A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

SnoopyKép
PIldirõl tudsz valamit? Csaszi lett a vége?

Ez itt a reklám helye, sokkal nyugodtabban alszom mint a két naggyal, most, hogy villog a légésfigyelõ zöld fénye!

MindenkinekKép
Jó pocakosodástKép

Urszila
urszila

Sziasztok Kismamik!

Csak egy gyors bejelentkezesre futja:
Koszonom a sok gratulalast,orulok hogy vegul csak beinditottam a babaesot KépGratulalok a sok-sok friss babahoz!

Tovabbi jo hir:
Dinihe Penteken reggel szinten megszult Kép
3700g,57cm-el,spontan beindulassal es nagyon rovid alatt.
Pont csereltuk egymast a korhazban es igy volt szabad szobaja is KépJol vannak azota is!

Reszleteket majd egy masik alkalommal

Borsi es a 6napos Mate
Névtelen

Sziasztok!

Andi!
Drukk! Drukk! Kép

Sasha!
Köszi! Kép

Dinihe!
Nagy gratula a "pici" babához! Kép Kép Kép

Ildianyu
31+4
ildianyu

Sziasztok!

Urszila!
PIldi császárral szült, a klinikán, ahogyan tervezte. Rutinos anyuka, így amennyit tudok róluk, az, hogy jól vannak, baba szopizik, minden OK.
Remélem is, hogy meg tudtunk nyugtatni! KépKépKép

Dinihe!
Sok-sok boldogságot a babához! De ez asszem megvan. Kívánok akkor ügyes szopkat és sok-sok alvást a legifjabbnak!

Andi!
Drukk megy: KépKépKépKép

Kaska!
Az ötlet kitûnõ a kialakuló rendszerrõl. A 6 hét valóban túlélés, de nálunk napirendhez hasonló bármi csak 8 hónapos kor után kezdett volna mintha kialakulni....

Manócs!
Megígérem igyekszem, hogy minél elõbb olvashassátok. De elõbb mindenképpen jó lenne szülnöm KépKépKép
Tényleg, meséltem, hogy majdnem napra pontosan mérték Prücsköt csütörtökön, és hogy 3200g-nak saccolták? Zsombi 3150-nel született...

Menjünk a plazaba szerintem is!

Rólunk. A penetráns éjszaka után egy négyszer-hányós reggel következett hasfájással. A kamillatea egy kész csoda! Egyrészt, hogy a gyermek hajlandó volt meginni, másrészt, hogy nem is hányt és nem is fájt a hasa utána. Viszont azóta már matracot is mostam a hasmenése miatt. Immáron az is biztos, hogy nem gyomorrontás áll a háttérben, hanem valami vírus. Ugyanis neki már semmi baja, viszont én tekergek kínomban, mint egy férgecske, úgy fáj a gyomrom, és idõnként az innivaló gondolatára hányok egyet. Már nagyon fájnak a hasizmaim is a gyakori öklendezéstõl. Ez különösen akkor remek dolog, ha egyedül vagyunk otthon a kétévesünkkel, aki csak annyit észlel, hogy bajunk van amitõl megrémül. És megnyugtató szavakat mondogatni, amikor az ember artikulálatlan hangok kíséretében a túlélésért küzd, elég nehéz.
Már megnéztem, van itthon infúzió. Nehogy már összeszottyadjon Prücsök is!
No elég a panaszárból. Azért minden bizonnyal életben maradok...

Snoopy
37+6

KépKép
snoopy

Sziasztok!

Dinihe,
HATALMAS GRATULA Nektek Kép Kép Kép Kép Kép es orulok, hogy raadasul meg gyorsan is ment a szules Kép Kép Kép Sok boldogsagot! Kép Kép Kép

PIldi,
Neked is MAXIGRATULA es sok boldogsagot! Kép Kép Kép Kép Kép

Borsi,
meg egyszer GRATULA Matehoz Kép Kép Kép, kivanom, hogy elvezzetek az otthonlet oromeit es gyorsan razodjatok ossze! Kép Kép Kép
Koszi a jo hirek tovabbitasat is! Egyetlen kerdes: hogy hivjak Dinihe babajat?

Anna,
Neked is meg egyszer GRATULA Danihoz Kép Kép Kép, a konnyu szuleshez es a sok tejcihez! Kép Kép Kép

Andi,
hat persze, hogy GIGAMEGADRUKK! :-))) Biztos meglesz az eredmeny es mindjart babazol! :-)))

Tali:
melysegesen egyetertek Ellimami erveivel, es akkor konkret javaslatot is teszek: 7-e szerda, vagy 8-a csutortok, de az nekem csak delelott jo.
IRJATOK, HOGY MIKOR LEGYEN ES GYERTEK!!! :-)))
Ja, es megirom a frissmamiknak, hogy jojjenek ok is :-)))

Ellimami,
szerintem is ruha, nyilvan nem kell kisestelyi :-) Ezek szerint Te szoktal varrni. Van egy csomo fazon, pl. a megkotosok, amelyek amugy is divatosak! Egy szep anyag, es HAJRA :-)))
Lehet, hogy fogok kerni fuvart :-))) ha beferek, en szivesen odamegyek valamely kozlekedesi csomopontra, de a Kispestrol Budaorsre valo tomegkozlekedes kicsit tenyleg sztrahas...

Bar mostanaban, azt kell mondjam, teljesen pozitiv elmenyeim voltak a BKVn :-))) Miota virit a nagy megapocim, szinte mindig atadjak a helyet :-))) persze nem 100%, de majdnem :-) A multkor tizeneves sracok (!) :-))) aki allt, raszolt a masikra, aki hattal ult es nem vett eszre, hogy "Pattanj!", az meg meg elnezest is kert :-))) teljesen el voltam ajulva :-)))
Pedig osszesen annyi a "trukkom", hogy tobbnyire mosolygosan kozlekedem, de jol meg szoktam nezni az uldogeloket :-)))

Mariann,
gratula a nagyszeru hirekhez :-))) es tok jo, hogy Marci baba megsem kapkodja el :-))) drukk a szulinapi ajandekhoz :-)))

Ari,
reklamozni fogom a modszert kispapanak :-))) a fultovon rugas a bonuszakcio :-)

Manocska,
Wekerle hogy tetszene? :-))) Zoldovezet, kis kert... :-))) A mi szomszedunk a tarsashazban ugy tudom, eladja a lakasat, es pont ugy 21 korulire tartotta talan... Tetoterbeepiteses lakas, ugy 65-70nm kozt, mint a mienk, en nem lattam, a parom szerint eleg szinvonalasan felujitottak :-) Poen lenne szomszednak lenni :-) de ha ez nem tetszene, szerintem a kornyeken mindenkepp erdemes szetnezni :-)
Nekem Veled ellentetben megint zabalasi problemaim vannak :-] Husvetkor nagyon belejottem... egyszer-ketszer nekem is volt kicsit magasan a gyomorsavam, de hamar elmult. Szerintem egyikunk problemaja se tul egyedi... :-]
Bolcso tok jo lehet:-)

Ma voltunk Megatoysban es neztem uj bolcsoket is, de nem az igaziak... Viszont teljesen belezugtam egy meregdraga szopis hintaszekbe %-] alig birtam belole kikelni, es meg a nappalihoz is menne %-] jaaaaj

Apropos, nem emlexik valaki, hol volt olcso a 120/40 kokuszmatrac? Remlik valami Ikea meg Kika, de csak remlik...

Tutuja,
teljesen meg tudlak erteni, en sem szeretnek foloslegesen a korhazban poshadni! :-) Apam (ugye a tulaggodo egeszsegugyi) kapacitalt, hogy "menjek be hamarabb, olyan messze van a korhaz" - de megmondtam, hogy szo se lehet rola, hogyisne, meg en szivassam meg magam!
Mondjuk azzal is egyetertek, hogy egy hetnel tovabb nem annyira celszeru tulhordani. Tudom, hogy az inditas sem egy leanyalom, de feltenem a picurt.

Ildianyu,
csak semmi :-(, boldog szulinapot! :-)))
Hat Seduxennel szakdolizni tenyleg rossz humor lehet :-] Drukk, hogy sikeruljon osszehangolni mindent! :-)))

Snoopy,
hat a helyedben mas is panaszkodott volna, asszem! :-( Csak semmi szottyadas, panikszeru gyogyulast kivanok! :-)))
Es Neked is koszi a hirhozatalt! :-)))

Szegeny Vilcsi csuklik :-(

Minden szepet s jot Nektek!

Kaska
31+6
kaska

Ildianyu!
Azt elfelejtettem írni, hogy biztosan tudja az orvos, hogy van már egy gyermeked?
Mert szerintem nem csak a Seduxen létezik. Nagyon nehéz lehet Seduxennel, gyermekkel és tanulással egyszerre küzdeni. Kérdezd meg a véleményét a "béta mimetikumokról" nagyon jó keményedésleállítók, infúziós és tablettás változatuk is ismert és most már olyan is van, ami kézremegést is alig okoz.
Például én Gynipralt szedtem mindkét alkalommal és bevált. Emellett még mérsékelten, de aktivitás is meg volt engedve, gondolom Seduxent az ember lánya azért is kap, hogy nyugton feküdjön...

Snoopy
snoopy

Sziasztok!

Gratula Dinihének Kép

Ez a boltos tali nekem kimarad Kép Venni még nem merek semmit babonából, meg esélyem sincs odajutni. Jó szórakozást!

cory 15+5

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok,
csak gyorsan (kispapa tanul és gépezik-zik-zik Kép)

Gratula Dinihének, csak nem maradt bent!! Kép

Andi, neked is kibúúújik!Kép

Dejónektek mamatali Kép, én is ott ahakaharohok lenni Kép

Ellimami,
szerintem is ruha, vagy esetleg egy csipõszoknya is jóó, én pl. most vettem és ha kifogyom, beveszem egy kicsit kétoldalt Kép. Fehér lenvászon, tökcsiniiii

Manócs,
csomagomat megkaptad???
Jajj, a bölcsõ isteni, énisénisénis..
Semmi háztippem nincs (kivéve internetböngészés), mi is keresõben vagyunk, csak lakásban Kép
Én sem vagyok mostanában éhes, de ez abszolút inkább depikérdés nálam Kép, azért egy almával mindig vitaminozok.

Kangi,
jó hogy elõkerültél,
dzsízisz, hogy Julcsi már 9 hetes!!! Kép

Ildianyu,
boldog szülnapot! Kép
Ezek a "nyugtatók" engem is kómába lazítanak, de azért figyelj, ha nem szeded! Ágyban nem tudsz tanulni-gépelni???

Snoopy,
szegéééény,
jobbulást nektek Kép
Mariann, látod nem sürgõs neki és szépen fejlõdik, úgyhogy már "jó kis emberecske" Kép

Mink jól vagyunk, itt sajnos az idõ inkább plázázásho' való (most speciel zuhog), bár tegnap 3 óra sorbanállás után (sajnos ezt nem lehett elõre látni, cselesen több helyen kellett várni), felmásztunk az Empire State Building 86. emelettyére, és háááát ne kövezzetek meg, de fenomenális volt az alattunk nyüzsgõ metropolis.Kép. Szóval minden terheskínom elszállt és boldogan fókuszáltam kis kamerám objektívját mindenfelé.
Lassan ugyanis hazamegyünk, oszt elkezdtük a "túrista szezont, végignézzük azokat a helyeket, amiket patópálosan eltoltunk Kép ).

Jó hétvégét mindenkinek,
babajaga
33+3
(Kaska, nekem is csuklik szegény ippeg)
Névtelen

Sziasztok!

Dinihe!
Gratula a babóhoz, sok-sok tejcit nektek.

Andi!
Most már tényleg Te következel. Kép

Ildianyu!
Boldog szülinapot! Kép

Cory!
Miért nincs esélyed odajutni?

Kaska!
Minél hamarabb kéne mennünk a plazába, mert akkor nem állok neki varrni, de ha nem találok megfelelõ rucit, még mindig legyen idõm nekiesni egynek.

Képzeljétek micsoda pechem van, tegnap volt egy erõs hasmarsom, és erre életemben másodszor kijött az aranyerem. Kép

Magdi
32 (juhééééé! Kép)
gallainémagdi

Csajszik, elvileg nekem mindkét nap jó lehet, csak még azt nem tudom, hogy az autós hordozót hová rejtem el, mert abban ugyan végig nem cipelem Julcsit a plázán ...

Magdi Kép
aranyér Kép Nekem beöntéskor derült ki, hogy van egy kicsi. Sose fájt, csak néha vérezgetett picit. ... ez van ...

Babajaga Kép
húúú, hamarosan itthon?! De izgi ...

Borsi Kép
gratula Mátéhoz, most esett csak le, hogy már 1 teljes hetes!!!

Dinihe Kép
ismeretlenül is gratula Kép

Ildianyu Kép
boldog szülinapot!

Pussz
Kangi + 9 hetes Julcsi
kangi

Sziasztok, lányok,

Elõször is hatalmas gratula Dinihe-nek!

TALI:
nekem mind a 2 javasolt nap (szerda és csüt is) jó, de Magdi kedvéért legyen szerda, 7-e délelõtt. Ehhez lehetne csatlakozni, és akkor eddig

Magdi,
Kaska,
Kangi+Julcsi
+Én

lennénk... Ki jön még?
Kangi, nemtom a napirendetek hogy néz ki mostanában, 10h körül talán ti is oda tudtok érni? És az újság azt írja, hogy babaszállításra alkalmas kocsik is vannak, talán a hordozót bele lehet tenni...?

Kaska,
Ha Kispesten laksz, akkor talán a metróval jöhetnél pl a Ferenc krt-i megállóig, és onnan a Petõfin tudnánk átrobogni Budára... Zsuzsikám (Suzuki) 5 személyes, jó, mondjuk kismamiknak 4, szal' elférünk...Kép És nem csak ketten, szal' Cory téged is szívesen felveszünk, ha van kedved!! Nem kötelezõ vásárolni, lehet csak gyönyörködni is, és fõleg találkozni velünkKép
Ja, és a kókuszmatrac: Kika, 5900 ft de 120x60-as. A barátnõm kb 10 napja vette, és ha épp elfogy, meg kell kérdezni, mikor érkezik, mert õk is úgy mentek vissza 3-4 nap múlva. És ugyanez Minimanóban 12 ezer-valahányzáz. Viszont ha jól írtad a méretet (120*40?) akkor Minimanó, ott van méretrevágott.

Ari,
köszi az indiairuha-ötletet (!) , most jutott eszembe, hogy volt nekem 1 korábban, és szakadásig nyúztam 2 nyáron át, nagyon szerettem... Szal' szétnézek az Oktogonnál, van ott egy indiairuha-bolt. Mostanában lusta vagyok magamnak "bonyolult" ruhákat varrni, inkább pelenkát szegek, játszószõnyeget meg szopispárnát alkotok...

Tök jó programot néztem ki magunknak erre a hétvégére, a Kertészeti Egyetemen dísznövény kiáll+vásár van (a Mórcz Zs. körtérnél) erre a férjem legénybúcsúzik, tegnap meg egy baráti házaspár benyögi, hogy költöznek, és kéne ma a segítség... Grrrrr...! Kép Nem baj, úgyis trutyi idõ van, megyek babarucit vasalgatniKép

Sziasztok!
Elli
32+4
ellimami

Sziasztok!

Elli: a fõ gond, hogy én is csak gyerekkel tudok menni, Budafokon lakunk, és ha valameddig gyalog megyek, akkor nem tudok autósülést vinni.

cory 15+6

cory
Budapest

Sziasztok!

Dinihe nagy-nagy gratula!!! KépKépKépKépKép

"Kellemes" volt tegnap a burokleválasztás, utána egész éjjel véreztem Kép Aztán reggel 4 óta fent vagyok ugyanis elkezdtem fájni, elõször 7-8 ,majd 5 percenként.
Miután több mint 2,5 órája rendszeresen tartott , felhívtam a dokit, aztán bementünk negyed 8-ra a kórházba, de sajna hazaküldtek. Mert hogy még nem fáj eléggé, és a tágulásom is csak bõ 1 ujjnyi, amennyi tegnap is volt. Úgyhogy most itthon. Egyébként meg valsz. csak jóslók voltak, mert itthon egy kád meleg víz hatására elmúltak, és azóta elég rendszertelenek, bár mintha jobban fájnának. HÁááát, kiváncsi vagyok, mi lesz a folytatás.

Magdi, aranyér Kép Sajna nekem is van egy pici, fõleg hogy ma reggel óta már vagy 6-szor voltam WC-n.

Már nem tudom ki kérdezte a bõlcsõt, szerintem az nagyon praktikus, mert kis helyen elfér, a franciaágy mellé is tehetõ, csak 2 baja van, hogy elég hamar kinövi a babu és hogy nem túl olcsó. A múltkor a KIkában néztem, és olyan árban van, mint a kiságyak. Kép

Kaska, tök jó, hogy a BKV-n ennyi jófej emberrel találkoztál, akik átadták a helyet, és a tizenéves srácok... húúú, ez igen! Kép

megy a DRUKK mindenkinek aki és amire kéri

Andi
40+2

bocs, kicsit hosszú lett
psandi

Gratula az új babáknak, anyáknak, apáknak!Kép

SnoopyKép
Te szegény!Kép Szörnyû lehetKép Teljesen átérzem, a két éves Andrisnak és nekem akkor volt rota vírusunk, amikor Zsuzsi 2 hetes volt. Brrr!
Kösz az infot PIldirõl. A klinikán még reménykedett a normál szülésben, 2 lépcsõzés között sokszor meglátogatott, de mi hétfõn kijöttünk, neki meg keddig volt határideje.

ManócsKép
Telekszomszéd ház eladó, kb. 4-5 szoba, Gödöllõ központ, csendes kisutca. Nyithatunk kaput a kerítésen!Kép

Urszila
urszila

Sziasztok!

Köszi a szülinapi üdvözleteket!

Snoopy!
Igen, tuti tudja, mert másfél éve nála szültem, és mindig kérdezi, hogy hogy van. De akkor rákérdezek erre, amit írtál, csak felírom a nevét, mert tuti elfelejtem. Kép De biztos, hogy igazad van, hogy azért is nyugtatót adnak, hogy tuti ne keljen fel az ember.

Babajaga!
Megpróbálok majd fekve csinálni, amit tudok. Gépelni nem, de tanulni majd tudok. Feltéve, ha Lili alszik. Kép

Manócska!
De jó, hogy írtam, hogy már nincs gyomorégésem. Ahogy leírtam, elkezdõdött, és egész este ettõl szenvedtem. De tudom, mitõl volt. Bezabáltam mákos gubából. Kép

Magdi, Elli!
Múlt hétvégén vettem egy szép bordó rucit a Tescoban az államvizsgára. Nem kismama ruha, de nagy méretet vettem, most még van hely a pocimnak benne. Remélem, addigra nem növöm ki, utána meg nagyon jól be lehet venni. Kép

Ma délután el kell utaznunk és csak holnap este jövünk vissza. Szorítsatok, hogy ne legyen semmi gáz. Úgy félek. Kép

Ildianyu
31+5
ildianyu

Sziasztok Kismamik!

Dinihe!
Gratulálok a babához!!!!HURÁÁÁÁ!!!!!

Én is én is ,mennék ám talira...de hát 1400 km az 1400 km.
Na majd nyáron babás talira!!!KépKépKépKép

Milyen idõ van otthon?
Mert itt,nagyon elromlott tegnap este,hatalmas szélviharral kezdõdött,és még most is tart.(olyan szülés beinditóKépKépKép )
A hõmérséklet nem rossz,de mindent bekellett pakolni a teraszról,mert borogatta a kerti butorokat.
Na ennyit a belga idõjárásról.

Megint vissza estem ebbe a jó kis náthába,meg torokfájásba.Már 1 hete tök jó volt erre most megint köhögök,meg,elment a hangom.
Ilyenkor úgy félek mert semmi erõm sincs,és félek ha most szülnénk nehogy megfertõzzem a picit.Szegénykémnek betegen kellene az életet kezdeni,nagyon rossz lenne.
Úgy hogy most vadul kúrálgatom magam.

Végre elkezdõdött a felújjitás a lakásban,bár nagyon penge élen van a dolog,a baba szobájával kezdtük az meglegyen tutira.(fõleg hogy az elején a mi hálónkban leszKépKépKép )

Na mindenkinek szép napot kivánok!!!!

Mariann
36?
Mariann

Andi!

Na azért Te elkezdted,csak még az elején tartasz!
Nyugi biztos hamar beindul majd!
Milyen érzés ,olyan mensi szerû a jósló?Vagy amit 5 percesnek éltél meg ,az is olyan mensis szerû?
Csak azért érdeklõdöm,mert nekem majd ha már 5 percesek lesznek,bekötik az epidurát,nem várnak sokkal tovább a cukor miatt.És kiváncsi vagyok milyen fájdalom a fájdalom.
Mert mindenki mást mond aki már szûlt.

Hajrá hogy beinduljatok!!!!

Ildianyú!
Nem lesz semmi gáz,nyugodtan utazzatok el!!!!
Sõt egy kis kikapcs,még jó is lesz!!!!KépKépKép

Mariann
36?
Mariann

Andi!
Hamarosan meglesz a babó! Kép Drukk! Kép

Mariann!
Sajnos nem lesz kikapcs! Kép Ezért sincs kedvem menni. Kép

Ildianyu
ildianyu

Andi Kép
jó jelek, hamarosan a kezedben tarthatod a Babádat!! Kép Drukkkk!!!

Tutuja Kép
drukk neked is, könnyü és gyors szülést!

Dinihe Kép Anyez Kép
gratula, sok boldogságot és jó egészséget!! Kép

Snoopy Kép
jobbulást. Nagyon durva lehetett Kép, azóta remélem, jobban vagy.

Koncertre megyünk, ha el nem alszunk addig (Kispapi hokinézés közben, én meg itt ülve).

Kellemes maradék vasárnap délutánt,
Pálma
38+4
pálma

Cory!
Ha ez a Kismamapláza a Tesco környékén van, akkor eljöttök 14-essel Kelenföld központig, és ott átszálltok a Tesco buszra. (Ugyanabban a megállóban)
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Ezt ma kaptam, gondoltam, megosztom veletekKép:

Snoopyék kisfia Levente ma hajnalban úgy döntött, hogy meglepi a családot. Békésen alvó anyukáját és bátyját, valamint éppen dolgozó apukáját. Akit gyorsan haza kellett hívni. Reggel 4 óra 8 perckor 3100 grammal és 53 centivel megszületett Levente otthon, apukája segítségével. Most bent vannak a kórházban, jól vannak mindannyian.

Mindenkinek jó pocakosodást, finiselõknek drukkok!Kép

Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Hosszas töprengés után adom írásra a fejem, mert kicsit szégyellem magam. Hónapok óta nem írtam ide, pedig felvett még anno Leszter a táblába. Igy foglalom itt olyanok elõl a táblában a helyet, akik szorgosan irogatnak. Nem szép dolog, bocsánat érte. Ritkán járok a neten, akkor is inkább olvasok, hisz olyan sokan vagytok, hogy már nem jutok el az írásig. Az hogy sokan vagytok az nagyon jó! És nem tudom nektek eléggé megköszönni (meg a már friss anyukáknak, akik kirepültek ebbõl a topicból), azt a rengeteg hasznos információt! Nekem nagy segítséget jelent/jelentett, és jó hogy van ilyen hely (még csak ha olvassa is az ember).

Mivel a táblában már jól feljöttem, gondoltam azért illik életjelt adni. Jól vagyunk, még egyben. Bár már nyílott a méhszáj, és a pocak lecsúszott. Most hogy a melegfront elvonult könnyebben vagyok, igaz már kórházi csomag összepakolva, készenlétben várjuk mi is történik majd velünk. Ha megérkezik a babink, mindenképpen szólunk (annyi ideig még a táblában maradhatunk ugye?)

Szívbõl gratulálok minden anyukának, babának, a pocakosoknak pedig a legjobbakat kívánom!

Sziasztok,

BéOrsi (38+0)
béorsi

Hûha, Snoopy, ez aztán a beelõzés! És direkt megnéztem a táblát, hogy otthoni szülést terveztek-e, de nem! Ügyes apuci!
Nagy gratula! Andi3-nak meg köszi az infót!

BéOrsi,
Nem baj, ha nem is írsz, a finiselõknek járó drukk megy neked is, automatice!

Sziasztok,
Elli
ellimami

Sziasztok!

Elnézést, hogy belekontárkodok a csevegésetekbe, (szoktalak benneteket olvasgatni Kép ). Meg szeretném kérdezni, hogy pontosan hol is van ez a Kismamapláza. És hogy mikor nyílik, vagy lehet, hogy már meg is nyílt? Én még sose halottam róla, csak itt nálatok! Eseteg ha valaki járt már ott, akkor mesélhetne, hogy milyen ez az üzlet.

Elõre is köszi! Kép

Üdv: Vica
vica

Halihó!

Gratulálok Dinihenek, és Snoopynak! Milyen jó, végül mindenkire sor kerül! Senki nem marad a táblában!Kép Így visszagondolva szép emlék marad a várakozás, az utolsó két hét, olyan izgalmasnak tûnik. Dehát könnyû így a nagy nap után.
Mindenórásoknak kívánom, hogy mielõbb eljöjjön az idõ!

anna
anna25

Sziasztok!

Snoopy: óriási gratula! Nem semmi tempó lehetett KépKépKépKép

cory 15+6

cory
Budapest

Snoopy KépKépKép
Nagynagy gratula hamari Levinek, gyanútlan Neked és eröteljes váll-lapogatás ügyes Apának!!! Ugye, ö is orvos?! ... az én férjem nemtom micsinált volna ... (bár projektvezetö, de nem biztos, hogy ez is ment volna neki Kép) Szóval sok tejcsit és jó egészséget!!!
Várunk a "Friss" babáknál!

Pussz
Kangi + 9hetes Julcsi
kangi

Mariann,
hát akkor a tapasztalataim. -hopp megint egy fájás
Szóóval, a reggeli "fájások" ahhoz képest, ami most van, semmik voltak, csak a derekam fájt a keresztcsontnál, a hasam csak keményedett baromira ezzel egy idõben.
Most viszont már a hasam is fáj és a hátam szétszakad.
CSak azt nem tudom, hogy az miért van, hogy valamikor 35 perc is eltelik két fájás között, valamikor meg 10 percenként jönnek, sõt valamikor 5 percenként.
MOst így honnan tudjam, mikor kell bemenni a kórházba? Nem akarok még egyszer beégni, mint reggel. (és képzeljétek, még pisilnem sem sikerült a pohárba, tök ciki)

Aki már szült, Ti honnan tudtátok , hogy mikor? A doki szerint ha legalább másfél órája már 4-5 percesek vannak, és azok is úgy, hogy kaparom a falat.
Hát a falat már kaparom (Aranyos kispapim masszírozza is a hátamat olyankor), de egyelõre max 2-3 5percesem van, utána mindig egy kisebb (10-15) perces szünet.
Szóval elég tanácstalan vagyok. Kép Légyszi segítsetek

A levélírás közben is 2x kb 5 percenként, hát nem tudom

Andi
40+2

ui: gratula Snoopy-nak, és hát persze apucinak!! Ügyik voltatok
psandi

Vica,
új babaáuház, máj. 6-án nyílik Budaõrsön a Praktiker és az Electro World mellett. Állítólag (a reklám szerint) kb akkora mint a soroksári úti MToys, csak a márkák és a választék teljesen új Mo-n, eddig nem forgalmazott gyártók is lesznek.
Részleteket a májusi Kismamában is találsz.

üdv
Elli
ellimami

Andi Kép
már este van. Jobb, ha kórházba mész. Inkább kétszer feleslegesen, mint hogy egyszer késö legyen ...
Ha a vized még nem ment el, beülhetsz egy félórára a melegvizes kádba, és nézd meg, mi történik. Utána sztem irány a kórház, ha nem ritkulnak/enyhülnek, söt erösödnek a fájások.

Pussz és DRUKKKKKK!!!!
Kangi (aki 3percesekkel inditott, igy kádazás után kórhûzba ment)
kangi

Andi! Sajna én még nem tudom milyennek kell lenni a tuti jelnek, de azt gyanítom, hogy holnap már a jóhírre kapcsolom be a számítógépet. Nagyon drukkolok nektek!

Dinihe! Gartulálok a babához és sok tejcsit kívánok!

Snoopy! Ez nem semmi volt! Hatalmas gratula nektek, és az ügyi apukának is!

Ma az esõ ellenére kimentünk a kertészeti kiállításra és jól bevásároltunk. Depi elmúlt, kisszoba készül, nektek meg köszi, hogy vagytok és lehet hozzátok fordulni. Úgy szeretnék én is vmi okosat vagy hasznosat mondani... Kép

Finiseseknek drukk!

30+3

Kaska!
Én Rákoskeresztúron lakom, nekem útba esik Kispest, és akkor Ellimami tudna menni Coryék felé is. Na mit szóltok hozzá? Egyébként én is viszem a Mikit, hacsak nem tudom lepasszolni apósomnak.

Snoopy!
Minél hamarabb gyógyuljatok meg.
Most olvasom, nagy-nagy gratula Leventéhez, legyetek nagyon boldogok. Kép

Ildianyu!
Drukk, hogy ne legyen semmi probléma.

Andi!
Megadrukk a szüléshez. Kép Szerintem inkább menj be a kórházba, már biztos nem fognak hazaküldeni. Kép

Magdi
32 (Kép)
gallainémagdi

Sziasztok!

Snoopy,
Nahaaaat Kép Kép Kép kolosszalis MEGAGRATULA Leventehez, a meglepetesbabahoz!!! Kép Kép Kép Kép Kép es kulon extra Gratula Neked es a ferjednek, hogy onerobol ilyen klasszul megoldottatok az ugyet Kép Kép Kép Hu, de kivancsi leszek a teljes sztorira Kép Kép Kép Pihenj sokat, es oruljetek egymasnak felhotlenul! Kép Kép Kép

Andi3,
koszi a hireket :-)))

Lanyok,
senki nem tudja Dinihe babajanak a nevet? Meg azt sem tudom, hogy kekkel irjam vagy rozsaszinnel a tablaba, ugyhogy csak affele ideiglenes megoldast tudtam produkalni! :-(((

Andi,
szerintem is bemehetsz mar nyugodtan! Nem fognak hazakuldeni ejszakara! :-)))
Nyugi, semmi percen belul mar babazhatsz :-)))

Babajaga,
kovez a fene :-))) en is megneznem, ha ott lennek :-)
Ne depizz, inkabb egyel csokit vagy fagyit, Te ugyse vagy hizos, es tudod a boldogsaghormonok :-)))

Magdi,
aranyer hesshess!
En is ettol bolondulok meg, hogy mar egy csomo mindent vasarolnek ezerrel, de meg akarom varni a babaruhaborzet, plazazast, szet akarok nezni masik boltban, ahol jobban megeri stb, az ido meg csak megyen...

Ma amugy is megszottyantam kicsit. Mar alig vartam a jo idot, hogy lesznek nekem is olyan szepseges hosszu ruhaim, aztan felprobaltam egy parat, es dobtam egy hatast... csajok, 112 a haskorfogatom mar most, es a rucikban ugy nezek ki, mintha annyi kilo is lennek! :-((( Pedig csak 73 vagyok! Mi lesz velem? A bolti elado meg tett egy csodalkozo megjegyzest, hogy eleg reg vagyok mar kismama, hogyhogy nem szoktam meg? De hat naciban, pulcsiban, tunikaban nem olyan durva!
Orom az uromben, hogy a masik boltban talaltam egy jo kis farmer halaszgatyat 6360ert, majd szermanyolok hozza par elonyosebb felsot. De nem adtam fel meg a ruhaprojektet sem teljesen... hatha majd a plaza...

Kangi,
kiralysag :-))) Eloben akarlak csodalni Benneteket Julcsival :-))) El ne felejtsek most mar fotoapparatot vinni a talira:-))) valahova csak elsuvasztjuk azt a hordozot!

Ellimami, Magdi,
nekem barmelyik megoldas pompas :-))) nagyon rendesek vagytok, koszi! :-)))

Ellimami,
Koszi a kokuszmatrac infot is! :-))) Persze, hogy 120/60-at akartam irni, csak ugy latszik, mar en is a pocakommal gondolkodom a buksim helyett :-)))

Cory,
drukkolok, hogy gyozd meg magad addig :-)))
A babona kismamacuccokra biztos nem vonatkozik, es a reklamban az volt, hogy a hely specialitasa az atlagosnal tobb kismamaholmi :-)))

Ildianyu,
szoritok ezerrel!!! :-)))

Mariann,
szegenykem, Te mar nagyon regen kinlodsz ezzel a megfazassal! Igaz, hogy allitolag a kismamak immunrendszere kevesbe hatekonyan muxik, nehogy bantsuk a babat... Ottani hazi dokibacsi nem tud valami okossagot?
Jobbulast, es egyel mindenfele vitaminbombakat! :-)))
Biztos csudaszep lesz a lakas felujitas utan :-) max atmenetileg Ti koltoztok be a babahoz :-)

Palma,
jo koncertezest :-)))

Beorsi,
jaj nehogy mar szegyelld meg stresszeld magad, a tabla nem azert van! :-))) Orulok, hogy eletjelt adtal :-))), es koszi, hogy ertesitesz minket a baba erkezeserol, hogy egyutt orulhessunk neki :-))) A jelek alapjan ez nemsokara bekovetkezik, tok jo :-))) Ott is vagy a dobogon :-)
En is csak azert zizegek, mert rajtam a felelosseg, hogy kit mikor vegyek ki es tenyleg nem szeretnek megbantani senkit! :-)))

Szoval:
Andi: GIGAMEGADRUKK!!! :-)))
Palma, Beorsi: MEGADRUKK!!! :-)))

Minden szepet s jot!

Kaska
32 (hihetetlen :-)
kaska

Akkor elobb a babocak: Kép

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Timici Bence 2900g, 51cm 2003.01.22. ( - 2 ) nap 9
Pirus Zsombor 3160g, 51cm 2003.01.23. ( - 8 ) nap 10
Gombóc Zsombor Viktor 3350g, 52cm 2003.01.28. (+ 3 ) nap
Nyúlandi Maja Adrienn 2900g, 52cm 2003.01.31. (- 3 ) nap
Norkini Jázmin Sarolta 2600g, 48cm 2003.02.09. ( - 12 ) nap 9
Zsuzsi74 Miklós 3460g, 54cm 2003.02.11. ( + 7 ) nap 10
Miszike Rebeka 3590g, 54cm 2003.02.15. ( + 7 ) nap
Myssnia Szilárd Márk 4050g, 59cm 2003.02.20. ( + 6 ) nap
Kangi Julianna Angéla 2700g, 48cm 2003.02.23. ( + 2 ) nap
Franyo Anna Virág 3000g, 54cm 2003.02.24. ?( - 8 ) nap
Manó2 Dorottya Rebeka 3100g, 53cm 2003.02.25. ( - 4 ) nap 10
Judó Hunor 3900g, 56cm 2003.02.26. (+ 3 ) nap
Momo Adrienn 3200g, 53cm 2003.03.03. ( - 4 ) nap
Panka Benjámin László 3260g, 53cm 2003.03.09. ( - 7 ) nap
Docika Balázs
Edelweiss Gergõ 3120g, 50cm 2003.03.14. ( - 5 ) nap
Zsurló Hajnal Anna 4320g, 54cm 2003.03.15. napra pontos babaKép 9
Csík Artúr 3100g, 51cm 2003.03.18. ( - 9 ) nap
Beu Lõrinc 4450g, 62cm 2003.03.19. ( + 11 ) nap
Maci_2 Veronika 2670g, 50cm 2003.03.23. ( - 23 ) nap 10
Csucsuka Anna Zsófia 3900g, 53cm 2003.03.31. (+ 3 ) nap 10
Urszila Júlia 3200g, 50cm 2003.04.09. ( - 12 ) nap
Leszter Petra Jázmin 3600g, 56cm 2003.04.09. ( - 2 ) nap
Ányez Kép Benedek 3300g, 53cm 2003.04.14. ( - 7 ) nap 9
Borsi Máté 3700g, 57cm 2003.04.20. ( - 10 ) nap
Toffifee Zsombor 4050g, 54cm 2003.04.22. ( + 2 ) nap
Csilla1 Ármin Arnold 3460g, 51cm 2003.04.22. napra pontos babaKép 10
Anna Dániel 3360g, 55cm 2003.04.22. napra pontos babaKép
Anyakati Kép Véda 3650g, 55cm 2003.04.24. ( + 2 ) nap
Dinihe KépDinihe babaja 3700g, 57cm 2003.04.25. ( + 3 ) nap
Snoopy KépLevente 3100g, 53cm 2003.04.27. ( - 17 ) nap
</pre>
kaska

Es a kismamak: Kép

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Andi [size=-2]2002.07.12.[/size] 41+2 25 év/1.b. Budapest 2003.04.25. [size=-2]2003.04.18.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Banczik Zoltán[/size]
[size=-2]2.[/size] Pálma [size=-2]2002.07.26.[/size] 39+2 30 év/1.b. Finnország 2003.05.07. [size=-2]2003.05.02.[/size] [size=-2]Espoo[/size]
[size=-2]3.[/size] Béorsi [size=-2]2002.08.04.[/size] 38+0 28 év/1.b. Budapest 2003.05.13. [size=-2]2003.05.11.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Lázár Erika[/size]
[size=-2]4.[/size] Beus74 [size=-2]2002.08.05.[/size] 37+6 29 év/3.b. Budapest 2003.05.12. [size=-2]2003.05.12.[/size] [size=-2]Nyírõ Gy. K.[/size]
[size=-2]5.[/size] Mariann [size=-2]2002.08.10.[/size] 37+1 32 év/1.b. Belgium 2003.05.27. [size=-2]2003.05.17.[/size] [size=-2]Hospital Edith Cavell / Dr. Gergelyi Judit[/size]
[size=-2]6.[/size] Nadine [size=-2]2002.08.12.[/size] 36+6 23 év/1.b. Debrecen 2003.05.19. [size=-2]2003.05.19.[/size] [size=-2]DEOEC[/size]
[size=-2]7.[/size] Ari [size=-2]2002.08.17.[/size] 36+1 32 év/ 2.b. Gödöllõ 2003.05.24. [size=-2]2003.05.24.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kulcsár[/size]
[size=-2]8.[/size] Chrissy [size=-2]2002.08.20.[/size] 35+5 25 év/1.b. Budapest 2003.05.27. [size=-2]2003.05.27.[/size] [size=-2]Honvéd Kórház / Dr. Kiss Attila[/size]
[size=-2]9.[/size] Szilvi_ [size=-2]2002.08.29.[/size] 34+3 33 év/1.b. Budapest [size=-2]XI.[/size] 2003.06.07. [size=-2]2003.06.05.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]10.[/size] Angela2 [size=-2]2002.08.30.[/size] 34+2 31 év/2.b. USA 2003.06.06. [size=-2]2003.06.06.[/size] [size=-2]Takoma Park[/size]
[size=-2]11.[/size] Dale [size=-2]2002.08.30.[/size] 34+2 30 év/1.b. Budapest 2003.06.06. [size=-2]2003.06.06.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]12.[/size] Márti [size=-2]2002.09.02.[/size] 33+6 35 év/2.b. Budapest 2003.06.02. [size=-2]2003.06.09.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]13.[/size] Babajaga [size=-2]2002.09.04.[/size] 33+4 28 év/1.b. USA / Budapest 2003.06.11. [size=-2]2003.06.11.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház[/size]
[size=-2]14.[/size] Laura [size=-2]2002.09.11.[/size] 32+4 31 év/2.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 2003.06.14. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Orbán[/size]
[size=-2]15.[/size] Ellimami [size=-2]2002.09.11.[/size] 32+4 29 év/1.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 2003.06.17. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Újpesti Szülõotthon / Dr. Filep Aladár[/size]
[size=-2]16.[/size] Mikoo [size=-2]2002.09.15.[/size] 32+0 32 év/ 2.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Margit Kórház [/size]
[size=-2]17.[/size] Gallainémagdi [size=-2]2002.09.15.[/size] 32+0 31 év/3.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]István Kórház / Dr. Lázár Gábor[/size]
[size=-2]18.[/size] Kaska [size=-2]2002.09.15.[/size] 32+0 30 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Czikmántory Péter[/size]
[size=-2]19.[/size] Ildianyu [size=-2]2002.09.17.[/size] 31+5 25 év/2.b. Szeged 2003.06.24. [size=-2]2003.06.24.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Vajda[/size]
[size=-2]20.[/size] Tina [size=-2]2002.09.18.[/size] 31+4 28 év/2.b Budapest [size=-2]X.[/size] 2003.06.25. [size=-2]2003.06.25.[/size] [size=-2]Kistarcsa / Dr. Erdelyi Zsolt[/size]
[size=-2]21.[/size] Zsuzsófi [size=-2]2002.09.24.[/size] 30+5 18 év/1.b. Szeged 2003.07.01. [size=-2]2003.07.01.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Sikovanyecz[/size]
[size=-2]22.[/size] Manócska [size=-2]2002.09.25.[/size] 30+4 27 év/1.b. Pomáz 2003.07.02. [size=-2]2003.07.02.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Oláh K.[/size]
[size=-2]23.[/size] [size=-2]2002.09.26.[/size] 30+3 27 év/1.b. Diósd 2003.07.03. [size=-2]2003.07.03.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Holba Sándor[/size]
[size=-2]24.[/size] Pocóka [size=-2]2002.09.27.[/size] 30+2 24 év/1.b. Budapest 2003.07.04. [size=-2]2003.07.04.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczeg szabolcs[/size]
[size=-2]25.[/size] Csibe21 [size=-2]2002.10.03.[/size] 29+3 33 év/1.b. Budapest 2003.07.10. [size=-2]2003.07.10.[/size] [size=-2]Szent Imre Kórház / Dr. Balogh Tibor[/size]
[size=-2]26.[/size] Andy [size=-2]2002.10.05.[/size] 29+1 32 év/ 1.b. Szeged 2003.07.12. [size=-2]2003.07.12.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Mészáros Gy.[/size]
[size=-2]27.[/size] Tundimami [size=-2]2002.10.08.[/size] 28+5 24 év/1.b. Pozsony 2003.07.14. [size=-2]2003.07.15.[/size] [size=-2]Porodnícka klinika - Kramáre / Dr. Cunderlík[/size]
[size=-2]28.[/size] Saci [size=-2]2002.10.13.[/size] 28+0 26 év/2.b. Budapest 2003.07.22. [size=-2]2003.07.20.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel [/size]
[size=-2]29.[/size] Barbi [size=-2]2002.10.23.[/size] 26+4 28 év/1.b. Calgary (Kanada) 2003.08.05. [size=-2]2003.07.30.[/size] [size=-2] Rokyview Hospital / Dr. John Faul[/size]
[size=-2]30.[/size] Hermi [size=-2]2002.11.11.[/size] 23+6 25 év/1.b. Pécs 2003.08.18. [size=-2]2003.08.18.[/size] [size=-2]POTE / Dr. Panka[/size]
[size=-2]31.[/size] Minke [size=-2]2002.11.19.[/size] 22+5 27 év/1.b. Székesfehérvár 2003.08.26. [size=-2]2003.08.26.[/size] [size=-2]Fehérvári Megyei Kórház[/size]
[size=-2]32.[/size] Szisz [size=-2]2002.11.28.[/size] 21+3 28 év/1.b. Budapest 2003.09.04. [size=-2]2003.09.04.[/size] [size=-2]Uzsoki Kórház[/size]
[size=-2]33.[/size] Batkamano [size=-2]2002.11.29.[/size] 21+2 29 év/1.b. 2003.09.05. [size=-2]2003.09.05.[/size]
[size=-2]34.[/size] Zsizsa [size=-2]2002.12.07.[/size] 20+1 28 év/1.b. Budapest 2003.09.13. [size=-2]2003.09.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]35.[/size] Susie [size=-2]2002.12.19.[/size] 18+3 26 év/1.b. 2003.09.25. [size=-2]2003.09.25.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Józsa Ferenc[/size]
[size=-2]36.[/size] Nyuszimanó [size=-2]2002.12.21.[/size] 18+1 27 év/2.b. Espoo (Finnország) 2003.09.26. [size=-2]2003.09.27.[/size]
[size=-2]37.[/size] Eancsi [size=-2]2003.01.02.[/size] 16+3 28 év/1.b. Székesfehérvár 2003.10.09. [size=-2]2003.10.09.[/size] [size=-2]Fejér Megyei Szent György K./Dr. Orosz András[/size]
[size=-2]38.[/size] Hajnii [size=-2]2003.01.04.[/size] 16+1 29 év/3.b. Gödöllõ 2003.10.11. [size=-2]2003.10.11.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Szabó György[/size]
[size=-2]39.[/size] Cory [size=-2]2003.01.06.[/size] 15+6 25 év/2.b. Budapest [size=-2]XXII.[/size] 2003.10.13. [size=-2]2003.10.13.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház / Dr. Bálint Mihály[/size]
[size=-2]40.[/size] Flora [size=-2]2003.01.17.[/size] 14+2 24 év/2.b. Budapest 2003.10.24. [size=-2]2003.10.24.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]41.[/size] Buborek [size=-2]2003.01.27.[/size] 12+6 26 év/1.b. Budapest 2003.11.03. [size=-2]2003.11.03.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen Csaba.[/size]
[size=-2]42.[/size] Bogár [size=-2]2003.02.06.[/size] 11+3 28 év/1.b. Budapest környéke 2003.11.13. [size=-2]2003.11.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Arnold[/size]
</pre>
kaska

Sziasztok!

És igen! Benne vagyok a top40-ben! Kép

Kaska: én azért bízom benne, hogy mint Baluval, most is megúszom a kismamaruhák vásárlását Kép Akkor egy olyan nadrágomban mentem szülni, amit még a terhesség elõtt vettem.

Titeket nagyon szivesen látnálak már, de nem lehetne egyszer egy esti beülünk nyugisan valahova talit csinálni? Ha nem lesz, szívesen elmegyek a Kismama Plázába is, és Borcsának igaza van, akár Tesco busszal is tudok menni (közben megnéztem a Kismamás térképet Kép).

cory 15+6

cory
Budapest

Cory,
ha tényleg van kedved, nekem okés, hogy Kaska jön Magdival, én meg felveszlek benneteket, autósüléssel és gyerkõccel együtt ott Budafokon. (És persze a visszfuvar is biztosítottKép)

Ja, és van még egy kismama, akivel együtt tornázunk, valszeg õ is be tud csatlakozni.

Akkor jól értem, hogy a szerda de. egyelõre mindenkinek okés? (Legalábbis eddig senki nem tiltakozott...Kép)

Sziasztok,
Elli
32+5
ellimami

sziasztok LányokKép

DiniheKép SnoopyKép
Gratula a picikhezKép

AndiKép
Neked pedig mennek a drukkhegyek!!!! vagy már az is lehet, hogy rég babázol.

LányokKép
nagyon köszi a jó tanácsokat/tapasztalatokat uh és védõnõ ügyében.

pusza
Bogár
11+4
bogár

Sziasztok Kismamik!

Hát tegnap lerohadt a gépünk,és most olvasom milyen izgalmak vannak!

Snoopy!
Hát ez nem semmi!Te aztán jól bele húztál!
Nagyon ügyik voltatok,bár tudom,hogy nem igy terveztétek,még legutóbb kérdeztem is,hogy hogy -hogy nem a saját kórházadban szülsz!
Látod...hát tényleg nem ott szültél...
Sok ,boldogságot kivánok Mindannyiatoknak!
A szülés sztorit meg persze várjuk ám! Biztos nagyon izgi!!!!

Andi!
Köszi a vajudós,meg joslós infót,bár lehet hogy azóta Te is babázol már!!!!HAJRÁ!!!!!

Kaska!
Hát lehet hogy tényleg mi költözünk be a baba szobájába!KépKép
A ruhavásárlást ,ne szivd mellre,én is mindenben olyan nagynak érzem magam,pedig csak a hasam nõtt meg.
Az eladók meg néha tényleg nagyon tahók tudnak lenni...amit én tapasztaltam az az hogy az idõsebbek sokkal tapintatlanabbak mint a fiatalok,mert õk már azt hiszik mivel már voltak terhessek mindent annyira tudnak....Hát ja csak a épp elfelejtenek sok mindent!
A fiatalok,meg akik még nem voltak terhessek,sokkal megértõbbek.Én legalább is ezt tapasztaltam több helyen is.

Ma megint kell mennem ctg-re,itt Monitoring-nak nevezik- hát kiváncsi vagyok erõsödnek e ezek a keményedések a mûszer szerint.
Tegnap is meg még ma is nagyon inaktiv a baba a pocakomban.Egyre kevesebbet mocorog-na jó hát nincs is sok helye-de ilyenkor mindig parázok kicsit,nincs e baja.
Aztán a monitoron meg tök élénk szokott lenni-remélem most is igy lesz.
Egyébként a pocakom szinte egész éjjel keményedett,de azonkivûl hogy olyan mint a beton ,semmi fájdalmat jelet nem érzek.És ez meg már tart igy ,vagy 3 hete is.
Szóval már fel sem veszem a keményedéseket,csak kicsit lassabban közlekedek,ha éppen van.
Holnap meg DR,hát pont holnap telik le az a bizonyos" max. 2 hét van hátra cimû idõpont"
Nagyon kiváncsi vagyok,és az 5. helyen állok a táblában.

Na most eldugulok,majd ctg után jövök megint!

Szép napot mindenkinek!

Mariann
36?
Mariann

Sziasztok!

Engem is érdekel a tali a Plazában, bár vásárolni nem biztos, hogy fogok, de körülnéznék.

Cory,
Én a 11. ker-ben dolgozok. Szerintem meg tudjuk beszélni, hogy elmegyek érted és együtt megyünk ki. Illetve ha még van valaki a környéken szívesen kiviszem és persze visszaKép

Nekem mindegy, hogy szerda, vagy csütörtök.

Egy kérdés: mostanában napról napra növekszik a poci. Már nem kicsiKép)))). Szóval elõtte annyira feszíti a bõrömet, hogy azt hiszem szétdurran. Ilyenkor érzékeny a bõrön és viszket, stb...Nincsen rá semmi jó trükkkkkkk???? hogy elviselhetõbb legyen.

Anikó
17+3
eancsi

Sziasztok!

Elli: köszönöm, de úgy néz ki, Anikóval egyszerûbb lesz Kép Nagyon rendesek vagytok csajok! KépKépKépKép

Anikó: merre dolgozol? Mi a 22. kerület 11. kerülethez legközelebbi részén lakunk. Az ablakból átlátni Albertfalvára Kép

Köszönöm, köszönöm, köszönöm Kép Kezdek teljesen besózva lenni (ez nagyon magyartalan, de remélem, értitek Kép)!

cory 16+0

cory
Budapest

Elli: Köszi!!!!Kép

Vica
vica

sziasztok,

Én is szívesen taliznék, de nekem sajna nagyon sok
idõ kiesés lenne még a munkából eljönni. Én a 6. ker.-ben dolgozom.

Úgyhogy majd legközelebb, ha kicsit beljebb lesz.

Tünde
29+4
csibe21

Sziasztok!

Újra itt vgyok, de csak rövid idõre

Csak pár napot néztem meg, mindenkinek köszönöm a drukkokat és a gratulációkat KépKépKép

Én is gratulálok a friss anyukáknak a babáikhoz KépKépKép

Nem így képzeltem kedden a dolgot, de így is jó lett, már szombaton reggel hazajöhettünk. Sajnos a tejcsi mennyisége még nem elegendõ, így Zsombi kb. két óránként igényel engem, ami egyáltalán nem baj, csak sajnálom szegényt, mert mindig éhes. Elég nyugodt baba. A lányom viszont egy katasztrófa, nem tudom, mit tudunk vele kezdeni, mikorra fogja feldolgozni, hogy nem körülötte forog a világ. Pedig mind a ketten játszunk vele, nincs kirekesztve - leszámítva, hogy nem puszilgathatja a tesót, mert beteg (a leányzó). És elég érdekes szokásokat vett fel azalatt az egy hét alatt, amíg nem velünk volt. Ezen a vonalon eléggé el vagyok keseredve Kép

Azt nem ígérem, hogy minden nap jövök, de talán hamarosan újra be tudok nézni, és hamarosan lesz sztori is.

Minden jót mindenkinek!
Akinek kell, drukk-hegyek! (van még ilyen?Kép)
Valamikor vissza is olvasok, ígérem!

Toffifee és Zsombi (aki éppen alszik, kb. fél órám lehet még?Kép)
toffifee

Sziasztok kismamák!
Koca babanet-olvasó vagyok, és most hozzátok fordulnák néhány kérdéssel.
A 30. hétben járok, és mivel a méhnyak kicsit meg van rövidülve, az orvos kérdezgeti, hogy keményedik-e a hasam. És nekem fogalmam sincs. Mondtam neki, hogy lépcsön fölfelé menet kicsit az alsó részen szokott feszülni, ez 20-30 másodperc múlva elmúlik. Azt mondja, ez nem keményedés. Le tudnátok nekem írni, hogy milyen érzés, amikor keményedik a hasatok? Melyik részén és mit éreztek, fáj-e, meddig tart, ilyesmi.
A másik: a hetek számítása. Elõször az utolsó menstruáció elsö napja alapján kezdtem számolni, ez alapján határozták meg a szülés várható idöpontját is. A nucha-ultahangos leletemen aztán jó egy héttel kevesebbet írtak. (Ez egyébként alátámasztotta a saját számításomat) Mivel azt olvastam-hallottam, hogy akkor még a fejlettség alapján elég pontosan meg lehet határozni a terhesség korát, ezután ehhez viszonyítottam. Az orvos szerint viszont az eredetileg megállapított terminus a mérvadó. No ezt nem értem, és kicsit tartok attól, hogy nagyon akarják majd sürgetni a babát hogy szülessen már meg.

Köszi a válaszokat!
Liana
Liana

Megint én vagyok, tettem fel egy képet a profilomba Zsombiról, szombaton készült, teljes menetfelszerelésben Kép

Toffifee
toffifee

Cory,

Én a Fehérvári, Andor sarkánál (nem félreérteniKép) dolgozok. Magánba küldtem mailt.

Anikó
eancsi

Halihó Kismamekok!

Friss anyukáknak nagy gratula! Mostanában éjjel olvasgatlak benneteket, de mire irogatnék, büfi van aztán meg fekvés...

Ma jó dolgom van, mert Danót eladtam a nagyinak, Zsófibaba meg durmol az ágyikójában a maga 4,3 kilójával és 4 komoly hetévelKépKép

A tali miatt meg csak sárgulni tudok... Jó szorakozást, élvezzétek ki a pocakoslétet!KépKép

Jó pocakososdást!
Zsófi

Raktam fel újabb képeket:
[url=https://www.babanet.hu/album/main.php?album=46&page=4&PHPSESSID=c9e5e483b8bcd8cbd43c0bf6b3e96e85" TARGET="_top]https://www.babanet.hu/album/main.php?album=46&page=4&PHPSESSID=c9e5e483b8bcd8cbd43c0bf6b3e96e85[/url]
Csucsuka

Snoopy,
nahát, ez aztán a meglepetés!!! KépKépKép
Óriási gratula, és sok-sok boldogságot nektek!!! Aztán írjál ám sztorit, mert naaagyon kíváncsiak vagyunk!

Franyó+Annácska
franyo

Sziasztok kismamik! Hát újabb óriási gratuláció a friss anyukának és babának. Csak úgy pottyognak a babák.
Mi ma voltunk orvosnál (vérvétel, vizelet, EKG, UH). A babucit is megnéztük és vele minden OK. Nálam viszont találtak az EKG-n valami ritmuszavart, amit most tovább akarnak vizsgálni. Nem tudom van-e vagy volt-e valakinek ilyen a terhessége alatt. Tünete nincs semmi és azt mondta a doki, amíg nincs és nem érzem ezt a ritmuszavart, addig hagyjuk, de azért engem aggaszt. Amúgy ma nagyon jó kedvem volt, mert láttam ma is úszni a picikémet. Ja, a tarkóredôje 2 mm (13 hetes+5 naposan), az jónak számít????? Az orvos nem mondott semmit. Persze én is buta voltam, de már csak utólag láttam a kiskönyvembe beírva. Nektek mennyi volt?????
További szép napot kívánok mindenkinek. Igaz, hogy hétvégére elromlik az idô megint? Megüt a guta, ha így lesz.
Buborék
buborek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?