A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Nyári terhesség: én okt. közepén szültem és bizony megszenvedtem a meleggel. Pedig a légkondis irodában+autóban ültem. Kép És tengerparton élveztem egyedül a meleget. Úgy látszik csak én voltam erre háklis, talán öregszem. KépKép

Barbi!Kép

Ha júl.-ban kezdjük a projectet, akkor van esélyem a tavaszra. de mi van, ha nem jön AKKOR össze, el kéne kezdeni lehet előbb a próbálkozást és elhagyni a Cerazettet..

Bocs lányok, de annyira foglalkoztat ez a gyerek téma. Kép de visszafogom magam.

Dóri
Vendég

ANNAMAMI
Megérkezett a posta.Köszi.

Kép
flocika

Dóri!Kép

Mindjárt én is kedvet kapok KetteskéreKépKépKép

MegannKép

Mi Nutrilon Ar-t eszünk és Lívi meg imádja úgy hogy még 3x eszik aztKép

Jól olvasom Léna már 2 x kap főzit, de jó.
Nekünk is át kellene már lassan állnunkKép

Hát nem tudom hogy tudnád adni neki a tápit.
Nincs kedved már váltani ugye?
Mit is eszik Léna?

Mea
mea

Ancsi,
aha, aventes. Szerintem rohadt drága!

Én nagyon megszenvedtem a nyári meleget, mert alapból nem vagyok kánikulapárti. Kép
Vendég

Tünde!
Látom egy húron pendültünk ezügyben. Kép Gergőt szülni a júliusi kánikulában.. brrrrr
Vendég

MegannKép

Bocsánat h véletlenül kis betűvel írtam Lénát!!!!

Mea
mea

Sziasztok!

Zsuzsa!
Mi kedden kezdtük a "tanítást." Az első éjszaka elég kemény volt. A második éjszaka felébredt még 2-3x, de nem szoptattam meg, hanem Apa ment oda hozzá és azóta este 10 körül bealszik és hajnal 5-kor ébred. Akkor megetetem és alszunk tovább kb. 7.30-ig.
Én este 6 után már nem hagyom aludni és 8.30-9 körül megyünk fürdeni.
Remélem megtartja jó szokását!Kép Egész furcsa ennyit egyben aludni.Kép

Minden baba project előtt állónak megy majd a drukk!Kép

Én aug. elején szültem, de szerintem is nagy mákunk volt az idei nyárral. Alig volt pár hét, amikor nagyon meleg volt. Szerencsére akkor már itthon voltam és üdültem a klímás szobában.Kép

Ayse!
Remélem neked is jobb a kedved már! Fel a fejjel, csak jön a jobb idő!KépKép

Danibaba, Kisnyúl, Melike, Kincsi nagyon aranyosak a képeken!Kép

Holnap lomtalanítunk, nem tudom, mennyit leszek gép előtt, ezért:

Benianyu!
Nagyon boldog szülinapot kívánunk neked!KépKépKép

Andi&Nati

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Képzeljétek, itt voltak ma este a nagynénémék látogatóba, és ülünk szépen a nappaliban a rostos baracklével a kézben, és Zsuzsa szabályszerűen rávetette magát a poharamra. Kép Ott ült az ölemben, és egyszer csak azt veszem észre, dönti bele a szájába a poharat. Szerintem üvegből inni is azért tud ilyen jól, mert elleste tőlünk mikor a félliteres palackokból iszunk. Pohárból se szoktam itatni, és mégis nagyon jól ivott belőle, arról nem is beszélve, hogy pontosan tudta a kis ravasz, mire való. És nyakalta ám a baracklevet. Sajna ilyet nem nagyon akarok neki adni, semmiképpen nem rendszeresen, de mindenesetre örülök hogy saját maga érdeklődött valami másfajta kaja után.

Lehet veszek neki holnap valami Hipp barackos kaját.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Duda

Ez igen. Ezek szerint bejött a módszerünk. Egy ilyen álomszuszék mellé mint Laci kell is a jó alvókájú csajszi.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Mea!

Humana HA 1 et eszünk azóta is!
Elvileg ez ugye 6 hós korig jó, de gondolom nem lesz semmi baja, ha még egy dobozzal ezt kapja.
Ugyanis egyből 4 dobozzal írt a dokinéni múlt hónapban, és még van egy felbontatlan....
És amint kiváltottam mind a 4et, rá pár napra kezdett Léna igazi tápisztrájkba...

Én sem értem..Kép
Jövő héten megyek én is Lénával agyhártyagyuszi elleni szurira és azt hiszem hogy mindenképp fogok valami mást kérni, valami egészen mást, mert nekem azt javasolta a dokinéni, hogy csináljak kakaót vagy karamellát a tápiból..
Hát köszi...KépKép. Miért ne rakjak bele egyből 3 teáskanál fehér cukrot???KépKép

Ráadásul mondom az instant cukrozott teácska igen népszerű így is...
A végén még olyan lesz Lénából mint én voltam, hogy nem voltam hajlandó csak szörpöt inniKépKép

A főzelék miatt meg ne aggódj, szerintem mi vagyunk előrébb a napi 2 főzivel, de mondom ez csak KÉNYSZERMEGOLDÁS tápisztrájk miattKépKépKépKép, csak nem tehetem le aludni étlen-szomjan....

Davallia!
Jó taktika az szentKépKépKép

Dori!
Ha nem fejezed be azonnal ezt a babaprojektesdit, a végén még teljesen meggyőzöm magam hogy nekem is mostanában kell a kistesóKépKépKépKép.

Róki!
Tök várható volt hogy Zsuzsa előbb utóbb levadássza a ti kajátokat-piátokat!
Már tök rég mondtad, hogy milyen érdeklődve figyeli Zsuzsa a családi étkezéseket!

(Egyébként neked külön köszönöm, hogy "segítségemre" akartál lenni, nagyon rendes vagy, nem felejtem el)

Léna vacsora után felaprított ismét egy reklámújságot, így meghíúsíotta apa újságolvasási terveitKépKépKépKép, nem hiába, anyja lánya, ha apa orra alá kell borsot törniKépKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Davallia!

Hát rettegek is, mert 2 hét múlva lesz egy továbbképzés amire kénytelen leszek elmenni reggel 8-4 ig és 2 nap, és anyós lesz a bébicsősz....
Már előre félek, hogy hogy fog boldogulni a délutáni tápszeretetéssel, tuti hogy rá fogja hagyni Lénára, hogy nem kell neki, nem ízlik neki, ezért inkább nem fogja erőltetni..
De majd lehet hogy megmondom neki hogy cseréljük meg és du kapjon gyümit, én meg majd este felé rendezem a tápit, ez lesz a legjobb, mert a többivel nincs gond, a kanalasok mennek ezerrel...

De ezt most muszáj lesz kibírni.....

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Aranyosak a gyerkőcök, és Melike új ruháiKép.

Megann,
Amikor kaptuk a hintát, akkor Jack kb. 3 és fél hónapos volt, és még nem nagyon érdekelte a hinta, csak nagy komolyan ült benne, úgyhogy beraktuk a sarokba (nem Jacket, hanem a hintátKép). Ma elővettem a kérdésed után, íme az eredmény:
KépKép
KépKép
Szóval csak az érdekelte, hogy hogyan lehetne kimászni belőle. Szerintem majd később fogja élvezni, vagy lehet, hogy a hinta a nyugisabb gyerekeknek való.
Én is örülök, hogy visszataláltál hozzánkKép.

Barbi,
Köszi szépen az együttérző sorokat, dehogy értem én félre, alig várom már, hogy újra találkozzunk, a talin nem nagyon volt időnk bezsélgetni.

Majola - Zsuzsa, hogy halad az alvástanítás?

Üdv.:
Manka

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Sziasztok!

Duda
A tanításon mit értesz pontosan? Elég kemény éjszakáink vannak, ill. az eddigiekhez képest kemény.

Sis
Köszönöm!
Szerintem sem kevés a 400 gramm! Egyik füleden be, másikon ki.
Mi sem eszünk még, csak szopunk és 19.-én leszünk 6 hónaposak. Ez a királyi többes Kép
Szerencsére doktornénik nem aggódik, nem is igazán izgatja, hogy mikor mennyit hízik amíg megvan a tejhas. Kép

Kuha
Gergő a farmerkabijában Kép

Dóri
Babaprojekt Kép Ha sokat írogattok róla, még én is megadom magam Apának!

Benianyu
Futós képek nagyon jók!! Dani zabiznivaló!

Megann
Léna még mindig gyönyörű!

Jack és a hinta Kép

Kép
Kép
thomasanne

Jaj, még azt akartam kérdezni, hogy a habtapi szerintetek ehetőKép? Értitiek mire gondolok, van benne valami toxikus anyag, vagy nyalogathatja Jack? Én megkóstoltam (ténylegKép), nincs semmi mellékíze, de a szaga az elég furi.

Na jó, most már megyek aludni.
Kép
Jó éjt!
Manka

Manka

manka7

FlocikaKép
Még csak most?????Kép
Basszus kedden adtam fel express-ajánlva.KépKépKép
Bocsi a késésért.Kép
De gatyó szupi,szeretjük,Daddynek is tetszik!Kép

Rokica Kép
Örülök,hogy Zsuzsa meggyógyult.Kép

Davallia Kép
Panda nagyon édes!KépKépKépKépKép

Duda Kép
Hogy van ez az alvástanítás????Kép
Nem mintha most gondunk lenne,Mazsi legkésőbb nyolckor már alucikál,de lassan átrendezzük a fölső szinten a hálókat és Mazsi kap egy (ugyan)nagyon pici de saját!!!szobát és elvileg majd az esti szopi után oda kéne leraknom a saját kiságyába.......hááááát....elég vegyesek az érzelmeim ezzel kapcsolatban......KépKép....főként mert nekünk most az a rendszer,hogy fürcsi után öltözés,nagyágyban cicizés/vacsi elalvás anyával,aztán amikor már jó mélyen alszik átrakom a kiságyba.De ha meglesz a külön szobája nem tudom mit csinálok majd,ha felveszem a nagyágyból és elkezdek vele gyalogolni a szobájába tuti felébred,és azt nem szeretném,meg az álmát megzavarni sem.....
Hát nem is tudom....
annamami

Manka!

Pedig haláli a kissrácod a hintábanKép
Milyen márkájú a hinta???

Lányok!

Közvéleménykutatás: Bébikomp?
Kinek lesz és kinek nem?
(Tudom én is hallottam rosszakat róla, ezért érdekel)

Thomasanne!
KösziKép

Megann

Kép

Kép
megann

Na jó adok még egy Lénaképet!

Haláli melegítőben amit a keresztapjától kapott:
Kép

Megann

Kép

Kép
megann

képek nagyon jók,Gergő gyerek farmerkabija szuper,Jack a szabaduló művészKép....azt hiszem Kisnyulat se kötné le egy snasz hinta,max.ha körbe forognaKép!

Megann,tényleg jó,hogy újra itt!Kép
én is néha megzakkanok otthon,de már sokat jön Fanni(1hónapos és 1kilót hízott a kicsike) és mamája,és jön a jó idő(MONDOM JÖN A JÓIDÕÕÕÕÕ!!!!)és lehet mászkálni majd ide-oda anélkül,hogy 6kiló ruha lenne rajtunk!addig kitartokKép!
apa néha jól fenékbe billent,ha már nagyon hisztis,depis és flúgos vagyok,nem esik jól,de legalább figyel rám és én is összekapom magam!
ő is lehetne depis,szarrá dolgozza magát(vendéglátás),kevés az ember, alig van szabadnap,hazajön mosolyogva,mert inkább örül,hogy végre a családjával lehet én meg néha savanyú fejjel fogadom,hogy de nehéz napom volt.....hát neki is,mégse savanykodik!persze általában a mamik attól savanyodnak be,hogy nem találkoznak senkivel,de ezen lehet változtatni,sőt kell is!na ezt jól megmondtamKép!

kajaügy:Kisnyúl is az első 1-2 almát,főzit egyben kikakilta,de azóta meg se kottyan neki,én azért is adok neki ,mert imádja és a dokik(van egy párKép)szerint is Kisnyúl megérett a dologra!én is úgy terveztem,hogy 6hó elött semmit,de eddig szinte minden máshogy alakult,mint ahogy gondoltam,mért pont a tervezett dolgok valósultak volna meg,nemdebár?!Kép

Kisnyúlnak ma annyira,de annyira jó napja volt,hogy jókedvében nem akar elaludni,most is próbálkozik,de legalább nem balhézik!Kép
JAAAJJJJDENAGYOOOOONSZERETEEEEEEEEEM!!!!!!!!!!
Nyúlné és Kisnyúl

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Hello Kép Kép Kép

Csak most jöttem írni, bár néha idesettenkedtem olvasni délután is, de igazából nem volt időm.
Az egyik óvó néni beteg, így összevonás volt az oviban. Ilyenkor megkérik a szülőket, hogy aki tud, jöjjön ebéd után a gyerekért. Így fél 1-re mentünk Beniért, előtte meg sétáltunk másfél órát Juciékkal.
Dani összesen 25 percet aludt egész délután, azt az időt kihasználtuk és sütöttünk Benivel sajtos burékászt és csináltunk hozzá salátát. Igazán finom vacsora lett. Kép
Egész délután játszottunk. Ha Dani eljátszott magában, akkor Benivel társasoztunk, ha Dani megunta, akkor játszottunk vele. Jó volt, jókedvűek voltunk mindannyian! Kép

Most megpróbálok visszaolvasni. Kép

Amire emlékszem, az Kisnyúl és nagykanál! Szenzációs a kép! Nagyon édes, kis találékony Nyuszi! Kép Kép Kép

Benianyu

benianyu

Benianyu, Kép
mi az a burékász?

Ayse, KépKép
hol vagy???

Sis,KépKép
hol vagy???
Vendég

KépKépKépKépKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ma ilyen napom vanKép!Kisnyúl úgy pózolt,hogy csak na,figurázott rendesen!Kép!
Nyúlné és FiguraJani

Emese és MarciKépKép
nyúlné

de tényleg:MI AZ A BURÉKÁSZ???????

Emese és MarciKépKép
nyúlné

AncsiKép,
én mindenképp a kemény-fajtára szavaznék. Ugyanolyan gyorsan megtanulja, mint a kanállal evéstKép!
Szerintem a puhát csak azért találták ki, hogy legyen még plusz egy cucc, amit a jóhiszemű szülő megvehetKép. De ez csak a privát véleményem!
Kati
Vendég

ja és Barbiiiiiiii!honnan van a halálfejes cucc????????nagyon bejön!
BenianyuKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Benianyu!

Akkor befogom!
Léna még mindig hétalvónak számít!

Ma délelőtt 9-11 ig szunyált, aztán fél2-fél3 ig,aztán fél5 től 6 ig megint.

Jó ez mondjuk több mint szokott lenni, de délelőtt 1óra, délben 1,5-2 óra és délután 1 óra az standard!

Ugye ez nem kóros???

Megann

Kép

Kép
megann

Látom mennek itt az alvástanitások.
Nekem Meli általában kétszer kel fel enni,de ha rossz napja van többször isKép
Hogy lehetne leszoktatni az éjszakai evésről?
Várom az ötleteket!!

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinekKép

ancsi26

Nyúlné!

Számon fogom kérni tőled a JÓIDÕT!!!!
Jöhetne mert már minden szinten kivagyok....

Megann

Kép

Kép
megann

Ancsi26
ne adj neki enniKép!

na jó,kezd nekem is sok lenni magamból!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Én tudom mi az a burékász, hihi, de majd Benianyu elmondja, elvégre az ő burékászaKép.

Hú, most lebuktam, még mindig nem alszomKép.

Megann, holnap megnézem a hintapalinta márkáját a világosban. A Brendonban lehet kapni két hasonlót, azt hiszem mind a kettő Brevi, de a miénk kicsit nagyobb és masszívabbnak látszik. Valami noname, de holnap pontosítok.
Kép
Most már tényleg megyek alukálni. Jó éjt!

Manka

manka7

Hűha Megann,akkor most bűvölhetem az eget.....Kép
igyekszem nagyon,a barinőmnek is kislánya lett,amit én akartam egyedülKép(vagy lehet azért ahoz semmi közöm?)
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Cleo, Kriszta, Ancsi, Barbi, Mea, Duda, Thomasanne és mindenki!
Köszi a bókokat!Kép Kép Kép

Duda,
Köszi a gratulációt, nagyon figyelmes vagy! Kép Kép Kép

Cleo,
Harapásnyomok a távirányítón. Kép Kép Kép

Dóri,
Viki szegény nem kap enni? Nagyon jó a kép, amin a játszószönyeget vacsorázza. Kép
Dani is így rágja a rudat, meg ami a szája közelébe kerül. Nincs két másodperc, hogy ne lenne valami a szájában. Még a kádban is. Kép

Nyúlné
Terepjáró cucc Kép Kép Meg az összes fénykép! Imádom a fiadat, zabálnivalóan édes és nagyon szép! Kép

Megann,
Flakont ki fogjuk próbálni. Csak az a baj, hogy rögtön azt is venné a szájába. Mondjuk le tudom mosni előtte.
Kitartás!!! Mindjárt jön a tavasz!!! Autód is lesz újra, ha Apáé megjavul, akkor csavaroghattok!!! Depi el!!!!!!!!
Újságaprítás Kép Kép Piros melegítő nagyon édes! Kép

Davallia
Dani is megismeri a doktor nénit, ő is balhézik nála. Kép Szerintem ehhez hozzá vannak szokva a dokik.
Agancsos Pandapa Kép Kép

Kati,
Benit is érdeklik a betűk. Azt szoktuk játszani, hogy hazafelé az oviból a rendszámokat olvassa. Én megértettem, hogy mire gondolsz, én sem tudom elmagyarázni, hogy kell összeolvasni. De nekünk még korai. Beni két és fél év múlva lesz csak iskolás.

Kuha,
Gergő nagyon édes a farmerdzsekijében. Csíkos harisnya Kép Kép

Ancsi,
A ruhák, amiket vetettek nagyon aranyosak.
Egyetértek Nemesek/Katival csőröspohár ügyben. Érdemes azzal kezdeni és utána átváltani rendes pohárra.

Majola,
Remélem, hamarosan jobban fog menni az éjszakai alvás Julcsinak!!!! Kép

Dani két éjszaka óta angyalka volt, 8-tól fél 4-½ 5-ig aludt ébredés nélkül, gyors cici és utána alvás ½ 7-7-ig.

Manka,
Nagyon édes Jack a hintában! Úgy néz ki, hogy tetszik neki. Kép Kép

Tünde,
Burékász = leveles-tészta megsütve, valamilyen töltelékkel. Én sajtkrémmel töltöttem, háromszög alakúra vágtam és szezámmagot szórtam a tetejére. Finooooooooooom Kép

Benianyu

benianyu

Megann,
Dani is többet szokott aludni, de nálunk nincs igazán rendszer. Főleg egy ilyen nap, mint ma, hogy nem 4-re kellett menni Beniért, hanem 1/2 1-re.
Ami állandó, egyelőre, hogy ébredés után két órával kidől és alszik még másfél-két órát. Erre tudok alapozni. Kép
Szerintem egyáltalán nem kóros Léna alvásmennyisége, őrülj neki, hogy ilyen jól alszik. Kép

Manka
Ilyennek tudod a burékászt? Kép

benianyu

Ancsi!
ne etesd meg! hadd bőgjön, majd rájön no kaja. Kép sokat úgysem sír. Kép de kérdezd Dudát, ő profin megoldotta. Kép

Duda!
Ügyik vagytok nagyon! Éljen az alvás!

jóéjt,
D.
Vendég

Jujj, Benianyu, majdnem elfelejtetem boldog szülinapot kívánni, de most:
Kép
Nagyon Sok Boldog Születésnapot!

Manka, aki már sokadjára megy el aludniKép.

Ui: Én is ilyennek ismerem a burékásztKép

Ui2: Andi, nagyon ügyesek vagytok alvásügyileg, gratulálok!

Ui3: Kisnyúl újra fölülmúlta önmagátKép, annyira jók a képek, nem semmi ez a kiskrapek.

Manka

manka7

Manka,
Köszi neked is! Nem késtél el, holnap van! Kép
A 35. Kép De annyira nem izgat, pedig, ha belegondolok, hogy holnaptól közelebb leszek a 40-hez, mint a 30-hoz?!?!!? Viszont szép az élet, van két gyönyörű fiam! Kép

benianyu

Duda,
Tényleg ügyesek vagytok az alvással! Kép
Én is épp azon voltam, hogy az éjfél körüli szopizást már el kéne hagyni, mert Dani már 5 hónapos. Mondtam is Apának, hogy lehet, hogy lesz egy-két hangosabb éjszakánk. Ez két napja volt, azóta nem ébredt fel csak 4 után. Persze megbeszéltem Danival is és okos kisfiú, biztos megértette. Kép (remélem, nem kiabáltam el!)
Csak maradjon is így!!!!!!!!!!!!!!!!

Ayse, Sis
Én is hiányollak titeket! Kép

benianyu

Kép

BOLDOG SZÜLINAPOT BENIANYU!
KISNYÚL
és NyúlnéKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Manka,köszi!
de nem mész aludni???????KépKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kisnyúl és Nyúlné!
Köszi nektek is! Kép

benianyu

Andi, ügyesek vagytok alvás ügybenKép

Manka, nekünk még van mit javitani a dolgon, de alakul.

Ancsi, bizony sajnos sirni kellett hagyni. Szerencsére csak 20 perc volt nálunk, az is csak egyszer. utána már nem sirt, csak 1-2 percet. Én a 20 perc alatt is sokszor bementem hozzá, simogattam, aztán fel is vettem, ringattam. A rövid sirásoknál is megsimogatom. Igaz, még mindig felébred éjszaka (kevesebbszer, mint előtte), de azt nem tudom megtenni, hogy nem jelzem neki, hogy ott vagyok, nem kell félnie. A cicit viszont nem követeli, szépen visszaalszik.
Vannak, akik pontosan körülirt módszereket tudnak, én tőlük vettem a tanácsokat (Bab, Thomasanne, azt hiszem), és a saját érzéseim szerint megvalósitottam.

Bab, Tofi, hol vagytok?

Zsuzsa és Julcsi

KépKép

KépKép
majola

Benianyu, boldog szülinapotKép

KépKép

KépKép
majola

Dani ebédje és uzsonnája. Kép
Kép (Beni csíkos zoknija)
Kép

benianyu

Pitbull,pitbull!!!!!!!!!!!!KépKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

HalihóKép

még megvagyunk.
alvástanítás nálunk csődöt mondott, illetve mi mondtunk csődöt. vagyis énKép apa csak ígérgeti, hogy majd hagyjuk sírni, de valahogy nem hagyjuk, inkább cipelgeti ő is a kisasszonyt, meg tologatja a járókábaKép viszont elég gyakran marad benne büfi, és az bántja, akkor nagyon sír, és muszáj masszírozgatni a pociját (persze az apa féle pózban, közben járkálva), mert csak utána tud aludni.
egyébként pont most döbbentem rá, hogy tul.képpen tegnap csak hajnali 3-kor kért először kaját a lefekvés után, ami mostanában 9 körül van, utána 3/4 7-ig aludt.
Duda! hogyan is volt nálatok az alvástanítás? tudom, hogy a talin elmondtad, de leírnád légyszi?

próbálom követni a dolgokat, de írni nincs már időmKép

a képek nagyon jók, minden kisbaba gyönyörű!

Megann! én is nagyon örülök, hogy visszajöttél, már hiányoztál mindenkinek!
voltatok síelni?
az a kép, amelyiken együtt vagytok Lénával csodaszépKép

annyira várom a hétfő estét, remélem nem lesz semmi akadálya, hogy elmenjünk. kérdeztem apár meddig bírja ki nélkülünk, erre azt mondta, hogy csak azt tegyem meg, hogy legalább egy estét maradjunk, mert akkor ő korábban hazajön, és alszik egy jót. jó, mi?Kép

Benianyu, imádom a fiaidatKép néha nem adnád kölcsön Benit, és akkor az Eszti is kidőlneKép

én is megrémültem, amikor láttam reggel, hogy már megint fehér cucc szakad a nyakamba, de már hiába próbálkozik bármilyen hóanyó, mert tuti itt a tavasz!!!!!!! halljátok hóanyók?!Kép

most nyomtatok fotókat a dédiknek, hogy holnap postázzuk őket, nagyon fognak neki örülni.

Ayse, én megértem a háj utálatot. mondjuk én alkatilag is olyan vagyok, hogy elég, ha megnézek egy sütit a kirakatban és plusz három kiló usgyi felKép persze ált. továbbmegyek a kirakatnálKép én 18-at híztam most, szörnyű. férj a végén már csak úgy hívott, hogy kalácskép, és már klezdtem is úgy érezni magam. persze aranyosan mondta, de akkor is... ő jót mulatott mindig rajta. most még mindig van 4-4.5 kg a kiinduláshoz képest, viszont a kiindulás is hervasztó voltKép még az a szerencsém, hogy a szopi mellett nem hízom. a fáradtságtól mondjuk az étvágyam sem valami jó.
elképzelni sem tudom, hogyan tetszhetek így férjnek, de állítólag tetszemKép egyelőre nem foglalkozom a dologgal, mondván, hogy szoptatok, mindenki azt gondol rólam, amit akar, de pár hét-hónap múlva már engem is nagyon-nagyon fog zavarni, és nem erősségem a fogyókúraKép

én ma megvettem az almareszelőnketKép még van 2,5 hetünk a 6. hónapig. most úgy döntöttem, ha hazajöttünk a barátnőméktől, majd akkor kezdjük el, de szívem szerint már most elkezdeném, mert sztem ez a 2 hét már nem számít, és először úgyis nagyon keveseket fog enni gondolom. szeretném azt elérni, hogy egy étkezést kiváltsunk, hogy tudjak mozogni, és az biztos több hét lesz.

na, befejeztem a képnyomtatást, megyek aludni
jóccakát

még egy csomó mindenre szívesen reagáltam volna, ha emlékeznék rá, majd, ha egyszer az Eszti ismét úgy akarjaKép

KépKép
KépKép
and

Benianyu KépKépKép
Kép

Nyúlné KépKépKép
Kisnyulad csúcsédes!Kép
Kéééész vagyok ettől a nézéstől!!!!KépKépKép

And Kép
Nagyon jó pihit kívánok neked és Esztinek!Kép
Aztán siess haza és persze fotózz is majd!Kép

annamami
annamami

Barbi Kép
Nálatok láttam,mikor a tali volt a fürdőszobában olyan jópofa tartót,ami tele volt vizi játékokkal polip stb.
Hol vetted?Kép
Mazsi mostanában kezd játszani a vízben és vmit kellene vennem....
Pussz.Kép
annamami

Ittvagyokittvagyok, mindjártjövök, várjatokmeeeg! KépKépKép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Köszönjük a hiányolást mindenkinek!

Ayse, Nyúlné, Benianyu, Juci6, Rokica, Bkrisztina, Havtunde, Cleo, Nemesek, Sildike, Göndörzsóf, Majola, Thomasanne, kajaügyben köszi a segítséget mindannyiótoknak! Nagyon aranyosak vagytok, és meggyőztetek abban, amit én is jónak láttam Kép

Jelentem, ma elvittük Mátét tetoválószalonba! Kép Na persze nem neki kell, cimboránkat ajánlottuk be, mert Apa fél ifjúságát ott töltötte, és egy kivételével az összes tetkója onnan van, meg ismeri a fószert, aki vezeti a helyet, mondanom sem kell, haláli egy fazon. Kép Máté élvezte a kirándulást, remélem nem fog rosszat álmodni a másfél méter magas Alien szobortól, ami a hely közepén van kiállítva... KépKép

Havtunde,
DDT-s déligyümi Kép Nekem az is gyanús, mitől marad annyi ideig olyan szép...
Parkettamintás terepcucc KépKép

Benianyu,
először is:

Kép

Dani tüneményes a képeken Kép Jól látom, hogy neki is folyik a nyála ezerrel? A kis talpnyaló Kép
Én is vakegér vagyok, csak aztán átolvasom Kép
Burékász jó cucc, csak még nem láttam fonetikusan leírva Kép
Gúdívnin' miszter dzsimihendrix, dújúhevö nájsz déjj?

Ayse,
nincs mit Kép

Rókica,
Jó hallani, hogy jobban van Zsuzsa, az orvosváltáshoz meg sok sikert nektek!
OOOooooOOOO
Most jut eszembe, hogy vele álmodtam! Nálatok voltunk, és valahogy szóba jött, hogy cseréljünk gyereket egy kicsit. Mi elvittük Zsuzsát, és sétáltunk vele több helyen, meg lehoztuk Harasztira is. Aztán anyukámék udvarában voltunk, de akkor valahogy már Máté is velünk volt, és Apa egy szakadt Zsigulit próbált megrendszabályozni, és ránéztem a gyerekekre, és oda volt fagyva a nyál a szájukra, meg esett a hó, és letöröltem a nyálukat, aztán betakartam őket még jobban. Anyukám meg szólt, hogy amíg Apa autót szerel, miért nem megyünk be, mire én Jé, tényleg! Bementünk, beraktam a két babát egy babakocsiba, és sétálni indultunk ismétde ekkor már jó idő volt nagyon. Én biciklivel voltam, és úgy toltam magam előtt a kocsit, nem emlékszem, pontosan hogyan oldottam ezt meg, de így volt. Hazafelé bekanyarodtunk a sarkon, ami tök máshogy nézett ki, mint eredetileg, és szembe jött Apa a Zsigulival, én meg nem tudtam hová kitérni, mert balra házak voltak, jobbra meg víz, de Apa az utolsó pillanatban nyomott egy padlóféket, bepakoltuk a babákat, meg a bicajt, és visszamentünk hozzátok. Kb ennyire emlékszem...
Na erre varrjál gombot! Mit jelent ez a pszichoterapeuta szemével nézve? (Ha teljesen megőrültem, azt is mondd meg nyugodtan, legfeljebb odamegyek lángszóróval Kép)

Bkrisztina, Róki, Dóri,
mobil-édesség-egyébgyerekzúzóakármi-téma KépKépKép

Dóri,
Viki küszöbrágása Kép
HP Kép
Én is okt közepén szültem, és akkora élmény volt, hogy amikor bementem, minden zöld volt, és mikor jöttünk kifele a kórházból, néztem tátott szájjal, hogy minden csupa szín! Annyira jó volt, Mátéval együtt megszületett az Õsz is Kép
Drukkolok a második bébihez! Kép

Nyúlné,
de ügyi Kisnyúl! Kép Hintapalinta nálunk is megy négykézláb, meg a kamikáze-ugrás is!
Én direkt elrontom Mátét a hajnali ágybavétellel Kép Hamarosan vennünk kell valami leesésgátlót.
Tök jól megmondtad a depis dolgot, apával kapcsolatban! Mi is így vagyunk sokszor, van fordítva is, de hát ilyen az ember, néha ki kell, hogy boruljon a bili, különben nem tud újra megtelni Kép
Fotók szuperek, mint mindig! Kép

Megann,
minden baba más. Ha ennyire bejön Lénának a kaja, hát legyen, de a fehérjékkel még várnék a helyedben. Tápit meg próbáld a gyümikhez keverni, én legalábbis imádom a turmixokat! Hátha Lénának is bejön! Kép
Ha nem laknának anyukámék kb 20 percnyi sétára, én már rég bekattantam volna. Kép
Ancsi megmondta a tutit, tessék megfogadni! Kép
Mi kaptunk bébikompot, kint van a sufniban. Kivágtam, mint macskát... Gondolom, ez véleménynek is beillik KépKép

Davallia,
szurisember Kép
Hitler KépKép
Pandaetetés KépKépKép
Édes Panda a nagypapával Kép

Ancsi,
Apa nálunk is istencsászár! Mi lesz még később... Azt hiszem, megtanulok focizni. A csocsó már meg Kép
Tejpép passz.
Óraátállítás: Előbbfürcsi nálunk egyébként is aktuális, mert Máté nagyon nyűgi szokott lenni már 6 körül, úgyhogy az eddigi 7 órás kilőve. Ezzel azt hiszem, le is tudtuk a dolgot Kép
Aventes itatót én is vettem a napokban, keményet, de még csak rágjuk Kép Majd rájön, hogy ha megszívja, jön is. Egyelőre vizet kap benne, hadd játsszon. Ugyanúgy rajong érte, mint az ásványvizes palackért Kép
Babacuccok édesek Kép

Barbi,
legózni akarok éniséniséniiis ! Kép

Kuha,
banánpötty Kép
A rizst ügyesen csináltad! \o/\o/\o/ Kép Párom mindig azon bosszankodik, hogy nem tudok neki csomós tejbegrízt csinálni, pedig ő azt szereti KépKép
Képek cukik, naná, hogy mindig az kell, ami a másiké Kép

Mea,
én is már a jó időt várom, akkor simán be tudunk békávézni Mátéval, és talizhatunk többször, mondjuk akárhol, vagy bárhol is Kép

Nemesek,
nagyon ügyi Trisztán! Én középsőben már olvastam, de anyukám nem emlékszik rá, hogy sikerült Kép Először a betűket kérdeztem, hogy ez az Anyu betű, ez a Baba betű, aztán úgy kellett kirobbantani a Népszavából reggelente Kép
Cumitémában egyetértek.

Göndörzsóf,
köszi a Corás infót! Kép
Ja, és Máté is pont megduplázta a 3650-et! Kép Így már biztosan nem aggódom!

Mea,
tök igazad van, simán megúsztuk a nyarat! Én is csak az utolsó hetekben feküdtem hideg vizes zuhany után a légkondiba+kereszthuzatba Kép

Manka,
Jack helyes a hintában Kép Máté sem maradna meg ilyesmiben... Majd talán, ha maguktól hajtják Kép
Habtapit biztos nem találták volna ki, ha ártana, hiszen a babák mindent megesznek. Remélem legalábbis...

Thomasanne,
micsodát köszönsz?

Annamami,
gyaloglás-projekt kivitelezése tényleg érdekes alvás közben... Mission Impossible...

And,
én sem bírnám sírni hagyni, ha nem aludna Kép
Apa Kép De valahol érthető.

Na.
Kiírtam a jövő hetet is.

Pusztok!

Sisotris és Máté
22+2

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Próbálok egy-két dologra reagálni....

Ancsi!
Nagyon jó cuccokat vettetek MelikénekKép

Duda!
Alvástanításhoz gratula és Natinak is, hogy ilyen hamar megtanulta, hogy kell szundizniKép

Sis!
A 400 gr az elég, egyátalán nem kevésKép

Dóri!
Hát igen, ha nem szeretnél nyáron szülni, érdemes hamarabb elkezdeni a projectet...Kép
Maximum egyből összejön és akkor tavasz elejei bébi leszKép

Davallia!
Pandanál is jobban szórakozik Apa etetés közbenKép

Manka!
Jack nagyon komolyan ül a hintában!
Nekünk is van hasonló anyáéknál, majd haza is hozom most már.
Én is várom, hogy talizzunk, mert a babatalin tényleg nem tudtunk beszélniKép

Megann!
Léna nagyon csini a piros tréningjébenKép

Nyúlné!
Nagyon vagesz csávó Kisnyulad ebben a szerelésbenKép
Halálfejes poló Next márkájú és angol turiban vettem. Egyedi darab, még én se láttam ilyet eddig.

Benianyu!
Boldog Szülinapot kívánok!
Dani nagyon édes, ahogy Beni lábát hamizzaKép
Nekünk is van ilyen csíkos zoknink (mármint Leonnak...Kép)

And!
Érezzétek jól magatokat a barinődnél!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?