A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok lányok!
Talán már nem is emlékeztek rám! Ezer éve nem jártam erre!
De most lenne egy kérdésem: Nagyon hullik a hajam. Szedhetek rá Revalidot? Vagy mit csináljak?

KépKép
nicika

Ja és az én kislányom Szintia most így néz ki:
Kép

KépKép
nicika

Tünde_sződ:Köszi!Elolvastam.Szeretem a természetes cumókat!Használjátok?Vagy van valaki aki ezt használja?
Vendég

Nicika: a revalid passz, de az tök természetes, hogy a szülés után 3-4 hónappal elkezd hullani a haj. Én ilyenkor be szoktam szedni egy doboz elevitet.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Jó estét!

Mamacka, Gyöngyi!

Köszi a választ, majd ha ott vagyunk, még eldöntöm mit csinálok, asszem :lol:

Nicika
Na ne viccelj, tudjuk ki vagy!! :lol:
Nagyon édi a lányod! Hajhullás: szerintem jó ha azt szeded rá, bár én azt hallottam, szülés után természetes, hogy jobban hullik, és nem igazán lehet vele mit csinálni.
Nekem is hullik, már ha ez megnyugtat. :P

Boscó
Mi 2-szer is megyünk nyaralni 1 - 1 hétre! Miért ne? az a lényeg hogy együtt legyünk és kész 8)
Biztos kicsit fárasztóbb lesz, mint amikor csak kettesbe ment az ember, de hát ez van, ezt kell megszokni :lol:

Alina + Márk ma 4 hós!

Kép

Kép
Vendég

Faby: Bettina sem aludt ma szinte semmit, mondjuk nem sírt, de azért foglalkozni kellett vele

Cory: ügyes Liza baba!!
Bettinát hajnalban magam mellé vettem szopizni, reggel még aludt én felkeltem. Mikor visszanéztem rá, már a laminált padlón kúszott, annyira meglepődtem, még jó, hogy szivacson alszunk!
Persze ez csak kezdetleges kúszás :lol:

Eszti: Nektek is ajánlom (már Anitáék rákantattak :P )
www.sonnentherme.at

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Alina: Márk nagyon édesen vigyorog, cuki!! :)

Nicika: ki vagy?? :lol:
Nagyon sokat változott Szintike, kész nagylány!! :D
Nekem is csomókban hullik a hajam, de ez már kétszer megtörtént és visszanőtt!!!
Írj Magatokról, Szintike már nem sírós ugye??

Vok: párod is tuti belejön a dolgokba! Hidd el, mi is most értünk bele a babázásba, Patrícia után nem is akartam több gyereket!! :shock: :D

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Na este megúsztuk a cirkusz,rákezdett ugyan,de rögtön ázpasszoltam a másik cicire+bekapcsoltuk a jó öreg hajszárítót :oops: Így elaludt hamar és ki is szívta a ciciket.Mérni nem mértem.De a jobb cickóm már nagyon fáj. :cry: Remélem hamar begyógyul,kenegetem 1000-rel.Éééés simán forog hasról hátra! :lol: Mármint Lili,nem a cici. :lol:

Faby-Köszi a nyugtatást. :) Én pedig örülnék,ha 18 dekát hízna Lili 2 hét alatt.

Boscó-Szívesen máskor is. :lol: Bográcsos halászlé!!!Imádom!!!! :P

Angi-Neked is köszi. :) Jó pihenést!!!

Nicika-100%-ig együtt érzek veled hajhullásügyben,mert nekem is rettenetesen hullik.Jó annak,aki ezt megússza.Én a házipatika oldalán megkérdeztem egy bőrgyógyászt,hogy mi van ilyenkor.A válasza szerint nem sokat lehet tenni ellene,mert ez a hormonoktól van és a szoptatás végeztével helyre áll újra a rend.Én mégis megteszek minden tőlem telhetőt mielőtt teljesen megkopaszodok :cry: ,vagyis: Arvit ampullával kezelem(dm-ben kapható),szedek Elevitet és B komplex vitamint(dm!).Ezeket együtt pár napja alkalmazom és most várom a csodát! :roll:

Alina-Márknak boldog 4. hós szülinapot!!!És gyönyörű ez a kis pasika!!!
Vendég

Bosco: mi 3 éve ezt használjuk mindannyian és sosem égünk le, a babák érzékeny bőrére is lehet kenni! Mondjuk őt úgysem viszed ki a napra de árnyékban is kenni kell!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Alina:boldog 4 hót!!!Márk nagyon édes!!!Tök jól elkaptátok a pillanatokat!Az egyiken egy haláli jópofa vigyor,a másikon meg egy igazi komoly férfi!!!Nagyon tetszik!

Babcika:tök jó hogy ma este nem borultál ki!Kicsit ijjesztő volt ahogy tegnap bepánikoltál!!!Jobbulást a cickóknak,remélem nem éred meg hogy a cicik forogjanak! :lol: :lol:

Nicika:Az én hosszuú fekete hajam is hullik ezerrel.Minden nap porszívozok a kicsi szobájában,hogy legalább ott ne tekeredjen a lábujjainkra! :lol: :lol: Én is úgy hallottam nem lehet vele mit csinálni,majd elmúlik!Türelem!
Vendég

Tünde_sződ:megnéztem a forgalmazókat.A közelünkben nincs olyan bolt ahol lehet kapni!Nagyon drága amúgy?
Vendég

Tünde köszi a linket, szerintem bevállaljuk, ha már ott vagyunk a közelben, pancsizni meg mi is szeretünk. :)

Nicika, jöhetnél gyakrabban is. És mesélhetnél magatokról. Szinti nagyon kis husi lett.

Hajhullás ügyben kitartás, azt mondják, hogy magától fog elmúlni. Esetleg vasat szedhetsz még pluszba, mert azt is szívják tőlünk a manók, és attól jobban hullhat. Én is szedek még Elevitet.

Cory, és csak most mondod, hogy Avonos sampit használtok! Na várj csak!!!!! :lol: :lol:

Angi, jó szülőzést, és remélem a jó levegőtől, meg a sok pancsitól a kisasszony is végre jobban fog aludni!

Most már én is úgy gondolom, hogy simán bele lehet vágni nyaralásba a minivel, főleg ha arra gondolok, hogy nekünk még "csak" egy gyerekkel kell menni.

Na pussz, jó izzadást mára is.

Mi megyünk Lajosmizsére barátainkhoz kertipartizni, sütögetni, harcsapaprikás, és ilyenek. Lesz medence is. JUHHHHHHÉÉÉÉÉÉ!
Vendég

Jó reggelt!

Eszti: Avonost csak naptejből használunk :) De varázskrémnek kell hívnom, mert csak így hagyják a fiúk bekenni magukat :D

cory
Budapest

Sziasztok!!!

Cory-Varázskrém :lol: :lol: Ha ezt az Avon tudná?! :wink:

Boscó-Háát be tudok pánikolni rendesen,mikor a kis hisztérikám :wink: csinálja ezt az őrületes cirkuszt.Ugye elvileg a lényeg,hogy én maradjak nyugodt,dehát azt nagyon nehéz,amikor üvölt,kiköpi,sőt be sem veszi cicit.Attől meg,hogy ideges vagyok,ő meg alig szívja,nem indul a tejcsi :roll: :cry: Nagyon kívánom,hogy náltaok ne legyen ilyen Fannika,ha nagyobb lesz.Az az igazság,hogy a nagyobbak már nagyon erősen tudnak szívni és sokkal hamarabb kiszívják a tejcsit,mint "kiskorukban".Ha utána meg olyanjuk van,hogy ők lusták csak úgy szopizni az újabb adagig,jön a cirkusz :evil:

Gyöngyi-Mi újság?Mi volt éjszaka?Méricskélsz?Ugye nem? :wink:
Vendég

Sziasztok

boscó: Én is a Niveát használom. Nem vettem észre még a gyerkőcön, hogy valami baja lenne tőle (nem nőt ki a 3. szeme stb. :lol: ). Az Avonosra tényleg rá van írva, hogy 6. hós kortól, azt még hanyagolom. Gondolom a Niveára is ráírták volna.

Cory: varázskrém, ez tetszik :) , azt hiszem elkezdem gyűjtögetni egy noteszba a rafinériákat, hogy ha arra kerűl a sor én is tudjam alkalmazni a Lilinél :)

Ma le kell vinnem a Lilit is a templomba (utoljára még a pocimban volt ott), mert anyós ezerrel süt-főz otthon és így nem tud rá vigyázni. Kiváncsi leszek, lehet, hogy végig üvölti az egész misét.

Vok: Ha kész lesz a kertünk, gyere nyugodtan, és másokat is jöhetnek, mindenkit szeretettel várok :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi
Mi már sokszor vittük misére... igaz a zöme gyerekmise volt, de a felnőtt misét is jól viselte ha tologattam közbe.

Kép
Kép
Kép
mamacka

...5 hetes volt mikor először voltunk....

Kép
Kép
Kép
mamacka

Babci: bocsi, most olvastalak (nem frissűlt a gép). Nem mértem. Éjjel 3x ettünk csak, de sokat nyöszörgött, és e-miatt, vagy 10x pattantam ki az ágyból, hogy valami baja van. Persze ő aludt csak melege lehetett és ezért nyöszörgött. Végűl bekapcsoltam a klímát és abba hagyta a nyöszörgést. Én is szoktam mondani, hogy dinka :) . Az a legjobb, amikor nem tudja eldönteni, hogy sírjon vagy nevessen. Olyan édi olyankor

Kép

Kép
pgyöngyi

Cory! Köszi a tanácsot! A korpásodás is normális? Egyszerűen nem tudom megszüntetni! :(

Alina! És neked is olyan hatalmas mértékben hullik a hajad, hogy folyton csurig van a ruhád, a fésüd, a kispárnád, az ágyad, na meg a gyerek keze? Milyen nagy baba már Márk! :)

Tünde! Komolyan kúszik a lányod? Édes lehet! Szinti még mindig nem hajlandó helyzetet változtatni! :( És a hajaddal semmit nem csináltál, mármint nem szedtél rá semmit? Szinti már annyira nem sírós, bár azért még vannak hisztijei! Ül, áll mint a cövek, dumál, és újabban hihetetlenül berreg a nyálával! Viszont nem forog egyáltalán és nem kúszik! Hason már egy fokkal jobban szeret. Még mindig velem alszik a nagyágyban! Már kétszer voltunk strandon is. Bükön és Sárváron. A Büki szar, a Sárvári szuper!

Babcika! Kiváncsi vagyok hogy bejön-e a hajhullásra a varázskúrád! :) Tök durva hogy még mindig fáj a cickód! Nekem Szinti 2 hós korára már megedződtek! Egyébként az én lányom is lusta szopni, ezért sűrűn cicire teszem és így azért megvan az adagja!

Eszti! Én szivesen jönnék gyakrabban is, csak hát szinte folyton csinálok valami programot magunknak. És Szinti még most is folytonos törődést igényel. Az alvókája meg pocsék, mindig felületesen alszik sajnos!
Ja és íme Szinti tegnap a strandon:
Kép
Kép

KépKép
nicika

mamacka: Csak azért félek egy kicsit, mert ahogy most utána számoltam, pont alvási időre jön ki a mise (általábban 2 óránként le kell tenni aludni). És a Lili mindig sírdogál mielőtt elaludna. De lehet, hogy az éneklés, meg a templomi festmények, szobrok elfelejtetik vele, hogy sírni kell :) . Legrosszabb esetben haza jövünk

Kép

Kép
pgyöngyi

Az éjjel Szinti is borzalmasan aludt! De én már ehhez hozzászoktam. Ha kiságyban altatnám nem is bírnám a folyamatos felkelést!

KépKép
nicika

Nicika: korpásodás passz, nekem az van alapból :( A hullásnál nekem lelkileg segített, hogy levágattam a hajam, úgy legalább nem tűnt olyan soknak, de most ennél rövidebbre nem vágatnám :D (a fiúknál még derékig ért).

cory
Budapest

Cory! Ezek szerint te sem tudod kiírtani a korpát?

KépKép
nicika

Nici: nem :( Időnként eltűnik, de max 2-3 hét és újra van. Pasimnak dettó.

cory
Budapest

Szép napot kismamik :D
Köszönjük szépen a lányok nevében is a dícséretet, én pedig ugye büszke mami vagyok :wink:
Én is megcsodáltam a babákat,

Nici, Szinti hatalmasat nőtt.

Eszti, igen megkaptam és köszönöm, megtaláltam amit pluszba küldtél :D

Sajnos nekem is el kezdett most megint korpásodni és hullani a hajam, köszi a tanácsot én is veszek akkor Elevitet.

Cory :D
Olvastam, hogy Liza milyen ügyes és jelentem, mi is aznap fordultunk hasra mikor Szófi 4 hónapos volt....csak azóta nem sikerűl mindig,vagyis nem mindnnap fordul meg, és néha a kezecskéje a hasa alatt marad. ilyenkor segítségre szorul..
Nálatok Liza ki tudja húzni?

Ígérem teszek majd Kittiről és a fiúkról is képet, csak le kell még kicsinyítenem

Szerintetek betehetem Szófit a medencébe?
A víz nem hideg inkább ugye a vegyszerek miatt kérdezem...

pusszancs:

KépKép
csema

Csema: köszi :) Liza úgy húzza ki a kezét, hogy 1 kézzel+hátizommal felemeli a fejét, és így szabaddá válik a pocak alatt lévő kéz :)

Na, csinálok valami szalagot is, mert így nem tudni, mennyi idős Lujzi :)

cory
Budapest

Szia Nici!

Mi nem ismerjuk igaz egymast, de lecci aruld el nekem, h most Szinti milyen sulyban van es hogy hany cm! Es mennyivel is szuletet?

En csak olvasni szoktalak benneteket, es hasonlo nagysagu babaink szulettek.
blondina

Gyöngyi-Na a három kelés nem is olyan rossz.Alakul ez a dolog,majd meglátod.Persze én Lilim ma is 8-ig aludt.Szerettem vol7na én is pont ma először templomba vinni,de nálunk fél 9-kor ven a mise,és ugye durmibajnok lánykám 8-ig húzta a pacibőrt. :wink: Így elmaradt,talán jövő vasárnap összejön.

Nicika-Nekem csomókban hullik,főleg,ha megmosom akkor jön ki katasztrófális mennyiség.Persze minden tele van a hajammal.Már ott tartok,hogyha a halántékomnál nem fésülöm rendesen kilátszik a fejbőröm.De:Tele vagyok apró új hajjal,csak hát,mire az megnő... :shock: :roll: :cry: Hál 'Istennek korpám nincs.
Vendég

Na nem nagy itt a pörgés Lányok!!!Hol vagytok?? :wink:
Lili ma ilyen pózban ébredt(Ha a babának melege van,kidugja hát a lábát :) ):
Kép
Jaj Anyu,mit vakuzol itt hajnali 8 órakkor :wink: :
Kép
Tegnap du. így aludtam Bumival :lol: :
Kép
Vendég

Babcika:olyan édes Lili baba!Én is pont figyeltem hogy senki nincs gépközelben!Leolvasztottam ahűtőt,nagyon siettem vele,nehogy a tejcsiknek bajuk essen!Fannika egy szál bodyban érzi jól magát,pihenget,fel fel néz hogy a közelben vagyok-e,néha kér enni,de nagyon nyugis ma!
Vendég

Hú Cory :D
Most látom Liza még csak 3 és fél hónapos, akkor nem semmi, hogy máris hasra fordult :lol:
Angi :D
Jó felőletek is hallani.
Igen jó volt Tündinél, és a hugomnál...olyan sokat voltam ugye itthon hogy sehová nem mehettem, hogy nagyon élveztem ezt a 3 napot!
Igaz Szófinak vittem a fél házat, hogy minnél kevésbé érezze a változást!
Nektek is jó pihit.
Elvileg augusztus elején, mi is megyünk Hajduszoboszlóra 1 hétre nyaralni, de biztos akkor lesz, ha a beutalót megkapjuk.
Na lekicsinyítem a képeket, és teszem fel, ha csak Szófi fel nem ébred......

KépKép
csema

Kitti és Szófi

Kép

a nagyfiúk Kép

Krisz és apa

Kép

KépKép
csema

SZiasztok!

Csema gyönyörűek a gyerekek! Grat a forduláshoz!

Nálunk négykézláb felemeli a csaj a hasát és előre-hátra hintázik....így altatja el magát...(könyékre támaszkodik és közben szopbja az ujját)

Nici, nekem is rettenetesen hullik a hajam, ez ilyenkor természetes! (csak idegesítő)

Letettem az érettségit:)
1 db 5-ös, 4 db 4-es:)

Tegnap voltunk Pesten, elintézni a hitelt. Nem semmi nap volt, meg kell hagyni....

Azzal kezdődött, hogy mi az europarknál kiszáltunk, mert ott találkoztunk a hiteles csajjal. Én kiveszem a babakocsit, Tamás ment Katáér. Anya adta oda az ülésből, és a köv. pillanatban visít hogy Vigyázzon Tamás....Erre Tamás magához fogja a gyereket, hogy megnézze mi a baj:) Nos a kisasszony tiszta sz@r volt:)SmileSmileSmileSmile És a Tamás fehér inge is:) De Kata olyan mértékben, hogy a lábán folyt le és csöpögött végig.....ez a két pasi meg ott ült mellette, és nem érezte:)

Szóval komplett átöltöztetés, meg egy rakat olajos kendő árán kimosdattam Katicát, de mi legyen Tamással??? Nagyjából őt is letörölgettem, és bementünk az europarkba pólót venni:)

Este anyóséknál voltunk, amíg anyuék kint voltak a hajón. Ugye tegnap a múzeumok éjszakája volt, ennek következtében a hajó is múzeumként funkcionált....

Indulunk haza (éjjel 11-kor indultunk az Örsről)
Mikor kiérünk a pályára felvillan a műszerfalon, hogy nincs töltés az autón:( NAgyon brutál volt....apám abba a pillanatban tövig nyomta a pedált, és száguldottunk haza, mert magas fordulatszámon még valamennyi áramot adott le a generátor....

Ez még annyira ne mvolt gáz. Ami gáz volt, az az, hogy tudtuk, hogy ha lemerül az akkumlátor, akkor nem csak mi nem látunk ahhoz hogy hazamenjünk, hanem minket se látnak:( a másik meg hogy ha teljesen lemerül az akkumlátor, akkor kikapcsol az adagoló, éslezárja az üzemanyag tartályt...magyarul sehova tovább....szóval jó kis idegeskedős utunk volt hazáig, főleg mikor lejöttünk a pályáról, és a teljesen sötét úton mentünk a lehető leggyorsabban, nem látva a kátyúkat, miegymást.....nekem ott és akkor halálfélelmem vol (igaz hátul ültem tehát közel nem láttam úgy mint apa aki vezetett,) és mondtam hogy mostmár lassítson ezt a 10 km-ert inkább lesétálom:)
de mire hazaértünk nagyon halvány volt a fényszóró....

És persze ez is Murphy törvénye hgoy nem egy 16 km-es Szegedi úton száll el a szénkefe, és nem is egy hosszabb út végén, hanem akkor amikor tudja az ember, hogy még majd 200 km hátravan:( Na mind1, itthon vagyunk, de egyre inkább úgy érzem hogy vonattal fogok járni:)

Az érettségin mázlim volt, mindegyik tantárgyból pont azt a tételt húztam ki amit szerettem volna:) Utána a bankett is nagyon jó volt, nem is mentem haza az utolsó busszal, inkábbb megszerveztem hogy hazavigyenek....kettőkor érkeztem meg (ugye hajnal 4-kor keltem)
De jó volt nagyon:) És most furi, hogy nem kell tanulni:)

Ez viszont nagyon durva.....(vitatkoznak hogy igaz-e vagy sem (én is ismerőstől hallottam)) de tanulságnak biztos jó!!!

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=123777&page=1

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Cory! Az én korpás fejem ugyanígy viselkedik. Néha eltűnik (Nizoral), aztán meg a sima sampon után visszajön. Pedig korpásodás elleni sampont használok akkor is. A Nizorallal meg nem moshatom folyton, meg aztán a pénztárcám sem bírná!

Blondina! Szia! A te babád is akkor született mikor a Szinti (2006.02.11)? Szinti 2500grammal született és 46 cm volt. Most pedig kb. 6 kiló és 62cm!

Babcika! Úgy látszik szinta mindannyian szenvedünk ettől a hülye hajhullástól! Lili tündéri!

Csema! Szófi baba nagyon jó súlyban van! Egyre szebb lesz! Na persze a többi lányod is gyönyörű! Meg a fiúk is hatalmasak már!

Zsuzsófi! Gratulálok az érettségihez!

KépKép
nicika

Na én is itt vagyok.

A mise jól sikerűlt, a Lili végig csendben volt a babakocsiban, és a végén még el is aludt benne :) .

Babci: Nagyon aranyosan alszik a Lili, olyan szép kislány

Csema: Te is büszke lehetsz a gyerkőcökre, jól sikerűltek :)

Nicika: Nekem is elkezdett hullani a hajam :?

Kép

Kép
pgyöngyi

Nicika: a pasimnak még a selsun szokott bejönni.

cory
Budapest

Csema:gratulálok a sok szép gyermeketekhez!!!!

Zsuzsófi:ügyes vagy,szép eredménnyel érettségiztél!gratulálok!!!

Nicika:boldog anyuka lehetsz Te is,nagyon szépen cseperedik a lánykád!

Babcika:képzeld,ma hapcizgatott a lánykám,meg egy kicsi cicikaki is kandikált ki a nóziból.Mondom fürdéskor egy kicsit meghajszárítózom,nehogy mégjobban náthás legyen,tudod a nagy hajának több idő kell mire megszárad!Erre mit csinál az én egyetlenem?Elszundikált!!!Ti aztán tudtok valamit!!!Csak van valami ebben dologban! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nicika
Igen nagyon szokott hullani, Márk megfogja a copfom, és tele van a kis keze, nem győzöm kiszedegetni. :?
AZ ágyon a lepedő is tele van, ott is szedegetem reggelente beágyazáskor, és még sorolhatnám, tök idegesítő :(
Most este hajat mostam, egy tincsnyi (fura szó) kijött.Kész vagyok.
Szinti jól behozta a a súlyát, látszi is rajta hogy jó erőben van! Nagy lett! Így fényképről rád hasonlít, vagy :) nem?

Zsuzsófi
Gratula a jó jegyekhez!
Nem semmi történet :)

Boscó, Tündi
Köszi a dícséretet.

Babcika
Köszi a bókot Márk nevében is, és üzeni hogy Lili is nagyon édi :lol:
Nálunk Márk csak egy kis ujatlan, vagy rövidujjú bodyban alszik, nem csoda hogy a lányod megkereste a lyukat hogy kidugja a kis lábát, biztos melege volt. :)

Csütörtökig lesz ilyen trópusi meleg. A hétvégén ki sem mozdúltunk Márkkal, mit lehet csinálni ilyen melegben??ilyen pici babákkal? :?

A.
Vendég

Boscó: hajszárító: na ugye, hogy ugye :lol:

Lányok, kinéztem az udvarra fél órája és mit látok? Éppen szül a cicánk. Az egyik már kint nyávogott a másiknak a feje bent volt még a szülőcsatornába és burokban volt. Na több se kellett, kirángattam Apát a fürdőkádból, hisz ő már ugye segédkezett szülésnél :) , és kivezényeltem a cicákhoz. Szóval most van két újszülött cicánk. Az örömben csak az az üröm, hogy tavaly elpusztultak a kölykök, mert nem volt tejcie a cicának, szóval, ha most se lesz teje nekem kell majd valahogy etetnem őket fecskendővel....hát kiváncsi leszek a Lili mellett ez, hogy fog működni. Esteleg, ha valaki etetett már így kisállatot, annak szívesen venném a segítségét :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi

Most jött be Apa, van még egy kiscica

Kép

Kép
pgyöngyi

Szép estéket!! :lol:

Köszönjük a dícséreteket!! :P :P

Csema-Jól számolok,6 ilyen gyönyörű gyerek??!!!Le a kalappal!!! :P

Zsuzsófi-Hatalmas gratula a gyönyörű jegyekhez!! :)

Boscó-Hajszárító :lol: :lol: :lol:

Gyöngyi-Örülök,hogy nem volt gond a misén! :P De jó nektek a kiscicák miatt.Én imádom őket,meg a nagyokat is,de mi elköltöztettük a bandát(3 kandúr+2nőstény)a szőlőnkbe Lili érkezése miatt.No meg már kicsit a fejünkre is nőttek.Majd megszakadt a szívem,de ők nagyon idilli életre leltek ott. :P Nem tudom,hogy etethetnéd őket,talán állatorvostól kérj tanácsot,asszem nekik is speckó tápi kell.De vigyázz,nehogy vmi fertőzést kapj,nekem még pocakos koromban figyelmeztetett a dokim,hogy óvakodjak a cicáktól,mert a toxoplazma eredményem negatív lett!Persze,akkor nagyobb veszély volt a pici miatt.
Vendég

Hajhullás: ne izguljatok, tényleg nő helyette másik!!!

Babcika: már nekem is látszik az új haj, kb. 3mm-es :lol:
Nagyon cuki Lili azzal a sok játékkal alvás közben! :)

Nicika: Patrik tud Neked segíteni?
Örülök, hogy szépen gyarapodik Szintike, Te meg csini vagy!!

Bartika: bevált?

Gyöngyi: milyen tisztelettudó a lányod a templomban! :P

Mi ma a Hajógyári szigeten voltunk, aho nagyon jó gyerekprogramok és jáékok vannak még két hétvégén július 10-ig.

Akinek vannak nagyobb gyerekei érdemes kimenni!!!

Cory, Ildi, Borcsa....: Ti már voltatok?

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Jaj Lányok ma nagyon kiakadtam!Nagyon bosszant,hogy séta közben,ha találkozunk ismerőssel,egynéhány rögtön nyulkál,fogdossa Lilit.ÁÁÁ,ilynekor felrobbannék.Ráadásul megálltunk egy pillanatra egy ismerős nénivel beszélgetni,erre ott termett egy kislány és elkezdte fogdosni Lili Bumiját. :twisted: Na most ennek a kislánynak az anyukája nem éppen a gondoskodó anyukák mintaképe,az egész város összesúg a hátamögött.Én is fültanúja voltam kb. 2 hónapja,hogy a kislány cefetül köhögött az utcán,erre az anyja meséli közben vkinek,hogy kétoldali tüdőgyulladása van a kb. 3 éves gyerekének.Na mindegy nem pletyizni akarok,de ki tudja milyen körülmények között élnek,esetleg fertőz-e vmivel a kisgyerek.Úgyhogy Bumi megy a mosásba. :evil: :evil:
Vendég

Babcika:küldök képet a mai hajszárítás eredményéről.Meg az új rucinkról is!Köszi!
Vendég

Pgyöngyi:remélem sikerül a cicák táplálása!Aranyosak vagytok!

Tünde _sződ:olyan jó hoyg ott nektek mindig vannak programok!Itt kisvárosban azért útálok lakni,mert ha program van valamikor,akkor is az emberek nagytöbbsége nem a programmal van elfoglalva,hanem egymással,hogy ki mibe van,kinek hogy viselkedik a gyereke stb.Se babamasszás,se baba-mama torna,se úszási lehetőség(babáknak)nincs.Mostmár tényleg mennünk kell nyaralni.!!! :lol:

Babcika:sajnálom a tapizókat!De hidd el nem vagy egyedül a problémával!Én is többször jártam már úgy.Az uncsitesóm nőjére meg épp valamelyik nap szóltam rá,mert az addig rendbe van hogy megsimogatja egyszer(mikor alszik)de hogy elkezdi fogdosni kezét-lábát-arcát,meg nyávog neki ezerrel,hátha felkel a gyerek.Megkértem hogy ne ébressze már fel,mert ha megteszi,odaadom neki a bevásárlólistát,és.....Na hagyjuk!
Vendég

Sziasztok Lányok!

A hétvégét vidéken töltöttük. Érdekes, de ott nem volt ilyen dög meleg, mint itthon panelben.

Csema!
Nagyon szép lánykáid vannak! Ja és most látom, a fiúk is helyesek!

Boscó!
Nekünk is van ismerős aki motorőrült. Én nem nagyon, de az egyik tv-csatornán megy valami chopper-összerakós-építős műsor és azt szeretem nézni. Speciel én nem tudok sebességet váltani a motorral, mert egyszer zúgtam egy emeletet a cégnél a lépcsőházban és megrepedt a bokám és nem tudok egyesből kettesbe kapcsolni.

Cory!
Gratulálok Lizának! Nekünk csak akkor megy a forgás, ha lejt az ágy (mert kifeküdtük a pehelysúlyunkkal).

Nicika!
De jó újra hallani rólad! A Revalidról csak annyit tudok, hogy nekem nagyon fájt tőle a hasam, a férjemnek is, szóval szerintem ha átmegy a tejbe, akkor a babának is fájhat a pocija tőle. Nekem pár éve korpás a hajam, sajnos szülés óta sebes, ráterjedt a szemöldökömre is. Ezt már seborrheának hívják, és úgyanúgy korpa. Konkrétan semmit nem lehet vele csinálni, a sok napfénytől elmúlik. A Nizoral nekem nem nagyon hat. Lehet venni gyógyszertári kénes sampont, nekem az vált be. A gyermeked gyönyörű!

Gyöngyi!
Nálunk is volt olyan, hogy nem tudta eldönteni, hogy sírjon vagy nevessen. Mi szabályosan kinevettük szegényt. Erre meg olyan csodálkozó pofit vágott... Mi is megyünk majd Gyálra templomba, mert ahol a keresztelő lesz, oda nem tudunk majd járni, mert messze van és a gyáli pap "leigazolja" nekünk valahogy.
Nagyon irigyellek a kiscicákért! Én imádom a macsekokat, főleg amíg picik. Tálkából majd akkor tudod leghamarabb etetni, ha már kb kéthetesek. Az ujjadat bele kell dugni a tejbe, az leszopizzák, aztán a tejes ujjadat mindig egyre közelebb kell tenni a tálkához, aztán rájönnek, hogy onnan van a tej, és utána abból lefetyelnek.

Zsuzsófi!
Gratulálok az érettségidhez! Nem semmi jegyek! Nagyon ügyes vagy! Főleg, hogy ezt gyerekek mellett csináltad végig.

Most este jöttünk haza vidékről és láttam, hogy elköltözött az egyik szomszéd. Végre lett helyünk a tárolóhelyiségben. Szép nagy, rácsos, zárható! A szobai lim-lomok felét kiteszem végre és nem úgy nézünk ki, mint a vásáros cigányok.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Tünde!

Tök jó, hogy eredményes Bettinánál a torna! Kis ügyimanó, hogy kinyomja már magát :) Lehet, hogy tényleg a meleg a ludas most, hogy nem hízott, majd csak enyhül már egy kicsit ez a katlan...

Boscó!

Tündéri hajasbabád van, és nagyon jó, hogy ekkorákat alszik! És hogy már ilyen ügyes? Gratulálok, el is hioszem, hogy apa nagyon büszke rá!
Nekekmis mondogatják, hogy adjak inkább cumit a Dórinak ujjszopás helyett, de nem kell neki, ívben repül a cumi, ha megpróbálom a szájába tenni. Hiába, ő a főnök :)

Vali!

Szerintem nincs itt különösebb bibi, hiszen gyarapszik a csajszi, pisi, kaki, jókedv is van. Másnak hogy tudom mondani a frankót, mi? Aztán ha mi vagyunk a sorosak nem hízásban, rögtön pittyeg a beszarásjelzőm:lol: :lol: :lol:

Szelivi!

Hú, de drága lehetett a férjed a virágcsokrokkal :) Tündi nagyon szép nagylány lett, édesen kigömbölyödött! Az alvós képen meg különlegesen szép.

Era!

Martin is szép baba! Sajnos nekem nincs babaúszásos tapasztalatom, mi még nem voltunk, de én nem is merek menni. Dóri miatt se, de magam miatt se. Én mindig összeszedek valami nyüvet az ilyen uszodás helyeken :(

Úgy látszik nem csak az én törpöm csinálja ezt, hogy dühében benyomja az ujját a szájába, ha nem jön úgy a koszt, ahogy szeretné :lol:

Babetta!

Azóta is ilyen nagyokat alszik Levi?

Gyöngyi!

Nálunk is van ilyen rángatás, meg közben óbégatás, de nekem beindítja így is a tejeladó reflexet, na utána meg is nyugszik, csak a nyeldeklést lehet hallani:lol:
Hogy vannak a kiscicák?

Zsuzsófi!

Gratula az érettségihez, szép eredményt értél el. tetszett a kaki sztori... :lol: :lol:

Az összes babóca és nagytesó gyönyörű, tényleg büszkék lehettek rájuk. Én is köszönöm szépen mindenkinek a dicséreteket, átadom az illetékesnek!
Mi hétvégén anyuéknál voltunk, meg anyóséknál. Nagyon jól éreztük magunkat. Éééés láss csodát, Dóri se sírt senkinél, ez nálunk óriási eredmény,mert nagyon fél az idegenektől, de most nem zavarta őt senki, pedig volt jövés-menés. lehet, hogy lassan kinövi ezt az "idegenember-idegenhely" szindrómát? De jó lenne...

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jó reggelt

Apa azt mondja, hogy mintha szopnának a cicák.Remélem életbe maradnak

Majd később még írok, csak most az egyik kezemet elfoglalja a Lili

Kép

Kép
pgyöngyi

Na leraktam aludni a Lilit, de sajna csak hajszárítóval ment megint. Viszont az ágyból ki fogom szedni a fejvédőt, mert állandóan azt nézi, mikor lerakom aludni. Emelgeti és forgatja a kisfejecskéjét és közben nyöszörög. Amíg nem volt bent a fejvédő, simán lerakta a kis buksiát és elaludt.

Megnéztem a cicákat. 2 lógott az anya cicijén a 3. meg ki volt esve az alomból és sírt. Én mint gondos anyuka visszatettem :) . Olyan édi volt, elkezdte keresni a cicit a kistesója hasán. Na segítettem neki megtalálni a rendes cickót. Hogy tudnám megnézni szerintetek, hogy jön-e a tejcije az anyának? Pisis-kakis pelusok számát itt nem tudom számolni :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Régen voltam, a meleg miatt állandóan a medencébe vagyunk, és mivel van medencénk (nem túl nagy) de jól lehűsít, gyakran jön hozzánk valaki/k. A múlt hétvégén medence avató bulit tartottunk péntektől vasárnapig itt volt a rokonság ifjabb tagjai. Kicsit durva volt a hajnali 1-2 órás lefekvések után még 2x kelni Dalmushoz.

egy-két kép.
Kép
Kép

Apa és lánya (a középső)
Kép

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X