Sziasztok!
Drukkoljatok plz, hogy aludjunk egy kicsit éjjel, Máté kb háromnegyed óránként kelt, illetve nem is ébredt fel, hanem mászott álmában. A kiságyban felébredt, ha a falon koppant a feje, ezért közénk vettem, de vagy ötször kellett levakarnom Apa hátáról, onnan próbált cucuzni, bezzeg a cici nem kellett. Kétszer fel is kapcsoltam a villanyt, hogy miért nyüszög, de könyörgöm, alvó gyerekkel mijazistent kezdjek, mikor olyan, mint a sajtkukac? A végén már röhögtem rajta, hogy mit művel, hétkor teljesen felébredt, én meg átpasszoltam Apának. Õ tisztába rakta, játszottak kicsit, fél nyolc tájban cicizett(Máté

), aztán aludtunk tízig, hát valami mennyei volt

Sajnálom, mert őt is kifárasztja a dolog, és nappal is nyűgis miatta, de hát ez van, túl kell esni rajta. Majd ráérek aludni, ha nagymama leszek
Thomasanne,
megkérdeztem húgomat. Nem sok mindent tudott mondani, arra viszont emlékezett, hogy akkoriban rengeteg volt a gyerek, és a kapkodás volt jellemző az egész intézményre.
Rókica,
sebaj, akkor marad a jó öreg Krúdy-féle Álmoskönyv
Kicsik és Piciknek igaza lehet...
Hari,
szörnyű lehet

De ahogy többen is írták, vigasztaljon az a tudat, hogy cserébe ott van a csudaszép kislányod, akitől (valld be!) néha azért szép dolgokat is kapsz!
Evést nem kell erőltetni, állat és gyerek nem hal éhen, ha van mit ennie. Szóval ha éhes lesz Lili, úgyis fog enni.
Megann,
te gyilkos! Körömpörit ezermilliárdhatszázkilencvenmillióháromszáznyolcvankettő éve nem ettem!!! Beizzítom anyukámat azt hiszem...
Alvásügyben együttérzek...
Annamami,
de, lehet, hogy ők azok! A honlapjukon mondjuk épp nincsenek bébiruhák, de elképzelhető, mert a stílus hasonló.
Máté sem sokat játszik egyedül, talán reggel a legjobb a helyzet, akkor fél órát is képes nélkülem lenni

Aztán folyamatosan szórakoztatni kell, mert különben nyafog.
De én nem bánom, úgyis olyan hamar elszaladnak ezek az évek, ki kell őket használni maximálisan! Ráadásul azt hiszem, a most együtt töltött idő hozzájárul ahhoz, hogy a fiam tiniként is bizalommal jöjjön hozzám, és szeressen velem játszani (is). Aztán kíváncsi leszek, mi lesz, ha lesz testvére. Szerencséje van, hogy Õ jött elsőként, a második bébinek nem jut majd ennyi idő sajna.
Sildike,
jó amit írsz, bár Máté is menetrend szerint működne

Bár azt hiszem, így sem lehet okom panaszra, kb egy hete tart ez az állapot, és bízom benne, hogy amint eddig, úgy ezután is belerázódunk majd egy viszonylagos rendszerbe, hiszen semmi sem tart örökké, az élet is szép, csak néha túl hosszúnak tűnik
Testvérről nagyon szépet és igazat írtál
Nagyon kellemes utazást, és jó síelést kívánunk mi is!
And,
én simán szelektálok, és ha alszom, akkor alszom, és kész. Ez adottság kérdése mondjuk.
Máté is forog este kaja után, de úgy látom, nem bukik már annyit, mint az elején, nem is lenne jó, épp most, amikor elkezd mászni.
Jucc,
beszámolni ám!
Majola,
éljen Julcsi alvástudománya! \o/\o/\o/
Margitszigeten én is gondolkodom, kb egy óra az út odáig, szerintetek megéri kimennem veletek? Mármint persze, hogy megéri, hogy veletek találkozhatok, na de Máté fogja vajon bírni a hévet-villamost? És zsíron?
OOOOooooOOOOOOOO Teljesen ledöbbentem azon, amit írtál!
Mennyire igaz! Ezt Indiában tanulta Apa, és mondta el neked, vagy zsigerből érzel így?

Ismerős
Duda,
de jó fej Apa! Nem mindenki vállalná ezt a feladatot, hát a tiéd igen ügyes ember! Nati meg aranyos, hogy ilyen simán közreműködött a dologban
Nyúlné,
meghiszem azt, hogy Kisnyúl megéhezett!

A víztől én is így szoktam járni.
Anyósjelöltek
Manka,
Sildike jól mondja, ne adj Jacknek komolyabb fájdalomcsillapítót, egyrészt a hozzászokás veszélye miatt, másrészt pedig a mellékhatásokra gondolva. A homeós cucc jónak tűnik.
Való igaz, kinél hosszabb, kinél rövidebb ideig tart a fogzás. Előbb-utóbb úgy is vége
Csikken,
felújításhoz sok sikert!
Dóri,
alvópózok
Szépek vagytok a képen!
Havtunde,
krumplicsíra... Elég elszomorító, hogy lassan az lesz természetes, ami nem az...
Cleo,
szegény Maja!

Nem lehetett egyszerű így, hogy beléd ültették a frászt. Remélem, mihamarabb meggyógyul!
Angelani,
Erhard nagyon édes lehetett a kádban!

Bár ott lehet a legtöbb kék-zöld foltot szerezni

Irigyellek is, meg nem is, mert hát nagyon ügyes fiad van, de nem lehet egyszerű vele
Pusztok
Sisotris és Máté
22+3