezni akartam merre vagytok, és ezek a képek nagyon jók lettek, szépek és édik a lányok (Tünde te is csini vagy :) )

Vali: Tudom, hogy szép súly ez a 6100g, csak a Lili olyan keveset hajlandó cicizni, hogy ez mindig elbizonytalanít

Dobok párképet én is, ha ráértek:

Nyuszival alszok csak el

Kép

úgy süt a nap, hogy kölcsön vettük Apa napszemcsiét

Kép

Nézd Levi, nekem még csak így megy

Kép

Na megyek fürödni

Kép

Kép
pgyöngyi

És pár friss kép rólunk...

Bartika

Kép Kép Kép Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

bartika31:nem semmi 10kortyból 100-at szopizni!De szerintem sokunkat megnyugtattál,mert az én lánykám is már 10-15 perc után elégedett arcot vág.A bébiőrről annyit,ha csak olyat akarsz amin te hallod a picit,de te nem tudsz szólni hozzá,az olcsóbb mint 20e Ft.Nekünk Philips van,3 éves,a barátnőm eddig használta.Semmi baja.Ezt nem lehet elnyűni.Árammal megy,tök megbízható.A legapróbb nyüszit is meghallod ha úgy állítod!Nekem a használt cumókról annyi a véleményem,hogy semmivel nem rosszabbak mint az új.Mi,mondhatni mindenből használtat vettünk.Babakocsi,kiságy stb.Az apróbb dolgokat,mint pl.ruhák,pelenkázómatrac stb.vettük csak újonnan.De meg nem mondanád semmiről hogy használt!!!Viszont ha olyan bébiőrt szeretnél amin átszólhatsz a picinek,akkor mélyebbre kell nyúlni a zsebbe.

pgyöngyi:nagyon tetszett a sztori a mérlegelésről.(gondolom neked nem annyira!!! :lol: )

Vanillka:elég mozgalmas nap lesz a holnapod.Az eperről annyit,ez is egyénileg változó.Nekem Fannikának pörsenéses volt a combja,és a dokinő azt mondta valószínű az epertől van.Pedig "csak"6 szemet ettem.(de amúgy lehetett a melegtől is pörsenéses.Nem tudom!

Csema:nagyon aranyosak vagytok a képen!Büszke lehetsz!!!

Cory:nem semmi 3 gyerekkel elindulni!!Bár ha nekem is mind a 3 ilyen meseszép lenne,én is szivesen vinném őket mindenhová,hadd gyönyörködjön bennük az emberiség!Gyönyörű gyermekek!!!És milyen ügyesek vagytok,két fiú után egy kislány!Nincs is elkapatva kicsitsem igaz? :lol:
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?