Sziasztok!
Aztamindenségit, micsoda hőség volt ma! Nem vagyok biztos benne, hogy bírni fogom a nyarat, de azért várom
Ayse

Én ma nagyon rövidre fogtam az ebéd-kérdést: rendeltük a kaját. Egyszerűen nem bírtam kitalálni semmit, mit is kéne főzni. És nagy örömmel vettem észre, hogy az egyik csepeli pizzéria étlepján szerepel teljeskiőrlésű lisztből készült pizza, így én ma azt ettem, és isteni volt
Mázlink volt a szavazással, mert mi a 4. kerületben szavazunk, és ott másodszor nem kellett

Így ma nem utaztuk át a fél várost.
Tegnapi esti film: mivel Apa este buliba ment, azt néztem, amit akartam, és végre megnéztem a Passiót videóról. / nagypénteken nem tudtam megnézni a tévében/. Mit mondjak, enyhe kifejezés, hogy felkavart. És érdekes módon utána nem mertem lekapcsolni a lámpát, és világosban aludtunk.../ pedig a horrort jól bírom/.
Jelentem, Gergő is fogatlan még!
Márti

Bendegúz gyönyörű kis csibész!
Sildike

Bogaras Laci

Az én Balázsom tavaly nyáron azzal vitt az őrületbe, hogy nem volt hajlandó a legnagyobb hőségben sem rövidbe öltözni. És most is kezdi...
Barbi

Jobbulást Neked is, Leonnak is!
Benianyu

Tényleg nagy hatással lehetett Benire a medvefarm, ha ma is menni kellett

Jók a képek!
Én is Kulka-rajongó vagyok!

/ meg Rudolf Péter is

/
Cinka

A Ti képeitek is jók

Nekünk is kék a babakocsink, igaz, Gergő szeme sokkal világosabb, mint a kocsi kékje...
Mi ma is játszótér-felfedező körúton voltunk. Igazából ez onnan indult, hogy van itt egy nagyon jó játszó, ahol homok, hinta, sok-sok nagyon szupi játék van, de borzasztó népség jár ide mindig, már utálok idejárni. Ráadásul tartozik a játszóhoz egy elkerített focipálya is, ahol mindig van valaki, és állandóan kirepül a labda. Nincs olyan hely, ahol nyugodt lehetek, hogy nem találja el valamelyik gyerekemet. A napokban mondta egy anyuka,hogy ő talált egyet kicsit arrébb, bébihinta is van, homokozó, nyugalom, és alig van valaki. Na, ezt kerestük, de két nap alatt nem lett meg, viszont vagy négy másikat kipróbáltunk

Balázsnak nagyon bejöttek, nekem nem annyira. / egyik lepusztult, másikban nincsenek padok, harmadikban nincs homokozó, hinta pedig egyikben sincs/. Remélem, találkozom hamar azzal az anyukával, és megmutatja, hol az a szupi hely!
Jó éjt!
Judit