A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Tünde!

Én is boldog névnapot kívánok Zitának!!!!

Dóri!
Nem mondod, hogy Gergő japánul tanul???? Ez nagyon vagány!!

Ancsi!
Örülök, hogy végre jó kezekbe kerültél.
Megkérdezheztem, hogy hol rendel ez a dokinő, ill. melyik kórházban dolgozik?

Kép
kuha

Sziasztok!

Boldog névnapot kívánunk Zitának!Kép
Irtó csinos az új rucikbanKép

Nyúlné
Kisnyúl valóban született tehetségKép

Eltűnt egy oldalam, ezért nem találom, hogy Benianyu Danija mikor állt föl. Ez még a kisebbik, most már nyomozok is nála, hogy kiderítsem.

De Davallia
Lemaradtam a Te esetedről is!

Megann
Ismét csak helyeselni tudok. Nem nagyon értem milyen alapon szól bele bárki a Ti lányotok keresztelőjébe????

Ancsi
Örülök, hogy elégedett vagy az új nőgyógyásszal!
GYógyuljál meg!KépKép

Mea, Kuha
Nagyon édes Livike és GergőKép

Annamami
Mazsi tényleg kész nagyfiú márKép

Juci és Marci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Kuha!
Karatézik, és ott a japán nyelvet is ismerni kell többek között. Tesóm egyébként angolt tanít, de van japánból is nyelvvizsgája, ez volt a hobbija anno. Kép
Testet, szellemet egyaránt csiszolnak. Kép Meg az összes mozdulatot tudja japánul, számolás 20-ig egyenlőre. Szerintem a lehető legjobb sport egy fiúnak. Önfegyelemre is nevel, nem a csihipuiról szól. Kép Májusban megint vizsga, nyáron edzőtábor, szóval tényleg jó, és nagyon szereti. Nagyon tuti a ruhája is (az összeg is tuti volt, amit kiadtam érte, de nem érdekel). Lényeg, hoyg szereti és nem cselleng, mint sok más gyerek. Meg zenét tanul. Annyira kell a különóra szerintem egy kisiskolásnak. Na jó, befejeztem osztani az eszet. Kép

Ancsi!
Nnna, örülök, hogy jól sült el a nőgyógyász váltás! Kép

Sis!
KépKépKép
Vendég

Csajok, annyit beszéltetek itt a Milkáról, hogy kénytelen vagyok befalni egyet most. Most úgyis délelőtt van , és ehhez Norbi is hozzájárulna. KépKépKép
Vendég

Na itt vagyok.
Hű lányok,titeket aztán nem könnyű követni,sőt!!
Azért próbálkozok!Kép

Havtunde.
Zita babának nagyon sok boldog névnapot!!
Az a ruci...!!KépNagyon vagesz!!

And.
Tegnap megkaptam a képeket.Nagyon jók lettek.Mégegyszer ezer köszönet!!

Márti.
Köszi a kajás infót!

Jucc.
Gergőnek haláli az alvós képe!!

Sildike.
MarcipánKép
Bazsiból szerintem modell lesz!!Kép

Bkrisztina.
Jobbulást neked!

Nyúlné.
Köszi a fogas gratut.
Kisnyúl 1hós békapózaKépKép

Dori.
Jobban vagy?

Viki.
Ezz a Peti nagyon nagy fiú!!Kép

Davallia.
Ezek az emberek nem normálisak!!Kép

Mea.
Pöttyökkel mizujs?

Majola.
Julcsinak jobbulást!!

Benianyu.
Dani nagyon-nagyon ügyi!!KépAnnyira édes!

Annamami.
Ez a hasfájós sztori nagyon durva!!Kép
Képeken szépek vagytok!!

Kuha.
Képek nagyon cukik.Kép
Meli is pont igy szokta fogni az övet ahogy Gergő és pont úgy eszi ahogy Livi!KépKép

ancsi26

Jó reggelt!

Ezt muszáj fölraknom, kb 10 perce készültek!

Először még bújócska az asztal alatt, hogy megint jól megijesszük anyát, hogy eltűnünkKép
Kép

Aztán anya fordul kettőt a konyhában és erre ér vissza!!Azt hiszem ezt hívják totális lebukásnakKépKépKépKép
Kép

M.

Kép

Kép
megann

jóreggelt!

Benianyu, Nyúlné,Ayse,Majola,Jucc,Duda köszönöm a gyógyi kívánságokat. Remélem hamar elmúlik, mert már nagyon unom. Ráadásul Hajnali 1/1 4 -kor Kincsi felébredt és nehezen aludt vissza.
3. bemenetelnél kibontottam, kaki sehol, hőmérséklet ok. Hatalmas vigyorokat kaptam, utána 2 perc szopi és eleludt. Reggel 3/4 7-kor hozta be apa, szopott és alszik azóta.
Tegnap este pizsit kapott, úgy néz ki benne, mint Pumukli, már csak a vörös haj hiányzik.

Benianyu, hatalmasat nőtt Danigombóc és nagyon ügyes-Kép

Nyúlné, Kisnyúl fotójára én is emlékszem. tündéri a radiátoros képeken.Kép

Duda, Nati tündér lehetett amikor elaludt.

Tünde, Zita babának nagyon boldog névnapot kívánok!Kép
Nagyon jó a csajszi szerkója.

Ayse, köszi a receptet a fánkról, megcsinátam és izlett mindenkinek.

Megann, azt hiszem a meghívottaknak semmi beleszólásuk sincs, hogy hol fognak étkezni, ezt a döntési jogot bízzák a meghívóra.
Tudom, hogy mit jelent 17 emberre főzni, mert nálunk 18-an voltak vasárnap. Szombaton reggeltől estig a konyhában ténykedtem, sőt még vasárnap reggel is.

Mea, írd meg, hogy mi van Livivel!

Majola, nagyon gyors gyógyulást kívánok Julcsikának.KépKép

Annamami,fantasztikus sokat nőtt Marci. Nagyon helyes kiskrapek. mindig meghatódom, amikor és ahogy Virágékról írszKép

Davallia, egyszerűen nem találok szavakat ezekre a patkányokra.Kép

Kuha, Gergő is kész férfi márKép

puszi mindenkinek

Kincsi ég szunyál

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Megann!

Hi-hi!

Rakhatod a hatalmas cserpeidet a szekrény tetejére!!! Kép Kép Kép
Jól fog mutatni!

(Vagy a pincébe a szauna helyére. Oda csaknem surran le Léna! )Kép : )Kép

Kép
kuha

Kuha!

Egy fia szekrényem sincsKépKépKépKépKép
Azaz van 1 db, amin a tv vanKépKépKépKépKépKépKépKép

Ahhoz képest elég jól elvagyunk szekrények nélkülKép
Pont mondtam férjnek, hogy ez az igaziKép
A puritán életKép
Egy ágy egy asztal egy tv és ennyi a nappaliKép
Nincs millió nipp stb, ami fogná a portKépKépKépKép

Igen, a pincébe nyitunk menedékházat a növényeknekKép

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Tünde!
Zitának boldog névnapot KépKépKép!

Zsuzsa!
Tüneményes JulcsikádKépKép gyógyuljon meg gyorsan! Mennek a pillangós gyógypuszik, hátha segítKép!
A nomen-t vettem, kösziKép!

Benianyu!
Danigombócot lassan már nem is illeti meg ez a név, hiszen nem is gurul, hanem szabályosan álldogál!KépKépKép! Nagyon kis ügyesKép!

Annamami!
Mazsi tényleg hatalmasat nőttKép, sztem tiszta ApuciKépKépKép! Nagyon szépek vagytok Mindannyian!!!

Jucc!
De jó, hogy megtaláltátok a bébihintás játszót!!
Gergő is élvezte látomKép, nagyon édesKépKépKép!

Kuha, Mea!
KépKépKép Pedig a vácrátóti arborétum nagyon klassz hely, nem is értem, hogy Titeket miért a piac vonzottKépKépKép???
Gyerkőcök nagyon édesek a kocsibanKépKépKép

Andi!
ok. persze megértem, hogy nem jöttök, de azért sajnálomKép. Pihenjetek egy nagyot MindkettenKépKép!

+ még 1 alkalom hetente?? Szegény Nati!
Elhiszem, hogy ki vagy akadvaKép.

Ancsi!
Na, akkor már megérte a váltásKép! Remélem hamar rendbejössz!!!

Benianyu, ne köszönd a táblát, hisz Te sokkal nagyobbat gyártaszKépKép!
A jelenlegi állás:
<pre>
ANYUKA ÉTEL ITAL
Barbi
Benianyu gyümölcssali
Cinka almás sajtsali, vitamingolyók
Cleo
Dóri
Hari?
Hencsi sütemény
Manka
Prüntyi rágcsa üditő
Rókica
Sildike sajtos, krumplis pogácsa
</pre>

C.

KépKép
cinka

Ezt kapjátok kiKépKépKépKép

Most hívott a gyerekdokinéni, hogy az utolsó Infranix HIb oltás amit Léna kapott az nem volt jóKépKépKép
Egy körlevél érkezett a rendelőbe, hogy egy szállítmány oltóanyag megfagyott a repülőgépen ezért hatástalan...KépKép
Úgyhogy Léna újrakapjaKépKép

Még szerencse hogy nem vetetik meg velem mégegyszer 8000 ért az oltóanyagotKépKépKép

Fasza, mi???

M.

Kép

Kép
megann

Kuha.
Nődoki=nőgyógyász!KépSzóval ő férfi és Miskolcon van úgyhogy hozzád kicsit távol vagyunk!Kép

Juci.
Köszönöm!Remélem már végetér ez a mizéria!!

Dori.
Neked is köszi!

ancsi26

Hú Megann!!!

Akkor én még nem szólok semmit, mert Réka csak a levelét tépte le, de úgy látom Léna izomból dolgozikKépKépKép!!! Nem semmi a KiscsajszidKép!
De mondd azt, hogy nem voltál Rá mérges, ugye???
Egyszerűen nem lehet Rájuk haragudniKép.
Aztán, hogy később hogy lesz...???

C.

KépKép
cinka

Megann!

Assszem neked van igazad, a francnak a sok hülye szekrény, meg a kütyük rajta. Tényleg csak a port fogják.

Csajok!
A k...rva életbe! Ettetek már fokhagymás zöldborsó levest??? Kép Kép Kép
Elbandzsítottam, és rossz fűszerkockát tettem bele, a fokhagymásat.
És ezt csak most vettem észre, hogy mindjárt kész a leves, mondom megkóstolom, mi kell még bele.
Háááát, nem tudom... Kép Kép Kép

Kép
kuha

Sziasztok!

Andris is jól bealudt a reggeli szopi után, ilyen már rég volt. Hajjaj, csak nem a hidegfront jön tényleg? Nálunk már fátyolosan süt a nap Kép

BOLDOG NÉVNAPOT ZITÁNAKKépKépKép!!!

Annamami Kép!
Köszi a felvilágosítást a benékűről! Mindig tanul az ember!
Jajj tényleg, akkor ezzel a porral mégiscsak eszünk gyümilevest! De jó!!!!
Lili jövő héten már mehet oviba, ha nem esik, akkor legeltethetünk együtt gyereket. Ti merre szoktatok sétálni? Én az 56-os villamos vonalán mozgok könnyebben, de végülis bárhova elmegyek. Beszéljük meg priviben!

And Kép!
Ez nagyon jó ötlet a fényképekkel, csak félek, hogy lebuknék, hogy kiszerkesztettem életem párját a neten. Ha mégsem sikerülne a közeljövőben, akkor visszatérünk rá. Köszi!Kép

Duda Kép!
Lili 8 hónaposan kezdett mászni. Nem is ez volt annyira kirívó (bár ez sem volt korán), hanem járni kezdett inkább későn, 17 hónaposan, addig mászott. Sajnos nem tudok tanácsot adni, én a szakemberre hallgatnék.

Ancsi Kép!
Ez nagyon jó hír!

Dóri Kép!
Különórákkal egyetértek!
Csoki, túrókrém? Ne kínozz!!!

Mea Kép/Kuha Kép!
Olyan jó, hogy így barátkoznak már a gyerekek! Nagyon aranyosak!

Megann Kép!
Ki a virágot szeretei...

ayse

KuhaKép!
Azt még nem, de főztem már mentás töltött káposztátt. Ez úgy történt, hogy még a szüleimmel laktuam és nekik el kellett vinniük a húgomat orvoshoz (vakbélgyull gyanúval, de nem az lett). Mondták, hogy addig főzzük meg a kisebbik hugival a kápit. Addig még soha nem főztem semmit és a fűszerekre se volt kiírva, hogy mi micsoda. A Hugi szerint, aki 10 éves volt akkor ebből a dobozból szórtak a szüleim, amikor azt mondták, hogy tegyünk bele egy kis majorannát is. Hááááát nem köszönték meg a végeredményt, de azért megették és azóta is emlegetik.
Egyébként a fokhagymás borsó nem is hangzikl olyan rosszul!

ayse

KépKépKép

Pizsamás Pumukli 1/4 10 -kor kelt.

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Kép

Bocs, az egyik 2x ment el.

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Ayse!

Végülis nem lett olyan borzadály, valszeg eszünk is majd a fokhagymás borsólevesből, de azért nem fogunk rászokni Kép
Jó lehetett a mentás töltött káposzta!!! Kép

Nekem a keresztapám azért utálja a káposztás tésztát, mert kisgyerekként, gonodolta, örömet szerez anyukájának (a nagymamámnak), és amíg ő kiment a házból, addig megszórta szénporral az éppen piruló káposztát, és addig is, amig a nagymamám be nem jött, szépen kevergette neki.
Szegény nagymamám, először azt hitte, hogy ennnyire leégett a káposzta. Aztán kiderült a turpisság.
Állítólag nagyon kikapott a nagypapámtól nadrágszíjjal, és ez annyira megmaradt benne, hogy a káposzta szagától is rosszul van.
Bezzeg én imádom!

BKriszta!
Nagyon édes a Pizsamás Pumiklitok, csodálatosak a kis fürtjei.
Az már nem annyira, hogy 1/4 4-kor kelt, ugye?

Kép
kuha

Sziasztok!

TündeKép Zitának boldog névnapot!

PzitaKép Neked is boldog névnapot kívánunk!!!

AndiKép Szegény Nati, kétszer tornaKép A mozgásfejlődés miatt ne izgulj, nincs Nati lemaradva semmiről. Balázs annak idején 8 hósan kezdett el kúszni, és mi is jártunk vele gyógytornára, és róla is azt mondták, hogy nem látszik rajta, hogy el akarna kezdeni kúszni, aztán egyik pillanatról a másikra elkezdte. Három hónap kúszás után jött még négy hónap mászás, és csak utána kezdett járniKép Az sem baj, ha kimarad a kúszás, a mászás a fontos!

RokicaKép Este még láttam, hogy kérdeztél, de nem volt erőm összeszedni a gondolataimat. Szóval bébicsősz:
A Micimackó bébiszitter szolgálattól, vagy az Au-pair Kft-től érdemes kérni bébiszittert szerintem. / én a másodiknál dolgoztam egy ideig, de mostanában nem sikerül elérnem őket a megadott számon, úgyhogy a mostani bébiszitterek a Micimackótól vannak/ Micimackó: 70/319-6441
Au-pair:235-0889
Betelefonálsz, elmondod, hogy bébicsősz kellene, ők kikérdeznek, hogy mikor, hányszor, mennyi idősre gondoltál, milyen elvárásaid vannak, hol kellene vigyázni, stb. Erre fognak hamarosan jelentkezni olyanok, akiknek elvileg megfelelnek a szempontok. Érdemes jónéhányat személyes talira hívni, hogy tudj válogatni. Milyen szempontok fontosak? Ezt Te tudod leginkább. Nyilván egy első benyomás mindig kialakul. Nálunk az utóbbi válogatások Balázs bevonásával alakultak, elsőször még nagy segítség volt, most már inkább hátráltat, mert senki sem jó neki...
Nekem fontos szempont, hogy tapasztalt legyen, viszonylag rugalmas, ha egy-két nappal előre szólok, akkor is tudjon jönni. Neked lehet, hogy az is jó lenne, ha tudna angolul, van, aki azt kéri, hogy legyen kocsija. Én nem szeretem, ha olyan valaki jön, aki rám, és a gyerekemre akarja erőltetni a nevelési elveit, foglalkozásokat akar neki tartani, stb. Van, aki ezt igényli, akár már icipici bébiknél.
Én már jártam úgy, hogy fölvettem egy nőt, aki pár hónap után azt mondta, hogy nem tud jönni többet, mert talált egy másik családot, ahova minden nap kell mennie. Tehát érdemes ezt is előre tisztázni, hogy Nálad mennyi elfoglaltságra számíthat, elég-e neki ez, vagy netán van is másik hely, ahova jár már, ezzel össze tudja egyeztetni az újat, stb. Sokan óckodnak attól, hogy beengedjenek egy idegent a lakásukba, holott a legnagyobb kincsüket akarják rábízni. Először célszerű ismerkedős napot/napokat tartani, amikorTe is otthon vagy, így ismerkedhetnek egymással Zsuzsa és a vigyázó, és ha kérdések merülnek fel, azok is könnyen megoldhatók ilyenkor. Vannak szülők, akik szeretnék, ha a házimunkába is besegítene a szitter, ez sem hülyeség, de csak akkor megoldható általában, ha alszik a gyerek. / a bébiszitterek sokkal jobban aggódnak ám a gyerekünkért, mint mi, mert nagy a felelősségükKép/ Ár: 600-900 között/óra.

Most ennyi jut eszembe, mennem is kell.
Szép napot!

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Bkriszta!

ÚRISTEN DE ÉDES!!!
Meg lehet puszilgatni???

Cinka!
Mérges???
DehogyisKép
Inkább röhögtem és gyorsan mutattam apának HOGY AZ Õ LÁNYAKépKépKép már megint mit művelt és hogy jól lebukott...KépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok Lányok!

Legeslegelőször is a kis szexi-baby Zita babának sok boldog névnapot kíván az alvó Lacika és a nadon nadon hosszú fütyijű Bazsika és én is , aki hozzájuk képest szürke kisegér vagyok, de ez így normális.

Sajna nem fogok ma tudni jönni, mert fordítok, virágot ültetek, Marcipánt gyámolítgatom, aki még mindig nem heverte ki a tegnapi sokkot. Szegénykém alig tud lábra állni. Már felhívtam az önkormányzatot és bepanaszoltam a fickót. Aki ilyen harcos kutyákkal őriztati az épülő házát, az csináltassa meg előbb a kerítést. Kiderült, hogy az én kutyám csak bóklászgatott a környéken ez a kettő meg szétszedte a kerítést és rátámadt. Nem tudom mit kellen csinálni Marcival. Amíg a városban laktunk, addig igazi kis pudli volt. Itt vidéken végtelen szabadságvágya lett és az első adandó alkalommal megszökik.
Még túrós pitét is kell sütnöm, mert este jön a tesóm, meg egy közös barátnőnk (34. hétben van) és ez a kedvencük. Apát elpattintottam ma itthonról. Mondtam, hogy menjen mán el egy kicsit kocsámázni, mert a férfinemmel együtt őt is szeretnénk kidumcsizni. Megy is az a drága ember. Azt mondta, hogy szeret a kedvemben járni, úgyhogy feláldozza magát és ma este kocsmázni fog, bár nincs hozzá túl sok kedve.

Azért gyorsan megpróbálok mindnekinek írni:

Benianyu
Danigombóc nagyon kis ügyi.

Lacika még nem jött rá (álmábanKép) hogy hogy lehet felkapaszkodni. Már gondolkodtam rajta, hogy esetleg le van maradva, de aztán mondták nekem, hogy őt igazából még csak 5 hónaposnak kell számolni a fejlődés szempontjából, mert 1 hónappal korábban született és ilyenkor ez számít. Szerintem ez egy marhaság, mert akkor a súllyal meg a magassággal mi van?

Kuha, Mea
Kidőlt gyerkőcök nagyon aranyosak. Gergő hihetetlen, hogy milyen fejtartással tud aludni. Már a múltkor is behaltam rajta Prüntyiéknél a hintán.
Mea ne izgulj Laci is rájött, hogy mennyivel könnyebb gurulni, mint kúszni, mászni. Tök édes. Kinézi a céltárgyat. Párhuzamosba helyezkedik vele aztán odagurul. Bazsika ugyanezt csinálta.

Ancsi
Látod, ezt írtam, hogy a szoptatás alatt, a hormonok miatt szárazabb a hüvely. Mi Bazsinál és Lacinál is a Sky síkosítót használtuk. Én a DM-ben és a Cora-ban is vettem már. Nagyon sok helyen lehet kapni.

Annamami
Baska tényleg gyönyörű hely, de én ott homokos részre nam nagyon emlékszem. Inkább nagyon apró kavicsosra. Bár lehet, hogy az már a homok kategória.

Én egyszer Baskán úgy beszívattam magam, hogy Balázs még azóta is röhög, ha eszébe jut. Megismerkedésünk után pár nappal volt augusztus 20-a. Mi a barátnőmmel, meg az unokahúgommal már régen megbeszéltük, hogy arra a négy napra kimegyünk. Apa is közölte, hogy csatlakozik hozzánk.
Akkor még nálunk nem lehetett kapni Orbit cukrot, úgyhogy én onnan akartam hozni pár dobozt. Indulás előtt a strandról hazafelé jövet megálltunk a benzinkútnál, hogy én majd beugrom cukorért, Bazsi meg addig teletankolja az autót, hogy csak összedobjuk a cuccunkat és utána indulhatunk is haza. Úgy ahogy voltam bikiniben, kicsit csípőre csúsztatott strandkendőben belibbentem a kútra, ahol persze csak pasik voltak. És elkezdtem lepakolni a cukrokat, kéket, zöldet, sárgát, pirosat stb. A bibi csak az volt, hogy máshol a pénztárgép mellett vannak a cukrok, az óvszerek meg eldugva alul itt pedig pont fordítva voltak. Ráadásul a Durex óvszernek ugyanolyan színei vannak, mint az Orbit cukornak. Úgy a 6. doboz környékén éreztem, a rám szegeződő pillantásokból, hogy hoppá valami nem stimmel, de még akkor is csak a színeket néztem a szemem sarkából, nem is figyeltem oda. Aztán jött a döbbenet, amikor megláttam. Balázs meg röhögve mondta, hogy kijött a benzinkutas, meglátta őt a maradék két nővel, míg a harmadik bent tonnaszámra vásárolja az óvszert, és csak mosolyogva hátba veregette.KépKép

Dóri
Jössz akkor hozzánk holnap, megyünk együtt?

Megann
Nálunk 25 ember lesz és én itthon kotyvászolok. Bazsika szülinapjára is ennyien szoktunk összegyűlni. Csinálok 2-3 féle salátát. Fasírtot, csirkecombot, kolbásszal töltött karajt. Meg most rétest sütöttem. 1 nap alatt kész az egész.
Én jobban szeretem, mert a gyerekeket nem nyúzom annyira. Amúgy is lefárasztja őket a sok ember hát még ha nem is tud rendesen mozogni, vagy aludni.
Bazsikának a keresztelője is így volt, csak anyukáméknál, mert mi akkor még egy kisebb lakásban laktunk. Ha jó idő lesz pácolok be húst és akkor grillezni is fogunk.
Én is gondolkodtam az éttermen, de mi van, ha mondjuk valaki Chivast akar inni egész nap. Azt nem lehet mondani, hogy mit lehet csak inni. Mi a polgári esküvő után, ahol csak 10-en voltunk ott fizettünk 60000 forint körül a Zöldfában. Nem jársz jobban, ha mint Tünde mondta hozatod a kaját?

Kép
Kép Kép
sildike

Találtam egy friss riportot az otthonszülésről, ha valakit érdekel...:
http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=97&cid=48623

jucc73
Érd

SildikeKép Folynak a könnyeim a röhögéstőlKépKépKép

jucc73
Érd

Bocs, de ez is tetszikKép / Vendég a háználKép , szoptatásról. Akinek nem akar enni a gyereke, csak szopizni, annak jó lehet megnyugtatáskéntKép /
http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=50&cid=48632

jucc73
Érd

Jucc
Az elsőről tudod a véleményem. Nagyon egyetértek a szakmai kollégium vezetőjével. Amúgy a kismama az én védőnőm körzetébe tartozik és még nem szült meg. Egyébént meg maximálisan egytértek a főorvossal. Szerintem is lelkiismeretlenség egy ikerszülést, de szerintem minden szülést otthon levezetni.

A második cikknek a vége nagyon aranyos. Ha tudnám még én is szoptatnám Lacit. Így is fejtem neki 4,5 hónapig a tejet, mert neki különösen fontos volt az anyatej.

Kép
Kép Kép
sildike

Andi! nagyon sajnálom a heti 2 alkalmatKép én nem vagyok biztos benne, hogy ebből a szempontból egy dévény annás gyógytornászra ezer százalékosan lehet hallgatni. majd jövő héten azért megkérdezem a mienket is, meg van egy gyerekgyógyász kismama társam, őt is. gondolom ezek az isőpontok nem ennyire szigorúak. ja, most jut eszembe, ennek a ismerősömnek a kisfia most 10 hónapos, és nem olyan rég kezdett el kúszni-mászni, addig csak egyhelyben nyomult!

Zitának boldog névnapot kívánunk mi is!!KépKépKép

Ancsi! örülök, hogy megérkezett és teszik! és még jobban, hogy sikerült a dokiváltás!! végre jó kezekben vagyKép

apropó doki. ma felhívtam a veres doktort, mert engem még nagyon zavar ez a reflux-tejallergia dolog. de nem tud fogadni, mert most elutazik egy hónapra amerikábaKépKépKép annyira megnyugodtam volna, ha megnézi az Esztit egy profi gasztoenterológus. majd még próbálok valakit becserkészni, ha valakinek van ötlete, jöhetKép

Megann! Léna annyira édes, ahogy huncutkodik! biztos ő is meglepődött, amikor eldőlt az a nagy virág. mikor is lesz nálatok a tali?Kép

ma volt itt két kisfiú, egy Esztivel egyidős és egy kb 3-4 éves. a nagyobbik agyon puszilgatta Esztit, nagyon aranyosak voltak, a kisebbik is nagyon nagy voltKép sztem Eszti egy évesen sem lesz ekkoraKép pont elaludt volna, mikor jöttek, de annyira imádja a társaságot, hogy ébren maradt, és csak most aludt el.
szerettem volna ezért is menni a talira, de elég reménytelen, ezért nem is jelentkeztemKép pedig Esztinek annyira kell a társaság, mint egy falat tejcsiiKép komolyan!Kép

and, Eszter
és most megpróbálok csinálni aláírást végre én is...

KépKép
KépKép
and

Mindjárt visszaolvasok, most csak egy mondat.

Duda,
Megkérdeztem a dm-ben, hogy elfogadják-e még a jelentkezést. Azt mondta az eladócsaj, hogy a központ dönti el, de ő szívesen beküldi. Próba cseresznye! Kép Kép

A másik, amit akartam kérdezni tőled, hogy nem lehet Nati hordozóját rápattintani a babakocsira? Úgy talán egyszerűbb, bár felemelni nehéz, de nem kell végig cipelned. Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sildike, ez kész, sz.rrá röhögtem magamKépKépKép

azta milyen szép lány Kincső! ezek a fürtök a huncut mosollyal... gyönyörűKép

KépKép
KépKép
and

Már megint csak átfutottam, de erre reagálnom kell. Mi az, hogy megfagyott az oltóanyag a repülőn????? És mi az, hogy ezek után eladták????? Micsoda felelőtlenség ez? és honnan lehet tudni, hogy ki kapta azt az oltóanyagot? Nekünk nem szólt a doktornéni.
Megann, fel vagyok háborodvaKép

Julcsi szegény ezerszer kelt éjjel, vagy köhögött, vagy nem kapott levegőt az orrán. Most persze már virgonc, jön-megy, álldogál, nevet, de azért többet alszik a szokásosnál.

Annamami, mazsi nagyon sokat fejlődött, helyes kis kópé kölök kezd kialakulni belőle isKép

KépKép

KépKép
majola

szegény JulcsiKép de most már ő is kifelé lábal szerencsére.
igazad van Majola, ez tényleg durva. nekem sem szólt a doki, de lehet, hogy akkor felhívom, vagy megkörnyékezem az ÁNTSZ-t megint...

KépKép
KépKép
and

Jucc, Megann, Nyúlné, Annamami, And, Mea, Duda, Ancsi, Kriszta, Cinka, Sildike (remélem, nem hagytam ki senkit)
Köszönjük mindenkinek a sok bókot kis vasgyúró Danigombócom nevében! : Azért még gombóc ő, sokat kell kúszni mászni álldogálni, hogy a gombócságot elhagyjuk. KépKép

Megann,
Szerintem is harcolj a saját elképzelésedért. A vendégek ne szabják már meg, hogy hol és mit akarnak zabálni, már bocsánat. Különben is Léna napja lesz, nem az övék.
Megann bújócskája, meg a virágátrendezés Kép Kép Kép Micsoda csibész képet vág, mikor kimászik az asztal alól! Kép
Oltás Kép Szegény Lénácska, most újra megszúrják. Honnan lehet tudni, hogy más jó vagy rossz oltóanyagot kapott? Tuti szól a mindegyik doktor néni?

Nyúlné,
Igen, Dani ismeri Beni ágyát. Ott vannak Beni alvós állatai, amik igen nagy becsben vannak, nem lehet csak úgy megrágni őket. Kép Hehehe, ha Beni oviban van én titokban azért megengedem Daninak néha. Kép

Jucc,
Mi is hazarohantunk egy ilyen zápornál tegnap. Kép Valahogy nem bíztam benne, hogy megússzuk.
Bagós szomszédok Kép Fúj, szörnyű lehet a szag. Kép

Duda,
Sajnálom, hogy heti két kezelést irányzott elő a gyógytornász! Kép Lehet, hogy hosszú távon mégis érdemes, annak ellenére, hogy Nati nem szereti.

Ancsi,
Éljen az új nődoki! Kép Remélem, hamar kikezel!

Dóri,
Gergő japán szövegelése Vikinek nagyon édes! Kép

Megann, Nyúlné, Dóri Kép
ÉLJEN A MILKA! : Én is imádom! Szoktam is néha Beniéből enni, mert ő is kap jó sokat. Kép

Kriszta,
Pizsamás Pumukli Kincsőd nagyon édes! A haja gyönyörű! Kép

Kuha,
Fokhagymás borsóleves, hát???? Kép Kép Kép Kép Milyen lett végül? Megettétek?

Ayse,
Mentás töltött káposzta. Kép Kép Kép Kép Jajjjj, nem csoda, hogy emlegetik azóta is. Kép

Sildike,
Szétröhögtem magam a rágós sztorin. Kép
Jó bulizást ma estére. Apa kedves, hogy hagy titeket csacsogni. Kép
Én is hallottam olyat, hogy a koraszülötteknél vissza kell számolni az időt a fejlődésnél. És a túlhordottaknál? Mert Dani két héttel később bújt ki, mint elvileg kellett volna. De nem volt nagy egyáltalán, 3050 gramm. Azóta szépen behozta magát. Kép

Zsuzsa,
Örülök, hogy Julcsi valamivel jobban van! KépTovábbi gyógyulást neki! Kép

benianyu

And
Miért reménytelen, hogy gyere?

Kép
Kép Kép
sildike

Ayse Kép
nem por,hanem folyékony.Kép
Ha talizunk viszek neked egyet ajándékba,hogy kipróbálhasd,OK?Kép
MentáskápiKépKépKép

And Kép
baromira sajnálom.....Kép...Esztinél mikor derült ki?
És miért kell gastroenterológus????Kép
Nekem is már annnnnnnnyira húsundoromvan,hogy brrrrrrrr...KépKépKép....a fehérje miatt viszont muszály(vagy j ? - ezt sose tudom,bocsi!)
Persze van még hal,meg szója meg ilyesmi,de már azokkal is tele a hócipőm.Kép
Kérek is gyorsan másikat!Kép

Davallia Kép

NAGYON durva!!!!!!Kép
Nem találok szavakat!!!KépKépKép

Mea Kép
Köszi!KépKépKép
Lívike is napról napra szebb!Kép
Mit mondott a doki a pöttyökről?

Kuha Kép
Gergőbaba - szívem másik csücske(Sis Mátéja mellett) még mindig nagyon tüdér!!!!Kép
jó lehetett a piacozás Meáékkal,most kicsit irígykedek.Kép

AncsiKép
Köszi!Kép
Régen küldtél Melikéről képet !!!!!Kép

Megann Kép
Lénácska a kis lakberendező,cserép kirendező!KépKépKép
Olyan édes,hogy még haragudni sem lehet rá!Kép
Az én virágaim már a teraszon nyaralnak!Kép
Oltóanyag.....(KépKépKép.....FELHÁBORÍTÓ SZEMÉTSÉG!!!!!!!KépKépKép

Bkriszta Kép
Kincsi babád gyönyörűűűűűűűűűű!KépKépKépKépKépKép:Kép
Ilyen szépet csak mesekönyvekbe rajzolnak!Kép

Sildike Kép

Kééééééész,szét röhögtem magam!!!!!KépKépKépKép
A pert tényleg kavicsos,de ha belegázolsz a vízbe kb.1 m után már rendes homok!Kép

Majola Kép
Sok sok gyógypuszi postázva Julcsikának!!!Kép
Szegényem......Kép
Mazsi nagy csibe lesz,szerintem is,ez már most látszik,még a "szeme sem áll jól"!Kép

Hogyan kell ilyen színes aláírást készíteni????
Énisénisénis akaroooook!KépLéccciiii.......

annamami
annamami

Tünde Kép

Zitának BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!KépKépKép

annamami és Mazsi
annamami

AndKép Veres doktor elutazik egy hóra? Pedig kezdtem rászánni magam, hogy visszamegyünk hozzá Balázzsal, a hátralévő vizsgálatok miatt. És én is megmutatnám neki Gergőt, a sok bukás, meg a pöttyök miatt az arcán. Sebaj, majd talán ősszel...

Az oltás engem is aggaszt, és felháborít! Tényleg honnét tudják, hogy ki kapott belőle, ki nem???

Ayse, And, Annamami, TündeKép Nemtom, kit érint még, de az ehavi Kismamában van pár tej- és tojásmentes recept, és egy jó cikk.

SildikeKép Tudom, mi az otthonszülésről a véleményed, kezdek hajlani én is erreKép Az áprilisi Kismamában van egy otthonszülésestörténet, és engem elszomorít, amit abban ír az anyuka, hogy csak otthon tud ilyen bensőséges hangulatot teremteni.Szerintem ma már nagyon klasszul, egyre jobban alkalmasak erre a kórházak, és valóban csak annyit kell tennünk, hogy kiállunk magunkért. Ha valaki annyira tökös, hogy vállalja az otthonszülést, akkor a kórházban is ki tudja mondani, mi a vágya, tud szüléstervet készíteni, stb. De erről már volt szó, nem kezdem újra, nagyjából mindenki egyetértett egymással ebbenKép / kivételesenKép / Csak most küldték a Születéshete hírlevelet, és abban volt benne.

jucc73
Érd

Jucc: akartam is kérdezni, hogy hogy van Balázs. igen, sajnos elutazik. de júniusban már lesz. miért vársz őszig? én nem bírom ki júniusig semKép

Sildike: azért, mert Esztivel még annyira nem tudok könnyen mozogni, hogy messzire tömegközlekedjünk. (bár pont ma láttam, hogy a busz, ami erre jár volvósítva lettKép) kocsival szoktam vele mindenhová menni, de akkor apától kell lenyúlni, az meg most nem megy. bár nála sosem lehet tudni, egy hete pénteken reggel 9-kor mondta, hogy akkor ő ma mégsem megy dolgozniKép még az uccsó pillanatban lehet, hogy mégis megyünkKép

Annamami,
én most néztem meg hogyan kell aláírást csinálni, ha akarod megcsinálom neked szívesenKép
azért gasztroenterológus, mert Esztinek igazából nincsenek kiütései. bár valami nagyon aprókat, ami szinte észrevehetetlen már láttam rajta, de egyrészt az akármi is lehet, másrészt én már kezdettől fogva szinte csak sajtot ettem és a kajákban megfőzve ettem tejfölt stb, tehát már eddig is vissza volt szorítva a tejtermék. csak a sok bukás van, de az nagyon durva volt, most másfél hete használjuk a nutritont, ami egy sürítő, azóta sokkal jobb a helyzet.
megemeltük az ágy fejrészét, azóta Esztit minden reggel az ágy aljában szedem össze keresztbe fordulvaKép

most itt elszabadítottam apa papírjai között a parkettán, nagyon élvezi, hogy csibészkedhetKép lerántott egy nagy papírkupacot, remélem apa fogja az adást, hogy elpakolja, még a végén rendet rakunk a lakásbanKép

elkezdtem olvasni ezt a cikket, amit belinkelt Jucc, kár, hogy nem láttam a tv-ben, ez egyre botrányosabb sztem. Kép

KépKép
KépKép
and

KépKép
KépKép
and

b { 1 { orange {Annamami} purple {és} blue {Mazsi} } }
sok szóköz nélkülKépleírás a profilbanKép

KépKép
KépKép
and

Jucc
Pont erre gondoltam én is, amikor annak a Rékának a véleményét olvastam abban, amit küldtél. Én is háborítatlanul szültem, de amikor bementem, akkor megmondtam, hogy ha jól érzem magam, akkor csak akkor szeretnék kézi vizsgálatot, ha valami gond van a ctg-n és ctg-t is csak függőleges helyzetben. Totálisan pontosan tudtam, hogy mi az a pillanat, amikor kezdődik a kitolás. Előtte még kb. 15 perccel elmentem kakilni és meg tudtam különböztetni a két ingert. Engem egyszer nézett meg a szülésznőm, meg egyszer a dokim és utána csak akkor, amikor szóltam, hogy jön a Laci. Teljesen igazad van abban, hogy ki kell álnunk magunkért. Na persze ezt már csak Lacival tudtam. Szerencsére Bazsi sem volt nehéz, de ott még csak megéltem a dolgot Lacinál viszont átéltem. Mindkét fiút azonnal megkaptam, még rajta voltak a köldökzsinóron, amikor megpuszilgathattam, meg megölelgethettem őket, nem mosták le róluk a magzatmázat, mert ezt kértem stb. Otthon sem lett volna jobb, sőt paráztam volna a kórház adta biztonság miatt. Ja és takaríthatta volna valaki azt a sok szart ami maradt volna utánam.KépKép Előtte meg sterilizálhattunk volna mindent.

And
Ti merre laktok?

Kép
Kép Kép
sildike

</font>

KépKép
KépKép
and

Mea!

Doki?

Léna nem tud aludni...és halál nyűgös, most is a kezembeben vanKépKép
Hatalmas szürke esőfelhő fölöttünkKép
Este jövök, ha tudokKép

m.

Kép

Kép
megann

Kőbányán, a város másik végénKép

KépKép
KépKép
and

A fánkrecepthez még annyit szeretnék írni, hogy ugyan még nem próbáltam ki, de szerintem ebből a tésztából lángost is lehet sütni, ha egy teáskanál sót és egy teáskanál cukrot teszünk bele.

ayse

Sziasztok!Kép

Hát mára már kevesebb a pötty és ma nem is volt kint amelegben.

Holnap reggelt udunk csak dokihoz menni mert akkor tud fogadni.

De nem bárányhímlő az már tuti!!!!!
Úgy hogy ne izguljatok!!!!!Kép

Sildike!Kép
Hatalmasat röhögtema storidonKépKépKép
Jó bulizást!Kép

Annamami!Kép
KösziKép

Kuha!Kép
Nagyon szupik a képek, le is mentettem őket gyorsanKép
Annyira édesek így együtt a kocsiban beájulva KépKépKép
Este Skype?Kép

Nálunk most esett, eddig gyönyörű idő volt, gyorsan ki is teregettem reggel, meg is száradt kintKép

Na megyek hamizniKép

Majd jövök

Sziasztok!

Mea
mea

And
Metrózni nem tudsz?

Kép
Kép Kép
sildike

Bkriszta Kép!
Kincső egy igazi kis angyal!!!! Nagyon szép!

Annamami Kép!
Köszi! Kép

Jucc Kép!
A májusi Kismamáról van szó? (tejmentes receptek)

ayse

Megann.
A kis virágos lányKépKép
OltásKép

Kuha.
LevesKépKép

Ayse.
Ez igen.

Cinka.
Én is remélem!!

Bkrisztina.
A kiscsajodnak ez a hajzuhatag!!Kép
Csodálatos!!

Sildike.
Köszi az infót.
Óvszeres sztori!!KépAkkorát röhögtem!!

And.
Köszi.

Benianyu.
Neked is köszi.

Annamami.
Oké majd küldök képet!!Kép

Lányok!!
Én annyira felelőtlen vagyok!!
Még nem vettem Melinek az arcára semmit nap ellen és ma szépen megkapta az arcocskáját!Kép
Segitsetek,hogy milyet vegyek!Ki milyet használ??

ancsi26

Ancsi, én Garnier-t vettem, 40 faktoros. A faktorszám szerintem jó, de valami mást vegyél, ez ugyanis zöldre van szinezve, és befogja a ruhákat. Arról nem is beszélve, hogy pár percig az arca is zöld, sőt, egy kicsit később is.

KépKép

KépKép
majola

Annamami,
köszi az infot! Esetleg egy inet elérési címet tudnál adni?

Mea, Benianyu, Andi, Dóri, Sis, Kuha, Juci, Ancsi, Bkriszta, Cinka, Ayse, Jucc, Sildike-Bazsika-Lacika, And, Annamami-Mazsi
köszönjük a névnapi köszöntést! Kép

Davallia,
köszi, ez olyan szép, amit írtál Zitának! Kép
Felolvastam Neki, vigyorgott nagyokat!

Mea, Kuha,
aranyosak együtt a gyerekek, biztos nagy cimbik lesznek!

Megann,
hát Lénád igazi NÕ, pakol! Kép
Húúú, Megann, ez az oltásos dolog elég rosszul hangzik! Kép

Kuha,
én volt, hogy már tettem a borsólevesbe fokhagymát, és fini volt. De nem sokat.
1x anyukám a tesómnál főzött gombalevest, és erős pirospaprikát tett bele, és hát mit mondjak, nem sajnálta. Sógor kérdezte is, hogy ez valami új recept? Erre anyukám: öööö.... igen, ez szecsuáni gombaleves. És amikor sógor már a nevét is tudta, mondta, hogy nagyon finom. KépKép
Azóta kicsit csípősre csináljuk, mert fincsi!

Bkriszta,
de helyes Kincsi! Kép

Ancsi,
én Dr Hauschka-t kenek Zitára, 22 faktoros, már szép barna a pofija. De sztem mindegy milyet veszel az ismertebb márkák közül.
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?