A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Duda
Igazán nincs mit. Én csak a tippet adtam, igazából Ti voltatok, akik megcsináltátok.

Szerda este jövünk haza. Utána megbeszélhetünk egy sétát. Apa is szabin lesz és a két fiúval talán könnyeben is bírunk ketten.
Megvan az új szuper járgányunk. Imádom, nagyon komoly. Befér a babkocsi hosszába a csomagtartóba.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Oké, beszéljünk majd!Kép
Hát igen, kombi autóval azért könnyebb az élet!Kép
Nekünk is volt mondeonk, mi is szerettük!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

halihó lányok!
voltunk megint babaúszáson,most jól sikerült,Kisnyúl nagyon élvezte!úgyhogy fogunk járni,csak nagyon kell ügyelni,hogy elötte egyen,aztán aludjon és bevegyen egy-két homeos bogyeszt a fogára,akor jó a kedvünk és viháncolunk!
azért nagy kópé,mert ő nem a feladatokra koncentrál,hanem vigyorog mindenkire és bűvöli a potenciális anyósjelölteket!Kép
most kifeküdve fekszik az ágyunkon(teljesen megsemisülten szuszizikKép),miután kiszívott egy perc alatt mindent a cicimbőlKép!
Nyúlné és Kisnyúl

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok,

Megann, a hinta márkája TAKO, Made in Poland, fogalmam sincs honnan szerezték be.

Sildike, jó suhanást a lejtőkön!

Alvás téma:
Tudjátok, nálunk sem valami rózsás a helyzet, és nekem fogalmam sincs, hogy mit kellene csinálni. Jack az oldalán alszik, viszont sokszor álmában hasra fordul, és csak nyög, nem tud visszafordulni. Ezért nem tudom sírni hagyni sem, mert üvölt, a hasára fordul, és Andékhoz hasonlóan kidolgozza a kaját. Amikor álmában fordul hasra, van amikor alszik tovább, csak nyöszörög és nem fordítja oldalra a fejét, csak leteszi az orrát belefúrva a matracba. én meg persze félek, hogy megfullad, bár kókuszmatracunk van. Aztán persze amikor visszafordítom felébred. Sokszor amikor elalaszik az oldalán, fúrja bele az arcát a matracba, akkor tudom, hogy fáj valami. Vagy a foga, vagy a hasa, vagy mindkettő. Nappal is ideges, szorítja össze az állkapcsát, beszippantva az alsó ajkát, teljesen belepirul.
Nekem úgy tűnik, hogy nem hisztiből ébred, hanem a fájdalomtól, legöbbször még szinte alszik, úgy kezd sírni csukott szemmel.
Azon gondolkodom, hogy hétfőn elviszem a dokihoz, és elmesélem ezt neki, bár szerintem elhajt majd, hogy "hát anyuka, ilyen a fogzás". De már hónapok óta tart!! Normális ez? Szerintetek mit csináljak?

Manka

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Ja és próbáltam már az összes homeós cuccot, Panadol Babyt, de semmi sem használ, ugyanúgy ébred. Egyedül amikor a szuri után kapott Germicid C-t aludt jól, abból meg nem lehett rendszert csinálni.

Manka

manka7

Sziasztok,
Megann, üdv újra itt Kép
Én sajna most egy ideig nem leszek, mert felújítás van és szét lesz szedve nagynénémnél a gép. Csak ha megyünk rokonhoz akkor megpróbálok belesni.
Játszás, nálunk Rolika nagyon igényli hogy foglalkozzunk vele, kb percet bír ki nélküle.
De mindegy, remélem majd ha kicsit nagyobb lesz akkor majd el lesz magával egy kicsit többet.
Babauszás, mi már lemondunk róla. Mindig valami kiütése van Rolinak és már 6és fél hós amikor már nincs meg a buvárreflex, sok helyen el se vállalják 5 hós kortól.
De jó Kisnyúlnak hogy uszizhat Kép
Na elbucsuzok egy időre. Pusz nektek :Kriszti
Thomasanne, szívesen a meghívót Kép

KépKép
Kép
csikken

Manka
Sajnos a fogzásra meg a hasfájásra semmit nem tudok mondani, mert szerencsére nálunk egyik sem jelentkezett eddig (mármint Bazsinak van foga, csak nem fájt amikor kijött). A Viburcol kúpot is használtad? Az állítólag olyan mint a Germicid C csak homeos. Azt hosszabb ideig is lehet használni.

Az viszont biztos, hogy Jack nem fog megfulladni ne félj. Nem a kókuszmatrac miatt, hanem azért mert már tudja a fejét emelgetni, meg forgatni. Bazsi is úgy alszik néha, hogy noha tudom, hogy nem fulladhat meg mégis ráteszem a hátára a kezét, hogy lélegzik-e annyira belefúrja az orrát a matracba.

A fogzás sajnos sokáig is eltarthat és van akinél folyamatosan jönnek a fogacskák. Nem akarlak ezzel elkeseríteni, de Bazsi elmúlt két éves és a hátsó rágó fogai csak most jönnek.

Nyúlné
Kisnyúlról ránézésre meg lehet állapítani, hogy egy életrevaló kis kópé.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike, próbáltam a viburcolt is, semmi hatásKép, azért kösziKép.
Reggel viszont vidáman ébred, szól, hogy héé héé, és nyújtja a karjait felém vigyorogva, úúúgy szeretem. nekem nem is az abajom, hogy nem tudok aludni, mert én már ahogy írtam amúlkor átbillentem a holtponton, és már nem vagyok olyan fáradt, hanem érte aggódom, hogy nem piheni ki magát rendesen.
Tegnap olvastam, hogy hogyan lehet meglátni ilyen pici korban a magas intelligenciát és a tehetséget, és az egyik jel a kevés alvás, gyakori ébredésekkel. Egy zsenit nevelekKépKép.

Manka

manka7

Alvás: Gergő lassan 8 éves létére olyan pozitúrákban képes aludni, hogy sokszor nevethetnékem támad. Kép

Leginkább a "?" alakot kedveli, nyakába húzza a takarót, és behomorít. Komolyan jógázók megirigyelhetnék, és lám lám pihentető is neki, mert tökjól alszik és nagyon mélyen. Kép

Viki meg mindig háton, hason utál lenni, és oldalt kifliskedik reggelente, akkor mindig úgy találom őt.

Jut eszembe, ma lenne a nagy nap, hogy Viki átköltözik a gyerekszobába a mi hálónkból. Fura, hogy Gergő már sokkal hamarabb különköltözött anno, nyitott ajtóval, és most már beleborzongok, hogy Vikit különteszem. Kép Kép
Nyugtassatok már engem 2 gyerekes anyukát Kép, hogy ne agonizáljak már ezen a különalváson, mert Viki nem a szomszéd házba megy, hanem a csak a gyerekszobába. KépKép

Fogzás, Gergőnél nem volt semmi különös, és csak koccant a kiskanál, úgy vettem észre. Vikinél (még fogatlanKép) meg 3-4 nyűgös nap volt, amit a fogzásnak tudtam be, lévén csurom nyál volt minden, meg a szokásos pittbullkodás. KépKép Chamomillát adtam, de hogy volt-e hatása, azt nem tudom..

Manka Kép
hát én sem irigyellek,és csak azt a receptet tudom, ami Dudának is bevált. Szintén napirendet betartó (plusz mínusz fél óra), nem igény szerint szoptató (főleg nem éjjel) anyuka vagyok. Nálunk 2 gyereknél működött, Vikinél lényegesen egyszerűbben, ő a "Suttogó" c. könyv szerint is Mintababa. Kép

Dóri&Viki 22+1 (most megnéztem a naptárban Kép)
Vendég

Dóri
Mint 2 gyerekes anyuka mondom, hogy ne agonizálj már a különalváson.Kép Viki csak a gyerekszobába megy. Nekem is furcsa volt Lacikától visszajönni apához. Viszont mégis van gyerek, mert Bazsi amíg én Lacival aludtam beköltözött apához és itt is ragadt.Kép Amióta esténként ráadom a kényszerzubbonyt (hálózsák) és nem tud rugdosódni azóta olyan jó, hogy itt van. Csak van egy kis lelkiismeretfurdalásom, hogy a pici Laci külön szobában horpaszt a nagy ló Bazsi meg velünk.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Ildi!
Hát a ? alakba formálódott Gergővel képtelenség lenne aludni Kép, ma látom Megasztár van, és a tátogó alakokon kívül lehet, hogy kiváncsi lennék másra is. Kép És Gergő ma nem is alszik itthon, anyunál lesz.

És Bazsi nem óhajt visszakerülni a helyére? Kép
Vendég

Sziasztok!

Sis, Kép
tegnap észrevettem, hogy a krumpli kicsírázott a spejzban. Tök furi volt, hogy nem génkezelt, majdnem meg is lepődtem, olyan régen láttam ilyet! Kép

Benianyu, Kép
Boldog szülinapot!

Hari, Kép
próbálj másik tápszert!
Vannak kifejezetten finomak is.
Hari, az nem lehet, hogy túl pici a lyuk a cumisüvegen, és nem tudja kiszívni a tápszert? Nálunk is volt ilyen gond. Próbáld meg azt, hogy éjjel, álmában etesd meg cumisüvegből, és kkor tele lesz a pocak. Nálunk ez anno nagyon bejött. Ne aggódj, nem nyel félre, és fel sem ébred közben.

Annamami, Kép
bocs, lehet, hogy már írtad, de miért nem rakjátok külön Mazsit, ha felébred köhögésre, horkolásra?

Megann, Kép
sztem jól csináltad ezt a tápszer-sírás dolgot. Zita se ette meg az adagját a sima 1-es tápiból, nem kapott mást, a szokásos időben volt a következő kaja.

Duda, Kép
de jó, hogy Nati alszik éjszaka! Õszintén örülök!
Vendég

na dobok egy képet. Kép
Kép
Vendég

Helló!

Ma Léna végre nem kínzott meg annyira a tápszerrel!
Délben majdnem bevágott egy egész kisüveg főzeléket aztán fél 4 kor kb 240 tápitKépKépKép
Mondjuk a kocsiban ette, nem tudom miért jobb neki a kocsiban enni, de bejön a ringatózás neki.
Aztán 5 kor 3/4 üveg gyümi, és most vacsira készülünk..

A végén még falánk lesz a jányomKép

Na lépek, mert az éjszaka engem is lefárasztott....pedig ma együttfürdést tervezünk apával...szülés óta nem fürödtem(természetesen azért zuhanyozni zuhanyoztamKépKép)....még ki se próbáltam az új kádunkat...de lehet hogy megint csúszik a dolog....Kép

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Maja beteg.KépKépKép Egy elég borzasztó éjszakán vagyunk túl. Tegnap reggel nagyon csúnya száraz ugató köhögéssel ébredt, elvittem a dokihoz aki jól rámhozta a frászt, hogy ez nagyon krupp gyanús és, hogy számitsak rá, hogy éjszaka köhögőrohamot kaphat és akkor ki kell, hivnom a Madarász ügyeletét, és ha azok nem érnek ki húsz perc alatt , akkor adjak be neki egy lórugásnyi szteroidot tartalmazó kúpot. Hát el tudjátok képzelni, hogy beparáztam, eddig azt sem tudtam mi az a krupp. A doki javaslatára nyitott ablaknál aludtunk éjszaka,mert a hideg nyirkos levegősegit ilyenkor a légcső duzzadtságát enyhiteni (amit virus okoz), plusz a hidegpárásitó is be volt izzitva, Maja meg velem a nagyágyban kapucnis overállban, jól bebugyolálva. Marha klassz volt.Kép Kb. félóránként köhögött és ilyenkor sirt is, mert fájt a torka, de szerencsére rohamot nem kapott. Szóval nem volt egy leányálom és ugyan ma már kicsit jobban van még mindig nagyon csúnyán köhög és az éjszaka megint para lesz. A doki szerint ez gyors lefolyású betegség 2,3 nap, remélem tényleg igy lesz. Most megyek, mert nagyon nyűgi.

Benianyu!
Boldog Szülinapot!Kép

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

SziasztokKép

Köszönöm szépen a tanácsokat alvás ügyben.

Havtünde Kép
Azért nem tettem külön Mazsit eddig,mert nem volt hova.Kép
Most majd költözködés lesz,Apa+az én dolgozóm (számítógép+millió könyv)lekerül a nappaliba,Dorka szobája lesz,ami eddig a dolgozó volt,Virág megy a mi hálónkba,ahol együtt aludtunk Mazsival,mi költözünk a gyerekszobába és Mazsi megkapja a lányok "tanulószobáját"ami közvetlen a gyerekszobából nyílik és egy kis falatka csak,de Mazsinak pont elég lesz.Kép
Remélem.
Nem vagyunk egyszerűek,mi?KépKépKép
de hát három a gyerkőc - változnak az életciklusok,az igények.........
ezért is gondoltam,informálódom különalvás ügyben,hogy mire aktuális lesz kb.2-3 hét,addigra határozott tervem legyen.Kép
Eddig pedig velünk aludt egy szobában a kiságyában és ez nem is volt baj,hiszen mégcsak 4 hós alig múlt és mivel kizárólag anyatejet eszik érzésem szerint szüksége volt/van az éjszakai szopásra is a megfelelő gyarapodáshoz.
Mivel nem egy hurka gyurka,inkább hosszú-vékony baba.
Szerintem mire kész vagyunk a költözéssel már majdnem 6 hós lesz és akkor a hozzátápi miatt már ez sem lesz elsődleges szempont.
Pussz:

annamamiKép
annamami

Sziasztok!

Végre volt/van pár percemKép

Benianyu!

BOLDOG SZÜLINAPOTKép

Valamennyit visszaolvastam.

Cleo!
Majának jobbulást.
Szörnyű lehetettKép

Drága Harim!
Szívesen átadnék Erhard étvágyából egy kicsit a szépséges Lilinek. Egyébként lehet, hogy igaza van Havtündének!
Próbáld meg vagy éjszaka, vagy másik cumival, mondjuk főzelékessel, de persze óvatosan.
Én már mondtam neked, hogy talizzunk, akár elmegyek a város másik felére isKép

Erhard befal 1 üveg bébiételt, utána teázik és még cicizik is.
Tiszta bélpokol, de ahhoz képest elég sovi.
Viszont ha 5 perc múlva eszünk, vagy a párom, vagy én, akkor jön oda "koldulni"Kép, mint egy kóborkutya.
Ha annyira tele van, hogy már hány a sok kajától, akkor is mindent megeszik amit adok neki.
Ha kanalat lát, akkor már nyitja a száját, ha fekszem az ágyon vagy ülök és a kezemben van, tépi le a pólómat, melltartómat.
Viszont mellette minden érdekli és folyton lepakol mindent.

Viszont még mindig nem jó alvóKép
Erhard éjszaka is 10 percenként, de legalább fél-1 óránként felkel. Ilyenkor csak cicin alszik vissza. A kiságyában üvölt, kizárólag velünk alszik elKép
Nem tudom, hogy fogom beszoktatni a saját ágyába.

Megann!
Megértelek!
Néha én is úgy érzem, hogy kifutnék a világból.
Ma teljesen kikészített Erhard.
Egyszerűen Õt sem lehet lerakni és folyamatos odafigyelést igényel.
Mivel már kapaszkodással feláll, ezért ugye el is esik és mindig beveri magát. Az ágyról leugrik, a földön bemászik az ágy alá.....
Tiszta pukli a feje, tele piros foltokkal.
A párom azt mondta, hogy ha visszük oltani (agyhártyagyuszi ellen), akkor nem fogják elhinni, hogy nem verjük a gyereketKép

Szóval mi úgy döntöttünk, hogy veszünk (1200Ft-ért) "bukósisakot". Azt a kutacsvédő sapit.
De nem a Brendonban, mert ott 6000Ft. A Teszveszen találtam rá, de az eladó szerint a Mega Toy's-ban 2000-3000 Ft körül van.
Az nem OK Baby márkájú, de ugyanolyan jó.
Szóval próba szerencseKép

Dóri!
VártalakKép
Persze nincs haragKép

Jányok!
Van 3db Sudocrem.
Kell valakinek?
1000Ft/db.
Ha postáznom kell, akkor 1100Ft.

Annamami!
Erhard is igényli a foglalkozást.
Nincs tippem, de van, hogy elvan akár 1 órát is.
Néha meg is ijedek, hogy nagy a csendKép

Sildike!
Jó utatKép

JA!
Kipróbáltam egyszer a hidegebb vizes öblítéstKép
Erhard jól türte, meg sem nyikkant, de a bőre hirtelen szép piros lett. Szóval látható volt a hatás. Akkor jobban is aludt.
Bár tegnap is lezuhanyoztam, de semmi hatása.
Nagyon erősen fogzizikKép
Arra tudtok valamit?

Viszont tudom másoknak ez nem nagy dolog, de én úgy örültem!
Erhard csütörtökön megfordult a kádban (hasra)!
Õ már "egyedül" fürdött 3 hónapos kora óta.
Nem volt olyan "kádbaültető szerkentyűnk".
Szóval hason, ülve pancsolt.
Én úgy bőgtem örömömben, annyira édes voltKép
Élvezte, sikongatott, csapkodottKép
Gyorsan lefényépeztem, de kár, hogy már nincs kameránkKép
Persze tegnap is és már ma is lerürdés után pancsolás van, természetesen már játékokkalKép

Eszméletlen, hogy fejlődik.
Napról-Napra.

Na eldugulok.

Ki csinálja mostanában a táblit?
Holnap engem is át lehet javítaniKép 29évKép

Jó Éjt!
Puszi Mindenkinek!
Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Sziasztok!

Drukkoljatok plz, hogy aludjunk egy kicsit éjjel, Máté kb háromnegyed óránként kelt, illetve nem is ébredt fel, hanem mászott álmában. A kiságyban felébredt, ha a falon koppant a feje, ezért közénk vettem, de vagy ötször kellett levakarnom Apa hátáról, onnan próbált cucuzni, bezzeg a cici nem kellett. Kétszer fel is kapcsoltam a villanyt, hogy miért nyüszög, de könyörgöm, alvó gyerekkel mijazistent kezdjek, mikor olyan, mint a sajtkukac? A végén már röhögtem rajta, hogy mit művel, hétkor teljesen felébredt, én meg átpasszoltam Apának. Õ tisztába rakta, játszottak kicsit, fél nyolc tájban cicizett(MátéKép), aztán aludtunk tízig, hát valami mennyei volt Kép Sajnálom, mert őt is kifárasztja a dolog, és nappal is nyűgis miatta, de hát ez van, túl kell esni rajta. Majd ráérek aludni, ha nagymama leszek Kép

Thomasanne,
megkérdeztem húgomat. Nem sok mindent tudott mondani, arra viszont emlékezett, hogy akkoriban rengeteg volt a gyerek, és a kapkodás volt jellemző az egész intézményre. Kép

Rókica,
sebaj, akkor marad a jó öreg Krúdy-féle Álmoskönyv Kép
Kicsik és Piciknek igaza lehet... Kép

Hari,
szörnyű lehet Kép De ahogy többen is írták, vigasztaljon az a tudat, hogy cserébe ott van a csudaszép kislányod, akitől (valld be!) néha azért szép dolgokat is kapsz!
Evést nem kell erőltetni, állat és gyerek nem hal éhen, ha van mit ennie. Szóval ha éhes lesz Lili, úgyis fog enni.

Megann,
te gyilkos! Körömpörit ezermilliárdhatszázkilencvenmillióháromszáznyolcvankettő éve nem ettem!!! Beizzítom anyukámat azt hiszem... Kép
Alvásügyben együttérzek...

Annamami,
de, lehet, hogy ők azok! A honlapjukon mondjuk épp nincsenek bébiruhák, de elképzelhető, mert a stílus hasonló. Kép
Máté sem sokat játszik egyedül, talán reggel a legjobb a helyzet, akkor fél órát is képes nélkülem lenni Kép Aztán folyamatosan szórakoztatni kell, mert különben nyafog.
De én nem bánom, úgyis olyan hamar elszaladnak ezek az évek, ki kell őket használni maximálisan! Ráadásul azt hiszem, a most együtt töltött idő hozzájárul ahhoz, hogy a fiam tiniként is bizalommal jöjjön hozzám, és szeressen velem játszani (is). Aztán kíváncsi leszek, mi lesz, ha lesz testvére. Szerencséje van, hogy Õ jött elsőként, a második bébinek nem jut majd ennyi idő sajna.

Sildike,
jó amit írsz, bár Máté is menetrend szerint működne Kép Bár azt hiszem, így sem lehet okom panaszra, kb egy hete tart ez az állapot, és bízom benne, hogy amint eddig, úgy ezután is belerázódunk majd egy viszonylagos rendszerbe, hiszen semmi sem tart örökké, az élet is szép, csak néha túl hosszúnak tűnik Kép
Testvérről nagyon szépet és igazat írtál Kép
Nagyon kellemes utazást, és jó síelést kívánunk mi is!

And,
én simán szelektálok, és ha alszom, akkor alszom, és kész. Ez adottság kérdése mondjuk.
Máté is forog este kaja után, de úgy látom, nem bukik már annyit, mint az elején, nem is lenne jó, épp most, amikor elkezd mászni. Kép

Jucc,
beszámolni ám! Kép

Majola,
éljen Julcsi alvástudománya! \o/\o/\o/
Margitszigeten én is gondolkodom, kb egy óra az út odáig, szerintetek megéri kimennem veletek? Mármint persze, hogy megéri, hogy veletek találkozhatok, na de Máté fogja vajon bírni a hévet-villamost? És zsíron? Kép
OOOOooooOOOOOOOO Teljesen ledöbbentem azon, amit írtál!
Mennyire igaz! Ezt Indiában tanulta Apa, és mondta el neked, vagy zsigerből érzel így? Kép Ismerős Kép

Duda,
de jó fej Apa! Nem mindenki vállalná ezt a feladatot, hát a tiéd igen ügyes ember! Nati meg aranyos, hogy ilyen simán közreműködött a dologban Kép

Nyúlné,
meghiszem azt, hogy Kisnyúl megéhezett! Kép A víztől én is így szoktam járni.
Anyósjelöltek Kép

Manka,
Sildike jól mondja, ne adj Jacknek komolyabb fájdalomcsillapítót, egyrészt a hozzászokás veszélye miatt, másrészt pedig a mellékhatásokra gondolva. A homeós cucc jónak tűnik.
Való igaz, kinél hosszabb, kinél rövidebb ideig tart a fogzás. Előbb-utóbb úgy is vége Kép

Csikken,
felújításhoz sok sikert! Kép

Dóri,
alvópózok Kép
Szépek vagytok a képen! Kép

Havtunde,
krumplicsíra... Elég elszomorító, hogy lassan az lesz természetes, ami nem az...

Cleo,
szegény Maja! Kép Nem lehetett egyszerű így, hogy beléd ültették a frászt. Remélem, mihamarabb meggyógyul!

Angelani,
Kép
Erhard nagyon édes lehetett a kádban! Kép Bár ott lehet a legtöbb kék-zöld foltot szerezni Kép Irigyellek is, meg nem is, mert hát nagyon ügyes fiad van, de nem lehet egyszerű vele Kép

Pusztok

Sisotris és Máté
22+3

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Felteszek egy pár képet.
Bocsi a helyfoglalásért!

Narancsevés:
Kép Kép
Kép
"Olvasás"Kép
Kép
Kajálás?Kép
Kép Kép
A csütörtöki pancsiKép
Kép Kép

Jó Éjt!
Puszi!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Angelani,
képekhez gratulálok!
A talin is nagyon tetszett Erhard, annyira kis csöpp, és nagyon ügyes!
Teljen sok örömöd benne! Kép

Jó éjszakát

Sisék

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok.
Végigolvastam a napot,de már reagálni nincs erőm.

Benianyu.
Nagyon-nagyon boldog szülinapot kivánok!Kép

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!
Babók tessék szépen csucsukálni!KépKép

ancsi26

Lányok, lányok!

Ejnye-bejnye. Mondtam, hogy ne írjatok sokat erre kihózom a lábam egy kicsit bevásárolni és már nem tudok visszaolvasni.

Benianyuuuu
Boldog Szülinapot.

Hari
Szerda este jövök haza, csütörtöktől jöhet Lili. Bentlakásra, vagy hétvégén hazaviszitek?Kép

Dóri
Egyenlőre nem erőltetem, olyan jó, hogy ott van. Majd ha összeköltöznek Lacival, akkor megy a helyére, de szigorúan.

Kép
Kép Kép
sildike

And,
nekem a gyerekdoki mondta, hogy emeljem meg a kiágy fejrészét. Így az ágyban nem bukik Zita, bejött!

Hari,
ha megpróbálod az álometetést, akkor olyan cumival, amit szívnia kell, nehogy olyannal csináld, amiből ömlik!!!
Bocs, ezt elfelejtettem írni!

Cleo,
Majának gyors gyógyulást kívánok, Neked kitarást!

Angelani,
boldog szülinapot!
Vendég

Sziasztok!

Benianyu!

Nagyon boldog szülinapotKép

Csajok!

A fogzástol volt vkinek piros pöttyös a popója a lurkonak? Ha nem az akkor van tippetek mi lehet? Nem vészes még, de ahogy figyelem lassan,de biztosan szaporodnak a pötyik...

Már írtam nektek, de szerintem elfelejtettétekKép, nálunk Ajsa születésétől a saját szobájában alszik(légzésfigyelővel), mig elkezdte átaludni az éjszakát bizony minden ébredéskor átvánszorogtam, de szerencsére csk 7-8 hétig kellett éjszakáznom, azota 9-kor elalszik és 5 körül kel(viszont itt nem mindig alszik már vissza kaja utánKép)
Én igény szerint szoptatok és a kezdetekben is így csináltam, magátol állt be a gyerek erre a rendszerre, viszont a fürdetés időpontjábol és az utána következő altatos procedurábol nem engedek, szerntem ez volt hatásos modszer.
Egyetértek azokkal akik azt mondják, h következetesnek kell lenni a gyerekkel, viszont át tudom Hari és a többi lány problémáját is érezni, mert ilyen galamblélekkel én sem tudnék szigorkodni a gyerekemenKépse....
Sajnos v hál istennek mi anyukák sem vagyunk egyformák, ezért nem mindenkinek jön be 1 bizonyos modszerKép

Heni

Kép
hencsi

Angelani, Erhard nagyon ügyes! Nem is látni rajta a foltokatKép

Cleo, szegény Maja, és szegény te, hogy igy megijesztettek. Jobbulást a kis méhecskédnek.

Sis, gyertek a szigetre!!!! (Mi az, hogy és zsiron?)
Örülök, hogy sikerült leirnom, amit érzek és ez érthető is voltKép
Apát ha Indiáról kérdezik, általában az elemekkel való küzdelméről beszélKép Művészember ugyan, de nem az tipikus széplélek. Bár néha ő is meglepKép
Számitógépguru férjed nem tudja véletlenül, hogyan lehet egy angol billentyűzeten hosszú i-t irni?

Andi, hétfő? Sis, többiek?

Ma olyan jó napunk voltKép Rengeteget hancúroztunk, Julcsi egyre huncutabb, fürgébb, ügyesebb, olyan jó vele!!!!!!

KépKép

KépKép
majola

Lányok!

Megint csak ismétlem önmagam: sztem már tutira itt a tavasz, mert én tele vagyok szeretettel és szerelemmel!
Esti kaja után böfiztetés közben (milyen romantikus, nem??? Kép) mondtam Zitának, hogy nagyon boldog vagyok, hogy Õ a mi kislányunk, és nagyon örülünk Apával, hogy Õ minket választott a szüleinek. És jóóól megpuszilgattam ahol csak értem. Kép Gondolhatta, hogy most fontosat mondok, mert nem böfizett le, hanem megvárta, míg végzek az agyonpuszilgatással. Kép
Vendég

Hencsi,
Zita is kezdettől fogva a saját ágyában alszik. 6 hetes koráig mi aludtunk vele egy szobában, aztán pedig én mentem át hozzá, amikor ébredt és kaja kellett.
Egyetértek Veled, legalább egy biztos támpontra nekik is szükségük van!
Vendég

Sziasztok,
Dóri, hú de szépek vagytokKép, tényleg már alig látszik a "hemaizé", Jacknek is van a hasán, de szerencsére nem nő, és a doki szerint fel fog szívódni magától.

Szegény Maja, gyógyulj meg gyorsan!

Sis, drukkolok az esti alváshoz, magamnak is meg nektek isKép Máté is a foga miatt ilyen nyugtalan?
Sajnos nálunk nem segítenek a homeos cuccok, de a paracetamolosok sem, úgyhogy nem használunk semmit. A Germicidet is csak a szuri miatt.

Angelani, nem semmi, hogy Erhard már a kádban is kúszik-mászik. A talin lemaradtam a produkciójáról, de a többiek elmeséltékKép.

Lányok, nekem Jacket napjában 3-4szer át kell öltöztetnem, a nyáltól teljesen átnedvesedik a ruhája, harpdálja a karját, amikor a hasán van, a ruha ujjából csavarni lehet a nyálat, plussz ami a szájából kifolyik. Hiába teszek rá partedlit, a ruha ujját nem védi meg. Nálatok mi a helyzet nyálas ruha téren?

Jó éjt!

Manka

Manka

manka7

Sziasztok!

Csak gyors bekukk! Brando az M1-en!

Alvás
Úgy látszik csak el kell sírnom a bánatom és már meg is oldódik. Tomi tegnap 8-tól hajnali 4-ig aludt, cici, aztán alvás 8-ig! Aludtam én is 6 órát egyhuzamban!!!! Remélem ezt a jó szokását, ma is megtartja.
Az elmúlt napokban azért én is kezdtem feladni a felveszem, majd lerakom módszert, sőt fel is adtam!!! Kép
Lelkiismeret furdalás ezerrel, gyerkőc sír!
Nem bírtam sokáig, én is feladtam és cicit kapott, de úgy tűnik ez is segített. (legalábbis remélem)

Benianyu
Boldog Szülinapot!!!!!

Sid
Köszi! Kép Kép
Éreztem én, hogy a Heim Pál nem nekünk való.Megy a drukk az éjszakához!
Sajtkukac Mátét imádom!! Puszilgasd meg azt az izgő-mozgó nemtudommijét

Cleo
Majának jobbulást!!!!! Remélem az éjszaka nyugodtan telik!!!!
Tomi is produkál érdekes hangokat, bár a gégész szerint belefér a "normális" kategóriába. (?) Hidegpárásítót javasolt, beruháztunk és tényleg jobb lett, már csak nagyon ritkán köhög, de szerencsére eddig sem volt gyakori, napi 3 vagy 4.

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Hűűűűűű!!!!
Bocsánat SIS!!!!!!!!
Tudod a jégkorszak is alapmű

Kép
Kép
thomasanne

Manka,
nyálas ruhacsere nálunk is volt, aztán amikor kibújtak a fogak csökkent. Ma megint ömlik a nyál, gondolom nemsokára újabb fog jelenik meg a láthatáron.

Ayse, Bab,
merre vagytok???
Vendég

Manka! Köszi. Kép minden doki azt mondja felszívódnak ezek. Kép

Angelani! Kép
Nagyon jók a kajás képek! Összekeni magát.. KépKép
Nem ígértem biztosat mikor..nálam nagyon gáz a MIKOR kérdése. A séta miatt meg vendésgeskedés miatt nem tudtam bevállalni a mai elugrást. De kell mindneképpen, őgyhogy reszkess, mert megyek! Kép És előtte csörgök otthon vagy-e.

Új szomszéd költözik..hmm, eddig egyedülálló 50-es hölgy lakott itt a gyerekszoba túloldalán. Most 30-as pár 9 éves lánnyal. A ma esti zajongást a költözésnak tudom be, de holnap szólok neki, 2 kiskorú az esti szomszédja, úgyhogy.. De férjem szerint én vagyok a hiperérzékeny az esti ajokra. Én pl tévén sem tudok elaludni, és minden idegesít este. KépKép de itt csendes a környék szerencsére.

Tényleg van vkinek szomszéd prolémája? Kép

BETEGSÉGEK TÁVOZZATOK!!!!!!!!!!!

Cleo!
Majának jobbulást mihamarabb, köhögésmentes napokat!

Dóri
Vendég

Manka!
elfelejtettem mondani, nekünk bevált a nyálkendő Gergőnél. Fiúknak jobban áll, mint a csajoknak. Kép Textil zsepi nyakába kötve háromszög alakban. Felfogja a nyálat, ruhaujjra sajnos nem nyerő.

D.
Vendég

Dóri,
én se tudok tv mellett aludni!
Mi nagyon csendes környéken lakunk, viszont alattunk az öregasszony az erkélyen bagózik, és nem tudunk ablakot nyitni, mert bejön a cigifüst!
Eddig nem szóltam, de már fogok, mert hogy Zita is van, már nagyon zavar!
Ha nem hagyják abba, akkor futómuskátlit teszek az erkélyre, és rá fog hullani a virág a kiteregetett ruhájukra...
Vendég

Nemalvósok! Együttérzek, Bubus is néhány napja sokszor kel éjjel, nagyon nyűgi, jön a foga. Hulla vagyok. Kép

Erhard nagyon édes, és ügyes.

Benianyu, boldog szülinapot!

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

szegény Majácska és mamájaKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
remélem hamar rendbejön a kis hercegnőnk!
sok nyúlpuszit küldünk mindkettőtöknek!Kép
Nyúlné és Kisnyúl

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Cleo

Szegény Maja.Kép
Gyógypuszik!Kép

annamami
annamami

AngelaniKép

Boldog szülinapot!!!!
Erhard nagyon édes és ügyesKép

Davallia!Kép
Panda nagyon aranyos a hintábanKép
Ugye Lívit csak akkor tehetem hintába ha ül rendesen majd???

Dóri!Kép
Nagyon szépek vagytok!!!Kép

Jaj engem meg úgy lehúz ez a randa borús idő....
Meg fáradt is vagyok ma nagyon, alig aludtam de Lívi bezzeg igen!!!KépEste 8-reggel6-ig minden nap.
De jóóóóóóóóóó nekiKép

Majd dobok fel új képet róla!Kép

Kuha!Kép
Milyen volt anyukádnál?Kép
Pusziljuk GergőtKép

Mea
mea

Jó reggelt mindenkinek.

Angelani.
Az isten éltessen nagyon sokáig!!Kép

Tegnap ahogy olvasgattam vissza láttam páran kivagytok borúlva,nem evés,nem alvás,hiszti stb. miatt.
Nekem kb.3hónapja volt egy depis időszakom,borúsan láttam mindent,rossz kedvem volt és sokat sirtam minden ok nélkül.Párom türelme és anyukámmal egy jó beszélgetés sokat segitett.Azóta próbálok mindent pozitivan felfogni.Kép
Anyukám mesélte hogy mikor én pici voltam neki főzni,takaritani,pelenkát mosni,tüzet rakni kellett mégsem volt elkeserdve soha hanem élvezte,hogy vagyok neki.Nekem meg jóformán csak a gyerekkel kell törődnöm.De tényleg mi bajom is lehetne,hiszen van egy csodálatos,egészséges kislányom,egy imádnivaló párom,tündéri nagyszülők,akkor mit akarok még?Hiszen azért lettünk ANYÁK mert mi akartuk az ezzel járó összes gonddal,bajjal és persze a sok-sok boldogságért!!
Ahogy szokták mondani kis gyerek kis gond,nagy gyerek nagy gond.
Lányok!!Lesznek még pár év múlva is álmatlan éjszakáink,mikor elkezdődik a bulizás,discó és akkor azt fogjuk kivánni bárcsak kicsik lennének még.
Most már tudom hogy miért nem akart anyukám elengedni discóba és mennyire féltett mikor elmentem.Pedig de mérges tudtam rá lenni mikor nem engedett el,de most hogy én is ANYA lettem tudom csak megakart védeni minden rossztól.Most hogy már tudom miket érzett sok mindent másképp csinálnék.Ha csak fele olyan jó anya leszek mint az én anyukám akkor már nagyon jó lesz Melinek.
Szóval attól a pillanattól kezdve,hogy megszületett Melike én is megakarom védeni a világ összes gondjától-bajától,hiszen én is édesanya lettem és mi más dolga van egy édesanyának,minthogy óvja-féltse az ő drágáját.
Úgyhogy lányok addig élvezzük az anyaságot amig tudjuk.Nem baj ha sir,nem alszik,de legalább magunk mellett tudhatjuk és nem azon izgulunk,hogy hol lehet mikor ér haza!
Hű befejezem a lelkizést,mert mindjárt elbőgöm magam,de csak azért mert a világ legcsodálatosabb dolga ANYÁNAK lenni!!!!

ancsi26

Ancsi26 Kép

Annyir igazad van!Kép
Szívemből szóltál!!!!KépKépKép

Drága Angelani Kép
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIÍVÁNUNK NEKED! Kép
annamami és Marci Kép
annamami

Angelani!
Sok boldog szülinapot kívánunk mi is!
Erhard nagyon cuki a képekenKép

Dóri!
Vikivel nagyon szépek vagytok!Kép

Davallia!
Panda látom élvezi az új hintátKép

Borzasztó éjszakánk volt, Nolcsi estére belázasodott, 1/2 11-1/2 12-ig sírt, akkor elaludt, kelt 1/2 3-kor is és 1/2 5-kor átköltözött a mi ágyunkba, mert megint felment nagyon a láza. Ez volt kb. a 3. alkalom, amikor nálunk aludt, nem is tudott elaludni, csak 1/2 6 utánKép
A saját ágyában csak üvöltött, ott se akart aludni szegénykém.
Most egész jól van, reggelizett is, mesét néz a TV-ben.
Apa elment squassolni, lassan már jön is haza.
Szóval ma csendes vasárnap lesz, nem megyünk sehová.

Nyúlné!
Mi is oda fogunk járni úszni, ahová TiKép
Csak mi csütörtökon 3-tól Cleoval és Majával.
Nagyon szép ez az uszi a képeken, nagyon megtetszett nekünk is.
Tök jó, hogy most már Kisnyúl is élvezteKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ancsi!

Hát a számból vetted ki a szót!
Én is nagy csavargó voltam, eltűntem hétvégékre bartánőknél aludni, discó után...
Most már én is másképp látok ám mindent!
Már azon filózom, hogy hova kellene majd költözni tinikorban, nehogy rossz társaságba keveredjen LénaKépKépKép
Az én anyukám is mintaanyuka, mégha sokszor tök ideg voltam rá, akkor is...
Már másképp látok mindent!

Jujj, mennyi beteg babó!
Gyógyulást nekik!

Léna éjjel jó kislány volt, csak reggel fél 7 kor kezdte mondani hogy blááááblááá áááááá áááá

Hát az én Lénám egyébként tök jó kislány, tök elvan maga is...
Lehet hogy a kezdeti keménykedésem miatt, amikor hagytam sírni, de mostanra tök elvan..
Most is főztem, néha odamentem kezébe adtam egy két játékot, és akkor is elvan fél órákat ha nem is lát...KépKépKép
Áldott jó gyerek egyébként...
Remélem a 2. is ilyen lesz majdKépKépKép

Egyébként Jamie Oliver módszerrel főztem eddmeglevest, és tengergyümölcseis tésztát...
Akkora rumli lett a konyhában, hogy csak néztemKépKépKépKép
Hát ennyit Jamie Oliver módszerről, addig jó amíg megy a főzés, csak utána ne nézzen szét az emberKépKépKépKép

Nálunk süt a nap, nyitva az ablakKép, király!!!
Talán sétálunk délután egyetKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a szülinapi köszöntéseket! Nagyon kedvesek vagytok!! Kép

Tegnap itt voltak a szüleim és az unokatesómék felköszönteni, nem is tudtam jönni, csak éjjel lefekvés előtt átfutottam a beírásokat. Most is csak bekukkantottam egy percre.
Ma egész szép idő van, megyünk mindjárt sétálni az erdőbe. Kép

Angelani
Boldog szülinapot neked is! Kép

Cleo,
Majának jobbulást kivánunk!

Folyt. köv. délután, mikor a fiúk remélhetőleg aludni fognak. Kép
Benianyu

benianyu

Angelani!

Erhard csúcsszuper!!!
Milyen édi a kádbanKépKép
Ezek szerint ő már rendes kádban fürdik???
Tök szupiKép

M.

Kép

Kép
megann

Léna itt ül az ölemben, folyton csapkodja a billentyűt, minden papírt leszór a földre amit csak elér, sőt egy borítékot félig megrágott(az ígyével)KépKépKépKép

És ez még csak a kezdet, mi lesz így???

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Zsuzsa!
A holnapot nem tudom biztosra ígérni, csak esetleg a délutánt. Új cégtől rendelem az ebédet és holnap hozzák először. Nem tudom, mikor ér ide a futár.Kép

Angelani!
Boldog szülinapot kívánunk neked!Kép
Erhard nagyon édes, ahogy maszatol a kajával!Kép

Davallia!
Ügyes vagy, hogy mindent kitakarítottál!Kép
Panda édes pofa!Kép

Dóri!
Szépek vagytok Vikivel!Kép

Barbi!
Remélem szívemcsücske Nolcsi gyorsan meggyógyul!Kép

Cleo!
Majának is jobbulást kívánok!Kép

Köszönjük szépen mindenkinek, aki együtt örült velünk a éjszakai alvásnak! Jelentem a csoda azóta is tart!Kép

Ma olyan fáradtság tört rám délelőtt, alig álltam a lábamon. Erre Apa (lassan imába foglalom a nevétKépKép)levitte Natit sétálni, hogy tudjak kicsit aludni.
Mielőtt elmentek, "megtiltotta", hogy leüljek a gép elé és a babaneten lógjak!KépKépKép
Nem is értem, honnan vette, hogy a gép elé akarok ülni???KépKépKép

Ancsi!
Tök igazad van! Meg is emberelem magam!Kép

Végre süt a nap!KépKépKépKépKép

Andi&Nati 32

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok lányok,

újra itthon! Kép

Estig visszaolvasok és ha már alszik a kis családom jövööööööök! Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Ó lányok!
Olyan jó volt,Apával és Mazsival két órát sétáltunk a Margitszigeten gyönyörű napsütésben!Kép
KépKépKépKi vagyok cserélveKépKépKép

Duda,Majola Kép
Nem csatlakozhatnék hozzátok hétfő vagy kedden a sétában?Kép
Illetve nekem csak a hétfő OK,mert kedden Mazsi oltást kap.Kép
Én nem is tudtam,hogy ilyen jó hely ez a Margitsziget.KépKépKép
Akarokakarokakarok sokat sétálni!!!!!Kép
annamami

Mazsival a szigeten(itt épp nem sütött egy percre):
Kép
annamami

Ez meg indulás/öltözködés előtt a lépcső tetején:
Kép