A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Cinka Kép!
Örülök, hogy egyetértesz az anyós-elméletemmel.
Nem tudom, hogy Tünde hogy gondolta, de Csányi Vilmos etológus-professzor (nagy kedvencem) szerint is van köze az anyós meny viszonynak a genetikához. A lányos szülők biztosak lehetnek benne, hogy genetikai vonaluk az unokáikban folytatódik, a fiús szülők viszont nem. Ezért a lányos szülők és vejük között nagy átlagban kevesebb a konfliktus, mint anyós meny között. Persze kivételek mindig vannak.

Jó mulatást kívánok Anyukádéknál!

Lilit is elviszik a szüleim a hétvégére, ott lesznek az unokatesók is. Mi vasárnap megyünk, amikor ebéd után anyukám Andrisozik és én végre aludhatok egy nagyot. Ez az egyetlen olyan pillanat, amikor tökéletesen kikapcsolhaom magam, mert tudom, hogy Andris jó kezekben van és mindenfajta problámáját megoldják nélkülem is. Már alig várom!!!

Ayse

ayse

Sziasztok,

Szerintem itt mar senki sem emlekszik ram???
Sajnos nem igazan tudok aktiv tagja lenni a topiknak, mivel egy kicsit el vagyok veszve mostanaban de tegnap ota van otthon is internetem es egy kicsit visszaolvastalak benneteket.

Eloszor is gyonyoru gyerekeitek vannak.
Nem is tudnam sorolni, de mindegyik baba gyonyoru!
Kisnyul, Bazsika, ezen a furoson peldaul, Lena, Duda kislanya es sokakat kihagyok nev szerint, de biztosithatok mindenkit, hogy csoda aranyosak.
Rokica Zsuzsaja is edi, bar oszinten nekem jobban bejott hosszu hajjal, bar megertem, hogy ilyen kicsi babanal ez sokkal elonyosebb.

Eves temaval kapcsolatosan Ayse es Barbapapa hat nekem is lenne meselnivalom.Sajnos a nagyfiam volt ilyen es meg mindig ilyen pedig mar hat es fel eves. Allandoan mellette kell lenni, de tudom en csesztem el. Sokat eroltettem es kiabaltam vele. Mint te is irtad Ayse, sajnos neha egy faraszto nap utan, nem birod es elszakad a cerna, persze utana lehet magyarazkodni, de sajna csak azt ertem el vele, hogy egy kesz katasztrofa vele a kajalas. Utal enni. Bevallom nagyreszben ez az en hibam es sajnaos a ferjem is eltanulta, hogy eroltetni kell.
Pillanatnyilag mar sokat javult a helyzet, de meg mindig nem az igazi.
Ezert is fogadtam meg, hogy a kicsivel nem kovetem el uezt a hibat. Itt most nevetek, mert eszmeletlen konnyu az evesben a tesoja mellett. O mindenevo. Meg nem talaltam olyat adni neki, amit ne evett volna meg. Minden johet, savanyu, edes, fozelek, barmi. Bebikaja vagy en csinalom.
Bar mostanaban elkezdtem neki darabosat kostoltatni, betoltotte a nyolcadik honapjat, tegnap csak osszetortem a repat es a krumplit, felontottem a levessel (marhahuslevest foztem) es olyan aranyosan elszopogatta a darabokat. Csak ugy cuppogott hozza hogy csak na.
Egyebkent eros nagy baba, nadragokban egyeves felsokben masfeleves a meret.
Hat roviden ennyit.
Ne haragudjatok, hogy csak igy idecsortettem vissza.

Megann,
Annyira hasonlit az eletunk. Sokszor szoltam mar hozzad, de sosem valaszoltal. Ez nem szemrehanyas voltKép

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok!

AyseKép Gergő is betegeskedik, de csak náthás, láza nincs. De ez is elég ahhoz, hogy rosszul aludjunkKép Amúgy teljesen jól van, tegnap már nem is szívtam az orrát, úgy tűnt, nem szörcsög, de éjjel újrakezdte. Egy hét múlva BCG-oltás, addigra csak elmúlik.

Balázsom is a nemevők táborába tartozik, ő addig evett jól, amíg csak szopott. Kis gurulós dagi volt, aztán jött a hozzátápi, és csak szenvedtünk, de engem nem izgatott. Evett, amennyit evett. / egyszerre max. fél üveg bébikaja volt a mennyisége/. De hiába nem foglalkozom azzal, hogy eszik-e vagy sem, ettől sem jobb. Úgy látszik, sem az agyonaggódás, sem a nemizgulás nem hoz eredményt, esznek, amennyit akarnak. Szerdán itt voltak unokatesómék, és ők gondolkodtattak el kicsit, ugyanis eddig azt gondoltam, a gyerekek tudják, mennyi kell nekik, ha van az asztalon normális kaja, és nincsenek édességgel elrontva, akkor nem fognak éhen halni. Na, a kisebbik fiú pár hete került kórházba, mert annyira nem evett, hogy kiszáradt. / 11 éves/ És nevetve mesélte most is, hogy ő bizony nem szeret enni semmit. És a többiek is megerősítették, hogy hihetetlenül keveset eszik. Néha én is elnézem, hogy vajon Balázs miből él, miből van energiája, és lehet, hogy aggódnom kéne mégis? / gondolom, nem sokra mennék vele/. Nálunk az ünnep, amikor elkezd nyafogni, hogy éhes vagyok!

Én is sokat szidom a férjemet itt Nektek... De a jót is le szoktam írni, bár elég ritka Kép Amikor felbosszant, akkor meg vagyok róla győződve, hogy más pasas mellett talán boldogabb lehetnék. Amúgy nem biztos Kép

MegannKép Természetesen megyek szavazni, ennyit legalább tehetek magunkért...

Mért van megint ilyen szomorú idő???

Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Hencsi,
köszi!

Cleo,
Zita se eszik kanállal, egyszerűen nem hajlandó kinyitni a száját. Dokibácsi erre azt mondta, hogy nem baj, nyugodtan adjam cumisüvegből, majd amikor itt lesz az ideje, enni fog kanállal.
Én is azt hittem, semmi nem ízlik, mert mindentől öklendezett. Cumisüvegből (pláne tászerrel megvadítva Kép) meg becuppantja simán, és ízlik neki!

Cinka,
ezt csak viccből szoktam mondani! Kép Mert ugye mondjuk 100-ból 90 nincs jóba. Bocs, azt hittem, írtam. Kép

Megann,
én kérdeztem. Hány ml-es?
Én is megyek szavazni, naná!!!

Anikó,
én emlékszem Rád!

Barbimél nem jött meg. Kép Nem tudom, mi van mostanában a ciztromélemmel. Küldj erre, ha nem törölted ki: htunde kukac mail.kabelnet.hu

ja, és én ma már voltam kozmetikusnál (szoliba is befeküdtem Kép) du meg fodrászhoz megyek! KépKépKép
Vendég

Jucc!

Azért van ilyen fos idő, hogy minket bosszantsanak az égiek!Ez szent meggyőződésemKépKépKépKép

Aniko47!

Ne haragudj, biztos nem szándékos volt.
Természetesen szívesen "beszélgetek" veled(is), pláne hogy még sorstársak is vagyunk!
Tied pár is munkaőrült???

Megann

Kép

Kép
megann

Havtunde!

Kapaszkodj meg, nem fél literKép, 100 ML!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anyósnak mutattam, majd leájult a székrőlKépKépKép
Férj szintén!KépKép(legalább törlesztekKépKép)

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok Lányok!

Köszönjük mindenkinek a jókívánságokat!!!

AyseKép
Köszönjük szépen az érdeklődést! Tofi sajnos még mindig nagyon taknyos. Éjszaka szinte semmit nem aludtunk, annyira szenvedett az eldugult orrától, porrszívóztuk is rendesen (mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat orrszívás témában! Tegnap vettünk Csöpi típusút, ezzel valahogy jobban megy), de nem sokáig volt nyugi utána sem, rövid időn belül megint tele volt az orrocskája. Nagyon sajnálom szegénykémet, most teljesen ki van nyúlva. Persze én is (meg apa is) olyan vagyok, mint a mosott sz@r, de az nem annyira lényeges.

Csányi Vilmost mi is nagyon csípjük.Kép

Tofi néhány napja új hangokat hallat, olyan dumaféleséget. Nem azt mondja, mint Kuha Gergője, hogy tá-tá-tá, vagy mint Tünde Zitája, hogy dádádádá, hanem, hogy mmámmámmá. Tündéri, annyira édes, ahogy így szövegel!!!

Szavazni mindenképpen megyek, semmi esetre sem hagynám ki!!!

Jucc,
Jobbulást Gergőnek is!!!

Dóri,
Neked is! Remélem, ma már jobban vagy!

Barbi, Sildike,
Nálunk is teljesen hasonló apa hozzáállása a gyerek témához, mint nálatok. Mindent megcsinál, amit csak kell, és nem csak azért, mert muszáj, hanem mert élvezi. A világért nem fosztaná meg önmagát ettől a boldogságtól, hogy a kisfiával foglalkozhasson. Pelenkázza, eteti, fürdeti, vigasztalja, játszik vele, birkóznak, esti mesél neki. Ez így volt már az elejétől fogva. Rohan haza a munkából, hogy minél több időt tölthessen velünk. És Kuha férjéhez hasonlóan ő is mindig lesi, hogy milyen reakciók vannak itt a Babaneten a feltöltött Tofi képekre. És csak úgy dagad a melle a büszkeségtől, ha dicséretet kapunk. Sokszor még számon is kéri, hogy ugye tettem fel képet Tofiról. Mi az, hogy nem? Egyébként is szeret beleolvasni a topikba. Szerencsére a háztartásba is ugyanúgy besegít. Mindezek ellenére nem papucsférj, mint sokan el szeretik könyvelni a hasonló gondolkodású férfiakat. Egyszerűen csak egyenrangú partnerként kezeljük egymást. Na, nem akarok itt dicshimnuszokat zengeni a férjemről, de ezt most jól esett kiírnom magamból.Kép Természetes kisebb viták nálunk is vannak, de szerencsére semmi komoly.

Kisnyúl, Zsuzsa baba, Zita, Leon, Noel, Bazsika, Petike mind nagyon édesek!!!

Kép
Bab és Tofi
bab

Egy recept

Házi müzliszelet (Stahl)

Az egyik tálban összekeverek 15 dkg zabpelyhet, 10 dkg lisztet, egy csipet sót, egy csipet szódabikarbónát, fahéjat, 10 dkg apróra vágott csokit.
Egy másik tálban 6-6 dkg barna és fehér cukrot 10 dkg margarinnal, 1 tojással.
A két tál tratalmát összekeverem fakanállal. Diónyi golyókat formálok, sütőlapra helyezem egymástól tisztes távolságra (2 sütőlapnyi lesz), majd ellapítom egy kicsit. 175 fokon 10-12 perc.

Én most kihagytam a csokit és 12 dkg zabpelyhet + 3 dkg kókuszreszeléket tettem bele. Távlati terveimben szerepel a mogyorós, mandulás és az aszalt gyümölcsös változat is.

ayse

Jucc Kép!
Akkor Gergőnek is jobbulást kívánunk !

Ayse

ayse

Megann,
amindenit! Önmagában nem is akadtam fenn, hogy mennyibe kerül, nade csak 100ml!!!!
Mit csináljak, Apának muszáj megvenni. Kép

Ayse,
finom?
Vendég

BabKép Köszi, és Tofinak is gyors gyógyulást!
Lassan a gyerekeket is meg kéne vuduzni, annyira sajnálom őket, amikor így szenvednek Kép

Gergő még alig dumálgat, én is odavoltam Kuha Gergőjétől, ahogy ott ült a talin, és mondta a magáétKép Az én kicsimnek is jár a szája, de inkább csak morog, néha mmmmmmmaaaaaaaaaaaa, aztán kész. Balázs ilyenkor már utánozuta, amit mondtunk nekiKép Viszont mozgásban Gergő jóval előrébb van, már kicsi neki a habtapi, pedig nem olyan kicsiKép Nem kúszik még, de gurulással pillanatok alatt elhagyja a területét, és ha nem jól jön ki a lépés, akkor nagy koppanás, majd sírás. / épp az előbb gurult be az asztal alá, és koppant a feje az asztal lábán Kép /

J.

jucc73
Érd

AyseKép Neked is kösziKép De nem ezért mondtam Kép

jucc73
Érd

Havtunde!

KépA muszáj nagy Úr!
Én Lénának vettem, meg lehet hogy azért magamnak is, legalább az arcomra...
Kenhetném az egész testem az anyajegyek miatt ilyennel, de hát akkor 1napozás=1 tubus krém!

M.

Kép

Kép
megann

hahó
most keltem ki az ágyból először, eddig nem bírtam. Kép Férjem itthonmaradt babázni. Már itt volt a doki, seggbeszúrt nospával, komolyan olyan görcseim voltak, mint a szülőszobán. KépKép Hőm 37.4 körüli, hasmenés, hányás nincs. Enni enm tudok, inni is csak erőltetve. Kaptam vmi gyogyit, majd férj kiváltja.
Viszont sajnos a gyerekdokihoz is menni kell tápszerért, mert minimálisra csökkent a tejem emiatt. KépKép Csak sajnos Viki még (céges buli iatt 2 hósan anyunál volt 3 órát) a lefejte anyatejet sem itta meg cumiból, és a hozzátápiban meg ott tartunk, hogy almalé 2-3 kiskanál uzsira. Kép Aki tud hasznos tanácsot az lökjön már mélt IDE: kovacs.dorottya2@chello.hu Kép Tök neki is vagyok keseredve, meg hulla szarul vagyok. KépKépKép

Látjátok, én eddig csak szoptattam és önhibámon kívül kényszerülhetek tápszerre. Még szerencse, hogy Viki 2 hét híján fél éves, pontosan 24 hetes.

Dóri
Vendég

Na jó, itt egy nevető Léna:
Kép

Szerintetek hogyan érhetném el, hogy olyan szempilláim legyenek mint a lányomnak?????KépKép
Kép

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Jajj, lányok!
Hogy mi milyen betegek voltunkKép
Nem bírtunk 1 napig kiszállni az ágyból. Még a WC-re járás közben is az ájulás kerülgetett. Nem is értem, Erhard, hogy tudta ilyen "fegyelmezetten" végigszenvedni ezt a pár napot. Mi a férjemmel külön-külön is többet nyögtünk, mint a kis stramm BabócánkKép
Viszont nagyon türelmes volt velünk. Olyan, mintha megértette volna, betegek vagyunk. Kibírta, hogy egész nap alszunk, fekszünk és néha nyafogott, de csendben tűrte a nemtörődést. Viszont szopizott, aludt és a 2X200ml teát megitta.
MErt mi minden nap a szopi és kaja mellett megisszuk az egy üvegnyi teát is. Most meg főleg kell a folyadék, így reggel is és délben/délután megcsinálom a következő adagot.
Isszuk a rostos bébiitalokat is, de a betegség miatt most csak teáztunk. Azt a Milupa granulátusmost isszuk. Szereti mindegyiket, illetve amelyiket már kaphatja, azokból mindet megissza. Ebbe keverem bele a Normaflore-tKép

Amit NAGYON KÖSZÖNÜNK! Kép Kép Kép
Használ és valóban jó.
Ma már nincsen büdi széklete ErhardnakKép

Mi is lábadozunk, de még tegnap is sűrűn, szaporán jártunk-keltünkKép
Na ma sem maradt el, de legalább már 10 alatt van a kijárások száma. Általában 5 nap alatt lezajlik, de kegyetlen vírusKép
Lázzal, hasmenéssel, hányással, fejfájással, iszonyatos gyomorgörccsel és szédüléssel jár.

Valamennyit elolvastam erről az oldalról.

Aniko47!
Én is emlékszem rádKép
Hogy vagytok?
Mesélj, és próbálj többet jönniKép
(na én mondom, aki hetente bekukkantKép)

NAptej:
Erhardnak (mivel Õ is elég fehér bőrű), mi is beszereztünk. De mi Garnier Ambre Solaire Kids 40 faktorosat. Ez kimondottan világos bőrű gyermekenek van.
Szerintetek jó?
Vagy dobjam ki? Hú, most elgondolkoztam.

Cinka!
Megkaptad a levelem?
Félholtan írtam, hogy ne haragudjatok!
Komolyan Köszönöm!
Nekem is segít, bár még mindig nem lehet kapniKép
Pedig kellene a páromnak is meg nekem is.
Erhardnak napi 1 ampulla kell, illetve 2X 1/2.
Neki legalább 5 napig kell adni. De majd beszerzek valahonnanKép
Ígérem, meghálálomKép

Megyek, mert 3 napja nincs elmosogatva (ez komoly), nincs takarítva, főzve, mosva, vasalva.
Úgy néz ki a lakás, mintha putriban laknánk vagy huszanKép
Már ettől is hányingerem vanKép

Aztán csak tudok már jönni.

Puszi Mindenkinek!
Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Bocsi, ezt nem hagyhatom ki.

Megann!
Léna GyönyörűűűKép Kép Kép

Most csak az Õ képét látom itt, de mennem kell.
Nemhiába tapadt rá már a múltkor a képernyőre ErhardKép

Dóri!
Jobbulást!
Nekem is apadt a tejem, de én szinte egyfolytában szoptattam és nem éhezett.

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Na, én meg pakolászás helyett, inkább "kihívtam"Kép Béres Alexandrát egy órára, miután Réka is úgy döntött, hogy megajándékoz egy kis alvássalKép. Hú de jól esett!!

Ayse!
Tényleg, Te most B.I.-t hanyagolod??? Vagy Lili futóversenyei is kitesznek egy kazettányitKépKépKép??
Cs. V. KépKép
KösziKép,akkor Neked meg majd szép álmokat vasárnap du.-ra!!!
HázimüzliKép(mentettemKép)

Tünde!
Ok.Kép, így már értem, csak tényleg nem írtad, hogy vicc volt, és smile-k sem voltak utána.

Még egy story az anyóstémához.
Múltkor jöttek hozzánk, s képzeljétek el, nekem hozott egy kardigánt. Volt v.mi vásáron, meglátta, s az jutott eszébe, hogy ez nekem milyen jól állna, s meg is vette. Tök aranyos voltKép. Nem is a kardigán miatt, hanem maga az elv, hogy nem az unokájának vásárol, sőt nem is a fiának, hanem nekem. Baromian jól esett, s mellesleg tényleg jól is néz kiKép. Na, de nem akarom itt tovább borzolni a kedélyeket. Maradjunk annyiban, hogy nagyon örülök, hogy nekem klassz anyósom van, s nagyon sajnálom azokat, akik kevésbé jönnek ki a sajátjukkal.

Bab!
ÉjszakátokKépKép
Én is akartam kérdezni Tofit, meg az orrszívót, de hát csak szita az agyamKép, bocs.
Akkor még mindig jobbulást NekiKép!! Mennek a gyógypuszik!!!

Jucc!
Gergőnek is jobbulás! Sajnos vuduzni én nem tudok, azt inkább meghagyom SisnekKép!
Réka is az ülés helyett inkább még a gurulást választja, de olyan sebességgel, hogy csak lesek. Nem lehet őrizetlenül hagyni, egy percig sem, az biztos.

C.

KépKép
cinka

Angelani!

Rettenetes amit írszKép, hülye baciKép
Jaj csak nehogy hozzánk is eltaláljon egy ilyen nyamvadt vírus!

Erhard nagyon stramm kölyök, meg hát tudod, aki a lányomat csípi, azt én is csípemKépKépKépKépKép

Szopival(tejcsimennyiséggel) nem volt gond a betegség miatt??

Naptej:
Meg ne őrülj már teljesen te nőszemélyKépKépKép
Nehogy kidobd!Az pont olyan jó mint a többi nagy faktorszámú, a lényeg hogy szorgosan kenegessük a kis puha bőrüket, már "napozás" előtt fél-1 órával...

Én még akartam venni azt a Bücher Wind and Weathert, csak elfelejtettem

Én nem tudom mi lesz így, kezdek úgy elhülyülni hogy azt álmomban nem hittem volnaKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Tünde Kép!

Szerintem igen.

Cinka Kép!
Az elmúlt héten az igazak álmát aludhatta nálunk B.I. sajnos. Mindig kinnt voltunk, ha lehetett.
De a jövő héten megdolgoztatom!!!

Ayse

ayse

Megann!!!
Hát Léna tényleg GYÖNYÖRÛÛÛÛÛÛÛÛKépKépKépKépKépKép!!!
A szempillás kérdést már én is felvettem magamban, (Rékának is tök szép hosszú) de még nem kaptam rá választ.

Dóri!
Hát ez tényleg nagyon gázos lehetKépKépKép JOBBULÁST NEKED!!!!

Angelani!
Most néztem meg, megjött a mail-ed. Miből gondolod, hogy a férjem, azt hiszi hogy "bunkó" voltál? Ugyan, ne hülyéskedj már!!! Aki beteg, az beteg, s az a cél, hogy mihamarabb meggyógyuljon. Örülök, hogy ennyivel is tudtunk segíteni, s nem kell meghálálni, tényleg szívből adtamKép.Akkor Nektek is további javulást!

C.

KépKép
cinka

Davallia KépKép
nagyon komoly ez a fürdőruci!!!! Kép Panda is jól érzi magát benne (amíg száraz); és az antiszexi pelenka, ahogy kivillan!!! KépKépKépKépKépKépKépKép
Nem is tudtam, hogy van miniméret fürdőruci is!

Angelani, Dóri!
Nagyon gáz ez a kórság! KépKép
Gyógyuljatok ám meg hamar!!!!
Vendég

Léna gyönyörűűű!!!!
Vendég

Davallia,

Gyonyoru a lanyod, jaj de edi. Biztosan szeretni fogja, en is jarok fiammal mar voltunk haromszor es nagyon tetszik neki!

Dori,
Gyogyulj meg gyorsan.
Ne aggodj, ha ehes lesz a lanyod, meg fogja enni a tejcsit. BIZTOSAN!!!!

Angelani,
Aranyos vagy, hogy irtal. Gyogyulj meg te is hamar.
Rajtam is nemreg ment keresztul ez a franya virus, az egyeduli jo dolog az a harom kilos sulyveszteseg voltKép.
Viccen kivul, tudom milyen szar. Pihenj amennyit csak tudsz, mert vissza lehet esni hamar. En most pillanatnyilag elegge meg vagyok fazva, de mar jobb.
Erhard nagyon edes es el voltam ajulva, hogy milyen ugyes.
Kis talpraesett, az meg igaz, hogy sok mindent megereznek. Sokkal okosabbak ok, mint gondolnank.

Havtunde,
Koszi, en is rad!Kép
Egyebkent elozo hozzaszolasodhoz, anyos temanal, jot nevettem, nekem kepzelheted ket fiam van!!!!
Vagyis ket meny, csak talalok egyet akivel joban leszek.

Ehhez talan csak annyit, hogy en nagyon birom az enyem. Ahhoz kepest, hogy magyar vagyok, kikerultem ide, hozzamentem a fiahoz, stb, mindig kitart karokkal fogadott. Ezt nem tudom elfelejteni neki. Az elejen nem igazan beszeltem meg franciaul(parommal is angolul csak), de olyan aranyosan magyarazott allandoan, ertem-e?? elvitt mindenhova, segitett es ez a mai napig igy van. Van persze amikor az agyamon jon ki, mert allandoan "rajtam" van, de tenyleg azt hiszem ezek utan amiket olvasok, csak orulhetek neki.

Ja, Megann,
Csak egy pelda, bar tudod ezen en csak nevettem,
ket hete vasarnap anyosom vigyazott Balazsra (hasznalati utmutatoval) mert programot csinaltunk ferjemmel. Egesz napra szolt a program en meg ugye ratelefonaltam olyan delutan harom korul, hogy mi a helyzet, hat ebedet nem adott a kicsinek(bebikaja-pure), csak egy cumisuveg tejet, mert orditott nagyon. Ezenkivul meg hazajohetnenk hamarabb, mert elmenni szivesen setalni o is aposommalKépKépKép
Hat erre mit lehet mondani?? De nem akadtam ki, mar az elso fiamnal elkonyveltem, hogy annak ellennere, hogy felnevelt kettot, nincs tobb idegzete kisgyerekekhez. Hiaba imadja oket, ez van.
Persze Matthieut az elso fiamat, aki most het eves, elviszi mindenhova, tavaly egyutt nyaraltak es nagyon jol ereztek magukat.
Ez jutott eszembe a te anyosodrol a kajaltatassal kapcsolatban.

Hat igen, enyem is munkaorult!Harom cege van ehhez meg hozzajon, hogy en meg kinyitottam egy sajat boltot.Igy nalunk letkerdes, hogy segitsen. Meg nem is hagyom neki, hogy ne tegye, de szivesen is teszi.
Persze az elso babat nagyon ram akarta passzolni, es majdnem sikerult is, mert nekem is hatarozott elkepzeleseim voltak a nevelessel kapcsolatosan es semmi nem volt jo amit csinalt. Itt magamra ismerek, amikor olvasom a "duhkitoresedet".
De csak azt ertem el es szerintem te is azt fogod hosszutavon, hogy nem is lesz hozza kedve, mert "UGYIS SZARUL CSINALOM"
Erot kell venni magunkon es bizony az ilyen tipusu ferfiaknal hagyni kell, hogy ok boldoguljanak. Es sokszor kell ismetelnunk, hogy igenis jol csinaljak!
Nekem megerte, mert a nagyfiammal eszmeletlen kapcsolatuk van, a kicsimet meg sokkal jobban dajkalja mint az elsot.
Szoval nekunk a nehezebbje jutott, en is sokszor kerdezem magamtol, hogy massal jobb lenne-e?, de mindig csak oda jutok ki, hogy nem hagynam el semmi penzert!
Na ezt jol megaszontam!
Lenahoz, hat csodas kis noszemely lesz!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Tünde!
Próbálom erre is küldeniKép

Bab!
Örülök, hogy Tofi jobban vanKép
Porszívózás után szoktál orrcseppet az orrában csepegtetni?
Mert ha Leon v. Nolcsi is nagyon be van dugulva, Nasivin gyerekorrcseppet rakok az orrukba, attól órákig tiszta marad.
Apa jófej lehetKép Enyém se papucsférj egyátalán, olyan örök gyerek kategóriaKép
KosziKép

Jucc!
Gergő gyógyuljon meg hamarKép

Dóri!
Betegség és tejcsiKép
Nálam is onnantól kellett hozzátápi, hogy a fosós-hányós vírus meglátogatottKép
Leon mondjuk simán megette a tápit üvegből. Annak idején Nolcsi nem, ezt ugye már írtam, ő egy kicsit besűrítve sinlaccal ette kanállal(kb. 40-50 perc volt egy etetésKép).
Mondjuk akkor ő már csak reggel és este kapta.
Kitartás!

Megann!
Léna nagyon szép a mosolygós képenKép
Szavazni mi is megyünk!
Akkor én mit mondjak, a FIAMNAK háromszor hosszabb és több szempillája van mint nekemKép Minek egy fiúnak ennyi???!!!Kép

Angelani!
Hú, ismerem sajna ezt a vírus, Nolcsi és én is átmentünk rajtaKép
Tényleg baromi szarKép
Remélem már kifelé mentek belőle!

Davallia!
Hát dobtam egy hátast Pandától ebben a fürdőrucibanKépKép
A fiúkat úgy kell majd levakarni róla az usziban, vigyázzatok rá nagyonKép

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Bab,

Gyogypuszikat en is kuldok.
Nekem is beteg volt Balzs. Felemeled a kis fejet alvas kozben, amikor be van dugulva az orruk?? Nagyon jot tesz nekik! Ez egy specialis parn aerre a celra, fent vastagabb es lefele keskenyedik.

Egy par kep, ha sikerul feldobnom oket.KépKép

KépKép
KépKép
aniko47

Köszönjük a bókokat mindenkitől...
Rájöttem!!! A megoldás: MÛSZEMPILLAKépKépKépKépKép

Davallia!

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Hát ez a fürdőruci......meg kell zabálni...az életben nem láttam még ilyen pirinyó fürdőruckót....
Eszméletlen!!!!
Nem vagyok indiszkrét ha megkérdem hogy hol vetted????

Ankikó!

Hát tudod én bíztatnám is a férjem, hogy jól csiánlja amit csinál, csak éppen nem igen van rá módom, mert sajnos igen ritkán csinál bármit is, tekintve, hogy sokszor reggeltől estig nincs itthon, és hétvégén sem töri magát nagyon hogy pl egy-egy etetést átvegyen!
Ok mondjuk multkor jól legorombítottam, amikor 3 kanál gyümölcsöt tudott adni Lénának, miközben nekem egy egész üveggel bevág...

Na szólval nehéz dió...de most elhatároztam, hogy én sem hagyom magam és egész egyszerűen el fogok tűnni holnap reggel "piaci" bevásárlás címén, és "véletlenül" nem fogok hazaérni Léna reggeliző idejéigKépKépKép
Nem lesz mese, apának kell etetni..KépKépKépKép

KÉPZELJÉTEK: CSODA TÖRTÉNT!LÉNA SZÓ NÉLKÜL ELFOGADTA A TÁPIT(persze tudom miért, nem nagyon akart ebédelni....)

Megann

Kép

Kép
megann

Ma voltunk de. az Auchanban vásárolni, 7600 pénzért volt babakocsira testvérfellépő.
Nem szuper márka, de nem is 16E, mint a brendonban.....
Fel is szereltem már, tök jó, nem olyan nagy, így könnyebb tolni a kocsit.

Sildike!
Ti akartatok venni ugye? Vettetek már?

Tünde!
Ma voltam a Takko-banKép
Le volt értékelve farmer, azt vettem.
Van csúszda benne gyerekeknek egy kis várral, hát Nolcsit alig lehetett kikönyörögni, hogy induljunk már hazaKép
Meg persze be kellett ülni minden kisautóba, űrhajóba, tengeralattjáróba is az áruházban. Persze csak egybe dobtunk be pénztKép

Anikó!
Kisfiad nagyon szép baba!Kép Valóban szép méretekkel rendelkezikKép

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Megann,

Pontosan ez az, amit csinalnod kell!
Meg kell ertenie, hogy az o lanya is. Csak azert ne felejtsd el talan kitenni, vagy elkesziteni amit Lenanak ennie kell, nehogy azt tudja mondani, hogy semmit sem talalt nekiKép

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Barbi,

Koszonom, aranyos vagy, hozzateve, hogy ezek a kepek kb egy honapja keszultek.
Hat igen, ezek az aruhazi idotoltesek meg szerencsere varatnak nalunk, a nagy pedig mar kinotte, de azert ismeros a temaKépKép

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Aniko!

Hihi!
Igen én is így gondoltam!
Hétvégén a kristálycukrot nem találta meg!!!!KépKépKépKép
Mert tudod, az olyan ritkán használatos, különleges jószág amit eldugdosok mindenki szeme előlKépKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Davallia!

Jaj de jófej uncsitesóKép
A fenébe milyen jó dolgok vannak Amcsiban, na talán idén hátha kell menni férjnek üzleti ügyben és akkor jól ráakaszkodunk majd és jól bevásárolunk a lánykánknakKép

M.

Kép

Kép
megann

Lányok!

Szándékozik valaki venni könnyű esernyőkocsit, most hogy már nagyobbak a gyerkőcök???
Én szeretnék, de lövésem sincs merre induljak, milyet vegyek, hogy ne legyen megint egy fél vagyon...

Tipp valakinek???

Kép

Kép
megann

Megann!
Mi tavaly vettünk Nolcsinak, bébé confort-ot, hát nem volt olcsóKép
Elég jó, de nem lehet teljesen vízszintesig dönteni, meg a tolókar szerintem lehetne hosszabb, mindig belerúgok a kerekekbe.
Az a baj szerintem az esernyőkocsikkal, hogy egyiknek se elég hosszú a karja. A boltban kipróbáltuk és még ez tűnt a legjobbnak, de használat közben azért már nem 100%.Kép
Szerintem fontos, hogy legyen napernyője (ennek kupolás), főleg, hogy jön a nyár, meg a bevásárló háló is jó, ha van.
Tök jól elfér a kis retikülöm benneKép
Ja és Leonka már 1 hónapja ebben utazik (kivéve a nagy sétákat).

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!Kép

Gyors bekukk majd később visszaolcasokKép

Megan4Kép

Léna tényleg nagyon szép!!!Kép

Davallia!Kép

Szupi Panda fürdőrucikájaKép

AngelaniKép
SzegénykéimKép
Remélem hamar kigyógyultok teljesen!!!

Dóri!Kép
Neked is jobbulást!!!!!
A tej miatt ne bánkódj, mert ez is nagyon szupi hogy eddig csak azt kapott!!!!

Mea
mea

Megan4=Megann Kép bocsánat

Mea
mea

Megan4=Megann Kép bocsánat

Mea
mea

Havtünde!Nyúlné!Barbapapa!Sildike!Ayse!Kép

Köszönöm a hozzászólásokat ülés és elkalandozás témáhozKép

Sildike!Kép
Bazsikla nagyon helyes kissrácKép

Barbapapa!Kép
Gyerkőcök nagyon édikKép

Cleo!Kép
Köszi infot habtapi ügybenKép

Én most megint visszaestem a náthába, ma éjjel megint nem aludtam anynira bedugult az orromKép

Lívi még mindig nem beteg, remélem nem is lesz!

Bivaly erős volt eddig az immunrendszere az biztiKép

Na megyek mert éppen tortát csinálokKép

Csoda nálam az ilyenKép

Mea
mea

Lányok, gyors bekukk, mert viszem Tüncsit sétálni, egész nap nem aludt! Teljesen hulla.

LÁNYOK, én úgy emlékszem, hogy a legutolsó időpont az ápr.28. volt...innen folytassuk, a tanácskozást.

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok.

Jelentem Melikének a 2.foga is előkukucskált!!Kép

Viki.
Lakáshoz megy a drukk!
Petike tényleg olyan nagyfiús.Nagyon aranyosKép

Megann.
MensziKép
Hát büszke lehetsz erre a csodaszép lányodra!Kép

Ayse.
Én is akkor szoktam pihizni mikor anyukámmal van Meli,mert ők ketten nagyon-nagyon jól elvannak!Kép

Jucc.
Gergő náthaKép Jobbulást!!

Bab.
Tofinak is jobbulást!

Dóri.
Hú ez szörnyű lehet.Gyógyulj meg gyorsan!!

Angelani.
Jajj szegényekKépNektek is gyors gyógyulást kivánok!Elhiszem hogy nincs erőd semmihez,de ezen most ne idegeskedj,hanem gyógyúlj meg!
Gratulálok Erhardhoz,hogy ilyen megértő!!

Anikó.
Édi a fiad.Látom már egyedül eszikKép

Davallia.
Ez a fürdőruci nagyon nőcis.Tündéri benne Panda!Kép
Hova mentek úszni?
Mi is akartuk vinni Melit,de egy profi úszóoktató lebeszélt róla.Azt mondta ő egyáltalán nem ajánlja a bébiúszást,mert most lehet hogy élvezi a baba,de később nagyon nehezen tud majd megtanulni rendesen úszni.Sok olyan gyerekkel foglalkozott már akiket vittek babaúszásra és ő meg egyszerűen nem tudta velük megtanitani a rendes úszást mert csak kapálództak a vizben mivel ez rögzült bennük.
Hát nem tudom!?
Lehet irni a véleményeket!!Kép

ancsi26

Viki!Kép

Hú tényleg ki is hagytam Petike képeit!!!
Ne hari!Kép
Nagyon ügyes és vagány kis fickó, de ezt már sokszor írtam nekedKép

AncsiKépGratula a 2. fogihoz.

Mi várjuk a 3.4-et de nem jönnek még.
viszont Lívi baromi nyűgös már 1 heteKép
De lehet ettől a hülye időtőlKép

Itt egész jó idő volt ma de előbb szakadt kb. 10 percig az eső de nagyon.

Felétek milyen az idő Csajok?

Mea
mea

Sziasztok

Megann

A H&M-ben van bébi mérettől fürdőruciKép

Kép
hencsi

Mea.
Köszi.
Ettől az időtől én is megbolondulok,nem csoda hogy ezek a kismanók is nyügik!!

Itt Miskolcon az előbb vagy 5percig olyan szélvihar volt,hogy csak lestem.Most meg esik az eső javábólKépKép

ancsi26

Mea Kép!
Nálunk orkánerejű hideg szél fúj, úgyhogy terveinkkel ellentétben nem is tudtunk kimenni alvás után KépKépKép

Davallia Kép!
Nagyon édi ez a rucis-kacagós kép. Már máskor is feltűnt, hogy szerintem Panda hasonlít And Esztijére.
Apukám is szokott Amerikába járni és szuper rucikat hoz a gyerekeknek, sokszor "fillérekért". Világéletében ilyen volt, mindenkinek eltalálja a cioő- ruhaméretét és -ízlését, pedig nem egy gyakorlati ember.

Esernyőkocsi
én bizony az árra mentem anno. A Kikában 8 ezerért árulták, minent, tud, amit Barbi leírt és teljesen újszerű állapotban most az unokatestvérem kislánya használja, pedig Lilit úgy kellett "kirobbantani" belőle.

Dóri Kép!
Szegény, gyógyulj meg hamar Kép!

Sajnos a szüleim és a húgom gyerekei is megbetegedtek, így a hétvége ugrott. Szegény Lili még sírt is, annyira készült Kép. Így az én alvásom is füstbe ment, de ez a legkevesebb. Majd kieszelek valami kérpótlást (kár, hogy vasárnapra esőt mondanak, holnap a férjem egész nap konferenciázik).

Ayse

ayse

JuccKép
Köszi!Kép

Dóri,
Sajnálom, hogy ennyire rosszul vagy és ilyen nehezen lábalsz ki a kórságból! Elég borzalmas ez a nyavalya. Reméljük a tejtermelésed majd rendesen visszaáll, ha meggyógyultál!

Megann,
Lénácska tényleg nagyon szép! Tofinak is iszonyat hosszú szempillái vannak, mint apának. Én meg csak irigykedhetem!

Angelani,
Nektek is mihamarabbi gyógyulást!!!

CinkaKép
Köszi!Kép
Nemsokára már én is kihívom Béres Alexandrát! Már nem halogathatom tovább. Kilóra ugyan nagyjából ugyanannyi vagyok, mint szülés előtt, de az "állagom" olyan más lett, olyan kis puhány.KépKépKép
Anyós tényleg nagyon rendes lehet!
Érezzétek jól magatokat Anyukádéknál!!!

Davallia,
Panda valami tünemény a kis fürdőruciban!

BarbiKép
Köszi! Orrcseppet nem használtunk idáig (csak tengervizes oldatot), de a férjem máris megy a gyógyszertárba venni! Köszönöm a tippet!

Anikó,
Neked is köszi!
A Te javaslatoddal is élni fogunk még ma este! Remélem ma már nyugisabb lesz az éjszakánk a sok jó tanácsnak köszönhetően!Kép
Babócád nagyon édes!

AncsiKép
Köszi! Én is hallottam már hasonló véleményt babaúszással kapcsolatban. Saját tapasztalatom persze még nincs.Kép

Ayse,
Milyen ügyi apukád van! Ritkaság, hogy ilyen jól kiismerje magát egy férfi ruhavásárlás terén!
Fuccsba ment hétvégeKépKépKép

Kép
Bab és Tofi
bab

Ancsi,
Gratulálunk a második fogacskához!KépKépKép

Kép
Bab és Tofi
bab

Csajok!Kép

Hát én ugyanannyi kiló vagyok már mint voltam és vékony is de a hasamKépKépKép
Hát borzalmasan lógKép
Ezen segít a torna egyáltalán mert nekem csak a pocakom nőtt meg a terhesség alatt de az nagyon!

Lehet ezt még eltűntetni vagy nem???

Mea
mea

Maratoni levegőzés után újra itt Kép Nálunk eleinte hűvös-borús idő volt, aztán szépen kisütött a nap. Amikor vásároltunk, akkor iszonyú kopogást hallottunk, ez volt a zápor hangja, aztán amikor már hazafelé bandukoltunk, jött egy újabb, de szerencsére hamar hazaértünkKép

MegannKép Léna eszméletlen gyönyörű, és nem csak a szempillájaKép

Esernyőkocsi: Mi Balázsnak már lassan három éve vettük 7000-ért, semmi márka, de nem rossz. Nem dönthető teljesen, csak egy lap a napellenzője, de napernyő tehető rá. A Lehel térnél van egy babakocsidiszkont, ott van sokféle, ha még megvan az üzlet.

Panda a fürdőruciban is nagyon édesKép

Dóri, Angelani, ez ocsmány betegség lehet, szabaduljatok meg tőle!!! Dóri, tejecskét sajnálom, de ne feledd, ha akarod, visszahozható, ennyi idő alatt nem apad el!

Meli 2. fogához gratulálokKép

AyseKép hétvégeKép Vasárnap eső lesz? Kerti partira vagyunk hivatalosakKép

Végül pár kép a skacokról a mai játszóterezésről:
Kép
Kép
Gergő is kanalazik ám!
Kép

Judit

jucc73
Érd

Ancsi Kép!