Drukkolok, hogy sikerüljön beizzítani a ciciket!
Vagy esetleg a MoreMilk tablettákat? (Ez oltári drága...
Nagyon édes Réka a képeken!
Titti
Helyes a pocakod!
Élvezd ki az utsó napokat, amíg még nyugi van nálatok...
Edit
Óriási nagy gratula Boróka Júliához, nagyon szép nevet adtatok neki! Sok boldogságot, és nem túl sok ordítást kívánok nektek!
Drumka
Na majd mesélj, mit mondtak, én csak hétfőn tudok egyáltalán időpontot kérni.
Éjjeli hosszú alvás: nekem meg épp azt mondogatják, hogy ugye éjjel nem keltem?! (Volt már egyszer, hogy 5 órát aludt egyben.) Mondom eszem ágában sincs, örülök ha alszik!
Főzőcske: mennyi energiád van?! irigyellek...
Szilvi17
Persze, hogy az idegeskedés nem tesz jót a tejcsinek.
Mit mondtak ma?
Gem
Nagyon helyesek a csajok a videón!
És micsoda rutinos anyuka vagy, gumi a rugicsúszkálás ellen?! Óriási ötlet!!!
Szilvi72
Egyik barátnőm kislánya volt anno elég sokáig sárga (Sebivel egyidős), és nekik is pár hét alatt, de teljesen magától elmúlt.
Pocakfájás: amint kimarad 1 szopinál egy adag a cseppekből, egyből megvan a méltó büntetés. Az éjjel túl gyorsan elaludt, nem tudtam neki beadni, ennek örömére délelőtt szinte semmi nem aludt.
Mondjuk Csilla a legnagyobb hasfájás közepén is képes cicizni szerencsére, sőt, néha csak azzal tudom megnyugtatni. Olyankor persze túleszi magát, és a fülén is folyik kifelé a tejcsi... na ilyenkor előfordul, hogy kilökdösi a cicit.
Porszívó
ma reggel míg a párom porszívózott CSilla édesen elaludt vele egy szobában a pihiszékben!
Orrszívás
CSillának (lekopogom) még csak 1-2 szöszt kellett kiszippantani, de én is szájjal szívom a porszívó helyett a kütyüt.