Elfelejtettem mondani, köszi az emilt
Edit,
Nálunk is volt ilyen, aztán hányós-hasmenős vírus lett belőle egy hete.
Barbi,
Csúcs Ádi
Most ennyi, hulla vagyok.
H.
2004.03.27 21:53
A cicis csajokról meg nem is beszélek
Tudtátok, hogy Szujó Zolinak is van gyermeke? Dóra Adrienn, kb. 2,5 hónapos.
, milyen magasságig pakoltál el a földtől számítva?
, mert nem 1, hanem 2 cukkinit főztem bele. Sebaj, elfogy. 2004.03.27 22:18
2004.03.28 08:24
2004.03.28 10:33
Napocskának én is örülök.
Képet esetleg nem tudsz feltenni Leviről? Az jó, ha sokat nevet.
Az már nem, ha sokat sír.
De hát a babák már csak ilyenek.
De tényleg úgy tűnik, hogy az időjárás volt a ludas, mert tegnap is normális volt a kiscsaj, ma meg eddig nagyon jó kislány, egyedül játszogat, és semmi nyűge nincsen.
Csirkés cukkini ragu.
Én a Megasztárt néztem.
Visszatérve Gabira, ő nagyon anyafüggő, ha jól elvan a nagymamával, és én felmegyek a húgommal az emeletre, általában úgy 15 perc múlva már jön a sírás. Van, amikor bír ennél többet is, de inkább a húgommal csak, ő az, akit jobban elfogad (biztos hasonló a szagunk
). Nálunk hétköznap nincs soha senki, nagyszülők dolgoznak, barátnők dolgoznak, gyerekes barátnőm egy van, ő jön hozzánk két hetente, de nekünk nincsen autónk, hogy mehetnénk ide-oda. Ezért vártam nagyon a tavaszt, hogy vége legyen az influ szezonnak, meg a hidegnek, hogy tudjunk majd békávézni, és akkor kicsit mobilabbak leszünk (bár a hátam le fog szakadni a kendőben).
Egyébként a gyerekdokinőnk egyik gyereke is ilyen anyafüggő volt, és a nővérke tesójának egyik gyereke is az tíz évesen, és ez kicsit megnyugtat, bár azt nem szeretném, ha tíz évesen is ilyen lenne Gabi.
Azóta is volt?
A szülésedért nagyon irigyellek, a következőt én is így akarom!
Nálunk is volt mostanában telefon miatti szívbajkodás, csak nálunk engem kerestek mindenütt. (A telefont kihúztam a vasaló miatt, és elfelejtettem visszadugni, a mobilom meg lemerült.)
Kirándulás hogy sikerült?
Nagyon ügyi!
Tegnap volt nálunk a baráti körünk, köztük a kisgyermekes barátnőm, akinek a gyerekéről és Gabiról a múltkor feltettem a képet, hát nagyon cukik voltak megint!
Mondjuk Gabi folyamatosan elégedetlenkedő ű hangot adott ki az elején, és ha meglátott, akkor hozzám akart jönni, ezért a folyosón álldogáltam, és csak lestem befelé, de aztán ez megszűnt. Gabi nagyon érdeklődött a másik baba iránt, állandóan markolgatni akarta a haját.
Amikor meg sírt a másik, érdeklődve nézte, hogy most mi is van. Nagyon jól éreztem magam, meg is beszéltük, hogy állandósítjuk a találkákat így csoportosan. (Ők egyébként a gimis baráti kör, akikkel mindig összejárunk a gimi óta, hogy gyakrabban, hol ritkábban.) Szóval most nagyon jó a kedvem, bár álmos vagyok kissé, mert későn feküdtem le (ejnye-bejnye).
2004.03.28 15:00
én meg ráérős kismamaként ahelyett hogy pihiznék, itt boldogítalak titeket!
nyam-nyam....tejföllel, fokhagymával, sajttal....hmmm...a nyálam csöpög
örömmel hallom/olvasom hogy Gabóca milyen jól viselkedik, most már tegnap óta Domci sem nyűgös, eddig minden nap ordított legalább 2 órát!

2004.03.28 16:59
2004.03.28 17:34
megmutattam Haminak, tetszett neki
Nagy kő esett le a szívemről, legalább nem kell szenvedtetni a picikémet!!! Az egész úgy volt, h én önmagába visszaforduló karikát akartam, mint ami az én fülemben is van. Ennek ugyebár viszamegy a kapcsa önmagába, ezért nehéz csatolni.... A védőnéni azt mondta, h ha nehéz csatolni, akkor inkább az én kiskorimat tegyük be neki és később kiceréljük - ok. Csakhogy amikor megtisztítottam, eltörtem az én régimet, így maradt a karika, amit nem tett bele, mert nem akarta, hogy hosszú percekig üvöltsön a gyerek, amíg becsatolja. De hogy tegyünk bel emásikat vagy csináltassuk másmilyenre a kapcsát stb. stb.... Na most a fülkifúratást én egyébként se akartam, csak apája + anyukám igazán, de itt már nekem sok volt. Elképzelhetitek, h hogy izgultam... amikor meghallottam, h esetleg percekig üvöltene.... Úgyhogy mondtam, h ha nem hát nem, nekem másik fülbevaló nem kell, így lefújtam az ügyet 

És közben apája is meggondolta magát. És az az érdekes, h mára még az anyukám is azt mondta, hogy jobb így, úgyhogy HAPPY mindenki és Hamikámnak nem kellett szenvednie! Egyébként meg majd eldönti, ha nagyobb lesz és akkor az nem az én döntésem lesz! 

Nekem a bújócska kép a kedvencem! 

vicc volt az egész: bele-belekukk volt... amit Pandora + Anettka művelt 

késsssssz 
Most szépen mehet a porszívóhoz - úgyis szereti nagyon
Jó érzés lehet, h csak úgy lapátol. Remélem, hamikám nem lesz rossz evő, mert sztem az kész téboly...
Nagyon profi!! 2004.03.28 19:06
akkor én is írok
Köszi, aranyosak vagytok!
Az én pici Bencém, aki eddig SOHA nem sírt, most napok óta nagyon nyűgös. Sehogy sem jó, kézben sem, a szőnyegén hagyni pedig egyszerűen lehetetlen. Amint kimegyek a szobából, sír. Két tippem van: az egyik hogy most már valószínűleg kifelé készülődik a fogacska (de az is lehet hogy még két-három hónapig sem lesz semmi), a másik pedig hogy a pocakja fáj. Tegnap kibontottam ebédre egy zöldborsópürét. Kb. 6-7 kanálnyit evett meg belőle, több nem kellett. Ma megmelegítettem neki a többit, kb. egy félüvegnyit meg is evett. És azóta tart a sírás. Pontosabban most egy-két puki és büfi után nyugi van, sőt
Ül az etetőszékben mellettem és köpköd. Persze cumival a szájában, mert nagyrészt csak úgy szokta
Beszélgetni is csak úgy jó ha vagy a cumi vagy a keze a szájában van, de akkor hosszú ideig képes eldumálgatni.
úgyhogy remélem nem csönget be hozzánk valamelyik kedves szomszédunk... Nagyon édi amúgy, csak néha már az idegeinkre megy
ugyanis a saját hangunkat nem halljuk tőle. Ja, és leginkább akkor jön rá, mikor beszélgetünk a férjemmel. Szerintem ő is hozzá akar szólni
(Ez június végén lesz, akkor már 9 hónapos lesz.)
A másik topicban olvastam hogy tegnapra időzítettétek, és még tegnap gondoltam is rátok, hogy szegény Hami remélem jól viselte. Ez nekem olyan mintha plusz két szurit kapna. Bár nem tudom ilyen idős korban hogy szúrják ki (védőnő tűvel vagy lövik úgy mint a nagyoknak?) de amikor beteszik a fülbevalót az bizti fáj nekik, nem? 
De képet már olyan rég tettél róla fel.
Megnéztem a többi képet is, szuper!!! Nagyon ügyi hogy már így járkál ha fogjátok a kezét! És nagyon szép kisfiú
azok a szemek! Örülök hogy ilyen jóízűen eszi a banánt, az nálunk is sláger
Édes lehet Gabi ahogy elbeszélget vele
Segített porszívózni?

2004.03.28 19:16
A banánt azért is imádják, mert édes. De félnél többet ne adj neki, nehogy nagyon megfogja a székletét, inkább keverd almával, vagy más gyümivel. Szerintem. Ne haragudj, hogy beleszóltam.
azt sem tudom, melyik képet válasszam
A legnagyobb meglepetés, hogy már így próbálkozik a járással!
, ennyire csak egy névnapos örülhet Boldog névnapot! Nekem nagyon tetszenek az ilyen barnás ruhácskák. Lizinek is vettünk egyet, meg hozzá kardigánt. Már alig várom, hogy ráadhassam
2004.03.28 20:29
:
. Gondolom hirtelen nem volt olyan mosolyognivaló látvány
. Aranyos nagyon mellesleg.
.
. Jó, hogy sikerült képeket feltenned
.
. 
. Aranyos, hatalmas nagy szemekkel néz, egyszerűen tündéri
.
. Bár a férfiaknak is lehet csábító nézésük, nemde?
.
.
.
, holnapra szép mosolygós napot kívánok!!!)2004.03.28 20:45
2004.03.28 21:44
Zsoltika jól viselte az autókázást, majdnem végigaludta az utat. Most először járt a nagyiéknál (a férjem szüleinél), de tetszett minden, csak a rokonlátogatást viselte picit nehezen
Mondjuk jó sokan jöttek, csupa idegen arc Zsolti számára, így aztán eleinte sírt, nehezen oldódott fel, de aztán már produkálta magát

Igyekszem megelőzni a bajt, mert még csomó nem alakult ki a ciciben, hátha nem is fog
Annyira rossz, mert most igazán senki nem tud segíteni itthon, valahogy majdcsak kibírom a holnapot.
2004.03.28 21:51
). 2004.03.28 22:04
)! Nekem ezzel eddig mindig sikerült elkerülni a komolyabb mellgyuszit szerencsére, hátha neked is bejön! Örülök, hogy az utazás jól sikerült!
Dévényezés segít legalább, ha már ilyen megterhelő?
A gólyákat én is nagyon szeretem, de itt Pesten nincsenek. Érdekes lenne a lakótelepen.
Lizi és a vasalnivaló.
Bár tudom, hogy neked nem tetszhetett ennyire.

Gabi szerencsére nem műveli. Benci pocakjára tessék vigyázni!
Remélem Benci is hamar "kinövi".
2004.03.28 22:09
Banán.
Jó éjt! 2004.03.29 07:36
2004.03.29 08:08
.
.Vioszont a féloldalas alvát én is ismerem, igaz nekem csak egy gyerkőc szokott reggelre az ágyamban lenni.
.
.Biztos nagyon örültek a nagyiék , hogy náluk járt az unoka. Első unokájuk?
.
.
Boltot pedig a napokban megnézem.Fülbevaló ügyben pedig lehet jobb is most egyenlőre, hogy így alakult. Aranyos csinos leányzótok van. Mindig olyan kis csiniben öltözteted.
.Névnapot tartottatok?
. De most nem mer közelteni, hiszen mlítést tett neki Domcsi a helybéli fiukról, így most vár egy picit, nem szeretne tolakodni
.Bár azt is megjegyezte, ha kell felveszi a kesztyűt a keményfiúkkal is, nem akadály. Azt viszont szeretné, ha Lizi döntene
Azért baráti telefont megejthetne néha-napján
.
.
.Egyszer mutatta meg neki kerikéje, és azóta fújja
. De képet is mellékelek majd, csak fel kéne tenni, arra viszont nincs időm most.
2004.03.29 08:28
Szombaton Westend-tünk egyet (kiéltem bevásárlókp iránti minden vágyamat, most jó sokáig nem megyünk
Vettünk Apának Miniracert, az a mini távirányítós autó, mindjárt 2 darabot és kajáltunk egyet
Fanni tündér volt, annyira élvezi az ilyesmit
Utána anyuékhoz mentünk Trivial Pursuit-ni, közben megvették a második részét, bazi nehéz, de majdnem mindig én nyerek 

Így viszont van esély, h maradhassak itthon Fannival Gyes alatt is.
Utólag is Boldog Névnapot Haminak!!!!

2004.03.29 10:37
Furulya
Édes lehet Robó közben!
Ne dícsérj már ennyit!!!
Elbízom magam!!
(Azért elárulom: naggggyon jól esik!)
Ti is mindent megtesztek a piciért!!
Vasalnivaló Lizi alatt
Nézd a jó oldalát, tudja mit kell majd segíteni.
Hamarosan biztos ő is beindul, aztán nyaraláskor nem győzöl menni utána!
Ahhoz képest, hogy későn aludt el Bence, jót aludt! Bárcsak Beni is ennyit aludna egyben!!!

2004.03.29 11:10
Benit én is megnéztem, nagyon-nagyon ügyi! Olyan szépen áll már, és a kisautós kép is nagyon tetszik! Mutattam a férjemnek, persze rögtön közölte, hogy ilyen autó Zsoltikának is kell majd
Kaki
De fő, hogy kijött
Remélem ma már jobb éjszakátok lesz.
Tanulás hogy megy?
Robóka ügyi, hogy ilyen jól alszik már, neked pedig jobbulást! Itt Pesten nagyon-nagyon szépen süt a nap, küldöm felétek a jó időt
Nagyszülők örültek, naná! Viszont anyósom gyakran járt hozzánk eddig is, tehát ő kb. 2hetente látta az unokáját, apósom azonban nem nagyon szeret kimozdulni otthonról
Most majd mi megyünk gyakrabban, hogy jobb az idő + az autópálya is matricás
Fanniról képet várjuk.
Gyere gyakran. Én is a MÁV-ban szültem
Ki volt a dokid? Átforduláshoz nagy-nagy gratula! Szerinted ezután is kell majd járnotok "gyurmára"?
Ez van, ilyen korszakban vagyunk
Olyan szépen süt a nap! Bence ma is nyügi? Milyen volt az éjszaka? Lehet, hogy tényleg a fogacska, végülis már lassan itt az ideje
Utólag is boldog névnapot
Egy pillanat alatt fölugrik Zsolti guggolásba, persze támaszkodik, aztán leteszi a popóját
Már úgy is ül, hogy az egyik kezével támasztja magát, a másikba már játékot vesz

2004.03.29 12:07

már sokkal jobb a kedvem, ugyanis ma délelőtt kozmetikusnál voltam Bencével
Ez mindig hatásos. Legközelebb fodrászhoz megyek ha rosszkedvem lesz
Végre én is alhattam egy jó hosszút.
Annyira édes! 2004.03.29 12:13
2004.03.29 12:18
. Csodaszép tényleg Lacka. Azok a szemek, vaúúú
.
. Vasalnivalóm nekem is lesz majd , ha megszárad a halom ruha a szárítón
. Azért pihizzél is egy kicsit Te is.Mi fincsit evett tegnap Beni? Régen fejtél már te is, ugye?
El is felejti az ember hogyan kell.Legalábbis én úgy lennék vele.Pakolászós beni , édes nagyon. Olyan nagy már. vagy Robó kicsi hozzá képest, vagy a fotó csal...Simán kinéz már egy éves lurkónak így állva.
.Örülök, hogy a láz is elkerült!Köszi a napocskát, ideért
. Csak sajna várom az Avon megrendelésem , így nem tudunk kimozdulni, majd csak később. Anyóssal jól megvagy?De drága lehet a tátogó zsoltika. Robó is szokta úgy csinálni, hogy hang nélkül beszélget
.Vá-vá ari
Lehet már ijesztgetni akart
. Párodnak boldog szülinapot utólag !!Üléshez is gartulálok. Azt hiszem párod legszebb ajándéka mégha letúrja a párnáról, akkor is Zsoltika
.Olyan klassz ez a forgó szívból írt Gabi
.Tetszik.Már régebben is meg akartam dicsérni.
.Most meg úgy elvan egyedül. A napi program között szerepelt a fiókhúzogatás is. Már akkora bicepsze van
. Képeket talán este tudok feltenni már . 2004.03.29 13:13

Úgyhogy bocseeeeee!!!
2004.03.29 13:23
) utána kicsi szopi mert elaludt közben
Írok mailt.
Így jár aki lusta
Hihetetlen hogy tényleg milyen gyors ütemben fejlődik. Még egy pár napja írtad csak hogy elkezdett gyakorolni kúszni, és már egyedül ül! Nagyon ügyes. Alig várom már hogy élőben is láthassam
Ilyen gatyót láttunk tegnap a Corában, csak nem volt Bencére való, pedig tetszik nagyon.
Gyönyörű a szeme (is)
Pedig én is nagyon menős vagyok
)
Azért jó hogy így nem kell visszamenned dolgozni Fanni kétéves korában! Én is maradok itthon az oviig
, pl. Susie, csak ő mostanában elég ritkán írogat
Pedig ő nagyon csábító ajánlatot tett anno
Horgász-grill parti náluk.
Az az igazság hogy nem aggódom túlságosan, mert Bence nagyon mozgékony egyébként, és ha fogom a kezét (nem húzom) akkor már ő is fordulgat, csak magától nem akar még. Egyszer-kétszer már mindkét irányban megfordult már régebben, de ez lehetett csak véletlen is, de ha nem is az volt, azóta akkor sem gyakorolja
2004.03.29 15:16

Remélem, ényleg a fogacska, vagy az idő, vagy bármi, csak gyorsan elmúljon :HESS HESS!!! Sikoltozás csúcs lehet. Hami is csinál hasonlót mostanában, de az nála panaszkodás. Mintha káromkodna
Ezek a képek zabálnivalóak. Azok a hurkááááák!!! Jujjjj, de összegyömöszölném 

Tényleg akartam is mondani, h teljesen át van szakadva, olyan soványka 

hami kapott egy zöld bodyt névnapjára, nagyon tetszett neki, rögtön megrágta ő is!!! Jó utat, vigyázzatok magatokra!
Remélem, jobban vagy!!! Örülök, h jól sikerült a kirándulás - az idegenektől meg illik félni ilyen korban (nagyon nagy okosság!) 
Hűűűűha, nagyon nagyon ügyes Zsoltika mozgásilag!!! No meg beszéd ügyben is!

kép??? Apa időbeosztása 
, de tényleg jobb, ha otthon tudsz vele maradni! 

(asszem ezt nem sikerült elrontanom, mint szegény Gabiét
)
2004.03.29 16:21
Sőt, egyre jobban szerencsére. Egyforma mellényetek aranyos lehet, csinálsz majd 1x fotót? És a háti hordozóról is? Olyan kiváncsi vagyok
Nekünk is van ilyen fotónk már, csak cenzúrázni kell. Akkor biztos a borsó volt a ludas... Kozmetikus jó lehetett! Hogy csináltátok, hogy veled lehetett Bence? Már úúúúgy mennék én is, de hát egy kezelés másfél óra, hova teszem addig Zsoltit?
Azért is jók a szivecskék, mert így hamar megtalálom az utolsó hozzászólásomat

Voltam vásárolni is, mert kifogytunk egy csomó mindenből, és holnap megint sütni szeretnék
Pedig azt hittem, hogy ma ki sem mozdulok, de szerencsére nem így alakult.
2004.03.29 17:16
No, meg persze az IKEÁ-ban
)))

2004.03.29 17:22
2004.03.29 17:58
Majd hessegetheted a csajokat a környékről
" Nagyon kis vasgyúró! És be tudja kapni a lábát
Fanni is csinálja, állati hajlékony, szinte össze lehet csukni. Gábor mondja, jó helytakarékos gyerekünk van
Viszont az étvágya ma 0, reggel nem fogadta el a tápszert, ivott vagy 50-et a 240 helyett és elfordította a fejét és összezárta a száját. Végül tettem bele kakaót, de úgysem kellett neki
Adtam a lekváros zsömlémből, az bezzeg kellett, de fog nélkül mire abból jóllakik...vacsora is egyben. Séta elött próbáltam alma-banán bébiételt, máskor becsókolja az egészet egy perc alatt, mostmeg úgy kellett beletuszkolni és nemis ette meg
Ebédet evett, de aztsem az egészet, pedig a kedvencét adtam. Most uzsizott és kexet "rág". Kivi vagyok az esti tápira...
Tökizgi
2004.03.29 18:19
A rózsaszín cipőcske cuki, a hintában bealvós pedig csúúúúcs
Mutattam a férjemnek és ki volt akadva hogy mennyire ügyes hogy már így áll! Nálunk ez még kicsit odébb van...

sovány Bence miatt
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|