A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Tünde!
Köszi!Kép
Akkor jó gyorsan kiszállították! Jó minőségű?

Andi&Nati

KépKép
duda

Bodza!

mi nyáron kezdjük a babaprojectet. Hármaskát! Kép
Most még korai lenne. Kép
Vendég

Dóri
Ha rossz idő lesz, akkor bent leszünk a házban. Az is egy nagy játszótér. Padlófűtés van, úgyhogy csúszhatnak, mászhatnak a gyerekek.

Kuha
Persze szívesen elmegyünk Értetek. Kb. 1/2 10 körül végzünk, utána megyünk. Nekünk teljesen jó, ha Apa ide jön érted. Van itt több kiságy is (3), meg babakocsi (2) meg egy járóka is, úgyhogy ha kidőlnek a gyerekek van hova lerakni őket.
Dóri meg Te mondtátok eddig biztosra.

Ancsi
Én azt hiszem a DM-ben vettem. De amúgy sok helyen - Rossmann, DM, Cora, gyógyszertár, Tesco - láttam már.

Tünde
Neked már kiszállították a szemüveget? Én is rögtön rendeltem, de még híre sincs.

Kép
Kép Kép
sildike

Bodza

Mi jövő nyáron kezdjük a 3. babaprojektet. Sőt ha fiú lesz, akkor bevállalunk majd még egy negyediket is.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!Kép

Sajnos nem tudtam jönni mert rossz volt a gépünk.
mostanáig olvastam vissza 1/2 órán átKép

Megann!Kép
Köszi a hiányolást!Csak Te hiányoltál ám!!!Kép
Na mindegyKép
Nézd hanyadik hozzászólásomKép
Én is ki szoktam tenni Lívit reggeli vagy késő délutáni napra.
Tudom h káros de leginkább 10-3-ig.
olyankor nem hagyom kint a napon.
Viszont ha egyáltalán nem éri nem szokja egyáltalán.
A sem jó szerintem.
Én mindennek így vagyok, arany középút.

Oltással is, ami kell az kell és kész.
Sőt én beadattam neki agyhártya ellenit is + kullancsok ellen is be fogom mivel itt sok sok erdő, rét va ahová megyünk majdKép

Rokica!Kép
Zsuzsa baba anynira tündéri lettKép
És tényleg teljesen más lett az arca isKép
Én már imádom Lívikém új sérójátKép

Prüntyi!Kép
Nagyon jó a kis kuckóKép

Sildike!Kép
Jaj neeeeee!
Pont holnap nem jó nekünkKépKépKépKép
Megyek végre megint fodrászhoz 3 hó után.
De kááááárKép

Amúgy mi jól vagyunk, párommal meggyógyultunk Lívi nem kapta el, remélem már nem is lesz beteg.

Viszont elég nyafi volt az elmúlt napokban, szerintem fogzik..

Majd még jövök, puszi MindenkinekKép

Mea
mea

Kullancs elleni oltás: amikor a fülemet műtötték, volt több bejáró beteg, infúzióra jöttek naponta 2x. Ugyanis elment a hallásuk az oltástól.

Sildi, Andi,
jó minőségnek tűnik. Talán vasárnap küldtem el a rendelést, azt mondták, hétfőn feladták. A többi a Magyar Postán múlt. Kép
Vendég

Havtünde!Kép

Komolyan???Kép

És agyhártyagyuszi elleni is rossz???

Mea
mea

Nagyon mennék én is szivessen, de így két átszállással...nincs gondom a gyaloglással,csak ezekre a volánbuszokra hogy szállok fel babakocsival? Rég utaztam ilyennel, nem emlékszem, hogy lenne annyi hely rajta...Kép
Meglátom még...

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Mea,
nem mondtam, hogy rossz.
Csak leírtam, amit láttam, nekem elég meggyőző volt.
ha Te hiszel benne, adasd be Lívinek.
Vendég

Tünde!Kép

Az agyhártya elleniről is hallottal rossz esetet???

Mert azt kapta meg most, de kullancs ellenit még nem.

Mea
mea

Nem.
Vendég

ElszálltKép

Tünde, kis maffiózód nagyon édesKép Látom, még nem tud a szemüveghez illő mogorva és rettenthetetlen arcot vágni.

Cleo, Maja tündéri a habtapivalKép Milyen találékony!

Oltás: szerintem sosem fogjuk megtudni, mi a jó, hisz minden orvos mást mond. Franciaországi ismerőseint közül az egyiknek a másfél éves gyereke még egyet sem kapott, majd csak ha közösségbe megy. A másikat megpróbálta meggyőzni az orvosa, hogy ne oltassa be a gyerekét.
Én nem örülök a sok oltásnak, de nem merném nem beoltatni Julcsit, félek a betegségektől.

And, örülök, hogy jó volt AusztriaKép Babák élvezik a nyüzsit, a levegőváltozást.

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Havtünde!Kép

Haragszol????
Valami rosszat írtam???

Olyan kurták a válaszokKépKépKép

Mea
mea

Sziasztok! Kép Kép Kép

Köszönjük az első fogas gratulációkat. Kicsit Kisnyúl effektusban vagyunk mi is, mára még jobban feldagadt Dani ínye és már nem látszik az a kis rés, ahol kibújt tegnap a fog. De bent biztos nem fog maradni. Kép
Közben olvasom, hogy Ayse Andrisánál is hasonló a helyzet.

Bab,
Tofi nagyon édes, ahogy kidugta a lábait a rácson. Kép

Davallia,
Panda tüneményes, mosolygós, nagyon aranyos. Kép

Ayse
Ezt olyan szépen írtad: "De a szívébe akkor is van még vésve, hogy ANYU!!!" nagyon megható. Remélem, az én fiaim szívébe is be lesz vésve. Kép

Sildike,
Sajnos nekünk nem jó holnap, pedig szívesen csatlakoztam volna, de már van programunk.
Hármas-négyes projekt Kép Kép

Tünde,
Nagyon jó Zita napszemüvege! Látom a zokniját lecibálja ő is! Kép

Megann,
Nem lesz baja Lénának a mai napsütéstől. Nyáron már semmiképp ne tedd ki krém nélkül, de most még szerintem nem fog megégni.
Daninak is már kezd színe lenni. Kép
Nagyon drukkolok, hogy minden oké legyen holnap Lénával, amíg te tanulsz. Kép De ne hergeld magad előre, csak ideges leszel.

Kati, Dóri
Nálunk - több szoba híján - együtt alszanak a fiúk első perctől kezdve. Beni nem ébred fel Dani sírására és Dani sem ébred fel reggel, ha Beni előbb kel. Valahogy működik, semmi különöset nem tettem érte. Kép Szerencsések vagyunk! Kép

Cleo,
Maja szuperédes a habtapiban. .) Nem tud kiharapni belőle kisebb darabot?
Dani is így van az almával. Ha gerezdben kapja és nyalogathatja, akkor oké, mert akkor rágókaként használja. De pépnek, kiskanállal egyre inkább nem kéri. A kanállal játszás jöhet, de az alma nem annyira. Nem próbálsz meg más megkóstoltatni Majával. Esetleg répát vagy krumplit?
Most olvasom, hogy Duda is hasonlót javasolt. Kép

Bodza, Jucc
Hihetetlen, hogy ti még körmöst kaptatok az iskolában. Ez szörnyű. Kép Nekem a körmösnek olyan száz évvel ezelőtti "hangulata" van.

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Prüntyi
Ha gondolod - és Kuha is elvan nálunk 20 percet egyedül, vagy Dórival -, akkor szívesen átugrom Értetek is. Végül is kb. 10 km-re laktok tőlünk és minnél több baba és mama van annál jobb a buli.
Talán hazafelé Kuháék el tudnak vinni. Ha nem, akkor majd én vissza is doblak. Így mehet a dolog?
Küldjél légyszi egy sms-t 20/399-2444, vagy egy emilt ha jó így, a címeddel és egy kis útbaigazítással együtt. sandor_ildiko@invitel.hu

Lányok
Nem tudom ma be tudok-e még jönni, mert apa dolgozik, és holnap korán reggel megyünk el itthonról. Lefekvés előtt még megpróbálok visszaolvasni.

Kuha
Téged hívlak, amikor indulunk a masszőrtől.

Dóri
Téged hívlak, amikor indulunk Kuhától.

Kép
Kép Kép
sildike

Ildi!
OK. Kérdés vigyünk vmit?
Vendég

Mea, KépKépKép
dehogy haragszom!!!!
Azon gondolkoztam, hogy ha Lívi megkapja a kullancs-oltást is, akkor már az agyvelőgyulladás ellen is védett lesz. És AKKOR TE MEG MAJD CSODÁLKOZOL, HA KEMÉNYFEJÛ LÁNYOD LESZ!!!!
hhihihihhi, ez persze csak poén volt! KépKépKép

Köszönjük mindenkinek a sok dicséretet!
Vendég

Benianyu!

Hát az túlzás hogy tanulni fogokKép
Végigülöm az előadást, mert nem fenyeget a veszély hogy hasznát fogom venni az ott hallottaknak 2-3 évig...
Tök nem érdekel az egész, a szakmámat sem akarom már tovább csinálni, úgyhogy ne kérdezd minden megyek mégis továbbképzésre...

M.

Kép

Kép
megann

Dori!

Te tervezel magad mellé még valaki segítségfélét a HÁRMASKA után, vagy egyedül vállalod be a kicsit-picit együtt?????

megann

Kép

Kép
megann

Dóri
Mail ment.

Igazából nem tudom mit kell hozni. Minden van itthon. Hozzad magatokat.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Tudja valaki, hol javitanak babakocsit? (A Boráros téri babakocsiszervizen kivül)

Zsuzsa és Julcsi, aki felett csálén áll a kupola

KépKép

KépKép
majola

Majola!

Úgy látszik, mindenkinek a kupolával van baja. Nekem a zippzár ment szét.
Ezek a rohadt kupolák Kép

Sildike!

Akkor csörrents rám, amikor úgy érzed, hogy jöttök én visszahívlak és elnavigállak, jó?

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
kuha

Mea!

Ugyan ne érzékenykedjKép, látod, vagyunk itt annyian mint a komló(mamám szavaival élve), minden nap kb 10-15 embert hiányolhatnánkKép

Te jó Ég! Most látom a te hozzászólásaid számát...
Nem szóltam semmit!
Mondjuk aki vagy 3 fórumon is jelen van, annak könnyű ilyen babérokra törniKépKépKépKépKépKépKép

De jóóóóóóóóóóóóóóó neked, fodrászKépKépKép
Már azt is elfelejtettem, hogy néz ki egy fodrászat belülrőlKép
Én is mennék oda holnap, minthogy hülye továbbképzésen unom magam halálra, és aggódom szét az arcomat Léna miattKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Zsuzsa,
Régebben a Brendonnal szemben is volt babakocsi szervíz, de nem tudom, hogy most is üzemel-e még.

benianyu

Megann!

nekem anyukámék 15 perc babakocsitávra laknak nagy nagy családi házban. És anyukám 55 éves, nem dolgozik, világéletében gyermeket nevelt, minket a bátyámmal. KépKépKép
Így merem bevállalni. Kép
Vendég

Dori!

ÉrtemKépÉs meg is értem, hogy így jöhet HÁRMASKAKép
Csak azt latolgtom hogy mi lenne, ha mégegy babóm lenne most....Kép
Hát én nem vagyok ilyen szerencsés mint Te...
Anyukám a város másik felénKép

M.

Kép

Kép
megann

Majola!

A Bergon nagykerben tudom hogy javítják a Bergon típusúakat , de hogy mást is javítanak-e, azt meg kellene kérdezni tőlük.
www.bergon.hu

M.

Kép

Kép
megann

Megann!
Sztem is jobb, ha a család fejeKép nem a kocsmábanKép múlatja az időt, hanem mondjuk inkább sportol, mozog. Én csak arra figyeltem fel, hogy azt írtad, hogy 1/2 9-kor jött meg a melóból, s utána rögtön ment is focizni. Na, ezt nem mindenki vállalná be.

Együtt érzek Veled, a holnap-holnaputáni napod miatt, de remélem azért minden rendben leszKép!

Cleo!
Nálunk is vírus támadta meg Rékát, de a köhögése alapján azt mondta a dr. néni, hogy nagyon vigyázni kell Vele, mert hajlamosabb lehet a felső légúti betegségekre. Azt nem állította, hogy most kruppos, csak "felhomályosított", hogy esetleg az is kialakulhat belőleKép
Majácska nagyon édes a habtapivalKépKépKép

Szép álmokat Mindenkinek!
C.

KépKép
cinka

Lányok!

Napszemüveget lehet venni tutira a soroksári uti megatoysan is(márc 31-én nyit ujra) ,ott meg is tudjátok tapogatni, meg fel lehet probálni stb...ha valaki nem akar rendelni.

Prüntyi!

Ha akarod mi is át tudunk vinni titeket, meg ha mennénk akkor haza is hoznánk, de maradni most sajna nem tudnék mert nagyon sok a munkám, pedig szivesen csatlakoznék.
Ha gondolod irj mélt, 11 után tudnálak fuvarozniKép

Kép
hencsi

Halihó!

Tünde
Köszi! Zita a napszemüvegben oltáriKép
Keresztanyu beszélt/beszólt.uff Kép
Érdekes dolgokat írtál a betegségekkel kapcsolatban, elgondolkodtatott.
Nagyon kíváncsi vagyok, szerinted Tomi sipolya mitől alakulhatott ki?

Rokica
A kis kopasz Kép akinek így is több haja van, mint Tominak.

Davallia
Köszi, ma már ment az anyatejes krumpli.
Panda lábujjkóstolgatása Kép

Bab
Tofi nagyon édesen tolat!

Angelani
Erhardnak jobbulást!

Cleo
Maja nagyon helyes a habtapival, hogy sikerült belebújnia?

Edzem egy kicsit magam, mert ma nem szeretném Tomit csak 1x szoptatni éjszaka, remélem elég kitartó leszek.
Sis, erre nincsen vudu???

Kép
Kép
thomasanne

Thomasanne,
hol van a sipoly? Egyáltalán nem biztos, hogy tudom.
Egyébként akit érdekel a dolog, nemrég jelent meg erről egy könyv, ami sajnos nekem még nincs meg. Kép
Vendég

Kép

Sziasztok!

Látom a napszemcsi is téma.Nekünk már van,jó! Ajánlom mindenkinek.

Aki akar jövő héten jöhet megnézni az angol rucikat.Profilban van email cím,jelentkezzen be és küldöm a címet.

Dóri!
Látod? Itt vagyok Kép

Kép
flocika

Flocika, narancssárgában tök áááállat!!
Andrisnak nincs baja vele?
Vendég

Köszönöm a hozzászólásokat együttalvás témában... a gond nálunk nem azzal van, hogy éjjel megébred - kop-kop-kop(bár pár hete még komolyan küzdöttünk vele) - hanem az esti ceremónia, mire sikerül végre elaltatnom, az nagyon hosszú. Általában nem megy elsőre, sőt másod-, harmadszorra sem sűrűn, így aztán szinte mindig álomba-szopi a végeKép.
De tényleg nem akarom Trisztán nyugalmát zavarni, csakhát így meg nekünk nincs... KépKépKép! Meg aztán apa időnként annyira rá tud zendíteni a horkolásban, hogy félek, azzal ébreszti fel Kornélt (erre még nem volt precedens, de ami késik...)

Jó talizást holnap mindenkinek, akit érintKépKépKép!
Én Trisztánt viszem nagyszervízbeKép, teljes generálra...

MegannKép,
én már csináltam tesztet még múlt szombaton, az negatív lett... lehet, meg kéne ismételni? De az az igazság, hogy nagyon meg lennék lepve, mert bizony már jó pár hete ....!!! Dehát ki tartja annyira számonKép?

Jó éjt mindenkinek,
Kati
Vendég

Cleo Kép!
Nagyon édes Maja és úgy látom, hogy nőtt!!!

Megann Kép!
Tuti semmi baja nem lesz Lénának! Én szívesen végigülnék egy-két előadást, mindegy miről, mert jó, ha nem mindig ugyanazokat a köröket rója az ember, hanem néha kizökken. Még az is lehet, hogy érdekes lesz. Mért nem akarod a szakmádat gyakorolni?

Mea Kép!
Én is beadatom a kullancs ellenit, mert felénk is van. Sőt egy kullancsfajtát itt fedeztek fel Nagykovácsiban (kullancsisz nagykovácsienzisz Kép).
Nehogy azt higyjétek, hogy nem félek a szövődményektől! Viszont a kórházban láttam agyvelőgyulladásos gyereket is. A környezetemben többen megkapták az oltást (ha jól belegondolok, minden gyerek) és senkinek nem lett baja.

Dóri Kép!
Irígyellek!!!
Így én is be merném vállalni.
Pont azon gondolkoztam, hogyha nem lesz segítségem, akkor egyedül (ohne nagyszülők, bébiszatyor, férj is csak ritkán) nem hiszem, hogy még egy menni fog. KépKépKép

Barbi Kép!
Neked honnan tudták, hogy a keze a feje előtt van? Az látszott először? És akkor még lehetett csaászározni? Mert Andris keze a feje mellett volt, de ez csak akkor derült ki, amikor "kiszültem". Addig csak azt éreztem, hogy hiába nyomom, visszacsúszik. A végén én nyertem, de nem szívesen csinálnám mégegyszer.

Sildike Kép!
Hogy Te milyen rendes csajszi vagy!

Ayse

ayse

Sziasztok!

Lányok, egy frászt volt nekem nehéz gyerekkoromKép Komolyan! És biztos így volt ez megírva nekem, ezzel lettem olyan, amilyennek lennem kellett. Sokkal-sokkal rosszabb életek vannak, én boldog gyerek voltam mindezzel együtt!
Nem akartam, hogy sajnáljatok, csak hogy értsétek, jobbat akarok a gyerekeimnek, és hogy miért fontos ez nekem. És nem fogok túlzásokba esni, szerintem teljesen normális vagyok Kép , nem vagyok elszállva sem magamtól, sem bizonyos pedagógiai irányzatoktól, még a gyerekeimtől sem/ bár ők a legtökéletesebb, legtündéribb srácok KépKépKép / Még csak azt sem fogom rájuk erőltetni, hogy márpedig ők aztán énekesek legyenek, vagy mifene.

Bodza Kép Akkor Te aztán megérteszKép Le a kalappal, hogy nem tudták elvenni a kedvedet a tanulástól! Az én ált.isk. tanáraim többsége azt sem hitte volna, hogy leérettségizem...

Harmadik baba? Így háromévenként nekem nagyon megtetszettKép Szóval most kiélvezem Gergőt, aztán jöhet. És a negyediket is boldogan bevállalom! Sajna nekem senki a közelben, de nem is mernék rájuk építeni, még ha lennének is.

BenianyuKép Körmös: látod, milyen marha öregek vagyunk? Kép
A Brendonos babakocsi-szervíz a MegaToyshoz költözött a soroksárira.
/HencsiKép Nem is tudtam, hogy zárva volt a Mega. Átépítés, vagy mi?/

ZsuzsaKép Minden babakocsihoz adnak szervíz-listát, nem? Vagy használt volt, és nem kaptál?

Irigykedem a holnapi minitali miatt, biztos jó lesz! Érezzétek jól magatokat!
SildikeKép Tényleg arany szived van!

AyseKép dehogy vasaltam én már tegnap éjjel! Amikor elkezdtem írni, még azt hittem. De aztán Gergő kétszer fölébredt az irományom alatt, és hát nem is voltam rövid, így utána már csak az ágy maradt. Így aztán maradt a szokásos Vészhelyzet alatti vasalás Kép de persze sehol nem tartok, az ingek fele lett kész, meg a gyerekruhák.
Én végre kezdek kitámolyogni a nyavalyámból, most meg Gergő durvul beKép Tegnap éjjel nagyon rosszul aludt, alig kapott levegőt. És mintha Balázs is kezdene náthásodni. Egyszer csak vége lesz.

AyseKép Hólyaghurut jobb már?

Nagyon jók a képek, Maja a habtapival csúcs, és a napszemüvegesek is!

Én is meg vagyok áldva az emberemmel, most sincs még itthon, üzleti vacsora. De nem szólhatok én sem egy szót sem, hiszen értünk gürizik, nem a kocsmában ül! A jövő héten Construma, nem is fogjuk látni, csak vasárnap Kép

Na, elmegyek szunyálni.
/Épp fél évvel ezelőtt is így kezdődött, lefeküdtem, és elment a magzatvíz KépKépKép /

Jó éjt!
Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Már nagyon késő van (elbarátnőztem az időtKép), csak feldobom a képeket, majd holnap jövök.
Szóval Maja apait anyait beleadva küzdött, hogy elcsábitsa Jacket, de kudarcot vallott: Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Jó reggelt! Kép

De egy sz@r idő van.. Kép tök sötét is. Na mindegy, majd csak jobb lesz, de már úgy élveztem a tavaszt.

Cleo!
Képek oltári jók! Akkorát röhögtem, ahol Maja megkostólja Jack lábát! Kép Kép Kép

Tünde, Flocika!
Gengszterbébik nagyon helyesek! Kép
Nem tudom, én idegenkedem attól, hogy napszemcsit agassak a gyerekemre, de tény, hogy hasznos. De 1 éves korig azt ajánlják, hogy csak árnyékba vagy szűrt fényre tedd a gyereket, ne közvetlenül a napra.

Dóri&Viki 23+5
Vendég

Jó reggelt!

Próbálok úgy tenni, mintha tavasz lenne....
Itt sötét van és esik az esőKép
Egész jól aludtunk éjszaka 3x álomba simiztem és csak 4-kor keltünk cicizni, majd 1/2 8-kor keltünk. Kép Remélem így marad!

Tünde
Popsin van. Mi a címe a könyvnek?
Még valami: Tominak is a feje mellett volt a keze, ettől függetlenül 2 óra alatt megszületett, könnyű szülés volt. Ez jelenthet valamit?

Flocika
Andris csúcs a napszemüvegbenKép

Cleo
Maja hősiesen küzdött, igazán nem tehet róla, hogy vannak még hűséges pasik!!!!!!Kép

Sis
Merre vagy, ma éjszaka már kell a vudud??!!

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Sziasztok!

Dóri, árnyékban is van uv sugárzás. Kép Én sajnos nagyon érzem, 1x sérült a szaruhátyám kontaktlencse miatt. Zitának meg nagyon kék a szeme, tök fehér a bőre. Így inkább ráaggatom. Kép

Cleo,
tök jók a képek! Úgy látom, a csajainknak egyforma vérmérséklete van. Én már többször elbeszélgettem Zitával, hogy nem neki kell nyomulni, várja meg, amíg a pasi észreveszi. Mert így (ahogy Jack is) menekülőre veszik a dolgot. Kép
Vendég

Thomasanne,
nem tudom. A könyv: A betegség mint szimbólum. Rüdiger Dahlke írta.
Vendég

Kuha!!!!!!!!!!!!!!!
Van kocsim!!!!!!!!!!! Elmegyek én érted...akkor nem kell Sildikének kerülni, had fogadja a vendégeket... számom:20-555-9390 üzenj, ha jó és hogy mikorra menjek!

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Jó reggelt.

Sildike.
Köszi az infót.

Mea.
Örülök hogy meggyógyultatok.Kép

Flocika.
NapszemcsiKép

Cleo.
Oltáriak ezek a képek.

Tudom már régi téma de szeretném kipróbálni ezt az alvástanitást.Nekünk az elalvással nincs gond,csak az éjszakai kelésekkel.Igaz nem sokszor kel,2-szer vagy 3-szor,de ilyenkor csak cicin nyugszik meg.
Meg azon filózok,hogy ha felsir honnan tudjam hogy tényleg nem-e éhes vagy nem-e fáj valamilye?
Már próbáltam csak simizni de úgy orditott hogy nem birtam és rátettem cicire.Vagy pont ezt kellenne valahogy kibirni?
Ti is hagytátok hogy sirjon?
Várom az ötleteket,tanácsokat.

ancsi26

Ancsi, igen, pont olyankor kell sirni hagyni. Julcsi is könnyen elaludt magától, aztán egyre gyakrabban kelt. Én úgy csináltam, hogy 2-3 percenként bementem megsimogatni, 20 perc után fel is vettem, vigasztalgattam. Miután visszatettem, már csak két percet sirt, a következő felkeléseknél pedig csak 1-2 percet. Másnap már nem sirt, csak 1-2 percet.
Nálunk végül nem jött be teljesen a dolog, mert pár nap után elkezdett 3 - fél 4 körül kelni és nem lehetett megvigasztalni. Nem küzdöttem vele, arra gondoltam, hogy akkorra biztosan megéhezik (7-7 és fél óra alvás után). Biztosan lehet még tovább is erőltetni a dolgot, de nem akartam teljesen betörni szegényt, meg nem is zavar az egy kelés (első két nap 4-5 körül megint kelt, de erről magától leszokott).

Maja és JackKépKép Látom, jól érezték magukat! Hiába, a lányok a bátrabbak!

Hé, Sis, hol vagy? Hol vannak a szórakoztató esti irásaid? Tessék gyakrabban jönni!

Benianyu, Megann, köszi az infót babakocsi ügyben. De mi az a Megatoys? (Ez biztos olyan, mint amikor azt kérdeztem a gimnazistáimtól, amikor közölték, hogy meghalt a király: Ki az király? - teljesen hülyének néztek, de legalább nevettek egy jót)

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Ja, még azt akartam irni, hogy: Vrucsincá, te már lemondtál rólunk?

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok Lányok!

Most értünk haza.
Reggel voltunk Dévény Annás masszázson szörnyű volt, szegémyLaci végig sírta. Viszont anyira mély nyomot nem hagyhatott benne, mert ahogy vége lett vidáman nevetgélt a nő karjaiban utána rögtön elaludt és még arra sem ébredt fel, hogy átraktam a hurciból a babakocsiba.

Bevásároltunk a vendégségre pogit, meg szilvás paucsot és üdítőket. Mára felfüggesztem a diétámat.

Ha a lányok is szerteik vettünk mindenféle finomságot és pizzát fogunk sütni.

Bazsika ezért szereti a vendégeket.
Reggel mondtam neki, hogy ma jönnek vendégek mire megkérdezte: Annaa akoj ma sütün picát? Apja kicsit meglepődött aztán fordítottam, hogy nem káromkodik a gyerek, csak pizzát szeretne enni. Vendégség=pizza

Kép
Kép Kép
sildike

Jucc Kép!
Gratulálunk a féléves Gergőnek!!!
Hólyaghurut jobb, még nem merem elkiabálni (mondjuk, úgy látom, hogy összehasonlításban nem lehet/ett egy súlyos eset)

Cleo Kép!
Hát lehet, hogy almát nem akar enni a lányod, de Jacket igen!
Nagyon édesek Kép!
És a dühöngő is szupi!!!

Most megyünk a csípő-kontrollra, szurkoljatok!

ayse

Nyúlné és Bodza!
Szeretném megkérdezni Ti hova vittétel babaúszásra a csemetéket? És milyen volt a hely (tiszta ugye?)? A képeken nagyon tetszetős, mi is szívesen elvinnénk Bendegúzt. És Bodza írta, ha jól emlékszem, hogy szerda este volt, még az is passzolna nekünk.
Előre is köszi!

Márti

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sildike!
Drága kis Lacika!Kép Én aztán veletek érzek!Kép
És mit mondott a gyógytornász?
Remélem jól sikerül ma a buli (és a picaKépKép)
Érezzétek jól magatokat!

Mi itthon ülünk ebben a vacak időben, semmi kedvem kimenni.
Most ébredtünk, Natival aludtam 1,5 órát. Idejét sem tudom, mikor volt utoljára ilyen!Kép

Cleo, Manka!
Nagyon édik a babók! És ahogy Maja próbálja becserkészni Jacket!KépKép

Tünde!
Köszi a napszemcsis infót!Kép

Megyek, Nati nyüglődik.

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X