A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

halihóóóóóóó!!!!!!
képzeljétek tegnap elszállt a gépünk,de szerencsére mára meg is csinálták,úgyhogy nem azért tüntem el,mert menekülök a talira jelentkezők előlKép!
na szóval!az én mini-babatalim mikor legyen?tulajdonképpen nekem jó a kedd kivételével bármikor!ha nem majd szólok úgyis!
ki jönne és kinek mikor lenne jó???????
és ugye nem baj,ha csendben megjegyezném,hogy túl sok embert én nem tudok vendégül látni,azért nem olyan kicsi a lakásunk,hanem kényelmi szempontból......remélem ez nem bunkóság!azért ne tartsátok vissza magatokat,majd megint csendben megjegyzem,ha sokn vagyunk,jó?Kép

Ayse,
én aztán együttérzek veled,de nem vagyunk rossz anyák,csak mint minden rendes családban mi is kipróbáltuk a gyermekünk karosszériáját!KépKép
Lesz ez még így se! sajnos!

képek nagyon jók!
Nyúlné és Kisnyúl,aki néha már elindul négykézláb,de aztán gyorsan hasra vágja magát és inkább kúszik(az gyorsabb)
már leengettük a kiságyát,járókáját,mert nagyon kapaszkodik!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Prüntyi!
Hát nem tudom, hogy lehet-e felétek közlekedni, mert én ma voltam az Árkádban és 3 óra volt az út oda-visszaKép
Szóval nemigen merek elindulni 2 gyerekkel ilyen messzire, amíg a városban nem lehet közlekedniKép
Annyira sajnálom, mert már úgy beleéltem magam a taliba!KépKépKép
De talán legközelebb már megnyitják a rakpartokat és akkor végre mi is tudunk menni.

Nyúlné!
Nekünk csak a csütörtök nem jó, festjük a konyhátKép
Szóval mi mennénk, mondj egy időpontot.

Minden babó nagyon édes a képeken!

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Lányok!

Mégse holnap kell vinnem a kocsit, csak kedden, úgyhogy tudok menni. Hurrá, hurrá, hurrá.

Ancsi
Melike nagyon helyes a kis kalapjában.
Én Bazsikának akkor kezdtem mosni a fogát, amikor a 2. kibújt. Mi az első perctől kezdve gyerek Elmex fogkrémet használunk, és az Oral B-nek van ilyen piciknek való fogkefe.

Róki
A doki neve: dr. Csermely Gyula
elérhetőségei: Rózskert Medical Center itt 150 eFt a terhesgondozás, ebben benne van minden UH és laborvizsgálat a 9 hónap alatt. Ha plussz vizsgálatok kellenek azért nem kérnek plussz pénzt. Egyedül a Down-szűrésnek a vérvizsgálata nincs benne. 3 részletben kell fizetni, az első második és harmadik trimeszterben.
A MÁV-osat nem tudom, Bazsikával oda jártam, de nekem apukám barátja a doki és nem fogadott el pénzt. Nagyon tudom ajánlani, mert alapos, de laza is egyben. Nekem nagyon bejön ez a stílus, egyáltalán nem paráztat, viszont ha én valami miatt megijedtem azonnal mondta, hogy ugorjak be, ránéz a babára ultrahanggal. Lacival is a MÁV-ba kezdtem járni, de miután eltűnt az AFP, Hepatitis és vércukor leletem úgy döntöttem, hogy inkább fizetek, de legyenek meg a vizsgálati eredmények. A MÁV rendelőnek e telefonszáma: 06-30-936-4362, Ladányi Tündének hívják az aszisztensnőt, aki a telefont felveszi. Azt nem tudom, hogy ő beszél-e angolul.

Ne haragudjatok, de ezeket muszály feltennem:

KépKépKép

Kép
Kép Kép
sildike

Barbi, a rakpart szarabb lenne, mert ott nincs több sáv...én nem szeretem a rakpartot...de tőletek egyszerű elérni a váci utat, nem? Én amondó vagyok, hogy indulj neki, és ha úgy érzed közben hogy bedugultatok, akkor max visszafordulsz. Tőletek a váci út még ha dugó is van 1/2 óra alatt meg kéne járd, onnan már a 2/A, és a többi út nagyon gyors. Normál menetben 40 perc alatt bent vagyok a deák térnél. Gondold meg Kép Kép

Sildike, ha apa viszi a kocsit szervízbe, akkor ha gondolod, át tudnék menni értetek! Anyu elvan Tüncsivel addig.

Rókica, persze, gyere ha van kedved! Vonattal jönnél?

Dóri, veled mi a helyzet? jobban vagytok már?

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sildike, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj de jóóóóóóó!!!

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Barbi
Mi lenne, ha átjönnél a hegyen az Árpád-hídig, onnan meg majd elnavigállak ha gondolod.
Talélkozhatunk valahol és onnan együtt megyünk tovább.
Gyertek, gyertek Bazsinak már tökre beharangoztam, hogy megint megyünk játszani.

Kép
Kép Kép
sildike

LÁNYOK!!!!

Szombatra beterveztük Ópusztaszert. Nem tudjátok, van ott pelenkázó meg ilyesmi?

Ancsi, Kép
én is láttam Melikét, nagyon baba az új sapijában!
Én akkor most előre bocsátom, hogy mindegyik baba nagyon tetszik, és nem azért nem dicsérem meg őket egytől -egyig, mert bunkó vagyok, hanem akkor fél oldal azzal menne el, és még nem írtam olyan hozzászólást, amit szerettem volna.
Szóval nézzétek el, hogy nem dicsérek meg mindig mindenkit!!!!
Ancsi, Kép
a fogápolásra pedig azért nem reagáltam, mert Kuha írt (2x is), és én se tudtam volna jobb ötlettel szolgálni.

De ha itt mindenki elszomorodna, mert nem dicsérték meg a babáját, nem válaszolt mindenki, akkor Rokicához járnánk terápiára krónikus depi miatt.
De ANCSI, ugye nincs harag, hogy ezt leírtam, én nagyon bírlak! Kép
Vendég

Prüntyi, Sildike!
Én is mennék nagyon, csak ez a 3 óra autózás most kikészített egy kicsit.Kép
Az Árkád normál menetben 20-25 perc tőlünk......
Ja és nem volt superman-os pizsi seKép
Én se a rakparton mennék, csak ha az nyitva van,akkor a dugó is kisebbKép
Én is beígértem már Nolcsinak, várja nagyon.
Csak a Váci úttól is félek, nem tudja valaki, nagyon nagy a dugó arra?
Egyébként a Váci úton megyek tovább, de melyik úton? Írja már le valaki a pontos útvonalat légyszi!
Sildi! Mélt megkaptad a szemcsivel kapcsolatban?

Mindjárt rakok fel képeket a babataliról isKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi
Még nem kaptam meg.

Nem olyan nagy a dugó a Váci óton. Enyém férj arra ment reggel és azt mondta nem volt veszélyes.
Annyira sajnálom, hogy nem volt szupremanes pizsi én múlt héten még láttam. Tesóm megy jövő héten Bécsbe a barátnője babájának vásárolni. Hozassak Nektek?

Mennyire vagy ismerős a XIII. kerületben? Ha gondolod valameddig szívesen bemegyek értetk és kinavigállak, csak gyertek légyszi, légyszi.

Kép
Kép Kép
sildike

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ildi!
Tök ari vagy, most már tényleg nincs pofám nem kimenniKépKép
Mélt pedig tegnap este írtam, de a lényeg, hogy kelleneKép
Egyátalán nem vagyok ismerős, soha nem laktam Pesten, szóval nem. De térkép alapján eltalálok bármerre, tájékozódni elég jól tudok.
Esetleg mélben is leírhatod, merre kell menni, hogy ne itt foglaljuk a helyet.
KösziKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Bocs, hogy ennyi képet rakok fel, de ezeket muszályKép

Nolcsi már ilyen vagány a mászókán:
Kép
Kép
Kép

Leonka, az egyfogúKép:
Kép
Kép

Így is tud hisztizniKép
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Fúúúú, Majára jól ráharaptak a srácok!!!! Kép
Vendég

Bocs, hogy ennyi képet rakok fel, de ezeket muszályKép

Nolcsi már ilyen vagány a mászókán:

Leonka, az egyfogúKép:

Így is tud hisztizniKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

AyseKép Honnan tudod, hol lakunk? Beszéltünk róla? Nem emlékszemKép

CinkaKép A tavaszi szünet Aysenak nem jó, azért mondtam. Amúgy a jövő hétvégén van már Húsvét? Mert ha igen, akkor a péntek csak egy darabig jó, mert délután utazunk. De persze nem kell elvetni! Nem jön más a délpesti minitalira valamikor a jövő héten? A 11. kerület sincs ám olyan messze innenKép Harit megkérdezzem?

AncsiKép Bocsi, Meli nagyon édes a kalapkában! Ne haragudj, de szerintem ez nem Neked szól, hogy mindig nem emelünk ki név szerint, de tényleg sokan vagyunk, elsiklik az ember a sok hozzászólás között. Én sem mindig kapok reakciókat, de egyáltalán nem sértődöm meg.
Fogmosás: arra meg azért nem reagáltam, mert gondoltam, hogy mire én megírom, ezer választ kapsz. Nem jött be. Szóval: Balázzsal én úgy csináltam, hogy ahogy kibújtak az első fogak, naponta legalább egyszer textilpelussal letöröltem róluk a lepedéket, később vettem neki egy olyan fogkefét, aminek az egyik vége fogkefe, a másik ilyen ínymasszírozó, rágcsáló izé. Ezt fürdésnél a kezébe adtam, és ezzel szokhatta, hogy van valami a szájában, ami elvileg a tisztulást szolgálja. / a pelusos törlés maradt persze/. És amikor már elég sok foga volt, akkor elkezdtem átmosogatni a fogát. Mi is Elmexet használunk, de úgy tudom, amíg nem tudják kiköpni a fogkrémet, addig anélkül is bőven elég a mosás, nem annyira jó, ha lenyelik, de mi is használtunk. / a mai napig nem hajlandó kiköpni.../ Most Gergőnek vettem egy háromdarabos készletet a DM-ben, amiben van egy ínymasszírozó, egy tanulófogkefe, és egy babafogkefe. Egyelőre az elsőt kapta csak meg, amúgy mindent úgy fogok csinálni vele, mint Balázzsal.

Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Barbi,
nem látom a képeket! Kép
Zita ma leutánozta Julcsit:
Kép
Vendég

Barbi,Hú de jók a képek!!!!!!!
akkor legyen szerdán mondjuk a tali?többiek?
Cleo,Thomasanne,Manka,Nemesek és aki még jönne??????????

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nem értem miért küldte el 2x, de a második üziben a képek benne sincsenekKépKép
Ráadásul se törölni, se javítani nem engedni......
Na mindegy!

Tünde!
Zita nem semmiKép
Mire gyúr?Kép

Nyúlné!
A szerda nekünk tök jó!Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi, Kép
ez csak a nők közötti rivalizálás. Julcsit akarja behozni. Kép
Vendég

Jucc!
Nem a távolság a gondKép
Szerdán elvileg Nyúlnénál vagyunk, csüt. konyhát festünk. Péntek meg már húsvét.
A jövő hét utáni héten pénteken meg Prüntyinél lesz a NAGY tali!Kép
Szóval az időpont a gond!
Szerintem is legyen május elején Nálatok, akkor mi is szívesen megyünk!Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Tünde!
A fiúkról az első üziben se látod a képeket?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi
Az estit megkaptam, válaszoltam is rá.

Majd írok priviben egy útvonalat. Megpróbálom be is rajzolni egy térképen, csak leteszem a fiúkat aludni. Apa ma tovább van, úgyhogy egyedül kell megbírkóznom a két rosszcsonttal.

Kép
Kép Kép
sildike

Prüntyi, Sildi!
Most jöttek meg a mélek.....
Apa újratelepítette a gépet, azóta még nem tökéletesKép
KöszKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

sziasztok

majd jövök este. fürcsi, kaja, fáj a fejem és eltemettük a 16 éves kiskutyámat. KépKép

Dóri
Vendég

Barbi, Kép
nem. Majd holnap előjön. Kép

Dóri, Kép
nagyon sajnálom a kiskutyát!!!! KépKép
Gergőt nagyon megviselte? Kép
Vendég

Dóri
Kutyus.Kép

Barbi
Írtam mailt.

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike!

Te hogy értelmezed?
A fotókeretező progi csak 15 napig free?????

megann

Kép

Kép
megann

Jucc!Kép

Nagyon erős Gergő! Látszik, hogy Norbizol!Kép Én is elkezdtem, mert rémesen elhíztam.
Mehetünk majd mi is a talira?
Ugye Lőrincen laktok?

Zsóf és a holnap fél éves Bubus

Kép
Kép
göndörzsóf

Úgy, hogy 15 nap után nem tudsz vele semmit csinálni, csak ha megveszed. Valószínűleg bele van építve a programba valami időmérő, ami az installálástól számított 15 nap után leállítja a program futását. Én pl. az anyáknapi képeket, amiket szeretnék majd előhívatni már megcsináltam és lementettem.
Viszont ki lehet játszani, mert van rajta free e-card küldés és azzal a saját emil címemre bármikor küldhetek képet, tehát tudom használni a keretezőt. Az élelmes magyarok ugye? Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Mea!

Hányra jössz holnap? Nekem a 9 óra - fél 10 tökéletes.
Lehet, hogy már nem tudom elolvasni az üzidet, mert hulla fáradt vagyok, úgyhogy megyek alukálni.

Barbi!
Nem akarok belepofátlankodni, DE:
A JUCC-nak írt üzidhez szeretnék hozzászólni. Jövő péntek valóban húsvét, de az utána való pénteken még nem lesz tali Prüntyinél, mert az még csak 21-e, és a tali 28-án lesz.

Most írja Sildike, hogy holnap hol találkoztok, és jöttök Prüntyiékhez. Hurrá!

Jó éjt!

Kuha

Kép
kuha

Mea!

Még azt akartam írni, ha olvasod egyáltalán még ma, hogy csörögj rám, mikor indulsz, okés?

Na, most már tényleg jó éjt!
Pusza: kuha

Kép
kuha

Kuha!
Tök igazad vanKép
Teljesen elnéztem a naptárat.......

Jucc!
Akkor húsvét után nekünk jó!Kép

A fiúkról a többiek se látják a képeket????

Jó éjt mindenkinek: Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Na most meg vagyok kavarodva...

Mikor kinél lesz tali? Azt hittem Prüntyié holnap lesz! Nyúlné is tart egyet, meg Jucc is tart egyet. Mikor? Hol?

Manka, Duda, Falina, Bkriszta, Juci6, Heni!!!

És aki még a Schöpf-Mérei-ben szült. Mesélnétek nekem a kórházról, kórházi élményekről? Ez az ismerős házaspár akiknek a dokit segítek vadászni most a Schöpf-Méreiben talált (lehet) egy dokit, de nem tudnak semmit magáról a kórházról. Milyen a szülőszoba, milyen a gyerekágy? Van rooming-in? Vannak "alternatív" lehetőségek, labda, kád, ilyesmi? Mennyire szoptatáspártiak? Mellre teszik azonnal a babát? Császár után mennyi idő megkapni a gyereket? Meg bármi ami úgy megmaradt a kórházzal kapcsolatban. Köszi szépen!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

NyúlnéKép,
a szerda nekünk is jó lenneKép!

DóriKép,
kutyaKép!
Vendég

Roki!
Prüntyi tart egy minit holnap, aztán jövő szerdán Nyúlné is egyet.Kép
Jucc még nem tudni mikor tart, de az is mini lesz.
És április 28-án tartja Prüntyi a NAGY talitKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

BarbiKép,
én sem látom a képeketKépKépKép.

RokicaKép,
ha érdekli az ismerőseidet a Bajcsy kórház, ott az én dokim az oszt.vez. főorvos, és ő hosszú évekig az USA-ban élt. A kórház szülészete nagyon szuper, van kád, labda, kötél a szülőszobán (ez utóbbi lehet az apukáknak, ha már nagyon nem bírjákKép). A gyermekágy is tök jó volt, rooming-in, nagyon segítőkész ápolónőkkel stb.
Vendég

Na akkor a képek még 1x.
Nolcsi ilyen vagesz a mászókán:
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Jó éjt lányok!

Holnap mindenkit szeretettel várok! Reggel már be lesz kapcsolva a gép és a teló is ha van valami szóljatok! Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Leonka, az egyfogúKép
Kép
Kép

Így is tud hisztizni:
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sildike!

Ezt most nem vágom...mondom én, nehézfejű lettem mióta kisnyanya vagyokKépKépKép
Attók hogy küldessz magadnak képeslapot, attól mitől tudod tovább használni a progit???
Bocsi a tudatlanságomért....

Meg még azt akartam kérdezni, hogy PL a family közül egyet sem tudtam letölteni nemtom, valami hibaüzenetet ír ki...neked mindegyiket sikerült????

Megann

Kép

Kép
megann

Barbi!

Hát ez az egy fog fenomenálisKépKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Dori!
Kép

Kép

Kép
megann

lesz itt tali minden héten!!!!!!!!KépKépKép
akkor eddig ketten!és mégegyszer a Nyúlnés minitali jövő hét szerdánb lesz,eddig úgy néz ki legalábbis!
e.altnoder@chello.hu -ra küldjön mélt,aki a hozzánk jutásra(micsoda kifejezésKép) lenne kiváncsi!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Hello! Kép
Beestem én is! Kép Visszaolvastam, de már a felét elfelejtettem. Kép Kicsit fáradt vagyok.

Dóri,
Én is sajnálom a kutyátokat! Kép Remélem, Gergő nem nagyon bukik ki!

Barbi,
Nagyon jók a képek! Noel tényleg nagyon vagány a mászókán Kép (ez ott van a Feneketlen tónál lévő játszón, igaz?). Egyfogú Leonhiszti KépKépKépKép

Kuha,
Gergő-sorozat szenzációs! Főleg a harmadik kép, ahogy odavigyorog rád! Kép

Megann,
Igaz, hogy Sildikét kérdezted, csak belepofázok. Úgy tudod használni, hogy csinálsz egy képet, amit mailben el tudsz küldeni és a saját mélcímedre küldöd, ahonnan el tudod menteni vagy ki tudod nyomtatni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Tünde, Zita nagyon ügyes! Ennek az lesz a folytatása, hogy az égnek mered a feneke, a lábai szinte függőlegesen, mintha fel akarna állniKép

Julcsi ma felállt. Na nem rendesen, hanem Apa feküdt mellette a kanapén, hanyatt, és az ő hasán kapaszkodott fel. A has elég magasan voltKép

Jucc, hol laktok? Én is szivesen mennék, ha valahogy el lehet oda tömegközlekedni.

Dóri, szegény kiskutyaKép

Nolcsi tényleg vagány, igazi nagylegény! Leonka hisztijeKép Gondolom, nem túl gyakori.
Barbi, mi is voltunk ma délelőtt a Váci úton, és egyáltalán nem volt dugó.

Andi?

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Ma voltunk moziban Apával, a szüleim vigyáztak a fiúkra. Pont Dani vacsorájára értünk haza, amit nélkülem nehezen kapott volna meg. Kép Megbeszéltük, hogy mikor menjenek fürdeni, hogy jó legyen az időzítés. Kép
A film egy amerikai limonádé, de azért szórakoztató volt, a lényeg, hogy kicsit kikapcsolódtunk. És kaptam 3 nadrágot is Kép. Két halásznadrág és egy fekete elegáns. A mozi mellett van egy XOXO bolt és minden 1990 forintra le van árazva.

benianyu

JuccKép!
Nekünk végül is mindegy, hogy mikor lesz a tali, akkor a jövő hét még maradjon ki, s utána keressünk egy olyan időpontot, ami Többeknek is megfelel!

Barbi!
Nolcsi tényleg nagyon vagányKépKép
Leonkád meg zabálnivaló azzal az 1 szem fogávalKépKépKép!! S Te ezt nevezed hisztinekKépKépKép? Szóljak mikor Réka rákezdiKép???

Dóri!
Szegény kutyusodKép, de akkor Õ extra kort ért meg 16 évesen!

A holnapi talizóknak jó szórakozást!!!
Csináljatok sok-sok képet!!!

Jó éjt Mindenkinek!
C.

KépKép
cinka

Sziasztok!

RokicaKép Nem csoda, hogy nem értedKép

BarbiKép Örülök, ha jönnétekKép Nekem is jó szerintem a Húsvét utáni hét, ha nem gondoljátok, hogy túl sűrű, akkor mehet a dolog.
Végre látom a képeket, nagggggyon jók! Kép

ZsófKép Nem Lőrinc, hanem Erzsébet/20. kerület/, de az már szerintem mindegy. Nagyon örülnék, ha jönnétek! A végén eljön mindenki, akinek van nagyobb gyerkőce, és talán így Balázs is jót játszik. / a saját birodalmában biztos más lesz, mintha elcipelném egy talira/.

Dóri, KutyusKépKépKép Nem vagytok jó szériában mostanságKép Nagyon sajnálom!

Judit

jucc73
Érd

Barbi,
Nem akarlak elrettenteni, de a külső Váci út rémes. Építik az utat a vasúti hídtól a Megyeri útig és egy-egy sáv le van zárva. Még most este is, mikor jöttünk haza a moziból, állt a sor.
Sildike,
Ne arra irányítsd Barbit, ha még olvasod, hanem inkább Újpesten keresztül. (Fóti út, Külső Szilágyi út felé)

Zsuzsa,
Julcsi nagyon ügyes! Apa magas pocakja Kép

benianyu

ZsuzsaKép Dejó! Tömegközlekedés nagyon jó ide, de nem emlékszem én sem, honnét jössz?

BenianyuKép Irigykedem a moziért, de örülök ám, hogy jó estétek voltKép NacikKépKépKép

J.

jucc73
Érd

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?