A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Kuha!Kép

Persze rád csörgök ha indulok.
Kb. 1/2 10 -re érek oda hozzátok, remélem nem tévedek el megintKépKépKép
Gergő nagyon édes, várom hogy holnap élőben is meglessem megint.

Prüntyi!Kép
Nagy baj lenne ha én most nem vinnék semmit de szívesen állom a pizzákat ok???
Már nagyon várom a talit holnapKép

Barbapapa!Kép
De jó, jöttök Ti isKép
mi még nem taliztunk személyesen ugye?Kép
Itt az idejeKép

Nolcsi nagyon helyes kisfiú, azt hiszem vigyázhatsz majd ráKép
Leon fogaKépKépKép
Nagyon cuki veleKép

Mindenkinek szép jó éjszakát!Kép

Mea
mea

sziasztok!

Miről is van szó? Tali? Már megint lemaradunk, mert nem olvastalak benneteket. Azt sem tudom kivel mi újság.

Múlt héten volt tapétázás és parkettázás a nappaliban, örülök, hogy túl vagyunk rajta. Majd jön még a fürdő meg Ivi szobája is.
Kincső 15-től ül, sőt ha fogjuk a lábát és picit fogja a kezünket hasizomból felül.
sokat vigyorog,dumál.Beteszi a pracliját a szájába és hangoskodik.
Már egészen jól viseli, hogy jár velem dolgozni is, de igyekszem úgy alakítani, hogy minél több dolgot tudjak itthonról elvégezni.

egyébként mini talit bevállalok én is szívesen, legalább fölszenteljük az új parkettát.Kép

május 23-án lesz Kincső keresztelője.

Húsvétra meg megyünk anyukámhoz, ma megvettem a sonkát is, igazi parasztsonka, nem gyorspácos, fenomenális az illata.

ma nem egész 3000,- túrtam 3 szupi fehér gatyát, meg Kincsinek is dzsekit meg egy felsőt.Utóbbiak teljsen újak.

Kincsi már a 80-as ruhákat hordja, most 7800 g körül van.Megindult újra a súlya, mert volt vagy 1,5 hét mikor nem volt olyan jó az étvágya és vagy 20-25 dkg-t fogyott. foga még egy darab sem, igaz a nővérének is 10,5 hónaposan jött ki az első.

róki, majd kereslek, hogy a pólót visszavigyem és az edényeket elhozzam.
2 szülőszoba van a Schöfiben 1 ágyas bordásfal, labda, fürdő a másik 3 ágyas. a fizetős szobákba érdemes menni a 3.-ra, van roomingin.Nekem nagyon jók a tapasztalataim.

Holnap majd eszkábálok képeket a csajsziról.
Most gyorsan ennyi jutott az eszembe.

puszi
Kriszta, Kincső

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Nem kutyapártiak ugorjanak!

Ne nézzetek hülyének, de még egy szál gyertyát is gyújtottam. Kép Fifi kutya simaszőrű foxikeverék, fehér barna foltokkal és hajdani fekete pofija már ősz színű lett az évek során.

Rakok egy képet Róla. Kép

Kihívtuk az állatorvost, mert kijött a fekhelyéről, apám kint volt a műhelyben rendezkedett, és eldőlt szegénykém az oldalára és vért hányt. Kép 10 p múlva jött az újpesti doki a kertvárosból és veseelégtelenség, teljesen menthetetlen, pedig nyáron talán emlékeztek úgy jöttünk haza Horváto-ból, hogy a kutya jobb oldalára lebénult, de a klinikán kikezelték, meggyógyult. Kép Pár napja csak feküdt, kézből sem ette a főtthusit, nem is ugatott a kertben, csak aludt. Kép Apu eltemette a kertben, szakadó esőben. Kép Családtag volt, a szívem szakadt meg, Gergő is nagyon sajnálta, mindig kinyalatta vele a Petit Danone-os dobozkákat, nagyon szerették egymást, azóta kérdezgeti, hogyan is van ez. Meg aki a legöregebb a családban, az hal meg legelőször stb. Kép

Holnapi talit kihagyom, majd legközelebb, elég szar kedvem van, meg nehogy vki elkapjon tőlem vmi rohadék vírust, amilyen nekem volt, inkább nem kockáztatom, hiába vagyok már jól. Legközelebb majd megyünk.

Mindenkinek jóéjszakát.
D.

Kép
Vendég

Nem tudom hova akar menni Barbi, de a Vávci út valóban szörnyű.Tegnap 1,5 órát jöttem a2/A-tól Csepelig.

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Jaj el is felejtettem megköszönni Lívike nevében is a sok sok bókot, puszit küld érteKép

Nemesek!Kép
Igen, általában azt mondják rám hasonlítKép
Aztán van aki az ellenkezőjét állítjaKép
De a legörbülő szája az az enyémKépKépKép

AncsiKép
Meli nagyon édes a sapiban!Kép
Én nem mosom Lívike 2 db fogát, kellene neki???
Hogyan és mivel???HELP!!!

Na tűzök aludni, ma nagytakarítást csináltam míg anyukám itt volt és hulla vagyok...

Puszi

Mea
mea

UI:

Dóri!Kép

Sajnálom a kutyusotokatKépKépKép
Úgy lehet imádni őket, én is tuti kiakadok majd....ha nem lesz RockyKép

Mea
mea

Megann!
KösziKép

Dóri!
Kutyust sajnálom, de ez egy nagyon szép kor!Kép

Benianyu!
Igen, ott van!Kép
Mozi jó lehetett!Kép
NacikKép
Én is múlt héten vettem, de farmert. Nyárra nekem is kell még halásznacit venni.
Végül is az M3-on megyek, remélem nem lesz nagy dugó, de azért kösziKép

Zsuzsa!
Hát nem gyakori, de azért tudKép
Kár, hogy hozzánk nem jöttetek, pedig a 6-os villivel egyszerű is lett volnaKép

CinkaKép

Jucc!
Jó, akkor majd írd meg a pontos napot!Kép

Mea!
Rokinál pont elkerültük egymást, mert akkor jöttünk, amikor a férjed jött értetek.
Téged nem is láttalak.
Na de majd holnap!Kép
KösziKép

Na tényleg megyek alukálni, még hajat is kell mosnom.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Dóri, én nem nézlek hülyénekKép Sajnos a képet nem látom. Nagyon szeretem a kutyákat, hármat temettünk el addig, amíg otthon laktam anyáéknál.

Jó éjt!

J.

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Már látom a képet, nagyon édes.

Kriszta! A NAGY talikon kívül alakulnak minitalik is, ahova leginkább a viszonylag egymáshoz közel lakók mennek el. Jövő héten Nyúlnénál lesz ilyen, a Húsvét utáni héten pedig én tervezem, hogy délpesti tali leszKép persze bárkinekKép Ha nem lep el a meló, gyere, Neked közel vagyunk. 28-án pedig nagy tali, Prüntyinél, Veresegyházon/Erdőkertesen/, ha jól rémlik.

Na, tényleg megyek már aludni!
J.

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Benianyu, Sildike,
most már én sem értem! Ha csak úgy simán mentettem a képeket, nem küldtem magamnak mélt, akkor az is "eltűnik" 15 nap múlva???

Benianyu,
most nagyon irigykedem ám! Mozi!!!! Én még pocakosan voltam utoljára, és 3!!! új naci!!! De jó Neked! Kép

Dóri,
aranyos volt a kutya, a kajla fülekkel. Kép
Én se nézlek hülyének. Mi anno a hörcsögöt és a papagájt is eltemettük.

Barbi,
Nolcsi nagyon apja fia, és tényleg nagyon vagány!
Leonka hisztije semmi Zitáéhoz! Kép/Kép
Vendég

Jucc köszi szépen, igen mi közel vagyunk egymáshoz.Nálunk mindenki alszik már csak én kukorékolok még.
Holnapi talin érezzétek jól magatokatKép

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok!

Ayse
Csak most olvastam vissza.Kép Ne okold magad, szerencsére Andrisnak semmi baja! Kép

Tünde
Zita és a nejlonzacsi, nagyon édes! Ez a fekvőtámasz!

Viki
Peti nagyon ügyes! Kép

Davallia
Panda és a kacsa Kép

Mea
Livi nagyon helyes a hintán és milyen jól áll neki ez a rövid haj!
És ezek a harisnyás combok!!!

Márti
Holnaptól én sem hagyom egyedül a pelenkázón Tomit! Kép
Bendegúz tornacipőben! Kép

Ancsi
Ez a kalap! Kép

Kuha
Gergő utolsó képe, nagyon elbűvölő! Csajok reszkessetek, ezeknek a szemeknek nem lehet ellenállni!

Rokica
Zsuzsa maszatosan is szép!

Nyúlné
Mi is jelentkezünk a közelből! Kép Persze, mennénk,szerda nekünk is jó!

Dóri
Örülök, hogy jól vagy! Kutyus Kép

Barbi
A képek iszonyatosan jóóóóóóók!
Noel gyönyörű, már ha fiúkról lehet ilyet írni! Csajok, mi lesz veletek egy pár év múlva, itt vannak a jobbnál-jobb lovagok!
Nem hiszem, hogy Leon hisztizne, ez csak valami félreértés! Kép

Ma délelőtt Anyósom elvitte Tomit sétálni, én ablakot pucoltam, kitakarítottam a hálót. Persze délután esett az eső!
Hozzátápiban gyakorlott anyukák segítsetek!
Céklát szeretnék adni Tominak, mit csináljak vele pontosan? Konyhai analfabéta vagyok, ha kérhetem onnan kezdjük, hogy elmegyek a zöldségeshez!
Előre is köszönöm!

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Dóri!Kép

Részvétem a kutyus miatt. Nekünk csak fél évig volt, aztán elszökött.Kép

Nyúlné!Kép

Ti merre is laktok?

Mea!

Elég, ha nedves gézlappal, pelussal átdörzsölöd Lívi fogacskáit, aztán később jöhet a fogkefe is. Gergővel etéren eléggé hadilábon állunk, mert nem hajlandó fogkrémet használni, pedig már többfélét is próbáltunk, de egyik sem ízlik neki. Így ő még mindig csak vizes fogkefével mos fogat.

Kriszta!Kép

Jó hallani rólatok.
Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Barbi, szivesen mentünk volna hozzátok, sajnáltam, is. Vasárnap lesz a keresztelő és kedden eljött hozzánk a pap ebédre megbeszélni a részleteket.

Jucc, Újlipótvárosból jönnénk (Lehel tér, Nyugati), ha nem túl bonyolult.

Kriszta, jó, hogy nem tűntél el!

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

ThomasanneKép

Köszi szépenKép

Én a céklát megpucoltam és főzetm jó sokáig majd főtt krumlival turmixoltam össze.
Lívinek ízlettKép

BenianyuKép
De jó, hogy voltatok mozibanKép
Látom Ti is mozisok vagytokKép
Ja és a Dunában voltatok ugye mert a XOXO tök jó bolt tudomKép

Mea
mea

Jucc, Tünde, Barbi
Köszi Kép Igazából jók a régi nadrágjaim méretre, de már olyan ócskák, tavaly ugye nem vettünk újakat.

Mea,
Igen, Duna Plaza, az van a legközelebb hozzánk. Kép Szeretünk mi is moziba menni, bár a mai előtt elég rég voltunk.

Thomasanne,
A céklát adhatod almával is. Kép Ahogy Mea írta, jól sokáig kell főzni. Jellegzetes szaga van, van, aki nem szereti. Vigyázz, nehogy odaégjen, mert akkor nagyon büdös. Kép

Barbi,
Az M3-as talán jobb. Remélem, rendben és relatív gyorsan oda fogtok érni! Kép

Tünde,
Szerintem, amit elmentettél, az már nem tünik el. Viszont 15 nap múlva már nem fogod tudni elindítani a programot, mert csak limitált ideig ingyenes.

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!

BarbiKép

Már annyi jo tanácsot kaptál, de én minimum heti 2-szer megjárom a Pest-Erdőkertes(veresegyház) utvonalat kocsival, igy ha segitség kell szivesen állok rendelkezésreKép 06-20-934-60-34
Elöljároban annyit, hogy árpád hidig gyere el, onnan 13. ker göncöl u végig, majd rá az árpád utra 4. ker, végig kifele, 15. ker hubay jenő tér után rá a régi foti utra, majd csak szinte egyenesen, foti cora, fot, lámpáknál veresegyház-csomád fele, majd 2 vasuti átjáro után nemsokkal veresegyház tábal jobbra letérni és csak egyenesen a főutvonalon, majd a vasutállomásnál jobbra és meg is érkeztél PrüntyiékhezKép

Másik, h a foti coránál rámész az m3-ra, gödöllönél lejössz és 10 km egyenesenKép

de hivj ha kell segitségKép

Roki, most nincs energiám irni, de holnap irok mélt a tapasztalatokrol, eloljároban annyit h pénzért mindent lehet és nekem csak pozitiv tapasztalatom vanKép

Jo éjt mindenkinek!Kép

Kép
hencsi

Valaki aki holnap jön/megy Prüntyihez, megdobna engem az ő címével és hogy mikor kezdődik a tali? rokica kukac yahoo pont com

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Roki, irtam cimetKép

Kép
hencsi

Hencsi!
KösziKép

Roki!
Küldtem mailt!

Kész vagyok a hajmosással, vettem Lush hajhullás elleni sampont meg valami kondicionálót, hát mit mondjak szuper!!!!KépKép
Nem valami olcsó, de nagyon jó!

Na tényleg jó éjt!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Hencsi,

Megkaptam, köszi! Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Mostanában annyira nincsen időm, hogy még elolvasni sem tudtam rendesen a mai napot.
Csak nagyvonalakban.

Szóval

Mea
Marcinak vettem asszem a dm-ben fogápoló készletet babák számára. Fürdés után átkefélgetem a fogacskáit. Csak úgy szárazon, hogy szokja. Igaz, neki már 7 foga vanKép

Benianyu
De irigyellek a mai szerzeményeidért. Én is szeretnék 3 új nadrágot!!!Kép

Dóri
Nagyon sajnálom,hogy elveszítettétek a kutyusotokatKép

Rokica
Az én dokim Kósa Zsolt.
A kórházban én 1 ágyas szobában voltam. Szülés után akár velem is lehetett volna Marci csak elég rosszul voltam, így délután hozták be mert aludtam.
A csecsemősök elég segítőkészek.
Labda van, bordásfal van, kád...hááát most azt nem tudom.
A szülésznőm tök rendes volt. A gyerekdokija a kórháznak szimpatikus.
Van intenzív rész a babáknak (ne adja Isten ,hogy szükség legyen rá!).
Én úgy mentem haza Marcival, hogy elégedett voltam. Nyilván ez nagyban az orvos érdeme.
Ja! A szoptatásban segítenek, megmutatják a mellre helyezést. Túl sok segítséget nem kértem, de állítólag tudnak mélyrehatóbban is segíteni.
Amikor mellgyuszim volt a dokim ajánlgatta,hogy menjek be a kórházba és ott segítenek lefejni, stb. A kaja, az kórházi.
A babát akkor vihettem és hozhattam el, amikor akartam igazából. Volt úgy, hogy az éjszaka közepén mentem vmiért pl.megijedtem, hogy Marci köldöke rendellenes,és megmutattam. Semmi gond nem volt, tök rendesek voltak.
Kettő szülőszoba van. Egy 1 ágyas és egy 3 vagy 4 ágyas.
Most más nem jut eszembe. Ha vmi érdekel még kérdezz.

Juci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Nagyjából végigfutottam, de nem emlékszem semmire Kép:D:D

Babák napról-napra szebbek, azt biztosan látom! Kép

Az azért megragadt a csöpp agyvelőmben, hogy:

Jucc,
talira mi is beneveznénk, ha szabad még! Kép
Erzsébetre simán bebékávézunk.
Megtennéd, hogy írsz mélt nekem, ha kiderül, ami beborul? Ha olvasom épp, úgyis jelzek itt. Kép

Valamint:

Prüntyi,
28-a nekünk is nyerő lenne! Lehet még jelentkezni?

Pusztok

Sisotris és Máté
25+2

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Juci!

Köszi az infót! Ezen a 3-ágyas szülőszobán megakadt a szemem. Az hogy működik? Három szülő nő egy szobában? És végignézik ahogy a másik szül?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt Mindenkinek!

A képek továbbra is szuperek, a babák egyre tüneményesebbek! KépKépKép

Dóri!
Kutyus Kép Kívánom, hogy most már gyertek ki a hullámvölgyből, igencsak rátok járt a rúd az elmúlt napokban Kép

Peti mindenkinek köszöni a dícséreteket KépKépKép

Viki+Peti (aki pont húsvét vasárnap lesz 7 hónapos - most néztem meg, hogy 16-án lesz húsvétKépKépKépKép )

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

KépKép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

Sziasztok Lányok!

Na most már aztán én is szeretném tudni, hogy hol találom ezeket a fantasztikus háttéereket, én is akarok ilyeneket csinálni!!!!!

Barbi!

Ha még olvasod, mielőtt elindultok!!!!
Annyi tanácsot kaptál már, hogy merre menj!!!
Ha még mindig az a variáció, hogy a Cora parkolóban találkozol Sildikével, akkor hagyd a francba a Váci utat, meg a régi Fóti -t , meg Újpestet, meg a MEgyeri-t, meg sorolhatnám.
Gyere az M3-ason, hidd el, az a legegyszerűbb, és délelőtt kifelé nem lesz dugó. Max. a Róbert Károlyon lehet egy pici, de nem vészes szerintem.
A Cora lejáróig nem kell matrica sem!
Gondolom, azt tudod, hol kell lejönni a Corához az M3-as-ról.
Ha nem:
Elhagyod a Mekit, utána a Dunakeszi-Vác-Hont irányba kell lejönni, tulajdonképpen feljössz a felüljáróra. Ott meg már látod a Corát, nagyjából 500-800 m után jobbra Fót felé jössz le. Tul.képpen a 2/a-ra vezet ez az út, de te úgyis Fót felé fogsz jönni.

Na, remélem, nem kavartalak mégjobban meg, de szerintem ez a legegyszerűbb, és nem fogtok órákig a dugókban csücsülni.

Sajnos a Váci út inkább balesetfüggő. Ha valahol van valami, rögtön beáll az egész, de akkor nagyon!!! Tehát az nem mérvadó, hogy mondjuk tegnap nem volt semmi.

Na puszi, találkozunk Prüntyiéknél!

kuha

Kép
kuha

Kuha!
Azért még bekukkantottamKép
Igen, a Cora parkolójában találkozunk és az M3-on megyek......Kép
KösziKép
Egyébként jól sejtetted, valóban nem tudom, hol kell lemenni, de remélem megtalálom....Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Jó reggelt!

De jó a talizósoknakKép Kellemes napot lányok!Kép

Rokica
Egymás mellett vannak az ágyak kb 1,5 méterre. Függönnyel választották el egymástól. Így nem láttam a többi szülést, bár amíg vajúdtam ajánlgatták, hogy nézzem meg nyugodtan mi vár rám....
Inkább nem akartam látniKép
De cserébe az összes személyzet és aki bemegy a szobába láthat. Ugyanis az ajtó a baba fejére néz, hogy így fejezzem ki magamat. Nem a legjobb megoldás ugye, de speciel nekem ez volt a legkisebb bajom akkor..Az ügyeletes doki pedig egy nagyon csinos pasi voltKép

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Barbi!

Nem lesz gond, meglátod!
Csak arra figyelj, hogy időben legyere az M3-asról, mert onnan már kell a matrica.
Ha elhagyod a Mekit, meg a MEtro áruházat, pár száz méter után már sorolhatsz be jobbra a két külső sávba. Az kell neked, mindkettő a felüljáróra hoz fel.

Na jó, mostmár tényleg befejezem a "belepofázást" :-)

Kép
kuha

Juci6!

Korábban nekem is a Kósa volt a dokim!!!! Mielőtt terhes lettem, hozzá jártam. A magánrendelője nagyon tuti a Váci utcában, igaz, az árak is. Kb. két éve egy rákszűrésért asszem 8 ezret fizettem.
De nagyon szimpi a doki nekem is.

Csak én elsősorban kórházat választottam, ezzel maximálisan meg is voltam elégedve + a dokit, akinél én is születtem anno, meg szinte az összes családtagom hozzá jár. Ezért hagytam ott a Kósát.
De ugye az én dokim szülés előtt meghalt, időnként eljátszom a gondolattal, hogy visszamegyek a Kósához. Csak az tart vissza, hogy maradnék a Kútvölgyinél... Kép

Kép
kuha

Barbi
Küldtem mailt, hogy hogy kell jönni a Cora-hoz. Nem kaptad meg?

Kép
Kép Kép
sildike

Jó reggelt mindenkinek!!Kép

Márti,Nemesek,Thomasanne.
Köszi!Kép

Sildike.
Köszi.
Fényképek nagyon jók!!Ha lesz időd leirnád hogy kell letölteni őket?

Havtunde.
Köszi és igazad van!Én se tudok mindenre reagálni csak tegnap borús idő-borús hangulat!
Látom fekvőtámasz nagyon megyKép

Barbapapa.
Talis képek cukikKép
Nolcsi és a mászókaKép
Leon és az egy fogKép

Jucc.
Köszi.Jól van na,neked is igazad van!Kép

Dori.
Kutyust nagyon sajnálomKépDe szép kor megértKép

Göndörzsóf.
Boldog félévfordulót Bubusnak!Kép

Benianyu.
MoziKép
NacikKép

Mea.
Köszi.
Miután kijönnek az első fogacskák ápolni kell őket!

Davallia.
Nagyon szuperek a képek!!Kép
Te is segithetnél hogy tudok onnan menteni keretet!

Viki.
Ez a Petike olyan nagyfiús!Kép

ancsi26

Újbuda,11.ker (és a 22.ker határa)Péterhegyi lakóparkban lakunk,az új térképeken már ez is rajta van(Csenger u.),de a régieken a Péterhegyi lejtőnél kell keresni. A régi Balatoni útnál(7 út) az a rész,ami most le van zárva híd építés miatt,mert a másik oldalon épül a Demján féle Kőéberki tóváros lakópark,így egy picit bonyolultabb ide jönni,de azért megoldható!
41-es villamos,41-es busz hoz ide
kocsisoknak majd akkor kezdek bele,ha tényleg jön valakiKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

mai talisoknak szép napot!
a többieknek is,mi apástul ide-oda rohangászunk,csók!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Nincs időm visszaolvasni, csak beugrottam, elnézést, hogy ilyen ritkán vagyok.

Jó talit mindenkinek, mi valószínűleg 28-án se tudunk menni, de még majd próbálok szervezkedni.

És a legfontosabb! Nézzétek mim van:

Kép

Emlékeztek még ezekre?

Úgy tűnik, Saci kistestvére beköltözött a pocakomba!!! Tegnapelőtt mentem el dokihoz 6 hónapos kontrollra, és meséltem neki már felöltözés közben (megvolt a kenetvétel, meg méhszáj-vizsgálat, mondja minden rendben, én lemásztam, azt hittem kész), hogy hát január óta nem jött meg. Erre mondja, hogy na, akkor vissza, gyorsan csinál egy hüvelyi ultrahangot. Visszakászálódás, és mondja, hogy nézzem csak, OTT VAN VALAKI!!! Kb 7 hetes már! Mondta, hogy érezte a vizsgálat közben is, hogy teltebb a méhem, de ő se gondolta volna. Azt hittem leesek a székről! Apa is és Saci is velem voltak, és nagyon örültek neki! Huh! 14 hónap lesz köztük, úgyhogy lesz feladatom, de tényleg örülök, hogy megismétlődik a csoda! Na, majd még írok, csak gyorsan meg kellett ezt osztanom veletek!

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Bodza!
GRATULÁLOK!!!! Kép Kép Kép
MICSODA HÍR!!! Kép Kép Kép Éljen a kistesó!!! Kép Kép Kép

benianyu

Davallia.
Hát én nem vagyok egy számitógép zseni,úgyhogy amit leirtál az nekem kevés,főleg hogy az angol tudásommal is vannak bajok.
Szóval ha nem nagy kérés leirnád lépésről,lépésre?
Jöhet mailra is.
Köszi!!

ancsi26

Bodza!
Gratulálok!!!!Kép
Ez a nap híre!KépKép

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Bodza.
Hát ez óriási hir!!Kép
Jaj de jó!Nagy-nagy gratula!!
14hónap különbség!Nem semmi!!Kép

ancsi26

BODZA!!!!

Nagyon-nagy gratuláció!!!!! KépKépKépKép

Zita igazi mérleg, kapcsolatfüggő: KépKépKép
KépKépKép

Ezt meg mutattam tegnap Apának, hogy vírus lett a gépen. Jól leszúrt, hogy miért töltögetek le minden sz@rt; és különben is, hogy kerül oda Zita???!!
Kép
Vendég

Bodza!

Gratulálok! Mostantól sokkal jobban vigyázz ám magatokra! Kép

Tényleg Lányok, akik még szoptattok, van valaki kinek még mindig nem jött meg?
Én még mindig szoptatok, még nem jött meg, de mostanában többször fáj a hasam, mintha meg akarna jönni.... Van még így valaki, vagy volt???
Múltkor már tesztet is vettem, mert hányingerem is volt, de negatív lett! (Én még kicsit korainak tartanám a kistesót, mert most itt a bazi nagy hitel a nyakunkon, meg a költözés stb..., de csak ezek miatt, egy év múlva már o.k. lenneKépKépKép )

Zita tüneményes! Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

Sziasztok!

Bodza!

Gratulálok!De jo nektekKép

Tünde!

Nekünk is lett vírus a gépenKép

Heni

Kép
hencsi

Benianyu, Ancsi, Márti, havtünde, Hancsi! Köszönjük a gratulációkat!

Vigyázunk magunkra, bár Saci 7,5 kg-ját azért emelgetnem kell. Most még bírom, nagyobb pocakkal nem tudom hogy fogom csinálni. Azért majd valahogy megoldom.

Vigyori-Zita nagyon édes! Én is küldök egy mosolygós Sacit!
Kép

Szép napot mindenkinek!

Bodza 6+5

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok!

Ablakpucolás közben csak gyors bekukk!

Bodza
GRATULÁLOK!!!!! Kép
Egy kicsit irigy vagyok Kép
Tegnap este, miközben interneteztem, elkezdett mocorogni a pocakom, mint régen, amikor Tomi pakolászott benne. Megfordult a fejemben, lehet, hogy már ekkora kistesó van a pocakomban, de nem, csak össze-vissza zabáltam.

Viki
Nekem sem jött még meg, persze nem is hiányolom! Kép

Na, megyek vár a nappali!

Kép
Kép
thomasanne

szóval Havtünde és Hencsi... bocs az elgépelésért

Kép

Kép

Kép
bodza

Saci is tündéri édes! Kép

Thomasanne!
Köszi! na nem azért kérdeztem, mert nekem annyira hiányzikKépKépKépKépKép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

Viki27!
Még nekem se, de nem is hiányzikKép.

Thomasanne!Kép
Én is ablakpucolás közben vagyok Kép

De úgy feldobott ez a mai jó hír, hogy állandóan iderohangászok a géphez Kép

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Halihó!

Bodza!KépKép
Micsoda hír!KépKép Gratulálunk! És nagyon vigyázz magatokra!KépKép

Zsuzsa!Kép
Köszi a hiányolást, itt vagyunk!Kép
Tegnap nálunk volt a pocakos barátnőm, mára van kiírva, de még nincs jele, hogy ma szülne! Már nagy az izgalom!KépKépKép
Mondtam Natinak, beszéljen a bébi fejével, hogy most már aztán gyerünk kifelé!KépKép
Ha Juccékhoz nem túl bonyolult elmenni, csatlakoznánk mi is, ha lehet!Kép

Rokica!
Én is a 3 ágyas szülőszobában szültem, nem zavartak a többiek. Ahogy Juci6 mondja, akkor ez okozta a legkevesebb gondot. Sőt, nekem direkt jót tett, hogy láttam, ahogy az ágyam közelében tették rendben az épp megszületett babákat.
Tényleg csak a 3-ra szabad szobát kérni, a többi siralmas állapotban van. A 3.-on vannak a fizetős szobák, én kétágyasban voltam, napi 7ezerért.
Az orvosok, csecsemősök mind profik, a fizetős részen külön figyelmesek!KépKép
Alternatív szülési lehetőség csak az egyágyas szülőszobában van. Szülésznőt lehet fogadni, de sztem nem érdemes, mert mindegyik kedves és jó szakember. Ha valami eszedbe jut, kérdezz csak!Kép

Benianyu!Kép
Milyen fazonú a halásznaci? Sok zsebes? Len?
Volt még választék?

Minden babó gyönyörűséges a képeken!Kép

Mai talizók érezzétek jól magatokat!Kép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Pfúúúúhhhhh BodzaKép, ez annyira izgiKép!!!!
Gratulálok a kismamánakKép!!!

Nekem is érik már nagyon az orvosi vizsgálat, mert én meg február 14-e óta várok, hogy újra megjöjjön, de nem akar. Csak azóta már csináltam egy tesztet, ami negatív lett... de ki tudjaKép.
Áh, egyébként szinte kizárt, hacsak nem akkor történt, mikor épp nem figyeltem odaKép, lehet, az órámra néztemKép?

NyúlnéKép,
ránk számíthatsz, már apával is megbeszéltem!
Azt tudom, hol laksz, de majd a pontos címet és hogy hol lehet parkolni, légyszi küld el:
nemesek@citromail.hu
Kati
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?