sziasztok!
Miről is van szó? Tali? Már megint lemaradunk, mert nem olvastalak benneteket. Azt sem tudom kivel mi újság.
Múlt héten volt tapétázás és parkettázás a nappaliban, örülök, hogy túl vagyunk rajta. Majd jön még a fürdő meg Ivi szobája is.
Kincső 15-től ül, sőt ha fogjuk a lábát és picit fogja a kezünket hasizomból felül.
sokat vigyorog,dumál.Beteszi a pracliját a szájába és hangoskodik.
Már egészen jól viseli, hogy jár velem dolgozni is, de igyekszem úgy alakítani, hogy minél több dolgot tudjak itthonról elvégezni.
egyébként mini talit bevállalok én is szívesen, legalább fölszenteljük az új parkettát.
május 23-án lesz Kincső keresztelője.
Húsvétra meg megyünk anyukámhoz, ma megvettem a sonkát is, igazi parasztsonka, nem gyorspácos, fenomenális az illata.
ma nem egész 3000,- túrtam 3 szupi fehér gatyát, meg Kincsinek is dzsekit meg egy felsőt.Utóbbiak teljsen újak.
Kincsi már a 80-as ruhákat hordja, most 7800 g körül van.Megindult újra a súlya, mert volt vagy 1,5 hét mikor nem volt olyan jó az étvágya és vagy 20-25 dkg-t fogyott. foga még egy darab sem, igaz a nővérének is 10,5 hónaposan jött ki az első.
róki, majd kereslek, hogy a pólót visszavigyem és az edényeket elhozzam.
2 szülőszoba van a Schöfiben 1 ágyas bordásfal, labda, fürdő a másik 3 ágyas. a fizetős szobákba érdemes menni a 3.-ra, van roomingin.Nekem nagyon jók a tapasztalataim.
Holnap majd eszkábálok képeket a csajsziról.
Most gyorsan ennyi jutott az eszembe.
puszi
Kriszta, Kincső