A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Benianyu:

Ti nem errefelé laktok? Vagy rosszul emlékszem?

De akkor felteszem így a kérdést: Újpest környékén ismer valaki olyan gyerekdokit aki házhoz jön és esetleg még angolul is tud?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Itt vagyok ám, de egyenlőre csak gyönyörködöm a sok édi babábanKép

Nagyon bánt ám, hogy lemaradtam a babatalirólKépKépKépKépKépKép, pedig még sms-t is kaptam tőletek, de hát most tényleg nem tudtam menniKépKépKép

Remélem lesz még babatali, mert szegény Lénácskám olyan magányos, sehol egy baba a környékenKép.

Dori!
Ez igenKép3 babó!Kép
Én sem akarok politizálni, de szerintem nem lesz kormányváltás!
Én csak az elmúlt 3 hét Napló-s (TV2) szavazásból gondolom így, egyébként nem foglalkozok politikával!
Abban viszont igazad van, hogy változás a tb törvényekben lehetséges, de akkor is ha marad a kormány, meg akkor is ha nem!
Sajnos eléggé ki vagyunk szolgáltatva, pláne így gyesen/gyeden!
Na ha meg visszamegyünk dolgozni, akkor jön a feketeleves megint, legalábbis a tv-ben volt szó róla megint hogy a kisgyerekes anyukák a kutyának sem kellenekKépKép.

Megann

Kép

Kép
megann

Viki, többiek!

Léna kedvenc játékai:
Mobiltelefon, vezetéknélküli sétálós telefon, és tv távirányító!KépKépKépKépKépKép
Nem lehet kivakarni a kezéből ezeketKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Rokica,
mienk házhoz jön, homeopátiás is, és sztem tud angolul. Elsős fia van, és 35 körüli, én kedvelem nagyon. Mobilján zargathatom mindig. Mikor depis voltam szülés után, ő mentett meg. KépKép
Vendég

Dóri!

Megadnád az elérhetőségét??? Előre is köszi!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Kati, Nyúlné, Tünde, Mea
Elfelejtettem az előbb, hogy köszi a bókokat a fiúkról. Kép

Tünde,
Megnéztem még egyszer a futós képet, lehet, hogy csak nekem egyértelmű. Összevágtam két képet, egyiken Apával fut Beni, másikon velem.
Daninak is kicsit nehezek a sonkái. Kép De nagyon küzd és egyre ügyesebb is. Kép

Voltunk méredzkedni. Dani 6590 gr és 66,5 cm. 250 gr-ot hízott egy hónap alatt. Az egyre több mozgás miatt kicsit leállt a hízás, ami nem nagy baj. Kép Kép

Mea,
Lívi is szép nagy baba! Kép Kép De jó, hogy nem viselte meg az oltás!

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Rokica,
Hozzátok is egész közel lakik a doktor nénink, a Mikszáth utcában, ott az OBI-tól egy kicsit beljebb. Viszont azt nem tudom, hogy tud-e angolul. Ha érdekel, mélben elküldöm az elérhetőségét. Már nem fiatal, 60 felett van, viszont elég nagy a tapasztalata. Nem homeós, de is ad nem feltétlen azonnal antibiotikumot.
Egyébként véletlen közös doktor nénink van Juciékkal, szerintem ő is meg van vele elégedve.

benianyu

Roki,
elküldtem mélben
Vendég

Megann,
Daninak az infrás egér a kedvence, az olyan szép pirosan világít, szeretné megrágni is, de a szigorú anyukája nem engedi. Kép
Mi is sajnáljuk, hogy lemaradtatok a taliról, de majd legközelebb! Kép

benianyu

Annamami Kép!
Tényleg kár, hogy nem beszéltünk többet, de elmúlik ez a latyakos idő, és resszkessetek, mert jön az együttlegelés!!! Kép

BkrisztaKép!
Hogy Kincső milyen nagy baba!!! Kis fürtös!

AncsiKép!
Melike egy tündérke és milyen jókedvű! És a neve is gyönyörű!

Nemesek Kép!
A Te fiaid is nagyon helyesek! Szupi a dvd-s kép!
Egyébként kislányom a Te nevedet írta le életében először folyóírással. Ez úgy történt, hogy meglátta a kis papírt, amire jegyzetelk, hogy kinek mit válaszoljak, és lemásolta. (Mostanában nagyon érdekli az írás-olvasás.)

Benianyu Kép!
Én is beugrottam a fotónak. Bennem az a kérdés merült fel, hogy ki fényképezett? (aztán rájöttem)

Majola Kép/DóriKép!
Irígykedek és hajrá!

Sildike Kép!
Jó, hogy írtad ezt a gátheget. Az enyém is fáj, akkor megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül!

Duda Kép!
HÚÚÚ ma nekem is olyan rossz a kedvem!
Depis lettem, lehet, hogy az időt nem bírom meg ma egész nap olyan voltam, mint a mosott sz@r.

A fő bajom ma az, hogy utálom, hogy túlsúlyos vagyok. Lili után rengeteget tornáztam, hogy visszazsugorodjak. Ez nagyjából sikerült is, erre megint abba a kockába léptem, hogy vissza a startmezőre. Sőt, most még háromszor ki is maradok. Sokszor annyira éhes tudok lenni szoptatás után, de nem eszek azt és annyit, amennyi jólesne. A kilók azonban ragaszkodnak hozzám. Egyszerűen utálom ezt a helyzetet!

Elhatároztuk, hogy ezentúl kilenckor lefekszünk, mert mindaketten hullafáradtak vagyunk. Mint látjátok ez ma nem sikerült, de azért mindjárt megyek. Úgy figyeltem meg, hogy engem az éjfél előtti alvás pihentet igazán.

ayse

Benianyu!

Neked is megköszönném ha elküldenéd az elérhetőségét! Ha már van választási lehetőség, akkor elkezdek interjúvolni! Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Mélek mentek mindenkinek keresztbe-kasul!

Babák csudaszépek!

Nincs sok időm, csak egy fontos dolgot szeretnék kérdezni mindenkitől, de legfőképp:

Benianyu!
Ha Máté 400 grammot hízott, Danibaba 250-et, a mi dokinénink miért mondta, hogy kezdjem el az almát? Na jó, ezentúl meggyógyíthatja, ha beteg, meg beadhatja az oltásokat, de nem fogok rá hallgatni ilyen téren. Azért ez bosszantó. Kép

Ráadásul három napig kapott Máté kb. egy teáskanálnyi almalevet, és ma hányt szegénykém, meg sokat is bukik azóta, szerintem nem kizárt, hogy az almától. Tegnap került a lébe egy kis pép is, ami emésztetlenül jött ki.

Úgyhogy döntöttem, bárki bármit mond, szépen eljátszom a bólogató zsiráfot, de megvárom a hatodik hónapot. Az a biztos, ami tuti Kép

Uff, beszótam!

Pusztok

Sisotris és Máté
22+1

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Benianyu,
igen, aztán rájöttem én is, hogy 2 kép, csak ugye pont úgy van, hogy alig látszik a határvonal, Veled kicsit "előrébb" van, szóval első-nem-alapos ránézésre egy képnek tűnt. Kép
Vendég

Mindenki, aki szoptat!

Ti adtok/adtatok a babáitoknak mást anyatejen kívül a hatodik hónap betöltéséig?

Segítsetek légyszi, teljesen összezavarodtam Kép

Köszi

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Benianyu Kép!
Nem 7690 gr Dani? A zabálnivaló hurkáiból úgy tűnik!

Ayse

ayse

Sis Kép!
Én nem adtam.
Úgy tudom, hogyha emésztetlenül jön ki valami, akkor még várni kell vele egy kicsit, mert ez azt jelenti, hogy még nem tudja megemészteni, azaz korai.

Ayse

ayse

Sziasztok!

Megann
Mi is örülünk, hogy ismét itt vagy. Remélem a következő talira eljöttök. Nagyon örülnék, ha megismerhetnélek Titeket isKépÉs valóban nagyon szépek vagytok. És még mindig tökre hasonlít rád Léna.

Mea

Hatalmas méretekKép Benianyuékkal mi is lent voltunk ma méreckecni. Marci 73,5 cm és 9120 gramm. A tápszer, főleg az éjszakai 480 ml, megtette a hatását úgy tűnikKépÉs képzeld! Marci pár napja igen csípi a zöldséges husit ebédre. Úgy örülök. Azért mégis táplálóbb, mint a gyümölcs.

Flocika
Nekünk a dokinéni azt mondta a fogzás idején, hogy simán előfordulhat hőemelkedés, enyhe láz a babánál. Ilyenkor fél kanál Panadolt javasol. Nem tudom ez a 38,x popsiban mérve volt ennyi? a 0,5 fokot levontad belőle? Ettől függetlenül azért sztem jobb konzultálni egy dokival. Meghallgathatná a tüdejét, megnézi a torkát. Ártani nem árt.

Havtunde
Marci is fejleszti a gügyöre kincsétKépfolyamatosan.Most az a legújabb, bár ezt nem gügyögi,hogy olyan hülyén veszi a levegőt és így is nevet. Ez engem eléggé idegesít, mert olyan hangot ad mintha tüdőbajos lenne. Szerencsére semmi jel nem utal arra, hogy ez valóban így lenne.Mindig felfedeznek vmit. Játszanak a hangukkal.

Annamami
Igen, nagyon jó érzésKép Ma az esti vacsora után, lefekvés előtt, puszilgattam az ujjait és olyan édesen vigyorgott rám és gőgicséltKép Imádom.

Rokica
Tényleg nagyon kedves a dokinénink. És szereti a cicánkat. A múltkor a cicám belefeküdt a táskájábaKép Szóval sztem nagyon jó, hogy házhoz jön. Hozzánk már csak havonta, mert Marci szerencsére makk Marci, de eddig 2 hetente jött. És én úgy érzem, meg Benianyu alapján is azt mondom, hogy lehet rá számítani.

Juci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sisotris,
mivel nekem elkezdett ingadozni a tejem(már a mennyiségeKép),ezért igen kapott Kisnyúl mást is!
almapépet,na az nagyon bejött neki
Hipp sütőtökös almát,azt is szereti
és egy hete bevezettem a krumplipürét anyatejjel higítva,az most a favorit,jobb az almánál is!
Kisnyúl még nincs 6hónapos,de 5elmúlt azért!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Megann Kép!
Ami késik nem múlik!

Ayse

ayse

Sis,
Megkaptam a mélt, köszi, válaszoltam is. Kép
A hízással kapcsolatban talán azért nem baj, hogy Dani csak 250-et hízott, mert ő igen jó húsban van. Sokkal alacsonyabb/rövidebb is Máténál. Bár 400 gramm, az nem kevés egyáltalán.
Viszont, ha ennyire megviseli Mátét az almaevés, akkor természetes, hogy vártok még. Amennyi almát ehet még életében, időtök, mint a tenger.

Rokica,
Mél ment.

benianyu

Ayse,
Dehogynem annyi, 7590 gramm! Igazad van! Kép Elírtam a számokat! Így jár, aki vakon gépel és nem olvas vissza rendesen. Kép

benianyu

Sis

Szerintem a bukás valóban lehet az almától. Úgy sejtem nagy a sav tartalma. Ha még tök emésztetlenül jön ki, akkor sztem ráér. Főleg, ha van elég tejed. Amúgy már több, mint egy hónapja elkezdtem a hozzá tápit Marcival(most volt fél éves) de nekem már egyre kevesebb volt a tejem és "rákényszerültem". De ha elég a tejed és ráadásul nem emészti meg a baba, sztem várhatsz még.

Olvasom itt a további baba terveket. Most nem tudom hirtelen nevekhez kötni, de nagyon jó hírKép

J.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

HÛÛÛÛÛ Sis Kép!
Köszönöm szépen!
Hogy Te milyen figyelmes vagy!KépKépKép

ayse

Sis!

Akartam írni, mikor először láttam a hozzászólásodat, hogy Máté mennyire érdeklődik a kaja iránt, de aztán végül annyira kényes téma ez a hozzátápi hogy inkább hallgattam.

Viszont nekem ugyanez volt a tapasztalatom Zsuzsával, 4-5 hónapos korában majd kinézte a kaját a szánkból, és én meg is inogtam, én is akartam neki adni mást korábban. Megkérdeztem egy-két szopis tanácsadót, mindketten azt mondták, hogy 6 hónap a minimum, érdemes kivárni, a másik meg hogy minden iránt érdeklődik az ilyen idős baba, és ez nem feltétlenül jele annak, hogy érett rá.

Almát végül én is csak múlt héten adtam először Zsuzsának (ugye mi a répával kezdtük) és úgy láttam, emésztetlenül jött ki a pelenkájába, úgyhogy én is úgy döntöttem, egyelőre hagyom az almát.

Most meg mióta beteg, azóta nem is nagyon adtam neki mást, csak szopiztunk.

Szóval nem vagytok lekésve semmiről. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Itt vagy Benianyu Te is?Kép

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sis!

Én adtam: almát, Nestle rizses tejpépet, Mildibé pépet,gyümölcsleveket. Nekünk bejött.
Kincsi hétfőn volt 6 hós, de hál istennek szopik is gőzerővel.
Tegnap meg ma csináltam neki főeléket, de az nem jött be neki.csirke zöldborsóval ma pedig csirke-répa-krumpli. Holnap teszek bele almát is, hát ha jobban fog ízleni neki.

Róki gyógyulást Zsuzsának. Nálunk 3000,- jön ki a drnő és homeos.

Kati, nagyon aranyos Kornél, ahogy érdeklődik a dvd iránt.

Melike helyes a fotókon.

Benianyu jók a képekKép

DóriKépKépKép

Ayse köszönjük a dicséretet.

Megann üdv újra a fedélzetenKép

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Köszönöm mindenkinek!

Meggyőztetek teljesen.
Tejcsi elég Máténak, úgyhogy még az sem indok, hogy bevezessük az egyéb kajákat.

Benianyu,
való igaz, Máté most 74 cm, és ehhez 7300g. Arányaiban tényleg nyúlánkabb is, mint Dani, ráadásul már négykézláb hintázik előre-hátra, meg kúszik ezerrel, főleg hátra, de azért megy neki előre is, mint a gyáva rák Kép

Na, most már nyugodtan hajtom álomra a fejem Kép

Puszok

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Dóri, Benianyu!

Köszi az emailt!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Tünde Kép!
Mostanában kaptál autót?

ayse

Igen, itt vagyok. Kép

benianyu

Én is, de megyek lassan lefeküdni, mert aztán nem bírom tartani a lépést MarcivalKép

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sis, Kép
én csak annyit mondok, hogy hidd el, látni fogod Mátén, amikor már tényleg nem elégíti ki a kajálhatnékját a szopi.
Az, hogy emésztetlenül jött ki az alma, az nem jelent semmit, velünk is előfordul, ezt vki írta itt még régebben, aki jobban ért hozzá. De ha bukós, akkor az alma tényleg nem túl szerencsés.
Zita 3 hét alatt hízott 450g-ot. Kép (Eddig csak tápi volt)

Ayse, Kép
igen, januárban vettünk autót, hivatalosan nem az enyém, hanem családi autó, de én járok vele. Épp most dicsekedtem Apának, hogy a boltnál úgy tolattam be parkolni. Azt nem mondtam, hogy nem volt egy autó se a környéken. KépKépKépKép Kicsit még mazsola vagyok.
Vendég

Én is megyek aludni, csak még feldobok három mai képet.
Dani a rúdevő Kép és a vigyori
Kép Kép

aztán kidőlt Kép
Kép

benianyu

Sziasztok!

Sis!
Én kivártam Majával a hat hónapot, csak a múlt héten kezdtük el az almalét (a betegség miatt kimaradt pár nap), de meg kell hogy mondjam nem nagyon jött be neki. Először csak fintorgott de nyelte, aztán kicsorgatta a szájából, most meg már szabályszerűen öklendezik tőle. A védőnő szerint nem kell erőltetni semmi baja nem lesz, ha csak később kezdi el, az anyatej még mindig elég neki. Egyébként ez akkora hülyeség, hogy a 400g hizás nem elég, pl. Maja 4-6 hónapos kora között össz. 600g-ot hizott, de a dokinő mindig mondta, hogy milyen hülye vagyok hogy aggódom, mikor ilyen jól néz ki a gyerek. Szóval csak azt akartam mondani, hogy hallgass magadra és nyugodtan várjál még a kajával, abból baj nem lehet.Kép

Lányok!
Nekem most azt tanácsolta a védőnő, hogy tegyek egy kis banánt az almába. Volt itt róla szó hogy a banán nem jó, mert egyrészt déli gyümi, másrészt zölden szedik le és valami kemikáliával késleltetik az érését. Én igazán nem akarok paramama lenni, de nem tudom hol van az egészséges határ a túlaggódás és felelőtlenség között. Nektek mi a véleményetek és tapasztalatotok a banánról?

Roki!
Szerintem is hülyeség,azért ülni két órát a váróban beteg gyerekek között, hogy a doki megnézze, konstatálja,hogy még mindig beteg és azt mondja, hogy csinálj mindent úgy ahogy eddig.Kép Hátha ma kialudta magából a kórságot és akkor nem kell ezen aggódnod.Kép Remélem igy lesz.Kép De nem ott van veletek szemben a gyerek rendelő? Onnan nem is lenne neki olyan megerőltető átugrania hozzátok. Kérdezted már tőle egyáltalán, hogy kijön-e?

Megann!
Jó újra látni, nagyon szépek vagytok.Kép Hogy megnőtt Lénácska haja.Kép

Ancsi!
Olyan vidám kislány Melike, nagyon édesen mosolyog és olyan ügyesen ül abban a nagy kádban.Kép

Benianyu!
Micsoda sportos család, ez igen. Én értettem a képeket.Kép Nagyon tekintélyes pocakkal rendelkezik a fiatalúr.Kép

Annamami!
Nagyon cuki az új gatyó a zabálnivaló kis mazsola királyfin. Daddy-nek is tetszett?Kép

Nyúlné!
Fannika csodaszép kisbaba. A kis kukanyussz meg nagyon vagesz az új sapiban (csak nem ti is a H&M-ben jártatokKép, mi ma voltunk). Imádjuk őt.Kép

Láttátok a H&M-ben van V.I.B.-s body is (Very Important Baby).Kép

Barbi!
Leonkának is nagyon állat a halálfejes pólója. Nagy egyéniség már most, egyszer igazi mellényes jófiú, máskor meg egy (hogyis volt Sis?) brutálmetál rockercsávó.Kép Nolcsi meg haláli édes a pipijével, látszik rajta, hogy ő ezt nagyon komolyan gondolja, mármint a pipisétáltatást.Kép

Nagy drukk a hármaska projektekhez.Kép

Jóéjt,

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Ami kimaradt

Tünde!Kép
Maja is kb. 3 napja folyamatosan bábábábábá-zik. Nagyon édes, van amikor hangtalanul csinálja, csak a szája tátog, meg lehet zabálni.

Megann!Kép
Látnod kéne milyen komoly harapásnyomok vannak a távirányitóban Maja 1 és 1/2 fogától. Most viszont már eltiltottam tőle (csúnyarosszanya), mert a gombokat próbálja kipattintgatni belőle a fogával és én félek, hogy sikerül neki és lenyeli. Az abszolút kedvenc viszont még mindig az üres szentkirályis palack, azzal akár egy órát is eljátszik reggelente.Kép

Benianyu!
Dani kezd tiszta Rin Tin Tin-es lenni a kunkori forgójával. Nagyon édes.Kép

Vége.

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Cleo:

Sajnos ami velünk szemben van az a szakrendelő, itt az ortopédia, gyerekszemészet, stb van. Igaz, a gyerekrendelő sincs messze, kb 3 utcasarok.

Most megyek én is aludni. A macskát meg megfojtom. :P ÁLLANDÓAN nyávog. Míg a másik élt, csöndben volt. Most meg be nem áll a szája. Egész egyszerűen lehetetlen mellette pihenni. Nem elég, hogy Zsuzsa kelt szopizni, a macska aludni nem hagy! Megy vissza anyukámhoz!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt!

Látom én voltam az utolsó és én leszek az első...

Zsuzsa baba ma reggel jobban van, legalábbis nagyon jó hangulatban, de még mindig köhög. Ma felhívom a doki néniket akiket ajánlottatok, és megkérdem tőlük, tudnak-e angolul.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Hol vagytok hétalvók????????????????????

No ma regel is randa idő van, pedig nagyon várom már a szép időt.

Apa már elhúzott dolgozni, Kincsi éa Ivi alszanak.
Azon agyalok, hogy mikor csináljam meg apa puncsortáját a névnapjára. No meg mit főzzek majd, mert ő most nem eszik húst és vendégek is jönnek.Ötleteket küldhettek.

Barbi aranyos a babakocsis kép, ahogy Noelka tolja és Leonka is tüemény.Kép
BenianyuKépKép

Képzeljétek mi történt a férjem nagyfiával.
Hétfőn suli után találkozott egy discobeli ismerősével aki hívta oda ahová szoktak szórakozni járni. Ott kapot két pofont amitől elesett és elvette a telefonját.
Szerencsére komolyabb baja nem lett. Megtette a feljelentést és szerencsére még azanap este elfogták az elkövetőt, most rablásért ül előzetesben.
Elkeserítő, hogy fényes nappal ilyen dolgok történnek.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Kriszta!

Öcsémmel (15 éves) hasonló történt pár hónappal ezelőtt. Egy belvárosi DM-ben kikapták a kezéből a telefont. Mikor utánukszalad (ketten voltak, egy férfi és egy nő), a középkorú férfi lefejelte. Kép A cingár, 15 éves srácot. Anyukámmal még mindig járnak rendőrségre, stb. Nem kapták el őket, hiába van róla felvétel a kamerán.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Róki, ez Vácott történt. Sajnálom ami az öcséddel is történt.Kép

Kincsi még mindig szunyál, pedig már nagyon feszül a cicim, meg 1/2 9 re be is kell mennem az irodába. Lehet, hogy fel kell keltenem, a szívem szakad meg ilyenkor.

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Kriszta!

Durva. Kép Már a kis elsős Gergő is nyekereg a mobiltelefonért, mert (idézem) mindenkinek van, csak neki nincs! Persze én nem fogok neki venni, az tuti, amúgy is ez a gameboy meg Harry Potter őrület.. Meg megy a büfézés ezerrel az iskolában, kóla, chips, cukrok, kakaóscsiga meg ilyenek vannak. Én tuti bezártanám az ilyen büféket az ált.iskolákban! érdekes, múltkor voltunk a Millenárison a Jövő Házában meg a Csodák Palotájában, és ott tökjó szendvicsek voltak, gyümölcs. Na jó hagyjuk, mert csak felmegy a pumpám, ha a seggfej büfésre gondolok, aki meggazdagszik a gyerekeken. Szerencsére Gergő kap uzsonnát és megértette, hogy ott ne vásároljon, persze volt hiszti, hogy mindenki odajár és ott csupa finom Kép dolog van (ami itthon nincs). Szerencsére a tanítónéni is jófej, mert elsősöknek betiltotta a büfézést. Kép

Dóri&Viki 22+0
Vendég

Dóri, hol van akkor a rendelet betartása, hogy nem lehet nyalókát, chipset stb...sz....t árulniuk. No ilyenkor kapok én is dührohamot.
Megyek, mert elkések. Megetettem, de most vissza is aludt.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Szegény Viki nem kap enni, csak a "küszöböt" rághatja! KépKépKép

ez a legújabb szórakozása. KépKépKépKép
Vendég

Cleo, Kép
a banánhoz még annyit, hogy a fejlődő országokban DDT-vel permeteznek; és amúgy meg még hasfogó is.
Én nem fogok adni Zitának, sőt, már mi se eszünk déli gyümit.

Bkriszta, Kép
csak nem Nálatok is holnap lesz névnap? Kép
Én halászlét csinálok, az a nagy kedvenc.
Nem semmi ez a rablásos sztori!

Dóri, Kép
nálam is Harry Potter őrület van, épp most olvasom a most megjelent könyvet.
Persze nálam itt abba is marad. Na jó, Apa herripotteresen cseng, ha hív. Kép
Jól látom, hogy nincs Viki homlokán az a bigyó?

Tünde&Zita 26+0
Vendég

Tünde!
Harry Potter...Én nem bírom, hideg ráz ki tőle! Kép De lehet, hogy ez Gergő műve már. KépKép
Hemangióma ott figyel még, de mivel kezelte a Tasnády prof., sokkal kisebb lett, és már emúlóban van szerencsére. Kép

Na, cumizza az ujját, megyek bepaterolom az ágyába. Kép én meg vasalhatok addig. Kép
Vendég

Dóri,
amíg nem olvastam, engem is a hideg rázott tőle.
Nekem nagyon tetszenek a könyvek, és sztem nem gyereknek való.

Bocs az OFFért!!
Vendég

Cleo,de igen ott jártunkKép!a kis Fanninak se bírtam megállni,hogy ne vegyek egy menő farmer rucit!56-t,de még bele kell nőnieKépKépKép!

Kisnyúl már elkezdett négykézláb ringatózni,ez idiáig akár cuki is lehetne,de egy óvatlan pillanatban kilövi magát előre és olyankor nem mindegy,hogy éppen hol vanKépszerencsés,ha nem fal elött vagy ágy szélénKép!a kis kamikáze!nagyon komoly,amikor kiszúr valamit és becserkészi,ilyenkor ordít,mint a sakál és rögvest ki is végzi az egy szem fogávalKép!lehet veszek neki valami terepjáró cuccot,hogy észrevétlenül rohanhassa le az ellenséget!
az is jópofa amikor a nagy ágyunkon hasalunk,nézünk ki az ablakon és figyeljük a kocsikat,embereket,néha rámnéz és gagyog valamit,gondolom jól megbeszéljük a dolgokatKép!
és rengeteget bugyborékol,mi csak úgy hívjuk,hogy fingik a szájaKép!és ilyenkor szanaszét köpködi a saját arcát is,szép látvány!és mint az oroszlán,vagy inkább pitbull morog!
pár napja hajnali ébredése után(mivel én még mocskos fáradt vagyokKép)átviszem az ágyunkba és ott szopizik,majd bealszunk,nagyon édes és nagyon élvezi(én is),de most éjszaka szinte semmit nem aludtam,mert állandóan nyüszített és randalírozott,majd miután megint átköltöztünk a nagyágyba,minden rendben volt és aludt,mint a kisangyal,lehet kezdem elrontani a huligánt?ha ma este se alszik,csak minálunk,akkor vissza kell szoktatni a saját ágyábaKépKép!
Nyúlné és Kisnyúl24+2

Emese és MarciKépKép
nyúlné

látom akad még egy két pitbull!KépKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné, Kép
elképzeltem Kisnyulat, ahogy ringatózik, és kilövi magát! Szétröhögtem az agyam! Kép Kép Kép
Hmmm.... és milyen tereprucit veszel? Szőnyegmintásat, parkettamintásat, járólap...?????? KépKépKép
Vendég

Cleo, Benianyu!

Játékok:
Nálunk is bejön az üdítős flakon, de inkább a fél literes ice teás változat(amiből anyu szopogaja el a cukorslötyitKép).
De megteszi a kiürült popsitörlőkendős zacskó is, vagy egy fél pár zokniKép, a díszpárna, vagy egy pelenka isKépKép, sőt még híres hipermarketjeink reklámújságja is nagyon bejön neki, legalább azt még tépdesheti isKépKép.
Mondtam apának, hogy most hogy 6 hónapos, kaphatna valami új játékot, de be kell látnom nincs túl nagy értelme, neki még minden játék.

Bébikompon gondolkozom. Tudom hogy nem túl jó, de a gyerekek nagyon szeretik, és az ismerősök között van olyan akinek volt és semmi baj nem lett a kölköccel.

Dori!
BüfékKépKépKépMobiltelefonKép
Okos gyerkőcöd van, hogy elfogadta az indokatidat.
Én sem fogom büfépénzzel és mobillal fölszerelve iskolába indítani Lénát 6 évesen.Kép

Kajatéma:
Vessetek rám követ, de én mindent adok, ami a bébiételes üvegek szerint adható!
Ennek fő oka leginkább, hogy a problémáink miatt sajnos nem volt kapacitásom jobban beleásni magam a hozzátáplálás rejtelmeibe, de most úgy látom, hogy nem is nagyon van értelme, legalábbis nálunk.
Léna gyakorlatilag mindent megeszik ami üveges és semmit amit én csinálok.
És semmi nem jött vissza emésztetlenül, nem hányt, nem volt székrekedése,sem hasmenése, sőt nagyon tetszik neki a kanalazás, sőt tegnap majdnem kikapta apja szájából a sajtot!
Tökre látszott rajta, hogy tudja hogy az kaja és hogy ő is meg akarja kóstolni.Csak úgy kapálózott érte, nagyon megsajnálam szegénykét...Kép
Persze nem kapott sajtot, bár nagyon gondolkoztamKép, talán a 8 hós bébiételekbe már láttam olyat ami sajtos..

Haj:
Tényleg megnőtt Léna hajaKép, szerintem ő nem fog kikopaszodni, pár elvileg még lehet kopasz 10 hósan is.
Nyáron azért majd levágom a haját, mert már elől kezd tényleg hosszú lenniKép

Megann

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?