Sziasztok!
Köszönjük a hiányolást mindenkinek!
Ayse, Nyúlné, Benianyu, Juci6, Rokica, Bkrisztina, Havtunde, Cleo, Nemesek, Sildike, Göndörzsóf, Majola, Thomasanne, kajaügyben köszi a segítséget mindannyiótoknak! Nagyon aranyosak vagytok, és meggyőztetek abban, amit én is jónak láttam
Jelentem, ma elvittük Mátét tetoválószalonba!

Na persze nem neki kell, cimboránkat ajánlottuk be, mert Apa fél ifjúságát ott töltötte, és egy kivételével az összes tetkója onnan van, meg ismeri a fószert, aki vezeti a helyet, mondanom sem kell, haláli egy fazon.

Máté élvezte a kirándulást, remélem nem fog rosszat álmodni a másfél méter magas Alien szobortól, ami a hely közepén van kiállítva...

Havtunde,
DDT-s déligyümi

Nekem az is gyanús, mitől marad annyi ideig olyan szép...
Parkettamintás terepcucc

Benianyu,
először is:
Dani tüneményes a képeken

Jól látom, hogy neki is folyik a nyála ezerrel? A kis talpnyaló
Én is vakegér vagyok, csak aztán átolvasom
Burékász jó cucc, csak még nem láttam fonetikusan leírva
Gúdívnin' miszter dzsimihendrix, dújúhevö nájsz déjj?
Ayse,
nincs mit
Rókica,
Jó hallani, hogy jobban van Zsuzsa, az orvosváltáshoz meg sok sikert nektek!
OOOooooOOOO
Most jut eszembe, hogy vele álmodtam! Nálatok voltunk, és valahogy szóba jött, hogy cseréljünk gyereket egy kicsit. Mi elvittük Zsuzsát, és sétáltunk vele több helyen, meg lehoztuk Harasztira is. Aztán anyukámék udvarában voltunk, de akkor valahogy már Máté is velünk volt, és Apa egy szakadt Zsigulit próbált megrendszabályozni, és ránéztem a gyerekekre, és oda volt fagyva a nyál a szájukra, meg esett a hó, és letöröltem a nyálukat, aztán betakartam őket még jobban. Anyukám meg szólt, hogy amíg Apa autót szerel, miért nem megyünk be, mire én Jé, tényleg! Bementünk, beraktam a két babát egy babakocsiba, és sétálni indultunk ismétde ekkor már jó idő volt nagyon. Én biciklivel voltam, és úgy toltam magam előtt a kocsit, nem emlékszem, pontosan hogyan oldottam ezt meg, de így volt. Hazafelé bekanyarodtunk a sarkon, ami tök máshogy nézett ki, mint eredetileg, és szembe jött Apa a Zsigulival, én meg nem tudtam hová kitérni, mert balra házak voltak, jobbra meg víz, de Apa az utolsó pillanatban nyomott egy padlóféket, bepakoltuk a babákat, meg a bicajt, és visszamentünk hozzátok. Kb ennyire emlékszem...
Na erre varrjál gombot! Mit jelent ez a pszichoterapeuta szemével nézve? (Ha teljesen megőrültem, azt is mondd meg nyugodtan, legfeljebb odamegyek lángszóróval

)
Bkrisztina, Róki, Dóri,
mobil-édesség-egyébgyerekzúzóakármi-téma

Dóri,
Viki küszöbrágása
HP
Én is okt közepén szültem, és akkora élmény volt, hogy amikor bementem, minden zöld volt, és mikor jöttünk kifele a kórházból, néztem tátott szájjal, hogy minden csupa szín! Annyira jó volt, Mátéval együtt megszületett az Õsz is
Drukkolok a második bébihez!
Nyúlné,
de ügyi Kisnyúl!

Hintapalinta nálunk is megy négykézláb, meg a kamikáze-ugrás is!
Én direkt elrontom Mátét a hajnali ágybavétellel

Hamarosan vennünk kell valami leesésgátlót.
Tök jól megmondtad a depis dolgot, apával kapcsolatban! Mi is így vagyunk sokszor, van fordítva is, de hát ilyen az ember, néha ki kell, hogy boruljon a bili, különben nem tud újra megtelni
Fotók szuperek, mint mindig!
Megann,
minden baba más. Ha ennyire bejön Lénának a kaja, hát legyen, de a fehérjékkel még várnék a helyedben. Tápit meg próbáld a gyümikhez keverni, én legalábbis imádom a turmixokat! Hátha Lénának is bejön!
Ha nem laknának anyukámék kb 20 percnyi sétára, én már rég bekattantam volna.
Ancsi megmondta a tutit, tessék megfogadni!
Mi kaptunk bébikompot, kint van a sufniban. Kivágtam, mint macskát... Gondolom, ez véleménynek is beillik

Davallia,
szurisember
Hitler

Pandaetetés

Édes Panda a nagypapával
Ancsi,
Apa nálunk is istencsászár! Mi lesz még később... Azt hiszem, megtanulok focizni. A csocsó már meg
Tejpép passz.
Óraátállítás: Előbbfürcsi nálunk egyébként is aktuális, mert Máté nagyon nyűgi szokott lenni már 6 körül, úgyhogy az eddigi 7 órás kilőve. Ezzel azt hiszem, le is tudtuk a dolgot
Aventes itatót én is vettem a napokban, keményet, de még csak rágjuk

Majd rájön, hogy ha megszívja, jön is. Egyelőre vizet kap benne, hadd játsszon. Ugyanúgy rajong érte, mint az ásványvizes palackért
Babacuccok édesek
Barbi,
legózni akarok éniséniséniiis !
Kuha,
banánpötty
A rizst ügyesen csináltad! \o/\o/\o/

Párom mindig azon bosszankodik, hogy nem tudok neki csomós tejbegrízt csinálni, pedig ő azt szereti

Képek cukik, naná, hogy mindig az kell, ami a másiké
Mea,
én is már a jó időt várom, akkor simán be tudunk békávézni Mátéval, és talizhatunk többször, mondjuk akárhol, vagy bárhol is
Nemesek,
nagyon ügyi Trisztán! Én középsőben már olvastam, de anyukám nem emlékszik rá, hogy sikerült

Először a betűket kérdeztem, hogy ez az Anyu betű, ez a Baba betű, aztán úgy kellett kirobbantani a Népszavából reggelente
Cumitémában egyetértek.
Göndörzsóf,
köszi a Corás infót!
Ja, és Máté is pont megduplázta a 3650-et!

Így már biztosan nem aggódom!
Mea,
tök igazad van, simán megúsztuk a nyarat! Én is csak az utolsó hetekben feküdtem hideg vizes zuhany után a légkondiba+kereszthuzatba
Manka,
Jack helyes a hintában

Máté sem maradna meg ilyesmiben... Majd talán, ha maguktól hajtják
Habtapit biztos nem találták volna ki, ha ártana, hiszen a babák mindent megesznek. Remélem legalábbis...
Thomasanne,
micsodát köszönsz?
Annamami,
gyaloglás-projekt kivitelezése tényleg érdekes alvás közben... Mission Impossible...
And,
én sem bírnám sírni hagyni, ha nem aludna
Apa

De valahol érthető.
Na.
Kiírtam a jövő hetet is.
Pusztok!
Sisotris és Máté
22+2