2003.05.31 22:38
2003.05.31 22:52
. Szegénykék, pedig ez nem a mi hibánk volt. Úgyhogy telefonálhattam mindenféle biztosítóhoz, õk meg persze nem akarnak fizetni...
,
,
. Lábökölbeszorítás nálunk is nagyon megy
.
. Beki meg kis konektororrú röfi
.
.
.Beki végülis 11 körül alszik el, addigra már hulla vagyok, de akkor látok neki elvégezni azt, amit napközben nem hagyott õkelme
. 

. Nálunk is van néhány
.
. Nincs képed róluk?
. Arik Szilárddal együtt!
.
2003.05.31 23:07
2003.06.01 08:51

2003.06.01 15:52
! En tegnap jol bekajaltam eperbol, szerencsere eddig semmi gond! Csak a nyala csorog a gyereknek, es "malnat fuj"!
. Csak lanyruhakat lattam! Miki kapott par csorgot, meg vettem 4 Petit Bateau bodyt, leginkabb egy ismerosomnek, aki junius vegere varja a kisfiat!
Koszi a bokot a koromra vonatkozolag! Tul nagy csend szerintem nalunk soha nem lesz!- Foleg nem mire Miki ovodas lesz! Szerintem akkor fognak csak igazan nagyokat balhezni! Es ki garantalna, hogy lany lesz? Czeizel doktor? Na, majd azert par ev mulva meg vegiggondolom...szulnek en, de hat fel is kell oket nevelni. Olyan munkaero meg kinek kell, akinek negy kolyke van? Meg eggyel is bazi nehez volt annak idejen allast talalni!!! A "mostani" munkahelyemet meg annyira szeretem, hogy nem szivesen hagynam ott, es remelem tolem sem akarnak majd megvalni!
! 2003.06.01 17:30
2003.06.01 17:31
2003.06.01 18:01
2003.06.01 18:10
Lelkifurkam nekem is van, foleg Danival kene sokat foglalkoznom, mert o meg tok lusta, es az iskolai eredmenye leginkabb tolem fugg. De ha meg tul sokat foglalkozom vele, "kiverem" belole az eredmenyt, akkor hogy lesz onallo?! Van itt megoldas? Gyurit viszont tenyleg sajnalo, karacsonykor mar nagyon sok eneket tudott, azota meg persze mindet elfelejtette, mar nincs idom este mellefekudni, es orakat enekelni! Bizom benne, hogy hamarosan "osszeernek" a gyerekek, es akkor mar egyutt foglalkozhatok veluk! De nalatok ez meginkabb igaz, fel-egy ev, es Veda is csatlakozik a csapathoz! 2003.06.01 18:39
2003.06.01 19:26

Megjöttünk balcsis buliról, de mivel paradicsomot ettem tegnap héjastul, Julcsi orditozott, mint állatka, igy hamar jöttünk 

Eper Julcsit is kicsapta
Tök édes, ahogy le van barnulva!!!

(húú, az én barna kispapám mindjárt leszeli a burámat ...) Nem csodálom, hogy Szilárd ilyen klassz pasi, ilyen csini szülökkel
Képek szuperek. 

Nemapós 

És tényleg tök jó, hogy ilyen fiatal vagy, és már három babás
Mondjuk nem bánom, hogy lányságom hosszúra nyúlt, mert sok minden belefért, de azért három gyönyörüség mégiscsak három gyönyörüség ... 

Köszi a drakulát!
Ha nem irtam vkinek, az ne szórjon rám átkot pliiizz ...
2003.06.01 20:50
2003.06.01 21:15
2003.06.01 21:24
2003.06.01 21:26
Nalunk is megy a "frunnyoges". Igy neveztuk el,mert mindig ezt mondja kozben.
Nagyon edes volt. Vegre ugy tunik megtalalta a kezeit! Ja es a heten kezdett el fogni, erre ma mar atvette a csorgot egyik kezebol a masikba. El vagyok ragadtatva
2003.06.01 21:32
Frünnyögés 

És egyszer elmentünk Orfüre is, ahol sok vicceset müveltek a táborlakók, söt, a zárózh-ban egy fizikapélda versben örökitette meg az orfüi strandnak vizét és az ott történteket, föleg vizbenyomott egyénekröl 

De nem másolom ide a fejemböl, mert kiátkoz a topic
2003.06.01 21:37
Szovattatok gimis baratainkat+buliztatok Orfun. Szejp!
2003.06.01 21:47
)!
2003.06.01 21:54
2003.06.01 21:54
Olyan szívet melengetõ, hogy anyuci, azaz én, a lényeg
Ma viszont szinte egész nap aludt.
Nagyobb vigyort nem tudtam lefényképezni, a kamerának nem volt hajlandó (rád gondoltam, Zsuzsi
, bezzeg Beki
)
. Gratula az idõponthoz, remélem, nem fedeznek fel semmit!?) Dunakeszire jösztök? Akkor majdnem szomszédok leszünk
, mi Gödöllõn lakunk. Szerintm is kiviheted, ha nincs erõs szél, a melegtõl annyira óvd, mint a hidegtõl, reggel meg késõ du., este vidd ki, napozás csak fa árnyékában! 150 g/kg volt valaha, amint Zsuzsi is írja, de doki nénink szerint is nem kell ezt olyan szigorúan venni, hol leállnak, hol meglódulnak a babák.
kár, hogy nem sikerült a kép. Szóval nálatok is tévés apuci. Nálunk is, Duna. Holnap már megint utazik, egy egész hétre. Jaj, rám marad a fürdetés
Julka nem hajlandó befeküdni a hordozókendõbe, irigykedve nézem Mikit! Honnan lehet megtudni, hogy esetleg merre vannak bolhapiacok és mikor? van valami internetes hely esetleg? ui a férjem Bayreuthba megy, babakocsit kéne vegyen! Tényleg, ti merre laktok?
2003.06.01 21:55
Én is hosszu nadrágot hordok, mégha más megfontolásból is. Csak az jön fel rám. Pedig jó meleg, mert õsszel vettem. 2003.06.01 22:01
2003.06.01 22:13
, bocsi. Valami drágábbfajta Opel. Sok sztori van arról, hogy új kocsikat úgy lopnak el, hogy már amikor megvetted, lopásra ki van szemelve
A Volkswagenbõl úgy tudom, hogy a Passat a menõ lopásilag, nem a Poló, úgyhogy nyugi
(nekünk Octaviánk van, mi is azzal nyugtatjuk magunkat, hogy nem a mi fajtánkat lopják, hanem a 100 LE-t) Cascod lesz, nem? 2003.06.01 22:19
Amúgy a férjem gépészmérnök, és az autósportban dolgozik, és állítja hogy nincs oylan biztonsági berendezés maivel nem lehet elvinni az autót. Legyen az immobilizer, kormány vagy sebváltózár vagy riasztó. Persze az tény hogy minél több van benne, annál hosszabb ideig tart elvinni, és aha van egy ugyanolyan amit könnyebbe levinni inkább amellett döntenek. Én egy csomó ideig azt hittem hogy minket ez a probléma nem érint, a csotrogány skodánk senkinek sem kell, erre télen el akarták lopni. El nem tudom képzelni miért! De nem sikerült, mert szivatót húztak rá, de a vénlány azzal rögtön lefullad, nem szabad nála használni.
Azóta kivesszük azért a rotort belõle éjszakára, sose lehet tudni mikor téved megint erre egy elmebajos. 2003.06.01 22:49
, egy év múlva a szlovákok voltak olyan rendesek, hogy mielõtt elárverezték volna, megint szóltak a magyar rendõrségnek. No, akkor már szóltak nekünk! Nekem egy Favoritom van, 8 éves, eddig azt hittem, hogy a kutyának sem kell, de most írod, hogy mégis
Könnyû kiszedni a rotort? Szivatós Skodám is volt, márkahûek vagyunk
2003.06.02 05:38
Egyébként Anikó negyedik baba, a nagyok a nyáron 10 és 8 évesek, a legnagyobb Bálint, a kisebbek Ilcsi és Gergõ, ikrek. Anikó meg április 16-i, most 6 és fél hetes. 2003.06.02 06:51
, de valoszinuleg csak veletlen egybeeses, mert nem a kulccsal vittek, pedig az ott volt a konyhaasztalon). Inditozarba csavart utunk- es kihuzzuk-beleteszunk egy masik zarat modszerrel, de beletort a csavarjuk, igy otthagytak a kocsit. Nem voltam am kiborulva kicsit sem...mindezt ugy, hogy Dani anyueknal fekudt hat hetig egyhelyben, a bokajatol a bordajaig gipszben! Na akkor hataroztam el, hogy kulfoldre megyunk! Egyreszt a rendorseg, biztosito, esetleg betorok messzirol is buzlo osszjateka, masreszt az egeszsegugyben tapasztaltak mondatjak meg mindig azt velem, hogy jobb, nyugodtabb az elet itt. Pedig nagyon szeretek otthon lenni- igy, hogy nincs kocsim, es a lakasban mar nehany csomag pelenkanal nagyobb ertek nem talalhato (azota mar megegyszer betortek, ezt mar be sem jelentettuk, mert meg a biztositasi dijat is megemeltek volna
)! 2003.06.02 07:31
. A Tímeához meg õ ragaszkodott, végül nekem is megtetszett, de azért hátha kisfiú lesz a második baba, és akkor marad a Dani
. Miki nagyon édes, ahogy durmol!
Nyálas kép is szuper!!!
.
! Férjuradnak köszi az infót, akkor még azért megkérdem enyém férjuramat
, mert õ bizony Macintosh-on dolgozik, én is azon dolgoztam idõszámításunk elõtt
. Hátha, hátha...
, gratula! Ügyi vagy! Hajszárítós hajszárítással?
Jó, kipróbálom!
Annácska is imádja a textilpelust, ami a feje alatt van alváskor, azt mindig maga alá gyûri, gombócban van, mikor ébred. Ami meg büfizéskor a vállamon van, azt megmarkolja, és viszi magával mindenhova.

Mire használhatják fel ezeket az adatokat? Szerinted veszélyes így kiírni? Csak azért, mert ha tényleg az, akkor gondolom, a többiek se szeretnék...
2003.06.02 08:44
2003.06.02 08:48
2003.06.02 08:50
2003.06.02 09:32
A rotort a miénkbõl könnyû kivenni, de a favoritból nem tudom. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|