A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

És a babócáké:
<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Zsurló Hajnal Anna 4320g, 54cm 2003.03.15. napra pontos babaKép 9
Csík Artúr 3100g, 51cm 2003.03.18. ( - 9 ) nap
Beu Lőrinc 4450g, 62cm 2003.03.19. ( + 11 ) nap
Maci_2 Veronika 2670g, 50cm 2003.03.23. ( - 23 ) nap 10
Csucsuka Anna Zsófia 3900g, 53cm 2003.03.31. (+ 3 ) nap 10
Urszila Júlia 3200g, 50cm 2003.04.09. ( - 12 ) nap
Leszter Petra Jázmin 3600g, 56cm 2003.04.09. ( - 2 ) nap
Ányez Benedek 3300g, 53cm 2003.04.14. ( - 7 ) nap 9
Borsi Máté 3700g, 57cm 2003.04.20. ( - 10 ) nap
Toffifee Zsombor 4050g, 54cm 2003.04.22. ( + 2 ) nap 9/10
Csilla1 Ármin Arnold 3460g, 51cm 2003.04.22. napra pontos babaKép 10
Anna Dániel 3360g, 55cm 2003.04.22. napra pontos babaKép
Anyakati Véda 3650g, 55cm 2003.04.24. ( + 2 ) nap
Dinihe Szonja 3700g, 57cm 2003.04.25. ( + 3 ) nap
Love Evelin 3650g, 57cm 2003.04.26. ( + 11 ) nap
Snoopy Levente 3100g, 53cm 2003.04.27. ( - 17 ) nap
Andi Dániel 3200g, 55cm 2003.04.28. ( + 3 ) nap 10
Mariann Márton 3000g 2003.04.28. ( - 29 ) nap 10/8
Beus74 Gábor 3750g, 56cm 2003.04.29. ( - 13 ) nap
Dale Edina 2200g, 47cm 2003.05.21. ( - 17 ) nap 10/10
BéOrsi Julianna 4330g, 58cm 2003.05.20. ( + 7 ) nap 10/10
Ari Borbála 3300g, 53cm 2003.05.22. ( - 2 ) nap 10
Pálma Bálint 3520g, 50cm 2003.05.23. ( + 16 ) nap 9/10
Márti Vilma 3480g, 55cm 2003.05.29. ( - 4 ) nap 9/10
Nadine Zsanett 3800g, 52cm 2003.06.03. ( + 15 ) nap
Chrissy Noémi 3650g, 53cm 2003.06.05. ( + 9 ) nap
Laura Antal 2120g, 48cm 2003.06.05. ( - 9 ) nap
Babajaga Sophie 3400g, 55cm 2003.06.09. ( - 2 ) nap
Ildianyu Janka 3120g, 48cm 2003.06.12. ( - 12 ) nap 10
Angela2 Judit 3300g, 49cm 2003.06.13. ( + 7 ) nap
Ellimami Kevin Péter 3700g, 50cm 2003.06.13. ( - 4 ) nap
Mikoo Etele Antal 3400g, 51cm 2003.06.19. ( - 3 ) nap
Tina Nikolett 3800g, 55cm 2003.06.20. ( - 5 ) nap
Gallainémagdi Zsuzsanna Dóra 3590g, 55cm 2003.06.21. ( -1 ) nap 10/10
Évi_24 Petra 3500g, 56cm 2003.06.24. ( -3 ) nap
Kaska Viola Dóra 3910g, 52cm 2003.06.24. ( + 2 ) nap
Csibe21 Mercédesz Tünde 1980g, 48cm 2003.06.24. ( - 16 ) nap 9/10
Zsuzsófi Bence Sándor 3770g, 51cm 2003.06.27. ( - 4 ) nap 10/10
Virág 3280g, 55cm 2003.06.28. ( - 5 ) nap
Manócska Lili Flóra 3450g, 56cm 2003.07.02. napra pontos babaKép
</pre>
Ha valamelyik babóca be szeretne kerülni a táblázatba, vagy módosítani szeretne benne valamit, akkor azt e-mailben jelezze a tolnaisz@hotmail.com címre vagy SMSben a +421 905 584 234 számra. Esetleg kérje meg rá apát vagy anyát, hogy most még segítsen neki egy kicsit, mert o éppen a tejecskével vagy a szundizással van elfoglalva. A levélben küldje el az összes adatot amit csak tud: anyuka neve, baba neve, súly, hossz, születés napja, eltérés a kiírástól, APGAR.
tündimami kispapija

Sziasztok Kismamik!

Meg mindig egyben vagyunk Kép, igaz, mara mar alig aludt kedvesem, mert elegge eros fajasai voltak. Kép

Remelem holnap reggelre mar babazunk Kép ... remelem.

Tundimami kispapija
tündimami kispapija

TundimamiKispapija!

Megy a drukk ezerrel,szerintem már ma babbázni fogtok.

Kitty
kitty123

Sziasztok!Kép

Kis Buksi
Gratulálok a két KisbuksihozKép Biztos meglepő lehetett amikor kiderült, hogy két baba van, főleg ha nem számít rá az ember. Én is megijedtem volna, de ne izgulj hamar belejöttök majd a babázásba.KépKépKép

Tündimami kispapija
Továbbra is megy a drukk TündimaminakKép Majdcsak kibújik a baba, addig kitartás!

Laura
Laura2

SZiasztok!

KisBuksi: gratulálok Kép

Nelli: nekem már most nagyobb a hasam, mint Baluval a finisben. Szóval durva méretei lesznek, az tuti.

cory 26+1

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!Kép

Tündimamiék!KépHát jól elhúzódik ez a szülés nektek,de azért megy a további drukk hegyek,most már csak kiakar jönni a babukátok,hogy találkozzatok végre!KépErőt,és kitartást Tündimami!KépNeked is Kispapija!Kép

Csajok!Én nem tudom ki,hogy van vele,de nekem folyamatosan ennem kell,mert különben rosszul érzem magam,hányingerem leszKépCsütörtökön megyek a védőnőhöz,kiváncsi vagyok mennyit híztam,mert az tuti,hogy ennyi zabálás mellett a kilók is rámmásznak.Mondjuk ez engem nem zavar,csak szegény lábaim nem bírjákKép
Ma még benézek,hátha Tündimami kispapija jó híreket hoz nekünkKép
Rita
18+6
rita01

Kisbuksi!

Gratulálok a Kétbuksihoz!Kép
Ne ijedj meg a szopitól. Simán lehet ikreket is szoptatni. Példa található itt a neten is. A legjobb amit írtak a lányok az a szoptatós párna, ami kifli alakú. Így egyszerre lehet a két babát szoptatni ami időtakarékosság szempontjából nem mindegy, hiszen egy újszülött még nem elég erős és hatékony ezért akár órákra is szüksége van míg megeszi a maga tejmennyiségét.Kép Ez idővel javul, ahogy erősödnek, de addig is kell valamiKép Nézz be a szoptatás, a szoptatási pozíciók topikba és a Gyermeknevelés/Ikrek topikban is találsz hasznos dolgokat!

puszi
sasha

Kép
sasha

Kisbuksi!

Fantasztikus, hogy ikreid lesznek, gratulálok!KépKép Szerintem se aggódj! Biztos elférnek majd, és nem feltétlenül szoktak korábban születni, ált. a 37-38. héten, ha nincs gond (de hát Szőnyi úgyis odafigyelKép). A császár sem evidens, ha szépen pozícióba állnak, akkor sitty-sutty kicsusszannak egymás után. A szopi is biztos menni fog, szerintem főként csak hozzáállás kérdése (gondolj a szoptatós dajkákra). A szopis párna tényleg jó ötlet, amikor a kórházban voltam, a szomszédom azzal szoptatott, egy-egy gyerek volt a két hóna (ezt így kell írni?) alatt.Kép A szeretet meg úgyis jön magától.Kép

Tündimami és Tündipapi!

Megy a drukk ezerrel!Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Kedves Kismamik!

Köszönöm a biztató szavakat és kedves gratulációkat,nagyon sokat segített! Megkaptam tőletek az utolsó lökést ahhoz,hogy most már a világ legboldogabb "KétBuksi kismamija" vagyok.

AnnAnn!

Ezt a babakocsi dlemmát teljesen átérzem,bár nekünk most eléggé új megvilágításba kellett helyeznünk a dolgokat.

Rita 01!

Nekem folyamatosan farkasétvágyam van! Sem pizzarendelés,sem étterem nem jöhet szóba,mert ha rámjön,akkor azonnal kell sok és bármi! Ma reggel munkába jövet megcsapott egy különleges fűszeres illat,és nagyon ciki bevallani,de egy nyitot kuka volt,ami az ingereket okozta. És még csak az elején vagyunk...

Sasha!

Kösz a tippeket!

És még egyszer mindenkinek köszi!

Tündimaminak ezer drukk!

Kisbuksi és még Két Buksi :-)
kisbuksi

Kisbuksi!

Gratula a két Buksihoz. Én is szerettem volna ikreket. Kép

Zsuzsófi!

Sajnálom, hogy vannak ilyen szülésznők is. Kép

Noémi, Gigi!

Egyszerre fogunk szülni?! Kép

Azt hiszem, csütörtökön elmegyek a Hattyúházba 3D UH-ra, mivel a dokim 2 hét múlvára hívott legközelebb, az meg már több, mint 14 hét lesz.

Zsófi

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

Van vkinek vmi tapasztalata a savval kapcsolatban... pár napja úgy "visszacsusszan" az a maró vmi .

Köszike...
Kisbuksi :-)))) Nem semmi szerelem gyümölcsötök van/lesz :-))))

S.
susie

Rita! Én is sokszor eszek, de egyszerre csak keveset. Fura, hogy hamar rámjön az éhség, mivel én egyébként keveset eszem. Hát a kilók rám is jönnek, de elég alacsonyról indultam, szóval nem izgulok.

Tündimama és kispapija! Drukkolok nagyon, hogy ma már babázni tudjatok!

Nelli
nelli2

Szia Susie!

A táblázat alapján mi egyidős terhesek vagyunk.
Nekem is előjött pár napja a gyomorégés (merthogy nekem az első 3 hónapban is volt, akkor azt hittem hogy ilyen már nem lesz). Kép
Nekem napközben semmi, de az esték borzalmasak.
A gyomorszájamnál úgy elzsibbad még a bőr is egy tenyérnyi területen, hogy teljesen érzéketlenné válik. De persze a fájdalmat érzem. És ha lefekszem, nekem is feljön a torkomba.
A védőnő azt javasolta hogy próbáljak meg többször enni, de csak mini adagokat, lefekvés előtt 2-3 órával már semmit, és jó sok párnát tegyek a fejem alá.
És hogy ne aggódjak, mert ez az utolsó harmadra jellemző. Nem mintha ez vigasztalna. Gondolom Téged sem Kép

Üdv:
Vera (28+5)

KépKép Kép
76vera

Szia Vera!

Rám már napközben rámjön, próbálok gyümit enni, de mintha attól rosszabb lenne, lehet h túl sok a gyümölcssav benne???
A "szétrobbanó" lábakra vmi okosságot nem tudsz mondani??? Van már viszérkrémem, de nem nagyon használ. Te viszeresedtél??? Vmi terhességi krémet használsz a pocakodra, combodra, fenekedre???
Üdv...

Susie (28+5)
susie

Helló Lányok!

Susie_:
Múlni nem akaró gyomorsav "visszacsusszanás" ellen, marad a Rennie tabletta (recept nélkül kapható és kismamák is szedhetik), továbbá a kenyér, a tej, és az ülve alvás, na meg a kitartás..... ha valaki én tudom, hetek óta ezzel küzdök és még hol van a vége?! Jézusom, mindjárt itt, hiszen nem egész 6 hetünk van a találkozásig a kislányunkkal!!!!

Tündimami és kispapija!
Megy a hiperGIGAMEGADRUKK EZERREL!!!!! Kép Kép Kép

Kis(Két)Buksi:
Szép dolog ikreket várni, nagyon sok gratula, és vigyázz nagyon magatokra! Kép jut eszembe azt álmodtam, hogy megszületett a babónk 3750 g-mal, 57 cm-vel, és mikor meglett közölték velem, hogy jé itt van még egy babóca... Kép Képzelheted mire gondoltam álmomban.... Kép

Rita:
ha éhes vagy egyél, szerintem még mindig jobb a többször keveset, mint a ritkán bazi sokat elv.
Különben is így közel a félidöhöz ez teljesen normális jelenség. Biztos nem nyugtat meg, de itt a 9. hónap kapujában, kezdek furcsa szokásokat felvenni. Eddig nem voltam édesség párti söt elvoltam nélküle akár hónapokig is, de az elmúlt napokban, tömöm magamba a pilóta-tallért, a mogyorós csokit. Rémes!!!!! Kép Kép
Még itt a végén fogok meghízni....Kép
Egyébként volt egy masszív 2 hónapos joghurt korszakom, napi 2-4 gyümölcsjoghurt és kefír csúszott le. Ez most lecsengett.... sajnos, mert az mégiscsak jobb mint a csoki

Lányok:
a pocakom körmérete 95 cm, és a babó beköltözött a gyomromba, illetve folyamatosan a bordáimon szteppel. Kép Mikor kezd a pocak lejjebb szállni?
Mellesleg egy "kis" Tündér, imádom, csak zavar, hogy nem kapok levegöt, és hogy olyan érzésem van mintha mellbe rúgnának Kép
Tapasztalatok?

Július 17-én megyünk UH-ra, illetve CTG-re, azaz már a jövöhéten! Nagyon kiváncsi vagyok már Kép

Csütörtökön megyünk a kispapival a Megatoys-ba, megvenni a hiányzó holmikat, a babócának, és nekem, mit tudtok róla, jók ott az árak, választék???
Légyszi segítsetek!!

Köszike,
Mindannyian vigyázzatok magatokra

Puszka
Tündér
tündér

Sziasztok lányok!

Micsoda jó hírek, újabb ikrek!
Kisbuksi!
Szívből gratulálok a kicsikhez! Sok sikert és kitartást, meglátod minden rendben lesz!

Vera, Susie!
A gyomorégés engem is kínzott és valószínű kínozni is fog. Az első 12 hétben és valóban a terhesség vége felé súlyosbodott az első babaámmal. A hétvégén most is előfordult pedig még csak félidősek vagyunk, úgyhogy készülök a végén biztos megint előjön. Nekem akkor a doki írt fel savlekötőt valami kanalas gyógyszer volt. Ha legközelebb megyek hozzá azt hiszem megint íratok fel, nem árt ha van itthon. Szerintem próbáljatok meg ti is valami gyógyszert nekem ezek a kis praktikák párna,ilyesmi nem sokat használtak.

Rita!
Köszi a kérdést jól sikerült a buli, itt voltak a vendégek hajnal kettőig. Én is nagyon jól éreztem magam, rámfért egy kis kikapcsolódás!

Nelli!
Drukkolok neked a dokihoz! Van valami baj a vérnyomásoddal?

Pocóka!
Szerintem te babázol! Jelentkezz ha van valami bagyon szorítunk!

Cory!
Én is attól tartok ennek a babámnak durva méretei lesznek! Nekem is sokkal nagyobb a hasam mint az előzővel pedig az is több mint 4 kilóval született. Én most azon imádkozom hogy normális méretű gyerek legyen, eddig még átlagos. Reméljük így is marad.

Puszi mindenkinek, nagyon szorítok akinek itt az idő!
Nicki
19+5
Nicki

KisBuksi!

En is szeretnek nagyon gratulalni a KetBuksihoz!Fantasztikus!Kép
Ne izgulj, minden jol fog menni.
Igaz en nem tudok tapasztalatbol beszelni, de gondolom, igazam van!Kép

Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Tunder

Nagyon jol allsz, mert nekem baba nelkul is 80 a derekam. Pedig nem vagyok kover.
A megatoys eleg draga. Csak azt vegyetek meg ott, ami nincs mashol, mert egetvero arai vannak. Erdemes az akciokat is figyelni.
:o)

Kitartas
Vendég

Szia Susie!

Szerencsére a lábam nem visszeresedik, már csak az hiányozna Kép Elég nekem a gyomorégés Kép
Terhességi krémet viszont én már az elejétől használok. Sosem kenegettem magam előtte testápolóval, illetve csak akkor amikor eszembe jutott, de mióta nő a hasam, érzem is hogy feszül a bőröm.
Kezdem azzal hogy fürdéskor Johnson bébiolajjal bekenem magam, azt valamennyire lemosom, mert egyébként nagyon csúszok Kép És még utána kenem a combom, fenekem narancsbőr elleni krémmel (nekem repedések helyett egyelőre az van), a hasam pedig csíkok ellenivel. Eddig az Avonos krémet használtam, most a Milupának a krémjét. De ha ez elfogy, visszatérek az Avonoshoz, mert nekem az jobb volt. Ez a Milupás olyan sűrű, hogy rendesen dörzsölni kell mire felszívódik. Ráadásul vmelyik nap a mellemet is ezzel kentem be, jó erősen ugye, erre másnap olvastam hogy a mell dörzsölése beindíthatja a szülést! Ja, mert azt még nem is mondtam hogy a mellemet is kenem, szintén Avonos mellápoló zselével. Kép Ha néha-néha a férjem épp ott van ezen az esti szertartáson, ki van akadva, hogy mennyi mindent kenek magamra Kép

Üdv:
76vera (28+5)

KépKép Kép
76vera

Nicki! Én vagyok, akinek az előz terhessége végén toxémiája volt, és nagyon tartok attól, hogy most is kijön. A gond akkor van, ha nagyon korán jön. Ezért félek a vérnyomásomtól. Egyébként alacsony, még most is, de a félidő után nagyon kell figyelni.

Nelli
nelli2

SZiasztok!

Nicki: nálunk van hova nagyobbnak lennie, mert Balu csak 2900g-mal született Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Lányok!

Dokihoz csak a jövőhéten tudok elmenni, addig csak kibírom ezt a csuszát... Majd mondom neki, Azt a Rennie -t lehet recept nélkül is kapni??? Sajnos ezt nem tudom...
Vera: Neked mennyit "kotyog" a babzsákod??? Nekem nagyon tud simulózni a kezem alá, apájáé alá meg szinte semmit... néha annyira vicces, h ülök a vonaton/buszon és nagyon látszik h mocorog :-))

Munkával kapcsolatban: Ti meddig dolgoztatok/dolgoztok???

Susie_
susie

Susie!

Nekem is rengeteget mozog,leginkább este mikor lefekszem. Oldalra fordulok, akkor tuti hogy pont ott, az ágy felől kezd el mocorogni, néha nagyon vicces. Az apukája szokott vele beszélgetni, akkor egy picit megáll, aztán durr bele az arcába Kép Nálunk is nézi az egész család, ahogy vándorol a pocakomban, nagyon látványos. Kép

Én szerencsére a 11. héttől táppénzen vagyok. Nem is tudom hogy bírnám ki minden nap nyolctól ötig... Így nincs stressz, rengeteget pihenek, bár most már ezt nem igénylem annyira, de az eleje nagyon rossz volt.

Üdv:
76vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok,

neeeem, még nem babázok :-(
pedig már úúúúgy szeretnék!!
És lassan az összes "beindító" babonán túlestem. Vannak jóslók, de rendszertelenek és nem is igazán fájdalmasak.
És igazából tegnap volt az első nehezebb éjszakám. Eddig úgy aludtam, mint a bunda.

Már annyira szeretném látni a mi kis Jankánkat!!!

Pocóka
Pocóka

Sziasztok lányok! Én is pont tegnap mértem le a pocakom körfogatát és meglepôdtem az eredményen (85 cm), de még csak a 24. héten vagyok. Ez normális? Nem sok? Vagy kevés? Nem tudom. Amúgy 64 cm voltam. Szóval ahhoz képest szép gyarapodás. Én is minden este (szertartásszeru˝en) kenem magam Bübchen babaolajjal, aztán cellulitisz elleni krémmel, aztán a Vichy krémmel és végül Milupa. Utána úgy fekszem az ágyban, hogy a párom hozzám sem mer érni, mert mindenhol csúszos és ragadós vagyok. De hát mit csináljak? Reggel ezt nem lehet csinálni, mert akkor meg nem tudok felöltözni.
Ezt a kis idôt ki kell bírni így.
Buborék 23+6
Buborek

Sziasztok!

Tündimami és Kispapija!Kép
Mennek a drukkok és remélem holnapra már tényleg babáztok.

Pocóka!Kép
Janka babának üzenem, hogy tessék mostmár csomagolni, mert ideje "kiköltözni"!Kép Drukkolok, hogy mihamarabb szétváljatok.

Kisbuksi!Kép
Nagy-nagy gratula a Kétbuksihoz! Én most nagyon szerettem volna ikreket(talán azért is, mert Zsani is párban volt az 5-6. hétigKép), de jobb ez így. Ne izgulj a szopizás miatt, biztosan ügyesen bele fogsz jönni.Kép Itt van Doris is, aki már tapasztalt ikres anyuka lesz, mire megszületnek a buksik.Kép A szoptatós topicban tényleg hasznos tanácsokat adnak a lányok.

A kenegetési szertartást én most fogom igazából elkezdeni, mivel az elején már a kenőcsre ránézve is rosszul lettem. Most én is Avonos mellápolót és terhességi csíkok ellenit használok. Az előző terhességemnél Milupát használtam: nem repedezett be a bőröm, de néhány terhességi csík akkor is lett. Szerintem ez tényleg alkati kérdés, de nemrég hallottam, minél több répát eszel(ÚÚÚÚtálom) annál jobb lesz az anyagcseréd és így a csíkokat is leküzdheted. Na, majd megpróbálok erőt venni magamon és reszelt almával talán sikerül magamba gyömöszölni némi nyersrépát.

Szilvi
sztigris

76Vera!

Szerencsés vagy , hogy a 11.héttől nem dolgozol. Én szeptember végéig fogok ,akkor leszek 20.hétben. De semmi értelmét nem látom,a munkám nagyjából értelmét vesztette, a színvonalát pedig nem minősíteném. Talán azért dolgozom még,mert addigra lesz otthon számítógépünk,és addig innen levelezhetek:-)

Csak írjatok még néhány narancsbőr,terhességi csík elleni krémet,a párom alig várja,hogy beszerezzem őket...

Kedves Réka!
Az én álamimban folyamatosan babócahegyek potyognak!

Pocok!

Én tudom, hogy tudod,hogy ki vagyok :-)))
kisbuksi

Sziasztok!

Belestem,de látom,hogy Tündimamiéktól nincsen friss hír.

Pocóka neked sem kell már sokat várnod,szépen uralod az első helyet a táblázatban,túl is hordtad ezt a babácskát,szóval szerintem egy héten belül babázolKépAddig is sok-sok türelmet,és kitartást!Kép

KisBuksi!KépÉn is az elején így voltam,hogy azonnal kellett a kaja,mert ha nem akkor hisztiztem,meg minden bajom volt.Most nagyjából már megtanultam ezt egyensúlyban tartani,így ha éhes vagyok gyorsan csinálok egy szendvicset,vagy csak bedobom a mikroba a kaját.De én is inkább többször eszem keveset,eccerre nem is bírnék sokat enni,mert akkor kidurranékKépKép

Nelli!Én is szorítok neked,hogy teljesen normális legyen a vérnyomásod a terhességed végéig!
Amúgy én is hamar megéhezem,de ez valószinűleg azért van,mert ami mennyiséget eccerre megeszem,azzal jól nem lakom,csak azért eszem,hogy ne émelyegjek,és ne kelljen rohannom hányni.

Tündér!KépÉn világ életemben édes szájú voltam,vagyok isKépÍgy ha nekem kell egy tábla csoki,akkor minden lelkiismeret furdalás nélkül lenyelem az egészet egy szusszraKépEz azért ritkán fordul elő,de elő-elő fordult márKép
Jól látom,hogy a 33.héten vagy most?95cm-es pocakmérettel? Rám nézve ez elég ijesztő,ugyanis én ma reggel mértem és nekem 94cm-es a pocakméretem,és holnap kezdem a 19.hetet.Én már azon kiakadtam,hogy egy bnőm 105cmes pocakkal ment szülni.Én még hol vagyok a szüléstől?

Nicki!KépDe jó,hogy te is vagy ma!KépTe tudod most mekkora a pocakméreted?A gyomorégés nem lehet vmi kellemes,engem eddig elkerült,habár ez a terhességem olyan,hogy minden kijön rajtam,és sokáig is tart,így nem fogok meglepődni,ha rajtam is előjön ez a nyavalya.Visszér ügyben hogy állsz?Én nagyon gázosan,egy műtétre már lelkiekben felkészültem jövőreKép
Tényleg azt szokták mondani,hogy ha az első baba után a második nagyobb súllyal szokott születni.Ez a környezetemben beigazolódott,sőt magamnál is ezt tapasztalhattam.Nekem a második babám sem lett 4 kg-s,de a 3700gr is már szép súlynak mondható.

Buborék!Milyen testalkatú vagy?Te is előrébb jársz a terhességben,ha jól számolom egy hónappal jársz előttem,most én kezdem azt gondolni,hogy nekem túl nagy a hasam már most a 19.hét elején.
Mondjuk eddig 3 dokival találkoztam,és mindegyik azt mondta,hogy nagyobb a hasam az átlagosnál,de ez állítólag lehet azért is,mert a 3.babát várom.
Végülis nem tudok mit csinálni vele,mert ha a baba nagyobbacska a kelletténél akkor ez van,én nem fogom magunkat éheztetniKép

Nicki,Nelli!Nektek mennyit és milyen erősen mocorog a babátok mostanában?Ha én internetezem akkor egyfolytában érzem a mozgásokat,ha pihenek akkor szintén rúgkapál,talán akkor nem szoktam érezni,ha épp takarítok,vagy nagyon elvagyok foglalva vmivel.De végre megnyugodtam,hogy érzem már mozogni a pöttömkémetKép

Most pedig jókat röhögök magamban,mert a kisebbik fiam a naggyal együtt reggel óta fresh cd-t hallgat,van egy számuk"Én is imádlak".Ez kb.ötvenedjére megy ma nálunk,és a kicsi fiam,ahogy énekli már magától a szövegétKépKépKépMa amikor levittük a kutyákat,szóltam az egyik fresh tag anyukájának,hogy jó lenne ha a lányok előrukkolnának vmi új albummal,mert ez már kezd az agyamra menni,és ez még hagyján...De vannak szomszédaink isKépKépKépÁllítólag készül az új klip,ez azért megnyugtató volt számomraKép

Na mi ma így vagyunk,hol hányingerrel küszködve,hol a fresh ellen kell küzdnenem(nem sok sikerrel)Kép
Mindenkinek további szép napot!
Finisesek nagy nagy drukk!
Rita
18+6
rita01

KisBuksi!
Lehet hogy én azért vagyok szerencsés, mert olyan hamar eltudtam jönni táppénzre, Te viszont azért, mert IKREKET vársz Kép Kép Kép
Tudod én mennyire szerettem volna? A férjem apukája is iker, és az én nagypapám is az volt, szóval reménykedtem... De talán majd másodikra. Úgyis három babát szeretnék. Kép
Szóval nagy-nagy gratuláció Neked, kitartás, nagyon jó lesz, majd meglátod! Kép
A munkahelyeden meg ne vidd túlzásba a munkát, inkább írj sokat! Kép

Üdv:
76vera

KépKép Kép
76vera

Rita!
Az én hasam is nagy, és nekem is azt mondták, hogy azért van mert a harmadikat várom és az még hamarabb meglátszik. De szerintem ebben az edzettség is közre játszik. Ha a szüléseim után ész nélkül edzettem volna egy konditeremben és jól tartanának a hasizmaim, biztos nem így lenne, de ez van Kép

Gyomorégésre annak idején én is szedtem valamilyen gyógyszert, majd igyekszem nektek előkutatni a nevét az emlékezetemből.

Nem akarok lelombozni senkit, nekem a kenceficék nem értek semmit, csupa csík volt a hasam és a combom, pedig kentem minden nyavajával. Én is azt hallottam, hogy alkati kérdés, anyukám ugyan ilyen volt, de azért ne hagyjátok abba a kenegetést, nektek hátha használ.

Én is izgulok egy kicsit a gyermekem súlya miatt, mert a lányom 4kg volt, a fiam 3,5 most sem számítok kis súlyú babára. Csak négy kiló fölé ne menjen, majd megbeszélem vele.

Sziasztok: Timi
johitimi

Sziasztok!
Dejó, hogy ilyen aktívak voltatok ma, én meg kidőltem sajna Kép Csúnya megfázás szeretne hatalmába keríteni, de remélem, nem fog neki sikerülni. A fejem tompa és nyügi vagyok Kép

De lelkesen én is megmértem a hasimat Kép
87ről indultam: volt egy kis Kép háj képződmény = úszógumi azon a tájon, 2 hónapja volt 93, most meg 98. :D Asszem, növünk rendesen. De a kilok... Holnap védő néni menthetetlenül megméri - tartok tőle, hogy átléptük a 70 et... Ezek a számok!!! egyszer az őrületbe kergetnek :oDDD Hát még ha 70 fölött maradok szülés után is, akkor hogy fogok röhögni :oPPP

Én is azt olvastam, amit Timi írt, hogy a csíkozódás alkati kérdés. De legyünk optimisták!!! :o) Nem mintha én túlzásba vinném a kenegetést, de azért egyfélével kencézek én is.

Brrrr.... nem vagyok jól, lepihizek.

Remélem, Tündimamáról hamarosan lesz hír Kép

Ann
annann

Sziasztok csajok!

Timivel egyetértek abban hogy a kenceficék sajnos nem sokat érnek annak akinek a kötőszövetei hajlamosak rá. Én az előzővel is kentem mégis maradtak csíkjaim. Most is vadul kenem hátha nem lesz több. Meglátjuk. Sajnos nem lehet előre tudni kinél alakul ki úgyhogy ne hagyjátok abba a kenegetést, mert szerintem ezek a mai krémek már egész jók. Én most az Avonost használom, meg vagyok vele elégedve, ha más nem az illata nagyon jó. Az úgyis a végén derül ki hogy használt e.

Rita!
Visszér ügyben azt hiszem elég jól állok. Kicsit kijöttek ugyan de azóta stagnál és nem is fáj. Remélem később sem lesz baj vele.
Az én kisfiam rengeteget mozog épp tegnap mondtam az apjának hogy kicsit tartok tőle hogy a kicsi elevenebb lesz mint az előző pedig ő is egy sajtkukac. Szinte egész nap érzem ha nem mozgok sokat. Valószínű attól is lehet hogy most mivel a lepény hátul van jobban érzem.
A pocakomat nem tudom megmérni mert fogalmam sincs hogy hol van egy mérőszalag. De szerintem szép nagy.
Milyen híres szomszédaid vannak?!

Lányok ikreket én is szerettem volna és titkon reménykedtem is hogy lesz. Anyukámnak is van ikertestvére és anyu nővérének a gyermekei is ikrek tehát anyai ágon van a családban. Állítólag ez genetikailag öröklődhet. Na talán majd az én gyerekeimnek!!

Nelli!
Na mi volt? Mi újság? Remélem minden rendben veled.

Hú lányok én a második szüléstől valahogy úgy félek. Az elsőtől nem féltem, vártam hogy majd milyen lesz. De most valahogy az az érzésem nem lehet megint olyan szerencsém hogy komplikációmentesen szépen szülök. Nem tudom akik a harmadikat szülik hogy vannak ezzel, én mindenestre már most félek. Aztán persze lehet hogy mire odakerülök már azt mondom mindegy csak legyen vége. De ez még messze van! Addig is drukkolok azoknak akik startra készek! Pocóka húzz bele!
Nicki
Nicki

Sziasztok csajszik!

Én sem akartam senkit lelombozni, én is kenem magam, pedig az én bőrömnek már mindegy Kép
Most Ilcsis borostyán olajat vettem, azt teszem a testápolóba, aztán hogy használ-e, fogalmam sincs. Kifejezetten terhességi csíkokra ajálották.

Nicki! Nekem a második szülésem nagyon könnyű volt, talán fél óra volt, ami igazán rossz volt, de képzelheted, hogy az első szülés 12 órája után ez már semmiségnek számított.
Én hiába várom a harmadik babámat, most is izgulok, szerintem mindenki így van ezzel. Kérdeztem az orvost, hogy mi van ilyenkor, amikor a második és a harmadik baba között több, mint 5 év van, de azt mondta, hogy attól még gyorsan megy a harmadik szülés. Hát a próféta beszéljen belőle.

Sziasztok: Timi
johitimi

Sziasztok !

Tündér:
Mi majdnem egyidős kismamák vagyunk és megnyugodva látom, hogy a te étvágyad is most nő. Én mindig azt hallottam, hogy az utolsó hónapban már nincs hízás, sőt fogynak a mamák. Én ezt nehezen hiszem el, mert kb. 2 hete nagyon megnőtt az étvágyam. Most 13 kg hízásnál tartok és a hasam 105 cm (75cm-ről indultam). Az első lányomat a 37. héten szültem (állítólag a farfekvés miatt sietett) és 102 cm volt a hasam mérete (szintén 13 kg hízás). Egyébként átlagos testalkatú vagyok, az UH szerint a baba is átlagos méretű, de csak 152 cm a magasságom, tehát szegény babócának csak előre van hely.

Susie:
Én mindkét gyerekemmel a 35. hét végéig dolgoztam, mert jól éreztem magam. Szerintem ezt mindenki érzi, hogy neki meddig jó és a munkakörülmények is nagyon befolyásolhatják a mama döntését.

Pocóka:
Nagyon szorítok neked és mivel én is Dr. Herczegh Szabolcsnál fogok szülni, ezért a vele kapcsolatos tapasztalataid is nagyon érdekelnek.

A terhességi csíkokról csak annyit, hogy nekem a szülés előtt is voltak csíkjaim a vádlimon és a combomon (néhány keletkezett a szülés után is, de idővel szépen elhalványultak), ennek ellenére a hasamon nem lett, pedig akkor is és most is csak viszketés esetén kenegetem sima kamillás testápolóval. Remélem most is az arany középutat választom.

Üdv: Redit
redit

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Nicki és még akit érdekel! Menden rendben volt a dokinál. Még rendben a vérnyomásom, hallottam a babuci szívhangját. Megnyugodtam egy kicsit. Hétfőn UH, akkor már láthatom is.

Kislányom édes volt az este. Hazaértem, aludt a nagyágyon. Megsimogattam az arcát, kinyitotta a szemét, és megkérdezte: Megvan még a babád? Mikor játszhatok vele? Miért csak olyan sokára?
Most már kezdi felfogni, hogy mi újság, csak türelmetlen.

Rita! Én még sajnos nem érzem a mozgását. Remélem, azért kb. 1 hét múlva már én is érezhetem a drágámat.

Susie! Én szeptemberig szeretnék és fogok is dolgozni. Akkor leszek a 6. hónapban. Nagyon stresszes a munkám, már most itt hagynám, csak a lelkiismeretem nem engedi. Nyári szabadságolások miatt nagyon kevesen vagyunk (amúgy is).
Tegnap beszéltem erről a dokinak, és azt mondta, hogy Ő ezt maximálisan támogatja. Ne a kismamák hozzák rendbe a gazdaságot, és amikor ilyen kevés gyerek születik, akkor meg kell becsülni a kismamákat. Szóval kiír.

Tündimama! Remélem már megvan a pici babukád!

Pocóka! Neked is drukk, hogy mielőbb láthasd Jankát. Nagyon szép nevet választottatok, még nálam is előjött ez a név, mint potenciális lánynév, de majd meglátjuk.

Nelli
nelli2

Sziasztok!

Na ma kicsit tovább szundítottam a megszokottnál,de mit csináljak,ha csak most dobott ki az ágy?Kép

A csíkosdásról.Sajna nekem is csíkos lett a hasam,combom,fenekemKépÉn két részes fürdőrucit fel nem vettem amióta az első gyerköcöm megszületett,sőt ha visszaemléxem akkor előtte is inkább egy részes fürdőrucikat vásároltam magamnak.Az az igazság,hogy én azért sem vettem fel a két részeset,mert zavartak a csíkjaim,és a hasam jó,hogy "laposnak"volt mondható,de nem voltam vele kibékülve,így maradtak az egyrészes fürdőrucik továbbra is.Ez szerintem is alkati dolog,hogy kinek csíkosodik a hasa,stb...Én is kenegettem,a bnőm németországból hozott nekem kenceficéket,használtam én is AVON-osat,de sajna a bőröm bemondta ezekre az unalmasat,és szépen a 6.hónap környékén egy héten belül nagyon rondaán vöröslettek a csíkok a hasamon.Kentem utána is,de hiábaKépEzzel nem azt akarom mondani,hogy felesleges kennetek,mert van ismerősöm aki kente,és bizony megúszta.Ráadásul az anyukám 7 gyereket szült,és eccer sem lett csíkos a hasa,irigyeltem is érteKép

Nicki!Akkor te szerencsés vagy visszér ügyben,szorítok,hogy így is maradjon a végéig!Kép
Én úgy emléxem vissza,hogy a két fiam is elég sokat,és szépen mozgolodtak a pocakomban,de most olyan jó érzés újra érezni,hogy vki dübörög benntrőlKép
A híres szomszédokról csak annyit,hogy nem szomszédok,hanem az egyik fresh lánynak az anyukája dolgozik a házunk alatt levő fodrász üzletben,és a nagy fiam összehaverkodott vele,aztán engem is bemutattak egymásnak,és így kialakult egy "barátság"közöttünkKépÉn szerencsére már kinőttem a rajongásos korszakból,de a nagy fiam most kezd bele esni,és nem is tom mért adott volt,hogy fresh rajongó legyen,így van egy kis protekciója,ha cd,vagy autogramm kell nekiKép
Egy bnőm már öt gyerköcöt szült,amúgy velem egy idős(28)éves.Ő is azt mesélte,hogy az első szülése pikk-pakk megvolt.Aztán a második már nehezebb volt,de a harmadik gyerköccel szenvedett a legtöbbet,az fájt neki a legjobban.De ez persze biztosan mindenkinél más és más.A császárra is azt mondják,hogy a 3. már nagyon rossz,nagyon fáj.Egy bnőm túl van rajta,neki pl.az első volt rémes,a 3.meg elviselhetőbb volt.
Azért szorítok neked ha itt lesz az ideje,hogy gyorsan,és könnyen túl legyél ezen isKép

Nelli!Klassz híreket hoztál a dokitól,örülök,hogy minden okés veletek!De jó,hogy hétfőn mész UH-raKép

Pocókának változatlanul drukk hegyek,és Tündimamiéknak is!Kép

Szép napot mindenkinek!
Rita
19+0
rita01

Sziasztok!

A Hattyúházban a 3D UH-on a "filmet" is felveszik CD-re, vagy csak a képeket? Csak mert akkor nem vinnék videokazettát.
Zsófi

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

Látom még nincs hír új babórólKép

TündimamiKép, PocókaKép, AndyKép!
Drukk-hegyeket küldök és ki-ki használja igényei szerint.Kép

Szilvi
sztigris

Sziasztok!

Jó sokat írtatok 1 hét alatt, alig győztem elolvasni. Kép Így aztán nem is nyújtom hosszúra a mondandómat.

Maócska,
gratulálok Lili-Flórához és sok boldogságot kívánok! Kép

Friss Kispocisok, (de jó, hogy ilyen sokan jöttetek! Kép)
Üdvözlet köztünk, gyertek gyakran. Kellemes és izgalommentes pocaknövesztés kívánok! Kép

Cory,
mi a helyzet kispocis találkozó ügyében? Lesz, nem lesz, mikor és hol lesz... ? Kép

Elnézést kérek mindenkitől, akit félretájékoztattam (szándékomon kívül) vastabletta-ügyben. Kép Azóta én is utánaolvastam és igaz, hogy túl lehet adagolni. Viszont az is igaz (anélkül, hogy mentegetném magam), hogy ahhoz nagyon nagyon sok vasat kell megenni, s az sem utolsó szempont, hogy rögtön jelentkeznek a tünetei (pl. hányás-hányinger). A könyv azt írta, olyankor 1 nagy pohár tejet kell meginni (az segít megkötni, illetve kiürülni is), utána pedig orvoshoz menni (tablettát adnak). No ennyit erről, remélem nem lett senkinek semmi baja. Kép

A "csíkprobléma" és kezelése engem is érdekelne. én eddig nem nagyon kenegettem semivel (mert útálom a krémeket), de mostanság nagyon feszül a pocakom. Néha úgy érzem, ha megszúrnak 1 tűvel, szétdurranok mint 1 nagy éret lufi. Kép Hallottam olyant is, hogy sima olivaolajjal kell a pocót kenegetni, amit a bőr könnyen felszív. Kép

Megvan az AFP-eredményem, csak még én nem tudom mennyi az annyi. A dokim annyit mondott, hogy minden tökéletes, minden rendben van. Kép Majd jövő héten megyünk kukucskára (értsd UH), s akkor megkérdezem - ha el nem felejtem. Kép

Top 4 - ugye mehet a drukk? Kép Hajrá lányok, mindent bele! KépKépKép Tündimami, lehet Ti már babáztok is, csak titkoljátok előlünk! Kép

Szép hetet kívánok és további jó pocaknövesztést! Kép

Boróka 18+0
femõke

Zsóf!

Vesznek fel kisfilmeket is CD-re, de egyben, minden megszakítás nélkül az a 15-20 perc csak a videókazin lesz fenn.

Még mindig egyben...

pocóka
Pocóka

76Vera, Susie,

bár két héttel előttetek járok, azért valószínűleg nem nagyok a különbségek. A bébi nekem is lefekvés előtt és felkeléskor mozog a legtöbbet, legalábbis akkor érzem igazán! Kép Mintha egyre tudatosabb lenne: ha picit megnyomjuk egy helyen a hasamat, ő egyből odaboxol, vagy odarúg, ha a férjem a hasamra tapasztja a fülét, oda is üt egy nagyot! Kép Jókat lehet vele játszani. Mondjuk a védőnő kicsit hátrahőkölt, amikor a kicsi a hasamra helyezett sztetoszkópra mért egy jól irányzott ütést. Utána persze alig tudta abbahagyni a nevetést... Kép
Munka: én is a 6. hónap végéig dolgoztam és most nagyon élvezem. Nagyon jó, hogy amikor pl. mocorog a baba, tudok rá reagálni, megsimogatni. Ezt a munkahelyemen nem tehettem meg. Sokkal nyugisabb is így apránként beszerezni a később szükséges holmikat.

Magika, Lányok, a Megatoys drágának számít? Akkor hol érdemes beszerezni a bébiholmikat?

Kisbuksi, gratulálok, majd Dorissal beszélgessetek, ha 'visszatér'! Régebben én is kétpetéjű ikreket szerettem volna, hogy csak egyszer kelljen szülni. Természetesen boldog vagyok ezzel az egy kis pocaklakóval is!

River (30)
river

Szia Pocóka!

Köszi, akkor mégis viszek kazettát is.
Drukkolok Nektek + Tündimamiéknak.

Szerintetek mikortól kell elkezdeni hízni? Én még egy dekát se híztam eddig, pedig eszem rendesen. Kép

Zsófi
12

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok csajok!

Nelli!
Milyen friss vagy! Örülök hogy minden rendeben veletek. Jövő héten én is elmegyek dokihoz, ha nem lesz szabin. Nincs sok kedvem de már régen voltam.

Pocóka!
Te még mindig egyben???!!!

Lányok hétvégén voltam a budörsi kismama plázában. Hát mit mondjak választék az van bőven, és nagyon kultúrált a hely. Ezek a helyek szerintem nem számítanak olcsónak, talán annyi előnye van a kisebbekkel szemben hogy nagyon nagy választék van és tényleg mindent meglehet kapni egy helyen. Nem kell nyakunkba venni a várost. Amúgy nem vettem semmit, a ruhákat nézegettem de nem az én pénztárcámhoz mérték őket. Tízezer forint fölött vannak a ruhák, nadrágok is 8-9 ezernél kezdődnek. Azért ez nagyon húzós nem?
Na puszi még ma benézek ha a gyerkőc elaludt.
Nicki
19+6
Nicki

Sziasztok!

Az én védőnőm szerint a mindenféle csodakrémek helyett a sötétkék Nivea testápoló tökéletesen megfelel,és állítólag gyönyörű bőrűek a kismamái /lehet,hogy a csepeli levegő teszi:-)/. Gondolom,aki már mindent kipróbálta,az most nevet egyet,csak gondoltam bedobom tippnek. Akkor hol érdemes majd kismama ruhákat beszerezni? Igazán adhatnátok még megfizethető,de igényes tippeket! Vagy a kettő kizárja egymást? Már annyit írtatok erről a taliról,ez tényleg lesz vmikor,s ha igen,azok is mehetnek,akik még a lista végén kullognak?

Még mindig drukk Tündimamiéknak,és persze mindenkinek!

Kisbuksi + két buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Tegnapi napon felbuzdulva, vttünk magunknak, baba-mama olajat. Apuci avval kenegeti majd a hasunkat meg a cicinket, combókákat,s tb .. nagyon jó mulatság :-))
Meló ügyben, még két napot jövök és végeztem ... ennyi elég is volt, kezd fájni a derekam, ez már nem vicc!!!

Ti hogy terveztétek a babaszobát??? Egybe a tiétekkel vagy teljesen külön lesz a kicsi??? Elég eltérőek a szakvélemények, milyen a tapasztalatok???

Vera
Az én babzsákom, nagyon szeret izegni-mozogni napközben is, sokszor oylan érzésem van, mintha rángatózna, úgy lubickol, megfordult a fejembe, h lehet h epilepsziás lesz... most nem tudom h ez vicces vagy nem ... ti nem éreztek ilyesmit???

na megyek és adok enni ennek a kis ficánkolósnak

Puszi

Susie_
susie

Susie!
Dehogy lesz epilepsziás, ne mondj már ilyeneket!!!! Nekem is kb most egy hete indultak be a nagy mozgások, eddig csak finom kis rezdülések voltak... Most már ott tartok, hogy néha bizony meglepődök, akkorát rúg a Kismanóm. Sőt néha szabályos hullámzás van, na már rájöttem, hogy olyankor poziciót vált, megcseréli a feje helyét a fenekévelKép Ez most még vicces, de remélem, rájön, hogy fejjel lefelé szép az életKép

Gyomorégésről: a tejjel azért vigyázzatok, a párom állandó gyomorégéssel szokott küszködni, és a háziorvos barátunk javasolta, hogy inkább ne igyon tejet, mert néha még felerősíti a tüneteket. A hangsúgy a hideg folyadékon van, a legjobb a víz. Próbáljátok ki, én most egy ideje megint nem szenvedekKép

Puszi, Nyuszimanó 29.
nyuszimano

Susie! Én egy pár hónapot mindenképpen magam mellet helyezem el a baba ágyát. Éjjel könnyebb csak kiemelni, és megszoptatni, és jobban érzi majd a közelségemet. Aztán később bekerül a külön szobájába.

Nicki! Igen, ilyen friss vagyok minden reggel. Hozzászoktam, hogy előbb érek be a munkahelyemre, mint 8.00. Így az utazás is egy picit elviselhetőbb.

Ruha-beszerzési helyek engem is érdekelnének.

Nelli
nelli2

Sziasztok :o)
Susie, én is éreztem már, ilyen rángatózás szerűt, de ez biztos így normális :o) Lehet, hogy akkor valami reflexe váltódik ki, ami erős és egy az egybeni lefolyású, nem olyan, mint az akaratlagos mozgás. No meg persze más mint a finomabb mozgások pl a kezével. Meg amikor forog. Szerintem annyi mindent matat bent, de tuti, hogy nincs semmi baj :o)))

Nyuszimanó, nekem is azt mondta anno a dokinéni, amikor úgy tűnt,hogy gyomorégésem van az elején (aztán sürgősen elmúlt, azóta se láttam - nem mintha hiányozna :oPPP), hogy a jéghideg, sőt jeges ital a legjobb! Nem próbáltam ugyan ki, de ha vissza merészel térni, akkor megkockáztatom. Nem is olyan rossz az ilyen melegben :o))

Pussz: Ann (24+0)
annann

Sziasztok!

Susie!
Ne is gondolj ilyen butaságra! Ilyenkor biztosan valami fontosat keres odabent.Kép Ahogy a dokim szokta mondani: "A picur kicsit átrendezi a szobáját"Kép, hogy ne legyen olyan uncsi.

Gyomorégéssel kapcsolatban igaza van Nyuszimanónak! Én nem ihatok tejet, de nemrég a férjem javaslatára kipróbáltam a hideg vizet és bejött!Kép Tényleg megnyugtatta a háborgó pocakomat.

Szilvi
sztigris

Sziasztok Lányok!

Sokan kérdeztétek a kismamaruha boltokat.
Én tudom ajánlani a Maternelle nevűt: http://www.maternelle.hu/, nincs túl sok ruhájuk, mert még nemrég indultak, de ki lehet fogni csinos darabokat. Én itt vettem pl. egy halászgatyót 5400ért, és egy hosszú farmerszoknyát 6700ért. Nagyon csini mindkettő és végig tudom hordani.
Ezenkívül van még egy a Váci úton, ott ahol a Brendon van, de nem kell bemenni az udvarba (mert ott is van egy, de az elég drága), hanem közvetlenül a Vácin van, talán Mayo márkabolt is egyben. Ott is vannak szép ruhák, az első nadrágomat itt szereztem be 4900ért.

SusieKép
Én annyira nevettem azon hogy azt írtad hogy lehet hogy epilepsziás a baba KépKépKép Már hogy lenne az? Kép
Nekem is sokat mozog a baba, bár az utóbbi egy-két hétben mintha nem olyan hatalmasakat rúgna. Ami mondjuk nem bajKép Gondolom ahogy nő, egyre kisebb lesz neki a hely.

Üdv mindenkinek:
Vera (28+6)

KépKép Kép
76vera

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?