A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Cory: dehogy vagy te ijesztő! :) Ez tök jó, hogy bárhol tudsz szoptatni! Na meg persze az is, hogy a körülötted levő emberek normálisak, és nem szólnak be.

Vali: kár, hogy nem találtok babakocsit. Mikor mentek nyaralni?
Nem gondoltam, hogy itatnám Henit, csak ez már egy régen megfogalmazódott kérdés volt bennem, ezért tettem fel, de úgy látom, hogy a topikon belül mindenkinek egyezik a véleménye az ivászattal kapcsolatban. :)

Cigi: az én párom leszokott, amikor megtudtuk, hogy terhes vagyok. Ez nagyon jól esett, de még jobb lett volna, ha akkor szokik le, amikor még "babamentesen" kérem. Arra hivatkozott, hogy így vezeti le a stresszt. Ühüm... Azóta sem gyújtott rá egyébként, legalábbis otthon nem, de szerintem máshol sem, mert tudja, hogy rájövök, nagyon könnyen megérzem a bagó szagot. ;)

Azt hiszem, én mára befejezem és megyek, bár Heni még mindig szunyál. :shock: De akkor is el kell kezdeni a vacsit, Évi kedvet csinált hozzá, hot-dog lesz. :)

Szép estét, majd később jó éjt mindenkinek!

emerci

Köszönöm szépen mindenkinek Pipikém nevében :)
Még a cumisüveghez annyit, hogy a Dóri megissza üvegből a tejet, lehet fagyasztott-felengedett is. Nem egy ínyenc :lol: Szóval tudja, hogy hogy kell használni :) De ha vizet kínálok neki, akkor hirtelen elfelejti, :) csak rágja, és láthatóan csak érdekességnek tekinti, tehát tuti nem szomjas. Már csak anyósékat kéne erről meggyőzni, hogy nem kell agyba-főbe itatni a gyereket :)

Babcika!

Engem se lopnak el az eszemért, még jó, hogy nem a matektudásom miatt szerettek :oops: :roll: :lol: Nagy okosan kiszámoltam, hogy 5,27 kilóhoz már csak 3 deka kell, és megvan az 5 és fél kiló :oops: :lol: :lol: :lol: Ez már a vég, lassan már én is csak nyálbuborékokat fogok fújogatni, mint a lánykám :)
BOCSI!!!

Eszter!

Grat Hannának a fogáshoz, kis ügyimanó!

Gyöngyi!

Én úgy tudom, hogy a tüszös mandula gyula fertőző :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Merci-Aha,igen!Azért kell 2 óránként szoptatni,hogy hízzon! :roll: :wink: Mikor az igényei szerint szoptattam(ami sokszor 3,5 , 4 óra volt)mégjobban lelassult a hízással,sőőt egyáltalán nem hízott.Aztán a dokinő ezt javasolta,meg mértem is,hogy mennyit eszik.Adagokkal nincs gond,csak kevés marad rajta. :? Sőőt a kezdeti adagokat jó fel is tornásztuk,most már 160,170-eket kajál reggelire(üres pociba teli ciciből :wink:) úgyhogy azért így nem rossz,szép lassan haladunk,de azt biztosan. :wink:

Cory-Ez már nagyon sokszor eszembe jutott.Ez most,hogy van,hogy egyik védőnő+doki ezt mondja,másik meg azt :?: Nincs egy egységes álláspont ezzel kapcsolatban az országban?Ez olyan mintha,mondjuk egy könyvelő egész másképp könyvelni,mint egy másik.Ezt nagyon nem értem :twisted: Nem a legmodernebb "vonalat" kellene mindenkinek képviselnie,nem ősi dolgokkal dobálozni jobbra,balra.Nekik nincs továbbképzés vagy ilyesmi???A felnőtt orvosok sem 25 évvel ezelőtti módszereket alkalmaznak már :?: :?: :roll: :evil: (Ez most Bartika hsz-a miatt fogalmazódott meg bennem sokadjára már!,mármit,hogy az ő védőnője 4 hónapot szajkózza!)

Cigi-Nálunk is dohányzik férj,sőt apum is,de ők ki vannak idomítva az udvarra.A lakásban sehol nincs cigizés :!: Anyósom,sógorom,sógornőm is dohányzik(após szintén egy nagy betegség miatt szokott le),náluk a konyhában lehet,oda meg nem viszem ki Lilit.De:Anyós pl. soha nem nyúl úgy Lilihez,hogy ne mosna kezet vagy ne kapjon be egy rágót,vagy cukorkát cigi után!!!

FElülés-Szerintem átlagban olyan 7-8 hónaposan ülnek fel a babucik.Legalább is erre következtetek a téliek babáiból :wink:

Masszázs-Enyém Anyóskám gyógymasszőr :lol: ,de még nem feküdtem a kezei alá.Nem igazán volt rá szükség,hála Istennek! :roll: (kopp-kopp-kopp)

Évi- :lol: :lol: :lol: Jó is lenne 3 dekától lennénk az 5,5 -től :roll: :wink:
Vendég

Vali! Én meg a férjed miatt irigyellek. :wink: :lol:

Cory!Nekem is tetszik, hogy bárhol szoptatsz!Bár bennem is kevesebb gátlás lenne.Pedig elméletben maximálisan kiállok a szopizás melet akárhol.Mégsem merek. :cry:

Bea és Annababa
Kép
bea80

Lányok!!Lili falja a könyveket!! :wink:
Kép
Apa!Most,hogy is van ez? :wink:
Kép
Vendég

Évi: köszi, akkor figyelem a csajszit, bár nem hiszem, hogy elkapta volna

Képzeljétek annyira fáradt volt most a Lili, hogy üvöltött a cicimen és nem is tudtam megetetni. Szóval most úgy aludt el, hogy üres a pocija de gondolom csak felébred 10 óra felé enni.

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Hogy mennit birtok írni! :shock:

Ma volt itt festő bácsi felmérni a terepet. Hétfőtöl muri lesz. Már a tele a hócipőm a festéssel, de tul leszünk rajta. Meg apa szömyeget mosott a konyhábol, meg az előszobábol, d.u. meg voltun butrot nézegetni, de ami tetszik arra most nincs elég pénzünk :( majd 1-2 honap mulva :)

Meg egész nap hálát adtam az Istenkének Boglálkáért, mert ma mondta a párom, h ahonnan szoktuk venni a pékárut, onnan elment betegszabira az eladónő, mert méhenbelül elhalt az egyik baba :cry: (bocs, h elmondtam)

. . . . . .nyilvános szopiba azt hiszem én viszem a pálmát, mert ritka mint a fehér holló az olyan alkalom,h kimegyünk a házbol és a lányom nem kérne cicit. :roll: :lol: Mi már szopiztunk piacon, utcán, parkban stb.

Ime pl. egyik alkalom:
Kép

Petri:
Igen, csak ennyi. Nálatok mennit adnak? Az én párom is Csaba és eddig ahány Csabát ismerek mind jó fejek. Kitartás! :)

Bea: egyet ártek a lányokkal, de a végső döntést magadnak kell meghozni.Sajnálom a dolgot :cry:

:D :D :D Itt milyen édi bédi babák vannak :D :D :D

Ma már nem leszek, de holnap igen.

Szép álmokat, bokros csókokat minden babának és mamának!(kispapáknak is)Kép

SziasztokKép
Vendég

Na a ket uccsó nem jött össze :cry:

Mamacka! ha olvasol minket a tegnapkültem emilkét. Megkaptad!
Vendég

Sziasztok!

Babci, jól néz ki a lányod:) Bezzeh az enyim husigombóc,pedi csak 4x eszik:)

Nálunk hozzátáp ügyében: védőnő 6 hónapot mondott, dokinéni 3-at én meg akkor kezdem, ha úgy érzem itt van az ideje:) MOST:) Gyerekem már a napi 1 literrel sem elégszik meg és brutálul hízik.:(

Barti: Felülni? 5-10 hónapos kor között. Ki mikor:)

Most csak ennyi mert 1 kézzel pötyögök.

Maj jövök ha Katát letettem. Csak kaja, fürcsi és már itt is vagyok:)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Babcika: az a durva, hogy adott a hivatalos gyerekorvosu és védőnői ajánlás (mi szerint fél éves korig csak anyatej), a WHO ajánlása is ez, és egy csomó doki mégis teljesen mást nyomat. Ezeket a dokikat simán beperelném, ha időelőtt elválasztaná magát a baba vagy ha allergiás lesz. Mert ez ebben az esetben egész egyszerű műhiba. De én a bimbóvédőt nyomató csecsemősöket is beperelném.

Bea: nem sok látszik belőlem, ha szoptatok, főleg a mai divat mellett egy átlag tiniből több látszik.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Persze, hogy nem sok látszik, és a tévében egész nap plasztikmellű meztelen nőket nyomnak...Eeket mind tudom és mondom én is mindenkinek.Mégse vagyok elég bátor a szoptatáshoz, pedig nincs séta, hogy Anna ne kérne enni.Ilyenkor aztán rohanunk az Árkádba, vagy bárhová mosdóba, és, ha szerencsém van, nem kell sokáig szenvednie, és nem éli bele magát annyira, hogy mire ehet, már üvölt, és nincs is kedve hozzá....Erre mondta egy okos szomszéd, hogy miért kell így kiszámítanom....Csakhogy a baba képes éhesnek, vagy szomjasnak lenni fél órával kajcsi után is !/ezzel én is vagyok így néha/Szóval szerintem az egész társadalom szemléletét kéne megváltoztatni ezzel kapcsolatban.A mi generációnk újra lelkesen szoptat.A következő talán már bátran teheti nyilvánosan is....
De, ha nem értetek egyett, nem bánom , ha meggyőztök arról, h. nyugodtan szoptathatok utcán! :lol:

Bea és Annababa
Kép
bea80

Sziasztok!
Köszönöm Mindenkinek aki irt,és a masszőr ötletet is,ha nem irjátok eszembe sem jutott volna,pedig párom uncsitesója nemrég végezte el.El is mentünk hozzá du.és nagyon jó volt,pénteken is megyek.

KépKép

KépKép
pilchard

Na idáig bírta az éhséget a lányom :) és már alszik is tovább

Én simán megetettem a játszótéren a Lilit már többször is, pedig mi kb 500-an lakunk ebbe a faluba, de megmondom őszintén, hogy lesz@rom ki-mit gondol. Egyébként a gyerek fejétől meg a pólómtól nem sok látszi a ciciből.

Cory: Én a múltkor mondtam a dokinak, hogy a Lili még mindig hasfájós, mit csináljak vele. Erre közölte, hogy főzzek világos kamilla teát, édesítsem meg cukorral és az utolsó etetés után adjam oda neki. Kérdeztem, hogy mégis melyik az utolsó etetés, amikor éjjel is 2 óránként eszik. Erre azt mondta, hogy éjszaka pihentessem a hasát a gyereknek és teáztassam. Gondoltam magamba, hogy na akkor most váltok orvost. Na nehogy már cukros teával itassam a gyereket éjjel. Ha már úgy is kelnem kell, akkor inkább tejcsit igyon mint teát, nem?
A másik meg az volt, amikor közölte a 3hós oltásnál, hogy adhatok neki már egy kis almát. Én mondtam neki, hogy van elég tejem és 6 hónapos korig szigorúan csak szoptatok. Na elég nagy az önbizalmam? :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

Lányok, egy gyors kérdésem lenne! Járt már valamelyikőtök a kehidakustyáni bababarát hotelben??? Vagy esetleg vmi ismerős? Szeretnék közelebbi infókat róla!

Hajrá szopi!!! Én sem vagyok elég bátor hozzá sajnos:oops: :roll:, bár már fejlődök, mert a kocsiban már simán előkapom :lol: (persze azért takarásban)

Bea: ahogy a lányok írták, ahogy Neked jó, úgy lesz jó Annának is! Szorítunk!

Évi: grat a második fogacskához is!

Babci: Éljen a hízás! :)

Cory: Drukk,hogy a bébieidnek ne legyen bajuk!

Most csak ennyi, bocsi!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok
Annyit írtatok, hogy már nem emlékszem a tegnapi termésre.

Évi
Dórira emlékszem, mert tényleg nagyon szép. :P Vagány a farmerban. :lol:

Angi
Most gondolom kicsit, szomorkodsz a koncert miatt :( ,de hát Lídiért mindent. Biztos jön még ide máskor is. A szerelmespár meg tündéri. :lol:

Én se tudok nyilvános helyen szoptatni, de eddig nem is volt rá szűkség. Kocsiba már én is szoptattam azzal csak az volt a baj, hogy mi mindig fekve eszünk és ülve nekem iszonyú volt. De kibírtam

Bea
Hol laksz?

Lívi
Te merre jársz? :shock:

Ildi
Én meg Olivértől halok be. :lol: De a kajáid is gyönyörűek. :shock: A kertről nem is beszélve. :shock: :lol: Akkor most már te vagy Gödöllő szuper sofőrje. :lol: Örülök hogy bejön az új járgány!

Szóval akkor mindenki alkoholmentes sört iszik? Mert én ittam 1dl rendes sört, :? én is utálom ,de valamiért úgy meg kívántam. Remélem, nem fogok rászokni. :lol:

Petri
Nekem is tetszik az etetőszék, :D de én is a műanyagnál fogok maradni. Olyasmire gondoltam ,mint a Coryé.

Márciusban volt 2 éve ,hogy leszoktam a cigiről. Nálunk Laci nem dohányzott soha és kibírt velem 13 évet úgy . Pedig gyűlöli a dohányosokat. Persze nagyon örült ,amikor leszoktam. Szerencsére nem hiányzik és nem is akarok újra a dohányosok táborába állni.

A mi dokink annak a híve, hogy legalább 1 éves koráig szopizon a gyerek. :D

Babcika
Nagyon ügyik vagytok. :D Tényleg nem kövér apu sem ,már amennyire a képen láttam. :lol:

Vali
Mikor mentek a Balcsira? 8)

Vok
Örülök, hogy jobban van a kutyus. :D

Anita
Hú ez a hasfájás nagyon rosszul hangzott. :( Én is félek ,mert nekem is mindig nagyon fájt.

Gyöngyi
Volt már vacsi?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Edit: hasfájás mára már nincs, viszont mennyiség az van :(

ÓriásLevi??? :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Szerintem nyilvános helyen szoptatásból anyum viszi a pálmát, aki a tescóban a pénztárnál, sorbanállás közben szoptatott úgy, hogy Panka ült a bevásárlókocsiban, ő meg föléhajolt:):):):) És persze nem engedték előre.....:s

De én is zoptattam ezer meg egy helyen már:)

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Pár kép a nyaraló Bencémről:

Kép

Kép

Bence és Panka hugom:

Kép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Anita: Mi voltunk tavaly januárban Kehidán, de az nem tudom mennyire bababarát szálló (egyébként tök élveztük), viszont nem messze tőle van Alsópáhokon a Koping szálló, ami babacentrikus hely. Mi most oda megyünk. Adnak kiságyat, fürdőkádat, pelenkázót, sportbabakocsit. Van babaúszás, babamasszázs, csak szoba nincs már idénre :? . A szomszédomék is akartak menni ide, de közölte velük a recepciós, hogy ha legközelebb főszezonba szeretnének menni akkor januárba foglaltassák be a szobát

Kép

Kép
pgyöngyi

A mini taliról a képek:
Pötyi
Kép

Én és Bartika Timi babával
Kép

a csajok:
Kép
Kép
Kép
Kép
ismét Pötyi
Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri, Barti, édesek a csajok:) És ti is jól néztek ki:) De jó nektek....

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
1000 éve nem voltunk.
Most van egy kis időm, mert a két nagyobb gyerkőc táborban van, Dalmus alszik, Apa pedig a Robbie Williem koncerten, ahová a hugom ment helyettem, mert a csak szopó Dalmát nem mertem órákra másra hagyni.

Minden baba és mama édes!

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Gyöngyi: Köszi :D Igen, olvastunk a Kolpingról, csak ugye teltház van ilyenkor (most is). Még a zalakarosi Karos Spa-ról is jókat olvastunk "bababarátság" szempontjából. Kehida-t is újabban annak titulálják, itt is biztosítanak nagyjából mindent, ami kell egy bébinek. Csak éredekelne, kinek milyen tapasztalata van, mert mindenki inkább Alsópáhokra megy :D

Petri, Barti: Szuperek a képek! Szépséges babák és mamák! :lol:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Csak úgy jövök, mintha mennék...

Vok Eszti! Igen, ez gyapjúkülső, én kötöttem :) Más mint a hivatalos: jobban szellőzik, viszont egy idő után átázik. Úgyhogy nappal ez van, éjjel meg az eredeti.
Sztem tök furi az első pisis pelust megfogni :) Viszont szigorúan szvsz jobb szagú a mosható pelus, mint az eldobhatók :)

A babák gyönyörűek!

Nyilvános szopi: Sztem Libby Purves véleménye az irányadó ...ne rejtegesd és ne lobogtasd!... Holnap tán szó szerint is megkeresem :wink:

Zsuzsófi: én is szoptattam úgy már, mint a mamád :)

Borcsa
KépKépKép
borsts

Bababarátság
Nagyon csak szerintem - ekkora babáknál, mint a mieink azért nélkülözhetőek azok a dolgok, amiket hirdetnek. Utazóágy - idegen helyen valszeg csak veled alszik jól, kint meg babakocsiban v. pokrócon lesz (tán érdemes egy ilyen strand-sátrat beszerezni, hogy tuti legyen árnyék) babakád - nekem itthon sincs :) Mosdókagyló tuti van, rövid időre az is megteszi. Etetőszék helyett meg az éttermi székre (vagy az asztalra :) Ilyet a Trófeában láttam) állított hordozó.
Fontosabb, hogy a tragikus állapotú (kakis, buktás) babaruhákat legyen hol mosni, szárítani, hogy ne kelljen minden szopihoz felszaladgálni a szobába, hogy az étterem füstmentes részlege tényleg füstmentes legyen, hogy ne legyen hangos dizsi éjjel a bárban, hogy az étlapon legyen minden napra olyan kajcsi, amit egy hasfájós baba mellett is megehetsz. És még nem is biztos, hogy minden az eszembe jutott :)

Borcsa
KépKépKép
borsts

Gyöngyi: abszolút profi vagy!!! Nagyon büszke vagyok rád :)

Én menet közben nem tudok szoptatni, mert az adottságaim nem alkalmasak erre, de ezen kivül szerintem lassan már bárhol megtettem. WC-ben nem vagyok hajlandó, ez elvi kérdés. Balunál még próbálkoztam, bekéreckedtem próbafülkékbe, most már ezen sem küzdök.

cory
Budapest

Sziasztok :)
Látom gyarapodtunk új tagokkal :)
Üdv köztünk Meli és Merci :)

Alsópáhok:
Két éve lánykámmal voltunk ott néhány napot. Nagyon jól érezte magát a kiscsaj :) Jövőre majd újra szeretnék menni.

Lányok :)
A manók nagyon édesek egytől-egyig :D :D :D :D :D
Nancsika: az a fej haláli :)
Edit: Ügyesen úszik a fiad :lol:

Annamari ezen a héten már itthon van velem és így nem jutok géphez :( Azért bevezetem majd, hogy este tudjak legalább egy kicsit jönni :)
Holnap ha összejön akkor megyünk az Aquvarena-ba. Már jó ideje igérjük Annamarinak, így bele vágunk :) Kiváncsi leszek Petinek mennyire jön be :) Azért az exra csúzdákon nem küldöm le a kiscsávót :lol: :lol: :lol:

Pusszantás mindekinek, holnap benézek :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Kedd este megjöttünk Balcsiról, azóta olvasom az elmaradást!

Nagyon jó volt, Bettina a babakocsiban élt, reggel elindultunk sétálni vagy a strandra, szopizott-nézelődött-aludt...
A 4 nap alatt jól kialudam magam, mert 5-en voltunk egy szobában és a gyerekek miatt már 9-kor szundiztunk.

Én is bárhol szoptatok, mondjuk nem "lobogtatom"(Borcsa :P ), de ha éhes, akkor nehogymár rohanjak haza!
A nagyobb bevásárló kp-ban van biztonsági vagy egészségügyi helyiség, oda is be lehet kéredzkedni, ha nem akartok a cipősrészlegen (Cory :lol: ).

Kijött a 2. fogacska észrevétlenül :)

Megint az jött be az átmeneti tejhiányra, hogy ha fent van, akkor fél óránként cicire tettem, így 3.nap estére már volt megint bőven.

Ne aggódjatok, hogy elfogy a tej, ha úgy érzitek, hogy kevesebb, akkor sűrű cicizés és visszajön.

A hozzátápin ne parázzatok (könnyű nekem), majd ha eljön az ideje, akkor ha jókedvű a baba és a mama, lehet kóstoltatni mondjuk két szopi között.
Aztán ha egyre többet igényel (ezt úgy lehet észrevenni, hogy várja a köv. falatot)szép lassan egy szopi magától kimarad.
Dorina 1 éves korában evés szinten még 3-szor szopott, plusz minden nyűginél, elalváskor, ébredéskor.
Ha éhes volt, akkor először ciciztünk, majd kapta a kajcsit. Volt, hogy nem kérte a cicit, akkor csak hamit kapott. Máskor meg inkább tej kellett neki.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Meli, Merci: örülök, hogy már nem csak olvastok!! :)

Era: örülök, hogy meggyógyultál, bocs hogy én sem érdeklődtem, de néha azt sem tudom én ki vagyok
Martin baba igazi óriásbébi!! :)

Babetta: további gyógyulást anyudnak!!!!!
Az tényleg a Ti medencétek?? Pontos címetek?? :D

Anita: nekem is durva volt az első mensim, mondjuk nem fájt nagyon, de ömlött :( Szerencsére a tejet eldogadta Bettus, mert anno Dorina nem akart akkor szopizni, nem is volt nagyon mit.
Sógornőmék voltak pár hete a babával Kehidán és nagyon bejött nekik!! Szerintem bevállalhatjátok!

Faby: gratulálok a vizsgához!! már azt hittem Te is eltűnsz

Nancsi: tali Dunakeszin??

Gyöngyi, Merci: én eredetileg földmérő vagyok és a terepen muszáj sört inni, mert a főnökök csak azt visznek még a tanulóknak is, úgyhogy én 16 éves korom óta iszom :oops:

Eszti: nagyon korai amiket Bencus csinál, hihetetlen fejlett baba!!! :)

Angi: nekünk is PP Prima Pappa etetőszékünk van, nagyon tudom ajánlani mindenkinek!!
Gratulálok a fogacskához, hiába harapni csak azzal lehet! :P

Vali: nálunk is csak a születés után jött a védőn és ígérte, hogy hetente jön, ez volt 5 hónapja. Lehet hogy ráérzett hogy nem hiányzik :)

Ildi: gyönyörű lett a kert!!! Gyeptéglát raktak??
Nyuszis fotó :shock: :lol:

Vok: bevallom őszintén, hogy nem szeretem a kutyákat, de az ismerősökét igen!!! Remélem teljesen meggyógyul az eb!! :)
Bettina még mindig gyengén fog, úgyhogy ezt még kell fejleszteni a tornával, Hanna nagyon ügyes!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Minden baba természetesen gyönyörű!!!!!

Eszti-Angi és Bartika-Petri: jó, hogy tudtatok talizni!!!

Lányok! Mikor lesz a köv. talink??? Most ne én mondjak időpontot, hanem TI!!!! :D :) :roll:

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Pár kép a nyaralásról:

Kép

Kép

Kép

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Kép

Ideje lenne fodrászhoz mennem:

Kép

Na bepótoltam az elmúlt 5 napot, bocsi ha sok voltam!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Bea: én is így vagyok vele, hogy sajna nem merek mindenhol szoptatni. Pedig ezen a téren le kell vetkőznöm a gátlásaimat, mert a gyerkő nem maradhat éhes csak azért, mert én nem merek szoptatni... ;)

Cory: teljesen igazad van, a mai divat nekem néhol már bosszantó. Ahogy a tini lányok fel tudnak öltözni.. :? És ettől érzik magukat nagynak. Persze azért akadnak kivételek.

Tünde: nagyon jók a képek, nagyon aranyosak! Hol voltatok nyaralni?

Meli: mozgalmas napotok volt tegnap.. Szegény csaj, nem lehet könnyű neki. :(

Szép napot!

emerci

Sziasztok!

Zsu!most konstatáltam,hogy mi e-maileztünk.a gyerekek vezetékneve buktatott le :lol: :lol: :lol:

Babetta!Pécsett az Anna utcában.Miért?

Nagyon szépek a gyerekek!!!

Bea és Annababa
Kép
bea80

Jó reggelt!
Bartika és Petri,
tündériek a csajok!
Tünde,
gratula a fogacskához!!! És haláliak a képek! Vagány Dorina a napszemcsiben!!!! :) :) Na és Dorina baba a kócos séróval olyan cuki. Egyszer ha van kedvetek, akkor gyertek el hozzánk Ti is.
Annácska,
jó szórakozást mára!
Anita,
nekem a legjobb barátnőmék voltak Kehidán júniusban. De neki még nincs babája, viszont nagyon meg voltak elégedve.
Ritaa,
enyém férj nem akart nélkülem menni a koncertre, pedig én mondtam, hogy menjen mással. Milyen volt? Nyaralás?

Pussz. Ma Olgo jön hozzánk Heni babával. :)
angi79

Siasztok!Kép

Petri, Barti de szépek vagytok :D
Lehet, h csak nekem tünik ugy, h Petri ahány képen van annyiféleképpen néz ki :roll:

Zsuszofi: a te fiad is ari. :) A kis huncut akrobatikus mutatványra készül?
Bocs, de megkérdezhetem, h hány éves Panka? Ő ilyen késői szerelem gyerek? És anyud?

Tünde: Szia!
Nagyon szép kis családod van. Tetszik nagyon az apán csüngős kép :lol: és Bettinára még Hajas Laci is azt mondaná, h tündéri :D :!:
Vendég

Sziasztok!

Múlt héten megvolt az utolsó szigorlatom is. Már csak az aug végi államvizsga van hátra. Gondolkoztam a halasztáson is de Heni de és du is alszik 2-2 órát ez alatt tanulok + este egy kicsit és így fel tudtam készülni. És aug után csak Heni,Heni és Heni még másfél évig annyira várom!!!
Angi,
Kiváncsian várjuk a mai napot,már készülődünk :lol:
Merci :D
Üdv itt Neked és Henidnek :D

Gyönyörűek a kisbabók!!! Olvasni még nem volt időm :oops: , de a képeket megnézegettem!

Pusz mindenkinek.
Olgo+Heni
olgo

Meli :lol:
Pedig hidd el én vagyok mindegyik képen. :lol: A régi avart képem kb másfél éve készült, a mostaninak meg sötét a háttere. Azért csalóka.

Tünde :lol:
Jaj de szépek a lánykáid!

Borcsa :lol:
Meglátszik h te már nem kezdő anyuka vagy. Nagyon jó tanácsokat adtál a szálláshelyek kapcsán.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Utazás: ha visztek utazóágyat, akkor nekünk nagyon bejött, hogy az itthoni ágyáról lehúztuk a lepedőt, és azt tettük az utazóágyba. Így ismerős volt neki, és békésen aludt benne.

cory
Budapest

Sziasztok!

Köszönjük a hónap, meg ügyesség dícsérteket! :D

Tünde!
Épp akartam már írni, hogy merre jársz. :D Tök jók a képek. A csajok még mindig édesek. :D Fürödtél is??? :D Bettin haja fergeteges. :D:D Nem azt mondta a múltkor a gyógytornász, hogy már rendbe van a kiscsaj? Visszaviszitek még, vagy te tornásztatod?

Nyilvános szopi:
Én az Orczykertben gond nékül szoptatok az első pillanat óta, kocsiban is. Ha valakinek nem tetszik a dolog, ne nézzen oda, azt kész. :D Máshol meg még nemigen jött rá a lányra. :D

Nyaralás:
Mi Mátraházára megyünk és adnak ágyat a törpének. Pelenkázónak ott az ágy, fürdésre bármi jó, ababkocsit úgy se használnék közöset, szóval nekem pont jó. :D

Na, most ennyi jutott az eszembe. :D

Pusza

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Az a dög Piri engem is megtalált... tegnap este jött meg. Mondjuk meglettem volna nélküle, de mindegy. Nem fáj a hasam (remélem nem is fog), és úgy tűnik,egyelőre Dórit se zavarja. Mondom én, hogy nem egy nagy ínyenc az én lányom :) Egy-két slukk után kíváncsian végigmérte a cicit, aztán folytatta a kajálást. Párszor még megismételte a nézegetést, aztán gondolom beletörődött, hogy bizony ennek mától ilyen az íze. Remélem később se változik a hozzáállása :roll:

Zsuzsófi, Tünde!

Jók a nyaralós képek, Bettinának szenzációs haja van! És gartula a második fogacskához nektek is!

Petri, Bartika!

Édesek a csajok, és ti is nagyon csinosak vagytok! Biztos jót beszélgettetek. A XVIII. kerületben nem lakik közületek senki? :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Lányok, köszi szépen a játékötleteket. Tegnap vettünk egy játékházat, aminek a tetején keresztül kell bedobni a különféle elemeket. Kíváncsi leszek a fogadtatásra. És emellett kapott egy játékhajót, ami sípol és emberke is van rajta. Elképesztő, hogy mennyire tetszik neki.
www.legomarkabolt.hu :lol:

Angi: kb. egyszer voltam a Csepel plazaban, eszembe sem jutott volna bemenni oda. El sem hiszed, hogy milyen jó ötletet adtál. Ott legalább tutira van egy jó kis könyvesbolt is, oda is be kellene néznem. :lol:

Merci: szerintem inkább 7 hósan ülnek fel maguktól a babák. Persze ha segítünk nekik felkapaszkodni, akkor ügyesen tartják magukat akár 5 és fél hósan is.

Vok: gratula Hannának az ügyes fogás miatt. Ez már a tudatos kéz-szem koordinációra utal. :lol:

Évi: anyósékat meggyőzni nem lesz egyszerű feladat a teáztatással kapcsolatban, hiszen ők teljesen más módon nevelték a gyerekeket. Teát én sem adnék, vizet meg nem fogad el.

A nyilvános helyen történő szoptatás szerintem nagyon nehéz kérdés. És nem azért, mert nem tudjuk leküzdeni a gátlásokat, hanem a társadalom közönye és a csodálkozó, majd kieső, gyakran elutasító szemek miatt. :twisted: Azt hiszem, hogy nem a mi hozzáállásunkkal van a gond.

Múltkor busszal mentem Istvánkával, aki sírni kezdett, mert egyszerűen fáradt volt. A buszon egy vadidegen vén pi..a számonkérte, hogy miért nincs nálam cumisüvegben tea. Hát jó messzire elküldtem. :oops:

Petri, Bartika: nagyon szépek vagytok a képeken, látszik, hogy jól éreztétek magatokat.

Borcsa: mekkora igazságokat írtál a szállodákkal kapcsolatban. Mi is szállodát keresünk, de csak késő őszre.

Tünde: örülök, hogy jó volt a nyaralás, nagyon jók a képek. Látom Peti is strapabíró apuka, mert egyik kézben az egyik, másikban a másik lány, hát nem semmi.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok

Évi
Sajnállak Piri miatt. :( Remélem, engem még elkerül egy darabig. :) Viszont a kutyámat megtalálta. :(

Tünde
Nagyon jók a képek. :D A medence a miénk ,így nekünk mindig olyan mintha nyaralnánk. Szerintem nem is megyünk idén sehová. Ma Levi is fog fürdeni :D ,csinálunk megint képet és videót. Majd este dobok képet.

Bea
Azért kérdeztem ,mert azt hittem itt laksz Pesten az Árkádnál .Csak az nem jutott eszembe, hogy más városba is lehet Árkád. :oops:

Petri
Tényleg mindig máshogy nézel ki. És jók a közös képek. Szépek vagytok mind a négyen. :D

Anita
Kíváncsi leszek, hogy fog tetszeni Botinak az úszás. :D Majd vigyetek fényképezőt. Én ott nem tudok csinálni képet, mert a Laci nem jön velünk ,de veled biztos megy a párod.
Óriás Levi ma reggel megfordult hátról hasra. :D Ez volt az első önálló fordulása. Nagyon megdicsértem és mondtam neki, hogy ezért ma finomabb tejecskét fog kapni. :lol: :lol: :lol:

Most lépek nyaralni a kertbe. :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta!

Ha azt gondolod, hogy sárgulok az irigységtől a medence miatt... akkor nem tévedsz :lol: :lol: :lol: Állati jó lehet, én a meggyulladás határán vagyok. És most fogok még csak vacsit főzni :) nem fogok vacogni, ha jól sejtem :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Megjöttünk a második szuriról. Most másik dokinál voltunk (át is jelentkeztem hozzá még a múltkori szuri után). Úgy szúrta meg a kiscsajt, hogy nem is fájt neki egyáltalán. Meg se mukkant. :D:D:D

6120gr, 62 cm, 41-41cm fej-mellkas körfogat. :D Szóval óriási babám van. :D:D

Évi!
Mi Gyálon lakunk. Az eléggé közel van. :D:D

Babetta!
Nagy gratu Levinek a forgáshoz! :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok:)

Bea, így jártam:) Végülis nem titok:)

Meli, a kishugom 3,5 éves, 6 hónappal és 2 héttel idősebb Bencémnél. Ő az 5. gyerek a sorban:)
Anyum pedig júniusban volt 41 éves, apum úgyszintén. A nagymamám pedig 62, aki már lassan 3x-os dédnagyi:)

Nem válaszoltatok, lakik vki a X.kerben?

Tea: Én sem adok neki teát....van itthon HIpp instant ugyan, de csak tartalék hogy ha bekapjuk a fosós-hányós vírust akkor ugye itatni-itatni itatni....
Kata sem issza meg a vizet, csak tápi meg anyatej.

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Hogy jártam ma :shock:
Timi a kezemben (pont szopni indultunk) és be akartam zárni az ablakot, ne jöjjön be a hőség. Itt a teraszon -árnyékban- 37fok :shock: Szóval zárnám az ablakot (nem műanyag hanem a hagyományos fa) de nem bírtam mert megakadt. Próbáltam többször de csak megakad :? Egyszer csak észre vettem hogy dől felénk :shock: valahogy leugrott a helyéről :? ..Timi az egyik kezemben, ablak a másikban :shock: Tartottam mindkettőt és gondolkoztam most mi lesz :? Timit nem bírtam lerakni, az ablakot se.. reménykedtem találok vmi megoldást mert nem akartam megvárni míg hazajön apa. Az ablak mellett ott a nagy TV előtte a járóka mellette Timi játszószőnyege, szal nem lett volna jó ha leverem a TV-t vagy minden üvegszilánkos lesz. Nagy nehezen valahogy megakasztottam a fütőtestbe és a járókába. Gyorsan letettem a csajszit és vissza raktam az ablakszárnyát. Közben remegett kezem lábam. Nagyon megijedtem.
Nem ez volt a mai első ijedségem :evil: Kiteregettem az udvarra a lepedőt száradni... hoztam befelé. Timi ismét nálam. A másik kezembe a lepedő, közben érzem h valami szúrja a karomat :evil:
megráztam és látom h leesik egy nagy pók a lábamra :shock: :shock: :shock: én nagyon félek a pókoktól.
Félelmemben még jó h nem dobtam el Timit :P Ez a szemét pók beköltözött a lepedőbe :evil: kinyírtam :twisted: :oops:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri: ez elég keményen hangzik. De túl vagy rajta. Ilyen melegben viszont nem is kellene kimenned. :oops:

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Mariann
csak éppen a száraz lepedőért szaladtunk ki :lol:
azért remélem több pók nem akar beköltözni a hálószobánkba :twisted:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok

Jaj egész nap jöttem-mentem.Vásároltam, intéztem az éttermet a keresztelőre, varrónőnél voltam. Lili egész jól bírta.

Nagyon édesek a gyerkőcök

Babetta: Gratulálok Levinek az átforduláshoz, most már én se hagyom Lilit felügyelet nélkűl az ágyon, mert bármikor ő is mutatványozhat

Rohadt meleg van ma is, holnapra 36 fokot mondanak :shock: :?

Kép

Kép
pgyöngyi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?