Sis!
Az a tricolorpenne az update 1-es ugye????

Na szép, direkt leírod mi jókat esztek, hadd csorogjon a nyálunk

Szerintem Léna tinikorában is lesz fogyókúra!NEKEM!!!!!Úgyhogy lehet hogy még jól is jönne ha nyaggatna, ehhez viszont az kell hogy faljon mint egy farkas, de ez egyenlőre nem így van
Mea!
Ne is mondd!Apa is odavan a lányáért csak ne kelljen csinálni vele semmit

, max játszani.
A mai fürdetést is végigüvöltötte, ha apja fürdeti üvölt, mert apja még mindig a búvárleflexre hivatkozva locsolja Léna fejét.
Sejtheted hogy ezt Léna mennyire értékeli...
Képtelen a gyerekkel érezni....
Na aztán meg reggel elmegy és most fürdetésre talán hazaér valamikor még addigra sem
Úgyhogy nekem is 0-24 órás szolgálat van...
Most is osztotta az észt apa, hogy ne erőltessem a vacsorát, mire édesen megkérdeztem, hogy hajnalban fölkel etetni, ha Léna éhes lesz mert kimaradt a vacsora???
(persze sosem ébred föl és Léna van hogy éjszaka felsír 20-30 percenként, akkor kelek, cumi vissza-fejsimi-tea.
Kíváncsi lennék ő hogy viselné ezt a 24 órás szolgálatot???
Én már kezdek kiborulni bele....
Barbapapa!
Aha szerintem is a cumisüveggel van baja.
Egészen addig amíg tápszer van benne

.

Bezzeg ha fincsi cukros teácska vagy színes üdítőcske lötyög benne, akkor egyből nincs semmi baj a cumisüveggel..., már messziről tátog, mint ponty az halárus akváriumában..

Na ennyit az én kis terroristámról

El se tudom képzelni, hogy szegény Hari hogy kilehet, amikor Lili semmit nem hajlandó enni anyatejen kívül...
Na ezt a sinlacot lehet hogy ki fogom próbálni, hátha...
Egyébként már én is úgy csalok, hogy a reggeli tejpépét nem vízzel hanem tápival keverem össze, hogy az legalább tuti meglegyen...
Kajatéma:
Én már mindenféle tejpépet adok ám Lénának, rizses, gyümis, kekszes, ma vettem kekszespiskótásat...
Bevallom "véletlenül" mindig többet csinálok, mert olyan nagyon fini, pláne a kekszes(persze norbi update 1es

)
Ja és kapaszkodjatok meg, láttam MÉZES tejpépet!!!6 hós kortól, ha jól emlékszem...
Nem arról volt szó, hogy a MÉZ az szigorúan csak 1 év fölött, mert nagyon veszélyes is lehet????
Na erről ennyit...
Jó éjt mindenkinek!
Megann