Forti
a hévége pont jo akor tudom kire hagyni petikét
most már csak az idöt kéne tudnom . Ági
nekünk havi 10000ft fix dijat kell fizetni cserébe a nap 24órájában van korlátlán telefon dij mentes internetem
.fogyás ketönk miatt szeretnék lefogyni mert akor feltud majd ujra emelni
és akor ujra jol nézeze ki mert most nem nézeki valami szépen pedig ö mindig azt mondja hogy jo vagyok ugy ahogy vagyok de én magamnak nem tetszem .tehát 2 okbol akarok lefogyni. Ilke
nagyon aranyos Lilike
Rit
az én petikám se tud hasrol-hátra fordulni csak hátrol -hasra de azt profin
és gyorsan ezt 4hónapos korátol tudja és jol elvan igy ,én nem aggodom lehethogy nem fogja megtanulni vagy csak késöbb viszont tud segitségel kuszni ami számomra fontos ugy hogy ne aggodj biztos hogy megtanul majd vissza is fordulni menyi idös a babád ? .és mit csinál a forgáson kivül ?. Gumicukor
csak töled veszem jol a kritikát másnak már rég beolvastam volna mivel sajna gyerekoromtol ilyen vagyok ugy hogy az ismeröseimnek igy kell elfogadniuk
bár ök elis fogadtak igy . Zsani
mi az a SZabad-szover mánia ? csak nem az hogy ha csak teheted akor kerülöd a fizetös Programokat ? mert akor csatlakozom hozád mert mi is azt szeretjük legjobban ami ingyenes Program
. Judy
az én fiamat az apja horgászni akarja vinni majd
Brokoli
aranyosak vagytak igy 3man a képen
Kataa
irigyelek az éjszakai átalvásért petike még mindig felkel éjjszakánkát 2-3x de van hogy többször és napal sem alszik sokat 3-4 órát.
Pusz Csics és Petike

.