A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Boscó: Én is röhögtem, megint beigazolódott, hogy csak idegeskedni lehet a mérlegtől. Egyébként ezt már másodszorra játsza el.

Kép

Kép
pgyöngyi

Végül nem ettem epret, mert a fiúk benyomták mind a fél kilót. Nem is baj, így megoldódott a dilemmám :)

Cory: a tegnapelőtti kánikulai margitszigeti kiruccanásotok után meg sem lepődöm, hogy 3 gyerekkel levonatoztál Miskolcra :lol: Csak mire odaértetek, lassan jöhettetek is vissza, nem? Hány órás az út? Intersuttyóval mentetek?
Nagyon szépek a gyerkőcök, én a többiekkel ellentétben a fiúk szemétől olvadtam el :lol: Jó pasik lesznek nem is olyan sokára :lol: :lol: :lol:

Bartika: Megkérdeztem apát, hogy merre van a Vezér úti lakótelep Db-ben, de fogalma sincs róla :roll: Mindig azzal védekezik, hogy már 10 éve nem lakik ott :) Többek között az utcanevek megjegyzése sem az erőssége ... :o
Szolnokon anyáék az Interspuri mellett laknak.
Jók a képek :) Nekem az első tetszik a legjobban :)

Gyöngyi: Mi az, hogy Lili keveset hajlandó cicizni? Egy csomót cicin van egy nap, gondolj bele, ha minden egyes alkalommal 150-eket enne ... :shock: Már olyan lenne, mint egy kiselefánt :lol:
A súlya tökéletes, szerintem a mérleget te is csak heti egyszer vedd elő, és a kajákat ne mérd. Mindig olyankor bizonytalanodsz el, ne stresszeld vele magad, hacsak nem vagy mazo :lol: :lol: :lol:
Milyen nyugisan alszik hason Lili :o Szép kis nyuszija van :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali: 8-as IC-vel mentünk, az 10-re leért, és a 16.05-össel jöttünk vissza. Szóval volt lent 6 óránk :D

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory: Csak 2 órás az út???? :shock: Debrecenbe mikor mentünk, majdnem 4 óra volt IC-vel. Én mindig azt hittem, hogy Db. közelebb van mint Miskolc :o Na megyek, szégyenszemre nézek is gyorsan egy térképet :oops: :roll:

Hétvégén nem biztos, hoyg tudok jönni, mert apósomat képtelenség kirobbantani a gép elől, annyira nyomja azokat a hülye játékokat :?
Mikor Honfoglalózunk, az OK, de van egy csomó lövöldözős játéka is, amiktől rosszul vagyok :? Úgy látszik, második gyerekkorát éli ... :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Csema: köszi a képeket!!!
Gyere máskor is!! :)

Vali: nálunk folyton terem az eper, naponta szoktam enni 5-10 szemet, még nem lett tőle semmi, remélem később sem lesz.
Patrícia 10 éves koráig csalánkiütéses lett az epertől, pedig nem is szoptattam.

Babcika: Bettina 2,5 hónap alatt hízott 50dkg-ot, hetente ez átlag 7 deka!!

Bartika: örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Peti ma jött haza Siófokról (ott dolgozott 3 napig). 3 hét múlva is kell mennie konyhát csinálni és azt mondta menjünk mi is vele, remélem minden rendben lesz.
Jók a képek!

Gyöngyi: bocs, de olyan jót mosolyogtam, amikor megijedtél, hogy Cory elutazott! Aranyos volt :lol:
Azért látom Lilinek is megy az olvasgatás rendesen!

Cory: nem semmi egy napra Miskolcra menni! Tényleg a párodról sosem mesélsz, vagy ez magánügy nálad?? Bocs a hülye kérdésért!

Pil: nagyon tündéri a babád! :) szerintem senkit nem zavart, hogy felraktad!! :D

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde: nem titkos a párom :) Mit meséljek róla? Szakállas, nagyhajú, programozó. Vannak tipikus pasis dolgai, de alapvetően egy szavam sem lehet rá, kis házitündér (ellentétben velem).

cory
Budapest

Babci, Cory, Barti, Gyöngyi, Indianyó! (bocsi akit kihagytam)
Nagyon édik a gyerekek, és szépek!

Vanillka
Ki is purcantam a festéstől, mivel kicsit feszített tempóban nyomtam, begörcsölt a hátizmom, tegnap ki kellett hívni a körzeti dokit, és injekciót kaptam, mert mozdulni sem tudtam :evil:
Ma már elég jól ülök állok. De hétfőn megyek gyógymasszőrhöz. :cry:

mérlegelés
Márk 4 hós lesz holnap, és holnap mérjük.
Senki ne idegesítse magát a nem hízás miatt, ha nem lenne elég a tej a kicskinek, ordítanának egyfolytában.

Alina
Vendég

Lányok!Tök kivagyok :cry: :cry: Lili akkora hisztit csinált este a lefekvés előtti szopinál,hogy alig kapott végül levegőt.Megint kiszopizta a tejcsit,aztán belekezdett.Nagyon kiborultam. :cry: Nem tudom miért csinálja ezt.Csak bőgök tőle,mert akkor nem csinálná,ha több tej menne neki egyszerre.Átraktam a másik cicire,akkor meg már annyira ideg voltam,hogy alig akart elindulni. :cry: Végül,de kb fél óra után,az ujjával megnyugodott,aztán becsempésztem a cicit.Utána még visszaraktam,hogy ami még ott termelődött azt is szívja ki.Pont gondoltam előtte,hogy megmérem mennyit eszik.100-at szopizott,szerintem nem kevés.Nagyon rossz volt.Anyum szerint,majd szóljak a dokinőnek,mert ez nem normális. :cry: :cry:
Vendég

Cory: házitündér :lol: ez jó! gondolom sok mindenben támogat, hogy ilyen kiegyensúlyozott vagy

Babcika: nem lehet, hogy túlpörgött és azért sír?
vannak babák, akik nem tudnak elaludni ha nagyon fáradtak

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nekem is van egy házitündérem, már a piacon vásárol. :lol: Állítólag kakaóscsigát kapok regglire. :P :P

Benyó nagyon elkezdett forogni, állandóan hasra dobja magát. De hasról hátra még nem annyira, az nem olyan izgi. :lol:

Nálunk meg affelé ment el a szopi, hogy eszik egy picit, aztán meglát valamit, akkor azt nézi, akkor megint egy picit szopizik, közben ugrabugrál, tornázik, rángatja a cicit (persze most közben hót összeizzadunk), megint meglát valami érdekeset a könyvespolcon, akkor megint azt nézi.....szóval most inkább a hálóban és fekve szoptatok, mert onnan kevesebb a látnivaló. :) Hát hiába, most már nagyon érdekli őt minden.

Na megyek, megjött a kakaóscsigám. :)
Vendég

Sziasztok!

Jelentem, mi is megjöttünk. Én tele szúnyogcsípéssel, Hanna épp bőrrel megúszta. :D Ennyit a szúnyogriasztó spékről, gyergyákról, meg minden hasonszőrű dolgoról... :(

Bosco: Naaaagyon hasonlítanak a lányaink. Dobok fel Hannáról egy képet:
Kép

Majd még rakok fel újat is, de gyenlőre el van csomizva a gép. :)

Gyöngyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Komolyan meglátogatlak és naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagyon popsiba foglak billenteni!!!!!!!!! Több mint 6 kiló a lányod és még mindig azon aggódsz, hogy nem eszik jól meg eleget?????????????????????????????????????????????? Bízz benne!!!! Ő tuti, hogy tudja mennyi és mikor kell neki! Okosabb, mint mi, az tuti. :D És ő nem parázik attól, hogy nem adsz neki cicit. :D Tudja,hogy kap. :D
Szóval NYUGI!!!!! És dobd már ki azt a mérleget!!!! (különben látogatás alatt azt is elvsizem!!!!)

Tünde!
Olyan jó volt látni, hogy Peti mennyire nagy szeretettel foglalkozik a lányokkal. Remélem el tudom majd hozni ÁDit egy talira, hogy ő is lássa. Bár mostanában egyre többet foglalkozik Hannával, szóval reménykedek. :D:D

Megint nem jut eszembe több....

Jó hétvégét!!!!!!!!!!

Eszter
Kép
Kép
vok

Babcika:Sajnálom az esti hisztit!De az nem tesz jót ha ennyire kibuksz miatta.Most úgy viselkedett,de mamár nem fog.Nem egyforma!Nem tudni mitől lehet.Néha Fannika is kiakaszt,de akkor fogom,berakom a kiságyba,megpuszilom,jó éjt kívánok neki és kimegyek.Jobb esetben elalszik,rosszabb esetben sír,de akkor hagyom egy kicsit hogy felélénküljön,majd újra cicivel kínálom.Ha éhes úgyis szopizik.Ha meg nem,néha nem árt ráhagyni,mert már így is elkapattam.

Esztipeszti:édes lehet Benyó ahogy elnézelődik.Na meg ahogy forog.Az én házitündérem most nagyon nagyon messzire van,már rég megkezdődött a motorosszezon,de ő még most mert itthagyni néhány napra bennünket!Elmentek a csapattal Szabadkára,úgyhogy én néhány napig mindent magam intézek.Ilyen még nem volt mióta megszületett Fannika.Remélem elboldogulok.

Vok:igazi hajasbaba Hanna is!Ráadásul nekem a Hanna név volt a másik amit adni szerettem volna Fannikának! :lol: Nem is tudtuk eldönteni egészen a 36.hétig hogy is hívják majd.Aztán mégis a Fanni mellett döntöttünk!Ja,és jó hogy megúszta csípés nélkül.Ezek a mai szúnyogok amúgy sem csípnek,hanem harapnak!!! :evil: Az jó lesz ha még teszel fel képeket!

Lányok!Le akarom olvasztani a nagy fagyasztómat!Szerintetek néhány óra alatt leolvad?(még soha nem csináltam)És addig nem lesz baja a tejcsinek?Berakoma kishűtőbe hogy azért mégis hidegen legyen!Nem akartam én pont most,de már éjjel nappal megy annyira jeges!Muszály!HELP!!!!
Vendég

pgyöngyi:nagyon édi Lili ahogy öleli a nyuszikát.És micsoda Combjai vannak!!!!

Bartika31:nagyon jó a családi fotó.De nekem a legutolsó kép tetszik a legjobban!!!Jól látom hogy inkább rád hasonlít a picur?Édi pofi!
Vendég

Sziasztok!

Na kicsit megnyugodtam! :roll: Reggel evett nyugodtan 150-et. :) De nem fogok neki állni méregetni megint.Háát nem könnyití meg a helyzetünket a kicsilány sem. :roll:

Vali-Gomba:Néha jobb néha rosszabb :cry: Minden szopi után kezelem :shock: De a doktornő mondta,hogy akár egy hónapig is eltart mire rendesen elmúlik.Most meg ua. a cici,a hülye ráncigálástól kezd megint sebesedni. :evil: :cry:

Bartika-Nagyon jók a képek,szépek vagytok!! :lol:

Tünde-Hááát,igen az sem olyan sok.Most hány kiló Bettina?Nem tudom,lehet,hogy fáradtság,meg melege is volt,nagyon nehezen állt le.De remélem nem lesz belőle rendszer,mert lelkileg nagyon rossz,utána csomó ideig sírhatnékom volt. :cry:

Boscó
-Hagynám sokszor én is,had hisztizzen,de elaludna és akkor nem eszik.Nekünk meg muszáj az evés,a hízás :roll: Párod motorozik,de vagány.Enyém csak szeretne,de remélem nem jut eszébe venni is egyet(mondjuk nem mintha lenne rá pénzünk :lol:),mert meghalnék az idegességtől.

Cory,Gyöngyi-Csodaszépek a gyerekek!!!

Cory-Engem is megnyugtatgathatnál néha!! :wink: :lol:
Vendég

Babcika:örülök hogy jól reggelizett a picilány.Hát akkor megint más a helyzet nálatok,hiszen kötelező az evés!(lehet pont ezellen sztrájkolt tegnap)Csak vicceltem! :lol: Igen motorozik Albi,na meg én is.....De épp most árulom a mocim.Azt hiszem mi csak kocsival megyünk el ezután a találkozókra!Hát igen,én sem vagyok egy percig sem nyugodt miatta!De ha jön a vágy a motorozás után,akkor tudom hogy menni kell!Én is nagyon imádom!!!De csak két kerék,és az autósok nem veszik figyelembe annyira az embert!Bár a páromnak nagymotorja van,nem is lehet nem észrevenni!Igazi férfi!
Vendég

Babcika:nem kened valamivel sebesedés ellen a bimbód?Én a kórházban kezdtem el a Bepanthennel kenni,és minden nap 1-szer bekenem.Eddig hála semmi gond!Pedig jól igénybe van véve!
Vendég

Boscó-De kenem dm-es baby love-os mellbimbó sebesedésre való kencével.Ez nagyon jó,múltkor egy-két nap alatt begyógyult.Te is vagány vagy a javából,hogy motorzol!! :wink: :lol: Akkor most már csak Fannikának kellene egy szuper minijárgány!! :lol:
Vendég

Babcika:küldök képeket,majd ha lesz időd tedd már fel légyszives! :oops: Köszönöm!!!! :lol:
Vendég

Babcika:nem kell egyszerre mindet feltenned,nehogy sok legyen belőlünk egyszerre!Mehet apránként!
Vendég

Sziasztok!
Édesek a babák nagyon, annyira szeretem Őket nézegetni :D
Tegnap írtam de eltünt, és lusti voltam újra írni....de most megteszem:
Csütörtökön voltunk 4 hós oltáson, és Szófi egy kis hős volt, mert egy hangja sem volt.
Sajnos a meleget nehezen viseli, sokat sirdogál és folyton cicizünk.
6150gr a súlya és 62cm hosszú.
Szombaton volt egy hete Anett ballagása, nagyon szép volt a műsor, csak akkor is már nagy volt a meleg.
Dobok arról is fel képeket
remélem sikerrel.
Vok :lol:
Nagyon szépen köszönöm, megkaptam, amit küldtél épségben megjött :lol:
pusszancs:

KépKép
csema

Íme a ballagási képek:
Anett

Kép Kép

KépKép
csema

Szófi és én figyeljük a műsort, én kicsit meghatódva, elötte kaptam a vörös rózsát Anettől:

Kép Kép

már otthon

KépKép
csema

Anett és Szófi otthon

Kép

KépKép
csema

Jó reggelt

Vok: Gyere, várlak :)

Tünde: Csak viccből írtam,hogy pánikolok, ez a baj az írással, nem tudsz hangsúlyozni közben. Viszont, ha megmosolyogtatott, akkor elérte a célját :)

boscó:Tudom, hogy jó húsban van a jány, nem is tudom miért aggaszt allandóan a súllya. Viszont örülök, hogy csatlakoztál, úgy látom te is az a megnyugtatós típus vagy, és erre nálunk elég nagy szükség van :)
Óóóó...motor. Imádom én is. Apának is van, de csak egy 400-as, az 1000-t eladattam vele, mert nem akartam egydűl felnevelni a lányzót. Majd ha a Lili nagyobb lesz, én is leszeretnék vizsgázni addig meg marad a hátsóülés :)

Babci: Este nekem is ordított a Lili, alig tudtam megetettni, de szerintem ez attól van, mert nagyon fáradt és nincs energiája már cicizni. Ne aggódj (mondom én) :)

Azért látom reggel bekapta az adagját :lol:

Csema: Gyönyörűek a lányok :) , ha tudsz tegyél a többi gyerkőcről is képet

Kép

Kép
pgyöngyi

MEGHÍVÓ

A Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete tisztelettel meghívja Önt és barátait
Gombos Hajnal, Győri Anita, L. Molnár Zsuzsanna, Lipovszky-Drescher Mária keramikusművészek

FÖLDKÖZELBEN című kiállítására
2006. június 28.-án 17 órára a Duna Galériába.

A kiállítást megnyitja: Somogyi Borbála művészettörténész
Közreműködik: Keresztes Nagy Árpád

Megtekinthető: 2006. június 28-július 16-ig, hétfő kivételével, naponta 10-18 óráig
Budapest, XIII.kerület, Pannónia u 95. (bejárat a Dráva u. felöl)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Csema
Nagyon kedvesek ezek a képek! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Boscó-Oxi,rögtön rakom a képeket.

Csema-Nagyon szép a nagylányod!!! :lol: Na és persze a kicsi is!!!

Gyöngyi-Kicsit "megnyugtat",hogy Te Lilid is kicsit "dinka"(nem haragszol ugye? :wink: ),mert az enyém néha az.Lehet,hogy ez egy Lili-kór?Tényleg lehet,hogy fáradt!!!Meg ez a hőség is.Tiszta izadt volt a kis halántéka,meg mindene,pedig csak egy ujjatlan,vékony hálózsák volt rajta. :roll: Ja és pelus.
Vendég

Boscó-Látom még nem küldted,akkor lehet,hogy kicsit kések vele,mert Anyuméknál vagyunk,hogy Apát hagyjuk aludni,mert éjszakás volt.Itt meg drága két darab öcsikém bitorolja a gépet. :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Csema!
Nagyon szép lány Anett! Gratu hozzá! :)
Megkaptad? Küldtem sms-t is egy 70-es számra, amit még szülés előtt adtál meg, de nem ment át. Él az még??? Szóval van a tokokban 2 db köszönöm dvd. :D:D

Gyöngyi!
:D:D Oké! :D Te mondtad. :D:D

Bosco: na, majd rakok fel hasnoló szögben készült képet. :)

Még jövök délután

Eszter
Kép
Kép
vok

Csema:az összes virág elbújhatott volna a lányod mögött.GYÖNYÖRŰ VIRÁGSZÁL!!!!Szófi szerintem nagyon hasonlít rá!Hát.......Azt hiszem nektek sem kell félni hogy nem kelnek el a lányok!!!! :lol:

Pgyöngyi:örülök hogy úgy gondolod hogy rám is szükség van!Párodnak milyen a moci sport vagy túra?Nekünk chopper van,úgyhogy mi nem a száguldozást,hanem a túrázást élvezzük.Az átlegtempó 100-110km/h.Tudom ez is veszélyes,de jobb mint a 240!!!Én is a hátsóülésen kezdtem,most meg kinőttem az 50cm3 mocim,nagyobbra vágyom,de nem tudom minek!Arra még jogsim sincs,ez B-vel vezethető.Arra jó volt hogy megtanuljak mocizni,meg hogy megérintsen a motorozás feelingje.(lehet nem így kell írni) :oops:
Vendég

Boscó: Túramotorja van, de az 1000-es gyorsasági volt, szerencsére gyorsan megszabadult tőle :) . Én is csak robogóztam eddig, de ami késik az nem múlik :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Vanillka
Én eddig a nyáron szerintem már 5-6kg epret ettem meg és semmi baj nem lett belőle :)

KépKép
KépKép
scullyx

Most csak szíves figyelmetekbe:
Gyermekünk mellett a kórházban is
Sose legyen rá szükség! Aztán ha mégis...

Borcsa
KépKépKép
borsts

Fannika és csini Anyukája :lol: :
Kép
Mosolygós Fannika :lol:
Kép
Szundikáló Fannika :lol:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Csema nagyon szép lányaid vannak! :)

kérdés
Jövőhéten a barinőmmel és az ő kislányával és persze Márkkal, leruccannánk Balcsira, szerintetek picit bele lehet vinni Márkot a vízbe, vagy inkább csak olyan matracon legyen aminek van egy kis árnyékot adó teteje? és a vízbe ne tegyem?? persze 12-15óráig kihagynánk a napot.
Vagy ne erőltessem és inkább csak maradjunk a parton az árnyékban? Márk 4 hós 1 hetes lesz.

köszi a segítséget előre is.

Alina
Vendég

alina
Én biztos beleengedném!
Mi párnapja voltunk és már belelógattuk a lábát... ha nem lett volna hideg a víz bele is engedtem volna, pedig mi még csak most leszünk harmadikán három hónaposak... most már finom meleg a Balaton. 11-15 óráig hagyd ki a napot, kend be napvédővel és sokat legyetek árnyékban... szerintem...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Alina: Végülis az oltásokat megkapja addigra. Bár nem tudom mennyire tiszta most a Balcsi. Mondjuk én nem vagyok egy bátor ember, ha arra kerülne a sor szerintem kihagynám a fürcsit, de csak azért nehogy felfázzon a hideg vízben. Na most aztán sokat segítettem :lol: . Írjon erre egy több gyermekes anyuka inkább :)

Kép

Kép
pgyöngyi

boscó: Tényleg hasonlít egy kicsit Fannika a Hannára. Vok: Hajrá, képet kérünk :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Bár nincs itt senki, azért gyorsan eldicsekszem :) Liza ma hasra fordult. Többször is :) Teljesen megdöbbentem, mert a fiúk 6,5 illetve 7 hósan csináltak ilyet, és akkor is a hasról hátrával kezdték.

cory
Budapest

Én itt vagyok, és gratula Lizának!
Nekünk meg körvonalazódott, hogy végül Sopronba és a környékre megyünk nyaralni egy hetet. Biztos majd átruccanunk Bécsbe is, meg bejárjuk az Őrséget is remélhetőleg.
Vendég

Eszti: mikortájt mentek?

cory
Budapest

Cory-Ügyes Liza!!Lili is nagyon beindult most forgás téren.Reggel hátról-hasra,majd rögtön hasról ment tovább hátra,tehát pörgött.Icipici segítség kellett hozzá,hogy elinduljon.

Eszti-Nyaralás miatt irigykedem!!
Vendég

Sziasztok!

Egy ideje megint csak olvasásra volt időm. A festést befejezték, végre szép lett a lakás.Nagyjából el is lett minden pakolva, festékpöttyök felkaparva, stb.
Most nekiálltam ezerrel tanulni, mert kedden vizsgázom. Apa ma elutazott, holnap jön csak hzaza, úgyhogy ma egyedül leszünk. Azt hittem majd napközben is tudok haladni a tanulással, de tévedtem. Dominik egész nap fent volt, én nem tudom mi volt vele. :( Valószínűleg a meleg...de fél 1 óta üvöltött.Úgya sajnáltam szegénykémet, de nem tudtam neki segíteni. Semmi nem volt jó. Ilyen még nem volt. Fél órája aludt el..kíváncsi vagyok mikor ébred, és hogy éjszaka kelni fog-e.

A babák egytől egyig gyönyörűségesek! Nagyon jók a feltett képek! :)

Csajok, leírná valaki a tábla címét? Szeretném meglesni, de valahova elkevertem a címet.

babcika, szerintem se aggódj, amiért "csak" 5 kilós Lili. Enyém babám 6400 és rendesen izomlázam van a kezemben. Meg is örültem, hogy az elmúlt 2 hétben csak 180-at hízott. :D

vanillka, én simán eszem az epret, nálunk nem okoz gondot. Próbáld meg pár szemmel először. :) (Bár mire ezt olvasod valószínű már többen válaszoltak, és már jól befaltál egy adag epret :))) )
Na igen, lejjebb lapozam és olvastam hogy befalták a fiúk...:)

Csema, gyönyörű a nagylányod!!

bosco, milyen hosszú haja van a lánykádnak!! Tökjóó :)

cory, gratula a nagylánynak!!

Megyek takarítani, amíg fel nem ébred a kismanó.

Szép estét mindenkinek!

faby

Cory, augusztus első hetében. Előtte meg egy hét Balcsi. Szóval szerintem ez így klassz kis nyaralás lesz. Ahhoz képest, hogy úgy gondoltam még télen, hogy idén tuti nem megyünk sehova.....azóta már lazultam. :)
Vendég

Cory: Gratulálok Lizának az átforduláshoz. Nagyon ügyi csajszi :)

Eszti: Bencének csináltattok útlevelet? Mi a menete ennek? Csak érdeklődöm, hátha mi is kiruccanunk egyszer

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi, igen, kell neki útlevél. Csináltatni kell az okmányirodában. Vas Ildi mondta, hogy két nap, a te öledben lefényképezik, és aztán megcsinálják. Asszem ennyi.
Vendég

Sziasztok,

csak gyorsan bekukkantok hozzátok. Mi már vidéken vagyunk, anyuéknál szerdáig! Lidi ma pancsizott is kint egy csónakban. Sajna nagyon meleg van a szobánkban, de azért bírjuk. Nagyon élvezi a kisasszony, hogy mindenki őt kényezteti. :)

Csema,
nagyon helyesek a lányaid!! Anett gyönyörű! :) Biztos jó lehetett Gödön Tündééknél.
Babcika,
nagyon sajnálom a parát. Remélem a hamarosan minden teljesen oké lesz és a kilók is gyarapodnak Lilin.
Eszti,
nem semmi izgága fiad van. Ismerős a helyzet. Jó lesz biztos Sopronban, mi ősszel voltunk ott.
Cory,
gratula Lizának a forduláshoz! Ügyi!
Vok,
merre jártatok! Úgy sajnáltam Hannát a múltkor a szuri miatt. :( Ádi babázgat? Mentek még valamerre?

A többi babaképet is megnéztem, minden baba annyira szép. Imádom nézegetni a Picúrokat!!

Pussz. További kellemes 7végét!
angi79

Babcika:nagyon köszi hogy felraktad a képeket!Milyen édi lehetett Lili!Képzeld,ma meg halászlevet csináltunk bográcsba!Lassan úgy érzem magam mint egy ősasszony.Mindig a tűz körül. :lol: Olyan füstösek voltunk,hogy nem győztem Fannikának a haját mosni hogy illatos legyen!
Cory:nagyon ügyes Liza!Látod ezek a lányok miket nem produkálnak?Szerinted doki megkérdezése nélkül vehetem a Vichy napozókrémet Fannikámra?Vagy maradjak a Níveánál,mert mi mindenből azt használunk?Mit tanácsolsz?

Esztipeszti:tök jó hogy Ti is nekivágtok a nyaralásnak.Eddig én is úgy gondoltam idén nem megyünk sehova a baba miatt,de annyira tetszik hogy itt mindenki ilyen kimozdulós babástól,hogy már én is kedvet kaptam.Végülis minden csak nézőpont kérdése.
Vendég

boscó: ezt passzolom. Én a gyógyszerészt tuti megkérdezném, de lehet, hogy a gyerekdokit külön nem kérdezgetném. Én a fiúknak avonost használok, de azon rajta van, hogy fél éves kor alatt nem ajánlott.

cory
Budapest

Bosco:
http://www.weleda.hu

itt a napkrémeknél van a havasi gyopár és sárgarépa kivonatos kimondottan gyerekeknek! Mi évek óta ezt használjuk

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?