Sziasztok!
Sehol egy újszülött kicsibaba?

Mikor lesz már megint?

Nelli!

Nekem is az elején alig alig mozgott a babócám,aztán napról napra ficánkolosabb lett,habár én ezeket a mozgásokat csak akkor észlelem ha pihenek.És persze akkor sem mindig

Én itthon vagyok a két fiacskámmal,az oviban nyáriszünet van, a nagy fiú szeptembertől sulis lesz,így szeptemberig itthon nyúzzuk egymást.Én amúgy sem dolgozom,már nem is tom mióta,még munkahelyem sincs
Doris!

Nem hinném,hogy összenyomnád a babócáidat,főleg nem az oldaladon való fekvéssel,emiatt ne aggodalmaskodj!

Vhogy azért csak kell aludnod,feküdnöd,nem?
A pocakméreted szerintem akkor pont ideális a heteidhez számolva

Én nagyon nem tudok mit hozzá szólni ehhez a hízásos dologhoz.Én is kb.5-6 kg-t híztam eddig,most vagyok 60kg.Ehhez társul a 163-165cm magasságom.Nálam szerintem ez teljesen normális.Legalábbis én nem érzem magam kövérnek

A védőnőm szerint azért most már figyeljek oda a súlyomra,nehogy elszaladjon velem a ló

Próbálok figyuszolni erre,de ha éhes vagyok úgyis enni fogok,különben ha nem ennék rosszullennék.Amúgy meg tök gebe a testalkatom,így szerintem rám fér,hogy hízok,mert ha nem vagyok terhes akkor nem hízok egy dekát sem

A védőnők véleménye is megoszlik erről,hogy mennyit lehet híznunk?Az enyém szerint a havi másfél,két kg az ideális hízás egy kismamánál.Szóval szerintem ha éhes vagy egyél,a babócák is ettől érzik jól magukat
Timi!

Evős korszak?

Nálam ez még most is van,habár talán elkezdett csökkeni.De azért többször eszem mint egy nem terhes

Nassolgatok,gyümölcsözöm,vmit azért 1-2 óránként elcsócsálok.Ilyenkor jó a gyomromnak,ilyenkor csillapodik a hányingerem,az émelygésem.
LOLA!

Üdv közöttünk,gratulálok a pocaklakódhoz,további kellemes pocaknövesztgetést!

Gyere gyakran közénk!
KisBuksiék!

Szorítok,hogy azért még ebben az évben ne akarjanak előbújni a babácskáid,de azért továbbra is kérd őket,hogy maradjanak még,sok idejük van megismerni a nagyvilágot

Aranyos lehet ahogy 10+1 naposan feszítesz a pocakoddal,jól megmosolyogtalak,olyan helyes volt,ahogy leírtad
Kicsit megnyugodtam,ahogy olvastalak benneteket

Alvásügyileg akkor nem csak én kívánkozom napközben szundítani,hanem majdnem mindannyiunk akik tehetjük persze

Kicsit lelkiismeret furdalásom volt,hogy ennyit,hogy lehet "dögleni"amennyit én,ráadásul emiatt lassabban haladunk a lakásfelújjítással,de most vhogy nem érdekel ez sem

Ha nem pihenek eleget akkor meg minden bajom van
Most viszont lassan indulok takarítgatni,aztán jön a húgom befesteni a hajamat,mert már kiborító,ha tükörbe kell néznem
Mindenkinek gyönyörű szép napot!
Finisben lévő kismamik!Tessék szülni,mert mi is szeretnénk feljebb kerülni a táblázaton
Rita
19+6(holnaptól félidős leszek,hurrá!

Közeleg a csaszi ideje,kezdhetek félni