A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Petri: Hát veled se minden napi dolgok történnek. Még jó, hogy nem zuhant rátok az ablak. Belegondolni is rossz.

Mostanában állandóan megkapom, hogy milyen hófehér a Lili. Mit csináljak, én ebbe a hőségbe nem merem kivinni a napra a gyereket csak este 6 után, akkor is inkább az árnyékba vagyunk. Szerintetek kéne napoztatnom? Inkább legyen hófehér a lányom, mint neadjisten egy napszúrás. Vagy mindenkinek csoki már a babája, csak nekem nem? Mindegy én akkor se viszem ki

Kép

Kép
pgyöngyi

Merci: köszi, Siófokon voltunk és találtunk a parton olyan részt ami homokos és nem lépcsőn keresztül kell a vízbe menni, gyerekekkel ott sokkal biztonságosabb volt.
Egyébként Te vagy a kisképen? Mert nagyon-nagyon szép!!

Angi: oké, akkor majd ha nem ily nagy a meleg, akkor "elugrom "hozzátok, majd egyeztetünk. Egyébként Ti is jöhettek hozzánk!
Ez Bárkinek szól!! :)

Meli: hát igen, már a szemébe lóg a haja, de nem vágjuk ám le (Hajas Lacit eküldtük) :D , Dorinának sem volt még levágva soha és nagyon sűrű, úgyhogy szerintem nem attól lesz egy gyerek haja sűrű, ha levágják.
Nagyon édesek a képek az albumban! :P

Petri: Neked is köszi! Nekem a talis képen tetszel a legjobban :lol:

Vok: Fürödtem is, de úszni csak rövid ideig, nehogy a tejci lássa kárát. Egyébként a víz szélén délutánra forró volt a víz.
Most szabin van a hölgy, mindenképpen megyünk még hozzá.
Már forog Bettus, de a bal keze kicsit kacska. Ha támaszkodik, akkor kifordítja és nem fog vele ügyesen.
Mikor is mész nyaralni??
Tök jó, hogy a szuri most nem fájt!! És tényleg hatalmas!! :)

Évi: Bettina is szopizott rendesen mensi alatt, Dorina régen nem volt ilyen toleráns. Neki nem ízlett

Mariannka: Petinek muszáj strapabírónak lenni, mert a lányok állandóan rajta lógnak, majd nemsokára Bettina is a fülén fog csüngni :lol:

Babetta: mi is úgy terveztük, hogy nem megyünk, de nem bírjuk ki :lol: azért 3 gyerekkel állandóan itthon nem bírom. Mondjuk mindig megyünk valahova, de pár napra kimozdulni az más.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Holnapra 36 fok????? Úristen asszem nem megyünk sehova....pedig a Vodafone-ba akartam menni új telefont venni:(

Szombaton mi lesz? Az jobb? Vagy mind1? Félek hgoy elfogy a teló:(

Gyöngyi én nem viszem ki Katát, ha muszáj és rá süt a nap, akkor is takarom pelenkával. Ő is hófehér volt, mostmár szép színe van, mióta kapta a vasat:) Mivel kiderült azért hófehérke, mert vashiányos...ti nem?

Nekem ma füvet kell nyírnom:( Igazából úgy volt hogy Tamás csinálja, de szegénynek tegnap úgy be volt dagadva a keze a melótól, és ma is dolgozik, így nincs szívemmeghagyni neki. Na majd 7 után rászánom magam. Addig bent takarítok, mosok:) Ma házimunka nap van azééé ülök itt:)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Eszter!

Ha felénk jártok, beugorhatnátok egy mini-talira :) Vagy bárki, aki erre jár :) Mi szinte mindig ráérünk :) Ügyike volt Hanna a szurin, és tényleg nagy kislány :)

Babetta!

Grat Levikének a forgáshoz! Remélem jót pancsol a medencében :)

Petri!

Ennyi ijedtség elég is egy napra, még bőven sok is :( Retkes pók
:evil:

Felhoztam ma a tárolóból az állványos hintát a minimanónak. Kíváncsi vagyok mit szól hozzá. Dönthető háttámlás, meg be is lehet kötni, úgyhogy biztonságosnak tűnik. Már alig várom, hogy felébredjen a Dóri, és kipróbáljuk. Szeretném totál lefárasztani, mert már nappal se hajlandó az ágyában aludni. Talán ha marha álmos lenne, akkor becsukná a szemét a kiságyban is. Én nem értem mi van vele, nem hiszem, hogy a babakocsi kényelmesebb, vagy hűvösebb lenne, mint ajó kis ágyikója :roll: Azt már megszoktam (ill. beletörődtem) hogy este a kocsibvan kell elringatni, na de hogy már nappal is... Félek, hogy ezután csak így lesz hajlandó aludni. Pedig eddig szerette az ágyát...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Petri: szerencse, hogy nem lett bajotok!!!
Én is utálok minden bogarat-pókot-férget :twisted:
4 napra mentünk csak el és egy pók szép hálót szőtt a nappali bejáratának sarkába, még jó, hogy Peti észrevette, mert sikoltoztam volna ha beleakadok

Gyöngyi: én sem viszem Bettust a napra, Balcsin is csak addig volt ott, amíg pár percig fényképeztük. Nem is való nekik!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Helló Csajok!!

Basszus nálunk ma idáig nem volt net,csak fél 1-től 1-ig,vmi karbantartás,remélem most már marad.De mire visszaolvasok!!!???Pedig bevállaltam 3.-nak a februári új topicot :roll: :shock: :roll: Majd jövök!
Vendég

Basszus lányok, hogy jártam:( MÉg most is remegek...

Bementem a szobába, és látom hogy a résnyire nyitott ablakon bejött két darázs. Már fogtam is a könyvemet, hogy lecsapom, mikor körülnéztem és észrevettem hogy vagy 50 darázs van bent!!!! A plafonon a falon, mindenütt! Nem tudom mit csináljak velük, mert én allergiás vagyok a csípésre!! Rájuk csuktam az ajtót, de mi lesz ha kellene Katának pelenka vagy vmi? Minden fent van....és ráadásul ő este 9-kor szokott elaludni, a párom meg csak fél 12-kor ér haza....
Fürdetni se tudom addig:(

Most nagyon kivagyok!!!

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sejtettem, pont most kakilt be a lány...

Uff:(

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu-Szólj a tűzoltóknak,azt hiszem nekik kötelességük ilyenkor segíteni!!!Ez borzasztóóóó!!!
Vendég

Sziasztok,

Ma teljesen le vagyok eresztve, kikészített a meleg. Reggel gyorsan kitakarítottam, mielőtt jött a védőnő. Még az erkélyt is totál rendbe raktam, ha már úgyis benne voltam a javában. 10-re már KO is lettem :(
Aztán kínlódtam Alizzal, hogy ne aludjon be, míg ide nem ér a nőci, mert nem tudtam, hogy akar-e rajta nézni valamit, azt meg nem szerettem volna, hogy felébressze. Persze csak dumálni jött, beírt a kartonjára egy csomó adatot. Elvileg havonta kéne járniuk, az az előírás. De mint kiderült most is csak azért jött, mert a szembe szomszéd csaj most fog szülni ITTHON, és tájékozódott nála. Remélem nem a hálóban fog szülni, mert az pont a miénk mellett van, és Aliz is ott alszik. Izgi lesz :roll:

Amiket mondott, és talán érdekes lehet, most is fel is dobom megvitatásra :lol:
- 6 hónaposan ha kezdjük a gyümiket, az menjen egy hónapig, és utána már lehet próbálkozni a főzelékkel is
- A Humana babavíz állítólag keserű, és tök felesleges pénzkidobás, nincs is rajta a konkrét lelőhely sem, helyette nyugodtan lehet adni a Norbi féle Óbudai, vagy a Szentkirályi ásványvizet és már forralni sem kell.
- a gyereket nyugodtan bele lehet vinni a Balcsiba, csak legyen rajta sapi, plusz egy fehér póló, hogy meg ne égjen
- állítólag a 40-nél nagyobb faktorszámú napkrémek kamuk, mert azokban is csak 40-es faktor van, ugyanis az a maximum
- van valami szer, amit a fogzásra lehet kapni a gyógyszertárban (Dentiakármi), ő ezt nem ajánlja, mert állítólag nem csak az ínyt zsibbbasztja, hanem ahogy leszopogatja róla és lenyeli, a nyelőizmokat (ezt nem tudom jobban megfogalmazni, bocsi) is, ezért kissé veszélyes, főleg, ha sokat alszik a baba.

Hirtelen ennyi jutott eszembe. Vélemény??

Bocs, hoyg most nem írok senkinek külön, de képtelen vagyok jobban összeszedni magam. Voltam boltban is, 38 fokot mutattot az utcai hőmérő :shock:

A képeket természetesen megnéztem, minden baba és anyóca gyönyörűséges :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Úristen, micsoda rémségek történnek ma :shock:

Zsu: Mindenképpen kérj valakitől segítséget, mert ez így nem maradhat. Honnan jöhettek ennyien??? Lehet, hogy a közelben van a fészkük, akkor azt is fel kéne számolni, mert addig bármikor, bárhova betelepedhetnek.
Szorítok nagyon, hogy semmi baj ne legyen, és írj, hogy mi van!!!

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Babci ezt nem tudtam hogy ki kéne jönniük a tűzoltóknak:):):):) Nem néznek hülyének ha felhívom őket? :):):):)

Vali, miután betojt a lány muszáj voltam felmenni és lesz ami lesz lepórszívóztam őket. És becsuktam a nyitvafelejtett ablakot. De a páromra jó kis pakolás vár, mert az ágy pont az ablak alatt, Katáé mellette, a pelenkázó és az ágyunk tele tiszta ruhával, amit össze akartam hajtogatni, szóval bárhol megbújhattak.

Most a pórszívó portartályában mászkálnak, nem tudom mit fogunk velük csinálni:(:(:(:(

Közel van a fészkük, kb minden cserép alatt:( És nem tudjuk kiírtani őket sehogy:(

Jaj de szeretnék elköltözni!!!!

A kertbe se tudunk kimenni, a medencét is lepik:( a fűben is rengeteg van....

Kivagyok nagyon. Még jó hogy nem csíptek meg, itt vagyok egy gyerekkel, autó nélkül....mentőt kellett volna hívnom:(

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

az én védőnőm eljött egyszer, mikor hazajöttünk a kórházból, azóta se járt itt.pedig néha jó lett volna, különösen az első hetekben.

Bea és Annababa
Kép
bea80

Vali!

- 6 hónaposan ha kezdjük a gyümiket, az menjen egy hónapig, és utána már lehet próbálkozni a főzelékkel is

Ezt én is így tudom, elvileg. Más kérdés hogy nem kezdenék gyümölccsel, mert utána persze hgoy nem ízli a főzelék. Én krumplival és almával kezdtem/kezdem.

- A Humana babavíz állítólag keserű, és tök felesleges pénzkidobás, nincs is rajta a konkrét lelőhely sem, helyette nyugodtan lehet adni a Norbi féle Óbudai, vagy a Szentkirályi ásványvizet és már forralni sem kell.

Egyetértek, a Humana egy vagyon, én is Óbudai babavizet adok a jánynak és nem forralom. Nálunk nem adok csapvizet mert nagyon kemény, ráadásul nyomokban arzént tartalmaz.

- a gyereket nyugodtan bele lehet vinni a Balcsiba, csak legyen rajta sapi, plusz egy fehér póló, hogy meg ne égjen

Már én is bevinném...

- állítólag a 40-nél nagyobb faktorszámú napkrémek kamuk, mert azokban is csak 40-es faktor van, ugyanis az a maximum

Úgy tudom a gyógyszertárban lehet kapni 70-est is, de mindkettő felesleges. A 30-as tökéletes, csak nagyon vízálló legyen!!!

- van valami szer, amit a fogzásra lehet kapni a gyógyszertárban (Dentiakármi), ő ezt nem ajánlja, mert állítólag nem csak az ínyt zsibbbasztja, hanem ahogy leszopogatja róla és lenyeli, a nyelőizmokat (ezt nem tudom jobban megfogalmazni, bocsi) is, ezért kissé veszélyes, főleg, ha sokat alszik a baba.

Dentinox, erről nem sok mindent hallottam, csak azt hogy nem használ. Nem tudom Bence nem érezte meg a fogzást, remélem KAta se fogja:)

Nálunk az első 2 hónapban 4-5x volt itt a védőnő, azóta csak tegnap. Jópofa csaj, mindent meg leeht vele beszélni:)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Vali, Alíznak boldog hófordulót:)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Anita, Kehidakustány hiperszuper jó, de ha Botival mentek én is inkább Alsópáhokot ajánlom, azt nagyon szerették kisbabás ismerőseim. :)

Én most két hétig nem leszek, megyünk nyaralni, egy hétre Balcsira, aztán pedig Sopronba és környékére, többek között a Sonnentherme-be is ellátogatunk, meg Bükfürdőre.

Jók legyetek, és remélem esélyesem sem lesz visszaolvasni két hét múlva.

Pussz
Vendég

Sziasztok kismamik és babócák!
Vagyunk, csak folytonos időhiánnyal küzdök, már harmadik hete hol Krisztián , hol a lányok barátnői vendégeskednek nálunk, ma elment mindenki.Ha gépközelbe engednek a gyerekek, akkor a távol lévő gyermekeimmel és a hugaimmal msn-zek.
Végig néztem most a képeket, nagyot nőttek a babák és továbbra is gyönyörű mindegyik!
Rólunk:
Szófi tegnap volt 5 hónapos 6500gr hasra fordul, de vissza nem tud így azzal telik a napunk, hogy megfordul, elfárad, sír, megfordítom és 10 másodperc úlva újra hason van.
Kűzdünk az első fogacskával is.
A lányok bohockodásának, hangosan kacag.
pusszancs és jövök ha tudok!
Köszönöm mindenkinek aki vicces malt küldött, megkaptam, csak mint írtam állandó harc megy a gépért.

KépKép
csema

Zsuzsófi: lehet, hogy a fiaim ufók, de speciel simán fogadták a gyümik után a főzelékeket. És ha jók az ismereteim, akkor az alma gyümölcs.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory, nem értelek, én ezt úgy mondtam mintha bárkinek is ufónak kellene lennie??? az én fiam a mai napig nehezen eszik meg bármit ami nem édes:( És igaz az alma gyümölcs, de nem olyan édes mint a többi. A sütőtök meg zöldség...mégis édes.

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Körülnéztem ma a gyerekrészlegen a boltban. Egész jó kis bébiételek vannak, lehet, hogy a végén én is azt fogom kajálni :lol:

Nekünk van olyan almafánk, amin nagyon finom édes az alma :)

Eszti: Jó nyaralást, aztán ötmillió fényképpel és sztorival gyere vissza.

Csema: Üdv újra,kár,hogy ilyen ritkán tudsz csak jönni

Cory: Már 5.napja nincs kakink, csak pukizgat. A hangulata viszont egész jó, nem látnám, hogy szenvedne a hasa miatt.Ugye felesleges aggódni? Mennyi ideig nem gáz, ha nincs kaki, egy hét?

Kép

Kép
pgyöngyi

GYöngyi :lol:
majd ősztől ha kezdődik a suli többet leszek, most fontos dolgot kell írnom:
JUHÉ KIBÚJT AZ ELSŐ KIS FOGACSKÁNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
most éreztem meg az ujjammal!

KépKép
csema

Gyöngyi
Mi a hetedik napnál tartunk és ma volt egy csipetnyi. :( Én se tudom eldönteni, hogy adjak neki kúpot vagy ne. Jó kedvű, pisi van dögivel, puki is. Cory szerinted adjak neki?

Eszti
Jó nyaralást!!!!!!! :D

Zsu
Nem semmi a darázs story. :( Vigyázni kell velük ,mert nagyon szenyák tudnak lenni, ha sokan vannak. Remélem mindet beszippantottad. :lol:

Annácska
Milyen volt a strandolás??? :lol: :lol:

Jönnek a képek

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Mindig lehagyom :oops:
Gratula minden fogacskához !!!!. :D Most már jó sok babának kibújt :D

Ja! Levi még kétszer átfordult :lol: és egyszer hasról hátra, :lol: de szerintem az csak a játék miatt sikerült, :wink: mert olyan szerencsétlenül nyúlt utána ,hogy visszafordult .De azért megtapsoltam. :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta: Húúú, de bátrak vagytok :) , Levi már a vonalzón lévő bálnát is simán lovagolná a vizen :lol:
Ezek a március 6-i babák ritkán kakkantanak :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Mindig lehagyom :oops:
Gratula minden fogacskához !!!!. :D Most már jó sok babának kibújt :D

Ja! Levi még kétszer átfordult :lol: és egyszer hasról hátra, :lol: de szerintem az csak a játék miatt sikerült, :wink: mert olyan szerencsétlenül nyúlt utána ,hogy visszafordult .De azért megtapsoltam. :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Csema! Anna pont ugyanezt csinálja!Jó kis program! :wink: :lol:
Gratula a fogacskához!!!

Babetta!Tök jók az uszis képek!

Bea és Annababa
Kép
bea80

Bocsi kétszer ment

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Balcsiba fürdés: Lehet, hogy csak én vagyok ennyire óvatos és eltúlzom az egészet, de idén még nem fogom beleengedni a Lilit a Balcsiba. Egyrészt ha rám ütött, két perc alatt összeszed valami nyavaját (felfázást, fűlfájást, nunis bajt) vagy csak elég, hogy a szemébe megy a víz és azzal lesz valami gond. Ha tisztának is tűnik a magyar tenger, akkor is vannak olyan "kultúrált emberek" akik bele izélnek a vízbe, vagy a kutyájukat fürdetik a szabadstrandon. Ez csak az én véleményem, biztos sokan nem értenek velem egyet, de mindegy azért leírtam. Ja egyébként meg nem a kutyák ellen írtam ezt, én imádom az állatokat

Kép

Kép
pgyöngyi

Zsu: Örülök, hoyg valamelyest megoldódott a darázs probléma. Remélem azóta is minden OK. Azért szerintem valami szakembert meg kellene kérdezni, hoyg hogyan lehet kiírtani onnan őket, mert amíg ott a fészek, én a helyedben addig nem igazán lennék nyugodt.

Köszi a köszöntést :)

Eszti: Jó nyaralást nektek :) Nincs is jobb, mint vízközelben lenni ebben a dög melegben.
Ezek szerint Alsópáhok csak nekünk nem jött be :roll:

Csema: Jó, hogy ismét bekukkantottál :) Nektek is gratula a fogacskához. Nagyon beindultak a gyerkőcök, szinte minden napra jut egy újabb fog :lol:

Babetta: Nagyon tetszenek a képek. Olyan bátrak és ügyesek vagytok mind a ketten :lol:

Gyöngyi: Szerintem az 5 nap még nem gáz, főleg, hoyg nem szenved miatta. Várj még a kúppal. Ha a hordozóba vagy a pihenőszékbe ülteted, akkor se jön semmi???
Doki és védőnő szerint is be lehet vinni már őket a Balcsiba, most elég magas a vízszint, talán tisztább is a víz, mint szokott lenni. Arra tényleg figyelni kell, hoyg a szemébe ne menjen, az úszópelusban meg talán nem kap el semmiféle nunis bajt. Remélem, hoyg felfázni sem fog, bár nem tudom hány fokos lehet most a tó.

Mivel ma csütörtök van, lemértük a csajszit, és a múlt heti 200 grammos hízás után, a héten csak 80 grammot kapott magára, de nem bánom, mert végre átléptük a 6 kilót :lol: 6040 gramm lett a végeredmény egy jó nagy adag kaksi után :)

Holnaptól én sem leszek, elutazunk Debrecenbe a párom szüleihez hétvégére, de sztem vasárnap este már bekukkantok :wink:
Jók legyetek és írjatok jóóóóóó sokat :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Jó reggelt! :D

Ma mi se leszünk. Egyrészt áramszünet lesz, másrészt pont ezért mára anyus napot rendeztünk be. :D Szóval netnélküli leszek Mátyásföldön. :D

Mindenkinek, aki ma lép le nyaralni naaaagyon jó nyaralást!!! :D

Tünde!
Augusztus 7-13ig leszünk Mátraházán. :D Naaagyon kíváncsi leszek. :D
Haj:
Hannának erősen hullik már a haja. Van,ahol rendesen látszik a bőre (azért nem olyan vészes, csak az eddigiekhez képest). Pedig azt hittem,h ogy majd hajhosszúsági versenyt rendezhetünk.. :D:D:D Majd csinálok képet, amint nem felejtek el elemet venni a gépbe. :D:D Viszont szőke nő alatta. :D Kíváncsi leszek a csajra. :D
Mentek még az idén valahova?

Petri!
Remélem túl vagy már a sokkon! :)
Kutyud?

Zsuzsó!
Mi lett a darazsakkal a pórzsákban?
Apukád nem volt otthon, hogy segítsen?

Majd este jövök! Írjatok sokat!!!

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Gyöngyi! Mi összesen 3 hétig voltunk a Balcsin, és én se vittem bele, csak egyszer lógáztunk lábat.Az okok alapvetően ugyanazok, mint nálad, én , ha vízre nézek, elkapok valamit.vettünk egy kis csónakot, abba tettem csapvizet, és vígan elpancsikált benne.A csónak arra is jó volt, hogy mikor bemerészkedtünk úszni, őt abban be lehetett vinni velünk.Borzasztóan élvezte, szerintem nem maradnak le semmiről, ha idén még kihagyják a Balcsit!

Bea és Annababa
Kép
bea80

Jó reggelt!

Zsu: azért írtam, mert az írásodban sok minden volt, csak logika nem. Az anyatej édes, így a babák ízvilágához az édes közelebb áll, de pl a meggy az egyik első gyümölcs, ami egyáltalán nem édes, és mégis szeretni szokták a babák... Hogy ki mit és miért fogad el, az meg teljesen egyedien változik, és az idővel hullámzik is.

Gyöngyi: 7-10 nap belefér a kakimentességbe.

cory
Budapest

Sziasztok!

Na, én is ma vagyok utoljára, ma utaztunk haza két hétre. Anyóséktól be tudok nézni, mert náluk van net, de anyuéktól nem. Két hét múlva viszont teljes erőbedobással jövök!

Csema!

Nagy gratula a fogacskához! Ügyi a nagylány!

Babetta!

Tök jók a fürcsis képek, Levi láthatóan nagyon élvezi! És a merülést se veszi zokon, nagyon stramm, belevaló srác! És azok a dundi karocskák... Édes!

Vali!

Nektek pedig a 6 kiló átlépéséhez megy a nagy gratu! Nem kevés a 80 gramm, az előző héttel együtt átlagolva pedig főleg nem :)
Jó utat nektek is!

Eszter!

Most olvasom, hogy aug. 7-től lesztek Mátraházán. Akkor megint nem jön össze a tali, mert mi akkor jövünk vissza Pestre. Na, majd ha ti is visszajöttök!
Dórinak is kihullottak a hosszú hajszálai (hosszú, ez erős túlzás, kb. 2 centis volt), és alatta neki is szőke nő. Hajnak nem is nagyon nevezném, majdnem csak pihe :) )Mondjuk nálunk nem feltűnő, mert egyébként se volt sötét haja.

Aki nyaralni, hétvéégzni indul, annak nagyon jó kikapcsolódást, jó utat kívánok, és érezzék jól magukat! És hozzatok majd jó sok képet! Vigyázzatok magatokra, lehet, hogy ma még benézek, de nem biztos.
Pusszancs!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Évi, Eszti,
jó nyaralást Nektek!
Zsu, Petri,
hú... micsoda bogaras sztorik :(
Babetta,
gratula a forgáshoz!! Csúcsok a képek!
Csema,
gratula a fogacskához!

Tegnap itt volt nálunk Heni és Olgo. Cuki nagyon a kicsi.
Dobok róluk képet!
Kép

Aztán este nálunk is történt 1 kicsi "baleset". Én voltam a hibás. :( A pelenkázó felett kicsúszott Lidi feje a kezemből és lehuppant a pelenkázóra, ami puha mondjuk, bár alatta kemény. Sírt szegénykém, de más baj nem történt szerencsére. Legközelebb jobban kell ügyelnem rá!!!
angi79

Angi, ilyen még lesz. Én már látom, mert Bence most ugye minden hasrafordulás után feltolja magát ülésbe, ami már megy. Na persze ez nem elég, most már egy kézzel elengedi a talajt, de erre meginog, és pufff, eldől. Ezt sajnos nem tudom megakadályozni, egész nap nem ülehetek mellette, nomeg, gondolom, meg is kell tanulnia, hogy kell huppanni, de a játszószőnyeg alá tettem még egy adag puhát, így nem gond. De néha én is csak lesek, mert néha bizony huppan nagyokat. Egyelőre most annyit csináltam, hogy a fotel és az asztal messze került, hogy azokba tuti ne verje magát.

Hááát, aszittem, ezek a gondok majd csak ősszel lesznek....

Ja, és leengedtük az ágyat, nem kockáztatok, hogy egyszer csak fogja magát, és felhúzza magát tornászfiam. Így is durva, ahogy felül az ágyban, és kilát..... :roll:

Babetta, nagyon bátrak vagytok az úszással. Nekem valahogy nem jön be a babaúszás, sok rosszat és sok jót is hallottam, de engem az a pár rossz élménybeszámoló eltántorított.

Persze, pancsizni megyünk mi is, de ez a víz alá le, ez valahogy nekem sok.

Csema, örülök, hogy jelentkeztél. :)

Angi, hogy nő a fogacska?

Ma gigakánikula lesz, mindenki vigyázzon, és főleg a bébikre, hogy sokat igyanak (tejecskét). :)

Pussz
Vendég

Sziasztok!

Gratula a fogakhoz, és a szebbnél szebb kisbabákhoz.

Ebben a hatalmas hőségben nem bírtam aludni, így már készen vagyok a vasalással, vásárlással, és most éppen a dobos torta krémét készítem. Ha így folytatom, még én leszek szuperanyu. :oops:

Irigykedek a nyaralások miatt, mi csak ősszel tudunk menni :( , mert a férjem úgy kap szabadságot. De addig maradnak a jó kis hétvégék.

Babetta: elképesztő, hogy milyen ügyes a babád a vízben. Ahogy látom, nagyon tetszik neki a merülés.

Angi: előfordulnak az ilyen balesetek. Nálunk húsvétkor volt ilyen, utána hányt Istvánka. Nagyon beijedtünk, hogy agyrázkódása van, de szerencsére nem lett semmi baj.

Szép napot, kitartás a kánikulához.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Eszti,
hát igen... fel kell készülnünk! Már akartam kérdezni, hogy egészen alulra tettétek az ágyat? Mi abban gondolkozunk, hogy a tartórúdból rövidítünk és ha majd a 2. babónak kell az ágy, akkor csinál új rudakat Feri. Nem semmi Benyó. De képzeld, amikor elmentetek másnap Lidi is próbálkozott a Benyó féle mutatványokkal. Mondtam is neki, hogy na ezt tanultad? Fogacska édesen növöget. Szerintem lassan jön a 2. is.
Mikor indultok?
Mariannka,
Te aztán ügyi háziasszonyka vagy! :)
angi79

Sziasztok!

Csema!
Óriási köszönet az emailekért. :D
Angi! :wink:
Hazafelé Heni aludt fél órát a kenguruban,de ez nem volt elég délutáni alvás, így este hétkor úgy bealudt,hogy 11-kor csak egy gyors tisztábatevés+szopi jöhetett szóba majd 11.15-ől aludt 6-ig. Akkor már persze nem volt álmos így csak fél 8-kor aludt vissza...most ébredtünk.
Babetta!
Elképesztően jók a képek! :lol:

mindjárt felteszem a babaképeket

Olgo
olgo

Angi, holnap reggel indulunk, ma pakolok ezerrel. Hihetetlen, hogy egy gyerekkel lettünk többen, de kb. 5x annyi cucc van. :)
Mi teljesen letettük az ágyat, nem kockáztatok, és hát előbb utóbb úgyis le kellett volna engedni. Bár így a derekam bánja, dehát ez van.:)
Vendég

Még inkább egymás mellett játszottak mint együtt.
Lidi és Heni

Kép

Heni és Lidi

Kép

Lidi

Kép
olgo

Eszti :D
Jó utat nektek. 8) Mi lehet, hogy külföldre megyünk szeptemberben,még jó, hogy 3-an ülünk a 4 személyes autóban hisz a babónak tényleg sok cucc kell.
olgo

Hú de sokan elutaztok. Jó nyaralást!
csak nehogy kihaljon a topik :wink:

Babetta :lol:
Édes cuki falat Levid! :lol: Búvár tanfolyamra is beirattátok? Nagyon ügyes!

Eszti :lol:
Csak ámulok-bámulok Bencén. Nagyon hamar elkzdte a mozgást, ülést. Gratulálok neki :lol:

ma se fogunk fázni...főleg h a vasalóval még rá is segítettem, nehogy má' kihüljön a lakás :twisted:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Borcsa,Cory:sztetek az szopisztrájk hogy Ameli sziv kettőt a ciciből,aztán hátraveti a fejét,majd visszajön és ez megy végig,egyre többször sir a cicin,de néha meg csak vigyorog rajta.Nem tudom miért csinálja ezt,de lassan két hete ez megy,és már nagyon kivagyok tőle.Mit lehet tenni ilyenkor?

KépKép

KépKép
pilchard

Kész, most eldurrant az agyam. Utálom, ha valaki össze-vissza hazudozik.
Egy mai hozzászólás a tápszeres topicba:
[quote]u írta:gyan a nagy szopipártiak 6 hóig nem ajánlják a hozzátáplálást, de én is elkezdtem 3 hósan (na most leszek lecseszve ha olvassák az ottaniak...) Kata most már a zölségek kötül is majdne mmindent eszik.

július 19-én itt:
[quote]N írta:álunk hozzátáp ügyében: védőnő 6 hónapot mondott, dokinéni 3-at én meg akkor kezdem, ha úgy érzem itt van az ideje:) MOST:) Gyerekem már a napi 1 literrel sem elégszik meg és brutálul hízik.

Tőlem, mindenki azt csinál, amit akar, de azt nem vagyok hajlandó eltűrni, ha hülyének néznek.

cory
Budapest

Cory, nem véletlenül nem írtam meg neked. Én meg azt utálom ha vki elvakult mint te. Szerinted nem érted volna el hgoy kiutáljanak a topicról??? Na mindegy így is eléred, köszi. Még jó hogy nem hlok bele. És a gyerek se fog:)

ZSuzsa

www.mamami.hu
zsuzsófi

El is köszönök innen, amúgy is rossz volt csak a szopiról olvasni, az meg főleg hogy mindenkinek nekiesnek, aki nem az aranyszabály szerint csinál valamit. Én elfogadtam hogy vki úgy akarja csinálni, nem értem miért nem lehet elfogadni minket is? Na mind1, ez van:(

Sziasztok!

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu: nem én hazudoztam

cory
Budapest

Sziasztok! :lol:
Babetta :wink:
Hű nem semmi a fürcsis képek :D
Bea :lol:
Akkor megnyugodtam, hajrá nekünk. Mire megtanulnak visszafordulni, és felsóhajtanánk......jön a felállok, de leülni nem tudok téma :lol:
Teszek pár friss képet én is a lányzóról, csak le kell kicsinyítenem.

KépKép
csema

Cory, ha megmondtam volna a zigazat mi lett volna? Nem estél volna nekem esetleg többekkel együtt mint Nicikának a múltkor???

Nekem nem hiányzott, szerettem volna eltérő nézeteim ellenére valahova tartozni:( De azóta rájöttem, hogy nem mindenáron.

Na még egyszer sziasztok!

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

:shock: :shock: :shock: ugye csak a meleg miatt van :shock: :shock: :shock:

Őszintén megmondom h én is nagy szopipárti vagyok! DE senkire nincs egy rossz szavam se ha vki nem aranyszabály szerint (zsu szavaival élve) jár el, főleg ha nincs elég anyateje az illetőnek. Már én is türelmetlenül várom a kóstolgatást. Persze utána lehet h vissza sírom a csak cicizést.
Szóval szerintem mindenki tápláljon hozzá amikortól ő a legjobbnak látja és segítsünk egymásnak ne pedig vitatkozzunk :!:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?