Sziasztok!
Bocsi, kicsit lementem a terkeprol, engem ez az ido sokkal jobban kikeszit, mint korabban a hoseg :-( Tegnap este voltunk szinhazban, es kozben fordult meg az idojaras, hat az egesz terhesseg alatt most eloszor aggodtam be, mert az utolso felvonasnal kicsit "meg akar jonni" erzeseim voltak. :-( De szerencsere csillapodtak. :-))) Ma mar csak olyan kaba voltam meg kozepsz*r hangulatu, de annyi baj legyen :-)))
Pedig a darab igen prima volt, Harom nover a Radnotiban :-)
Ejjel meg folyamatos ekson volt, almomban pisztollyal kergettek, ha meg felebredtem, Viola nyomta izombol a bunyot :-] Reggel aztan kidogolve aludt a kiscsaj, nekem meg eszembe jutott a Zsuzsofi sztorija es beaggodtam. Mondom Vilcsinek, hogy tudom, hogy faradt, de anya ugy aggodik, nem rugna egy egesz picit a kedvemert? Es lass csodat, jott ket nagy rugas, aztan visszaaludt :-))) Olyan buszke voltam ra :-))) Kezdek megnyugodni, ezek szerint temperamentumos no, de megbizhato :-)))
Ja, es ma meghoztak a gyerekbutort :-))) es kivasaltam az elso adag babarucit :-)))
Viszont a kertben az uj pavilonunkat feldontotte a szel, es el is gorbultek a rudjai :-( apos vissza is vitte. Sajnalom, mert a talira jo lett volna, de igy is kapunk napernyot. Nagyon szurkolok, hogy legyen hozza jo ido is, persze kanikulat nem kovetelek :-)
Na letekerem a volumet es inkabb visszaolvasok!
Snoopy,
szemem-szam elallt

XXXXL-ES EXTRA GIGAMEGAGRATULA Neked es Kispapadnak

Iszonyu lelekjelenleted van, hogy egyedul sem estel panikba, es aztan meg szules kozben jol elinstrualtad a nepet
Meg jo, hogy sugtal, meglestem a profilt

Levente nagyon szep

es a neve is
Marti,
Persze, hogy lehet csaladostul jonni! :-)))
Borzen kar, hogy nem futottunk ossze, bar jo mazli kellett volna abban a nyuzsgesben!
Bizony, tok jo, hogy meg talalkozunk egyben, aztan lassan kezdhetjuk fixirozni a celszalagot :-)))
Csucsuka,
szuper :-))) szofosas nelkul nem elet az elet :-))) hu miket tud mar Zsofi, de jo, latni fogom eloben is :-)))
Magdi,
es a csaladnak van igaza :-))) Szep gombolyu pocid van, de nem vagy nagydarab! :-)))
Nadine,
jaaa, hogy nem hang jott, csak sohaj? :-))) Hiaba, nem en vagyok az anyuja :-)))
Nekem jovo heten (36.) lesz UH, de az elozo a 29. heten volt.
Eancsi,
minden jo, ha a vege jo :-)))
Chrissy,
javitottam a datumot :-)
Gratula a hosszu combu kisasszonyhoz :-)))
Evi,
most lustizzal, most meg hagynak :-)))
Isten eltesse kispapidat! :-)))
Meg nem tudom pontosan, mert ize lusta voltam osszeirni, de nem is baj, lenyeg, hogy leszunk szep szammal :-))) es ez meg valtozhat is, remelem felfele :-)))
Kirmon,
:-(, de nyugi, lesz ez meg :-) is!
Ellimami,
17-en lesz a tali, remelem a borze utan meg beleferunk a programotokba :-))) valszeg regebben irtam! :-)
En mostanaban olvastam errol a tukorrol valamelyik regi Kismamaban vagy Baba magazinban, szoval lehet, hogy talaltok itthon is! :-)))
BeOrsi,
nyugi, hiszen ez meg nem is egy nagy tulhordas! :-) Az csak jo, ha ilyen lelkiismeretesen odafigyelnek Ratok, de nem azt jelenti, hogy barmi baj van! :-) A babaknak sajat naptarjuk van :-)))
Ildianyu,
en a nyakdugo hallatan mondtam, hogy szerintem ne muzulmanozz, de ebben leginkabb a dokid az illetekes! :-) Csak eszembe jutott, hogy pl. Urszilanak le kellett mennie negykezlabba, mikor fordult a babaja, szoval ez is lehet egy vehemens mozgas.
Meg jonehany ilyen mindennapi oromet kivanok :-)))
Ari,
kisfiadnak szines kepzeletvilaga van ;-)))
Gyertek csak! :-))) Pihizhetsz nalunk is :-)))
Gomboc,
persze, hogy lehet jelentkezni :-))) szombat estig, ott helyben is lehet :-)))
Angi,
Matyi a legnagyobb drukker :-)))
Alakultok azert mar szepen! :-) Ha nem is gyorsitasz be annyira, mint Snoopy, a masodiknal biztos lehet faragni az idoeredmenyen :-)))
Hu, mintha valaki kerdezte volna, hogy hany orakor lesz a buli, de nem talaltam a levelet! Hat szerintem en ugy 14h korul megleszek az elokeszuletekkel, onnantol lehet jonni kedvetek szerint, es addig maradtok, amig jolesik :-))) Ismeritek az alvasi szokasaimat, ugyhogy tolem akar ejfelig :-)))
Palma, Beorsi, Nadine,
nem mondhatok mast, mint hogy GIGAMEGADRUKK!!! :-)))
Nahat, milyen koran van... :-)
Csak jokat mindenkinek! :-)))
Kaska
34+3