A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

OFF

Ezt most kaptam, nekem annyira tetsztett, hátha másnak is okoz egy kis derültséget, ha már mostanában olyan szomorú dolgokról beszélgetünk.

http://www.evolutionofdance.com/

ON

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Hű Nici
Nem semmi ezt mind begépelni! :shock:

Gyöngyi
Mi az a KÖSZI vagy KESZI vagy mi a szöszi???
A X. kerületben van? Szeptemberben ha minden jól megy mi már a harmadikban fogunk lakni! :) De azért KÖSZI hogy gondoltál rám! :) :D :lol:

Babetta
Ropibaba nagyon jó!!! :lol: :lol: :lol:
Mi így hívtuk Áront míg a pocakban volt! :)

Tünde
Ez az a történet ahol a szülőknek volt hat gyerekük?
Tegnap egy másik fórumon belinkelte a cikket egy kismama, nekem már annyi is sokk volt! :( Jó, hogy nem láttam, nemtudnék aludni... :( :( :(

Köszönjük a negyedéves köszöntőket! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Bartika!
Én is pont erre gondoldoltam a múltkor, hogy mi apával mindkettem felkelünk néha éjszaka inni, én régebben még hajnal kettőkor nasiztam is (igaz legtöbbször porcukrot). Szóval hadd egyen szegény gyerek, nehogy pont emiatt ne hízzon! :D

Tündike, amióta megduplázta a súlyát, azóta felét hízza, mint korábban. Igaz rengeteget forog, mászni is akarna, de nem tud még. Én meg állandóan hajtom neki, hogy "Nem kell még, mert kicsi vagy még ehhez." Erre a szövegre ma többször szabályosan kinevetett.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Hali csajok!

Tegnap írtam este,de nem töltötte be a gép rendesen Levi képeit,erre gondolkodás nélkül frissítettem,így amit megírtam husss... :twisted:
De legalább megnéztem HusiLevi(ugye nem baj Babetta,hogy így írom) szuper fotóit! :P

Most ezért nem is írok mindenkinek,mert már mindent elfelejtettem. :? Lili és Apája is még mindig alszanak :lol:

Gyöngyi-Lili is szokott összerázkódni,mintha kirázná a hideg.nem tudom mitől lehet,de nem csinálja azért túl gyakran :roll:

Boscó-Húú nagyon rossz lehet ez a véreredmény dolog.És a diétán kívül más megoldás nincs is :?:

Babetta-Bumit vettük unokatesómék játékboltjában.Nagyon jópofa,mert tul.képpen egy rongy,aminek nyuszi feje van.Keresek képet,ahol jól látszódik:(bár itt elég nyakatkert,de nem volt jobb)
Kép
Na megyek,mert ébredezik a csajszi.
Vendég

sziasztok!!!!!

Visszajöttem másfél hét kihagyás után, remélem fater ma már nem viszi el a gépet :lol:

Visszaolvasni képtelen vagyok, örülök , hogy lyuk van a s...en :lol: :lol: (Levente is itthon van), 3 gyerek nyaggat, de azért majd megpróbálok vissazolvasgatni

A képek cukik nagyon, édesek a lurkók, azért azokat átfutottam,puszi, majd jövök később

Azért egy képet dobok én is
Kép
vas

[quote="bea80"]S írta:bea80zóval ideírsz Niki!Most lebuktál... :lol: :lol: :lol:

Hopsz lebuktam! :) De te is lebuktál hogy ide írsz! :)

KépKép
nicika

Jó reggelt!

Babcika!Lini is összerázkódós, olyankor jön a pisi...Kibontva megfigyeltük... :lol:

Az új Pampers pisire jó, de fosira nem, így több csomagot nem veszek,még mindig a babylove és a libero a favorit...2x öltöztettem fosi miatt egy délelőtt...így már nem is olcsóbb, ha még a mosási ktg-et is odaveszem... :roll:

Lebukósok... :lol: :lol:

A képek nagyon jók!

Babcika! Nellinek is van olyan "BUMI" ja, csak nálunk NYUNYA a neve... és kutyafej, meg van hozzá hátizsák is, csak az cicás, nem egyformát kapott...

KépKép
türelmetlen_mama

Bea! Megvan még a Cerazette? Én megvenném! :)

KépKép
nicika

A háziorvosom nem volt hajlandó felírni a Cerazettet, mert hogy a gyereknél maradandó károsodást okoz! Helyette Continuint írt. Ezt tegnap ki akartam váltani és kiderült hogy már olyan régi hogy nincs is forgalomban! :shock:

KépKép
nicika

Nicika! Ez nem semmi. Szerintem lassan válts orvost...

KépKép
türelmetlen_mama

Mesi: Nagyon boldog névnapot kívánok! :D

Gyöngyörűséges babák: Levi, Lilkó, Natasa (ezen az oldalon), de minden bébicsekre vonatkozik, de most nincs időm visszalapozgatni.

Tegnap szegény Boti egész délután üvöltött :( Nem akart enni, tolta el a cicit... Dokinőt nem értem el, védőnővel beszéltem. Állítólag a ínye annyira duzzadt,hogy nem tudott vele cicizni. HOgy legyen benne vmi, adtam egy kis teát neki (tejcsikészlet kiürült a fagyóból - 4 hónapja fejt tejcsi van csak, azt nem mertem már odaadni), mert baromi éhes volt, aludni sem tudott miatta...Lehúzott 190 ml teát :shock:, és bealud t:?... Már tápiért akartam rohanni, hogy mi lesz, ha este, éjszaka sem fog enni :?, de aztán 260 ml-t :shock: bevacsizott a cickóból, és szokás szerint aludt egész éjszaka. Gyűlölöm a fogzást, annyira tanácstalannak éreztem magam tegnap :oops: :(
Angi: Köszönöm mégegyszer a segítséget és a nyugtatást!

Délután mindenesetre megyünk tanácsadásra méreckedni, meg megmutatom a dokinőnek a legényt!

Szép napot!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Évi drukk,hogy ne barik legyenek!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Egy barátnőm lánya 6 hetesen kapott bárányhimlőt, a látogató unokatesótól... :roll:

Semmi maradandó baja nem lett- hálistennek.

KépKép
türelmetlen_mama

Babcika! Az a Brumi szőrös? Úgy értem plüss??? Azért kérdem, mert mi is kaptunk egyet és mi Nyunyónak hívjuk ( Bari feje van, majd hozok képet) de arra rá van írva, hogy csak 3 hónapos kórtól, meg Pötyi amúgy sem fog még annyira. És én még nem mertem odaadni. Mert gondolom szöszölhet, nem?

Vali!!! A lányom ma éjjel minden képzeletet felülmúlt. 3 óránként ébredt. :) Milyen formában jelentkezik a 3 hós ugrás? És 6.15-kor csak 3 kortyot ivott, de még alszik pedig előtte negyed 4-kor evett. Ki érti ezt??? :(

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Nelli-Tudom,unokatesómék mondták,hogy ezt a jószágot nyunyának szokták hívni.Férj is úgy hívja,csak szerintem a Bumi aranyosabb :roll: :wink: Tényleg pisilés van rázkódáskor,de érdekes.Azért megnyugodtam.Nálatok sincs még híre hanva a fogacskának?

Niki-Látom a Te háziorvosd is toppon van.Persze azért írja fel minden nőgyógyász a cerazettét,hogy károsodjon a gyerek.Ez amit Te írtál,egy ős bogyó,gondolom a cerazette jóval korszerűbb!! :roll: :?

Anita-Szegény-szegény Botibaba.190 ml tea???Úristen,az nem semmi.Miért nem fejted ki a cicid?Vagy nem volt rá időd? :roll: Hááát a 260 ml se semmi,ezek a fiúk mennyit tudnak enni.És ezt egy ciciből??Szerintem inkább fejd le a cicid ilyenkor és add azt oda neki üvegből,mint,hogy tápit adsz neki.Még a végén begyullad a cicid is,más se hiányzik neked gondolom. :roll:

Évi-Mi újság????Bariztok????Ne csigázz minket!!!
Vendég

Köszi mindenkink a drukkokat, nem akarom elkiabálni, de ami pöttyünk tegnap este volt, mind visszahúzódott, csak egy halvány foltocska maradt a helyén. Lehet, hogy csak megcsípte valami dög szegényemet.

Anita!

Szegény Boti, és persze szegény Te... Most már tényleg jó lenne mielőbb túllenni rajta... De ha már ennyire feszíti az ínyt, akkor már talán tényleg nincs sok hátra! Hajráááááá Boti, te vagy az erősebb!!!

Cukik a bébik, és Levi tényleg nagyon kis husibaba, olyan kis rágcsálnivaló!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Bartika-Igen plüss.Lili meg már öreglány,jövő héten lesz 5 hónapos.Ő meg állandóan szorít vmit,csak úgy alszik el.Ha mást nem a saját ruháját! :lol:
Vendég

Babcika! Lini is valamit magához ölelve alszik el. Vagy pedig,ha a kezemet odaadom neki, olyan hálásan fogja...anynira édes...Csak ma például sikongatott ébredés után-gondoltam megnézem mi tetszik neki ennyire és a fejére volt húzva takaró és alól avigyorgott. Levette -felhúzta....íg ykukucskált...Aranyos volt de ez VESZÉLYES!!! Frászt kaptam! :shock:
Az ínye elég fura, én be szoktam kenni neki amikor nyűglősik és semmi nem jó neki, Dentinox gél-lel. És láthatóan jobb neki utána...Tényleg milyen öreglányok már!!!

Ti terveztek kistesót majd? Vagy még korai gondolni is rá?Én azt hisezm kettőnél megálltam. NEm futja több erő...Bár anyagilag a kettő nem a legjobb... :lol:

Nekem annyira úgy tűnik, hogy most szültem...pedig nem..de az élmény még mindig kísért álmaimban..mindeig könyörgök a dokinak, hoyg ne kelljen megszülnöm... :oops:

KépKép
türelmetlen_mama

Sziasztok

Megjöttünk a 4 hós szuriról :cry: , de legalább túl vagyunk rajta. 4cm-t és 400g-ot nőt múlt hónaphoz képest, szóval 6150g és 66 cm most a Lili.
Mondom a dokinak, hogy hajnalban mindig felsír, mert fáj a pocija és amikor pukizik az nem nyugtatja meg, hanem mégjobban sír tőle. Erre azt mondta a doki, hogy adjak neki kamilla teát, de én inkább Infacolt adnék neki. Mi erről a véleményetek?

Kép

Kép
pgyöngyi

Akkor jóóóó, ugyanarról beszélünk. :) Ki is mosom lassan és megkaphatja Pötyi, hiszen betöltöttük a 3 hónapot. 8)

Nelli! Mekkora is a nagyobb csemetéd? Miért írod, hogy anyagilag nem a legjobb a 2 gyerek? Mi hármat szeretnénk... :wink:

Anita! Szegény Boti!!! Jól megszenved vele! Az a 260 elképzelhetetlen mennyiség számomra. :) :) :)

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

[quote="türelmetlen_mama"][ írta:türelmetlen_mamai]Nicika! Ez nem semmi. Szerintem lassan válts orvost...

Gyerek korom óta ő a háziorvosom. Most már nincs értelme váltani. Amúgy már nagyon öreg. Szóval nem lepődtem meg maradiságán!

KépKép
nicika

Sziasztok! :lol:

Évi :lol:
Örülök hogy a bárányok hallgatnak :lol:

Babcika :lol:
Timinek is van Bumija, a nagypapijától kapta de az ott van náluk hogy ott is legyen mivel aludnia. Egyébként ő is ilyen markolászós-alvós típus. Itthon tente nyuszija van (oriflame)
Kép

Anita :lol:
szegény Boti, remélem kibújnak már a kis fogacskák

Babetta :lol:
Tündéri husis baba Levi és jópofa ropi baba :lol:

Ildi :lol:
Nati is egy tünemény :lol: és mindíg olyan szupi szerkóban van :lol:

teszek fel baba bulis képet (szombaton volt):
A három grácia
bal oldalom Timi, középen Panka, jobb oldalon Gyopár baba
Kép

Itt bedobduk az egyszem fút Dominikot a "közösbe" :lol:
Kép

Timi vega lett:
Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Anita! Szerintem Szinti is fogzik. Nagyon nyügös. És van hogy teljesen jókedvében vagy álmában keserves sírásra fakad! Vettem Dentinoxot és bekentem az ínyét, de még nem érzek változást. Néztem is az ínyét, de én nem látok semilyen különlegeset. Bár az igazsághoz tartozik, hogy nem is nagyon engedi hogy a szájába másszak! :)

KépKép
nicika

Bartika!

Azért írom,mert 2 gyerekre sehol semmilyen támogatás nincs. 3 gyermeknél ingyenes az óvodai ebéd, én úgy hogy munkanélküli lettem és 2 gyerekem van sem kapok támogatást a havi 8000 Ft-os ovi ebédhez. Ha még egy gyerkem lenne, akkor ingyen ennének az oviban, suliban. 3 ygermeknél ingyenes a tankönyv, tesómnak két ygereke van 17 000 Ft a tankönyv csak a suliban egy gyereknek. Ilyenekért mondom. a 3 gyermek nagycsaládnak számít több a kedvezmény... Kettőnél meg hiáb akeresel (vag yépp nem keresel) annyit , akkor sem támogatnak.
:roll:

KépKép
türelmetlen_mama

JA,a nagyobb gyerkőc 6 éves múlt márciusban. Nelli Netti a neve... Innen jött a Linett név a kicsihez.. N E L L I N E T T I

KépKép
türelmetlen_mama

Lányok! A ti babáitok kúsznak? Vagyis tudnak úgymond haladni? Előre vagy hátra mennek?

KépKép
nicika

Petri!
Ugyanilyen "befőttesüveg" sapkánk van!!!

KépKép
türelmetlen_mama

Babci: A Lili is nyuszipajtival alszik el. Van, hogy éjjel megnézem és a fején van a nyuszi, de volt, hogy a szájából szedtem ki (cicizett vele :) ), kicsit félek is odatenni, remélem nem tud megfulladni tőle

Kép

Kép
pgyöngyi

Nelli-Igen mindenképp jön majd kistesó.Férj már most szeretne,de én még várnék.Én olyan 2-3 év korkülönbséget szeretnék. :roll:

Petri-Tündérek babucik!!! :P
Vendég

Nektek mi a véleményetek a Micimackó Klubról? Szerintetek megéri belépni?

KépKép
nicika

Én is szeretnék második babát! Párom viszont nem rajong az ötletért! :(

KépKép
nicika

Gyöngyi-Jaaa,azt nem mondtam,én éjszakára nem adom neki,mert ő is a fejére rakja.Csak napközben alszik vele.Már pelust sem rakok a feje alá,tök felesleges,egyrész nem bukik,másrészt elmászkál az ágyban.Este ált.-ban cicin elalszik,ám,ha felébred,ő akkor is már olyan álmos,hogy úgy teszem le,mint egy kis zsákot,berakja az ujját,megmarkolja a hálózsákot magán és 5 perc múlva durmol.Nagyon jó kislány ebből a szempontból,meg egyébként is az. :wink: :P
Vendég

Nici
Mi ez a micimackó klub?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri,
cukik a babák!
Anita,
igazán nincs mit. Örülök, hogy minden oké volt. Éjszaka?
Tünde,
ez a Fókuszos téma engem is felháborít! :( Majd hétfőn kezdem az almát.
Bea,
velem is egy napon szültél.
Tür. Mama,
székkutasi a férjem.
Babetta,
nagyon drága Levi ebben a cuccban. :)
Babcika,
nagyon tetszett az alvós kép!!! :)
Évi,
mi a helyzet? Ugye nem hímlő?
Vok,
Lidi is sokáig összeszorította az öklét fürcsinél. Nekem mutattak babamasszázsos dolgokat, hogy hogyan lehet masszírozni. Ha érdekel, akkor beszkennelem este azt a lapot

Pussz. Hív a csajszim.
angi79

Tesco-monitor folyt. köv.:
Most azt találták ki,hogy mivel már nincs meg a doboza(kb. 1,5 hónapja vettük)nem küldik fel Pestre,mert nincs mibe belerakniuk.ÁÁÁÁÁÁ!!Hát ez nem igaz,ezek annyira hülyék.Elképesztő ideg vagyok.Most Anyum telefonál Pécsre a tescoba,férj meg hívta a fogyasztóvédelmiseket.Elképesztő és felháborító mennyire hülyének nézik az embert.Eladnak egy nagy szart ( :oops: ) és még ők osztják az észt!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Babcika,
sajnálom. :( Ez dühítő!!!
Vas,
nagyon-nagyon helyes Nati baba!!! :)

Kistesó: mi 3év korkülönbséget szeretnénk!
angi79

Szerelmem Bumi :lol: (ez a kép még meleg,5 perce csináltam):
Kép
Vendég

Kép

Ez olyan,nem?

KépKép
türelmetlen_mama

Nici: Nekünk még csak keresztbe fordul az ágyban, de még kicsi is ahhoz, hogy kússzon a Lidó :)

Kép

Kép
pgyöngyi

BAbcika! Én már annyiszor de annyiszor megszívtam a Tescoval. Soh asemmit nem szabad ott megvenni. Volt hogy nem vették le a pénztárnála sípolót, a bizt. őr meg kipakoltatott egyesével, blokk szerint, ott mindenki előtt... :oops: volt hogy a dobozban nem volt meg minden alkatrész, de erre csak otthon jössz rá, hogy valaki kilopta vag ykiszórták a műszaki cikk mellől...de még számtalan esetet tudnék felsorolni...

KépKép
türelmetlen_mama

Petri! Mi a Micimackó klubba Nellinek befizettünk. Ha könyves klubra gondolsz... :oops: Rendeltünk pár micis könyvet, aztán kapott egy micis utazótáskát.. Jók a könyvek-szerintem megérte...a táska is okés--

KépKép
türelmetlen_mama

Lili elaldudt egy kis játék után,fél 9-kor evett utoljára,gondolom megint 170 körül,és nem éhes,mert nem akar felkelni,nekem meg szétdurran a cicim,úgy televan.Ja reggelre is úsztam a tejben,a hálóingem a hátamon is tejcsis volt.Még az ágyat is összetejcsiztem. :lol: Úgy látszik a sör beválik,inkább legyen több,mint kebeseb. :lol:

Tesco:Férj sogornője(aki a pécsi electroworld-ben dolgozik) felhívta a pesti szervízcéget és kiderült,hogy a tesco még csak nem is beszélt velük,pedig ők küldenének futárt a javítanivalóért.Most férj visszaviharzott a dögökhöz,remélem kiveri a balhét!! :twisted: :twisted:
Vendég

Babcika! Szorítok férjnek! Nem szabad rájuk hagyni semmit. Ráadásul az eladók meg személyes sértésnek veszik ,h avalamit visszaviszel..pedig nekik aztán végképp mindegynek kellne lenni, ha már nem azért vannak ott,hogy a vevő elégedett legyen...

Lilkó egy tündi-bündi...Küldhettek álommanót sajnos megint!!!!

KépKép
türelmetlen_mama

Babci! NEm fura,hogy amikor mi a téli babásokhoz írogattunk először, akkor ott akkorák voltak babák,mint most a mieink...NEm?

KépKép
türelmetlen_mama

Petri! Itt a Babaneten oldalt van egy képes link a Micimackó Klub leírásához!
https://www.babanet.hu/micimacko/

Szinti előre kúszik! Úgy csinál mint egy hernyó! Nagyon édes! 2 métert is bír így "mászni".

KépKép
nicika

Nici
Örülök, hogy kiheverted a szülést és már kistesón jár az eszed! :) :wink:
Mi is szeretnénk tesókat három alatt meg sem állunk de azért minimum másfél év kellene köztük! :)

Anyucik
Az lehetséges, hogy a fiamat már a fogacskák gyötrik??? Szegényem nagyon nyűgös, dől a nyál a szájából és rágja a kezét!
A nyáladzásra a kéthetes oltásnál mondta a doktornő, hogy ezt a fogcsírák mocorgása okozza, de azóta egyre durvább szegénykémnek! :( ...bár az az igazság, hogy sógornőm babája már négy hónaposan két foggal rendelkezett... :(

...holnap kapjuk a három hós oltást... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nicika!Szinti nagyon ügyes!Lini csak próbálkozik..popsi fel aztán láb kinyújt...de már két centit tud haladni!!! :lol:

KépKép
türelmetlen_mama

Hali!

Na férj megérkezett,elővette a papírokat,amin a szervíz száma van,na meg elővette az ellentmondást nem tűrő arcát :wink:...A vevőszolgálatos csaj hirtelen össze-visszatojta magát,mindjárt szólt vmi főnöknőnek.Az meg is érkezett,semmi gond nem volt,férj előtt jegyzőkönyvezték az egészet,sőőőt a főnöknő jelenlétében még becsomagolni is sikerült.Azért jópár kedves szót nem tartott magában az én drága férjecském.Büszke is vagyok rá.Rohadt tesco!!! :twisted: :twisted:

Nelli-De ezen már én is gondolkodtam,hogy itt Lini és Lili az öreglányok,a télieknél meg kis pöttömöcskék vagyunk.A télibabák meg már másznak,állnak,ülnek...Olyan nagyok már.Egy-két szóból mi is ott tartunk majd,annyira gyorsan megy az idő!!! :roll:
Vendég

Nicika-Lili is szokott előrehaladni hason,múltkor írtam is.De én úgy gondolom ez még nem tudatos mászás-kúszás,mármint nem ő akarja még,hogy elérjen vmit.Azán persze lehet,hogy nem jól gondolom.De még nagyon erőlködve megy csak,olyan édi. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Vok,Boscó:köszi hogy irtatok,akkor még ezek szerint nem jött el az ideje hogy kinyissa a kezét,csak már úgy várom.Ti mikor vágjátok a körmét?Ébren én képtelen vagyok,annyira nem engedi kinyitni a kis kezét.Amelita inkább még csak morog,meg amikor fáradt és leteszem aludni hason,akkor szokott dumálni,de az olyan mint a kismacska nyávogás,nagyon cuki.

Reggel voltunk oltáson,már előtte elkezdett bömbizni. :(
Sajnos váladékozik a szeme,kaptunk rá cseppet,remélem ez elég lesz.
Meg is mérték a csajszit,5740 gr.
Ja,olvastam itt a fogzási tüneteket,két napja hasonlókat produkálunk,kérdeztem a dokit hogy két hónaposan ez kezdődhet e és azt mondta igen,hát ha tényleg az a baja akkor sokat fogunk szenvedni :( :(

KépKép

KépKép
pilchard

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?