Egyenlőre nem mondtak semmit, csak kaptam beutalót EMGre, hogy tényleg van-e az adott ideg ellátási területén károsodás. Egyébként néha én is sírni tudnék, amikor erre ébredek hajnalban, hogy zsibbad és fáj a kezem, és anyira nehezen múlik el. Neked teljesen helyrejött? És mitől? Én most azt mondom inkább a műtét, mint még hónapokig szenvedjek vele. Pláne, ha akarunk kistesót, és terhesség alatt esetleg rosszabbodik.
Utána nagyon jól sikerült a délelőttünk, beugrottunk a Mammutba kicsit, aztán elindultunk felfele a Marczibányi tér fele, hogy meglessük a Tücsökzenét, persze nagyon gondolkoztam rajta, mert féltem Bendegúz nagyon fáradt lesz majd. Szerencsére ránk integetett Andi (Duda) és Nati és így elmentük, és nagyon jól tettük, mert Bendegúz élvezte. Ha nem is mindig a tapsizást és hasonlókat, de azt mindenképpen hogy gyerekek között van. Meg nem állt egy percre sem, mászkált körbe-körbe. Aztán a hazafele úton persze elaludt és a Metróban meg jól felébredt. De szerencsére el tudtam altatni ebéd után és remélem most alszik egy jót, mert 4kor húzunk be Lacihoz onnan meg fogorvoshoz.
Mondjuk nekünk ez nagyon messze van, de valahova muszáj lesz elhordanom, mert láthatóan imád gyerekek között lenni, és odament megcirógatni többször is Natit, meg más gyerekeket is.
Manka!
Elérted az 50-et??

, még mindig olyan hülye érzékeny vagyok, pedig azt hittem, a szülés után elmúlik. Már most olyan rosszul esik, pedig azt sem tudom, hogy mi az